Преглед на 3dcart за електронна търговия 2016 за изграждане на вашия изумителен онлайн магазин


3dcart

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

3dcart

3dcart е основана през 2001 г. от Gonzalo Gil. Той започна с целта да събере всички страхотни функции за електронна търговия и да ги направи достъпни в една платформа. От създаването си 3dcart продължава да се адаптира към технологиите и променящите се пазари. Вече има над 17 000 потребители и расте. Прочетете нашия преглед на 3dCart по-долу.

Професионалисти

 • Разнообразие от опции за плащане
 • Лесен за използване интерфейс за опитни потребители
 • Неограничено съхранение
 • Без такси за транзакции.
 • Вградени маркетингови инструменти

Против

 • Ограничения както за обема на продажбите, така и за използването на честотна лента
 • Таблото за управление не е много визуално привлекателно
 • Безплатните шаблони са разочароващи
 • Отчети за лошо обслужване на клиентите
 • Научаването на всички функции може да отнеме време

Преглед

 • Уеб сайт: www.3dcart.com
 • Централно управление: Tamarac, FL
 • Година на основаване: 2001
 • Служители: 60+
 • Изградени онлайн магазини: 20000+
 • Категории: Софтуер за електронна търговия
 • Безплатен пробен период: 15 дни
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

3dcart успя да остане актуален на конкурентен пазар, като предоставя широк спектър от услуги. Техните характеристики говорят за стартиращи фирми, които се справят само с няколко продажби седмично, както и за големи бизнеси, които обработват стотици продажби и редовно приемат хиляди посетители. Тази напълно хоствана платформа ви позволява да създавате бързо и лесно магазин за електронна търговия с лесна за пазаруване количка и каси.

За кого е 3dcart най-добре?

3dcart може да се използва за продажба и изпращане на действителни артикули или цифрови продукти от всякакъв мащаб. Тази универсална платформа е най-подходяща за онези, които тепърва започват своя бизнес. Особено полезно е, ако нямате достъп до отдел за маркетинг. Дори стартерният план предлага маркетингови инструменти, които ще ви помогнат да популяризирате бизнеса си. Насладете се на CRM услуги и магазин във Facebook. Домейн име и хостинг план също са включени безплатно. Можете да стартирате уебсайт и да започнете с цялостен маркетингов план, всичко в една платформа.

Кое е най-голямото предимство на 3dcart?

Най-голямото предимство на използването на тази платформа е универсалността. Може да се използва от воини през уикенда и големи онлайн магазини. Това също означава, че той е способен да се разраства с вашия бизнес. Докато печелите клиенти, увеличавате инвентара си и подобрявате дизайнерските си умения, просто ще се научите да използвате 3dcart по различен начин. Никога няма да се притеснявате от прерастването на платформата. Също така помага, че 3dcart винаги се актуализира и подобрява. Ако има функционалности, които не ви харесват или липсват, може да видите тази промяна в следващата актуализация.

Кой е най-големият недостатък на 3dcart?

Може би най-важният проблем на 3dcart е, че има ограничения в използването на честотната лента. Това е почти нечувано с други програми за електронна търговия и колички за пазаруване. В крайна сметка ограниченията за употреба са остаряла практика, която трябва да се извърши. С толкова много други неограничени опции на пазара, изглежда само въпрос на време, преди 3dcart да бъде принуден да падне.

Уебсайтът на потребителите FinancesOnline награди 3dcart с Награда 2015 г. за страхотно потребителско изживяване и най-добрият софтуер за пазаруване. Въпреки че има своите критици, 3dcart предоставя отличен инструмент за всичко.

Основни функции

 • Над 100 теми
 • WYSIWYG Редактори
 • Отзиви на клиенти
 • 256Bit SSL сертификат
 • Мобилни и социални готови
 • 24/7 Мониторинг
 • Сигурна количка за пазаруване
 • Предварително изградени шаблони за имейл
 • Вградени изоставени инструменти за колички
 • Ролева базирана сигурност
 • Персонализиран магазин
 • Синхронизирайте с eBay и Amazon

Присъда на индустриалните експерти на 3dcart

Платформа за електронна търговия Докато потребителите бързат да преодолеят някои от несъответствията на 3dcarts, критиците са склонни да ги разглеждат като по-сериозни проблеми. В света на електронната търговия уеб дизайнът може да бъде решаващ фактор, когато става въпрос за успеха на вашия бизнес. Според експертите, 3dcart липсва в тази област. Общ коментар беше, че шаблоните трябва да бъдат актуализирани, за да отразяват най-добрите практики за уеб дизайн и да останат конкурентоспособни. Потребителите също повдигнаха този въпрос, но експертите са по-критични към този недостатък.

В допълнение, експертите последователно намират админ секцията по-малко от впечатляваща и донякъде трудна за навигация. Често се описваше като „тромав“ и „претрупан“. Бекендът е оформен по различен начин от повечето програми, което също означава, че може да отнеме още малко да свикнете.

Въпреки тези недостатъци, експертите все още бързат да препоръчат 3dcart и като цяло го награждават с 4 до 4,5 звезди. 3dcart печели високи оценки за това, че е напълно функционален и персонализиран, както и на достъпни цени. Експертите бяха впечатлени и от нивото на поддръжка на клиенти, което включва функция за чат на живо. Тези положителни аспекти на софтуера са достатъчни за последователно приземяване на 3dcart в първите три платформи на пазара.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Потребителските отзиви на 3dcart са изключително положителни. Всъщност те са направо светещи. Потребителите намират лесно да настроят магазина и оценяват богатия на функции дизайн. 3dcart е идеално подходящ за настаняване на практически всеки бизнес по размер и улеснява интегрирането на програми на трети страни. Ето някои от функциите, които потребителите изглежда се радват най-много:

 • Без скрити такси
 • Отлично обслужване на клиенти с 24/7 поддръжка
 • Лесна настройка и интуитивен бекенд
 • Високо адаптивни, без да се налага да използвате код

3dcart постоянно получава 5-звездни оценки и очевидно е фаворит сред онлайн търговците на дребно. Потребителите оценяват и факта, че разработчиците приемат всякакви предложения за подобрение. Не отнема много време предлаганите функции да станат стандартни, което означава, че 3dcart непрекъснато се разширява и подобрява, за да бъде в крак с променящите се пазари. Това е една от причините много търговци да преминат към 3dcart.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

Отрицателните отзиви за 3dcart са малко и далеч между тях. Някои потребители бяха разочаровани от простотата на безплатните теми, но това не трябва да бъде изненада. Като се има предвид, че те са безплатни, очакванията за превключване не трябва да бъдат прекалено високи. Добрата новина е, че потребителите бяха доволни от външния вид на премиум теми, въпреки че те идват с ценови цени. Другата област, където изглежда има място за подобрение, е в общия поток на задния план. Докато дизайнът на интерфейса е сравнително лесно да свикнете, изпълнението на задачи като качване на изображения може да започне да се чувства досаден. Това може да стане особено досадно за големите търговци на дребно, които трябва да управляват голям запас.

Дори тези оплаквания не бяха достатъчни, за да доведат до общи отрицателни отзиви. Положителните аспекти на 3dcart изглежда надхвърлят всички недостатъци. Всъщност много клиенти преминаха към 3dcart от други платформи.

Дизайн & персонализиране

Templates

Една от най-големите критики срещу 3dcart е, че не предлага достатъчно шаблони. В момента сайтът има над 100 шаблона.По-голямата част от шаблоните са безплатни. Критиците обаче бързо отбелязват, че някои от шаблоните са просто дублиращи се, предлагащи еднакво общо оформление. Единствената разлика е цветната схема. Като се има предвид, наличните шаблони са удобни за мобилни устройства и напълно отзивчиви. Клиентите могат лесно да разглеждат и пазаруват с всяко устройство.

 • Цените на първокласните шаблони започват от $ 129.
 • Можете също да се възползвате от тяхната вътрешна услуга за дизайн.Цени на персонализирани сайтове, които варират от 1500 до около 2500 долара.Въпреки че това може да звучи като стръмна цена, всъщност е към ниския край на това, което бихте очаквали да платите на дизайнер на свободна практика.

Персонализиране на вашия шаблон

Важно е също да се отбележи, че шаблоните могат лесно да бъдат персонализирани с помощта на различни различни инструменти. Настройките са лесни, без значение какво ниво на опит в дизайна имате. Така че, въпреки че някои могат да сочат ограничен брой опции за шаблони, все още имате свободата да настройвате и персонализирате всеки основен дизайн.

Инструменти за проектиране

За тези с опит в кодирането можете да правите промени, като използвате HTML и CSS за високо ниво на персонализиране. Ако не сте толкова напреднали по отношение на кодирането, не се притеснявайте. 3dcart drag-n-drop е редактор, един от най-добрите в индустрията. Всеки може бързо и лесно да прави промени. И накрая, WYSIWYG редакторът може да се използва за настройка на оформлението и персонализиране на областите на заглавката и долния колонтитул.

Като цяло дизайнерският интерфейс е лесен за използване. Осигурява изобилие от помещения, за да се правят корекции. Можете да създадете персонализирана витрина, която най-добре представя вашите продукти и предлага лесно пазаруване и качване. Шаблоните може да оставят нещо за желание, но това е проблем, който лесно може да бъде отстранен с многото опции за редактиране.

Характеристика & Инструменти

ОсобеностПреглед
НастройвамНастройте вашия сайт бързо и лесно. Магьосникът ще ви преведе през всички стъпки. Целият процес може да бъде завършен за по-малко от час.
Интеграция на шлюз3dcart е съвместим с над 100 начина на плащане. Интегрирането на различни шлюзове за плащания е бързо и лесно. Можете да изберете най-добрите опции както за вас, така и за вашите клиенти.
Награди и желания на клиентиКлиентите могат да пазаруват и да добавят артикули от вашия магазин в списъка им с желания. Тази функция помага да конвертирате бъдещи продажби. Можете също да използвате 3dcart, за да настроите програма за награди. Можете да го използвате на всички често срещани клиенти, за да трупате точки към следващата си покупка. Тези функции ви помагат да изградите силни връзки с клиентите си.
Управление на поръчки3dcart улеснява управлението на поръчките. Подробните отчети ви казват точно каква е ефективността на определени продукти. Можете също така да опростите процеса на счетоводство. Програмата елиминира дублираното съдържание за лесно въвеждане на данни. Всичко това може да се направи точно в секцията за администриране на вашия уебсайт.
Оптимизация на международните продажбиСтандартната версия на 3dcart не е оптимизирана за международни продажби. Можете да закупите приложения, които ще ви помогнат да се представите на глобална аудитория. Някои приложения предлагат преводачески услуги и други маркетингови инструменти срещу месечна такса.
CDN технологияЗа съжаление, 3dcart не идва с CDN технология. Това може да създаде бавно време за зареждане на страницата. Потребителите могат да интегрират своите CDN програми или да пазаруват магазина за приложения за добавки.
Приставки и добавки3dcart вече е една от най-богатите на функции платформи на пазара. Можете допълнително да подобрите функционалността на вашия сайт, като добавите приложения. Много от тези приложения са достъпни безплатно. Цените за други приложения варират и може да изискват еднократна такса или месечен или годишен абонамент. Всички приложения се интегрират лесно в съществуващия ви сайт и започнете да използвате от първия ден.
Управление на инвентараДобавянето на нови продукти към вашия сайт може да бъде трудоемко с 3dcart. Страницата с продуктите е пълна с различни задължителни полета. Работата по пътя на всички налични опции може да бъде малко обезсърчително. За щастие можете да ускорите процеса, като използвате шаблон CSV. Възползвайте се от примерния CSV файл за импортиране, който 3dcart предоставя на разположение. 3dcart също ще ви изпрати имейл, за да ви предупреди, когато запасите ви са малко.
Проследяване на праткатаНасладете се на предимствата на проследяването на пратките в реално време и на калкулатора на цената на пратката. Можете незабавно да определите колко ще струва изпращането на даден артикул и да генерирате проследяващ номер. Потребителите могат да гледат как вашият пакет проправя път в цялата страна или по целия свят.
CRM функцииФирмите могат бързо да съставят списъци за пощенски адреси и да проследяват поведението на клиентите. Можете дори да изпращате напомнящи имейли на клиенти, които са изоставили количката си. CRM системата позволява на клиентите да създават билети и записва запис на всички взаимодействия. Както клиентите, така и служителите могат лесно да следят статуса на билет за по-добро обслужване на клиентите.
емплати и темиКакто бе споменато по-горе, 3dcart често е критикуван за това, че няма повече опции за шаблон. Това обаче може да не е справедлива оценка.В момента има около 100 налични шаблона.Този брой непрекъснато расте. Също така, потребителите могат лесно да персонализират всеки шаблон, използвайки различни инструменти. Има неограничени възможности, когато става дума за създаване на уникален сайт за електронна търговия.
Интеграции и добавки3dcart се предлага стандартно с дълъг списък от функции. За разлика от други продукти на пазара, той не изисква добавки, които да осигурят напълно функционално и многостранно изживяване при пазаруване. Съществуват обаче добавки, които могат да бъдат интегрирани във всеки съществуващ уебсайт.
Мобилна оптимизацияПотребителите ще се радват на уебсайт, който е напълно оптимизиран за мобилни устройства. Това е вярно без значение какъв шаблон или план за ценообразуване сте избрали.
Уеб хостинг3dcart предлага безплатен хостинг и домейни. Можете да изградите целия си сайт от основата с 3dcart.
SEO и маркетинг3dcart предоставя напълно оптимизирана платформа, която използва най-новите в най-добрите практики, за да ви помогне да изпреварите конкуренцията. 3dcart ще ви помогне да създадете приятелски URL адреси и мета маркери за търсачките. Можете също така да допринесете за повишаване на класацията си и присъствие онлайн, като се възползвате от платформата за блогове, която ви позволява бързо да публикувате публикации.
БюлетиниПотребителите ще получават редовни имейли от 3dcart. Можете също така да получите достъп до онлайн общност и университет, който предлага видео уроци по широк спектър от теми.
Сигурност на сайтаПоследното нещо, което искате е да оставите личната информация на клиентите си уязвима за атака. 3dcart предлага някои от най-добрите защитни мерки, достъпни под формата на безплатен споделен SSL. Можете също така да изберете между пет други планове за сигурност, за да усилите действително защитата. Цените за тази допълнителна услуга започват от $ 79 и стигат до $ 995.
Сертифициране на PCI3dcart е сертифициран по PCI от началото на 2009 г..
Създаване на съдържаниеРедакторът WYSIWYG ви позволява бързо да създавате страници и добавя съдържание. Можете дори да стартирате и поддържате бизнес блог от администраторския раздел на вашия уебсайт.
Подаръчни сертификатиС 3dcart можете да създавате и продавате сертификати за подаръци като продукт. Когато клиент закупи сертификат за подарък, се генерира уникален код, който след това може да бъде осребрен за сумата в долара.
Начини на плащане3dcart осигурява достъп до над 100 процесори за плащане – от кредитни карти и PayPal до Dwolla и всичко между тях. По същество имате неограничени възможности, когато става въпрос за обработка на плащания. Можете дори да изберете 3dcart Merchant, който започва от $ 19.99. Купувайте се от купувача: тази услуга има тенденция към натрупани скрити разходи. В крайна сметка може да платите много повече от рекламираната цена на стикера.
Данъчни и транспортни калкулаториКакто данъците, така и доставката се изчисляват автоматично при касата въз основа на местоположението на клиента.
ДокладиПодробните инструменти за отчитане ви позволяват да събирате информация за вашите клиенти и вашите продукти. Можете бързо:

 • Определете кои са вашите топ купувачи.
 • Вижте кои продукти се движат най-бързо.
 • Определете кои дни в годината са най-продуктивни.

планове & Ценообразуване

 • Заинтересованите клиенти могат да разгледат 3dcart с 15-дневна безплатна пробна версия.
 • Ценовите планове започват от $ 19,99 и обхващат до 200 продукта.
 • За $ 129,99 на месец можете да се запишете в най-изчерпателния “Power Plan”, който предлага неограничен брой продукти и до 90 000 посещения на месец.
 • Ограничете използването на честотна лента или заплатете 5 щатски долара за всяко превишение на GB.
 • Спестете 15%, като плащате за цялата година напред.

Плановете са на конкурентни цени и включват някои предимства. Bing рекламни кредити, Facebook магазин и регистрация на домейни са стандартни. Само не забравяйте, че има ограничения на честотната лента. Ще трябва да следите използването си или да сте готови да плащате $ 5 на GB.

Поддръжка на клиенти

Ако срещнете проблеми, има много начини да потърсите поддръжка на клиенти.

 • Представителите са достъпни на телефон 24/7.
 • Онлайн чатът е достъпен 24/7.
 • Поддръжка по имейл при проблеми, които не са чувствителни към времето.
 • Обширни онлайн форуми.
 • Огромна база знания, която да ви помогне да отстраните всички проблеми.
 • Видеоклипове за обучение и уроци, които ще ви помогнат да започнете.

Времената за отговор варират, но компанията рекламира средно време на задържане от 5 минути по телефона и до 30 минути онлайн.Въпреки че това не е идеално, то все още е в сферата на разумното. Това е особено вярно предвид обема на запитванията, с които трябва да се справят от своите 17 000+ клиенти. Като цяло, прегледите на тенденциите за обслужване на клиенти на 3dcart към отрицателни. Клиентите съобщават за незадоволително преживяване, въпреки че повечето от оплакванията са свързани с проблеми с фактурирането.

Лесно използване

3dcart предлага универсална платформа, която говори на широк спектър от нива на способности. Начинаещите могат да започнат от нулата и бързо да създадат сайт. След като се регистрирате, ще получите подробен имейл с инструкции. Сайтът включва съветник, който ще ви преведе стъпка по стъпка през процеса на настройка.

Потребителски интерфейс / Административен панел

3dcart е критикуван, че има интерфейс за драбиране. От функционална гледна точка обаче, той е изключително интуитивен и лесен за навигиране. Дизайнът на интерфейса не е най-визуално привлекателен, но е много полезен. Дисплеят разполага с изявени бутони за подписване на стандартни инструменти и логична организация, която е лесна за разбиране. Ако имате някакви проблеми, има помощ. Можете да задавате въпроси, като използвате чата на живо, да се обадите на поддръжката на клиенти или да гледате някои от видео уроците. Изтегленият редактор с плъзгане е подобен на WordPress. Той предлага прост и лесен начин за създаване и актуализиране на вашия уебсайт.

Тези с малко повече дизайнерски опит имат няколко възможности. Можете да използвате HTML, CSS или WYSIWYG редактор, за да персонализирате вашия уебсайт. Има много опции за редактиране, които правят 3Dcart удобен за използване и перфектен за всеки, от начинаещи до експерти.

заключение

Комбинацията от интуитивен интерфейс и цялостна система за поддръжка на клиенти прави 3dcart изключително достъпна опция. С конкурентни цени, напълно хоствана система и платформа, която е пълна с функции, е лесно да разберете защо 3dcart има масово обжалване.

Като цяло потребителите отчитат изключително положително изживяване с 3dcart. Програмата позволява на начинаещите да стартират магазин за електронна търговия само за минути. Препълненият интерфейс може да включва крива на обучение, но видео уроците могат да помогнат за преодоляване на тази празнина.

Ако не друго, изпробвайте 15-дневния безплатен процес и бъдете съдия.

сравнение

3dCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me