Поразителен преглед 2016 г.


поразително

Посети сайта

9.0


Оценка на AWA

поразително

Сравнително нова платформа Страхотно е онлайн приложение за уеб разработка и създател на уебсайтове, което прави създаването на удобен за мобилен сайт сайт с една, превъртаща се страница, достъпна за тези, които нямат опит или знания за развитие. Прочетете нашето забележително ревю по-долу.

Преглед

 • Уеб сайт: www.strikingly.com
 • Централно управление: Сънивейл, Калифорния
 • Година на основаване: 2012
 • Категории: Уебсайт строител
 • Услуги: Облачен софтуер за уеб дизайн, уеб хостинг
 • Безплатен пробен период: 14 дни

Поразително е свежо изглеждащ и модерен създател на уебсайтове, който позволява на начинаещите технически хора да съставят лъскави интернет сайтове, макар и в формат на една страница. Поразително предлага на потребителите уебсайтове, удобни за мобилни устройства, които бързо се създават и незабавно публикуват, с лесния си потребителски интерфейс и дизайни на шаблони.

За кого е препоръчително?

Поразително се препоръчва за тези, които търсят лесен начин за изграждане на елегантен уебсайт с една страница, без никакви умения или знания за програмиране или уеб дизайн. С многобройните налични шаблони е възможно лесно да се създаде бизнес или личен уебсайт. За тези, които изграждат първия си уебсайт, поразително е много просто и няма да ви позволи да прегледате курса до голяма степен.

Предлага ли поразително някоя област на фокус или специалитети?

Поразителната сила е, че всичко в сайта е ясно и потребителите могат лесно да разберат указанията и да настроят сайта си. Не е необходимо кодиране или опит в програмирането, за да се състави светкавично бърз сайт, който да представлява малък бизнес или индивид, допълнен с остри изображения и векторни икони и професионални шрифтове. Сдвойте всичко това с предварително заредените шаблони в различни стилове, за да създадете уеб сайт за минути. Концепцията е проста, а реалността е перфектно съвпадение.

Друг плюс е, че всички теми Strikingly са удобни за мобилни устройства и ще изглеждат страхотно на всяко от вашите устройства.

Какви са забележително техническите спецификации или ограничения?

Поразително оставя някои неща да се желаят. Например, няма функционалност за плъзгане и пускане, каквато предлагат подобни конструктори на уебсайтове, и е налице ограничено персонализиране. Шаблоните са повече от прости насоки с Strikingly и е почти невъзможно да ги отмените, за да промените размерите на изображенията или да промените къде отива текстът. По същия начин е предизвикателство да се промени от една тема в друга; по-скоро трябва да започнете отначало.

Друго ограничение, което поразително има, е невъзможността да се справи с електронната търговия до каквато и да е степен. Има функция „прост магазин“ и възможност за вграждане на бутон PayPal, но това е свързано с това.

Предлага ли поразително адекватна мащабируемост и възможност за растеж?

Поразително има безплатен план, който е подходящ за малки сайтове, които не се нуждаят от много честотна лента или персонализиране, но също така предлага надстройки за по-големи сайтове. Про планът се състои от неограничена честотна лента, три професионални сайта и неограничен брой безплатни сайтове, заедно с персонализирани URL адреси и вградени HTML и възможности за персонализиран код.

Каква е политиката за гарантиране на връщане на парите?

Политиката ви позволява да изпробвате шофиране на един от премиум плановете за 14 дни. Освен това можете да използвате безплатния план толкова дълго, колкото искате да се запознаете с платформата. След като сте платен план, вие се ангажирате само за избрания от вас срок на услуга; следващия месец на месечно споразумение или следващата година на годишен договор.

Каква е тяхната репутация?

Бърза проверка на услугите за проверка на репутацията в мрежата показва, че Strikingly има добра репутация както сред потребителите, така и сред широката общественост. MyWot казва, че е безопасен за деца и е надежден, а VirusTotal и Google анализи за сигурно сърфиране и двете казват, че сайтът е без вируси..

Защо да изберете Strikingly web builder?

Въпреки че поразително е ограничен във възможностите си за персонализиране, особено на безплатния си план, той предлага отлична стойност за собствениците на малки фирми и лица, нуждаещи се от изграждане на онлайн присъствие. Поразително е непрекъснато добавяне на допълнителни шаблони и функционалност към неговия сайт, които улесняват все още създаването на сайт, който ще расте с вас или вашия бизнес.

Основни функции

Присъдата на експертите в бранша поразително

Изграждане на уебсайтове Експертите изглежда поставят поразително точно в средата на пакета за създаване на уебсайтове. Със сигурност има какво да предложи на подходящата аудитория, но не идва с широка гама от здрави инструменти и функции като много други опции на пазара. Може би най-важното е, че поразителен процент е най-висок, що се отнася до потребителското изживяване. Тези, които търсят програма, която е проста и лесна за използване, бързо ще поемат към Strikingly. Обаче тези с повече дизайнерски опит и високи очаквания може да са разочаровани от ограниченията на строителя.

Фактът, че той създава само уебсайтове с една страница, може да е недостатък за някои, но това говори за простотата на програмата. По принцип Strikingly не е получил по-високи резултати от експерти, тъй като има и други опции, които предлагат също толкова удобен за потребителя интерфейс и включват повече функции. Поразително е солиден вариант, но не непременно най-добрият.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 април 2016 г.

Положителни отзиви и препоръки на потребителите по поразително

Добрата новина е, че Strikingly предлага изключително прост и лесен за използване строител на уебсайтове. Можете да визуализирате пълни сайтове, които са създадени с помощта на техните шаблони и да придобиете истинско усещане за потенциала на вашия сайт. Използвайки поразително, можете да създадете сайт за по-малко от час. Той е толкова лесен за използване. Плюс това, по-опитните кодери ще се радват на достъп до HTML и CSS редактори.

Клиентите също се радват на гъвкавостта на програмата. Можете лесно да добавите блог и / или да превърнете вашия сайт в магазин за електронна търговия. Въпреки че Strikingly не е предназначен за подкрепа на голям бизнес, той ще ви позволи да разширите уебсайта си и да се харесате на по-широка аудитория. Повече от всичко програмата се описва като проста, което се превръща в чудесно за начинаещи.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите поразително

Повечето от отрицателните оплаквания срещу Strikingly са свързани с качеството на обслужване и достъпността на клиентите. Често срещано е и може би дори разумно, че създателят на уебсайт ще има няколко отрицателни отзива, насочени към обслужването на клиентите. Въпреки това се изненадах, когато видях колко ограничени са клиентите, когато става въпрос за връзка с поддръжката. По същество можете да изпращате само имейл и да се надявате на бърз отговор. Удивително дори не предлага телефонен номер за обаждане, камо ли функция за чат на живо. Въпреки че има база от знания, вие сте до голяма степен сами по себе си, когато става дума за отстраняване на проблеми.

Освен това клиентите бяха разочаровани от количеството функции, предлагани с по-достъпни планове. Само премиум планове предлагат здрав набор от функции.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Дизайн & персонализиране

Характеристиките на дизайна на уебсайтове включват персонализируеми шаблони, бутони за популяризиране на социални медии, супер скоростно качване на снимки, слайдшоу функции, всичко това в сайт, оптимизиран за мобилни устройства. За публикуване ще получите безплатно име на поддомейни (http://yoursitename.strikingly.com), уникален стил на една страница и SEO възможности.

ОсобеностПреглед
Шаблони на уебсайтовеИзборът на шаблон е толкова прост, колкото и натискането на бутон с този конструктор на сайтове.

Безплатно: Удивително сайтът предлага единадесет различни шаблона на уебсайтове на трите плана и всеки един от тях е доста поразителен и добре проектиран да публикува уеб сайт почти за нула време.

Премия: Още по-добре, страхотните премиум планове предлагат стотици дизайни на шаблони на уебсайтове, от които да избирате, когато сте по-запознати с платформата и сте готови да надстроите или ако искате да създадете уникален уебсайт от самото начало.

Всички шаблони са отзивчиви за мобилни устройства и включват функции като „Кликнете, за да се обадите“, за да направите уебсайт много приятен за своята аудитория. Сайтовете са оптимизирани за SEO, което позволява простото добавяне на мета тагове и ключови думи.

Интерфейс за създаване на уебсайтUI е мястото, където поразително свети! Потребителският интерфейс е толкова прост и интуитивен, че всеки, който се е научил да чете, може да състави свежо изглеждащ сайт, като просто избере и щракне върху избраните от тях и след това добави своето персонализирано съдържание.

Интерфейсът дори ви позволява да видите как точно ще изглежда вашият сайт на компютрите и мобилните устройства с няколко бързи кликвания. Ако някога сте прекарали време в изграждането на уебсайт по друг начин, включително други сравнително удобни платформи като Blogger на Google, ще оцените поразително и неговия прост потребителски интерфейс.

Опции за персонализиране на стил на страницатаЩо се отнася до стиловете на страниците, поразително създателят на уебсайт е малко ограничен. Единствените налични реални промени са между светли, тъмни или различни цветове. Има много приятелски и професионални шрифтове, които променят външния вид на вашите страници. Вариациите в секцията с функции ще ви позволят да редактирате текст, но да не го премествате или да променяте цвета; също така, промяната на изображения е проста, но не можете да ги преоразмерите или да ги преместите в друга област. И текстът, и изображенията са зададени в шаблона и не могат да бъдат преместени, за разлика от много други платформи, които предлагат по-добра персонализация.
Навигация в сайтаПоразително е много по-различен тип уебсайт, отколкото много от нас са свикнали. Форматът е дълга форма, единична превъртаща се страница. За да намерите това, от което се нуждаете, просто превъртете надолу, докато го намерите в секцията, където се намира. Вляво има точки, върху които можете да задържите курсора на мишката и да кликнете, за да стигнете до всяка секция на компютър или таблет; на смартфон вляво има раздел от менюто, който можете да използвате като алтернатива за превъртане докрай. Въпреки че това ще работи доста добре за някои по-малки компании и много хора, това е ограничаване на по-големите предприятия. Не би било забавно да търсите информация на привидно безкрайно превъртани страници.
Управление на съдържаниетоПромяната или добавянето на съдържание към Страхотен уебсайт е доста проста. Можете лесно да промените текста или изображенията във всеки от секциите си толкова бързо, колкото сте избрали първоначалното си съдържание. Можете също така да добавяте публикации в блогове и друго съдържание също толкова бързо.
Снимки и галерииДобавянето на изображения и галерии е лесно и уебсайтът дори прави слайдшоутата лесни за настройка и изпълнение, въпреки че те са ограничени до един формат. Още повече, че добавянето на видеоклипове към сайта е толкова лесно, колкото да ги качите в сайта и да кликнете, за да ги добавите в раздел.
Изграждане на мобилни сайтовеЕто още една област, в която поразително грее! Повечето платформи на уебсайтове и създателите на уебсайтове изискват персонален компютър за настройка и публикуване.

Поразително уебсайтовете са толкова лесни и интуитивни; можете да изберете вашите стилове и шаблони, да качите някои изображения и да добавите малко текст, преди да натиснете публикуването и да можете да споделите вашия свеж и готин уебсайт, който сте създали сами.

Интеграция в социалното споделянеБутоните за социално споделяне се добавят към забележително сайтовете чрез магазина за приложения, което ви позволява да имате социална емисия на вашия уебсайт. Добавете вашите акаунти в социалните медии и можете също да напишете предпочитани туитове, които хората да споделят за публикациите и съдържанието на блога ви.
Дизайн услугиТъй като в уебсайта няма споменаване на дизайнерските услуги, не вярвам, че те се предлагат, въпреки че това със сигурност е нещо, за което потребителите трябва да се свържат с екипа на Strikingly за насоки и евентуална помощ.

Някои от елементите, които можете да добавите към уебсайта си, включват карти, видеоклипове, формуляри за контакт и бутони PayPal. Те могат да решат някои или всички ваши дизайнерски нужди.

Характеристика & Инструменти

ОсобеностПреглед
НастройвамПо-лесно от всеки уебсайт, който някога сте проектирали (или опитали да създадете.)
Уеб дизайнДизайнът е ограничен до предлаганите шаблони и ощипването, което можете да направите за тях. Например можете да изберете шаблон и да промените неговия „стил“, но тези промени обикновено включват само промени в цветовете и шрифтовете. Елементите се заключват на място в оформлението на страницата, така че това не е възможно.
Персонализирано име на домейнПерсонализираните домейни са както достъпни, така и включени в първокласните планове. Ако имате домейн, който вече притежавате, можете да го прехвърлите или можете да го закупите от таблото за управление на уебсайта.
Дълбочина на навигациятаНа пръв поглед това изглежда ще бъде проблем за Strikingly. Възможно е обаче да се създадат множество страници от страници, като се свържат поразително сайтовете един към друг. д
Приспособления и приложенияПриложенията и джаджите за сайта са сравнително ограничени. Няма да намерите стотици приложения за стил в приставки, каквито сте с WordPress.
ОсигуряванетоПонастоящем единствените възможности за осигуряване на приходи, които са достъпни за потребителите на уебсайта поразително, са да се свързват към филиали в съдържанието на вашия блог.
Статистика за посетителитеИзглежда, че няма вътрешно приложение за проследяване на посетители чрез приложение на трета страна, лесно се справя с това.
Снимка, видео и аудиоStrikingly създателят на уебсайт улеснява качването и добавянето на снимки и видео към сайтове. Както повечето неща на платформата, просто щракване или две ще се справят.
БлогДостъпно е приложение за блогове, което може да се добави към който и да е раздел на Страхотно уебсайт. След като добавите блог приложението, е изключително лесно да добавите съдържание в блога.
Google MapsПросто кликване на няколко бутона и Voila! Google Maps е вграден в сайта Strikingly.
HTML редакторС това приложение, копирането и поставяне на HTML код може да добави уникални елементи към Strikingly уебсайт.
Интеграция на социалните медииИнтегрирането на Facebook, Twitter и Pinterest е процес с едно кликване и позволява просто социално споделяне.
Форми и проучванияПредлагат се интегриращи форми и анкети, въпреки че персонализирането на тези форми е ограничено.
Място за съхранениеПространството за съхранение зависи от избрания пакет; безплатният план идва с 5 GB, ограниченият план с 50 GB, а Pro планът разполага с неограничена честотна лента.
Инструмент за бюлетинИнтегрирайте акаунта в MailChimp и изпращайте бюлетини на всички ваши клиенти и клиенти.
форумИзрежете и залепете кода на форума, за да изградите усещане за общност във вашия Strikingly сайт.
Електронна търговия / Онлайн магазинПоразително позволява интегрирането на Simple Store, така че собствениците на сайтове да могат да участват в електронната търговия на своите сайтове.
Интеграция на шлюзTypeform е поразителен избор да помогне с интеграция на шлюза, с интерфейс за плъзгане и пускане и интуитивно естествени творения.
SEO приятелскиДобавянето на ключови думи и мета тагове към прекрасен сайт добавя към естественото му SEO, което го кара бързо да се повишава в SERPs.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)С Pro акаунт е възможно да се създаде защитен с парола сайт за частни групи или сайтове за членство.
Google® AnalyticsДобавянето на Google® Analytics позволява преглед на посетителите и техните статистически данни. Откъде идват посетителите и колко дълго остават? GA е достъпен за публикации в блогове за Limited и Pro планове
Сигурност на уебсайтовеSecure Socket Layer (SSL) е стандартна технология за сигурност онлайн, той установява криптирани връзки между сървъри и браузър<
CDN технология за мобилна оптимизация на няколко езика на няколко езика:Google Translate ще обработва няколко езика; можете също да използвате няколко страници или просто да въведете и двата езика в текстовите си полета.

планове & Ценообразуване

Поразително предлага три различни ценови пакета; Безплатен, с ограничение на честотната лента от 5 GB и поразителен поддомен, ограничен с 50 GB и Pro с неограничена честотна лента.

Безплатно Поразително плановете не получават персонализирани URL адреси на уебсайтове; те идват с поразително поддомейн.com. Присъединете се към безплатния план с няколко кликвания и имейл за регистрация.

ограничен плановете често са адекватни за малкия бизнес. Този план струва 8 долара на месец и се таксува ежегодно, така че предварителните разходи са 96 долара. За 96 долара собственикът на плана ще получи месечна честотна лента от 50 GB и безплатно име на домейн URL. И съвпадащ имейл, заедно с пълно използване на всички инструменти на Strikingly, уебсайт за създаване на уебсайт.

професионалист пакетът е 16 долара на месец, също таксуван годишно, за авансови разходи от $ 192. С неограничена честотна лента, безплатен персонализиран имейл и домейн, бутони за мобилни действия (кликнете, за да се обадите!), HTML, CSS и Javascript на разположение, без реклами и опции за подобрена редакция на изображения и защита на паролата на уебсайта.

Безплатният план предлага 5 GB пространство, а PRO планът позволява неограничена честотна лента заедно с имейл и безплатна регистрация на имена на домейни. Платформата Strikingly дава възможност на уебсайта да се разраства и мащабира при необходимост до много по-голям и динамичен сайт чрез персонализиране с HTML, Javascript и CSS.

И двете платени версии се предлагат с 14-дневен пробен период; това означава, че плащате и след това имате 14 дни, за да проверите платените пакети, без да сте без пари, ако решите, че го мразите.

За сравнение, подобни сайтове предлагат премиум планове за малко повече и малко по-малко. Wix предлага своя премиен план, започващ от $ 4.45, а Weebly сайтовете получават $ 3.29 месечно за двугодишен договор. Squarespace предлага премиум планове за 8 долара, а LightCMS започва от 19 долара.

Поразително предлага бонуси под формата на безплатни сайтове за ангажиране и следване в социалните медии или им помага да добавят фенове и последователи.

Поддръжка на клиенти

На уебсайта има обширна секция за помощ и често задавани въпроси; също има област от база знания с все още допълнителна помощ за конкретни области, в които потребителите могат да търсят своите специфични нужди. От създаването на уеб, дизайн и форматиране и технически въпроси, отговорите на повечето въпроси можете да намерите на уебсайта Strikingly.

Има и блог, който адресира много от най-новите функции и помага при повтарящи се въпроси или проблеми.

Можете също да изпратите имейл на екипа за подкрепа на Strikingly чрез полето за съобщения на техния сайт; той обещава отговор на имейла ви в рамките на 24 часа и ви позволява да направите екранна снимка какво се случва, за да им дадете по-добра представа как да помогнете. Никъде в уебсайта не се вижда възможност за чат или телефонен номер.

Лесно използване

Както бе отбелязано по-рано, използването на Strikingly е най-лесният начин за изграждане на уебсайт, който съществува. Право и бързо щракване, добавяне на няколко снимки и малко текст и новият сайт е направен.

Това е перфектна платформа за начинаещи, които ще могат лесно да използват създателя на уебсайтове, за да създадат нещо зашеметяващо без знания за програмиране и кодиране. Напредналите потребители може да намерят сайта малко опростен и липса на възможности за персонализиране и контрол.

Поразително има функция с едно щракване, която му дава достъп до страниците на Linkedin или Facebook и изтегляне на данни за подреждане на уебсайт, които можете да пренаредите в ограничена степен. Добавянето на фотогалерии и работни портфейли е лесно и бързо, бързо, бързо!

заключение

Като цяло ни харесва платформата Strikingly. Това е елегантен създател на уебсайтове, който е интуитивен и бърз за използване за създаване на прости уебсайтове. Начинаещите преминават през целия процес, с много малко място за грешки заради структурираните шаблони. Поразително е идеален за начинаещи да създават красиви уебсайтове и наистина е устойчив на идиоти.

От друга страна е разочароващо, че няма функция за плъзгане и пускане в рамките на платформата и единственото налично персонализиране е това, което е разрешено от настройката на шаблона. Има ограничен брой шаблони и опции за електронна търговия, които могат да смутят напредналите потребители.

сравнение

поразително

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map