Мнения за уеб хостинг


Най-голямото ви предизвикателство не е намирането на уеб хостинг услуга. Решава кой да отговаря на вашите нужди. Но какво трябва да търсите? Ще имате определени специализирани предпоставки. Но важните общи характеристики трябва да бъдат част от този процес на вземане на решения.

Потърсете ограничения за съхранение и честотна лента. Бъдете наясно с множество ограничения на домейна. Техническата поддръжка също е важна. Имайте това предвид, докато проучвате отзивите за уеб хостинг, представени по-долу.

ПОСЛЕДНО актуализирано: 28 февруари 2016 г.

AAWebmasters.com е независима асоциация за уебмастъри и мненията, отзивите и класиранията, изразени тук на сайта, са собствени на AWA. Сайтът получава компенсация от прегледаните продукти и услуги. AAWebmasters.com тества старателно всеки продукт или услуга и дава висока класация на най-добрите. AAWebmasters.com не публикува информация за всички налични платформи за електронна търговия, създатели на уебсайтове или уеб хостове. За да видите повече подробности, щракнете тук.

Разкриване на рекламодатели

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

InMotion хостинг

Планиране на бизнес уебсайт? Този хост запазва фокуса си там. Те таксуват за подкрепа. Компромисът е отличен съвет, който ви помага да увеличите приходите. Има 3 хостинг плана, 2 от които са готови за електронна търговия. Това означава, че те идват със SSL сертификат и в повечето случаи със специален IP адрес.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

SiteGround

Техническата поддръжка е вашата основна грижа? Този домакин има такава репутация. Siteground предлага 3 споделени уеб хостинг плана, пригодени да отговарят на размера на вашия уебсайт. Отидете с STARTUP плана за основен хостинг. Плановете GROWBIG и GOGEEK предлагат допълнителна поддръжка за кеширане, а ценообразуването я отразява.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Ipage

Собственик на уебсайта за първи път? iPage е вашето решение на едно гише. Можете да настроите хостинг за около 6 минути и можете да използвате goMobi, Създател на уебсайтове или Weebly като създател на сайт. Хостинг пакетите също ви дават 300 долара маркетингови кредити за промоция в Google, Yahoo, Bing и Facebook.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Bluehost

Имате ли WordPress сайт? WordPress одобрява тази уеб хостинг услуга. Най-доброто ценообразуване изисква 3-годишен ангажимент. Но ако промените решението си, те ще възстановят останалата част от таксите ви. Те спечелиха награди за поддръжка на клиенти, така че можете да очаквате експертна помощ, ако имате нужда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Arvixe

Дали номера на домейни ще решат избора ви? Ще изберете своя план въз основа на това колко домейни трябва да бъдат хоствани. Най-малко скъпият пакет ви дава до 6. Персоналът на Arvixe се основава дистанционно. Спестяването на оперативни разходи позволява на Arvixe да предложи хостинг на достъпни цени. Това не компрометира представянето.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Уеб хостинг център

Планирайте да останете малки? Този хост предлага евтини пакети за по-малки сайтове, които не очакват голям растеж на посетители. Безплатно име на домейн и неограничено пространство означават, че няма да жертвате функции за цената. Можете дори да стартирате сайт за електронна търговия с този хост.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

GreenGeeks

Искате да останете отговорни за околната среда? Този домакин е всичко за Зеленото движение. Възобновяемата енергия захранва своите сървъри. Конкурентните цени и стотиците функции правят този хостинг лесен за околната среда. Но не е нужно да жертвате нищо, което ви е необходимо, за да стартирате уебсайт.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

HostGator

По-важна ли е гъвкавостта от подкрепата? Този хост не е за начинаещи. Избирате това, което ви е необходимо от огромен списък от функции. Тя ви позволява да персонализирате хостинга и плащате само за това, което ви трябва. HostGater предлага също кредити за реклама в Google, Yahoo и Bing.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

1and1

Имате ли глобални планове? Този базиращ се в Германия хост има 13 центъра за данни по целия свят, с хостинг на 11 милиона клиенти. Плановете с опция CDN ви позволяват да доставяте локално кеширано съдържание в 62 световни центъра. Добавете допълнителна функционалност с цялостен пакет за сигурност и създател на сайт за електронна търговия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

A2 хостинг

Вашата цел ли са скоростта и производителността? A2 хостингът прави тези основни приоритети. Тяхната оптимизирана технология осигурява зареждане на страниците до 20 пъти по-бързо от други хостове. Цените не са най-ниските, които можете да намерите, но клиентите знаят, че получават това, което плащат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Малък портокал

Имате ли нужда от помощ за брандиране и идентичност? Тази хостинг услуга не използва думата „неограничен“ много. Няма да намерите скрити такси. Платете както искате за пакетите. Техният софтуер и потребителски интерфейс са ориентирани към клиента. Помага ви да се съсредоточите и върху вашите клиенти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

HostMonster

Загрижени ли сте за растежа и мащабирането? Тази сестринска компания към BlueHost има стартерни планове, които предлагат достъпни пътища за надграждане. Започнете с споделено решение и се почувствайте уверени, че можете да направите лесен преход за надграждане. Няма опция за месечно плащане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

eHost

Имате ли нужда от помощ при изграждането на вашия сайт? eHost е добър избор. Те разполагат с конструктор на уебсайтове, който използва над 1000 шаблона. Можете да създадете качествен уебсайт накратко. Тези уебсайтове са оптимизирани за мобилни устройства. Можете да използвате приложения, за да интегрирате избора на социални медии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Медиен храм

Притеснявате ли се от скокове на трафика? Този облачен базиран хост е известен с автоматичната си мащабируемост. Цената на хостинга може да изглежда стръмна в сравнение с другите, но е базирана на мрежата. Получавате по-добра производителност и надеждност. Най-популярният пакет ви позволява да хоствате до 10 сайта.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

WP двигател

„Всичко ли си WordPress“? WordPress притежава тази хостинг услуга и е само за уебсайтове на WordPress. Най-малко скъпият план е 29 долара месечно. Други пакети имат цени на база месечни посетители. Цените също са базирани на броя инсталирания на WordPress, които ще трябва да управлявате уебсайтовете си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Pagely

Вие сте фен на Амазонка? Този хост е интересен хибрид. Той поддържа само уебсайтове, използващи платформата WordPress. Но той използва Amazon Web Services, за да хоства тези сайтове. Вашите данни са на някои от най-добрите налични сървъри. Той получава автоматично архивиране към услугата за съхранение на Amazon S3.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

JustHost

Добре ли сте с 3-годишен ангажимент? Помислете за тази сестринска компания на BlueHost и HostMonster. Ще получите евтин, но надежден хостинг и качествено обслужване на клиентите. Над 100 приложения, отворени източници и теми разширяват стойността. Спестяванията започват с 1-годишен ангажимент и стават много по-добри на 3 години.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

GoDaddy

Важно ли е да отидете с име, което знаете? GoDaddy е кралят на регистраторите на домейни. Ако започнете от тук, може да искате да считате GoDaddy и за своя хост на уебсайта. Ако го направите, регистрирането на вашия домейн е безплатно. Началният пакет има една от най-ниските цени, които ще намерите навсякъде.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

DreamHost

Вие сте нестопанска организация? Тази услуга предлага безплатен хостинг за вас. Предоставете на DreamHost с издадено от IRS 501 (в) (3) писмо за определяне. Те ще го сертифицират и след това ще работят с вас, за да настроите хостинг. Малко други уеб хостинг компании предлагат това.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Дебела крава

Важен ли е имейлът за вас? Преминете всички вицове за крави на уебсайта. Ще видите, че предлагат евтини пакети с неограничен имейл адрес. Те също така предлагат създатели на уебсайтове с електронна търговия и безплатен домейн. Можете да започнете бързо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

LiquidWeb

Искате ли безплатен хостинг? LiquidWeb е специализиран в управлявания хостинг. Те поемат управлението на вашата инфраструктура, така че можете да се съсредоточите върху съдържанието. Те са базирани на облак, така че можете да мащабирате, когато сте готови. Подкрепата им е толкова добра, че предлагат гаранция за телефонно обаждане от 59 секунди.

Последни статии

Вижте всички новини

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с FatCow: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 6 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с Arvixe: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 5 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете хостинг InMotion с A2 хостинг: Кой е B…

Актуализиран на 4 януари 2017 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map