A legnépszerűbb új Zeland Shopify webes tervezők és fejlesztők

AWA Kiválósági Díj


Nem vesz sok időbe az, hogy az elemzés bénulása bekövetkezzen, amikor mindent megtesz, amit megtehetsz Shopify. Ez a nagy teljesítményű e-kereskedelmi platform számos ok miatt vitathatatlan király. A végtelen lehetőségeknek tűnik a lista tetején. Biztos benne, hogy helyesen állítja be? Még az összes harang és síp is tisztában van velük?

Lehet, hogy ideje hívni egy szakértőt, Shopify Expert. A Shopify guruk vannak a világ minden tájáról, de sokan Új-Zélandon találhatók.

Várj, mit csinálnak odakint? Kiderült, hogy néhány országban nagyobb az e-kereskedelem szakembereinek koncentrációja. Az ország biztonságos, biztonságos és stabil üzleti környezetet élvez. Egy egyszerű adórendszer, amely megkönnyíti a globális kereskedelem lebonyolítását.

Új-Zéland egyik legnagyobb exportja a technológia. A rekord növekedés közel 10 milliárd dollár járult hozzá a gazdasághoz az elmúlt évben. A kormány támogatja a technológiát és az innovációt, mint a gazdaság növekedésének egyik módját. Ez egy olyan környezet, amely elősegíti az emberek fajtáját, akik Shopify szakértővé válnak.

Olvassa el a fejlesztők listáját, akik segíthetnek a lehető legjobban kihozni a Shopify-t.

Minden körül félelmetes

Zseb tér

Zseb tér

Ez a teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség messze túlmutat a Shopify online áruház felállításán. És ez fontos. A technológia önmagában nem ad el. Szüksége van egy digitális stratégiára, amely felépíti a márkáját. A tudatosság növeléséhez a médiát kell használnia. Az expozíció növelése érdekében a közösségi médiát is integrálnia kell. A Pocket Square e holisztikus megközelítést alkalmazza az e-kereskedelem területén.

Adjon prioritást ennek az ügynökségnek, ha divat- vagy életmód márka vagy. Van egy gyönyörű, hatékony és egyszerű példájuk. A portfólió megmutatja, mit lehet tenni a Shopify-val, ha a határokra állítja. Egy gyönyörű online áruház kedvezményezettje lesz. Teljes stratégiád is lesz a sikerhez.

SPF webhelyek

SPF webhelyek

A mai telefonról szól, különösen, ha van online áruházod. A mobil eszközök akadályokat és korlátozásokat dobnak az online vásárláshoz, még a Shopify számára is. Az SPF webhelyek tudják, hogyan lehet mellőzni őket.

Böngésszen a portfólióban, hogy képet kapjon az ügynökség lehetőségeiről. A közelmúltbeli ügyfelek beszámolói különös figyelmet fordítanak a gyors fordulatokra. Mások rámutatnak a türelemre és az edzések segítik a szaktudás felgyorsítását. Készen állsz arra, hogy üzletét futtassa, amint az SPF készen áll az Ön számára.

Firebrand

Firebrand

Ez a 10 szakemberből álló csapat nemzetközi ügyféllistával működik. Megértik, hogy nem csak termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Ön egy márkát is népszerűsít. Amikor eljuttatja nekik a Shopify projektjét, segítséget kap a projekt menedzsmentjével, marketingjével és SEO-jával kapcsolatban. Nem csak beállítanak és szabadítanak fel téged. Firebrand támogatást és képzést követ. Lehetőségei vannak annak megértésére, hogy az online áruház milyen hatással van az értékesítésre.

Tekintse át közelebbről a Firebrand-ot, ha azt tervezi, hogy bevezeti a csepp szállítást és a többcsatornás értékesítést a Shopify üzletébe. Szakterületük a harmadik féltől származó logisztika, a készletkezelő alkalmazások és a köztes szoftverek szolgáltatói.

Elemi

Elemi

Nem minden Shopify szakértő exkluzív a platformon. Több ügyfelet vonzhat, ha segítséget nyújt a versengő e-kereskedelmi platformokkal. Néhány vállalat, mint például az Elemental, inkább a szakterületre szakosodik. Egy dolgot csinálnak, és ennyi is. Örülök ennek, amikor ellátogat a webhelyükre. „Készítünk Shopify e-kereskedelmi webhelyeket” – mondja az összes splash oldal.

Ez a fókusz előnye annak, hogy éppen indul, vagy meg akarja alakítani egy meglévő üzletet. A csapat több mint 30 beszámolót kapott az elégedett Shopify webhely ügyfeleitől. Más Shopify szakértőktől eltérően, ezek a dicséret csak hetek vagy hónapok. Ne feledje az Elemental-t, ha folyadék varázslóra van szüksége. Ez a tulajdonosi kódolási nyelv, amelyet a Shopify használ a platform működtetéséhez.

A nehéz hevederek

Zyber

Zyber

Ezt a 100% -ban új-zélandi tulajdonban lévő és működtetett ügynökséget 2009-ben indították. A több mint 20 kreatív szakértőből álló csapat több mint 1000 vállalkozás segített online. A Zyber nemcsak segíti az ügyfeleket a Shopify üzletek felállításában és működtetésében. Alkalmazásokat hoznak létre, amelyek fejlesztik a teljes platformot. A Zyber Termékszűrőnk több száz Shopify üzlet használja az eladások növelésére.

A Zyber először a Shopify webhelyének felállításán dolgozik, tehát összhangban áll az üzleti gyakorlattal. Ez lehetővé teszi, hogy jobban összpontosítson az eladásra, és kevésbé az online áruház működtetésére. Ezek egy szórakoztató és nyugodt csoport, de ne engedd, hogy ez bolondítson. Az üzletet jelent, és meg is történik.

Világos

Világos

Csak akkor folytathatja üzleti tevékenységét, ha elégedett ügyfelei vannak. A Lucid 2007 óta segíti az embereket a Shopify webhelyek felállításában. A csapat úgy véli, hogy a kezdetektől való részvétel határozza meg a sikert. Felhívják az ügyfeleket, hogy vonják be őket még a kezdeti brainstormingba is. A Lucid portfóliója példákat tartalmaz, amelyek az alapvető témamódosítástól a teljes egyedi kialakításig terjednek.

Ez a Shopify szakértő az egyedi alkalmazások fejlesztésére is specializálódott. Komolyan mérlegelje őket, ha ki kell terjeszteni a platform funkcionalitását.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

A Shopify egy hostolt e-kereskedelmi szoftverplatform, de az online áruház nem minden része tartózkodhat ott. A CyberWorkshop az integráció elősegítésére szakosodott, hogy minden jól működjön együtt. Az ügyfelek arra törekszenek, hogy konfigurálják az olyan külső funkciókat, mint az e-mail, a YouTube és a Google Apps.

Ha szüksége van ezekre a szolgáltatásokra, a CyberWorkshop beállít egy Google Apps for Business csomagot. A múltbeli ügyfelek szerint a CyberWorkshop olyan kéréseket fogad el, amelyektől mások már elmentek. Semmi nem inkább bók, mint az ismételt üzlet. Sok beszámoló azt állítja, hogy további projekteket adtak a CyberWorkshopnak.

A marketing guruk

Zeald

Zeald

Ez a teljes körű szolgáltatást nyújtó tervező cég több ezer kis- és középvállalkozás számára fejlesztett ki webhelyeket. 2001 óta működnek, és ők a legnagyobb ilyen típusú ügynökség Új-Zélandon. Shopify szakértőként segíthetnek az e-kereskedelem marketing szempontjain.

A Shopify egyre növekvő marketing és SEO eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek az ügyfelek begyűjtésében. Ezek az eszközök nem bonyolultak, de összetettek. A Zeald segít megérteni az eszközök működését, és együtt fog működni a márkaépítés optimalizálásában. Az online áruház fontos részében csak a Shopify-ra kell támaszkodnia? A válasz nem. Zeald segíthet például az AdWords, a copywriting, a közösségi média, a SEO és a blogok területén.

Beállítás és javítások

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Nem minden Shopify szakértő csoport vagy csoport. Natalie Leigh például egyedül dolgozik. Inkább a Shopify és a WordPress e-kereskedelem webhelyein dolgozik. A Shopify webhelye egyszerű és elegáns. Semmi sem akadályozza a vásárlási élményt.

Néhány Natalie-ügyfél csak segítségre szorul a meglévő Shopify-sablonok finomhangolásához. Rövid munkát végez ezzel, és díjai megfizethetőek. Mások egyedi webhelyet akarnak. Natalie ugyanolyan kényelmes a spektrum ezen végén. Megértése és türelme megszünteti az online áruház felállításának és elindításának a stresszt.

Responsive Media

Responsive Media

A telepítés és az indítás csak a kezdet. Senki nem ismeri ezt jobban, mint Dave Woodard a Responsive Media-nál. Tudja, hogy nem fog elbúcsúzni veled, amint az értékesítés megkezdődik. Felfedez olyan dolgokat, amelyeket meg kell változtatni, és készen áll arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megtörtént-e.

Útközben felfedezheti, hogy olyan szolgáltatásokra van szüksége, amelyek az eredeti projekt hatókörén kívül esnek. Dave ott lesz, hogy segítsen ezekben is. A beszámolók Dave segítségéről beszélnek olyan dolgokban, mint a brosúrák tervezése és akár a könyvborítók. A Shopify-ról szóló ismeretei gyors válaszokat és innovatív megoldásokat kínálnak Önnek.

Az emberek gyakran hasonlítják a Shopify-t ezzel a képzeletbeli rádióval új autójukban. Tudják, hogy sokkal többet tehet, mint pusztán a zenélés, de kinek van ideje kitalálni? Természetesen elolvasta a kezelési útmutatót. De akkor is nem találja ki, hogyan kell használni.

Nem vagyunk biztosak benne, vannak-e olyan emberek, akik megélhetést segítenek Önnek megérteni az autórádió minden funkciójának használatában. Tudjuk, hogy rengeteg szakember áll rendelkezésre, hogy ezt megcsinálja a Shopify üzletében.

Az üzleti élet legjobbjai közül Új-Zélandon „lefelé” találhatók. Segíthetnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Shopify-ból, legyen az akár egy nagy üzlet a semmiből, vagy csak néhány egyszerű csempészet. Jól elköltött pénz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map