73 Topproductiviteitstools voor bloggers en iedereen die geïnteresseerd is om de efficiëntie te verhogen

Contents

“Ik heb er niet genoeg tijd voor!”

Op een bepaald moment hebben de meesten van ons deze woorden gezegd, tegen onszelf of tegen iemand anders. De vraag is: hebben we echt niet genoeg tijd? Niet echt. Het zit gewoon allemaal in ons hoofd. Deze zelfbeperkende overtuiging is wat ons ervan weerhoudt ons productieve zelf te zijn.


Het is niet zo dat we niet genoeg tijd hebben om te bloggen. We moeten alleen de middelen vinden om meer te doen met de tijd die we hebben. Een van de beste manieren om dit te doen, is door blogtools te gebruiken die speciaal zijn ontworpen om de productiviteit te helpen verhogen.

Lees verder voor verschillende blogtools die u kunnen helpen om in minder tijd meer te bereiken. Of u nu vervelende taken wilt automatiseren, gefocust wilt blijven of uw tijd beter wilt organiseren, het gebruik van deze tools kan nuttig zijn.

Hoewel er hier enkele tools worden genoemd, betekent dit niet noodzakelijk dat u ze allemaal moet gebruiken. Kies er gewoon een of twee, die kunnen helpen bij de specifieke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd, en kijk hoe het gaat. U moet voorkomen dat u te veel tools tegelijk gebruikt en u concentreren op het aanpakken van één probleem tegelijk.

Tools om uw schrijfproductiviteit te verhogen

1. Zak

Zak laat je de inhoud opslaan die je later wilt lezen met slechts één klik. Door tags toe te voegen, kunt u uw opgeslagen inhoud beter ordenen. En dankzij de eenvoudige interface is de tool gemakkelijk te gebruiken.

U kunt inhoud rechtstreeks opslaan vanuit uw webbrowser, e-mailbox of verschillende applicaties, zoals Twitter, Flipboard en Pulse. Met behulp van deze tool kunt u inhoud lezen in een afleidingsvrije en schone interface.

Prijs: gratis; $ 4,99 per maand voor premium.

2. ZenWriter

Een eenvoudige schrijf-app voor Windows, ZenWriter helpt je gefocust te blijven op het belangrijkste aspect van bloggen: schrijven. Het is vrij van alle afleidingen die uw productiviteit kunnen belemmeren.

Als je een Mac gebruikt, kun je het proberen WriteRoom. Het is het perfecte alternatief en biedt een vergelijkbare schrijfomgeving als ZenWriter.

Prijs: $ 19,95 met gratis proefversie ook beschikbaar.

3. Grammatica

Als je je blogbericht eenmaal hebt gelezen nadat je het hebt geschreven, mis je waarschijnlijk fouten, tenzij je een proeflezer voor je blog hebt. Maar zelfs als je dat niet doet, maakt het sindsdien niet meer uit Grammatica kan u efficiënt en snel helpen uw schrijfvaardigheid te verbeteren. Deze online proefleestool kan je helpen met je zinsbouw, grammatica, stijl, spelling en meer.

Je zult ook veel leren door deze tool te gebruiken, omdat het je laat zien wat je moet veranderen met de juiste redenering.

Prijs: gratis.

4. Hemingway-app

Een webgebaseerde tool, de Hemingway App stelt u in staat uw schrijfvaardigheid te verbeteren en maakt het gemakkelijker te begrijpen. Door het te gebruiken, kunt u veel tijd besparen bij het bewerken en tegelijkertijd uw schrijfvaardigheid verbeteren.

Je kunt de tekst in de app plakken of erin schrijven. Voor pc- en MAC-gebruikers is er ook een desktop-editor beschikbaar, maar dit kost u.

Prijs: gratis; desktopversie $ 9,99.

5. Scrivener

Schrijver is een schrijfhulpmiddel voor Windows en Mac. Je kunt het gebruiken voor het schrijven van blogposts, eBooks en zelfs het maken van inhoud voor een bepaalde blogtop. Het bevat alles wat u zoekt in schrijfsoftware met weinig afleiding.

Wat we echter het leukst vonden aan Scrivener, is de opstelmodus met een pagina op een zwarte achtergrond, wat het schrijven zoveel gemakkelijker maakt!

Prijs: $ 40 met gratis proefversie ook beschikbaar.

6. HelpMeWrite

Het is niet eenvoudig om een ​​constante bron van ideeën te bedenken om over te schrijven, en dat is frustrerend als je een blogger bent. Help me schrijven is een web-app die u helpt beslissen waar u vervolgens over wilt schrijven. Maak een account aan met uw Twitter-gegevens. Voeg dingen toe waarover je wilt schrijven op je profielpagina. Deel dan je overpeinzingen. Input van deelnemers geeft richting en verdere suggesties.

HelpMeWrite is het geesteskind van een in Londen gevestigd digitaal ontwerpbedrijf genaamd Makeshift. Het is geboren uit hun liefde voor schrijven en de wens om input te krijgen van sociale netwerken. Schrijvers zullen je vertellen dat het niet leuk is om hun vak te oefenen zonder input. HelpMeWrite haalt een deel van de eenzaamheid uit het proces.

Prijs: gratis

Tools en apps om meer georganiseerd te worden

7. Evernote

Evernote is een notitie-app die werkt op uw webbrowser, mobiele telefoon of desktop. Hiermee kunt u eenvoudig en snel notities maken en delen. En met al uw aantekeningen onder één dak, maakt dit het een stuk eenvoudiger voor u om georganiseerd te blijven. Dat is echter niet alles wat de tool kan doen.

U kunt ook alles bijhouden, van takenlijsten tot ideeën voor blogposts en het beheren van uw netwerk en e-mail. Als je Evernote effectief leert gebruiken, zul je je realiseren hoe geweldig het is voor bloggers.

Prijs: gratis; $ 5 per maand voor premium.

8. Teux Deux

Een to-do app, Teux Deux komt met een twist. In tegenstelling tot andere to-do-apps, waarmee u schijnbaar eindeloze lijsten kunt maken, zet deze tool al uw lijsten in een kalenderstijl. Dit maakt op zijn beurt uw takenlijsten beter beheersbaar.

De app is eenvoudig en heeft geen onnodige fluitjes of toeters, dus laten we eerlijk zijn, het belemmert je productiviteit. Hierdoor weet u precies wat u moet doen en wanneer u het moet doen. Teux Deux werkt op een mobiel apparaat of in uw webbrowser.

Prijs: $ 3 per maand.

9. Todo

De naam van deze app vergeten is moeilijk. We hebben allemaal een “todo” -lijst. Het is waar we het bewaren dat anders is. Deze mobiele app is een favoriet geworden. Het gebruikersbestand heeft er meer dan 70 miljoen taken mee gevolgd en voltooid.

Je hebt misschien geen tijd om te stoppen en iets te schrijven. Dat is geen probleem Te doen. Praat gewoon met de app en hij zal er een taak van maken. Een herinnering nodig om de volgende keer dat je in de supermarkt bent iets te kopen? Todo heeft mogelijkheden voor geotagging. Je ontvangt het bericht wanneer je aankomt.

Prijs: gratis. Met een Cloud-versie kun je delen om taken met anderen uit te voeren voor $ 1,99 / maand of $ 19,99 / jaar. Een teamgerichte Enterprise-versie kost $ 3,99 / maand of $ 39,99 / jaar per persoon.

10. Any.do

Wat als u uw “todo” -lijst, uw agenda en uw mobiele assistent (Hallo, Siri?) Zou kunnen nemen en ze samen zou kunnen stampen? Dat is het concept erachter Any.do. Hun website vertelt je dat het meer is dan een todo-app. Het is een ‘levensmanager’ en de gemakkelijkste die er is. De website zegt verder dat het zo gemakkelijk te gebruiken is dat mensen er twee keer zo lang bij blijven als andere apps. Het is hun beleefde manier om erop te staan ​​dat de meeste mensen stoppen met productiviteitsapps.

Je kunt het krijgen voor de iPhone, iPad en Mac. Het is ook beschikbaar voor Android-telefoons en -tablets. Er is een Chrome-extensie, maar anders moet u deze openen vanuit een standaard browservenster. Meld u aan voor vroege toegang tot de Any.Do Assistant. Het gebruikt AI om uw taken automatisch te beoordelen op taken die het voor u kan doen. Verbind het met een combinatie van robots en mensen die die taak kunnen volbrengen.

Prijs: gratis. Ontgrendel premiumfuncties voor $ 2,99 / maand of $ 26,99 / jaar.

11. Todoist

Soms moet je ‘todo’-lijst wat geavanceerder zijn. Het is tijd om te upgraden naar Todoist. Andere productiviteitsapps bevatten zaken als subtaken, labels en herinneringen. Todoist weet ze minder intimiderend te maken.

Todoist is beschikbaar op tien platforms, dus je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteit. Het wordt onderschreven door zowel startups als Fortune 100-bedrijven. Uniek voor deze app is een grafiek die de productiviteit bijhoudt op basis van het aantal taken dat u dagelijks uitvoert. De consensus is dat u het nuttiger zult vinden als u de opties ontgrendelt die bij een premium-account horen.

Prijs: gratis. Premium voor individuen of Business voor teams is $ 28,99 / jr per persoon.

12. Wunderlist

Overweeg deze app als je alleen in de basis geïnteresseerd bent. Wunderlist is geavanceerd genoeg om u taken te laten herschikken op basis van veranderende prioriteiten. Het mist geavanceerde functies zoals geotagging, terugkerende deadlines en natuurlijke taal voor het instellen van datums.

Wunderlist werkt op alle platforms, dus het is gemakkelijk om het onderweg mee te nemen. De grootste kampioenen van de app prijzen het omdat ze zeggen dat het niet vol zit met opties. Je moet upgraden naar een Pro-account om alle functies te ontgrendelen. De prijs is hoger dan bij andere vergelijkbare apps. Maar u bent niet beperkt tot beperkingen van de bestandsgrootte als u een afbeelding of video aan een bepaalde taak wilt toevoegen.

Prijs: gratis. De Pro- en Business-versies zijn $ 4,99 / maand.

Tools om grafische creatie gemakkelijk te maken

13. Stencil

Met Deel als afbeelding, u kunt gemarkeerde tekst omzetten in een aantrekkelijke en boeiende visuele inhoud die uw publiek aanspreekt. Het duurt amper een minuut (of twee) voordat uw visuele inhoud klaar is om te delen via uw sociale media-profielen.

Je kunt tractie genereren op sociale media met afbeeldingen met citaten, maar het grootste probleem is de tijd die nodig is om ze te maken. Met deze tool kunt u echter sneller dan ooit tevoren deelbare afbeeldingen maken. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste tekst te markeren en “Delen als afbeelding” te selecteren om uw afbeelding te bewerken.

Prijs: $ 8 per maand.

14. Easil

Social media zijn essentieel voor promotie. En de meeste sociale media bevatten veel graphics. Wat doe je als je geen grafisch persoon bent? Ga naar de Easil-website. U kunt een sjabloon selecteren die al is opgemaakt voor het sociale-medianetwerk van uw keuze. Vanaf daar is het gewoon een kwestie van de gewenste elementen selecteren en ze vervolgens op hun plaats slepen en neerzetten.

Easil heeft een groeiende collectie van duizenden professioneel vooraf ontworpen sjablonen. U krijgt toegang tot stockafbeeldingen die speciaal zijn gemaakt voor sociale berichten en blogs. Een exclusieve tool voor het aanpassen van het formaat zorgt ervoor dat je de juiste afmetingen krijgt voor elk social media kanaal. Sla veelgebruikte elementen op een tabblad met favorieten op, zodat u een consistent uiterlijk krijgt voor uw merk.

Prijs: gratis voor individueel gebruik en evaluatie. $ 9 / maand voor toegang tot meer dan 1.500 sjablonen. $ 79 / maand voor toegang tot meer dan 3.000 sjablonen.

15. Skitch

Skitch Met Evernote kunt u binnen enkele minuten screenshots vastleggen, bewerken en opslaan. U kunt ook snelle schetsen, vormen en annotaties toevoegen om uw punt over te brengen met minder woorden. De tool is compatibel met smartphones, desktops en tablets.

Met Skitch hoef je nooit meer “print screen” te gebruiken om screenshots te krijgen van afbeeldingen die je op het internet tegenkomt. En omdat u een scala aan bewerkingsopties heeft, hoeft u geen andere software te gebruiken.

Prijs: gratis.

16. Canva

Er was een tijd dat sites dure beeldbewerkingssoftware nodig hadden om aantrekkelijke en opvallende visuals voor je blog te maken. Nu echter met tools zoals Canva, bijna iedereen kan gemakkelijk infographics, social media-afbeeldingen, presentaties en afbeeldingen voor blogposts maken. Het gebruik van de tool is ongelooflijk eenvoudig en ongecompliceerd.

In feite zeiden de Webbys dat het het “gemakkelijkst te gebruiken ontwerpprogramma ter wereld was”. Bovendien hebben de ontwerpers de interface zo geconstrueerd dat het snel en gemakkelijk samenstellen van afbeeldingen mogelijk is.

Prijs: gratis; premium afbeeldingen kosten $ 1 per stuk.

17. Piktochart

Het is geen geheime infographics, het is een geweldige manier om informatie op een duidelijke en snelle manier aan uw publiek te presenteren. Maar ze zijn moeilijk te maken en het kan uren duren. Piktochart is misschien wel de gemakkelijkste tool waarmee je zo snel mogelijk een infographic kunt maken. Het heeft sjablonen voor presentaties, infographics, banners en rapporten.

Als je Canva hebt gebruikt, merk dan op dat er overeenkomsten zijn tussen de twee. Beiden blinken echter uit in totaal verschillende dingen. U kunt profiteren van de verschillende gratis sjablonen en opties, maar om toegang te krijgen tot enkele van de beste dingen, moet u betalen voor de pro-plannen.

Prijs: gratis; $ 29 per maand voor pro-abonnement.

18. Adobe Color CC

Het kiezen van geweldige kleurenschema’s voor uw infographics of blogpost is soms een uitdaging. Uw kleurkeuze heeft immers invloed op de bezoekerservaring. Met tools zoals Adobe Color CC, u kunt echter eenvoudig uw eigen gepersonaliseerde kleurenschema’s maken. Er zijn verschillende instellingen voor kleurregels tot uw beschikking, wat betekent dat u tal van opties heeft. Omdat elke kleur HEX- en RGB-waarden heeft, kunt u moeiteloos kopiëren en plakken in elk beeldbewerkingsgereedschap.

Prijs: gratis.

Doelen die apps instellen en volgen om u gemotiveerd te houden

19. GoalsOnTrack

GoalsOnTrack is van mening dat mensen die doelen stellen succesvoller zijn. En als u dat succes wilt vergroten, gebruik dan uw mobiele apparaat. Voordat u naar de app gaat, willen ze dat u het belang van het stellen van doelen begrijpt en hoe u dit op de juiste manier doet. Je leert zeven wetenschappelijk bewezen strategieën om doelen te bereiken. Nu ben je klaar voor de app.

Gebruik het om doelen te stellen en actie te ondernemen. Andere delen van de app vragen u om uw doelen te visualiseren en de tijd bij te houden die u besteedt om ze te bereiken. Toch helpen andere gebieden u bij het volgen van gewoontevormende activiteiten of het registreren van successen in een dagboek.

Prijs: $ 68 / jaar voor individuen. Een basistarief van $ 68 / jaar en vervolgens $ 8 / maand per gebruiker.

20. Coach.me

Mensen die slagen met fitnessprogramma’s in de sportschool, zeggen dat dit komt omdat ze een personal trainer gebruiken. U kunt vergelijkbare resultaten behalen in uw professionele leven door samen te werken met een coach. Coach.me biedt een gratis app voor het volgen van gewoonten die meer dan een miljoen mensen heeft geholpen nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Gebruik uw mobiele apparaat of horloge om uw activiteit bij te houden en stel tijden in om herinnerd te worden aan de nieuwe gewoonten die u probeert op te bouwen.

Een app kan het niet allemaal. Soms heb je een mens nodig. Coach.me gebruikt de app als connector voor meer dan 700 coaches die je kunnen helpen een gewoonte te ontwikkelen. Een andere groep leiderschapscoaches is gespecialiseerd in het helpen oplossen van problemen op de werkplek. Ze bieden waardevolle loopbaanbegeleiding.

Prijs: gratis. Gewoonte coachingdiensten beginnen bij $ 15 / week. Leiderschapscoaching is $ 249 / maand.

21. LifeTick

Veel doelen bij het instellen van softwareprogramma’s en apps richten zich alleen op professionele ambities. LifeTick neemt een holistische benadering. Ja, u kunt het gebruiken om ondernemersactiviteiten bij te houden. Maar je zult ook succes hebben als je je cijfers wilt verbeteren, geld wilt besparen of wilt afvallen.

De app leidt je door een proces met meerdere stappen. Eerst stel je kernwaarden vast. Vervolgens leert u hoe de app u kan helpen een methodologie te gebruiken om doelen op schema te houden. Je zult ontdekken hoe journaling je vooruit helpt. U volgt het gedrag dat u helpt de juiste gewoonten voor succes te ontwikkelen.

Prijs: gratis voor maximaal 4 doelen. $ 39 / jr voor onbeperkt volgen. Plannen voor familie, scholen en bedrijven variëren van $ 14 / maand tot $ 199 / maand.

22. Gewoonte lijst

Creëer goede gewoonten en doorbreek ongezonde gewoonten als u op weg bent naar productiviteit. Gewoonte lijst is een app die alles bevat wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. De Habit List-aanpak houdt in dat u gemotiveerd blijft door de hoeveelheid ononderbroken tijd weer te geven dat u het goede gedrag heeft volgehouden.

Een gewoonte opbouwen vereist herhaling. Maar soms moet je vrij nemen. Veel apps houden hier geen rekening mee. Habit List wil je helpen je ononderbroken streak te behouden. Hiermee kunt u activiteiten onderbreken totdat u weer veilig op kantoor bent.

Prijs: $ 3,99

23. Levenswijze

Is het mogelijk om minder dan een minuut per dag door te brengen om een ​​slechte gewoonte te doorbreken of een nieuwe te bouwen? Levenswijze is een app die je uitdaagt om identificatie te volgen en je gewoonten te veranderen – alles in minder dan 60 seconden per dag.

Naarmate de app meer over u te weten komt, zal hij enkele manieren voorstellen om gezonde gewoonten te versterken die u wilt opbouwen. Of het geeft u inzicht in hoe u het gedrag kunt vermijden dat uw slechte gewoonten in de eerste plaats heeft veroorzaakt.

Prijs: gratis, met in-app aankoopkosten van $ 4,99 om premiumfuncties te ontgrendelen.

24. irunurun

Je hebt mensen wel eens horen spreken over ‘wandelen, in plaats van praten. De makers van irunurun geloof dat deze filosofie ook goed werkt voor het stellen van doelen. Zoals ze het zeggen: ‘Acties spreken meer dan doelen.’ De irunurun-app stimuleert prestaties en verantwoording. Het beloont je voor terugkerend gedrag dat gezonde gewoonten opbouwt.

Succes is nooit het resultaat van een enkele actie. U maakt dus een acties-dashboard. Elke herhaling van die actie levert je een ander cijfer op. Automatische rekenmachines geven de voortgang weer. Het doel van de app is om u te helpen uw potentieel te realiseren door middel van focus, consistentie en verantwoording.
Een Android-versie van de apps is in de maak. Ondertussen kunt u elk mobiel apparaat gebruiken om een ​​webgebaseerd dashboard bij te werken.

Prijs: gratis. (De makers van de app nodigen u echter uit om hen een cheque te sturen voor wat u denkt dat de ervaring waard is, als u daartoe geneigd bent.)

Herinneringsapps om u op het goede spoor te houden

25. Vervallen

Niet alle taken zijn gelijk. Sommigen van hen zouden zelfs in de weg zitten als u ze aan uw GTD-agenda (“Get Things Done”) toevoegt. Toch heb je nog steeds een plek nodig om ze op te schrijven, zodat je ze niet vergeet. Ten gevolge is de plaats voor herinneringen en timers die belangrijk genoeg zijn om een ​​plaats op uw mobiele apparaat te garanderen.

Maar alleen omdat ze iets minder belangrijk zijn, wil dat nog niet zeggen dat je ze wilt vergeten. Deze app laat je niet vergeten. Het zal u herhaaldelijk herinneren aan items die verschuldigd zijn totdat u ernaar handelt. Je kunt het snoozen, maar vroeg of laat moet je het gewoon doen, zodat je het als voltooid kunt markeren.

Prijs: $ 4,99

26. Vinkje2

Het is bevrijdend om zorgen los te laten totdat je je erop moet concentreren. Met deze app kun je het doen. Maak taken aan en laat ze dan gewoon gaan. U ontvangt hiervan een melding wanneer u zich de volgende keer op de door u geselecteerde locatie bevindt om een ​​herinnering te activeren.

Hier is een voorbeeld. Je bent nog niet op, maar je krijgt bijna geen ketchup meer. Je hoeft niet te onthouden om meer te kopen tot de volgende keer dat je toevallig in de supermarkt bent. Vertel gewoon Vinkje 2 om u te herinneren aan ketchup de volgende keer dat u de parkeerplaats van de supermarkt binnenrijdt. Het werkt het beste voor locatiegebaseerde herinneringen, maar u kunt het gebruiken om op kalender gebaseerde herinneringen te plannen.

Prijs: $ 4,99

27. RemberTheMilk

Je hoofd is een slechte plek om een ​​takenlijst bij te houden. Proberen ze te onthouden brengt stress met zich mee. Dat is het doel van deze app. Verwijder de dingen die in je hoofd ratelen en plaats het op je betrouwbare mobiele apparaat. Daar wordt het geholpen door de functies van uw smartphone om u georganiseerd te houden.

Deze app is zo ongeveer een lijstmaker op steroïden. Je kunt er zoveel maken als je wilt en ze georganiseerd houden met kleurrijke tags. Word gedetailleerd met subtaken. Maak je geen zorgen als je overboord gaat met het maken van lijsten.

OnthoudTheMilk beschikt over een krachtige zoekfunctie. Het werkt het beste op uw mobiele apparaat. Omdat het op internet staat, kunt u het ook op elke computer gebruiken.

Prijs: gratis. Upgrade naar de Pro-versie voor $ 39,99 / jr.

Software voor cloudopslag en bestandsdeling

28. Dropbox

Als het gaat om tools voor cloudopslag, spreekt het voor zich Dropbox is een van de beste in de branche. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, de software downloaden naar uw smartphone, tablet of computer en u kunt beginnen met het opslaan van uw bestanden in de Dropbox-map. Deze bestanden worden in realtime gesynchroniseerd in de cloud terwijl u ze gebruikt, en u kunt ze altijd en overal openen. Het kost maar een paar klikken (of tikken).

Met Dropbox hoef je je geen zorgen te maken dat je je gegevens kwijtraakt als er iets met je computer gebeurt; het ondersteunt alles!

Prijs: gratis voor 2 GB + opslag; $ 9,99 per maand voor extra opslag.

29. Google Drive

Het is voor de rest van de wereld wat iCloud is voor gebruikers van Apple-producten. Zoals je zou verwachten, is Google meer inclusief. U kunt zowat elk bestand op uw computer opslaan Google Drive. Elk bestand dat u maakt met een Google-app, telt niet mee voor uw opslagruimte.

Google staat bekend als genereus met opslagruimte. Ze beginnen met 15 GB. Een ander voordeel is de mogelijkheid om in realtime samen te werken met anderen. U kunt ook documenten delen zonder toegang tot uw schijf te verlenen. Er is een keerzijde aan de cloudgebaseerde opslag van Google. Het heeft weinig documentatie en nog minder toegang tot online hulp.

Prijs: gratis voor 15 GB. De prijzen voor meer opslag variëren, met een bovenlimiet van $ 299,99 / maand voor 30 TB.

30. iCloud

Als je Apple-producten gebruikt, heb je wel eens van gehoord iCloud. Maar zelfs de meest hondsdolle Apple-fans hebben moeite om te beschrijven wat iCloud is. De beste verklaring is dat iCloud fungeert als je persoonlijke harde schijf in de cloud. Het slaat documenten, foto’s, muziek en elk bestand op dat uw iOS-apparaat of Mac-computer kan maken. Wat het beter doet dan andere cloudopslagservices, is het automatisch synchroniseren van die bestanden op al uw apparaten.

U kunt elk bestand op iCloud opslaan, zolang een geregistreerde app of softwareprogramma het kan lezen of ernaar kan schrijven. iCloud kan uitstekend bestanden delen met uw Apple-merkproducten. Het is echter niet goed om met anderen te delen. U wilt dit doorgeven als het delen van bestanden of samenwerking belangrijk voor u is.

Prijs: gratis voor 5 GB opslag. 50 GB is $ 0,99 / maand. 200 GB is $ 2,99 / maand. 1 TB is $ 9,99 / maand. 2 TB is $ 19,99 / maand.

Hulpmiddelen om de efficiëntie van uw sociale media te vergroten

31. Buffer

Een makkelijk te gebruiken tool, Buffer helpt u met één klik op de knop updates voor sociale media te plannen. U kunt vanuit uw Buffer-account kiezen wanneer u de updates wilt delen. En met zijn uitstekende analyses kunt u uw meest klikwaardige inhoud volgen.

En als u weinig inspiratie heeft, kunt u de tool gebruiken om geweldige inhoud te vinden om te delen, zoals afbeeldingen, links en citaten. U kunt dit eenvoudig doen op het tabblad Suggesties.

Prijs: 30 dagen onbeperkte gratis proefperiode; premium-abonnementen beginnen bij $ 10 per maand.

32. CoSchedule

CoSchedule is een webgebaseerde redactionele kalender met een reeks handige functies voor sociale media. Niet alle bloggers en marketeers hebben de tijd om hun berichten te delen, vooral als er iets belangrijks naar voren komt.

Met CoSchedule kunt u echter sociale media-activiteiten plannen en plannen op de redactionele kalender, zodat uw berichten automatisch worden gepubliceerd! Hierdoor kun je het beste uit Facebook en Twitter halen.

Prijs: $ 15 per maand met een gratis proefversie.

33. Social Oomph

Social Oomph is een handige tool die u kan helpen tijd te besparen op tal van taken op sociale media. U kunt het gebruiken om de juiste mensen te vinden om te volgen, vermeldingen te volgen, rechtstreeks op blogs te publiceren en updates in te plannen, onder andere.

In een notendop, de tool maakt het delen van terugkerende updates eenvoudiger en automatiseert uw tijdrovende taken. Ondersteunde netwerken zijn onder meer LinkedIn, Twitter en Facebook.

Prijs: gratis met beperkte functies; volledige functies voor $ 17,97 elke twee weken.

34. Vrienden + ik

Zit je op Google+? Dan zul je gewoon liefhebben Vrienden + ik. Met deze tool kunt u uw Google+ berichten van profielen en pagina’s promoten naar andere sociale medianetwerken, zoals Tumblr, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Dus als je tijd wilt besparen bij het plannen van content over meerdere netwerken en je Google+ volgers wilt laten groeien, is Friends + Me de tool die je nodig hebt.

Prijs: gratis voor maximaal drie accounts; betaalde abonnementen beginnen bij $ 9 per maand.

35. Hootsuite

HootSuite vereenvoudigt het beheer van sociale media doordat u al uw sociale netwerken vanaf één platform kunt beheren, net als Buffer. Het is het meest gebruikte platform ter wereld met 10 miljoen gebruikers en telt.

Met deze tool kunt u berichten nu verzenden of plannen voor automatisch posten in de toekomst. Is het niet handig om alles bij elkaar op één platform te hebben? Wij denken van wel!

Prijs: gratis met beperkte functies; premium abonnement voor $ 9,99 per maand.

36. Berichtplanner

Heb wat inspiratie voor sociale marketing nodig? Bericht Planner is een online bron die u helpt de beste inhoud voor uw publiek te vinden. Het helpt je ook te beslissen waar en wanneer je het wilt plaatsen voor maximale resultaten. Post Planner volgt en analyseert vervolgens het antwoord.

Het platform is flexibel genoeg om uw automatiseringsniveau te kiezen. Doe zoveel mee als je wilt, of leun achterover en laat Post Planner het allemaal voor je doen. Post Planner werkt met de meest populaire huidige sociale netwerken. Gebruik het om inhoud te ontdekken, of plaats het gewoon. Er zijn vijf plannen. Elk is ontworpen om u alleen te bieden wat u nodig heeft op basis van het aantal sociale-mediaprofielen en pagina’s die u heeft.

Prijs: plannen variëren van $ 9 / maand tot $ 199 / maand. Ze worden jaarlijks gefactureerd.

Tools om uw focus te verbeteren

37. FocusWriter

Niets tegen Microsoft Word, maar het heeft meer functies dan de meeste mensen nodig hebben. De Microsoft Office-suite is nu cloudgebaseerd en brengt een laag maandelijks bedrag in rekening. Toch is de prijs meer dan sommigen zich kunnen veroorloven. FocusWriter slaat op beide kritiek terug. Het biedt een uitgeklede en ontspannende tekstverwerker. Het beste van alles is dat het gratis is.

Zet FocusWriter in de modus Volledig scherm en er zijn zelfs geen werkbalken om je af te leiden. FocusWriter biedt u alleen de meest elementaire tekstverwerking. Meer hebben de meeste schrijvers niet nodig. Geef dit door als je nodig hebt
een spellingcontrole, of als u van plan bent complexe opmaak toe te voegen. Je kunt ook geen afbeeldingen of tabellen toevoegen. FocusWriter gaat maar over één ding: woorden.

Prijs: gratis.

38. Bijv. Timer

Eierwekker is een eenvoudige countdown-timer die gemakkelijk te gebruiken is en toegankelijk is vanuit uw webbrowser. Het enige wat u hoeft te doen is de timer in te stellen door de gewenste tijd op te geven, op “go” te klikken, en de tool zal aftellen. Zodra de tijd is verstreken, ontvang je een melding in je browser.

Prijs: gratis.

39. Focus Booster

Als je gefocust blijft, is dat iets waar je mee worstelt, Focus Booster is een app die kan helpen. Net als E.ggTimer gebruikt het de Pomodoro-techniek die een time-out geeft wanneer je 25 minuten aan een bepaalde taak werkt, zodat je een korte pauze kunt nemen. Het klinkt in het begin misschien gek, maar veel bloggers hebben de app geprobeerd en de meeste hebben uiteindelijk positieve resultaten behaald!

Prijs: gratis proefperiode van 15 dagen; $ 2,99 per maand voor functies voor tijdregistratie en rapportage.

40. Pomodoro-techniek

Eind jaren tachtig begon universiteitsstudent Francesco Cirillo zijn focus te verbeteren door een timer te gebruiken om studie-intervallen bij te houden. Hij scheidde deze plakjes van 25 minuten met korte, tijdige pauzes. Beiden werden gevolgd met een timer in de vorm van een tomaat die hij in de keuken vond.

We kennen de aanpak van Cirillo om zich vandaag te concentreren onder de naam Pomodoro omdat hij de techniek vernoemde naar het Italiaanse woord voor tomaat. Leer uzelf over de Pomodoro-techniek voordat u investeert in een van de vele apps en softwareprogramma’s die als timers fungeren. Cirillo is van mening dat flow en focus worden verbeterd door het low-tech gebruik van een mechanische timer. Het is aan jou om er een te vinden in de vorm van een tomaat.

Prijs: gratis

41. Focus @ zal

Muziek heeft charmes om de wilde borst te kalmeren. En nu heeft de wetenschap bewezen dat muziek je ook kan helpen focussen. Dat is het idee achter dit webgebaseerde Focus @ zal onderhoud. Kies uit meer dan 50 muziekkanalen met duizenden uren aan originele muziek. Elk kanaal heeft een bepaald effect op je concentratievermogen. Het is gebaseerd op bewezen neurowetenschappelijk onderzoek.

De muziek vermindert afleiding, zodat je je kunt concentreren op productiviteit. Studies tonen aan dat het luisteren naar de muziek de hoeveelheid tijd die je aan het focussen bent met 200% tot 400% kan verlengen. Andere onderzoeken hebben aangetoond dat u zich maximaal 100 minuten kunt concentreren.

Prijs: gratis voor een proefperiode van 15 dagen. Teamprijzen beginnen bij $ 9,95 / maand voor maximaal 5 gebruikers en gaan zo laag als $ 6,95 / maand voor maximaal 100 gebruikers.

42. Bos-app

eMarketer projecten die we meer dan 3 uur per dag besteden aan smartphones en tablets. Apps schreeuwen om onze aandacht en onderbreken de concentratie. Uit een Irvine-studie van de Universiteit van Californië bleek dat het gemiddeld 23 minuten duurt om weer aan het werk te gaan.

De makers van Woud vechten vuur met vuur. Ze creëerden een app die de focus legde. Gebruik de app om een ​​virtuele boom te planten wanneer je je op een taak wilt concentreren. Het groeit de komende 30 minuten van zaailing tot volwassenheid. Als je de app verlaat, dood je de boom. Download Forest ook voor uw browser.

Prijs: $ 1,99.

Projectmanagementtools om uw werk te volgen en resultaten te behalen

43. Asana

Asana is een tool voor projectbeheer waarmee u grote taken in kleine stappen kunt opsplitsen, kunt samenwerken aan projecten met andere bloggers en zelfs taken kunt maken vanuit uw e-mailbox. Je kunt er ook je hele werkschema mee plannen.

Als u besluit naar beneden te scrollen omdat u denkt dat u geen behoefte heeft aan projectbeheer, denk dan nog eens goed na! Hoe zit het met de verschillende taken die je nooit lijkt af te maken? Of de miljoenen delen van een blogproject die je gewoon niet kunt volgen? Ja, Asana kan daarbij helpen!

Prijs: gratis.

44. Trello

Een andere tool voor projectbeheer, Trello helpt u bij het maken van borden voor al uw projecten. Je moet lijsten maken over je hele bord en kaarten toevoegen aan elke lijst. Binnen deze kaarten kunt u bestanden bijvoegen, een vervaldatum specificeren en labels, beschrijvingen en checklists toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker voor u om taken voor projecten met talrijke details te beheren.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat het projectbeheer, dankzij de eenvoudige en samenwerkingsvriendelijke interface, een stuk sneller gaat met Trello!

Prijs: gratis; $ 5 per maand voor premium.

45. Basecamp

Veel productiviteits-apps werken goed voor individuen. Basiskamp is voordelig voor teams. Bedrijven zeggen dat hun werknemers sneller en met minder fouten meer werk verzetten. Verantwoording gaat omhoog, terwijl gemiste deadlines naar beneden gaan. Basecamp bevordert samenwerking. Het wordt de enige locatie voor alle berichten, bestanden, taken en tijdlijnen.

Basecamp is een sterke kanshebber als je denkt dat e-mail de productiviteit heeft ingehaald. Teams ontdekken in korte tijd de voordelen van één enkele plek voor communicatie en workflow. Het beste van alles is dat het het excuus ‘Ik heb nooit de e-mail ontvangen’ dat in de meeste kantoren zweeft, wegneemt.

Prijs: gratis proefperiode van 30 dagen voor iedereen. Het blijft gratis voor docenten en studenten. $ 99 / maand of $ 1.000 / jaar voor bedrijven, zonder gebruikerslimieten. 50% korting voor non-profitorganisaties en goede doelen.

Good Time Management Apps zijn essentieel voor uw succes

46. ​​Toggl

Een handige dandy-tool, Toggl helpt u uw tijd beter bij te houden. Het enige wat je hoeft te doen is typen waar je aan werkt, op start drukken en dan de timer stoppen. De tool slaat niet alleen uw taak op, maar ook de tijd die u eraan hebt besteed. Hierdoor kunt u uw tijd zorgvuldig besteden aan een bepaalde taak.

Bovendien werkt de tool ook goed als je de productiviteit van je team wilt monitoren.

Prijs: gratis met basisfuncties; volledige functies voor $ 49 per maand.

47. RescueTime

Tijdbeheer gaat niet alleen over weten wat u moet doen. Het is net zo belangrijk om te weten hoeveel tijd je eraan besteedt. Het idee erachter RescueTime is simpel. Het helpt u uw productiviteit te verhogen door uw computergebruik te controleren. Vervolgens wordt aangegeven wanneer en hoe u de productiviteit verliest.

Nadat u het hebt geïnstalleerd, wordt RescueTime veilig op de achtergrond uitgevoerd op uw computer en mobiele apparaten. Het houdt de tijd bij die u aan apps en websites besteedt. Daarna kan het u gedetailleerde rapporten over uw activiteit geven. Reddingstijd is meer dan een rapportkaart. Het kan ook proactief zijn. Gebruik reddingstijd om afleidende websites te blokkeren. Het kan je ook waarschuwen wanneer je een bepaalde tijd aan een activiteit hebt besteed.

Prijs: gratis voor het bijhouden van de tijd met websites en apps. $ 9 / maand. $ 72 / jr voor een premium account dat de tijd weg van de computer bijhoudt, websites blokkeert, doelwaarschuwingen maakt en prestaties registreert.

48. fanurio

U moet de tijd kunnen bijhouden als u voor uw services per uur betaalt. Vooral als je een freelancer bent. fanurio zal dit voor u doen, en meer. De software draait op Java-technologie en is dus compatibel met vrijwel elk besturingssysteem. Het houdt alles bij wat een freelancer nodig heeft om op projectbasis te factureren.

fanurio heeft een handmatige tijdregistratie en kan worden geïntegreerd met zowel Windows- als OS X-desktops. Maar je hebt meer nodig dan tijdregistratie, dus plant en beheert fanurio ook taken. Het houdt ook vergoedingen, uitgaven en zelfs reizen bij. Deze informatie wordt gebruikt om facturen te maken in verschillende documentbestandsindelingen, evenals HTML.

Prijs: $ 59.

49. ATracker

Gaat u over alles wat met de iPhone te maken heeft? Deze iOS-app is misschien iets voor jou. Het volgt de UI-filosofie en esthetiek van Apple en levert een eenvoudige maar elegante taakgebaseerde tijdregistratie. Er is een minimale setup. Start en stop een taak met slechts één aanraking. Gebruik bestaande iCal-kalenders om een ​​bestaand evenement om te zetten in iets dat u kunt volgen. Vergelijk een geplande activiteit met de werkelijke activiteit.

Ongecompliceerde rapporten worden weergegeven in cirkeldiagrammen of staafindelingen en u kunt ze delen via e-mail of sociale netwerken.

De ATracker is compatibel met Apple Watch-producten en u kunt de tijdregistratie gebruiken zonder dat u uw horloge hoeft te ontgrendelen.

Prijs: gratis (Lite-versie). De volledige versie, die meer rapporten en onbeperkte taakregistratie biedt, is $ 4,99.

50. TimeDoctor

Hier is een verfrissende verandering. Deze app wil dat je eerst drie vragen beantwoordt. Tijd dokter wil zeker weten dat het goed voor je is voordat de website je functies en voordelen laat zien.

Eigenlijk lijkt het alleen zo. Als je niet wilt meespelen, klik je gewoon op de kleine navigatieknop ‘Vertel me meer’. Dit staat onderaan het scherm. U wordt naar meer informatie over de tijdregistratie geleid.

Een snel overzicht kan de indruk wekken dat TimeDoctor geen unieke waardepropositie biedt. Maar er moet iets speciaals aan zijn. Waarom ziet u anders logo’s van grote bedrijfsnamen als gebruikers? TimeDoctor beschikt over integraties met 32 ​​andere softwareproducten. Dat is een indrukwekkende functionaliteitsextensie.

Prijs: gratis (beperkte functies). $ 5 / mo voor individuele gebruikers. $ 9,99 / maand voor organisaties. Voor meer dan 50 gebruikers krijgt u een speciale privé-prijs.

51. Nu

KUS. Het is de afkorting van Keep It Simple (Stupid). Deze app past het KISS-principe toe op het bijhouden van de tijd. Dat is alles wat het doet, maar het doet het goed. Je raadt het misschien al bij de naam. De iOS-app heeft twee modi. De Now View registreert wat u momenteel doet. Tik om taken te starten of te stoppen. De weergave Dan geeft u rapporten over hoe u uw tijd heeft besteed.

Nou, oké … er is eigenlijk een derde weergave. Het is een variatie op de weergave Dan. Het toont u grafieken zodat u de tijd die u aan taken besteedt kunt vergelijken. Het probleem met een app als deze is dat je misschien vergeet om het te vertellen om te beginnen met volgen. Nu heeft een oplossing. Het herinnert u er regelmatig aan dat u een taak bijhoudt of niets opneemt.

Prijs: gratis. De Pro-versie voegt de mogelijkheid tot gegevensexport toe, zodat u deze kunt gebruiken voor het bijhouden van de tijd die u aan klanten in rekening wilt brengen. Het kost $ 2,99 en is verkrijgbaar in de Apple App Store.

Tools om vervelende taken te automatiseren

52. IFTTT

Met IFTTT, u kunt eenvoudig verbindingen, kanalen genoemd, maken tussen tal van online services, van Evernote tot Facebook. De tool verbindt vervolgens kanalen met elkaar om veel vervelende taken uit te voeren, waar we anders langer over zouden doen.
Hier zijn enkele voorbeelden om u te helpen dit beter te begrijpen:

 • Foto’s die op Instagram zijn gepubliceerd, worden automatisch op je andere sociale media-accounts geplaatst.
 • Nieuwe volgers op Facebook ontvangen automatisch een uitnodiging om verbinding te maken met je LinkedIn-account.
 • Nieuw gepubliceerde blogposts gaan automatisch naar uw Pocket-account.

Prijs: gratis.

53. Zapier

Zapier werkt op dezelfde manier als IFTTT. Er zijn echter enkele opvallende verschillen. Er zijn meer apps beschikbaar om uit te kiezen en het aantal gratis accounts is beperkt. Hoe dan ook, Zapier heeft een buitengewoon potentieel. U kunt verschillende taken automatiseren waarvan u dacht dat ze niet eens mogelijk waren, en het is ook snel!

Prijs: gratis met beperkte functies; of volledige functies voor $ 20 per maand.

54. Infusionsoft

Uw kleine startup ziet eruit en gedraagt ​​zich als een groot merk wanneer u software voor marketingautomatisering gebruikt. Het genereert leads en bouwt relaties op met klanten. U kunt zich concentreren op het opbouwen van uw bedrijf.

Infusionsoft helpt u het meeste uit uw lijst met contactpersonen te halen en de verkoop te laten groeien. U zult zien dat het aantal verwijzingen toeneemt, terwijl u tegelijkertijd minder tijd besteedt aan facturering en het opvolgen van klantproblemen. Infusionsoft wordt vertrouwd door meer dan 125.000 klanten. De meeste zijn kleine bedrijven die niet dachten dat ze konden concurreren met grotere en beter gefinancierde bedrijven.

Prijs: pakketten beginnen bij $ 199 / maand. Ze zijn gebaseerd op uw contacten en het aantal e-mails dat u naar uw gebruikers stuurt.

55. dlvr.it

Het kost veel werk om op de hoogte te blijven van sociale media. Heeft u de tijd om inhoud te vinden of te beheren, pas dan de relevantie ervan aan en categoriseer deze? dlvr.it is een geavanceerde geautomatiseerde assistent die uw bronnen scant en deelbare inhoud voorbereidt.

Kies het gewenste aanpassingsniveau en selecteer een leveringsschema. Laat dlvr.it het allemaal doen, of voeg een persoonlijk tintje toe aan elk bericht. Probeer het gratis en deel tot 5 feeds met drie sociale netwerkpagina’s.

Een premium betaald niveau voegt pakketten toe van 10 sociale netwerkpagina’s en 50 feeds. Koop een ander pakket wanneer het tijd is om te groeien. Een agentuurplan biedt het delen van 1.500 feeds op 250 sociale netwerkpagina’s. Een jaarlijkse verbintenis biedt een besparing van 17%.

Prijs: gratis basisservice. $ 9,99 / maand voor pro. $ 149,99 / maand voor een bureau.

56. Google Alerts

Is er een gemakkelijke manier om bij te houden wat er online over u is gepubliceerd? Hoe houdt u bij wat er over uw concurrentie wordt gezegd? Het is niet zo dat je de hele dag tijd hebt om rond te zitten en Google te gebruiken om dit spul te vinden.

Je hebt geen tijd, maar Google Alerts doet. Automatiseer het proces met deze krachtige maar over het hoofd geziene Google-tool. Stel zoveel meldingen in als je wilt. Kies bronrelevantie, geografische locatie, frequentie en hoeveel meldingen u wilt ontvangen. Google indexeert de meeste sociale-medianetwerken niet. Google Alerts is geen goede keuze om social media te monitoren.

Prijs: gratis.

57. Ontraport

Vermijd de “Frankenstein-aanpak” om uw bedrijf op te bouwen en begin met een alles-in-één oplossing die met u meegroeit. Dat is het idee achter Ontraport. Het overbrugt en automatiseert vier belangrijke bedrijfsgebieden:

 • Website bouwen en onderhouden
 • Marketingcommunicatie
 • e-commerce
 • CRM

U zult minder tijd besteden aan het uitzoeken hoe u bedrijfstools kunt integreren en meer tijd aan het opbouwen van uw bedrijf. Drie niveaus zijn geprijsd op basis van uw klantentelling. De instaplaag biedt geen volledige platformvoordelen.

Prijs: $ 79 / maand basic. $ 297 / maand voor pro. $ 597 / maand voor teams.

Tools voor het maken van inhoud

58. Sociale Crawlytics

Geweldige inhoudsideeën komen voort uit het weten wat uw concurrenten doen. Sociale Crawlytics scant meer dan 436 miljoen URL’s voor inhoud die wordt gedeeld over uw concurrenten. De service identificeert ook belangrijke beïnvloeders, zodat u ze ook over u kunt laten praten.

Meet en volg de informatie vanaf een intuïtief dashboard. Social Crawlytics is gratis, maar het gebruik is beperkt om middelen in evenwicht te brengen. Meld u aan met uw Twitter-account en betaal met Tweets of doneer met PayPal om meer tegoed te krijgen.

Prijs: gratis.

59. Inhoudverkenner

Wat is het geheim van het genereren van sterke inhoud? Schrijf meer op waarnaar mensen zoeken. Inhoudverkenner is een tool gemaakt door ahrefs die backlinks, organisch verkeer en sociale shares scant om te ontdekken wat populair is. Zoek een trefwoord of URL.

Content Explorer maakt een lijst met de meest populaire artikelen op basis van sociale shares en backlinks. Bekijk een specifiek stuk inhoud om nog meer populariteitsgegevens te vinden. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen. Jaarlijkse prijsopties voor de premium-abonnementen besparen u 20%. Prijsniveaus zijn gebaseerd op gebruikers, campagnes en bijgehouden zoekwoorden.

Prijs: $ 99 / maand voor Lite. $ 179 / maand voor de standaard. $ 399 / maand voor gevorderden. $ 999 / maand voor een bureau.

60. Buzzsumo

Enkele van de meest erkende merken ter wereld gebruiken Buzzsumo. Alle platformbehoeften zijn een trefwoordonderwerp of URL. Buzzsumo vertelt je wat je moet weten over hoe content presteert voor je concurrentie.

Gebruik de informatie om te beslissen hoe vergelijkbare inhoud voor u kan presteren. De website is ook een opslagplaats van informatie over beste praktijken. Probeer het eerst met een gratis proefperiode van 14 dagen. Bespaar 20% met jaarlijkse pakketopties. Complexiteit structureert drie betaalde premiumpakketten.

Prijs $ 99 / maand voor pro. $ 299 / maand voor een bureau. $ 399 / maand voor een onderneming.

61. Scoop.it

Kunt u het rendement op uw investering (ROI) meten voor inhoud die u maakt of beheert? Scoop.it gaat verder dan het maken van inhoud. Het platform controleert wat het suggereert om voorspellende inzichten te genereren. Daaropvolgende content profiteert van wat er is geleerd.

Schep het heeft meer dan 2,5 miljoen klanten, variërend van de Universiteit van San Francisco tot Microsoft. Het is gratis voor persoonlijk gebruik. Bespaar 20% met jaarlijkse pakketopties. Betaalde premium pakketten zijn op maat gemaakt voor een professioneel merk of voor websiteverkeer.

Prijs: gratis voor persoonlijk gebruik. $ 11 / maand voor een professioneel merk. $ 67 / maand voor websiteverkeer

62. Convert2CleanHTML

Het is handig om een ​​tekstverwerker zoals Microsoft Word te gebruiken om de tekst op te stellen die u op webpagina’s gaat gebruiken. Het probleem is dat je die tekst niet zomaar kunt knippen en plakken in je HTML-documenten. Er zijn veel vervelende onzichtbare code en opmaak die problemen op uw website veroorzaken.

Convert2CleanHTML laat jou:

 • Verwijder lege alinea’s
 • Converteren  naar , naar
 • Vervang niet-ASCII door HTML-entiteiten
 • Vervang slimme aanhalingstekens door ASCII-equivalenten
 • Inspringen met tabbladen, geen spaties
 • Vervang niet-brekende spaties door gewone spaties

Prijs: gratis.

63. Generator voor blogonderwerp

De blogwereld is HubSpot veel dank verschuldigd. Het creëerde een online blog onderwerp generator dat is gratis te gebruiken. Kies drie termen en klik op de knop. Het algoritme van de website doet de rest en beloont je met een week aan blogtitels.

Deze gratis tool bespaart u veel tijd. Het kan het uur aan onderzoek terugbrengen tot minuten. Misschien vindt u het eigenlijk moeilijk te geloven dat deze tool gratis is. Het is een ander lichtend voorbeeld van de inzet van HubSpot om de industrie te verbeteren met marketingproducten.

E-mail management tools

64. SaneBox

SaneBox kan u helpen uw e-mail te herstellen. Het platform gebruikt algoritmen om onbelangrijke e-mail uit je inbox te filteren. Wat overblijft is wat er toe doet. Het werkt met elk e-mailaccount op elk apparaat. Het is geen software of app. Het voegt gewoon een map toe aan uw bestaande e-mail.

Je krijgt meer dan alleen filteren. SaneBox biedt een reeks tools waarmee u de effectiviteit van uitgaande e-mailberichten kunt verbeteren. Probeer het gratis. Bespaar tot 40% met een jaarabonnement. Er zijn drie betaalde premium pakketten. De prijs is gebaseerd op aanvullende functies die filtering en functionaliteit uitbreiden.

Prijs: $ 7 / maand voor instapniveau (snack). $ 11 / maand voor mid-level (lunch). $ 36 / maand voor het hoogste niveau (diner).

65. Afrollen

Het zal u misschien verbazen hoeveel uw inbox krimpt als u uw abonnementen verwijdert. Dat is de rol van Afrollen. Het neemt al uw abonnementen en combineert ze in een dagelijkse samenvattingse-mail genaamd het updatepakket. Je mag kiezen wanneer je die samenvatting wilt laten bezorgen.

Alle abonnementsmails worden geïdentificeerd tijdens het installatieproces. Hier kunt u beginnen met opruimen. Afmelden voor wat u niet wilt. Unroll.Me verwijdert ze uit uw inbox.

Prijs: gratis.

66. FollowUpThen

Gebruik je je e-mailinbox als een takenlijst? Het lijkt een goed idee om belangrijke e-mails in gedachten te houden door ze achter te laten waar je ze kunt zien. Het enige dat de meesten van ons nodig hebben, is echter één dag voor nieuwe e-mails om die belangrijke uit het zicht te duwen. Dan zijn ze gek.

FollowUpThen is een service die u herinneringen over e-mails stuurt, zodat u ze kunt archiveren totdat ze nodig zijn. Probeer het uit met een gratis proefperiode van 30 dagen (u heeft een creditcard nodig). Betaalde premiumpakketten zijn meestal geprijsd op basis van het aantal maandelijkse follow-ups. Bespaar tot 20% met een jaarabonnement.

Prijs: gratis voor beperkt gebruik. $ 2 / maand voor persoonlijke productiviteit. $ 5 / maand voor professionele productiviteit. $ 9 / maand per gebruiker voor bedrijven.

67. Sortd

Gmail van Google wordt door miljoenen gebruikt, maar wordt niet door hen geliefd. De interface is onhandig. Niet iedereen is fan van het tabsysteem. Sortd biedt een andere visuele interface die een reeks zij-aan-zij lijsten maakt. Je inbox was niet bedoeld als een takenlijst, maar dit is een intuïtieve manier om het op die manier te gebruiken als je erop staat.

Sortd verandert je Gmail-instellingen niet. Het is gewoon een ‘slimme skin’ die de weergave verandert. Sleep en zet neer om prioriteit te geven aan lijsten die u maakt. U kunt de onderwerpregels van e-mail zelfs een andere naam geven, zodat ze logischer zijn. Sortd is gratis voor alle gebruikers terwijl het in bèta is.

Prijs: gratis.

68. Boemerang

Schrijf het nu. Verzend het later. Bijna 400.000 bedrijven gebruiken Boemerang om dit gemak toe te voegen aan hun Gmail-accounts. Gebruik het om e-mails in te plannen voor bezorging. Boomerang kan u er ook aan herinneren om een ​​bericht op te volgen als u geen antwoord krijgt.

Het neemt de realtime druk weg om via e-mail te communiceren. Het basisplan is gratis. Meld u aan voor het premium-abonnement en gebruik het een maand gratis. Als je besluit dat je het niet leuk vindt, blijf dan de gratis basisversie gebruiken.

Prijs: gratis voor beperkt gebruik. $ 4,99 / maand voor persoonlijke productiviteit en onbeperkte berichten. $ 14,99 / maand voor professionele productiviteit en onbeperkte berichten. $ 49,99 / maand voor premium service inclusief CRM-integratie.

69. Hiver

We hebben veel technieken en tools om aan onze individuele productiviteitsfactor te werken, maar hoe zit het met teamproductiviteit en samenwerking? Goed, Hiver is een tool die dit probleem oplost. Het integreert met uw inbox en verandert het in een krachtige samenwerkingstool.

Met de vele functies van Hiver, zoals gedeelde labels, gedeelde notities, e-mailherinneringen, gedeelde mailbox enz., Kunt u taken delegeren, hun status controleren, uw e-mail beheren, communiceren met uw team en nog veel meer.

Prijs: gratis voor maximaal 3 personen; begint bij $ 6 per maand daarna.

Tools voor contentbeheer

70. Tweeted Times

Je hebt content nodig om klanten aan te trekken. Je hebt meer inhoud nodig om ze terug te krijgen. Originele inhoud is het meest efficiënt, maar ook het meest tijdrovend. Het beste alternatief is het samenstellen van inhoud die past bij uw product of dienst.

De Tweeted Times is een engine voor het beheren van inhoud waarmee u inhoud kunt vinden die uw publiek aanspreekt. Vervolgens deelt en publiceert het deze relevante inhoud met uw publiek. Hun website bevat voorbeelden van de inhoud die het voor klanten beheert. Probeer de service gratis. Je hebt de betaalde versie nodig om te branden en aan te passen.

Prijs: gratis basisservice. $ 15 / maand voor premium.

71. Feedly

Zou het niet geweldig zijn als je iemand had die nieuwe inhoud had verzameld, zodat je het als een samenvatting kon lezen? Dat is het idee achter Feedly, een service die inhoudsbronnen verzamelt. Kies uw organisatiemethode en deel wat u ontdekt op sociale netwerken. De interface verwijdert afleiding door alle contentbronnen hetzelfde uiterlijk te geven.

Toegang tot uw Feedly-inhoud vanaf elk apparaat. De gratis service biedt maximaal 100 feeds. Twee premium betaalde niveaus voegen onbeperkte feeds, zoeken en teamsamenwerking toe.

Prijs: gratis basisservice. $ 5,41 / maand voor premium. $ 18 / maand per gebruiker voor teams.

72. ContentGems

Het is mogelijk dat het verzamelen van contentfeeds niet voldoende is. Mogelijk wilt u ook hulp bij het bepalen van wat relevant en actueel is. Overwegen ContentGems voor dit verhoogde niveau van ondersteuning. ContentGems gaat verder dan aggregatie door wat het vindt te verbinden met publicatietools voor sociale media, e-mailnieuwsbrieven en automatische publicatie op uw website.

Meld u aan voor een gratis account om één onderwerp en maximaal 10 zoekwoorden te volgen. Betaalde premiumniveaus voor bedrijven en instanties voegen meer onderwerp- en zoekwoorddekking toe, evenals integratie voor automatische publicatie. Er is een kortingsoptie als u kiest voor een jaarmodel.

Prijs: gratis basisservice. $ 99 / maand voor bedrijven. $ 199 / maand voor bureaus.

73. Storify

Op dit moment gebruikt iemand sociale media om over uw merk te praten. Autoriteitsbronnen publiceren inhoud die relevant is voor uw branche. Ziet u het? Onze ‘altijd verbonden’ klanten vragen om informatie zoals deze wordt gepubliceerd. Het nieuws van gisteren is te laat.

Storify biedt u de tools om het laatste nieuws te vinden en te publiceren. Een gratis versie is geschikt voor amateurbloggers. Er is een bedrijfsversie voor gevestigde merken met grote teams die bijdragen aan het genereren van inhoud.
Prijs: gratis basisservice. Enterprise-prijzen zijn afhankelijk van uw behoeften.

Dat is het zo’n beetje!

Welke productiviteitstools gebruik je om productief te blijven en waarom? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me