Преглед на Arvixe 2016


Arvixe

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

Arvixe

Arvixe е създаден през 2003 г. в Сан Луис Обиспо, Калифорния. Компанията е хоствала хиляди уебсайтове от всички краища на света, включително някои сайтове за предприятия, както и по-малки уебсайтове за малък бизнес. Arvixe е критично признат като една от най-добрите опции за хостинг. Прочетете нашия преглед на Arvixe по-долу.

Професионалисти

 • 24/7 Чат на живо и поддръжка по телефона
 • Неограничено пространство и честотна лента
 • Лесна за настройка и употреба
 • Secure

Против

 • Поддръжката на клиенти не е най-добрата
 • Не е най-бързият

Преглед

 • Уеб сайт: www.arvixe.com
 • Централно управление: Санта Роза, Калифорния
 • Година на основаване: 2003
 • Служители: 100+
 • Категории: Уеб хостинг
 • Услуги: Споделени, VPS и специализирани сървъри
 • Гарантирано връщане на парите: 60 дни

Arvixe е доставчик на уеб хостинг услуги, който има някои планове за избор на клиенти. Те включват VPS и специализирани планове за сървър, планове за бизнес и дистрибутори и опции както за Linux, така и за Windows потребители. Смятаме, че Arvixe е една от най-добрите стойности, от които можете да избирате, когато се свържете с уеб хост.

Arvixe предлага впечатляващи услуги, включително неограничени имейли и честотна лента, неограничено съхранение и безплатни имена на домейни. Домакинът също предлага изобилие от функции за сигурност, които можете да използвате, без да прекъсвате лентата. Arvixe предлага по-ниска цена от повечето други уеб хостове и не повишава цените си при подновяване.

Можете дори да получите някои безплатни хостинг функции от Arvixe, включително ежедневно архивиране и безплатен трансфер на домейн. Това са неща, за които повечето други субекти ще таксуват хората.

Основни функции

 • Над 140 PHP и MySQL приложения
 • Специализиран IP адрес
 • Неограничени имейл акаунти
 • Приложение за пощенски пощенски пощенски адрес
 • Блокиращ спам
 • AWStats
 • Сурови дневници за достъп
 • SSD Raid 10 устройства
 • CloudFlare CDN Готов
 • Cron Джобс
 • Журнали за грешки и препратки
 • Аналогов софтуер

бързи връзки

Присъда на индустриалните експерти по Arvixe

Уеб хостингЕкспертите виждат eHost като добра бюджетна опция за стартиране на собствен уебсайт. Обикновено те смятаха, че това е добър избор за лични страници и много малки фирми – добра първа стъпка, ако щете. Те смятаха, че в него е включено всичко, което ще ви трябва за правилната цена, без недостатъци, ако не искате да направите нещо сложно.

Ето какво им хареса в eHost:

 • Отлична (и проста!) Ценова структура
 • Добър набор от функции за ценообразуване
 • 24/7 потребителска поддръжка с телефон, имейл, чат и база знания
 • Полезно за начинаещи уебсайтове

Ето какво трябваше да кажат за лошите точки на услугата:

 • Скоростта и производителността не са точно големи
 • Опциите за надстройка потенциално изобщо не са полезни
 • Няма място за мащабиране нагоре (тъй като има само един план)

Положителни отзиви от потребители и отзиви за Arvixe

Тези потребители, които са имали добър опит в подкрепа, казват, че консултантите са полезни, знаещи, приятелски настроени и изключително търпеливи.

Много потребители харесват множеството екстри, които получавате, дори в плановете за влизане на ниво:

 • Ако сте на бюджет, ценообразуването е добро и получавате допълнителни 20% отстъпка, ако използвате техните банери „задвижвани от Arvixe“.
 • Функцията „безплатен онлайн магазин“ предлага една от най-широките гами от екстри и добавки в бранша.
 • Ако искате да се конкурирате с YouTube, Arvixe предлага множество скриптове за хостинг за споделяне на видео и планира да поддържа висок трафик и обеми на данни.

Отрицателни отзиви на потребителите и оплаквания от Arvixe

След като основен претендент в хостинг залозите, Arvixe загуби позиции през последните години. Ако онлайн потребител
отзивите са нещо, което трябва да се мине, този назад слайд се дължи почти изцяло на:

Текущи проблеми с ъптайма – не се препоръчват за сайт за електронна търговия

 • Нямайте предвид дебала на миграцията в центъра за данни от август 2015 г., потребителите се оплакват от продължителни прекъсвания в работно време, докато Arvixe върши различни задачи за поддръжка. Бизнес потребителите се оплакват, че никога не са уведомени навреме, за да направят уговорки за уведомяване на собствените си клиенти.
 • Чести необясними престои в центрове извън САЩ.

Лоша поддръжка на клиенти – дълги закъснения и много разочарование

 • Оригиналната функция за телефонна поддръжка е изтеглена, а функцията „чат на живо“ всъщност се превежда в подаден билет, така че е трудно да се намери човек, с когото да се разговаря в спешни случаи.
 • Поддръжката по имейл също е нестабилна, като имейлите се блокират като спам или просто не се потвърждават.

надеждност & Uptime

Arvixe казва, че има гаранция за актуализация на сайта, че е онлайн 99,9% от времето. Компанията предлага възстановяване на суми, когато не е в състояние да постигне тази цел. Гаранцията за продължителен работен ден е добра само за сървъра, а не за прекъсвания, които могат да възникнат от уебсайтове, които имат грешки в кодирането, проблеми с разпространението на DNS и други. В Arvixe работят центрове за данни с излишни източници на енергия, за да гарантират, че могат да се справят с всякакви проблеми с прекъсването, като същевременно предотвратяват прекъсването от риск от развитие.

Arvixe получи отрицателни отзиви от клиенти по отношение на прекъсване. Много потребители са заявили, че се занимават с проблеми с прекъсване на месец. Най-лошите случаи са хората, които имат сметките си за най-много пет дни на месец.

Характеристика & Инструменти

ОсобеностПреглед
Ширина на лентата и пространство на дискаСподелените хостинг планове от Arvixe, според представители на услугата, са сред най-полезните, достъпни за клиентите днес. Личният сървър на Arvixe за споделяне PersonalClass имаше възможност да обработва около 100 000 посетители на месец и до 200 души, които разглеждат сайт в даден момент. Можете също да поискате хостинг на BusinessClass или VPS, ако се нуждаете от повече поддръжка или ресурси.

Arvixe също използва системата CloudFlare, за да улесни уебсайтовете да работят бързо дори и на споделени сървъри. Той се активира чрез получаване на статично съдържание, запазено за по-късна употреба, като по този начин не позволява на сървъра да работи твърде усилено в процеса.
Също така трябва да избирате местоположението на вашия сървър според нуждите. Можете да изберете сървър от САЩ, Хонконг или Европа. Най-добре е да изберете един, който е възможно най-близо до вашата целева база.
SSD-дисковете също се използват от Arvixe. Те са по-сигурни, когато става въпрос за запазване на данните, защитени и също така могат да помогнат уебсайтовете да се зареждат с около 200 процента по-бързо от това, което можете да извадите от стандартен твърд диск.

Контролен панелМожете да използвате контролния панел, предоставен от Arvixe, за да улесните управлението на уебсайта ви само на едно място. Можете да използвате това, за да добавите нови файлове към даден сайт, да прегледате размера на честотната лента, с който трябва да работите, да проверите как протича ситуацията на вашето съхранение и т.н. Можете също така да инсталирате много приложения на трети страни чрез контролния панел; те включват приложенията Joomla и WordPress наред с други.
Можете да използвате настройката на DotNetPanel, ако имате Windows OS за работа или cPanel за нуждите на Linux. Те не са толкова популярни като опцията Plesk, която GoDaddy може да предложи, но тези настройки със сигурност ще бъдат полезни за повечето хора.
Безплатни домейниArvixe ще ви предостави безплатно име на домейн, докато използвате услугите му. Това не е като това, което Bluehost или GoDaddy могат да предложат, тъй като тези двама доставчици на услуги ви позволяват да използвате безплатно име на домейн за ограничен период от време. Можете да използвате обикновения план PersonalClass, ако имате до шест домена, с които да работите, но ще ви е необходим Pro подреждането, ако искате да използвате повече.
Можете да получите уебсайтовете си в един акаунт, за да спестите пари. На този етап обаче ще трябва да накарате всичките си уебсайтове да споделят ресурси помежду си. Това означава, че вашите сайтове могат да работят бавно, ако сте твърде заети.
Уебсайт строителМожете също да използвате инструмента RVSiteBuilder, когато работите с услугите на Arvixe. Програмата RVSiteBuilder улеснява създаването на уебсайтове и прехвърля усилията ви към хост. Можете да използвате един от 500 различни шаблона, когато използвате инструмента RVSiteBuilder. Можете да използвате това с функция за плъзгане и пускане и редактор на изображения. Можете също така да направите толкова уеб страници, колкото искате, докато споделеният сървър може да се справи с всичко, което сте създали.

Колкото и полезен да е RVSiteBuilder, може да искате да помислите и за използване на друга програма, ако не ви е приятно да използвате нещо, което не е твърде добре известно. Може да се наложи да се стигнете до Bluehost, за да използвате програмата Weebly, ако предпочитате да използвате това. Themify също е по-добре, ако искате да се придържате към нещо, което вместо това използва настройката на WordPress.

WordPress хостингСмята се, че около 26% от всички уебсайтове се управляват от WordPress, така че не е изненада, че толкова много хостове предлагат планове, базирани на WordPress. Arvixe няма конкретни хостинг услуги на WordPress на пълен работен ден като това, което GoDaddy, Dreamhost и Bluehost могат да предложат. Arvixe обаче разполага с известна информация за това как може да работи с управлявани хостинг услуги на WordPress.
Колкото и ефективно да е това управлявано хостинг решение, Arvixe не използва специални планове за специфични за WordPress сайтове. Има няколко услуги, свързани с WordPress, предлагани от Arvixe, включително услуги за автоматично архивиране и подкани за актуализиране за потребителите на WP. Трябва обаче да се погрижите сами да стартирате всички актуализации на WP и не всички тези промени биха били съвместими с темите и плъгините, които искате да използвате. Това е различно от автоматичните актуализации на WP, които WP Engine и GoDaddy могат да предложат.
Инсталиране на приложения с едно щракванеArvixe предлага разнообразни приложения чрез библиотеката Softaculous. Библиотеката ще ви помогне да добавите всевъзможни приложения, включително много страхотни опции за използване на WP, решения за пазаруване и много други. Има много приложения за използване на Windows, но има и повече Linux базирани приложения.
WordPress и Joomla, сред много други приложения, ще изискват бази данни, които да ви помогнат при съхранението на съдържание. Ще бъде необходима база данни MySQL за отделни WordPress сайтове и приложения. Arvixe може също да ви осигури поддръжка на PostgreSQL; това е идеално, ако се нуждаете от специален формат на базата данни за конкретни приложения, които може да използвате.
Има всякакви приложения с едно кликване, които Arvixe може да поддържа. Основно поддържа приложения за Linux като Magento, Drupal, Cube Cart и Zen Cart сред много други възможности.
АрхивитеArvixe предлага архивиране на своите акаунти, за да гарантира, че данните могат да бъдат възстановени, ако нещо се понижи. Въпреки това няма достъпни безплатни услуги за възстановяване за акаунти с 10 GB или повече място в пространството. Също така, архивирането може да не е достъпно изобщо, ако имате 20 GB или повече данни на вашия сайт.
Функции за сигурностФункциите за сигурност, които се предлагат от Arvixe, включват някои приятни решения, посветени на това да гарантирате, че вашият сайт ще остане непокътнат и активен толкова дълго, колкото е възможно. Arvixe използва SAS 70 Type II съвместими центрове за данни, като същевременно използва различни анти-DDS програми.
Компанията използва много ежедневни актуализации за сигурност, а също така използва защитни стени, за да държи данните под контрол. На сайта се използват и двуфакторни настройки за удостоверяване. Безплатни SSL сертификати също са достъпни за живота на всеки уебсайт, при условие че той е обхванат от бизнес, реселър или VPSClass план.
Arvixe също използва поддръжка на 6Scan за своите нужди за сигурност. Това помага да сканирате уебсайтове всеки ден и да преглеждате отчетите с черен списък. Защитата с парола е достъпна и за различни части на уебсайт. Системата работи с намерението да предпази чувствителните данни от риск да бъдат изложени.
Неограничени имейлиArvixe гордо предлага толкова имейл акаунти, колкото хората могат да търсят. Това е достъпно за всички планове, включително основни планове. Можете да настроите имейл акаунти, когато се регистрирате за хостинг услуги, но можете също да създадете неограничени акаунти от cPanel. Личният клас предлага също POP3 и IMAP пощенски кутии плюс спедитори и автоматично отговори. Можете също така да изберете от електронната програма Horde, Squirrel или RoundCube за ваше удобство.

Системата за пощенски списък на Mailman също е привлекателна част от услугите на Arvixe. Това ви улеснява да общувате с по-големи групи за възможно най-малко време. Системата е безплатна за използване и ще позволи на всеки от списъка да изпрати имейл до друг човек от същия списък. Това може да стане, без да се изисква някой всъщност да споделя информация по някакъв начин.

Статистика на сайтаИнструментите за отчитане на статистически данни от Arvixe ще ви помогнат да видите как се представя вашия сайт. Програмата AWStats ще ви помогне да получите визуален анализ на статистиката на вашия уеб сървър. Можете също да използвате AWStats, за да получите резултати, които ще бъдат актуализирани в реално време, за да ви помогнем да получите възможно най-точната информация.
Софтуерната програма Analog е особено забележителна програма. Програмата ще ви помогне да видите кои сайтове са най-популярни на вашия сайт. Ще получите информация и за счупени връзки и др.
Добавките,Можете да използвате една от многото полезни добавки от Arvixe:
Библиотеката Softaculous ще ви осигури повече от сто приложения за PHP и MySQL. Можете да ги използвате за много проекти като създаване на дискусионни табла, поддръжка на изображението в галерията, поддръжка за управление на проекти и изграждане на сайтове.
Можете да получите специален IP адрес за вашите онлайн търговски нужди. Опцията е достъпна за всички VPS, Reseller и Personal планове.
Използвайте ASP добавки през Arvixe като услугата ColdFusion и MSSQL. Те са достъпни за притежателите на планове за ResellerClass.
Приложението SEO Ready ще ви помогне да прегледате вашата SEO настройка, за да гарантирате, че вашият сайт е възможно най-лесен за използване.
SDD Raid 10 устройства ще ви помогнат да натрупате времето си за зареждане, за да отидете малко по-бързо, като същевременно ще бъдете по-надеждни.
Cron Jobs ще ви помогне да зададете задачи за вашия уеб сървър, които да се изпълняват във времето.
Програмата за CDN Ready Cloudflare ще защитава уебсайтовете, като ви помага да проверявате сайтовете си, за да се гарантира, че те се доставят възможно най-добре, като същевременно идентифицира и премахва всички заплахи, които могат да възникнат във времето.

планове & Ценообразуване

Можете да изберете един от многото различни планове за хостинг на Arvixe. Ето поглед върху това, което е достъпно за вашата употреба.

персонален & Хостинг в бизнес класа (споделен)

Можете да използвате опцията Личен клас за индивидуална употреба. Можете да получите стандартна опция за $ 4 на месец или Pro опция за $ 7 на месец. И двете ви предоставят възможно най-много дисково пространство и поддръжка за прехвърляне и достъп до сървъри в Съединените щати и Европа. Можете също така да получите безплатно име на домейн. Това ще струва допълнително, за да получите специален IP или SSL сертификат сред другите опции. Можете също да използвате опцията за бизнес клас за споделени нужди от хостинг. Той струва $ 22 за месечна стандартна опция или $ 35 на месец за опция Pro. Можете да получите специални IP и SSL сертификати, включени в това решение.

VPS хостинг

Можете да поръчате VPS хостинг пакет за $ 40 на месец или $ 70 на месец за опция Pro. Можете да получите 50 или 100 GB данни в зависимост от пакета плюс толкова прехвърляния на данни, колкото е необходимо всеки месец. Ще получите също безплатен домейн и SSL сертификати плюс два IP адреса.

Специализирани сървъри

Пакет специален клас ще ви предостави специална поддръжка на сървъри с управлявани сървъри, ежедневни актуализации за сигурност и пълна поддръжка офлайн. Можете също така да получите безплатни имена на домейни и SSL сертификати. Той струва 105 долара на месец и повече за един процесор сървър или 329 долара всеки месец за достъп до многопроцесорен сървър.

Поддръжка на клиенти

Той помага да се свържете с представители на обслужването на клиенти, ако се мъчите да накарате контролния панел да работи правилно. За щастие, Arvixe предлага 24-часова поддръжка по телефона в САЩ, както и поддръжка по имейл и чат. Можете също така да получите достъп до форум за клиенти и дори да се свържете с бюрото за помощ с подходящ билет за поддръжка. Някои уебсайтове за самопомощ са достъпни и на уебсайта на Arvixe. Има някои опасения относно това колко време може да отнеме, за да получите отговор Има моменти, в които може да се наложи да изчакате няколко минути, но това е по-вероятно да се окаже проблем през някои от по-натоварените и натоварени времена на деня. Arvixe в по-голямата си част изглежда доста опитен по отношение на грижите за проблемите на клиентите, когато се появят.

Лесно използване

Създаване на сайт

Можете да поръчате уеб хостинг услуги директно от Arvixe само за няколко минути. Функцията за автоматична настройка ще ви помогне бързо да подготвите вашата виртуална настройка за хостинг. Специална настройка на сървъра може да бъде лесно придобита, въпреки че ще варира в зависимост от настройките, които се използват.

Програмата RVSiteBuilder главно ще ви помогне да създадете уеб сайтове възможно най-бързо. Това може да се направи незабавно, тъй като програмата ще ви помогне да въведете необходимата информация, необходима за улесняване на видимостта и използването на вашия сайт.

Настройване на WordPress блог

Много лесно е да се създаде WordPress блог, създаден за услугите на Arvixe. Можете да използвате хостинг план на WordPress, за да улесните създаването на блог. Настройката на WebsitePanel ще ви позволи да инсталирате WP блог, без да се налага да качвате файлове самостоятелно. Можете да използвате предварително създадена база данни или нова, която можете да създадете, докато инсталирате блога.

Използване на Контролен панел

Отнема значително време, за да научите как да използвате настройката на Arvixe, но ще ви бъде по-лесно да разберете дали имате опит с cPanel. Въпреки това не е нужно много да търсите информация за това как да го направите. Лявата лента на контролния панел може да бъде изтеглена нагоре, ако е необходимо, за да ви помогне с настройката на компонентите.

Arvixe също използва контролния панел WebsitePanel за хостинг нужди на ASP.NET. Това е лесно за използване и може да ви помогне да управлявате уебсайтове, FTP акаунти и много други. Можете също така бързо да добавите домейн чрез опцията Domain в cPanel. Можете да въведете името на домейна и паролата му, за да го настроите само за моменти.

заключение

Като цяло, Arvixe е голяма стойност и може да ви помогне да получите много данни и да стартирате онлайн. Услугите за електронна поща и домейн са особено страхотни, докато безплатната специализирана IP услуга със сигурност добавя своята стойност. Асортиментът от инструменти и ценови точки наистина го прави една от най-добрите опции, които можете да изберете в сравнение с GoDaddy и други опции.

Как да поръчам

Можете да поръчате услуги за хостинг на Arvixe, като посетите уебсайта на Arvixe. Можете да го направите веднага в Уебсайт на Arvixe

сравнение

Arvixe

91

InMotion хостинг

96

SiteGround

95

Ipage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map