A 15 legjobb ausztrál Shopify webes tervező és fejlesztő

AWA Kiválósági Díj


A Shopify az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform, és népszerűsége gyorsan növekszik. Az egyik előnye, amelyet a Shopify áttekintésünkben azonosítottak, az, hogy intuitív felülettel rendelkezik, és elég egyszerű a kezdők számára. Vannak felhasználói fórumok is, ahol segítségért léphetnek Shopify webhely és a weboldalról szóló útmutatók a Shopify súgójában.

Tehát kérdezheti, hogy miért adunk ajánlásokat a szakértőknek, hogy segítsenek az online áruház beállításában a Shopify szoftver segítségével?

Miért válassza a Shopify szakértőt??

Több oka van. Nem mindenki akarja megtervezni vagy kifejleszteni saját kirakatát, és megtölteni azt termékeivel. Néhány embernek nincs ideje, másoknak nincs tervezési tapasztalata vagy akár minimális technikai képességeik. Mások azonban csak arra törekszenek, hogy üzleti tevékenységeik kiskereskedelmi szempontjaira összpontosítsanak, és az „online áruház” online részét valakinek hagyják.

Ha ez így hangzik, olvassa el a következő ajánlásainkat: Shopify szakértők ki segíthet új online áruház létrehozásában, vagy a meglévő üzlet átalakításában a Shopify platformon. Ezeknek a szakértőknek az ausztráliai lakóhelye van, és a Shopify kiválasztási eljárásán ment keresztül hivatalos akkreditációjuk megszerzéséhez.

Melyiket választani??

Mivel segítségre lehet szüksége a folyamatnak csak egy részével kapcsolatban – például érdemes lehet megtervezni a saját üzletét, de nem saját maga kell beállítania – itt a szakértők különböző kategóriáinak és az általuk nyújtott szolgáltatásoknak a bontása található..

  • Design – hozza létre üzletének megjelenését és hangulatát; beépíteni a márkáját
  • Beállítás – beállíthat egy alaptárolót egy meglévő témából, és testreszabhatja a témát
  • Fejlesztés – létrehozott egy alkalmazást az App Store-hoz, vagy az egyedi boltot a nulláról építheti
  • Marketing – marketing kampányok létrehozása, általában digitális, amelyek tartalmazhatnak közösségi média stratégiákat
  • Fotózás – fényképeket készíthet online áruházában, elsősorban termékeiről

Ezeknek a Shopify szakértőknek számos kategóriája van képzettséggel, és néhány olyan webszolgáltatást kínál, amely túlmutat a Shopify szolgáltatásain, amelyek más webfejlesztési igényeket is kielégíthetnek,.

A nehéz hevederek

Fekete öv kereskedelme

Fekete öv kereskedelme

A korábban Shopify Ninjas néven ismert Blackbelt Commerce nem más, mint a Shopify üzleteinek fejlesztése. Előzetesen meghatározzák, hogy kiknek kell lenniük ügyfeleiknek – ha siet vagy nagyon szűk költségvetéssel rendelkezik, akkor egy másik ügynökség jobban megfelelne neked.

A Blackbelt Commerce a Shopify szolgáltatások teljes kínálatát kínálja – telepítés, tervezés, fejlesztés, marketing és fotózás. Készítettek plug -ineket kétnyelvű üzletekhez, egy automatikus országválasztót és egy HTML e-mail sablont a Shopify alapértelmezett szöveg helyett.

A munkacsoport

A munkacsoport

A butikus webdizájn és fejlesztő munkacsoport 2012 óta működik együtt a Shopify-val. A cég kijelenti, hogy „gyors, agilis, kreatív, gyakorlati” és az e-kereskedelem csak egyike a digitális szolgáltatásoknak, amelyeket kínál..

A munkacsoport az ügyfelekkel együttműködve mozgatja elektronikus kereskedelmüket és értékesítési pontjaikat a Shopify felé: ez nem azt jelenti, hogy a Shopify üzleteit is a nulladból építik-e, bár telepítési szakértők.

Elkfox

Elkfox

Az Elkfox egy ügynökség, amelynek két specialitása van – a Shopify és a MailChimp. A Shopify tapasztalata mind a kiskereskedelem, mind a nagykereskedelem területén egyaránt tapasztalható, és a társaság nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi témájú tervezés területén.

Kiegészítik a Shopify szolgáltatásaikat termékfotókkal, és rendelkeznek olyan alkalmazással is, amely elősegíti az integrált e-maileket. Az ElkFox webhelyének használata kissé zavaró, mivel az összes navigáció a képernyőn kívüli láblécben található, és néhány link csak a kapcsolat oldalára megy..

Leafcutter

Leafcutter

A Leafcutter Creative Digital egy kreatív e-kereskedelmi és kommunikációs megoldások szolgáltatója. A Shopify a vállalkozás öt szakterületének egyike, de a közös szál eredmény-vezérelt digitális stratégia.

A Leafcutter 2012 óta dolgozik a Shopify platformon, és meghatározza az általuk érintett iparágakat nonprofit, gyógyszerészeti és oktatási ágazatként. Stratégiával kezdik, majd üzlettel építik fel – az alaptól kezdve a teljesen testreszabott, integrált üzletig.

A marketing guruk

Média újratöltése

Média újratöltése

A Reload Media 2016 októbere óta a Shopify szakértője, és középpontjában a digitális marketing kampányok végrehajtása áll az e-kereskedelmi vállalkozásod számára. Webhelyük nem azt mondja, hogy valóban Shopify-áruházakat építenek-e, de az online üzleti vállalkozást támogató digitális szolgáltatásaik magukban foglalják a SEO-t, a kattintásonkénti fizetés hirdetést, a szociális médiastratégiát, az átváltási arány optimalizálását és az e-mail marketingt..

30 hektár

30 hektár

A 30 Acres a Shopify teljes körű szolgáltatását nyújtja – telepítés, tervezés, fejlesztés és marketing -, valamint bizonyított szakértelemmel rendelkezik a digitális marketing stratégia és végrehajtás területén. Szabályaik (vagyis üzleti filozófiájuk) előzetesen jelennek meg webhelyükön, így láthatja, hogy mi áll.

A 30 Acres számos részletes e-kereskedelem-esettanulmányt készített webhelyén, a Shopify oldalon.
A társaság tapasztalattal rendelkezik egyedi témák, valamint egyedi alkalmazások fejlesztésében ügyfeleik számára.

Design bajnokok

A Reménygyár

A Reménygyár

Nem sokat mondhatunk neked a Hope Factory-ről és a Shopify-ról, mert a weboldalukon nincs sok információ. Az e-kereskedelem csak egy az öt általuk kínált digitális szolgáltatás közül: többek között a tervezés és fejlesztés, valamint az átalakítás optimalizálása.

Van egy üzlet, ahol megvásárolhatja a Shopify edzésről csomagot és a Shopify üzletbeállítási csomagját, egyaránt megadott dollárért, de nincs információ arról, hogy mit kap.

Fonal digitális

Fonal digitális

A Yarn Digital 2015. június óta Shopify szakértő, és öt digitális szolgáltatást kínál, amelyek egyike az e-kereskedelem. A társaság tervezési és telepítési Shopify szakértőnek minősül, ám a webhelyük nem ad részletes információt készségeiről, azon túl, hogy azt mondják, hogy az általuk létrehozott online áruházak jeget árulhatnak az eszkimóknak.

A Yarn Digitalnak vannak olyan súlyos ügyfelei, mint a Lululemon és a Sony Music, akik már igénybe vették a tervezési szolgáltatásaikat.

Hetvennégy dizájn

Hetvennégy dizájn

A Seventyfour Design az egyedi digitális élményekre és a márkafejlesztésre szakosodott
amely elviszi vállalkozását a következő szintre. Ez az ügynökség öt éves tapasztalattal rendelkezik a Shopify szolgáltatások tervezésével, fejlesztésével és beállításával, valamint termékeinek fényképezésével.

Dolgoznak veled a márka identitásán és gondoskodnak arról, hogy ez tükröződjön az egyedi témájú kialakításban. A weboldalon nincsenek hasznos példák munkájukra – csak képernyőképek.

Fehér Zászló Stúdió

Fehér Zászló Stúdió

A Fehér Zászló minden készségét, tudását és szakértelmét megadja neked. És van egy kép a cég alapítójáról, amely meghatározza az összes módját, amellyel testének alkatrészei és eszközei segítik ezt. A Fehér Zászló egy többcélú stúdió, és az e-kereskedelem csak egy a hét kínált digitális szolgáltatás közül.

Át kell nézni az elvégzett munka összes képernyőképeit, hogy megtalálja a Shopify tervezési és beállítási megoldásait, és további információkért lépjen kapcsolatba a stúdióval.

Minden körül félelmetes

Disco Labs

Disco Labs

A Disco Labs a Shopify számára él. Nagy tapasztalattal rendelkeznek a Shopify platformon – saját üzleteket működtetnek a Shopify-n, egyedi témákat terveztek és egyedi alkalmazásokat építettek. Ezen felül a Disco Labs kiadott Shopify könyveket és tanfolyamokat, amelyek közül az egyik a Shopify-val partnerségben van.

Most arra összpontosítanak, hogy segítsék a nagy volumenű vállalkozásokat a Shopify Plus-ra való áttérésben. Ne tegyék félre az alapvető webhelyüket – ezek a srácok tudják, mit csinálnak.

Createur

Createur

Ha a saját webhelyük útmutató, akkor a Createur minimalista filozófiája az, hogy „segítse az embereket a digitális korban”. A Createur független digitális ügynökség, és a Shopify szakértői a tervezés, fejlesztés, telepítés és marketing területén.

A három vizuálisan lenyűgöző weboldalon nincs sok információ. Keresse meg munkájuk példáit (de elmagyarázza, milyen szolgáltatásokat nyújtott az egyes ügyfelek számára), majd kapcsolatba lépett velük.

Do Commerce

Do Commerce

A Do Commerce e-kereskedelem szakértői, akik a Shopify-ra szakosodtak. És mindent megtesznek a Shopify-n és 2012 óta. A cég bármilyen méretű üzletet épít, testreszabva mind a témákat, mind a funkcionalitást.

Tapasztalataik vannak a Shopify üzleteinek a harmadik féltől származó alkalmazásokkal és szoftverekkel történő integrálásában, és jól ismerik a marketing és a reklámozást, beleértve a Google Adwords és a Facebook hirdetését. A csomag befejezéséhez a Do Commerce folyamatos Shopify támogatást is kínál. Ez egy teljes kezdő és befejező cég, kiváló bloggal.

Beállítás és javítások

Shopify StartUp

Shopify StartUp

A Shopify Startup éppen ezt teszi, és felállítja az online áruházat. A vállalat tulajdonosa kilenc saját Shopify üzletet üzemeltet, így minden felmerült problémán átment, és mindent megtehetett a kezdeti gondolataitól a jövedelmezőségi ötletekig..

A Shopify Startup három szintű szolgáltatást kínál: Alapvető akár 20 termékhez; Jobb akár 100 terméknél; és Custom. Ez a vállalat megfelelhet a költségvetésének, ha éppen egy kis üzlettel kezd el.

Bennfentes médiacsoport

Bennfentes médiacsoport

Az Insider Media Group butikügynökség, amely számos digitális szolgáltatást kínál, amelyek közül az e-kereskedelem egy. A csoport 2016. márciusa óta Shopify szakértő, akkreditált a telepítéshez és a marketinghez.

Beállításuk a teljes tartomány, a sablon finomításáig az egyedi kialakításig vagy egy meglévő áruház átállításáig. A marketing magában foglalja a SEO-t, a közösségi médiát és a PR-et. Az Insider Media csoport emellett képzést készít a Shopify-n is, ha segítségre van szüksége.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me