A legnépszerűbb kanadai Shopify webes fejlesztő cégek

AWA Kiválósági Díj


A világban eCommerce, A Shopify egyértelmű vezető. A terv továbbra is meghatározza a tervezést és a használhatóságot. Valójában a Shopify mintegy 300 000 olyan online üzletet működtet, amelyek csupán 2015-ben több mint 17 milliárd dollárt keresnek.

Sikerének nagy része annak köszönhető, hogy a szoftver kombinálja a könnyű használatot és a funkcionalitást. Még a kezdők is építhetnek egy lenyűgöző kirakatot, amely tele van funkciókkal.

Egy ilyen képes és kiterjedt programmal azonban a felhasználók kíváncsi lehetnek arra, hogy teljes mértékben kihasználják-e a Shopify előnyeit. Előzetes tapasztalat nélkül nehéz lehet az értékesítést a lehető leghatékonyabban kiaknázni. Ha Ön nem szakértő, akkor felteheti a kérdését, hogy van-e még valami a rendelkezésre álló alkalmazások és eszközök integrációjához.

Ahelyett, hogy kíváncsi lenne, támaszkodhat a professzionális webfejlesztő cégek tapasztalataira és szakértelmére. Az iparág vezető vállalatainak néhány szakterülete a Shopify maximális kihasználása.

A kanadai Shopify legjobb webes tervezői és fejlesztői

A trükk az, hogy kiválasztják a legjobb céget, hogy biztosítsák a megfelelő egyensúlyt a szakértelem és a költség között. A választások szűkítése érdekében mindenképpen tegyen fel néhány egyszerű kérdést:

Mekkora a költségvetése??

A legtöbb vállalkozás számára a költség az első és legfontosabb döntő tényező, amelyet figyelembe kell venni. Noha az interneten rengeteg ingyenes lehetőség áll rendelkezésre, korlátozásokkal járnak. A rossz szoftver végső soron megbéníthatja az üzleti növekedést.

Lényeg: ha komolyan veszi a pénzt, akkor pénzt kell befektetnie vállalkozásába. Pénz szoftverbe helyezése, tárhely-díjak és egyéb működési költségek a végén megtérülnek, és időközben korszerűsítik a napi feladatokat..

Szánjon időt arra, hogy meggondolja, mennyit engedheti meg magának az alapvető telepítési költségeket. Ne feledje, hogy arányos kapcsolat van a működési költségek és a megszerzett bevétel között.

Mi az indítási ütemterv??

Néhány e-kereskedelmi platform szépsége az, hogy néhány órán belül elindíthat egy webhelyet. Bonyolultabb, több tucat termékkel, képekkel és leírásokkal rendelkező webhelyeknél több időre lehet szüksége a webhely és a leltár előkészítéséhez, mielőtt készen áll az élő megjelenésre. Szüksége lesz egy olyan platformra, amely az igényeinek megfelelően méretezhető.

Mennyire fontos a tervezés rugalmassága?

A kezdeti áruházbeállítási folyamat során valószínűleg belekeveredik a bolti tervezésbe. Noha a legtöbb platform lenyűgöző rugalmasságot kínál a tervezés során, lehet, hogy nem annyira rugalmasak a készlet és az értékesítés kezelésekor..

Biztos lehet benne, hogy a Shopify e-kereskedelmi szoftver gyakorlatilag bármit meg tudja kezelni, amire ráveszed. Az igazi kihívás az, ha tudjuk, beállította-e az áruházat olyan rugalmasnak, amennyire csak lehet, és amire szüksége van. Itt érhető el néhány szakértői tanács az ár.

Jól integrálódik-e a platform más programokkal??

Azt akarja, hogy erre a kérdésre a válasz igen hangos legyen. Az online áruházépítőnek zökkenőmentesen integrálódnia kell a közösségi médiához, a különféle fizetési átjárókhoz, az Amazonhoz és más programokhoz. Ezek a kiegészítések kibővítik webhelyének funkcionalitását.

Miután szánta időt néhány fontos kérdés felfedezésére és a költségvetés kiszámítására, elkezdheti Kanadában a webdesign és fejlesztési szakértők ellenőrzését. Olvassa el a legjobban értékelt fejlesztők listáját, akiknek a listájának tetején kell lennie.

A nehéz ütők, akik mindent megtehetnek

BÁTOR

Diff logó

A BOLD felelős a Shopify-n elérhető legnépszerűbb alkalmazások létrehozásáért. Egyedi szolgáltatásokat kínálnak kisvállalkozásoknak vagy nagyvállalatoknak is. Eredetileg a társaság szükségszerűen született. Az alapítókat meglepte az alkalmazások hiánya, amelyek célja az eladások növelése. Ahelyett, hogy arra várnának, hogy a megfelelő alkalmazás megjelenjen a piacon, úgy döntöttek, hogy saját maguk hoznak létre.

Mióta a BOLD 2012-ben kiadta első alkalmazását, számos iparági díjat nyertek. A kanadai Winnipeg-ből származó több mint 90 alkalmazottal teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalatként mutatkoznak ki. Hívja őket, ha olyan cégre van szüksége, aki mindent megtehet.

Pixel Union

Pixel Union logó

A Pixel Union székhelye Victoria, Victoria, British Columbia, Kanada, székhelye, és 2009 óta működik. Portfóliójukban lenyűgöző ügyfelek listája található, ideértve a Tesla Motors, a Taco Bell és az LA Lakers ügyfeleket. Használjon egy meglévő témát vagy partnert velük egy egyedi weboldal felépítéséhez.

A Pixel Union szakértői csapata támogatást nyújt a fejlesztés minden lépésén keresztül. Használják tudásukat a Shopify erejének kiaknázásához, és gyönyörű és funkcionális helyek létrehozásához. Ügyeljen arra, hogy álljon meg a saját webhelyüknél, és vessen egy pillantást átfogó, karcsú és modern webhelyekre.

Diff

Diff logó

A legtöbb webfejlesztő céget szoftvermérnökök és programozók alapítják. A Diff-t azonban egy kereskedő indította. Ez a monreali székhelyű társaságnak eltérő perspektívát ad az e-kereskedelemről.

A 2011-es megnyitás óta a cég magasan képzett mérnökökből álló csapatot épít fel. Ezek képviselik az egyik „technikailag legkifinomultabb csapatot”. A DIFF minták vonzó üzlethelyiséget és felhasználóbarát hátteret kombinálnak. Élvezze azokat a kezelési funkciókat, amelyek megkönnyítik az életét.

Marketing Guruk

Csak a növekedés

Csak a növekedési logó

Ennek a kanadai székhelyű Waterloo cégnek egyetlen célját szem előtt tartja: a növekedés. Először azzal járnak, hogy elősegíti a tiszta márka megteremtését. Innentől kezdve a vállalkozás növekedésével és a mérhető eredmények elérésével kapcsolatos minden. Bár széles körű szolgáltatást kínálnak, a konverziós arány növelésére szakosodtak.

A cég segít abban, hogy az alkalmi böngészők hűséges ügyfelekké váljanak. Áraik lehetnek korlátozóak a kisebb vállalkozások számára, de ha gyors vagy és mérhető növekedés, megéri a befektetést. Vegye figyelembe azt a tényt, hogy 127 különböző márkanévben lenyűgöző 327% -os megtérüléssel büszkélkedhet.

Design bajnokok

Mutató kreatív

Mutató kreatív logó

Egyes vállalkozások számára a látvány különösen fontos. Ha ki kell emelnie a termékeket, és különleges élményt kell létrehoznia a látogatók számára, a Pointer Creative csapata segíthet. Ezek a fiatal és hip-designer tervezők és fejlesztők csoportját képviselik, akik hírnevük szerint látványos Shopify webhelyeket hoznak létre.

Valójában a Pointer Creative a kanadai Shopify fejlesztőcsoport. Terveik megerősítik a márkanevet, és gyorsan elindítják a forgalmat az Ön webhelyére. Bízzon rájuk egyszerű e-kereskedelmi webhely vagy összetettebb üzlet számára. Kiváló támogatást nyújthatnak, és lenyűgöző webhelyeket tudnak generálni.

Kis rakéta

Kis rakéta logó

Segítségre van szüksége a kreatív irányának tisztázásában? Az üzleti stratégia kidolgozásáért küzd? Készen áll a webhely elindítására? A kanadai Ontarioban található Little Rocket egyedi megoldásokat és támogatási rendszert kínál.

Első és legfontosabb, hogy tervezési készségeik és tapasztalataik felhasználására összpontosítsák márkájának jövőképét. Ezután vonzó webhelyet hoznak létre, ahol megoszthatják termékeit és szolgáltatásait a világgal. Ezután azon dolgozik, hogy megtervezzen egy olyan hátteret, amely megfelel az üzleti vállalkozásának és az Ön igényeinek. Az eredmény egy gyönyörű, egyedi webhely.

Mindent körülvevő félelmetes

Port80 Web Design

Port80 Web Design logó

Mivel az e-kereskedelem üzlet létrehozására és felépítésére gondol, a felhasználói élményt nem szabad alábecsülni. Webhelyének intuitívnak és könnyen navigálhatónak kell lennie. A böngészés és vásárlás legkisebb akadálya is elveszítheti az eladást, és akadályozhatja vállalkozása növekedését.

A Vancouveri Port80 szakértői megtalálják a tökéletes egyensúlyt a forma és a funkció között. Ügyfelei valóban élvezetes élményekkel fognak élni, amelyek miatt még többet térhetnek vissza. Skálázható megoldásaik az egyszerű javításoktól a nemzetközi vállalkozások teljes körű bevezetéséig terjednek.

SOVI Creative

OVI kreatív logó

A kanadai Toronto SOVI tervezésénél megismerkednek, mielőtt olyan megoldásokat készítenek, amelyeket kifejezetten az Ön egyedi igényeinek kielégítésére terveztek. Magas színvonalúak a tervezésnél.

Biztos lehet abban, hogy webhelye bármilyen eszközön jól néz ki. A vásárlók élvezni fogják az Ön webhelyének első felét, és hálásak lesznek az a gondolat és tapasztalat miatt, amely a háttérprogram megtervezéséhez vezet.

A SOVI fejlesztői megkönnyítik a napi feladatokat, hogy hatékonyan tudja működtetni vállalkozását. Élvezze több időt arra, hogy a legfontosabb prioritásokra összpontosítson.

Fel később, mint te

Fel később, mint te logó

A név sokat mond. Ez a kanadai torontói tervezők és fejlesztők csapata megnehezíti a munkát. Későn maradnak, így a vállalkozásuk más területeire fordíthatják a figyelmüket. Néhány hét alatt el tudja vinni az e-kereskedelem webhelyét a koncepciótól a valóságig.

A Shopify szakértőiként egyedülálló képesítéssel rendelkeznek, hogy segítsék a Shopify szoftver hatalmának kiaknázását. Gyönyörű raktárak értékesítést generálnak. Nem számít, milyen méretű vállalkozást szeretne indítani vagy felújítani, teljes figyelmet és kreatív erőt fognak adni a projektnek.

Beállítás és javítások

Carson

Carson logó

Van egy kis feladat, amelyet gyorsan be kell fejezni? Segítségre van szüksége egy új eszköz vagy szolgáltatás integrálásában? Miért nem adja át ezeket a feladatokat a szakértőknek, és győződjön meg arról, hogy helyesen hajtják végre? A kanadai Montrealból székhellyel rendelkező Carson kiválóan alkalmas webhely-beállítási és frissítési feladatok kezelésére.

Nem fog belemerülni a Shopify navigálásába, amikor a vállalkozás más szempontjaira kell összpontosítania. Szuper rugalmas és megfizethető árképzésük van. Élvezheti a Shopify szakértőinek alkalmi hozzáférését anélkül, hogy fizetnie kellene a drága havi előfizetésekért. A Carson gyors és megfizethető módot kínál webhelyének kezelésére.

A Shopify-t gyakran számolják a piacon a sokoldalúbb és felhasználóbarátabb e-kereskedelmi szoftverplatformként. Ennek az elismerésnek azonban hátrányai is lehetnek. Ha olyan sok lehetőség van a témák, szolgáltatások és integrációk szempontjából, akkor túlzottnak érzi magát. Túl könnyű megbántani az összes választást, és értékes időt veszíthet.

Végül kellemesen meglepődhet, amikor megtudja, mennyire könnyű és megfizethető a projekt átadása a Shopify webfejlesztési szakértőnek. A látásmódját szép és funkcionális helyszínré változtathatja, anélkül, hogy költségvetése megtörténne.

Mindig jó, ha csökkenteni tudjuk a sarkokat és csökkentjük a költségeket, de ne feledje, hogy ideje is értékes. Mint üzleti tulajdonos, idejét a vállalkozás felépítésének más területeire költi. A szakértőkhöz fordulhat, hogy gyorsabban kezdjen el eladni és keresni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map