Количка за пазаруване Elite Review 2016


Количка Elite

Посети сайта

8.8


Оценка на AWA

Количка Elite

Shopping Cart Elite е усъвършенстван доставчик на система за електронна търговия / Shopping Cart, който автоматизира голяма част от вашия бизнес; маркетинговите и операционните процеси са безпроблемно интегрирани. От графичен дизайн до хостинг, платформата предлага цялостно решение за бизнеса на дребно да работи безпроблемно онлайн. Единадесет години изследвания и разработки доведоха до софтуер, който е интуитивен, лесен за крайния потребител и многоканален, с мощна CRM система и хиперзвукова CDN технология за оптимални резултати от приходите. Прочетете нашия преглед на Елитната кошница по-долу.

Професионалисти

 • Синдикира информация за блога на трети страни
 • Допълнителни полезни функции
 • Мощен Backend
 • 14-дневна безплатна пробна версия

Против

 • Ограничени шаблони
 • Няма мобилно приложение

Преглед

 • Уеб сайт: www.ShoppingCartElite.com
 • Година на основаване: 2009
 • Категории: Софтуер за пазаруване
 • Безплатен пробен период: 14 дни

Shopping Elite предлага пълен набор от услуги, от автоматизиран опис и автоматизирано проследяване до лесно въвеждане на данни и автоматизирани актуализации на състоянието. Тя включва прости емисии на данни, интеграции на Quickbooks и дори автоматизирани шпионски / презаписващи инструменти, за да сте сигурни, че сте конкурентоспособни.

Количката Elite съдържа софтуер за планиране на корпоративни ресурси (ERP), както и софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), мониторинг на служителите, автоматизация на складове и анализи на заплахи и ангажираност за намаляване на трафика с ниско качество и измама.

Препоръчва се: Per SCE платформата е създадена за компании с 3 – 25 служители; особено онлайн операции на дребно и на едро, недоволни от ограниченията на тяхната основна пазарска количка.

Област на фокус / специалности: SCE цели да бъде цялостна система, от автоматизация до оптимизации и графики, на много по-ниска цена от повечето пълнофункционални платформи.

Технически характеристики / ограничения? Стандартните (безплатни) опции за дизайн са малко ограничени при тази компания. Когато започнете да настройвате магазина си на SCE, само един основен шаблон е на разположение безплатно. Има много функции за персонализиране на вашия онлайн магазин, но обикновено има такса за тях.

Освен това, планът на ниво 1 на SCE е сравнително евтин само с 19,99 долара на месец, така че от самото начало изглежда добър план за малкия бизнес. Тя обаче е ограничена до 1000 продукта; това ще ви принуди да се абонирате за един от най-скъпите планове, докато растете.

Мащабируемост / Стая за растеж: Те могат да се справят с минимални акаунти до пакета си от Enterprise за 1MM продукти, така че има достатъчно място.

Гарантирано връщане на парите? Сайтът предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите, а също така има и безплатен 14-дневен пробен период, за да проверите платформата, преди да им дадете данните за кредитната си карта. Сайтът също така отбелязва 100% гаранция за връщане на парите за потребителите на Enterprise, без допълнително да се уточнява как работи тази гаранция.

Репутация: Пазаруване Количката Elite изглежда страда от някои нарастващи болки. WOT отчита уебсайта като само 42% надеждни и 39% безопасни за деца. Отзивите, намерени в Интернет, са смесени, но наклонени към слабата страна. Изглежда, че обслужването на клиентите им не е равностойно в сравнение с други компании в индустрията на платформите за електронна търговия.

Някои отзиви на потребители говорят за лошо обслужване и неудовлетвореност при настройването на сайта им и до бързината. Собствениците на компанията биха били добре да обърнат внимание на своите потребители и да се справят по-добре с проблемите на обслужването на клиентите, за да останат високи в трафика и да намалят случаите на санкции.

Награди & Сертификати за качество: Нашето търсене показа няколко сертификати за платформи за разплащане, като Payleap и PSIGate.

Защо да изберете количка за пазаруване Elite? SCE дава възможност за персонализиране на всяка част от вашия сайт за електронна търговия, а също така можете да платите на SCE за изграждането на автоматизиран сайт за вас. Платформата предлага и отлична бек офис програма.

Основни функции

 • Система за продажба
 • PCI съвместим
 • Интеграция с Google Analytics
 • Интеграция на бързи книги
 • Инструмент за сравнение на цени
 • Поддържа множество валути
 • Над 60 шлюза за плащане
 • Вътрешна обработка на кредитни карти
 • Инструмент за промяна на размера на изображението
 • Интеграция във Facebook
 • Поддържа eBay и Amazon
 • Готов за SEO

Присъда на експертите в бранша за пазарна елита

Платформа за електронна търговия По някаква причина има значително несъответствие между потребителските и експертните отзиви, въпреки че това е добра новина за Shopping Cart Elite. Въпреки че експертите не бяха единодушни в похвалата си по програмата, те я наградиха с резултати от шест до осем от десет. Това е доста скок от средната стойност на потребителя, който се движи около един.

Сред експертите SEO характеристиките също се открояват като основен плюс за Shopping Cart Elite. Колкото и да е странно, отзивите също така предоставят перфектна оценка на функциите за помощ и поддръжка, въпреки че това изглежда повече се отнася до наличните ресурси, отколкото до способността да разговаряте в действителност с човек.

Това най-голямо оплакване срещу Shopping Cart Elite имаше общо с техните шаблони. Програмата не се класира добре за лесна употреба и може да бъде трудно да персонализирате теми, които не са толкова впечатляващи от самото начало. Голяма част от клиентите избират да плащат за услуги за дизайн по поръчка, за да се възползват максимално от своя уебсайт.

Като цяло експертите са съгласни, че Shopping Cart Elite определено си струва да проверите, особено ако търсите високо мащабируема програма, която се предлага оборудвана с мощни инструменти за инвентаризация и маркетинг.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Положителни отзиви от потребители и отзиви за пазаруване Количка Elite

Единственият положителен отзив, който успяхме да намерим, каза точно обратното на всички отрицателни отзиви. Този доволен клиент изглежда е изключение, когато става дума за сайтове за преглед на трети страни. Като се има предвид, уебсайтът Shopping Cart Elite има богат списък с положителни отзиви от клиенти. Проучване на отзивите разкрива няколко общи нишки:

  • Силни инструменти за SEO и отчитане. Потребителите съобщават, че преминаването към Shopping Cart Elite помогна за подобряване на класирането им в търсачките и по-ефективно насочване на ключови думи.
  • Достъп до талантлив дизайнерски екип. Макар да звучи, че липсва обслужване на клиенти, очевидно дизайнерският екип е опитен, полезен и лесен за контакт.
  • Персонализирано внимание. Както потребителските отзиви, така и отзивите често споменават изпълнителния директор Игор по име. Очевидно той има много практичен подход към работа с клиенти, което може да помогне на всеки бизнес да се чувства важен и ценен.

Отрицателни отзиви на потребителите и оплаквания от количката за пазаруване Elite

Прочитането на потребителските отзиви на Shopping Cart Elite е почти болезнено. Думите „ужасно“, „откъсване“ и „пази се“ се появяват повече от веднъж. Всъщност по-голямата част от потребителите дадоха на компанията оценка нула. Те дори не получиха кредит за опит.

Въз основа на прегледите звучи, че на клиентите е било обещано много повече от получените. Въпреки че компанията предлага демонстрация на живо и 14-дневна безплатна пробна версия, очевидно те не са били достатъчни, за да получите точна картина на софтуера. Shopping Elite сметки за себе си като богат на функции продукт, но клиентите съобщават, че много рекламирани функции просто не работят или дори съществуват.

Потребителите също така поясниха, че е невъзможно да се хванат за представител на обслужването на клиенти. Множество обаждания, имейли и запитвания по Skype многократно не успяха да дадат полезни отговори.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

Дизайн & персонализиране

Шаблони на уебсайтове

Shopping Cart Elite ви дава само един шаблон за дизайн, с който да работите първоначално на безплатния план, но сайтът има и магазин за теми, където можете да изберете по-конкретна тема, която е по-подходяща за вашия бизнес, а темите, показани на уебсайта, изглеждат доста фантастично. Можете също така да изградите вашия сайт от нулата, въпреки че това е ограничено до тези със значителен опит в проектирането и е по заявка на потребителя.

Интерфейс за създаване на уебсайт

SCE препоръчва те да се справят с графичен дизайн или поне CSS частта. Тези със значителен опит в проектирането могат сами да се справят с проекта, но е важно прочетете тази част първо от често задаваните въпроси на сайта. Той очертава начина, по който работи SCE, със своята блокова система, която им позволява да правят непрекъснати надстройки, без да нарушават клиентските сайтове.

Персонализиране на стила на страницата

Сайтът предлага три пакета за дизайн, които могат да бъдат добавени, за да направят вашия сайт по-персонализиран по ваш вкус. Клиентите с опит в кодирането могат да създават части от тяхната витрина, като заглавки и колонтитули, като използват стандартни опции за редактиране и дизайн, HTML или CSS.

HTML / CSS кодът се осъществява чрез облачните шаблони на Master Design на платформата, което дава на знаещите потребители повече възможности за персонализиране. Шаблоните на SCE вече съдържат всички необходими настройки на предния край, включително изображение, добавки и промоционална информация.

С помощта на блоковите системи визуалното редактиране е просто; можете да добавяте, клонирате или премествате компоненти като заглавия, оформления, параграфи и визуални изображения. Можете също така да използвате повторно своите шаблони за блокове, за да промените нещата за различните сезони или продажби.

Навигация по сайта: SCE използва това, което наричат ​​„Мега менюта“, за да позволи персонализиране на навигацията в сайта. Можете да добавите няколко категории и да ги покажете на отделни страници и да ги свържете към падащи менюта от началната страница за удобство на клиента.

Управление на съдържанието: Съдържанието може да бъде добавено към вашия уебсайт по някакъв начин. Можете да групово качвате продукти или да ги въвеждате ръчно. Блогът и статиите се извършват с обикновен WYSIWYG редактор.

Снимки и галерии: Можете бързо да добавяте снимки и галерии към вашия сайт, а интерактивните въртележки с изображения, персонализиран текст и вградени видеоклипове могат да бъдат поставени навсякъде на вашия уебсайт, който желаете.

Изграждане на сайт за мобилни магазини: SCE сайтовете са адаптивни към вашия таблет и други умни устройства. Ако искате да подобрите начина, по който изглежда и действа вашият мобилен сайт, SCE може да проектира персонализирана тема за вашите мобилни шаблони.

Интеграция в социалното споделяне: SCE социалните приложения използват социалните медии, за да ви помогнат да увеличите продажбите си. Те предлагат бутони за споделяне, приложения за споделяне на покупки и социални награди, за да насърчат купувачите да купуват. Има и социална анализа и проследяване на възвръщаемост на инвестициите, за да можете да насочите към най-добрите си социални платформи.

Услуги по персонализиран дизайн: Shopping Cart Elite може да извърши цялата миграция на вашия сайт и да бъде напълно персонализиран и проектиран за вас. Дизайнерските тарифи варират от 25 до 75 долара на час, а най-пълните миграции отнемат около 300 часа работа. Индивидуални дизайнерски оферти са достъпни от компанията.

Характеристика & Инструменти

Както при всички уебсайтове, настройката ще повлияе значително на функционалността на вашия бизнес в електронната търговия. SCE има за цел да ви даде всички инструменти за създаване на красив сайт, който правилно функционира и най-вече автоматично.

SCE предлага пълната гама от решения за електронна търговия, като се започне с прости плъгини, чак до създаването на цели уебсайтове от празно платно. Можете да решите колко или колко малко от услугите на сайта искате.

Освен това можете да внесете потребителското си име на домейн в сайта на вашата количка за пазаруване Elite. Те дават пълни инструкции за настройката му, но ако предпочитате да не го направите сами, екипът на SCE ще се справи с допълнително заплащане.

Сайтовете за пазаруване Елит ще се интегрират удобно с почти всичко, което можете да си представите. От Amazon и Ebay натиснете функционалността до Google и Bing, е лесно да се интегрирате в други сайтове, за да оптимизирате продажбите. SCE ви дава количка за пазаруване, но и пълноценна цифрова електронна търговия. Push технологията ви позволява да увеличите продажбите само чрез автоматизация.

SCE предлага 100% удобна за мобилни устройства настройка на резултатите в Google на сайт, задвижван от платформата. Уебсайтовете на SCE използват адаптивен дизайн за мобилни сайтове; това е същият дизайн, използван за големи сайтове за търговия на дребно като Amazon и Target.

Адаптивният дизайн се зарежда по-бързо и по-точно на мобилни екрани от всякакъв размер и за всяко устройство на пазара. Тъй като мобилният телефон се е увеличил изключително много през последните няколко години, без признаци за забавяне, SCE гарантира, че всичките му бизнеси за електронна търговия са напълно оптимизирани за гледане на мобилни устройства.

Добавянето на продукти към SCE сайт е сравнително лесно, но SCE помага с уроци по всеки аспект на работата с продукти, за да ви помогне да се запознаете с платформата и да разберете най-добрите начини за правене на неща. Опциите за показване на продукти са разнообразни, а уроците също могат да ви помогнат да изберете този, който е най-подходящ за вашите продукти.

Количката за пазаруване Elite е нещо повече от само количка за пазаруване и предлага много повече от традиционната онлайн магазин; търговски инструменти, създаване на уебсайт и усъвършенствани възможности за поддръжка правят функционалността на вашата количка и вашия сайт по-безпроблемна и автоматизирана.

Широчината на лентата и съхранението се базират на избрания от потребителя план и зависят от броя продукти, които искате да добавите към вашия уебсайт. Това е мащабируемо с развитието на бизнеса ви. Можете да експортирате вашия каталог или която и да е част от него по всяко време с функционалността на сайта SCE. Има уроци, които ще ви помогнат в това отношение и на сайта.

Поддръжката се предоставя чрез имейл, телефон, поддръжка за чат на живо, уроци и видеоклипове за обучение, голям раздел с често задавани въпроси / база данни, където можете да търсите проблеми и билети за поддръжка..

Поддръжката на езика се осъществява чрез преводача на Bing на този кръстовище. Вие се абонирате за преводача чрез Microsoft и той генерира код, който можете да поставите в своите плъгини и настройки на уебсайта. След това клиентите могат да се променят на предпочитания от тях език.

Хостингът и сигурността с Shopping Cart Elite са отлични от всички отчети. SCE е сертифициран съгласно PCI и обработва транзакции, като използва над 100 защитени шлюза. Компанията също така предоставя безплатен високо сигурен SSL сертификат за защита на информацията на клиента.

Зад кулисите SCE работи с CloudFlare CDN, за да блокира всякакви атаки и да зарежда трафик на атака от сайтове на клиенти. CloudFlare CDN кешира и обслужва изображения, което прави сайтовете по-бързи и по-сигурни и позволява SSL сертификати на ниво DNS. Освен това SCE непрекъснато прави архивиране за своите клиенти, а имейлите се архивират в продължение на една година.

Особеност
Преглед
Функции за плащане, плащане и доставкаShopping Cart Elite предлага много обширно решение за електронна търговия, включително функции, които правят всяка част от този тип бизнес по-опростена, като се използва автоматизация, когато е възможно. Обработката на плащанията може да се извърши с вашия изходен платежен шлюз, въпреки че компанията силно препоръчва USAePay, Authorize.net, PayPal Pro и Chase Payment Tech.
Плъгини и добавки за количка за пазаруванеса на разположение, за да предлагат продажби, автоматизиране и проследяване на доставките и други с Shopping Cart Elite. Сайтът наистина изисква да избягвате приспособленията на трети страни до възможно най-голяма степен, отбелязвайки, че те могат да намалят работата на вашия уебсайт. Много плъгини днес не са съвместими със SSL и това може да доведе до сериозни проблеми с това как се представя вашия сайт, което може да наруши продажбите. Планове за поддръжка на Shopping Cart Elite имат възможност да измерват производителността на приставките и да премахват тези, които причиняват проблеми.
Управление на поръчкис SCE е автоматизиран процес, който е рационализиран и ефективен. Ако една от поръчките има проблем, ще получите имейл, за да го коригирате. Често липсва или е невярна информация, която може да бъде разрешена бързо.
Управление на инвентарае лесно с платформата SCE. Можете да качвате продуктите си в магазина с CSV файл или ръчно и да конфигурирате настройките си така, както искате, в зависимост от конкретния ви бизнес модел. Например, ако някой се опита да купи шест сини джаджа, но имате само четири в наличност, системата ще знае как да се справи с това въз основа на зададените от вас параметри. Това може да показва два от тях като поръчани обратно за по-късна доставка или да каже на клиента, че артикулът е ограничен.
Изоставени количкиостават пари на масата, така че ще искате да изпратите имейл на тези клиенти и да се опитате да увеличите максимално продажбите си. Настройте известия във вашия бек офис, за да ви уведомявате, когато сте изоставили количките, с които да се справите.
Мобилна електронна търговияе гладка и безпроблемна с адаптивния отговор, който е вграден във всички уебсайтове, захранвани от SCE. Мобилната версия на вашия сайт се рендира добре на мобилни устройства от всякакъв тип, които клиентите да използват за своите покупки.
Сертифициране на индустрията за разплащателни карти (PCI).Количката Elite е съвместима с PCI и притежава сертификат, който уебсайтовете могат да използват. SCE препоръчва използването на BCSW, тъй като те не изискват сканиране на вашия сертификат.
Оценител за доставкасе настройва от вас в настройките на вашия уебсайт и е лесно да се направи. Просто следвайте тази посока: Настройки> настройки на уебсайта > настройки на уебсайта> Карта за пазаруване > Списък за пазаруване > Позволете да изчислите таксата за доставка & Калкулатор за доставка Тук можете да добавите множество изпращачи и дори фиксирана доставка.
Проследяване на праткатаМожете да настроите пратки така, че да имат проследяващи номера по този процес: Поръчки > Поръчки Изпращане > Изберете номера на поръчката > Генерирайте проследяващ номер чрез натискане на Генериране. Разбира се, вече ще имате вашите UPS, USPS или FedEX идентификационни данни в настройките си. Друг метод за проследяване е на екрана на този кораб; можете да изберете поръчката и да натиснете ръчно проследяване; следваща паста в проследяващия номер и изпратете на клиент. Това маркира поръчката като доставена.
POS възможностиТърсенето на информация за POS възможностите на сайта не доведе до нищо. Всъщност въпросите за POS са без отговор на сайта на SCE, което ни кара да вярваме, че SCE няма тази способност.
CRM функции & ДокладиSCE предлага пълен набор от доклади, за да помогнете да се насочите към идеални перспективи и да видите къде вашите усилия се окупват.
SEOе лесно с SCE; той е интуитивен и има вграден SEO приятелски софтуер, който осигурява висококачествен органичен трафик. Системата подчертава ключовите думи и предлага промени за подобряване на SEO. Той предлага много SEO инструменти, алгоритми и дори конкурент за шпионин за проследяване и коригиране на цените Ви, ако желаете. Интегрират се монитор за ключови думи, генерирано от посетители SEO и други маркетингови инструменти.
Интеграция в социалното споделянее предоставена. Социалните медии се превръщат в жизненоважна част от живота онлайн, тъй като социалните уебсайтове и приложения се разпространяват. За бизнеса социалните медии се използват за маркетинг на продукти, промотиране на марки и ангажиране с настоящи клиенти и перспективи. Маркетингът в социалните медии използва социалната мрежа за увеличаване на експозицията на марката и достигането на клиенти, за повече продажби.

SCE са интегрирани бутони за споделяне, социални награди и приложения за споделяне на покупки. Има и анализи, които да ви покажат кои канали се превръщат в продажби най-добре, така че знаете къде да се съсредоточите. Освен това, социалното влизане е достъпно и е доказано, че спомага за ограничаването на изоставянето на пазарската количка, като улеснява регистрацията за вашия сайт.

Bloggingнастройката и процеса е проста с наличния WYSIWYG редактор. Можете да създавате статии, които да се сегментирате в продукт или като продуктов блог. Освен това шаблоните могат да се използват в поредица от статии, за да изглеждат професионално и персонализирани.
Newsletterрегистрацията е налична и Shopping Cart Elite препоръчва да се свържете с MailChimp за бюлетини.
Вградени опции за промоцияе зона, където SCE свети; сайтът предлага всеобхватни възможности за маркетинг и промоция за фирми от всякакъв размер. Разполага с CRM котировки, автоматични отговори за изоставени колички за пазаруване, отлични възможности за ангажиране и задържане, както и ERP и автоматизация.
Подаръчни сертификати, сделки или талониСайтът позволява създаването на купони, които да бъдат създадени за вашите продукти.
Статистика и анализи на сайта:Приложения за колички Elite са създадени, за да предоставят необходимите анализи в лесен за разбиране формат. Таблото ви за управление може да бъде персонализирано да показва любимите ви социални доклади, както и да ви изпраща важни статистически данни и съвети чрез имейл.

планове & Ценообразуване

Няма свободен план със SCE, но има 14-дневен безплатен пробен период. Ценообразуването с Количката за пазаруване Elite започва с основно ниво от $ 19,99 на месец. Тя включва неограничена честотна лента и неограничено съхранение и позволява 1000 продукта и две пароли за служители. Всички нива ще имат мениджър на акаунти в Shopping Cart Elite, с който да работят.

След като над 1000 продукта ще бъдете преместени до ниво 2 на $ 35.99, където можете да хоствате 10 000 продукта и да имате петима служители, използващи сайта. Ниво 3 започва от 10 000 и стига до 50 000 продукта, като десет служители са разрешени за $ 65,99 на месец. Планът за ниво 4 е бизнес планът, който позволява да бъдат хоствани 25 служители и до 2 000 000 продукта; струва 99,99 долара на месец и се предлага с персонализиран дизайн и настройка на уебсайт с бели ръкавици и ще имате назначен маркетинг мениджър, който да ви помогне.

Допълнителни разходи за настройка могат да бъдат направени в зависимост от това колко помощ и персонализиране искате за вашия сайт.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиентите се предоставя чрез онлайн чат от всяка точка на сайта. Всъщност има два бутона за чат на всяка страница за лесен достъп, който е достъпен денонощно. Наличен е и безплатен телефонен номер, а имейл е опция, ако въпросът ви не е спешен.

Shopping Cart Elite предлага много уроци на сайта, както и уебинари, така че да можете да задавате въпроси и да получите помощ в реално време. Обширният раздел с често задавани въпроси може да отговори на повечето въпроси, които също може да имате.

Лесно използване

Настройката на магазина е сравнително лесна с използването на инструменти за влачене и пускане, които SCE нарича „Блокиране“. Редакторът на блокове позволява редактиране на съдържание за сайтове за настолни компютри и мобилни устройства и можете да оптимизирате съдържанието си за всички устройства, като плъзнете блоковете до мястото, където искате.

Можете дори да видите как точно ще изглежда той, докато редактирате блока, без и да кодирате знания. Тъй като това е съвсем различен начин за правене на неща, може да е по-стръмна крива на обучение да се използва SCE от някои други платформи.

За тези, които имат умения за програмиране, има достъп до HTML и CSS код на сайта. Можете да въведете персонализирано съдържание над или под областта на предлаганите продукти, както и персонализирани приставки, SCE предупреждава, че трябва да добавяте само HTML и да не променяте съществуващия код.

заключение

Количката Elite предлага повече камбани и свирки, отколкото повечето подобни платформи, налични днес. Като такъв, той може да е повече от необходимото за вашия малък бизнес; обаче няма да го превъзмогнете. Компанията може да се справи с всеки бизнес, от малкия бизнес до голямо предприятие.

Включените инструменти ще помогнат за увеличаване на продажбите и намаляване на процента на отпадане, както и намаляване на изоставените колички за пазаруване. Количката Elite има повече инструменти, отколкото вероятно някога ще използвате, но може да е точно за вас, ако сте на конкурентен пазар и искате всяко предимство.

сравнение

Количка Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map