Електронна търговия пазарски колички Отзиви за софтуер


Отзиви за доставчици на софтуер за електронна търговия

Изборът на платформа за електронна търговия е много повече от атрактивен магазин, но това също е важно. Трябва да предоставите на клиентите си увлекателни преживявания, да изпратите навреме, да управлявате инвентара си и да поддържате актуалността на магазина си. Всичко това може да бъде невероятно и затова разследвахме най-добрите платформи за електронна търговия за вас. Прочетете нашите отзиви, за да разберете коя платформа отговаря най-много на вашите нужди в електронната търговия (настояща и бъдеща).

  ПОСЛЕДНО актуализирано: 11 юни 2016 г.

AAWebmasters.com е независима асоциация за уебмастъри и мненията, отзивите и класиранията, изразени тук на сайта, са собствени на AWA. Сайтът получава компенсация от прегледаните продукти и услуги. AAWebmasters.com тества старателно всеки продукт или услуга и дава висока класация на най-добрите. AAWebmasters.com не публикува информация за всички налични платформи за електронна търговия, създатели на уебсайтове или уеб хостове. За да видите повече подробности, щракнете тук.

Разкриване на рекламодатели

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Shopify

Нуждаете се от магазин от висок клас? Shopify предлага един от най-обширните списъци на функции за електронна търговия, заедно с богат избор от приложения, с които да разширите тази функционалност. Shopify е много лесен за използване и всеки магазин се предлага с блог раздел за връзка с вашите клиенти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

BigCommerce

Искате всичко? Bigcommerce предоставя пълен пакет от функции за всяка ваша нужда от електронна търговия. Новичките строители на уебсайтове обаче не трябва да се плашат от това, тъй като Bigcommerce е добре известна с това колко лесна е за използване. Изберете шаблон, който прави вашия магазин удобен за мобилни устройства.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Volusion

Само няколко продукта? Volusion е солидна платформа за електронна търговия, предлагаща много от това, което правят конкурентите му. Това обаче не е най-лесният софтуер за използване и шаблоните изглеждат малко датирани. Всички планове имат ограничения и таксите за натрупване могат бързо да се сумират.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Електронна търговия на квадрат

Имайте красиви изображения? Предложението за електронна търговия на Squarespace напълно поддържа акцента на неговия създател на уебсайт върху страстни богати на изображения страници. С 45 високо-визуални шаблона, от които можете да избирате за вашия онлайн магазин и изцяло зареден набор от функции за електронна търговия, вашата магазина на Squarespace определено ще привлече вниманието.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

3dCart

Само стартиране? Със своя интуитивен интерфейс и отлична поддръжка на клиенти, 3dcart е чудесен избор за тези, които са нови в електронната търговия. Има съветник, който ви превежда стъпка по стъпка през процеса на настройка, заедно с видео уроци.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Weebly електронна търговия

Имате няколко варианта на продукта? Платформата за електронна търговия на Weebly за нейния създател на уебсайтове е толкова пълноценна, колкото всеки самостоятелен софтуер за електронна търговия. Плюс това ви позволява да създавате специализирани страници на продукти, страници с категории и показва различни вариации на продуктите. Вашите клиенти могат лесно да публикуват вашите страници с продукти в социалните медии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

LemonStand

Бързо развиващ се бизнес? LemonStand е за собствениците на фирми, които се фокусират върху растежа на бизнеса си и са готови да наемат ИТ специалист, който да създаде своя сайт за електронна търговия. Магазин на LemonStand се адаптира бързо към бързо развиващ се бизнес, въпреки че трябва да имате разработчик, който да прави това.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

CoreCommerce

Търсите голяма подкрепа? CoreCommerce има отлично обслужване на клиенти чрез обичайната поддръжка за телефон и имейл, но те също предлагат чат на живо, което е доста рядко. CoreCommerce е най-подходящ за малки и средни предприятия, тъй като те плащат такси за превишаване на месечните ограничения за съхранение и честотна лента..

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Wix електронна търговия

Повече от магазин? Ако вашият бизнес за електронна търговия се нуждае от повече от магазин, тогава обмислете да използвате платформата за електронна търговия на Wix, поддържана от огромния избор на бизнес приложения на пазара за приложения на Wix. Те добавят бизнес функционалности като имейл, маркетингови инструменти и приложения за контакт с клиенти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Magento

Технически разбирате ли се? Като платформа за електронна търговия с отворен код, Magento идва с богат набор от функции за електронна търговия и пазар от над 7000 Magento приложения. За да използвате Magento напълно, трябва да можете да кодирате или да наемете някой, който да направи това вместо вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Pinnacle Cart

Нуждаете се от маркетингова помощ? PinnacleCart предлага безплатен уеб хостинг, заедно с доста стандартен набор от функции за електронна търговия. Компанията е известна с това, че е насочена към маркетинга и предоставя разнообразни маркетингови инструменти. На разположение са и персонализирани маркетингови услуги срещу заплащане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

1ShoppingCart

Започвайки от малък и расте? 1ShoppingCart се предлага с пълен списък от функции за електронна търговия, в който е възможно да прераснат новоизградени предприятия, макар че в началото могат да изглеждат превъзходни. Има полезна партньорска програма като част от силния маркетингов пакет, за да помогнете за популяризирането на вашия бизнес.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

PrestaShop

Желание за плащане за шаблони? PrestaShop, самостоятелно хоствана платформа, се предлага с пълен вграден набор от функции за каквато и функционалност да се нуждае от вашия магазин за електронна търговия, но само с един безплатен шаблон за дизайн. Въпреки това над 2000 професионално проектирани шаблона са достъпни срещу заплащане, като повечето от тях са мобилни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

CS-Cart

Като много избор? CS-Cart се предлага с невероятни 242 теми за вашия шаблон на магазин. Така че има вероятност да намерите тема, която няма да се нуждае от много, ако има такава, персонализиране. Персонализирането се осъществява лесно и можете да имате различен външен вид за всеки от многото ви витрини.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

WooCommerce

Добавяне към WordPress? WooCommerce е най-популярната платформа за електронна търговия в мрежата, което е добра новина за собствениците на WordPress, които могат да я включат в своя WP сайт. Самата WooCommerce е безплатна, въпреки че понякога се налага да плащате за приложенията, които разширяват нейната функционалност.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Дзен количка

Търся самостоятелно хоствана платформа? Zen Cart е една от по-старите платформи за електронна търговия, собственост на домакин. Имате нужда от умения за кодиране, за да персонализирате основния му шаблон по подразбиране, но след това можете да избирате от над 2000 приставки, за да разширите функционалността на магазина си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Spark Pay

Имате повече от един магазин? Spark Pay има добри новини за бароните за електронна търговия – можете да стартирате няколко витрини през един администраторски акаунт. Това е полезно, ако се насочвате към различни демографски данни или ако имате различни видове стоки за продажба.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Голям картел

Продажба на изкуство или музика? Артистите без познания за кодиране или умения за уеб дизайн могат да използват BigCartel за създаване на професионален уебсайт, за да достигнат до феновете си и да продават своите творчески продукти. BigCartel е най-подходящ за независими изпълнители, които искат да имат контрол върху собствените си продажби.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Highwire

При строг бюджет? Highwire има само два плана, но и двата са рентабилни. Въпреки това, Highwire все още предоставя всички функции, необходими за стартиране на пълен магазин за електронна търговия, макар и не непременно с всички обширни звънци и свирки на някои от неговите конкуренти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

X-Cart

Не сте сигурни в хостинга? Ако не сте решили да отидете на самостоятелно хоствания маршрут, X-Cart предлага както хоствана, така и облачна версия, хоствана версия на своята платформа за електронна търговия. И двете версии изискват известни технически познания и търпение, за да се използват пълноценно наличните широки функции.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Ecwid

Искате да продавате отвсякъде? Ecwid е плъгин, който ви позволява да добавите магазин за електронна търговия към вашия собствен уебсайт. Можете да продавате от своя блог за WordPress, от Facebook, от сайт на Google и навсякъде другаде. Това е обикновено.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

UltraCart

Искате бутон „Купете“? Може би като търговец на електронна търговия не искате да изграждате магазин и тук го предлага UltraCart. Добавяте бутон „Купете“ или „Добави в кошницата“ към съществуващия си уебсайт и вашата количка се хоства в облака на UltraCart.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД
ОПИТАЙ СЕГА

Количка Elite

Нуждаете се от поддръжка на бек офиса? Електронната търговия е много повече от това да продавате само продуктите, а количката за пазаруване Elite има тази скрита страна на добре покрития бизнес. Устройствата за управление на поръчките, доставката и инвентара, заедно с бързото въвеждане на данни и споделяне на продукти, улесняват работата в бек офиса.

Последни статии

Вижте всички новини

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с FatCow: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 6 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете InMotion хостинг с Arvixe: Кое е най-доброто …

Актуализиран на 5 януари 2017 г.

няма изображение

Сравнете хостинг InMotion с A2 хостинг: Кой е B…

Актуализиран на 4 януари 2017 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map