Az ingyenes könyveket letöltő 24 legjobb webhely közül

Ha Ön egy régi iskolai könyvféreg, aki digitálissá vált, valószínűleg élvezni fogja a kényelmet, ha könyveit bárhová magával viheti, bárhová is megy. Függetlenül attól, hogy mobil eszközön olvassa el, vagy e-könyv olvasót használ, például az Amazon Kindle-t, az olvasás iránt érdeklődő könyvek vásárlása egyszerűvé vált.


Ugyanakkor nem lenne jó, ha ingyenesen letöltheti a könyvet, és magával viheti? Nos, hiszem mi? Különböző, ingyenes, ingyenes jogi források találhatók az interneten, ahol könyveket tölthet el egy fillért sem töltve! Ezek a webhelyek nemcsak 100% -ban ingyenesek, hanem a választott könyvek széles választékát is kínálják, függetlenül a kívánt műfajtól.

Szóval, a következő nagyszerű olvasmányát keresi? Vagy már gondolsz egy adott könyvet vagy szerzőt? Akárhogy is, csatolj fel; Összeállítottuk a 25 legjobb weboldal listáját (semmilyen meghatározott sorrendben), ahol teljesen ingyenes elektronikus könyveket találhat és tölthet le..

1. Gutenberg projekt

A legtöbb ember már hallott róla Gutenberg projekt mivel valószínűleg az egyik legrégebbi elérhető digitális könyvtár. Az önkéntesek üzemeltetik a webhelyet, és több mint 50 000 ingyenes elektronikus könyvet tartalmaz letöltésre. Ezek számos formátumban érhetők el, az epubtól a Kindle-barátig és a sima szövegekig. Rendelkezésre áll olyan hangoskönyvek is, amelyek mindenféle olvasót elõsegítenek, kezdve az önkéntesek hangosan elolvasott könyvétõl a számítógépes olvasásig.

A webhely azonban kissé megzavarhatja, mert az e-könyvek több navigációs réteg mögött helyezkednek el. Ennek ellenére talán még mindig az egyik legátfogóbb ingyenes forrás az e-könyvek számára az interneten.

2. Nyissa meg a könyvtárat

Nyissa meg a könyvtárat hatalmas e-könyveket választhat, amelyek közül több mint 3 millió ingyenes könyvet tölthet le. Készíthet saját, elektronikus könyveket tartalmazó listákat, amelyeket mások is megnézhetnek, és könnyen megtalálhatja az érdeklődésre számot tartó e-könyveket a praktikus tárgykereső eszköz segítségével. A webhely lehetővé teszi az e-könyvek online olvasását a böngészőben, vagy bármilyen eszközről letölthető és elolvasható.

Mivel a digitális könyvtár nyitott online projekt, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy e-könyvek hozzáadásával járuljanak hozzá. Az e-könyveket tárgy, cím és szerző alapján is kereshet a keresősávon. Ennek a webhelynek a legérdekesebb tulajdonsága azonban az, hogy segít megtalálni a kívánt könyveket egy nyilvános könyvtárban, így könnyedén megkaphatja a nyomtatott példányt..

3. Baen Ingyenes könyvtár

Baen Ingyenes könyvtár egy olyan oldal, amely elsősorban a fantázia és a tudományos fantasztikus írás írására koncentrál. E-könyvesboltját sokan ismerték elfogadható árazása és fogyasztóbarát tulajdonságai miatt, például nincs DRM. A felhasználók korlátozás nélkül másolhatják az e-könyveket más eszközökre. Az amerikai kiadó neves írók hatalmas választékát kínálja, köztük Michael A. Stackpole, Lois McMaster és John Scalzi. Azonban kevésbé híres írók alkotásai, amelyek letöltésére leginkább ezen a webhelyen az ingyenes részben lehet hozzáférni.

Az egyik érdekes dolog a webhelyen az, hogy katalógusában minden professzionális szerkesztésen megy keresztül, mielőtt elérhetővé válik a webhelyen. Tehát, függetlenül attól, hogy melyik e-könyvet választja, biztos lehet benne, hogy az írás a lehető legmagasabb minőséget képviseli. Sőt, ha a katonai tudományos fantasztikus mű az ön műfaja, akkor a Baen Free Library egy olyan webhely, amelyet feltétlenül ne hagyjon ki!

4. Ingyenes könyveket

A megfelelő nevű Ingyenes könyveket egy másik remek webhely, ahol ingyenesen letölthető könyveket. Valójában fel is iratkozhat fel, hogy ingyenes könyveket kapjon az életre! Tetszik dráma, romantika, fikció, sci-fi vagy rejtély, itt biztosan talál valami érdekeset; a webhely könyvtárában több ezer különféle műfajú e-könyv található.

A dolgok megkönnyítése érdekében a webhely felsorolja a tíz legjobb könyvet az egyes kategóriákban. Nem csak ezt, hanem az egyes e-könyvek értékeléseit és áttekintéseit is áttekintheti. Mindez segít vonzóbb perspektívát szerezni abban, amit a többi felhasználó olvas. Vagy csak vedd fel egyet, és nézd meg magad. Az ismeretlen utazás mindig izgalmas!

5. Google Könyvek

Google Könyvek hasznos digitális magazinokban és könyvekben történő átmászáshoz, de tudta, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi e-könyvek letöltését is? Noha több millió címet lehet megvásárolni, a böngészés során mindent megkereshet és letölthet, a kortárs és a klasszikus könyvektől kezdve a webhelyen. ingyenes könyvek szakasz.

A webhely előnézete különösen érdekes, mivel betekintést nyújt a piac legújabb könyveibe. És ez hasznosnak bizonyulhat a következő nagyszerű lelet felfedezésében a boltokban. A Google Könyvek kiváló hely mindenféle olvasó számára, függetlenül attól, hogy könyveket vásárol, vagy ingyenesen letölthet – e.

6. 2020ok

2020ok remek webhely az e-könyvek megtalálására, de a weboldal kialakítása hatalmas hátrányt jelent. Rosszul van, tehát időnként sok időbe telik ahhoz, hogy megtalálják az érdeklődő e-könyvet. A webhelynek e-könyvei vannak számos témában, például történelem, jog, orvostudomány, üzlet és befektetés, valamint művészet és fényképezés.

Számos számítógépes és internetes könyvet is megtalálhat. És ha úgy gondolja, hogy ez minden, ezer könyve van vallásról és lelkiségről. Szóval egy adott e-könyvet keres? Menjen tovább erre az oldalra; szinte minden tárgyat lefedi.

7. Visszajelzések

Feedbooks vonzó webhely, amely ugyanolyan jól működik a mobil eszközökön, mint a nagyobbik. Ez megkönnyíti a használatát, ha táblagépen vagy okostelefonon olvas, és megtakarítja az e-könyvek letöltését a számítógépére. Noha a weboldalon számos e-könyv kapható, ezenkívül két ingyenes részt is kínál.

A nyilvános rész több ezer ingyenes könyvet tölthet le letöltésre. Az eredeti könyvek részben ingyenes elektronikus könyveket talál, amelyek nagyrészt saját kiadásúak, lehetővé téve új szerzők és remekművek felfedezését. A gyűjtemény ezen a weboldalon megszervezett, ami hatalmas plusz!

8. ManyBooks

Sok könyv malacka támogatású a Gutenberg Projecthez, és számos azonos címet kínál. Az elrendezés azonban szebb és a keresési funkció viszonylag könnyebben használható. Ami még érdekesebb, a többi ingyenes e-könyv webhelytől eltérően a felhasználók letölthetik az e-könyveket a kívánt formátumban. Ide tartoznak például a PDF, az eReader, a HTML és egyebek. A webhely a Facebookon is aktív, ahol rendszeresen frissíti a legfrissebb e-könyvekről szóló híreket.

9. FreeBookSpot

Egy másik ingyenes e-könyv webhely, FreeBookSpot, amely 90 kategóriába tartozik, több ezer könyvet tölthet le letöltésre. A webhely inkább adatbázisként működik; összekapcsolja Önt más webhelyek kínált ingyenes könyveivel. Különböző témák között a programozáshoz, a tudományhoz, a fikcióhoz, a művészethez, a sakkhoz és a biológiához kapcsolódó könyveket is megtalálhatja. Vannak hangoskönyvek, ha inkább az olvasást hallgatják. Egy adott e-könyv megtalálása szintén egyszerű, a webhely speciális keresési szolgáltatásának köszönhetően.

10. GetFreeEbooks

GetFreeEbooks több mint 100 kategória közül választhat, garantálva, hogy minden olvasó számára van valami. A klasszikus irodalomtól a mérnöki munkáig, akár a földönkívüliekről szóló könyvekig is, az oldal mindent lefed. A szerzők ezen kívül is benyújthatják saját munkájukat, az olvasók pedig ingyenesen letölthetik azokat. A weboldal jól megtervezett, így könnyen használható. Nem is beszélve, ha egy aktív közösségi média jelenléttel követheti őket Facebook oldal hogy megkapja a legújabb frissítéseket.

11. E-könyvek könyvtára

E-könyvek könyvtár egy ingyenes e-könyv webhely, amely folyamatosan növekvő listát kínál a letölthető előadásokról, e-könyvekről és dokumentumokról. Jelenleg az oldalon több mint 9400 e-könyv közül lehet választani, amelyek 666 kategóriát fednek fel. A 20 legnépszerűbb szakasz felsorolja a legnépszerűbb (és megtekintett) könyveket az olvasók hatalmas közössége körében, míg az új szakaszban a könyvtár legújabb kiegészítéseit találja meg. A szerzők saját elektronikus könyveiket is benyújthatják és népszerűsíthetik.

12. Száz nulla

Ha Kindle felhasználó vagy, Száz nulla fellebbeznie kellene. A weboldalon található a Kindle bestsellerek gyűjteménye, amelyek ingyenesen letölthetők. Az itt kínált ingyenes e-könyvek kategóriák széles skáláját fedik le, a művészetektől a fikcióig, a pszichológiáig és sok más témán keresztül. Ahhoz azonban, hogy ezeket az e-könyveket táblagépén, okostelefonján vagy számítógépén letölthesse és el tudja olvasni, a következőt kell használnia Kindle olvasó alkalmazás. Ne aggódjon, az alkalmazás ingyenes.

13. FreeComputerBooks

Ahogy a neve is sugallja, FreeComputerBooks hatalmas gyűjteménye ingyenes számítógépes könyveket kínál. Találhat technikai, matematikai és mérnöki könyveket, valamint néhány hasznos útmutatót és előadási jegyzetet. Bár a weboldal alapvető a tervezés szempontjából, a témák jól kategorizálva vannak, így a felhasználók könnyebben megtalálhatják, amit akarnak. A weboldal 13 fő kategóriát és több mint 200 alkategóriát tartalmaz.

14. BookBoon

Egy adott üzleti könyvet vagy oktatási tankönyvet keres? Akkor ne keresse tovább BookBoon! A weboldalon több mint 1000 ingyenes elektronikus könyv tölthető le, amely számos témára vonatkozik. Amíg a tankönyvek ingyenesek, prémium tervek vannak a vállalkozáshoz kapcsolódó e-könyvek elérésére. De kaphat egy 30 napos ingyenes próbaverziót, amelynek során a legtöbbhez hozzáférhet.

15. eBookLobby

eBookLobby nagyszerű gyűjteménye ingyenes könyveket kínál, oktatástól, üzlettől, számítástechnikától és művészetektől kezdve. Noha a gyűjtemény nem olyan hatalmas, mint amire számíthatna, a webhely tölti be a hiányt a letölthető elektronikus könyvek minőségével. Megtalálhatja a webhelyen felsorolt ​​összes kategóriát, ahol a legtöbb számítógépes és internetes kategória szerepel. A webhely felsorolja a 10 legnézettebb e-könyv listáját, amely jobb képet nyújt arról, hogy mit olvasnak más felhasználók.

16. eBook3000

Nos, ez egy érdekes név, nem igaz? eBook3000 egy újabb webhely, amely több ezer ingyenes könyvet kínál letöltésre. Különféle kategóriákban vannak e-könyvek, amelyek biztosítják, hogy mindenkinek van valami. Az építészettől a sportig és a játékig, az oldalon minden megtalálható. A keresési képesség dicséretes; pontos eredményeket szolgáltatnak az Ön által megadott kulcsszavak szempontjából. A dolgok megkönnyítése érdekében a webhely kiemelten felsorolja a legnépszerűbb könyveket.

17. KnowFree

KnowFree egy webportál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat, jelentéseket, magazinokat, fehér könyveket és e-könyveket cseréljenek öngyakorlati és oktatási célokra. Ezek az anyagok a szakemberek számára ingyenesek. Különféle kategóriákhoz érhető el e-könyv, például üzleti, multimédia, mérnöki, oktatási, technológiai, webfejlesztési és egyebek számára. A webhely naponta frissül több száz ingyenes e-könyvvel, így biztos lehet benne, hogy megtalálja azt, amit keres!

18. Scribd

A világ legnagyobb digitális könyvtára, Scribd lehetővé teszi az olvasók számára új elektronikus könyvek, képregények, hangoskönyvek és egyebek felfedezését. A webhely több mint egymillió könyvet ad otthont! Miközben előfizetési díjat kell fizetnie a hozzáféréshez, a 14 napos ingyenes próbaverziót előnyeihez használhatja.

19. Internetes archívum

Egy non-profit könyvtár, Internetes archívum milliónyi ingyenes szoftver, zene, videók, filmek és e-könyvek otthona. Ezen a webhelyen különféle formátumokban és nyelveken található könyveket találhat. Valójában ez az egyik legjobb forrás az akadémiai és történelmi könyvekért.
Egyéb ingyenes e-könyves webhelyeket kell kipróbálnia!

20. Book-bot

Book-bot több mint 14 000 ingyenes könyve van. Ide tartoznak a legismertebbek, valamint a kevésbé ismert írók alkotásai.

21. eBook Junkie

eBook Junkie számos ingyenes e-könyvet kínál az olvasók számára, amelyek kategóriák széles skáláját töltik le.

22. Bolygó e-könyve

Otthon a klasszikus irodalomhoz kapcsolódó e-könyvekhez, Bolygó e-könyve több mint 80 örökzöld klasszikus letölthető.

23. Ingyenes könyvközpont

Ingyenes könyvközpont egy olyan webhely, amely több ezer hivatkozást kínál a számítógépekkel kapcsolatos e-könyvek számára, ideértve a programozást, a hálózatépítést és más témákat.

24. Az e-könyvtár

Kiváló minőségű könyveket keres? Az e-könyvtár a hely! A felhasználók több ezer e-könyvet érhetnek el különböző kategóriák böngészésével vagy a keresőmező használatával.

És ezzel, emberek, a listánk véget ér. Reméljük, hogy ez a lista lehetővé teszi, hogy felfedezzen néhány nagyszerű weboldalt ingyenes e-könyvek letöltéséhez. Szóval, van-e más webhely, amelyet használ? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés mezőben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me