A2 хостинг преглед 2016 г.


A2 хостинг

Посети сайта

9.3


Оценка на AWA

A2 хостинг

A2 е американска уеб хостинг компания, която предоставя уеб хостинг за физически лица и фирми. Те също работят с дистрибутори и маркетингови фирми. A2 осигурява хостинг за WordPress и повечето системи за управление на съдържанието (CMS) и пазаруващи колички. A2 се абонира за мрежата за доставка на съдържание CloudFlare (CDN) и прави това достъпно за клиентите. Прочетете нашия преглед на A2 хостинг по-долу.

Професионалисти

 • Скоростта на зареждане на страницата до 20 пъти по-бърза от средната
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • Лесна настройка
 • 24/7 мрежов мониторинг
 • Безплатни SSD дискове

Против

 • Не е най-добрият вариант за начинаещи
 • Няма хостинг на Windows
 • Няма поддръжка за Plexum, ColdFusion, PDFLib, MSSQL, HTMLDoc или mod_perl

Преглед

 • Уеб сайт: www.a2hosting.com
 • Централно управление: Ан Арбър Мичиган
 • Година на основаване: 2003
 • Категории: Уеб хостинг
 • Услуги: Домейни, споделен хостинг, хостинг на WordPress, облачен хостинг
 • Гарантирано връщане на парите: По всяко време

A2 предоставя управляван хостинг на WordPress плюс Drupal, Joomla и други CMS хостинг услуги плюс виртуални машини като облачна компания. Те не са насочени към определен пазар, освен може би към тези, които се фокусират върху WordPress.

Поради голямото разнообразие от пакети, хостингът им е подходящ за малки фирми или физически лица, с ограничените умения за администратор на уебсайтове и по-големи уеб сайтове и сайтове за електронна търговия, с повече опит.

Що се отнася до технологията, проверка на сайта на техния клиент показа, че те използват уеб сървъра LiteSpeed ​​за своите хоствани домейни, въпреки че казват, че потребителите също могат да изберат Apache или Nginx. LightSpeed ​​е платен уеб сървър, създаден за производителност и сигурност.

Това включва повишената способност да се отблъскват или смекчават DDOS атаки, които са основен проблем за хостинг компаниите. LiteSpeed ​​казва, че техният уеб сървър е четвъртият най-често използван уеб сървър в интернет.

С неограничен капацитет за съхранение и честотна лента, има адекватна мащабируемост и възможност за разрастване. Компанията има солидна репутация на по-голямата част от своите клиенти, които са отговорили благоприятно на проучване, което цитираме по-долу и главно положителни отзиви за техния продукт от независими рецензенти.

Ако не сте доволни от обслужването им, A2 позволява на клиентите да получат парите си в рамките на първите 30 дни. Няма договор и няма трудно преместване на домейн в друга хостинг компания.

Компанията казва, че 92% от потребителите им биха препоръчали услугата на приятел. Те също така казват, че се препоръчват от CubeCart, Drupal Association, PrestaShop, OwnCloud, Cloudflare и Zend Server. Те не казват какво включва тази препоръка.

Човек се чуди защо CloudFlare, например, с много клиенти за уеб хостинг, би препоръчал на някой, за да не обиди някого.A2 казва, че сред прегледите на трети страни имат средно 5 звезди.

Основни функции

 • Неограничено съхранение на RAID-10
 • Clef двуфакторно удостоверяване
 • Оптимизиран за A2 плъгин за cPanel за предварително конфигурирано кеширане
 • Скенер за защита от хак
 • 24/7/365 Мониторинг на сигурността
 • Безплатен Cloudflare CDN и cPanel
 • Softaculous автоинсталатор
 • Щракнете с 1 щракнете върху Инсталирания за популярни CMS и приложения за електронна търговия
 • SSL сертификати и търговски акаунти на PayPal
 • Безплатен рекламен кредит на стойност 50 долара от Bing
 • Безплатни трансфери на сайтове
 • Поддръжка на няколко езика

бързи връзки

Присъда на индустриалните експерти за A2 хостинг

Уеб хостингЕкспертите също оценяват A2 хостинг много високо, когато става въпрос за нуждите на вашия уеб хостинг.
Ето какво трябваше да кажат за A2 хостинг:

 • Много добра ефективност при използване на A2 SSD хостинг
 • Техническата поддръжка винаги е много полезна
 • Добре е, че те използват стандартния cPanel
 • Опцията Turbo сървър има страхотна производителност
 • Предоставената сигурност е на първо място в сравнение с някои други услуги
 • Те въвеждат някои много полезни актуализации (например сигурност, производителност)

Всъщност експертите нямат лоши неща за казване на A2 хостинг! Въпреки че там може да има други опции за хостинг, които могат да осигурят по-добра сделка, експертите препоръчват, ако не можете да се притеснявате да ловите до N-та степен, A2 е отличен избор в сравнение с повечето други хостинг компании там.

Положителни отзиви от потребители и отзиви за A2 хостинг

Клиентите на A2 съобщават, че са много доволни от услугите, предлагани от компанията. Разбира се, винаги ще има аутлайнери, но като цяло клиентите известяват предимствата на A2.

 • Страхотна техническа поддръжка – ако в крайна сметка имате нужда от нея
  С много полезна база от знания, чат на живо, както и специална телефонна линия с полезни
  хора в края на линията, вашата подкрепа винаги ще бъде покрита 24/7.
 • Beefy хардуерна инфраструктура за поддръжка на своите клиенти
  Изберете от редица сървърни местоположения и SSD (включително управлявани VSP) сървъри.
 • Бързи скорости на зареждане за сайтове на клиенти
  С голяма инфраструктура идва голяма мощност … или по-скоро скорост! Очевидно A2 зарежда сайтовете по-бързо от другите опции за хостинг.
 • Много клиенти се задържат с тях дълго време или щастливи, че са се преместили в A2
  Що се отнася до лоялността на клиентите, A2 изглежда е ударил пирона по главата в услугите, които предлагат.

Отрицателни отзиви и оплаквания от потребители на A2 хостинг

В по-голямата си част клиентите на A2 са доста доволни. И така, какви са нещата, които могат да се объркат с този доставчик от тяхната гледна точка?

 • Известен опит от DDOS атаки
  Както всяка друга хостинг услуга, A2 може да бъде засегнат от DDOS атаки, което означава, че уебсайтът ви е отпаднал.
 • Ценообразуването не е толкова евтино, колкото другите доставчици
  Въпреки че клиентите обикновено казват, че ценообразуването е справедливо, няма вероятност да сключите изгодна сделка с A2, ако това е, което търсите.
 • Отговорът на имейл билети понякога е бавен
  Ако изпитвате бавно обслужване на клиенти на някое от техните пътища, може да е по-добре да опитате друго, напр. ако тиктакането е бавно, обадете се на тяхната сервизна линия

надеждност & Uptime

Относно ъптайма & надеждност, компанията казва, че имат “четворно-излишна мрежа”, каквото и да означава това. Това не е първото място, където преувеличават предлагането си, но повечето компании правят това, но някои от тях увреждат доверието им, когато правят това твърде много.

A2 като повечето други доставчици има излишни центрове за данни. Що се отнася до излишната мрежа, което трябва да означава, че те предоставят няколко пътища до интернет, в случай че имат проблем със своя интернет доставчик и множество мрежови карти в сървърите си с различни маршрути, за да запазят работещите в случай на широко разпространение на мрежата.

Бързо предоставиха новата ни сметка. Отне само няколко минути, за да пристигне имейлът, след като поискахме това.

Характеристика & Инструменти

Ето списък от функции, който представлява общото от това, което може да се нуждае от уеб хостинг клиенти и дали A2 ги предоставя или не.

Особеност
Преглед
Контролен панелТе използват cPanel.
Дисково пространствоНеограничен брой хранилища, с изключение на клиентите, могат да плащат за специализирани сървъри, в който случай паметта е 250 GB.
BandwidthНеограничени с изключение на управляваните планове за VPS, дистрибутор и специализирани сървъри имат ограничения на честотната лента
Поддръжка на база данниMySQL 5.5. Ако искате друга база данни, ще трябва да инсталирате себе си, което можете да направите, тъй като имате достъп до командния ред. Ако го направите, това означава, че ще трябва да програмирате и износа си (архивиране).
Безплатен домейнСамо в техния домейн, както в (поддомейн) .a2hosted.com
WordPress хостинг пакетиДа. Те го предлагат на пазара като WordPress A2 Optimized, което е набор от приставки, създадени да предоставят стабилен и бърз сървър.
Резервни копия на данниДа. И като други доставчици, които използват cPanel. Можете да изтеглите цялата домашна директория, само филтри за електронна поща или базата данни само от cPanel. И можете да направите моментно възстановяване до там също. (Вижте резервно копие на сайта по-долу.)
SSD (твърди устройства)Тази част е интересна. Това е възможно поради намаляващите разходи за съхранение в твърдо състояние. Цялото им съхранение е SSD, с изключение на това, че има някои магнитни дискове, използвани в конкретни специални сървърни пакети. SSD няма контролер за движещи се дискове, така че има възможно най-малко време за търсене и трябва да осигури възможно най-бързия отговор на сървъра. Това обаче не винаги е панацея, тъй като изживяването от край до край, както при всяка хостинг компания или приложение, варира в зависимост от артикулите, които са до голяма степен извън контрола на доставчика, като скоростта на компютъра или мобилното устройство на потребителя, закъсненията в интернет и задръстванията , лошо програмиране и т.н..
SSD (твърди устройства)Те инсталират и конфигурират всичко това с едно щракване: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, CMS Made Simple, Elgg и B2evolution. Освен това има автоматична инсталация на тези популярни платформи, където потребителят ще трябва да направи ръчна конфигурация по-късно:
Имейл акаунти25, включени в плана Lite. Неограничен с други.
Функции за сигурностClef двуфакторно удостоверяване е основният елемент тук. Има много от големите хостинг компании, като BlueHost, например, които нямат тази важна функция за сигурност. Всеки, който не използва 2FA, е изложен на голям риск от хакване на сайта им.
Уебсайт строителНе.
Решение за електронна търговияДа. Вижте количките за пазаруване по-долу.
Malware & Защита срещу спамСпам защитна стена Apache SpamAssassin и Barracuda.
Поддръжка на езици за програмиранеPHP, PHPng, IonCube, Perl, Python, Ruby, Node.js
Статистика на сайтаДостъп до сурови лог файлове, статистика на посетителите на Webalizer, статистика на уебсайтове, аналогови статистики за посетители и AWStats
Резервни копия на сайтовеНе с плана Lite, който кара човек да се чуди защо потребителите с най-малко умения биха претърпели най-голяма експозиция.
CDN услугиCloudFlare. $ 3 Месечно.
Допълнителни функции & инструменти
 • Услуги за миграция на сайтове
 • Railgun (мрежов оптимизатор чрез компресия)
 • Apache 2.2, Nginx или Tomcat (Защо те не споменават LightSpeed ​​в списъка си. Не съм сигурен, тъй като те също го използват.)
 • Стека на лампата, т.е. (Linux, Apache, MySQL, PHP)
 • Контрол на версиите (Git и CVS) и инструменти за разработчици (ssh, cron, ownCloud)

планове & Ценообразуване

LiteКазва 4 долара месечно, но когато се регистрирахме, ни таксуваха 4,71 долара. Това са стотинки за долара, но те трябва да ни таксуват това, което пише в уебсайта. Списъкът с функции по пакет варира много. Можем да обобщим, като кажем, че Lite предлага 1 × 21 GHz процесор, 5GB памет и основен CloudFlare CDN.
Swift$ 4.90. Тъй като се регистрирахме извън САЩ, тя цитира всички цени в евро. Така че сме ги превърнали в долари. 2 × 2.1 GHz процесор.
Turbo$ 9.32. 2 × 2.1 GHz процесор плюс допълнителни елементи като прокси на WebSocket за подобряване на скоростта на игра.

Цени на добавки

Релсова пушка (компресия на мрежата)Релсова пушка (компресия на мрежата)
Приоритетна подкрепа$ 20.
cloudflare CDN$ 3, с изключение на основния CDN е безплатен за всички пакети.
специализирани сървъри с различни размери
  1. ядра, 16 GB овен, 20TB месечен трансфер на данни, 2 IP адреса, 2 x 250 GB дискове: 350 $
  2. 2 ядра, 8 GB овен, 2 х 250 GB SSD дискове 10TB трансфер на данни $ 150

`

Няма такса за настройка. Цената им за поръчка на домейн е 15 долара, което е приблизително същото като използването на регистратор на домейни като GoDaddy. В случай, че не харесвате услугата, което е съмнително, те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да добавите нови опции и по-късно. За да прехвърлите домейна си в друга услуга, трябва да преместите регистрацията на домейна на вашия нов доставчик, така че е най-добре да използвате компания за регистрация на трета страна за това

Поддръжка на клиенти

 • телефон-да, за всички планове.
 • Имейл за поддръжка –когато пишем рецензия, първото нещо, което правим, е да отворим билет за поддръжка, за да видим колко бързо реагира компанията. Получихме отговор на човека в рамките на 2 часа, което може би щеше да стане по-бързо, тъй като състоянието на системата им каза, че състоянието на системата им за изпращане на имейли е по-слабо.
 • Чат-Да. Някой дойде онлайн доста бързо всеки от двата пъти, когато се свързахме с тях. Първият път беше по-малко от 1 минута. Вторият път беше около 4 минути. Една досадна функция е, че ви моли да въведете въпроса си отпред, но тогава изглежда ще ви помоли да го отворите отново, когато някой дойде онлайн.
 • Знание-да.
 • Видео уроци –Да, в mySQL, промяна на cPanel стил, създаване на поддомейни, паркирани домейни, промяна на парола, различен софтуер като електронна търговия, ssh достъп, архивиране, брандиране и други.
 • Форум за поддръжка –не.
 • Допълнителни опции – Приоритетна поддръжка поставя билета за поддръжка пред всички останали клиенти, въпреки че не биха го изразили по този начин за тези, които нямат приоритетна поддръжка.
 • Предоставя ли се 24 часа в денонощието?– Каза ни „да, предлагаме поддръжка по телефона 24/7/365.“ Така че, ако те ще отговарят на телефона през цялата нощ, тогава очевидно те ще отговарят на чат и имейл също.
 • Професионално отношение на агентите за поддръжка на клиенти– много любезни и информирани за взаимодействието си с нас.
 • Скорост и точност– скоростта на реакцията на билета беше добра. Що се отнася до точността, ние не попитахме нищо сложно, но предполагаме, че това, което ни казаха за тяхната услуга, е правилно.
 • Компетентност и експертни съвети– можем да основаваме своя опит въз основа на точността на техния блог. Например, техният блог за използване на JavaScript в WordPress беше написан за абсолютния начинаещ, но беше точен.

Лесно използване

Колко лесно е да се използва? Нека да разгледаме какво направихме, за да създадем акаунт.

 1. След създаването на акаунт и въвеждането на информацията за кредитната ни карта, той ни отведе до cPanel, където ни предложи обиколка, ръководена от съветника. Това не е създател на уебсайт за абсолютния начинаещ. Необходимо е известно ниво на познание.
 2. Тогава тя ни помоли да настроим уеб диска (опция cPanel) .
 3. Тогава създадохме имейл акаунт.
 4. След това попита какъв стил искаме за cPanel.
 5. След това ни отведе до влизането в уеб пощата.
 6. И накрая, това ни даде шанс да генерираме ssh частен и публичен ключ за ssh.

заключение

Въз основа на нашия опит и консенсуса сред останалите рецензенти, че тяхната услуга е солидна, можем да препоръчаме тяхната услуга. Но не вярвайте на всичко, което четете. Например, казват, че техните Turbo сървъри се зареждат „до 20 пъти по-бързо от алтернативния хостинг“, което е просто глупаво.

Може да искате да се справите с регистрацията на вашия домейн другаде, тъй като това винаги се препоръчва, за да можете да превключвате уеб хостинг компании и доставчици на електронна поща, когато искате да

Повечето хора не биха искали имейл и уеб хостинг заедно, тъй като мнозина биха искали да използваме Zoho, Google или Microsoft за електронна поща, тъй като те имат повече функции, като офис и много по-добри спам двигатели.

сравнение

A2 хостинг

93

InMotion хостинг

96

SiteGround

95

Ipage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map