A legjobb Shopify web-tervezők és fejlesztők Indiában

AWA Kiválósági Díj


Shopify a vitathatatlan e-kereskedelmi szoftverplatform jó okból. Több mint 300 000 online áruház felhasználta arra, hogy tavaly közel 20 milliárd dollárt generáljon. A Shopify annyira népszerű, hogy kevesebb, mint egy órán belül nulláról vásárolhat eladásra.

Könnyű használat nem csak az oka annak, hogy a Shopify az e-kereskedelem platformjának vezetője. Kifinomult online boltok létrehozására használják, amelyek képesek mesés speciális funkciókra. Ha ez szerepel a tennivalók listájában, akkor több mint egy órára van szüksége. Szüksége lesz egy Shopify Expert neked segíteni. Ezek a Shopify guruk megtalálhatók az egész világon, de kiderül, hogy sokuk Indiában található.

Mi teszi Indiát ilyen melegágyává a Shopify szakértői számára? Kevés országban van ilyen magas a műszaki szakértők aránya. Az alacsony megélhetési költségek azt jelentik, hogy kevesebbet számolhatnak fel szolgáltatásaikért.

Mi a helyzet a minőséggel? Ez meglephet téged. Indiában több ISO-9000 tanúsítással rendelkező szoftverfejlesztő vállalat működik, mint bármely más országban. Az indiai vállalkozásbarát rendeletek megkönnyítik az ottani üzletet is.

Olvassa el a fejlesztők listáját, akik segítenek a lehető legjobban kihozni a Shopify eCommerce szoftvert.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Az online vásárlás lehet régi kalap neked, de ez még mindig egy viszonylag új tevékenység. Nem fogja találni valakit, akinek évtizedes tapasztalata van a fantasztikus Shopify webhelyek létrehozásában. Az itt levő legfontosabb szakembereknek szerencsések vannak, ha maroknyi évük van.

A Kloc esetében ez a helyzet. Ez az indiai székhelyű csapat lenyűgöző Shopify-alapú online üzleteket hoz létre. Kihasználják a platform által kínált összes funkciót. A Kloc jó hírnevet szerzett magának a gyors fordulatok miatt. Mindössze hét munkanapon belül elkészítheti és elindíthatja egy robusztus e-kereskedelmi webhelyet.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Ez a hivatalos Shopify szakértő a „PSD to Shopify” néven ismert szakterületre szakosodott. Az Adobe Photoshop elrendezéseit szétvágják és kockáztatják a teljes Shopify áruházakba. Az eredmény egy online áruház, amely kihasználja a Shopify funkcionalitását. Nem fogsz feláldozni gyönyörű megjelenést.

Munkájuk minőségének legegyszerűbb értékelése a Shopify üzletek portfóliójának áttekintése. A RoyalzExpertDev csapata gyors munkát is végezhet a levelezőlisták integrálásán. Segítenek az Etsy és a Facebook oldalakon is.

Rakéta e-kereskedelem

Rakéta e-kereskedelem

A Shopify üzletek megkönnyítik az ügyfeleknek a kívánt keresést és vásárlást. Szinte bárki felhasználhatja alapvető online áruházak létrehozására. A Rocket Commerce az Ön erőforrása, ha túl akar lépni az alapvető online áruházon.

A portfóliójuk egy pillantása azt mondja, hogy képesített és képesek. A Shopify üzletnek ügyfeleire van szüksége. A Rocket eCommerce ragyogó értékeléseket kap a Shopify marketing támogatásáról. Ez a szakértői csoport folyamatos karbantartást is kínál az általuk épített helyek számára.

kétkomponensű

kétkomponensű

Helyezze be ezt a csapatot egy több mint 60 digitális marketing és e-kereskedelem szakemberből álló csapatba, hogy dolgozzon a Shopify webhelyén. A Binary bármilyen méretű társasággal együttműködik, hogy szükség szerint méretarányos online áruházakat hozzon létre. Sok vállalat csak arra koncentrál, amelyre manapság szükség van. Ez a vállalat a jövőbeli növekedés tervezésének filozófiájával rendelkezik.

Az elégedett ügyfelek gyakran megjegyzik a Binary „3Q” megközelítésén. Úgy vélik, hogy a minőségi személyzet, a folyamatok és a kommunikáció a siker három előfeltétele. A Binary kiválasztja csapatát az Ön igényei szerint. Ennek eredményeként partneri viszonyokhoz hasonlóan munkakapcsolat is van.

InfoShore

InfoShore

Az agilis termelékenység táplálja ezt az e-kereskedelmi boltot. Úgy vélik, hogy a minőség nem jelent semmit, ha nem kellő időben szállítják. Az InfoShore holisztikus megközelítést alkalmaz az e-kereskedelem webhelyein. Szakembereik először egy tényfeltáró küldetésben vesznek részt. A cél annak biztosítása, hogy az építés alatt álló eredmények elérjék a várt eredményeket.

Az InfoShore több mint tíz éve működik. Több mint 50 teljes munkaidőben foglalkoztatott alkalmazott foglalkozik több mint 100 globális ügyféllel. Az InfoShore segíthet abban, amit szeretnének „testreszabott” megoldásoknak hívni. Nem csak elviszik a Shopify platformot, és megtalálják a módját, hogy az ötlete illeszkedjen bele.

Bluetech

BlueTech Shopify szakértő

Tegyük fel, hogy a Shopify-n elvégezte a házi feladatát. Ön úgy dönt, hogy tökéletes lenne, ha csak lenne ez az egyetlen hiányzó dolog. A Bluetech a Shopify szakértő, amely megadhatja a hiányzó darabokat. Gyakran ez a megoldás mobil oldala. A Bluetech csapata segítséget nyújthat egyéni szolgáltatások hozzáadásához, például push értesítések, áruház szinkronizálási képessége és elemzési diagramok.

A Bluetech azt is megérti, hogy a SEO az online áruház sikerének alapja. Nem csak tőlük kap technikai segítséget. A Bluetech biztosítja, hogy üzlete kihasználja a platform keresőmotor-optimalizálási lehetőségeit.

Code Rapper

Code Rapper

Ez a fülbemászó nevű csapat megszerezte hírnevét. Az ügyfelek gyorsan dicsérik a magas szintű kommunikációt és az ügyfélszolgálatot. A Code Rapper az online áruház felállításának elősegítésére specializálódott. Itt nem áll meg. Ügyfeleikkel együttműködve átalakítják a meglévő e-kereskedelmi webhelyeket. Gyakran frissítik a Shopify Plus vállalati platformra.

A kialakítás ugyanolyan fontos, mint a funkcionalitás. A szinergia megjelenik, amikor megnézed a Code Rapper portfólióját. Sok ügyfél visszatér a Code Rapperhez marketing és SEO megoldásokkal kapcsolatos segítségért.

Lucent Innovation

Lucent Innovation

A Lucent Innovation egy kis csapat, amely nagy szerepet tölt be a tervezés és az innováció terén. Több mint 70 beszámoló ismertet egy ismétlődő bókokat. A dizájn, a kommunikáció és a reakciókészség körül mozognak.

Dicséretet fogsz olvasni a Lucent által nyújtott segítségről is, amely a többi vezető e-kereskedelmi platformon való migrációhoz vezet. Ne feledje ezt, ha az új Shopify webhelyed a meglévő online áruház rendeltetési helyét jelenti. A Lucent Innovation csapata önálló mobil alkalmazásokra is specializálódott. Ezek elősegíthetik a niche-termékek létrehozását a Shopify platformon keresztül.

Tripster fejlesztők

Tripster fejlesztők

Nem minden Shopify szakértő specializálódott az újszülöttekkel kapcsolatos munkában. A Tripster Developers kiszállítja számukra az üdvözlő matracot. Ennek a csapatnak az egyik legfontosabb szempontja, ha soha nem értékesített online, és ezt a Shopify segítségével akarja használni. Átvezetik a tervezés, a fejlesztés, a megvalósítás és a műveletek lépésein. A folyamat végére kényelmes és tájékozott lesz.

A grafikai és nyomtatási tervezési képességek különböztetik meg a Tripster Developers-t a többi Shopify szakértőtől. Szüksége van logóra online áruházához? Pólókat akar eladni? A Tripster Developers mindkettőn segíthet.

eShop Genius

eShop Genius

A Shopify a gyönyörű sablonjairól ismert. Csodálatosak mindaddig, amíg el nem kezdi a saját tartalmak elhelyezését. Nos, nem hibáztathatja a Shopify-t érte. Ideje keresni a Shopify szakértőt, hogy segítsen átalakítani azt vizuálisan lenyűgöző anyagmá, amely elad. Az eShop Genius webhelyének gyors áttekintése biztosíthatja Önt, hogy ez a csapat felel meg a feladatnak.

Vajon megfizet egy vagyont? Az eShop Genius tíz napos fordulót támogat a teljes és működőképes online áruház számára. Használhatja az intelligens gondolkodás előnyeit, valamint segítséget nyújt szakértői marketing javaslatokhoz. Csak 500 dolláros beruházással kezdődik.

Váratlan árat kell fizetni a Shopify használatáért, de ez nem fog pénzbe kerülni. A platform annyira sokoldalú, hogy gyakran nehéz kitalálni, mit kell használni, vagy hogyan kell használni. Az emberek továbbra is küzdenek a lehetőségek és az integráció lehetőségeivel kapcsolatban. A határozatlanság késlelteti az indítást. Neked kerül.

Az idejéhez pénzbeli érték kapcsolódik. A kis részletek feletti izzadás aligha tűnik jó megtérülésnek a befektetésen. Egy indiai Shopify szakértő minimális költségekkel fel tudja készíteni és üzemeltetni. Lehet, hogy ez a legjobb befektetés, amit tehet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map