A legnépszerűbb East Coast Shopify e-kereskedelmi platform webes tervezők és fejlesztők

AWA Kiválósági Díj


hóha, Shopify, van valaha egy hatalmas platform! Könnyű és intuitív kezelőfelületének köszönhetően szinte bárki másból is átalakíthatja a ho-hum online áruházat kifinomult szépségává. Van rólad semmi, ami nem tökéletes? Nos, igen, van.

Annyit tehet, hogy lehetőségei elsöprőek lehetnek. Megengedi magának, hogy szinte bármilyen mértékben módosuljon. Nagyon félelmetes, de eltart egy olyan ember, aki tudja, mit csinál. De természetesen te vagy a Shopify. Mindent gondolsz.

Dákó a Shopify szakértők. Ezek a Shopify guruk az egész világon élnek és dolgoznak, így könnyű megtalálni a közelben. Itt található a javasolt fejlesztők listája a keleti parton. Ők állnak, hogy segítsenek a lehető legjobban kihozni a Shopify-t.

Olvassa el a fejlesztők listáját, akik segíthetnek a lehető legjobban kihozni a Shopify-t.

Megfigyeltek minket

Megfigyeltek minket

Ez a csapat tudja, mire van szüksége a Shopify Plus áruház felépítéséhez. Ez akkor van, ha éppen kezdődik. Van már egy Shopify üzlete? Vegyenek-e könyvvizsgálatot. A motorháztető alá néznek, és olyan fejlesztéseket javasolnak, amelyek javítják az online áruházat. Fordítson külön figyelmet erre a Shopify szakértőre, ha azt akarja. Időt töltenek annak biztosítására, hogy mindenki ugyanazon az oldalon legyen. Időt töltenek együtt webhelytérképek, folyamatábrák és drótvázak áttekintésére és megvitatására.

Ez a Shopify szakértő egy AdWords szakember is. Felépíthetnek olyan hatékony AdWords kampányokat, amelyek forgalmat irányítanak a Shopify webhelyére. Segítenek a SEO fejlesztésében is, így idővel növelhetik a Shopify rangsorolását.

C parancs

C parancs

Még biztos benne, hogy a Shopify megfelelő az Ön számára? Ez a csapat az úgynevezett „elsőként illeszkedő” megközelítést alkalmazza. 2006-os bevezetése óta működnek a Shopify platformon. 2014-ben segítséget nyújtottak a Shopify Pluszhoz.

A C parancs a megfelelő Shopify szakértő az Ön számára? Inkább olyan ügyfelekkel dolgoznak, akiknek éves forgalma 1–10 millió dollár. Erre a szint elérésére is erős szintű projektmenedzsment támogatásra van szüksége. A csapat kiemelkedő ezen a területen. Ők is segítenek abban, hogy megértsék a műszaki zsargont, amely az e-kereskedelmet veszi körül.

genom

genom

Tudod, hogy valami különlegeset találtál abban a pillanatban, amikor a Genome webhelyének honlapjára érkezik. A stílus és a formatervezés az online áruház kritikus elemei. Díjakat nyertek a tervezési munkáikért. A Shopify Partners blog a 2016. évi Legjobb e-kereskedelem-formatervezési díjat díjazta a Genome-nek a munkájukért, Mpowerd. Szüksége van további ösztönzésre ezek ellenőrzésére? A Frank Sinatra Enterprises a Genomot választotta weboldalának megtervezéséhez és felépítéséhez.

A genom szintén indulási inkubátor. Nagyon értékelni fogja velük való együttműködést, ha ezt a filozófiát szeretné megközelíteni az online áruházban.

Egyszerű

Egyszerű

Ez a keleti parti csapat több mint 550 üzletet épített, amelyeket a Shopify és a Shopify Plus működtet. Az üzletek több mint 3 millió terméket értékesítettek, több mint 70 millió dollár árbevétellel. Szüksége van további okra, hogy megnézze ezt a Shopify szakértőt?

A Simplistic egy teljes körű szolgáltatási csoport. Segíthetnek a Shopify platform módosításában, hogy egyedi vásárlási élményt hozzon létre, amely működik az asztali és a mobil eszközökön. A Simplistic hírnevet szerzett azon hálózati televíziókban működő vállalatok e-kereskedelmét kezelő flash boltok létrehozása érdekében, amelyek az e-kereskedelmet kezelik. Ezek az online áruházak több ezer egyidejűleg kezelik és valósítják meg a valós idejű értékesítéseket.

Barrel NY

Barrel NY

Márkák, amelyeket felismerni fogsz a Barrel NY-vel együttműködve, hogy elkészítsék a Shopify történeteiket. Ez két okból is fontos. Az első nyilvánvaló. Ez igazolja, hogy ez a Shopify Expert kiváló hírnévvel rendelkezik. A második ok nem olyan nyilvánvaló, de ugyanolyan releváns. Megmutatja, hogy a Shopify az a platform, amely olyan híres márkákhoz vezet, mint a KIND Snacks.

Ön nonprofit szervezet? A Barrel NY szeretne hallani rólad. Évente több mint 500 órát adományoznak a nonprofit szervezetek számára annak érdekében, hogy „hordócsaládnak” hívják őket. Segítik a Shopify átalakításában, így felhasználhatja azt adományok felvételére.

Verbális és vizuális

Verbális és vizuális

Vannak olyan rendeletek vagy akadályok, amelyek akadályozzák a termék vagy szolgáltatás eladását? A Verbal + Visual csapata segíthet abban, hogy jobbra ugrjon rajtuk. Szakemberek, akik növelik az online értékesítést azáltal, hogy automatizálják azokat a folyamatokat, amelyek gyakran elhagyott bevásárlókocsikat okoznak.

Íme egy példa. Az egyik legutóbbi ügyfelük egy online borbolt volt. A Verbal + Visual egyedülálló módon segített nekik megfelelni a szükséges életkor-ellenőrzési kihívás kezelésében. Az üzlet mindössze 4 hónap alatt megfigyelte a 100% -os megtérülést. Konverziós arányuk 25% -kal nőtt, a visszafordulási arány 30% -kal csökkent..

Limonádé NY

Limonádé NY

A luxuscikkeket árusító online áruházak egyedi kihívásokkal szembesülnek. Kérdezd meg a színésznőt, Gwyneth Paltrow-t. Olyan online boltot akart elindítani, amely értékesíti a felfedezett luxustermékeket és szolgáltatásokat. Paltrow segítségért fordult a NY Limonádéhoz. Online áruházában széles termékválaszték található, a bio bőrápoló termékektől a fejhallgatóig.

Ne hagyja, hogy a csapat egyszerű weboldala becsapjon téged. Nem nagylelkűek azzal, hogy hogyan dolgoznak veled. Ennek oka az, hogy nincs „süti-vágó” megközelítés azoknak a megoldásoknak a számára, amelyeket ők hoznak a Shopify üzletbe. Ne félj. Végül egy boltot kap, amely kifinomultan bukkan fel.

Növekedésszikra

Növekedésszikra

Ez a bostoni székhelyű Shopify szakértő hírnevét képviseli az online áruházak tervezésében és felépítésében, amelyek ügyfelek átalakítását teszik lehetővé. Úgy vélik, hogy az áruháznak marketing eszköznek és értékesítési eszköznek kell lennie. A Growth Spark eredményközpontú megközelítést alkalmaz. Egyesíti a forgalomnövelő internetes marketing kampányokat és a konverzió-orientált növekedést.

A díjnyertes tervezőiroda csak azokat az elemeket azonosítja és hajtja végre, amelyek gyors eredményeket és pozitív hatást eredményeznek. A Shopify áruházát gyorsabban indítja el, mint gondolnád, hogy lehetséges. Innentől támogatják az eredményeket, és nyomon követik azokat a területeket, amelyek a legígéretesebb növekedést mutatják.

Kötelezettség nélküli kereskedelem

Kötelezettség nélküli kereskedelem

Massachusettsből származnak. Különlegességük az iPhone, iPad és Android mobilkereskedelmi alkalmazások az online áruházak számára. A Kötelezetlen kereskedelem segítségével gazdag mobilkereskedelmi élményt nyújthat. Ez növeli az ügyfelek elkötelezettségét és a konverziót. Vegye fel a csapatot, ha integrálni szeretné a push üzenetküldést, így az ügyfelek láthatják a legújabb ajánlatait.

Az online vásárlás mobil élménnyé vált. A Unbound Commerce ügyfelek listája úgy néz ki, mint a népszerű márkák „ki kicsoda”. Olyan cégeket tartalmaz, mint a Sears, a Shoe Carnival, a Miller Beer és a Rockport. A korlátozás nélküli kereskedelem mindent levon a kezéből. Megtervezik, építik és karbantartják az online áruházat. Dőljön hátra és pihenjen.

Mark Henderson

Mark Henderson

Ez a Shopify szakértő egy csomag-megközelítést alkalmaz a Shopify üzletépítésében. Csak egy alapbeállítást keres? Mark vigyáz erre az Ön számára, beleértve a betűkészleteket, az ékezetes színeket és a fejléc képét vagy logóját. Szüksége lesz az adóra és a szállításra. Ez is benne van.

Szüksége van fejlettebb segítségre? Indítsa el a folyamatot egy átalánydíjjal, és fizessen, amint megy. A Mark testreszabhatja bármely Shopify témát, és integrálhatja a szükséges alkalmazásokat. A tervezési és konfigurációs szolgáltatásokat Önnek számolják, tehát mindig a költségvetés irányítása alatt áll. Mark kifejlesztett egy népszerű Shopify alkalmazást, az úgynevezett Fizessen, amit akar. Segített egyik ügyfelének több mint 1,4 millió dollár összegyűjtését társadalmi célokból.

1 Digitális Ügynökség

1 Digitális Ügynökség

Teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség, ám rámutatnak, hogy az általuk vállalt projektek 99% -a e-kereskedelem-központú. Vezérigazgatójuk 1999 óta vesz részt az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek tervezésében, fejlesztésében és marketingjében. Segített többmillió dolláros e-kereskedelem induló vállalkozások megtalálásában. Hatalmas iparági tapasztalatainak előnyeit élvezheti.

1 A Digital Agency úgy véli, hogy az online áruházak sikeres kialakítása a csökkentés folyamata. Távolítsa el a késedelmeket és a zavart. Kezdettől fogva dolgoznak veled, vagy segíthetnek az újratervezésben. A szűk címsorok nem ijesztgetik őket. 80% -kal gyorsabban indítanak el, amikor elkezdi a Shopify egyik kész prémium sablonját.

Design: Bold

Design: Bold

Több mint 20 elégedett ügyfél időt hagyott, hogy véleményét hagyja a Shopify Expert Wim Tubbax számára. Ezek közül az ügyfelek közül sok az együttműködés mély szintjéről beszél, amely a tervezési folyamat során zajlik. A marketing szerves részét képezi az e-kereskedelemnek. A Wim emellett segít hírlevél-kampányain.

A részletekre való figyelem egy ismétlődő téma, amelyet találsz. Az ügyfelek rámutatnak, hogy ez kiterjed mind a technológiára, mind a tervezésre. Ön részesül a simán működésből. Ügyfelei kihasználják a jobb vásárlási élményt. Vessen egy pillantást a portfólióra, és látni fogja, miért kap ez a Shopify szakértő ilyen nagyszerű ajánlásokat.

ICEE Social

ICEE Social

Ne hagyja figyelmen kívül az online áruház közösségi média szempontjait. Az ICEE Social szerint annyira fontos, hogy speciálissá tegyék. Nézze meg webhelyük blogját. Szeretnek beszélni arról, hogy a Shopify platform hogyan használható exkluzív üzletek létrehozására.

Megtudhatja például, hogy a A B2B piac várhatóan 2020-ra 6,7 ​​trillió dollárra növekszik a bruttó áruk értékében. Az ICEE Social készen áll arra, hogy megmutassa, hogyan tervezhet nagykereskedelmi áruházat a bevétel egy részének begyűjtésére. A Shopify egy erőteljes eszközzel is bemutatja azokat a márkákat, amelyekkel partnere. Egy másik blogcikk arról szól, hogyan állíthat be egy márkalapot a Shopify segítségével.

TVP Industries

TVP Industries

Ez a New York-i ügynökség úgy gondolja, hogy az Ön e-kereskedelmére irányuló üzlete a legjobb megoldás, és a Shopify nem verhető meg. Vajon csoda, hogy Shopify szakértő? Várja meg mások által kínált szokásos szolgáltatásokat, de készüljön fel, hogy meglepjen néhány váratlan kiegészítéssel.

A TVP Industries több mint 600 000 prémium árut választhat. Ha ezeknek a márkás termékeknek egyik sem működik az Ön számára, rendelésre gyárthatják. Ez csak a folyamat első része. Teljesítési megoldásokra is szüksége van. A TVP Industries stratégiai tervet fog kidolgozni az értékesítésre, teljesítésre és szállításra az áruk áramlásának fenntartása érdekében. Még az ügyfélszolgálati igényeket is kielégítik.

Minion Made

Minion Made

A „csak mondd el nekünk, amit akar” olyasmit, amit soha nem fogsz hallani a Shopify szakértőtől. Értékelni fogja stratégiai megközelítésüket. Intenzív kutatással kezdődik. Az eredmény egy részletes műszaki követelményekről és jellemzőkről szóló dokumentum. A minőségbiztosítás és a teljesítmény tesztelése már jóval azelőtt megkezdődik, hogy online áruházunkat megtekintették. A visszajelzés és a csípés a bevezetés után folytatódik.

Majdnem 90 ügyfél hagyott beszámolókat a Minion Made-ról. Ez feldobás. Majdnem félig arról beszéltünk, hogy a Minion Made hogyan tudott varázslatot létrehozni egy homályos ötletből. A másik fél dicsérettel szolgál a Minion számára azért, hogy olyan kéréseket integráljon, amelyek valószínűleg meghaladják a Shopify lehetőségeit.

Socialmediately

Socialmediately

A legtöbb Shopify projekt háromféle kategóriába tartozik. Ez egy alapvető beállítás, áttérés vagy testreszabás. Ez a (z) Shopify Expert Chicago területén található. Valójában ez nem egy keleti partvidék címe, de a Socialmediately érdemes megfontolni. Segíthetnek a fenti 3 bármelyikében.

Ha csak egy alapbeállításra van szükséged, a Socialmediately mindössze három nap alatt elkészítheti és futtathatja. Ha üzletek áttérését nézi, a Socialmediately megmutathatja a befektetés megtérülését, ha átvált egy Shopify vagy a Shopify Plus üzletre. Kifinomult, testreszabott e-kereskedelmi webhelyet keres? A csapat mindössze két hét alatt elindíthatja az indulástól.

Szellemes

Szellemes

A legjobb munkáját mindenki a portfólióba helyezi. Ez egy jó hely a kezdéshez. Mélyebbre ásni. Nézze meg, mit mondanak mások a velük való együttműködésről. A Shopify szakértő esetében néhány lenyűgöző példát fog elolvasni a hívás túllépéséről.

Az egyik ügyfél arról ír, hogy Witty miként készített egy részletes videót, amely megmutatja, hogy mi változott a Shopify témában, és az oldal minden szakaszának HTML kódját. A videó felbecsülhetetlennek bizonyult számukra az új termékoldalak létrehozása során. Egy másik Witty ügyfél hasonló történetet mesél el. Nem voltak kódolási tapasztalataik, de konkrét tulajdonságokat akartak. Witty beállította nekik, majd készített egy lépésről lépésre videót, amelyet az online áruház kiépítéséhez használtak.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin teljes munkaidős anya és Shopify szakértő. Háttérrel rendelkezik a marketing területén, nagy hangsúlyt fektetve a divatra és a közösségi médiára. A tervezési alapelvei nagy része személyes preferenciákból származik. Olvassa el a blogját hogy jobban megértsék, mi ösztönzi őt, és mi mozgatja az Ön webhelyének kialakítását. Itt van két példa.

Öt okot ad neked, amelyek miatt az ügyfelek nem fejezik ki a pénztárt, és elmagyarázza, hogyan fog együtt dolgozni veled a Shopify megoldások helyrehozásában. A SEO a Shopify segítségével egy automatizált folyamat, de vannak módok annak jobbá tételére. Van egy sor blogbejegyzés, ahol Kaitlin ismerteti, hogyan optimalizálhatja SEO-ját a Shopify beépített eszközeivel.

Szépen épített

Szépen épített

Körülbelül annyira nyugatra vannak, amennyire csak lehet, és továbbra is keleti partnak tekintik őket. Ez az Atlanta Shopify szakértő fogja Önt a tervező karajjukkal. Azt is lenyűgözi, hogy milyen mélyen merülnek el annak biztosításában, hogy a Shopify üzlet minden részlete működjön az ügyfelek számára. Keményen szorul rá, hogy olyan valakit találjon, aki lezuhan a gyomra olyan egyszerű dologért, mint az ön csomagolólapok.

A Nicely Built csapata hírnévnek örvend, hogy gyorsan dolgozik, hogy a Shopify áruházát felállítsa és működtesse. Az egyedi funkciókkal kapcsolatos kérelmek nem lassítják le őket. A funkcionalitás vezérli az értékesítési folyamatot, de ennek nem szabad akadályoznia a márkáját. Ez a Shopify Expert tartja a tökéletes egyensúlyt.

Választhat. Összpontosíthat egy e-kereskedelmi webhely működtetésére, vagy pedig erőfeszítéseket tehet az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyen történő értékesítésre. Melyik fog pénzt rakni a zsebébe? A jó hír az, hogy partnere lehet egy Shopify szakértőnek az online áruház optimalizálása érdekében. Hagyja, hogy aggódjanak az összes részlet miatt. Szabadon hagyhatja, hogy megtalálja a legjobb termékkombinációt, amely vonzza a látogatókat.

Az üzleti élet legjobbjai közül a keleti parton találják otthonaikat. Segítenek abban, hogy a lehető legjobban kihozza a Shopify szolgáltatást. Örülni fog a befektetés megtérülésének.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map