Отзиви за строители на уебсайтове


Прочетете отзиви за строители на уебсайтове

Разбрахме колко е трудно да поддържате вълнението от създаването на свой собствен уебсайт, когато сте заплетени в намирането на правилния създател на уебсайт, който да използвате. Може би не знаете какво да търсите или може би не знаете какви функции ви трябват или дори какво има там. Ето защо ние направихме разследванията вместо вас. Прочетете нашите отзиви за уебмастъри, за да разберете какво може да предложи всеки създател на уебсайт и какво прави най-добре.

  ПОСЛЕДНО актуализирано: 10 март 2017 г.

AAWebmasters.com е независима асоциация за уебмастъри и мненията, отзивите и класиранията, изразени тук на сайта, са собствени на AWA. Сайтът получава компенсация от прегледаните продукти и услуги. AAWebmasters.com тества старателно всеки продукт или услуга и дава висока класация на най-добрите. AAWebmasters.com не публикува информация за всички налични платформи за електронна търговия, създатели на уебсайтове или уеб хостове. За да видите повече подробности, щракнете тук.

Разкриване на рекламодатели

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Squarespace

Зашеметяващите изглеждат ли важни? Квадратното пространство определено си заслужава да се разгледа, ако уебсайтът ви е интензивен за изображения, може би за фотографи, художници, ресторанти и планиращи сватби. Красивите професионално изглеждащи уебсайтове са лесни за изграждане без никакво изживяване с кодиране, а платформата за блогове печели и възторжени отзиви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Wix

Без технически умения? Wix ви позволява да избирате от над 500 професионално проектирани безплатни шаблона за бързо и лесно създаване на собствен привличащ вниманието уебсайт, всички без да се нуждаете от технически или дизайнерски познания. Wix е много интуитивен за използване с много кратка крива на обучение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Weebly

Имайте малък бизнес? Weebly е избор на уеб строители на сериозни блогъри, предприемачи и малки фирми. Таблото за трафик ви показва всички видове статистически данни за посещенията на вашия сайт. За технически наклонените има достъп до HTML / CSS кодиране за по-подробно персонализиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Йола

Вие сте начинаещ уебсайт? Yola е за собственици на малък и микро бизнес, които искат да спестят пари чрез изграждане на свои собствени уебсайтове. Това е наистина лесно за използване чрез плъзгане и пускане на елементи и можете да направите уебсайта си и работещ след няколко часа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Jimdo

Нуждаете се от уебсайт с електронна търговия? Jimdo предлага решение за електронна търговия, както и изграждане на уеб. Jimdo е по-скоро функционалност, отколкото търси средния уеб създател, но е напълно адаптивен, ако знаете малко за кодирането. Има помощ чрез активния форум на общността.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Паяжината

Нуждаете се от сайт за членство? Въпреки че всеки може да създаде уебсайт с Webs, функциите, които предоставя, са най-подходящи за малкия бизнес и предприемачите. Една от тези характеристики е възможността лесно да се създаде сайт за членство, без да се налага да използвате външно приложение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Moonfruit

Обичайте сайтове в стар стил? Moonfruit е по-стар създател на уебсайт, който не съдържа всички звънци на по-модерните си конкуренти. Moonfruit е най-подходящ за хора, които имат време и търпение да създават своите уебсайтове и не са пълни начинаещи или технофоби.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

WebsiteBuilder.com

Желание за плащане за избор? WebsiteBuilder.com може да се похвали с над 10 000 шаблона, изображения на стокови фотографии, множество сайтове и пълен набор от функции, но те не са достъпни с безплатната версия на софтуера. Интерфейсът за изграждане на сайт е чист и лесен за използване, въпреки че рекламните реклами са често срещани.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Themify Builder

Искате тема на WordPress? Създателят на уебсайтове Themify поддържа над 40 теми на WordPress и осигурява плъгин за теми от трети страни. За разлика от други доставчици на уебсайтове, Themify не предоставя име на домейн или хостинг на уебсайтове – вие сами по себе си получавате тези.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

GoDaddy Builder на уебсайтове

Не сте сигурни от какво се нуждаете? Създателят на уебсайтове на GoDaddy е общо взето
насочени към всеки, който иска да изгради свой собствен уебсайт. Шаблоните включват магазин за електронна търговия за собственици на бизнес. Системата за поддръжка на клиенти на GoDaddy е много силна и включва чат на живо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Webflow

Изграждане на уебсайтове за други? WebFlow е сериозна опция за опитни дизайнери и разработчици, които искат по-напреднала платформа за изграждане на уеб код без код. WebFlow позволява създаването на наистина персонализирани уебсайтове с достъп до кода, ако е необходимо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Webydo

Искате уебсайт на дизайнер? Webydo е създаден от уеб дизайнери за професионални уеб дизайнери, които искат да създават изключителни уебсайтове, но не искат да се научат как да кодират. Отвъд конвенционалните дизайнерски елементи са невероятни анимационни ефекти и акцент върху отзивчивия дизайн.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

поразително

Трябва ви само една страница? Вижте Удивително, ако имате нужда от елегантен, едностраничен, мобилен уебсайт. Можете лесно да създадете уебсайт за кратко време, като използвате безплатните шаблони за мобилни устройства. Дългият формат на една страница на вашия уебсайт може да отнеме известно време.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Webnode

Важни ли са няколко езика? Собствениците на фирми, които правят бизнес в световен мащаб, могат да достигнат до клиенти на 20 езика с WebNode. Всички шаблони са напълно функционални, но може да се нуждаят от персонализиране, за да ги приведат в съответствие с настоящите висококачествени, лъскави дизайнерски очаквания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

WebStarts

Искате празно платно? Освободете вътрешния си дизайнер с WebStarts, като плъзнете всеки дизайнерски елемент навсякъде на вашата уеб страница – той е напълно неструктуриран. Темите са допълнително адаптивни и се превръщат автоматично в сайтове, отговарящи на мобилни устройства.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Web.com

Искате някой да го изгради? Webs.com предоставя софтуер за създаване на уеб сайтове, който ви позволява да създадете основен, без излишни, функционален уебсайт. Въпреки това, те също предлагат напълно персонализирана услуга за уеб дизайн, в която описвате вашия сайт за мечти и те го изграждат за вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

SiteBuilder.com

Пикатен за вашия дизайн? С над 10 000 бизнес шаблона, собствениците на малки фирми са длъжни да намерят такъв, който харесват в SiteBuilder. Създателите на уебсайтове за начинаещи могат лесно да създават относително професионално изглеждащи сайтове с редактора за плъзгане и пускане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

чифлик

Просто започва бизнес? Homestead е насочен към малкия бизнес, който се нуждае от сравнително прости уебсайтове. Измина известно време и шаблоните му не са толкова модерни, колкото тези на други създатели на уебсайтове. Можете да използвате обширната 30-дневна безплатна пробна версия, за да изпробвате Homestead.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Virb

Създаване на вашето портфолио? Virb е подходящ за онези, които създават тежки имидж портфолио. Лесно е да настроите уебсайта си и да експериментирате с различни теми, а за галерии и страници със снимки можете да избирате няколко. Добавянето на снимки директно от Flickr и Vimeo е ясно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

IM Creator

Искате постна уеб страница? IM Creator ви позволява да създадете бърз и професионално изглеждащ уебсайт. В този случай “постно” означава хлъзгав и лесен за изображения образ, базиран на един от над 70 добре проектирани шаблона, всички от които са предварително запълнени със съдържание на пример. „Бързият“ се дължи на отличния редактор за плъзгане и пускане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

SimpleSite

Търсите просто и бързо? SimpleSite е подходящ за тези, които искат просто да стартират уеб сайт бързо и не се интересуват твърде много от това как изглежда. Уебсайтовете, създадени чрез SimpleSite, не изглеждат много професионални и има ограничени възможности за персонализиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

uCoz

Не сте сигурни в персонализирането? uCoz ви позволява да създавате пълнофункционални уебсайтове с пълен набор от възможности за персонализиране. Започнете с никакъв, като използвате 250 налични шаблона или променете стила на страницата и добавете приставки или вкарайте ръцете си в HTML / CSS кода за пълно персонализиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

MotoCMS

Нуждаете се от прост и красив дизайн? MotoCMS е лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове, който ви позволява да създавате професионални уебсайтове в режим WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате). От първото изстрелване през 2008 г. тя придоби много фенове и привърженици, особено сред начинаещите.

Последни статии

Вижте всички новини

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с FatCow: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 6 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с Arvixe: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 5 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете хостинг InMotion с A2 хостинг: Кой е B…

Актуализиран на 4 януари 2017 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map