A West Coast Shopify top 10 webes tervezője és fejlesztője

AWA Kiválósági Díj


Annak ellenére, hogy a Shopify az intuitív felülettel rendelkező, könnyen használható e-kereskedelem platformjaként elismeri hírnevét, dönthet úgy, hogy segítségre van szüksége az online áruház megtervezésében és beállításában, esetleg annak futtatásában és karbantartásában is.

Mehet a helyi web-fejlesztőnél és kérhet segítséget, de javasoljuk, hogy forduljon az egyikhez A Shopify akkreditált szakértői. Ezek az emberek megmutatták, hogy „átfogó és tekintélyes ismeretekkel rendelkeznek a Shopify-ról” azzal, hogy példákat nyújtanak be munkájukkal a vállalathoz.

Shopify áttekinti azokat a boltokat, amelyeket a pályázók építettek, és odaítéli a Shopify szakértői címet azok számára, akiknek munkája megfelel az előírásoknak.

Öt kérdést kell feltenni, amikor interjút készít a Shopify szakértőivel

Együttműködött-e a szakértő hasonló vállalatokkal hasonló iparágakban??
Ha a szakértők portfóliójában található üzletek mindegyik példája lágy fókuszú és pasztell színű, akkor talán nem a legjobb választás az építőipari eszközáruház tervezője számára. Alternatív megoldásként, ha digitális termékeket és szolgáltatásokat értékesít, akkor ne válassza azt, aki fizikai árukkal foglalkozó üzletekre koncentrál.

A szakértő rendelkezik-e olyan képességekkel, amelyeket keres??
Lehetséges, hogy a Shopify szakértő tervezői képesítéssel rendelkezik, de létrehoztak-e egy üzletet a semmiből, vagy csak a meglévő sablonokat testre szabták? Specializál-e valaki a fényképezés akkreditációjával valamelyik terméket?

Mit mondnak a szakértők korábbi ügyfelei az ügyfél tapasztalataikról??
Olvassa el a közelmúltbeli ügyfelek véleményét a Shopify webhelyen. Összpontosítson azokra a véleményekre, amelyek hasonlóak a munkához. Nem túl hasznos tudni, hogy a szakértő ideális kis projektekhez, ha azt akarja, hogy egy nagy és több országból álló üzlet épüljön.

Kérdezze meg a szakértőt, hogyan működnek együtt ügyfeleikkel
És akkor figyelje meg, hogyan kezelnek téged, amikor beszélsz velük. Még akkor is, ha a szakértővel folytatott első beszélgetés e-mailben zajlik, vegye igénybe a lehetőséget, hogy telefonon vagy személyesen beszéljen velük. Az online áruház felállításának nagy része a fejlesztőjével fennálló kapcsolatokban rejlik.

A szakértő kiképzi-e a Shopify használatát?
Amint az internetes áruház fel van állítva, rajtunk múlik, hogy folyamatosan működjön és naprakész legyen-e, kivéve, ha bérelsz fel valakit az Ön számára. Kérdezze meg potenciális szakértőjét, hogy kiképzik-e Önnek, hogyan kell ezt megtenni, és ügyeletes lesz-e, ha kérdései vannak olyan problémákkal kapcsolatban, amelyeket nem tud megoldani?

Itt található a Shopify fejlesztők választéka Észak-Amerika nyugati partján.

Üzemanyag kész – Colbert, Washington

Üzemanyag kész

Az Fuel Made egyetlen hangsúlya a Shopify. Szakterületük a prémium Shopify tervezés és fejlesztés, és teljes egyedi tervezést és fejlesztést kínál. Alternatív megoldásként csak tervezési vagy fejlesztési szolgáltatásokat nyújtanak, ha már megismerkedtél a folyamattal.

Ha csak egy kis segítségre van szüksége, akkor óráig igénybe veheti szolgáltatásaikat. A Fuel Made munka portfóliója részletes képernyőképeket tartalmaz arról, hogyan építették fel az üzleteket és segítettek ügyfeleiknek termékeik megszervezésében.

Satel Creative – Vancouver, BC

Satel Creative

A Satel Creative egyablakos üzlet minden elektronikus kereskedelem számára. A Shopify szolgáltatások teljes skáláját lefedik – tervezést, fejlesztést, beállítást és marketingt, valamint a termékek fényképezését. A folyamatábrák könnyen követhetők, és pontosan megmagyarázzák, mit csinálnak érted, és mire számíthatnak.

Ez a cég tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és a készletgazdálkodás terén is. A Shopify egyike a két általuk használt e-kereskedelmi platformnak.

SeedCMS – Irvine, Kalifornia

SeedCMS

A SeedCMS 2012 óta használja a Shopify-t, és a Shopify teljes kínálatát kínálja. Ez a cég a testreszabott szolgáltatásokra, többek között a témákra, és az egyedi igényeinek megfelelő alkalmazások fejlesztésére szakosodott.

A SeedCMS webhelyén nincs valódi magyarázat arra, hogy mit csinálnak, de munkájuk nagyon sok képernyőképe csúcsminőségű, és meg vannak címkézve, milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalat az ügyfél számára..

WLCR – Portland, OR

WLCR

A WLCR (Weinland Creative) egy teljes körű szolgáltatást nyújtó webes fejlesztő cég, amely különféle szolgáltatásokat kínál, beleértve az információs architektúrát, a képek retusálását és a szitanyomást. 2012 óta építik a Shopify platformon.

A Shopify webhelyén tett véleményük nagyon pozitív. A WLCR e-kereskedelem szolgáltatása azonban nem szerepel a saját webhelyén, ezért bármilyen információért fel kell venni a kapcsolatot velük..

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

A Monumental Design Co. együttműködési ügynökségnek vagy „hősömnek” hívják magukat. Úgy tűnik, hogy meglehetősen szelektívek az általuk elfogadott ügyfelek körében, ám jómódban azt akarják, hogy mindenki sikeres legyen. A Shopify a monumentális formatervezést akkreditálta a tervezés, fejlesztés és telepítés céljából.

Saját webhelyük csak azt mondja, hogy a Shopify e-kereskedelmet folytatják (többek között az internetes cuccok között). Ez az; egyoldalas webhely. Ezután ki kell töltenie egy űrlapot, hogy kapcsolatba léphessen velük további információkért.

ShopPad – Oakland, Kalifornia

ShopPad

A ShopPad 2012 óta tervező és fejlesztő Shopify szakértő, és több ezer online áruházban működött együtt. A ShopPad kizárólag a Shopify-val működik együtt, és a mobil e-kereskedelem szakterületével rendelkezik.

A vállalat műszaki szakértelme lenyűgöző, mivel több mint 50 000 e-kereskedelmi üzlet használja az általuk kifejlesztett Shopify alkalmazásokat. Az esettanulmányok pontosan részletezik, hogy az e-kereskedelemmel kapcsolatos kérdéseket miként kezelték. Nézze meg a ShopPad blogját, ahol sok hasznos e-kereskedelmi betekintést és tippet talál.

Manufactur – Los Angeles, Kalifornia

Manufactur

A Manufactur egy éles, kreatív iroda, amely webfejlesztést, márkanevet, tervezést, médiát és marketingt kínál. A Shopify weboldalon szerepelnek a tervezés, fejlesztés és marketing szakértőjeként, ám ez még nem található meg kifejezetten a Manufactur saját webhelyén.

Tekintse meg az esettanulmányokat a digitális marketing vagy webcímkék alatt, hogy megtekintse, hol hozták létre üzleteiket. A Manufactur ügyfelek listája nagyon lenyűgöző, és magában foglalja a Capitol Records, a Walt Disney Parks and Resorts és a 20th Century Fox.

2 Friends Designs – Sedona, AZ

2 Friends Designs

2 Friends Design egy tervező társaság, és a Shopify webhelyek fejlesztése csak egyike az arénának, pólókkal és logókkal együtt. A 2 Friends Design webhely inkább a Shopify platform értékesítési pontja, mint a Shopify tervezési szolgáltatásának magyarázata, amelyet a 2 Friends nyújthat..

A társaságnak van egy Pinterest fóruma az összes 160+ weboldalán, amelyet kifejlesztett. Javasoljuk, hogy nézzen oda, hogy megnézhesse tervezési készségeiket.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Az Aeolidia olyan kiskereskedőkre koncentrál, akik azon a ponton helyezkednek el, hogy egy kis „barkácsolás” egy aggodalomra ad okot egy stabilabb és növekvő vállalkozás felé. Teljes körű e-kereskedelmi szolgáltatásokat kínálnak, a márka-identitás kialakításától az online áruházépítésig, a Shopify használatával, a marketing tanácsadásig és a közösségi média menedzsmentjéig..

Az Aeolidia esettanulmányai elsősorban puha színű és homályos fókuszú webhelyek, amelyek tükrözik a tervezés érzékenységét. Bloguk nagyon hasznos információkkal teli.

Mat Mullen Design – San Francisco, Kalifornia

Mat Mullen Design

Mat Mullen akkreditált Shopify szakértő a tervezés, beállítás és marketing területén. 2008 óta több mint 100 online áruházon dolgozott. A Mat nagy tapasztalattal rendelkezik az első kiskereskedelmi üzlet létrehozásában működő kisvállalkozásokkal való együttműködésben. Portfóliójában különféle típusú online áruházak láthatók, és a Shopify webhelyen az ügyfelek által tett ajánlások nagyon pozitívak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map