A legjobb Shopify webes fejlesztő cégek az Egyesült Királyságban

AWA Kiválósági Díj


Miért Shopify??

A szakértők következetesen értékelik a Shopify e-kereskedelem szoftver szabványt, amellyel az összes többi e-kereskedelmi platformot mérik. Szakembereink egyetértenek abban, hogy ez a legjobb elérhető önálló e-kereskedelmi szoftver. Részletesen írtunk arról is, hogy miként használhatja a Shopify e-kereskedelmi áruházát.

Shopify fejlesztő megtalálása

Miután ezt eldöntötte Shopify határozottan az Ön számára, a következő lépés egy fejlesztő megtalálása az online áruház megtervezéséhez és felépítéséhez, és talán támogassa azt a működés után. Természetesen csináld magad is, ebben az esetben mindenképpen el kell olvasnod ezt a cikket. Ráadásul ezeknek a Shopify szakértőknek sok kiváló, hasznos információkkal teli blogja van.

A legjobb Shopify szakértők az Egyesült Királyságban

Ebben a kiválasztásban segítettünk az Egyesült Királyságban a Shopify szakértőinek kutatásával. A „Shopify Expert” egy olyan akkreditáció, amelyet a Shopify adott ki annak bizonyítására, hogy az a személy vagy vállalat értékes partner, aki bizonyította, hogy „átfogó és tekintélyes ismeretekkel rendelkezik a Shopify-ról”. Ezek a szakértők olyan hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtanak, amelyekben a Shopify bízik.

Mit kínál a Shopify Expert?

A Shopify szakértővé váláshoz az embereknek vagy vállalkozásoknak be kell bizonyítaniuk, hogy legalább öt aktív üzletet létrehoztak. A szakértőnek öt kategóriája van:

 • Tervezés – ezeknek a boltoknak a témáját a semmiből kell készíteniük
 • Beállít – alapvető áruházbeállítás és téma testreszabás ezekre az üzletekre
 • értékesítés – bevált marketing kampányok ezekre az üzletekre
 • Fényképezés – termékközpontú fotóportfóliója van a Shopify ügyfeleinek
 • Fejlesztés – létrehozott egy alkalmazást az App Store-hoz, vagy épített működő egyéni integrációkat

Nem elegendő, ha a Shopify Expert státusra jelentkezők példákat küldnek e kategóriák bármelyikére. A Shopify szakértői csoportja áttekinti az összes beadványt annak biztosítása érdekében, hogy a munka megfeleljen a szabványoknak. A jelentkezők e kategóriák közül egyben vagy többben megkaphatják a Shopify Expert státuszt.

Amellett, hogy kiváló Shopify készségekkel rendelkezik, a Shopify Szakértők feladata az, hogy gyorsan válaszoljon minden kérdésre, és nyílt és őszinte kommunikációt folytasson minden ügyfelével; röviden, nagyon profi.

Shopify szakértők márkanév nagykövetek a Shopify számára, és feladata annak biztosítása, hogy minden ügyfelük pozitív és értékes tapasztalattal rendelkezzen, függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatásokat vásárol.

A következő lépés

Az Ön feladata most az, hogy eldöntse, milyen szolgáltatásokat kell vásárolnia ahhoz, hogy a Shopify online áruház működésbe léphessen. Szüksége van-e tervezésre, beállításra, marketingre, fényképezésre vagy fejlesztésre, vagy ezek valamilyen kombinációjára? És talán némi támogatást nyújt, ha üzlete működik. A következő Shopify szakértők mindegyikének megvan a maga erőssége. Olvassa el figyelmesen a cikket, és látogasson el az Ön számára vonzó webhelyekre.

Shopify szakértők az Egyesült Királyságban

Weboldalakat készítünk

Weboldalakat készítünk - webdesign cég

A Weboldalak készítése név nem tükrözi azt, hogy ez a cég a Shopify-nál elsőbbséget élvez a tervezés, építés és marketing szempontjából. Kreatív kiskereskedőként történő önmeghatározás jól megjelenik a saját weboldalukon, az ügyfelek munkájának részletes példáival, valamint a szolgáltatások teljes skálájának egyértelmű magyarázatával, az árakkal.

A We Make Weboldalak több mint 370 projektet hajtottak végre, és több mint 40 000 e-kereskedelem-kiskereskedő olvasta havi tanácsadási blogját. Látogassa meg a Weboldalak készítése webhelyet, ahol legalább hasznos információkat és útmutatásokat talál.

Swanky Apple

Swanky Apple - webdesign cég

A Swanky Apple szereti „lenyűgöző dolgok készítését az interneten, a nyomtatáson és a mobil eszközökön”. Weboldaluk tükrözi munkájának ezt a kis kulcsfontosságú megközelítést, amelynek a Shopify üzletépítése csak egy szempont.

A Swanky Apple középpontjában az Ön üzlete fejlesztése áll, és nem feltétlenül az e-kereskedelem üzlete, és ők inkább az egyedi tervezést részesítik előnyben. Hozzáférhet azonban más kreatív szolgáltatásaihoz, amelyek magukban foglalják a márkázást, a keresést és a szociális marketing tevékenységeket.

Inspira

Inspira - webdesign cég

Az inspira weboldalának kezdőlapja felülmúló ígéreteket tesz – fantasztikus kreatív munka, élvonalbeli fejlesztés, fanatikus támogatás. Nagyon tapasztalt – 2007 óta építik a Shopify üzleteket, alig nyolc hónappal azután, hogy a szoftvert nyilvánosságra hozták..

Noha az e-kereskedelem csak egy a inspirált négy szolgáltatás közül, az egyik rendelkezik saját dedikált weboldallal. Az e-kereskedelem teljes kínálata elérhető – tervezés, kódolás, marketing és támogatás.

Vitamin London

Vitamin London - webdesign cég

A Vitamin London digitális terméktervező iroda, amely a fizikai és a digitális átlátható megkülönböztetésre összpontosít. Az e-kereskedelem csak egyike a digitális szolgáltatások széles skálájának, amelyet ez a cég kínál.

A Vitamin London webhelyén található ügyfélpéldák vizuálisan lenyűgözőek, csakúgy, mint az online áruházak, amelyekre a Shopify áttekintő oldalán kapcsolódnak. Vegye figyelembe azonban, hogy az e-kereskedelem nem olyan szolgáltatás, amelyet a Vitamin saját webhelyén hirdenek meg.

Eper

Eper - webdesign cég

Az eper összpontosít az „ebből a világból” e-kereskedelemre. Ez a kreatív marketing iroda minden lépésben veled lesz a Shopify élményében. Az eper beállíthatja az új áruházat, vagy segíthet a meglévő áruház új szintre emelésében.

Alkalmazásokat fognak készíteni Önnek, beleértve egy adat-irányítópultot is, ha a Shopify nem az elvégzett feladatokat látja el. Ha folyamatos segítségre van szüksége, beszéljen velük az egyedi támogatási megállapodásokról. És töltse le ingyenes útmutatóját az e-kereskedelemhez.

eastside co

Eastside együttműködő webdesign cég

A hegyoldalon. létezik a Shopify üzletek felépítéséhez, és több száz építenek őket. Három szintű árat kínálnak szolgáltatásaik számára, a kis tervezési változásoktól a teljes egyedi kialakításig.

A hegyoldalon. együttműködik veled a SEO, a digitális marketing és a közösségi média területén is, így boltja könnyen megtalálható online. Érdemes megnézni, ha vállalkozása valamelyik kategóriájukba tartozik: divat, étel és ital, otthon és életmód.

NoirLuxe

Noir Luxe - webdesign cég

Noir Luxe digitális kreatív ügynökségként írja le magát. A Shopify szolgáltatása azon szolgáltatások hosszú listájának végén helyezkedik el, amelyek elsősorban a vizuális dizájnra összpontosítanak, ideértve a művészet irányítását és a divat szemléltetését is.

És ennek a munkának a példái csodálatosak. A Noir Luxe a Shopify telepítési szakértője, és tervezési és néhány menedzsment szolgáltatást nyújt; legtöbb ügyfelük saját kezűleg kezeli webhelyét. Nézze meg a Noir Luxe-t, ha a hangsúly egy vizuálisan lenyűgöző online áruház beszerzésére irányul.

Nyilatkozat

Nyilatkozat - webdesign cég

A nyilatkozat egy non-nonsense weboldalon mutatkozik be, amely egy bevált, háromlépcsős üzleti modell segítségével elősegíti e-kereskedelmének növekedését. A bemutatott ügyfélpéldák szilárd, vizuálisan semmi csúcsminőségű, bár néhányuk egyedi tervezésű. A nyilatkozat középpontjában az e-kereskedelem üzleti oldala áll, és azoknak megfelelnek, akiknek segítségre van szükségük a Shopify e-kereskedelem üzletének digitális stratégiájához és marketingjéhez..

Belle Digital

Belle Digital - webdesign cég

A Belle Digital „gyönyörű és egyedi e-kereskedelmi boltokat hoz létre a Shopify-n”. Egyedi Shopify-vállalkozásokat hoznak létre, nem csak a üzlethelyiségeket. A telepítés szakértői és veled együtt fognak működni az üzlet marketingjében.

Saját webhelyük vizuálisan lenyűgöző, lágy színekkel és lágy fókuszálással, ami tükröződik munkájukban bemutatott példákban. A Belle Digital azonosítja ügyfélkategóriáit, például a divatot, az egészséget és a szépséget, az otthont és az életmódot, valamint a gyerekeket, és webhelyüknek nőies érzése van..

Víz alatti pisztoly

Underwater Pistol - webdesign cég

A Underwater Pistol ikonja egy férfi szuperhős rajzfilm, aki digitális hibaelhárítóként ábrázolja őket. Ennek az ellazult vállalatnak a kreatív vállalkozásokkal való együttműködése származik, és ez továbbra is a szívük.

Kicsit homályosak a készségeikkel kapcsolatban: „egy ideig” építettek e-kereskedelem üzleteket és „meglehetősen egy kicsit”. A Víz alatti Pisztolyok felépítik a Shopify áruházát, segítenek a marketingben és a szövegírásban.

Tudjon meg többet a Shopify Experts GYIK-ról
itt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map