73 Top produktivitetsværktøjer til bloggere og enhver, der er interesseret i at øge effektiviteten

Contents

”Jeg har ikke tid nok til at gøre det!”

På et eller andet tidspunkt har de fleste af os sagt disse ord, enten til os selv eller en anden. Spørgsmålet er: Har vi virkelig ikke tid nok? Ikke rigtig. Det er bare alt sammen i vores hoveder. Denne selvbegrænsende tro er det, der forhindrer os i at være vores produktive selv.


Det er ikke som om vi ikke har tid nok til at lave vores blogging. Vi skal bare finde midlerne til at gøre mere med den tid, vi har. En af de bedste måder at gøre dette på er at bruge blogværktøjer, der er specielt designet til at øge produktiviteten.

Læs videre for forskellige blogværktøjer, der kan hjælpe dig med at afslutte med mere udført på kortere tid. Uanset om du vil automatisere kedelige opgaver, hold dig fokuseret eller organisere din tid bedre, kan det være nyttigt at bruge disse værktøjer.

Selvom der er nogle værktøjer, der er nævnt her, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal bruge dem alle. Bare vælg en eller to, som kan hjælpe med den særlige udfordring, du står overfor, og se, hvordan det går. Du bør undgå at bruge for mange værktøjer på én gang og fokusere på at håndtere et problem ad gangen.

Værktøjer til at øge din skriveproduktivitet

1. Lomme

Lomme giver dig mulighed for at gemme det indhold, du vil læse senere med kun et klik. Ved at tilføje tags kan du organisere dit gemte indhold bedre. Og takket være sin enkle interface er værktøjet let at bruge.

Du kan gemme indhold direkte fra din webbrowser, e-mail-boks eller forskellige applikationer, såsom Twitter, Flipboard og Pulse. Ved hjælp af dette værktøj kan du læse indhold i en distraktionsfri og ren grænseflade.

Pris: Gratis; $ 4,99 per måned for præmie.

2. ZenWriter

En simpel skriveapp til Windows, ZenWriter hjælper dig med at holde fokus på det vigtigste aspekt ved blogging: skrivning. Det er fri for alle distraktioner, der kan hindre din produktivitet.

Hvis du bruger en Mac, kan du prøve WriteRoom. Det er det perfekte alternativ og giver et lignende skrivemiljø som ZenWriter.

Pris: $ 19,95 med gratis prøveversion også tilgængelig.

3. Grammatisk

Når du går gennem dit blogindlæg efter at have skrevet det, vil du sandsynligvis gå glip af fejl, medmindre du har en korrekturlæser til din blog. Men selvom du ikke gør det, betyder det ikke rigtig noget siden Grammarly kan effektivt og hurtigt hjælpe dig med at forbedre din skrivning. Dette online korrekturlæsningsværktøj kan hjælpe dig med din sætningsstruktur, grammatik, stil, stavemåde og mere.

Du lærer også meget ved at bruge dette værktøj, fordi det viser dig, hvad du skal ændre med passende begrundelse.

Pris: Gratis.

4. Hemingway-app

Et webbaseret værktøj, the Hemingway-app gør det muligt for dig at forbedre din skrivning og gør det lettere at forstå. Ved at bruge det kan du spare masser af tidsredigering samt forbedre dine skrivefærdigheder samtidigt.

Du kan enten indsætte teksten i appen eller skrive i den. For pc- og MAC-brugere er der også en desktopeditor tilgængelig, men det koster dig.

Pris: Gratis; desktopversion $ 9.99.

5. Skribent

Scrivener er et skriveværktøj til Windows og Mac. Du kan bruge det til at skrive blogindlæg, e-bøger og endda oprette indhold til et bestemt blogmøde. Det besidder alt, hvad du leder efter i software til lav distraktion.

Den ting, vi kunne lide mest ved Scrivener, er imidlertid kompositilstanden, der indeholder en side på sort baggrund, hvilket gør skrivningen så meget lettere!

Pris: $ 40 med gratis prøveversion også tilgængelig.

6. HelpMeWrite

Det er ikke let at komme med en konstant kilde til ideer at skrive om, og det er frustrerende, hvis du er en blogger. Hjælp mig med at skrive er en webapp, der hjælper dig med at beslutte, hvad du skal skrive om næste. Opret en konto ved hjælp af dine Twitter-legitimationsoplysninger. Tilføj ting, du gerne vil skrive om på din profilside. Del derefter dine mønstre. Input fra deltagere giver dig retning og yderligere forslag.

HelpMeWrite er hjernen til et London-baseret digitalt designfirma kaldet Makeshift. Det blev født ud fra deres kærlighed til at skrive og et ønske om at få input fra sociale netværk. Forfattere vil fortælle dig, at det ikke er sjovt at øve på deres håndværk uden input. HelpMeWrite tager noget af ensomheden ud af processen.

Pris: Gratis

Værktøjer og apps til at blive mere organiseret

7. Evernote

Evernote er en app til notater, der fungerer på din webbrowser, mobiltelefon eller desktop. Det giver dig mulighed for at oprette og dele noter let og hurtigt. Og med alle dine noter lige under ét tag, gør det det meget lettere for dig at være organiseret. Det er dog ikke alt, hvad værktøjet er i stand til.

Du kan også spore alt fra huskelister til ideer til blogindlæg og administrere dit netværk og e-mail. Hvis du lærer at bruge Evernote effektivt, vil du indse, hvor godt det er for bloggere.

Pris: Gratis; $ 5 per måned for præmie.

8. Teux Deux

En opgave-app, Teux Deux kommer med en vri. I modsætning til andre gør-apps, som giver dig mulighed for at oprette tilsyneladende utallige lister, sætter dette værktøj alle dine lister i et kalenderformat. Dette gør igen dine to-do lister mere håndterbare.

Appen er enkel og har ingen unødvendige fløjter eller klokker, så lad os se, at det ender med at hindre din produktivitet. Brug af det, vil du vide nøjagtigt, hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det. Teux Deux fungerer på en mobilenhed eller i din webbrowser.

Pris: $ 3 per måned.

9. Todo

Det er vanskeligt at glemme navnet på denne app. Vi har alle en “todo” -liste. Det er her, vi holder det, der adskiller sig. Denne mobilapp er blevet en favorit. Dets brugerbase har sporet og afsluttet over 70 millioner opgaver med det.

Du har muligvis ikke tid til at stoppe og skrive noget. Det er ikke et problem for At gøre. Bare snak med appen, så gør den den til en opgave. Brug for en påmindelse om at købe noget næste gang du er i købmanden? Todo har geotagging muligheder. Du får beskeden, når du ankommer.

Pris: Gratis. En Cloud-version giver dig mulighed for at dele for at udføre opgaver med andre for $ 1,99 / mo eller $ 19,99 / år. En teamorienteret Enterprise-version er $ 3,99 / mo eller $ 39,99 / år pr. Person.

10. Any.do

Hvad hvis du kunne tage din “todo” -liste, din kalender og din mobilassistent (hej, Siri?) Og mash dem sammen? Det er begrebet bag Any.do. Deres websted fortæller dig, at det er mere end en todo-app. Det er en “life manager” og den nemmeste der er. Hjemmesiden siger, at det er så let at bruge, at folk holder sig til det dobbelt så længe som andre apps. Det er deres høflige måde at insistere på, at de fleste mennesker giver op på produktivitetsapps.

Du kan få det til iPhone, iPad og Mac. Det er også tilgængeligt for Android-telefoner og tablets. Der er en Chrome-udvidelse, men ellers skal du få adgang til den fra et standard browservindue. Tilmeld dig for at få hurtig adgang til Any.Do-assistenten. Den bruger AI til automatisk at gennemgå dine opgaver for de opgaver, den kan gøre for dig. Forbind det til en kombination af robotter og mennesker, der kan udføre denne opgave.

Pris: Gratis. Lås op premium-funktioner til $ 2,99 / mo eller $ 26,99 / år.

11. Todoist

Nogle gange skal din “todo” -liste være lidt mere sofistikeret. Det er tid til at opgradere til Todoist. Andre produktivitetsapps indeholder ting som undergaver, etiketter og påmindelser. Todoist formår at gøre dem mindre skræmmende.

Todoist er tilgængelig på tværs af ti platforme, så du behøver ikke at bekymre dig om kompatibilitet. Det støttes af både startups og Fortune 100 virksomheder. Unikt for denne app er et diagram, der sporer produktivitet baseret på hvor mange opgaver du udfører dagligt. Konsensus er, at du finder det mere nyttigt, hvis du låser op for de indstillinger, der følger med en premiumkonto.

Pris: Gratis. Præmie for enkeltpersoner eller Business for teams er $ 28,99 / år pr. Person.

12. Wunderlist

Overvej denne app, hvis du er interesseret i bare det grundlæggende. Wunderlist er sofistikeret nok til at lade dig omarrangere opgaver baseret på ændrede prioriteter. Det mangler avancerede funktioner som geotagging, gentagne frister og naturligt sprog til datoindstilling.

Wunderlist fungerer på alle platforme, så det er nemt at tage det med dig på farten. Appens største mestre roser den, fordi de siger, den er ikke oppustet med indstillinger. Du skal opgradere til en Pro-konto for at låse alle funktionerne op. Prisen er højere end andre lignende apps. Men du er ikke begrænset til filstørrelsesbegrænsninger, hvis du vil knytte et billede eller en video til en bestemt opgave.

Pris: Gratis. Pro- og forretningsversionerne er $ 4,99 per måned.

Værktøjer til at gøre grafisk oprettelse let

13. Stencil

Med Del som billede, kan du omdanne den fremhævede tekst til et tiltalende og engagerende visuelt indhold, der taler til dit publikum. Det tager næppe et minut (eller to) for dit visuelle indhold at være klar til at dele på tværs af dine sociale mediaprofiler.

Du kan generere trækkraft på sociale medier med billeder med citater, men det største problem er den tid det tager at oprette dem. Men med dette værktøj kan du oprette delbare billeder hurtigere end nogensinde før. Alt hvad du skal gøre er at fremhæve din ønskede tekst og vælge “Del som billede” for at begynde at redigere dit billede.

Pris: $ 8 per måned.

14. Easil

Sociale medier er vigtige for forfremmelse. Og de fleste af de sociale medier er tunge på grafik. Hvad gør du, hvis du ikke er en grafikperson? Gå over til Easil-webstedet. Du kan vælge en skabelon, der allerede er formateret til det valgte sociale medienetværk. Derfra er det bare et spørgsmål om at vælge de elementer, du ønsker, og derefter trække og slippe dem på plads.

easil har en voksende samling af tusinder af professionelt foruddesignede skabeloner. Du får adgang til lagerbilleder, der blev oprettet kun til sociale indlæg og blogs. Et eksklusivt størrelse til ændring af størrelse sikrer, at du ender med de rigtige dimensioner for hver social mediekanal. Gem almindeligt anvendte elementer i en favoritfane, så du får et ensartet udseende til dit brand.

Pris: Gratis til individuel brug og evaluering. $ 9 / mo for adgang til over 1.500 skabeloner. $ 79 / mo for adgang til over 3.000 skabeloner.

15. Skitch

Skitch af Evernote giver dig mulighed for at fange, redigere og gemme skærmbilleder i løbet af få minutter. Du kan også tilføje hurtige skitser, figurer og kommentarer for at få dit punkt på tværs af færre ord. Værktøjet er kompatibelt med smartphones, desktops og tablets.

Med Skitch behøver du aldrig at bruge “print screen” igen for at få skærmbilleder af billeder, du støder på på Internettet. Og da du har en række muligheder for redigering, reducerer det behovet for at bruge anden software.

Pris: Gratis.

16. Canva

Der var en tid, hvor sider krævede dyre billedredigeringssoftware til at skabe tiltalende og iøjnefaldende visuals til din blog. Dog nu med værktøjer som Canva, næsten hvem som helst kan nemt oprette infografik, grafik på sociale medier, præsentationer og billeder til blogindlæg. Brug af værktøjet er utroligt enkelt og ligetil.

Som en kendsgerning sagde Webbys, at det var det “letteste at bruge designprogram i verden.” Desuden konstruerede designerne grænsefladen på en måde, der gør samlingen af ​​billeder hurtig og nem.

Pris: Gratis; premium-billeder koster $ 1 hver.

17. Piktochart

Det er ingen hemmelig infografik er en fantastisk måde at præsentere information til dit publikum på en klar og hurtig måde. Men de er vanskelige at lave og kan ende med at tage timer. Piktochart er måske det nemmeste værktøj, der giver dig mulighed for at oprette en infographic så hurtigt som muligt. Det har skabeloner til præsentationer, infografik, bannere samt rapporter.

Hvis du har brugt Canva, skal du bemærke, at der er nogle ligheder mellem de to. Begge udmærker sig imidlertid ved helt forskellige ting. Du kan drage fordel af de forskellige gratis skabeloner og muligheder, men for at få adgang til nogle af dets bedste ting, skal du betale for pro-planerne.

Pris: Gratis; $ 29 per måned til pro plan.

18. Adobe Color CC

Det er undertiden udfordrende at vælge gode farveskemaer til din infografik eller blogindlæg. Når alt kommer til alt, vil dit farvevalg påvirke besøgendeoplevelse. Med værktøjer som Adobe Color CC, Du kan dog nemt oprette dine egne personaliserede farveskemaer. Der er forskellige farveregelindstillinger til din rådighed, hvilket betyder, at du har masser af muligheder. Da hver farve har HEX- og RGB-værdier, kan du også uden problemer kopiere og indsætte i ethvert billedredigeringsværktøj.

Pris: Gratis.

Mål Indstilling og sporing af apps for at holde dig motiveret

19. GoalsOnTrack

GoalsOnTrack mener, at mennesker, der sætter mål, er mere succesrige. Og hvis du vil føje til den succes, skal du bruge din mobile enhed. Inden du kommer til appen, vil de have dig til at forstå vigtigheden af ​​målsætning, og hvordan du gør det på den rigtige måde. Du lærer syv videnskabeligt dokumenterede strategier for at nå mål. Nu er du klar til appen.

Brug det til at sætte mål og tage handling. Andre områder af appen beder dig om at visualisere dine mål og spore den tid, du bruger til at nå dem. Stadigvis hjælper andre områder dig med at spore vaneopbyggende aktiviteter eller registrere succeser i en journal.

Pris: $ 68 / år for enkeltpersoner. En basisafgift på $ 68 / år og derefter $ 8 / mo pr. Bruger.

20. Coach.me

Folk, der lykkes med fitness-fitnessprogrammer, fortæller dig, at det er fordi du bruger en personlig træner. Du kan få lignende resultater i dit professionelle liv ved at arbejde med en coach. Coach.me tilbyder en gratis vane tracking app, der har hjulpet over en million mennesker med at danne nye vaner. Brug din mobile enhed eller se til at spore din aktivitet, og indstil tider, der skal mindes om de nye vaner, du prøver at opbygge.

En app kan ikke gøre det hele. Nogle gange har du brug for et menneske. Coach.me bruger appen som et stik til over 700 trænere, der kan hjælpe dig med at udvikle en vane. En anden gruppe af ledertræner er specialiseret i at hjælpe dig med at løse problemer på arbejdspladsen. De giver værdifuld karrierevejledning.

Pris: Gratis. Habit coachingtjenester starter ved $ 15 / week. Leadership coaching er $ 249 / mo.

21. LifeTick

Mange mål, der sætter softwareprogrammer og apps, fokuserer kun på professionelle ønsker. LifeTick tager en holistisk tilgang. Ja, du kan bruge det til at spore iværksætteraktiviteter. Men du får også succes, hvis du vil forbedre dine karakterer, spare penge eller tabe dig.

Appen fører dig gennem en flertrinsproces. Først etablerer du kerneværdier. Derefter lærer du, hvordan appen kan hjælpe dig med at bruge en metode til at holde mål på sporet. Du vil opdage, hvordan journalføring bevæger dig fremad. Du sporer den adfærd, der hjælper dig med at udvikle de rigtige vaner til succes.

Pris: Gratis for op til 4 mål. $ 39 / år for ubegrænset sporing. Planer for familie, skoler og virksomheder spænder fra $ 14 / mo til $ 199 / mo.

22. Habit List

Skab gode vaner og bryde usunde, hvis du vil gå hen imod produktivitet. Habit List er en app, der indeholder alt hvad du har brug for for at nå dine mål. Habit List-metoden inkluderer at holde dig motiveret ved at vise mængden af ​​ubrudt tid, du har holdt den gode opførsel til.

At opbygge en vane kræver gentagelse. Men nogle gange skal du tage fri. Mange apps tager ikke dette med i betragtning. Habit List ønsker at hjælpe dig med at holde din ubrudte streg. Det giver dig mulighed for at stoppe aktiviteter, indtil du sikkert er tilbage på kontoret.

Pris: $ 3,99

23. Livsvej

Er det muligt at bruge mindre end et minut om dagen på at bryde en dårlig vane eller bygge en ny? Livsstil er en app, der udfordrer dig til at spore identificere og ændre dine vaner – alt sammen på mindre end 60 sekunder om dagen.

Når appen lærer mere om dig, vil den antyde, at nogle måder styrker sunde vaner, du ønsker at opbygge. Eller det giver dig indsigt i, hvordan du kan undgå den opførsel, der skabte dine dårlige vaner i første omgang.

Pris: Gratis med et køb i appen på $ 4.99 for at låse premium-funktioner.

24. irunurun

Du har hørt, at folk henviser til ”at gå i gåtur i stedet for at tale samtalen. Skaberne af irunurun mener, at denne filosofi også fungerer godt til målsætning. Som de udtrykte det, “Handlinger taler højere end mål.” Den irunurun-app tilskynder til ydeevne og ansvarlighed. Det belønner dig for tilbagevendende adfærd, der bygger sunde vaner.

Succes er aldrig resultatet af en enkelt handling. Så du opretter handlingskontrolpanel. Hver gentagelse af denne handling tjener dig et andet mærke. Automatiske regnemaskiner viser fremskridt. Appens mål er at hjælpe dig med at realisere dit potentiale gennem fokus, konsistens og ansvarlighed.
En Android-version af apps findes i værkerne. I mellemtiden kan du bruge en hvilken som helst mobilenhed til at opdatere et webbaseret dashboard.

Pris: Gratis. (Imidlertid inviterer appens skabere dig til at sende dem en check for, hvad du synes, oplevelsen er værd, hvis du er så tilbøjelig.)

Påmindelsesapps for at holde dig på sporet

25. Forfald

Ikke alle todo-opgaver oprettes lige. Faktisk ville nogle af dem bare komme i vejen, hvis du føjede dem til din GTD (“Få ting gjort”) -kalender. Alligevel har du stadig brug for et sted at notere dem, så du ikke glemmer dem. På grund er stedet for påmindelser og timere, der er vigtige nok til at garantere et sted på din mobile enhed.

Men bare fordi de er lidt mindre vigtige, betyder det ikke, at du vil glemme dem. Denne app lader dig ikke glemme. Det vil gentagne gange minde dig om de poster, der skal betales, indtil du handler efter dem. Du kan slukke det, men før eller senere skal du bare gøre det, så du kan markere det som gjort.

Pris: $ 4.99

26. Markering2

Det er befriende at give slip på bekymringerne, indtil det er nødvendigt at koncentrere sig om dem. Denne app giver dig mulighed for at gøre det. Opret todo-opgaver, og lad dem bare gå. Du får besked om dem, når du næsten finder dig selv på det sted, du valgte for at udløse en påmindelse.

Her er et eksempel. Du er ikke løbet ud endnu, men du er ved at blive lav på ketchup. Du behøver ikke at huske at købe mere, næste gang du tilfældigvis er i købmanden. Bare fortæl Checkmark2 for at minde dig om ketchup næste gang du trækker ind i købmandsforretningens parkeringsplads. Det fungerer bedst til placeringsbaserede påmindelser, men du kan bruge det til at planlægge kalenderbaserede påmindelser.

Pris: $ 4.99

27. RemberTheMilk

Dit hoved er et dårligt sted at føre en todo-liste. Forsøg på at huske dem bringer stress. Det er målet med denne app. Fjern de ting, der rasler rundt i dit hoved, og placer det på din pålidelige mobile enhed. Der hjælpes den af ​​funktionerne på din smartphone til at holde dig organiseret.

Denne app er stort set en listeskaber på steroider. Du kan oprette så mange du vil, og holde dem organiseret med farverige tags. Bliv kornet med subtasks. Du skal ikke bekymre dig, hvis du går over bord med listen.

RememberTheMilk har en kraftfuld søgefunktion. Det fungerer bedst på din mobile enhed. Fordi det er på nettet, kan du også bruge det på enhver computer.

Pris: Gratis. Opgrader til Pro-versionen for $ 39.99 / år.

Cloudopbevaring og fildelingssoftware

28. Dropbox

Når det kommer til skylagringsværktøjer, siger det sig selv Dropbox er en af ​​de bedste i branchen. Alt hvad du skal gøre er at oprette en konto, downloade softwaren på din smartphone, tablet eller computer, og du kan begynde at gemme dine filer i Dropbox-mappen. Disse filer synkroniseres i skyen i realtid, mens du bruger den, og du kan få adgang til dem hvor som helst og når som helst. Det tager kun et par klik (eller haner).

Med Dropbox behøver du ikke bekymre dig om at miste dine data, hvis der sker noget med din computer; det sikkerhedskopierer alt!

Pris: Gratis for 2 GB + lagerplads; $ 9,99 per måned for yderligere lagerplads.

29. Google Drev

Det er for resten af ​​verden, hvad iCloud er for Apple-produktbrugere. Som du kunne forvente, er Google mere inkluderende. Du kan gemme næsten enhver fil på din Google Drev. Enhver fil, du opretter ved hjælp af en Google-app, tæller ikke med dit lagerplads.

Google er kendt for at være generøs med lagerplads. De starter med 15 GB. En anden fordel er evnen til at samarbejde i realtid med andre. Du kan også dele dokumenter uden at give adgang til dit drev. Der er en ulempe med Googles skybaserede lager. Det har lidt dokumentation og endnu mindre adgang til onlinehjælp.

Pris: Gratis for 15 GB. Priserne for mere opbevaring varierer med den øvre grænse på $ 299.99 / mo for 30 TB.

30. iCloud

Hvis du bruger Apple-produkter, har du hørt om det iCloud. Men selv de mest heftige Apple-fans har svært ved at beskrive, hvad iCloud er. Den bedste forklaring er, at iCloud fungerer som din personlige harddisk i skyen. Det gemmer dokumenter, fotos, musik og enhver fil, din iOs enhed eller Mac-computer kan oprette. Hvad det gør bedre end andre cloud-lagertjenester, synkroniseres disse filer automatisk på dine enheder.

Du kan gemme enhver fil på iCloud, så længe en registreret app eller softwareprogram kan læse eller skrive til den. iCloud gør et fremragende stykke arbejde med at dele filer med dine Apple-mærkeprodukter. Men det gør ikke et godt stykke arbejde med andre. Du vil give det forbi, hvis fildeling eller samarbejde er vigtigt for dig.

Pris: Gratis for 5 GB lagerplads. 50 GB er $ 0,99 / mo. 200 GB er $ 2,99 / mo. 1 TB er $ 9.99 / mo. 2 TB er $ 19.99 / mo.

Værktøjer til at øge din sociale medias effektivitet

31. Buffer

Et nemt at bruge værktøj, Buffer hjælper dig med at planlægge opdateringer på sociale medier ved at klikke på en knap. Du kan vælge, hvornår du vil dele opdateringerne fra din Buffer-konto. Og med dens fremragende analyser kan du spore dit mest klikværdige indhold.

Hvis du ikke har inspiration, kan du bruge værktøjet til at finde et fantastisk indhold, der skal deles, f.eks. Billeder, links og citater. Du kan nemt gøre dette på fanen Forslag.

Pris: 30-dages ubegrænset gratis prøveperiode; premium-planer starter ved $ 10 pr. måned.

32. CoSchedule

CoSchedule er en webbaseret redaktionskalender med en række praktiske sociale mediefunktioner. Ikke alle bloggere og marketingfolk har tid til at komme rundt for at dele deres indlæg, især hvis der kommer noget vigtigt op.

Med CoSchedule kan du imidlertid planlægge og planlægge sociale medieaktiviteter i den redaktionelle kalender, så dine indlæg offentliggøres automatisk! Dette giver dig mulighed for at få mest muligt ud af Facebook og Twitter.

Pris: $ 15 pr. Måned med en gratis prøveversion også tilgængelig.

33. Social Oomph

Social Oomph er et nyttigt værktøj, der kan hjælpe dig med at spare tid på adskillige sociale medier. Du kan bruge den til at finde de rigtige mennesker til at følge, overvåge omtaler, offentliggøre direkte til blogs og planlægge opdateringer, blandt andet.

Kort sagt gør værktøjet at dele tilbagevendende opdateringer lettere og automatiserer dine tidskrævende opgaver. Understøttede netværk inkluderer LinkedIn, Twitter og Facebook.

Pris: Gratis med begrænsede funktioner; komplette funktioner til $ 17,97 hver anden uge.

34. Venner + mig

Er du på Google+? Derefter vil du simpelthen elske Venner + Me. Med dette værktøj kan du promovere dine Google+ indlæg fra profiler og sider til andre sociale medienetværk, såsom Tumblr, Twitter, LinkedIn og Facebook.

Så hvis du vil spare tid på planlægning af indhold på tværs af flere netværk og vil vokse din Google+ efter, er Friends + Me det værktøj, du har brug for.

Pris: Gratis for op til tre konti; betalte planer starter ved $ 9 per måned.

35. Hootsuite

HootSuite forenkler administration af sociale medier ved at give dig mulighed for at administrere alle dine sociale netværk fra en platform, ligesom Buffer. Det er den mest anvendte platform verden over med 10 millioner brugere og tæller.

Ved hjælp af dette værktøj kan du sende indlæg nu eller planlægge dem til automatisk udstationering i fremtiden. Er det ikke praktisk at have alt sammen på en platform? Det tror vi også!

Pris: Gratis med begrænsede funktioner; præmieplan for $ 9.99 pr. måned.

36. Postplanlægger

Brug for noget social markedsføring inspiration? Postplanlægger er en online ressource, der hjælper dig med at finde det bedste indhold til dit publikum. Det hjælper dig også med at bestemme, hvornår og hvor du skal placere det for maksimale resultater. Post Planner sporer og analyserer derefter svaret.

Platformen er fleksibel nok til at vælge dit niveau af automatisering. Deltag så meget som du vil, eller bare læn dig tilbage og lad Post Planner gøre det hele for dig. Post Planner fungerer med de mest populære nuværende sociale netværk. Brug det til at finde indhold, eller bare sende det. Der er fem planer. Hver er designet til kun at tilbyde dig det, du har brug for, baseret på mængden af ​​profiler og sider på sociale medier.

Pris: Planerne spænder fra $ 9 / mo til $ 199 / mo. De faktureres årligt.

Værktøjer til at forbedre dit fokus

37. FocusWriter

Intet imod Microsoft Word, men det har flere funktioner, end de fleste mennesker har brug for. Microsoft Office-pakken er nu skybaseret og opkræver et lavt månedligt gebyr. Alligevel er prisen mere end nogle har råd til. FocusWriter rammer begge kritik. Det tilbyder en fjernet og afslappende tekstbehandler. Bedst af alt, det er gratis.

Sæt FocusWriter i fuldskærmstilstand, og der er ikke engang værktøjslinjer til at distrahere dig. FocusWriter giver dig kun det mest basale inden for tekstbehandling. Det er alt, hvad de fleste forfattere har brug for. Gå forbi dette, hvis du har brug for det
en stavekontrol, eller hvis du planlægger at tilføje kompleks formatering. Du kan heller ikke tilføje billeder eller tabeller. FocusWriter handler kun om en ting: ord.

Pris: Gratis.

38. E.ggTimer

E.ggTimer er en simpel nedtællingsur, der er let at bruge og tilgængelig fra din webbrowser. Alt hvad du skal gøre er at indstille timeren ved at specificere det ønskede tidspunkt, klikke på “gå”, og værktøjet starter en nedtælling. Du modtager en anmeldelse i din browser, når tiden udløber.

Pris: Gratis.

39. Fokusforstærker

Hvis du forbliver fokuseret, er noget, du kæmper med, Fokusforstærker er en app, der kan hjælpe. Ligesom E.ggTimer bruger den Pomodoro-teknikken, der udløber, når du arbejder på en bestemt opgave i 25 minutter, så du kan tage en kort pause. Det lyder muligvis fjollet i starten, men mange bloggere har prøvet appen, og de fleste har endt med at opnå positive resultater!

Pris: Gratis prøveperiode i 15 dage; USD 2,99 pr. Måned til tidssporing og rapporteringsfunktioner.

40. Pomodoro-teknik

I slutningen af ​​1980’erne forsøgte universitetsstuderende Francesco Cirillo at forbedre sit fokus ved at bruge en timer til at spore studieintervaller. Han adskilte disse 25 minutters skiver med korte, tidsbestemte pauser. Begge blev overvåget ved hjælp af en timer formet som en tomat, han fandt i køkkenet.

Vi kender Cirillos tilgang til at fokusere i dag ved navn Pomodoro fordi han opkaldte teknikken efter det italienske ord for tomat. Lær dig selv om Pomodoro-teknikken, før du investerer i en af ​​de mange apps og softwareprogrammer, der fungerer som timere. Cirillo mener, at flow og fokus forbedres ved lavteknologisk brug af en mekanisk timer. At finde en formet som en tomat er op til dig.

Pris: Gratis

41. Fokus @ vil

Musik har charme til at lindre det vilde bryst. Og nu har videnskaben bevist, at musik også kan hjælpe dig med at fokusere. Det er ideen bag denne webbaserede Fokus @ vilje service. Vælg mellem over 50 kanaler med musik med tusinder af timers original musik. Hver kanal har en særlig effekt på din evne til at fokusere. Det er baseret på gennemprøvet neurovidenskelig forskning.

Musikken reducerer distraktioner, så du kan fokusere på produktivitet. Undersøgelser viser, at lytte til musikken kan øge den tid, du opretholder fokus med 200% til 400%. Andre undersøgelser har vist, at du kan koncentrere dig i maksimalt 100 minutter.

Pris: Gratis til en 15-dages prøveperiode. Holdpriser starter ved $ 9,95 / mo for op til 5 brugere og går så lavt som $ 6,95 / mo for op til 100 brugere.

42. Skovapp

eMarketer projekter, som vi bruger mere end 3 timer om dagen på smartphones og tablets. Apps klapper efter vores opmærksomhed og afbryder koncentration. En Irvine-undersøgelse fra University of California fandt, at det tager i gennemsnit 23 minutter at komme tilbage på opgaven.

Skaberne af Skov kæmper ild med ild. De skabte en app, der gamified fokus. Brug appen til at plante et virtuelt træ, når du vil fokusere på en opgave. Det vil vokse fra frøplante til modenhed i de næste 30 minutter. Hvis du forlader appen, dræber du træet. Hent Forest til din browser også.

Pris: $ 1,99.

Projektstyringsværktøjer til at spore dit arbejde og få resultater

43. Asana

asana er et projektstyringsværktøj, der giver dig mulighed for at opdele store opgaver i små trin, samarbejde om projekter med andre bloggere og endda oprette to-doser fra din e-mail-boks. Det giver dig også mulighed for at planlægge hele din arbejdsplan.

Hvis du beslutter at rulle ned og tænker, at du ikke har nogen behov for projektstyring, skal du tænke igen! Hvad med de forskellige to-doser, som du aldrig ser ud til at afslutte? Eller de millioner dele af et blogging-projekt, du bare ikke kan holde styr på? Ja, Asana kan hjælpe med alt det!

Pris: Gratis.

44. Trello

Et andet projektstyringsværktøj, Trello hjælper dig med at oprette boards til alle dine projekter. Du skal oprette lister på tværs af dit bord og tilføje kort til hver liste. Inden for disse kort kan du vedhæfte filer, specificere en forfaldsdato samt tilføje etiketter, beskrivelser og checklister. Dette gør det lettere for dig at styre opgaver til projekter med mange detaljer.

For ikke at nævne, at da det kan prale af en enkel og samarbejdsvenlig interface, er projektstyring meget hurtigere med Trello!

Pris: Gratis; $ 5 per måned for præmie.

45. Basecamp

Mange produktivitetsapps fungerer godt for enkeltpersoner. Base Camp er gavnligt for hold. Virksomheder siger, at deres medarbejdere får mere arbejde hurtigere og med færre fejl. Ansvarlighed stiger, mens mistede frister går ned. Basecamp fremmer samarbejde. Det bliver det enkelte sted for alle meddelelser, filer, todo-opgaver og tidsplaner.

Basecamp er en stærk konkurrent, hvis du føler, at e-mail har overhalet produktiviteten. Det tager kun kort tid for teams at opdage fordelene ved et enkelt sted til kommunikation og arbejdsgang. Bedst af alt, det slipper af med undskyldningen “Jeg har aldrig fået e-mail”, der flyder rundt i de fleste kontorer.

Pris: Gratis 30-dages prøveperiode for alle. Det forbliver gratis for lærere og studerende. $ 99 / mo eller $ 1.000 / år for virksomheder uden brugergrænser. 50% rabat på nonprofitorganisationer og velgørenhedsorganisationer.

Apps til god tidsstyring er vigtige for din succes

46. ​​Toggl

Et handy-dandy værktøj, Toggl hjælper dig med at spore din tid bedre. Alt hvad du skal gøre er at indtaste det, du arbejder på, trykke på start og derefter stoppe timeren. Værktøjet gemmer ikke kun din opgave, men også den tid, du har brugt på den. Dette giver dig mulighed for at bruge din tid omhyggeligt på en bestemt opgave.

Derudover fungerer værktøjet også godt, hvis du vil overvåge dit teams produktivitet.

Pris: Gratis med grundlæggende funktioner; komplette funktioner til $ 49 pr. måned.

47. RescueTime

Tidsstyring handler ikke kun om at vide, hvad du skal gøre. Det er lige så vigtigt at vide, hvor meget tid du bruger på at gøre det. Ideen bag RescueTime er enkel. Det hjælper dig med at øge din produktivitet ved at overvåge din computers brug. Derefter fortæller det dig, hvornår og hvordan du mister produktiviteten.

Når du har installeret det, kører RescueTime sikkert i baggrunden på din computer og mobile enheder. Det sporer den tid, du bruger på apps og websteder. Bagefter kan det give dig detaljerede rapporter om din aktivitet. Redningstid er mere end et rapportkort. Det kan også være proaktivt. Brug redningstid til at blokere distraherende websteder. Det kan også advare dig, når du har brugt en bestemt tid på en aktivitet.

Pris: Gratis til sporing af tid ved hjælp af websteder og apps. $ 9 / mo. $ 72 / år for en premium-konto, der sporer tid væk fra computeren, blokerer websteder, opretter målalarmer og logger resultater.

48. fanurio

Du skal være i stand til at spore tid, hvis du opkræver timen for dine tjenester. Især hvis du er freelancer. Fanurio vil gøre dette for dig og meget mere. Softwaren kører på Java-teknologi, så den er kompatibel med næsten ethvert operativsystem. Det vil spore alt, hvad en freelancer skal bruge for at fakturere på projektbasis.

fanurio har en manuel time tracker, og den integreres med både Windows og OS X desktops. Men du har brug for mere end tidssporing, så fanurio planlægger og administrerer også opgaver. Det sporer også gebyrer, udgifter og endda ture. Denne information bruges til at oprette fakturaer i forskellige dokumentfilformater såvel som HTML.

Pris: $ 59.

49. ATracker

Handler du alt om iPhone? Denne iOS-app er muligvis netop den ting for dig. Det følger Apples UI-filosofi og æstetik og leverer en simpel, men elegant, opgavebaseret tids tracker. Der er minimal opsætning. Start og stop en opgave med et enkelt tryk. Brug eksisterende iCal-kalendere til at konvertere en eksisterende begivenhed til noget, du kan spore. Sammenlign planlagt en aktivitet med faktisk aktivitet.

Ukomplicerede rapporter vises i cirkeldiagram eller søjleformater, og du kan dele dem via e-mail eller sociale netværk.

Det ATracker er kompatibel med Apple Watch-produkter, og du kan bruge time tracker uden at skulle låse dit ur op.

Pris: Gratis (Lite version). Den fulde version, der tilbyder flere rapporter og ubegrænset opgavesporing, er $ 4,99.

50. TimeDoctor

Her er en forfriskende ændring. Denne app ønsker, at du først skal svare på tre spørgsmål. Time Doctor vil sikre dig, at det er rigtigt for dig, inden webstedet viser dig funktioner og fordele.

Det ser faktisk ud til, at det er sådan. Hvis du ikke ønsker at spille sammen, skal du bare klikke på den reducerende navigationsknap “Fortæl mig mere”. Det er i bunden af ​​skærmen. Du vil blive taget til flere oplysninger om tidssporingen.

Et hurtigt overblik kan give indtryk af, at TimeDoctor ikke tilbyder et unikt værdiproposition. Men der skal være noget specielt ved det. Hvorfor ellers ville du se logoer med store virksomhedsnavne, der er angivet som brugere? TimeDoctor har integrationer med 32 andre softwareprodukter. Det er en imponerende udvidelse af funktionalitet.

Pris: Gratis (begrænsede funktioner). $ 5 / mo for individuelle brugere. $ 9.99 / mo for organisationer. Du får en særlig privat prisfastsættelse ganske for mere end 50 brugere.

51. Nu

KYS. Det er forkortelsen til Keep It Simple (Stupid). Denne app anvender KISS-princippet til sporingstid. Det er alt, hvad det gør, men det gør det godt. Du har måske gættet det ved navnet. IOS-appen har to tilstande. Nuvisning registrerer, hvad du i øjeblikket laver. Tryk for at starte eller stoppe opgaver. Visningen Then giver dig rapporter om, hvordan du har brugt din tid.

Nå, okay … der er faktisk en 3. visning. Det er en variation af udsigten Herefter. Det viser dig diagrammer, så du kan sammenligne tidsforbrug på opgaver. Problemet med en app som denne er, at du måske glemmer at fortælle den at starte sporing. NowThen har en løsning. Det vil minde dig med regelmæssige intervaller om, at du enten sporer en opgave, eller at du ikke optager noget.

Pris: Gratis. Pro-versionen tilføjer dataeksportkapacitet, så du kan bruge den til sporingstid, du vil oplade til klienter. Det koster $ 2,99 og er tilgængeligt i Apple App Store.

Værktøjer til at automatisere kedelige opgaver

52. IFTTT

Med IFTTT, du kan nemt oprette forbindelser, kaldet kanaler, mellem adskillige onlinetjenester, alt fra Evernote til Facebook. Derefter forbinder værktøjet kanaler sammen for at udføre mange kedelige opgaver, som lades ansigt ellers vil tage dig længere tid.
Her er et par eksempler, der hjælper dig med at forstå dette bedre:

 • Fotos, der er offentliggjort på Instagram, sendes automatisk på dine andre sociale mediekonti.
 • Nye følgere på Facebook modtager automatisk en invitation til at oprette forbindelse til din LinkedIn-konto.
 • Nyligt offentliggjorte blogindlæg går automatisk ind på din Pocket-konto.

Pris: Gratis.

53. Zapier

Zapier fungerer på samme måde som IFTTT. Der er dog et par bemærkelsesværdige forskelle. Der er flere apps tilgængelige at vælge imellem, og antallet af gratis konti er begrænset. Uanset hvad har Zapier ekstraordinært potentiale. Du kan automatisere forskellige opgaver, som du aldrig troede var endda muligt, plus det er også hurtigt!

Pris: Gratis med begrænsede funktioner; eller fulde funktioner til $ 20 pr. måned.

54. Infusionsoft

Din lille opstart ser ud og fungerer som et stort brand, når du bruger marketingautomationssoftware. Det genererer kundeemner og bygger relationer med kunderne. Du kan koncentrere dig om at opbygge din virksomhed.

Infusionsoft hjælper dig med at få mest muligt ud af din kontaktliste og øge salget. Du vil se henvisningerne stige, mens du samtidig bruger mindre tid på fakturering og opfølgning på kundespørgsmål. Infusionsoft er tillid af mere end 125.000 kunder. De fleste er små virksomheder, der ikke troede, de kunne konkurrere med større og bedre finansierede virksomheder.

Pris: Pakker starter ved $ 199 / mo. De er baseret på dine kontakter og antallet af e-mails, du sender til dine brugere.

55. dlvr.it

Det kræver en masse arbejde at holde øje med de sociale medier. Har du tid til at finde eller sammenstille indhold, så tilpas og kategoriser dets relevans? dlvr.it er en sofistikeret automatiseret assistent, der scanner dine kilder og forbereder delbart indhold.

Vælg det ønskede tilpasningsniveau, og vælg en leveringsplan. Lad dlvr.it gøre det hele, eller tilføj personlige touch til hvert indlæg. Prøv det gratis, og del op til 5 feeds med tre sider på det sociale netværk.

Et premiumbetalt niveau tilføjer pakker med 10 sociale netværkssider og 50 feeds. Køb en anden pakke, når det er tid til at vokse. En agenturplan giver deling af 1.500 feeds til 250 sider på det sociale netværk. En årlig forpligtelse giver 17% besparelser.

Pris: Gratis grundlæggende service. $ 9.99 / måned for pro. $ 149.99 / måned for et agentur.

56. Google Alerts

Er der en nem måde at følge med på, hvad der offentliggøres online om dig? Hvordan kan du holde styr på, hvad der bliver sagt om din konkurrence? Det er ikke som om du har tid til at sidde rundt hele dagen og bruge Google til at finde disse ting.

Du har ikke tid, men Google Alerts gør. Automatiser processen med dette kraftfulde, men oversettede Google-værktøj. Indstil så mange advarsler, som du vil. Vælg kildeaktivitet, geografisk placering, hyppighed og hvor mange alarmer du vil have. Google indekserer ikke de fleste sociale medienetværk. Google Alerts er ikke et godt valg til at overvåge sociale medier.

Pris: Gratis.

57. Ontraport

Undgå “Frankenstein-metoden” til at opbygge din forretning og start med en alt-i-en-løsning, der vil vokse sammen med dig. Det er ideen bag Ontraport. Det bygger bro og automatiserer fire vigtige forretningsområder:

 • Opbygning og vedligeholdelse af websteder
 • Marketing kommunikation
 • eCommerce
 • CRM

Du bruger mindre tid på at finde ud af, hvordan du integrerer forretningsværktøjer og mere tid på at opbygge din virksomhed. Tre niveauer er pris baseret på dit kundetælling. Niveauet på indgangsniveau tilbyder ikke fulde platformfordele.

Pris: $ 79 / måned grundlæggende. $ 297 / måned for pro. $ 597 / måned for hold.

Værktøjer til oprettelse af indhold

58. Sociale crawlytics

Fantastiske indholdsidéer kommer fra at vide, hvad dine konkurrenter laver. Sociale crawlytics scanner over 436 millioner webadresser for indhold, der deles om dine konkurrenter. Tjenesten identificerer også vigtige påvirkere, så du også kan få dem til at tale om dig.

Mål og spor informationen fra et intuitivt betjeningspanel. Sociale crawlytics er gratis, men brugen er begrænset til at balansere ressourcer. Tilmeld dig med din Twitter-konto, og betal med tweets eller lav en donation med PayPal for at få flere kreditter.

Pris: Gratis.

59. Content Explorer

Hvad er hemmeligheden bag generering af stærkt indhold? Skriv mere om, hvad folk søger efter. Content Explorer er et værktøj oprettet af ahrefs, der scanner backlinks, organisk trafik og sociale dele for at afsløre, hvad der er populært. Søg i et nøgleord eller URL.

Content Explorer opretter en liste over de mest populære artikler baseret på sociale aktier og backlinks. Bor ned til et bestemt stykke indhold for at finde endnu mere popularitetsdata. Der er en gratis 14-dages prøveperiode. Årlige prisindstillinger for præmieplanerne sparer dig 20%. Prisniveauer er baseret på brugere, kampagner og spore søgeord.

Pris: $ 99 / måned for lite. $ 179 / måned for standarden. $ 399 / måned for avanceret. $ 999 / måned for et agentur.

60. Buzzsumo

Nogle af de mest anerkendte mærker i verden bruger Buzzsumo. Alle platformens behov er et nøgleordstema eller URL. Buzzsumo fortæller dig, hvad du har brug for at vide om, hvordan indhold fungerer til din konkurrence.

Brug informationen til at beslutte, hvordan lignende indhold kan fungere for dig. Webstedet er også et arkiv med information om bedste praksis. Prøv det først med en gratis 14-dages prøveperiode. Spar 20% med årlige pakkeindstillinger. Kompleksitet strukturerer tre betalte premium-pakker.

Pris $ 99 / måned for pro. $ 299 / måned for et agentur. 399 USD / måned for en virksomhed.

61. Scoop.it

Kan du måle afkastet på din investering (ROI) for indhold, du opretter eller kuratere? Scoop.it går ud over oprettelse af indhold. Platformen reviderer, hvad den foreslår for at generere forudsigelig indsigt. Efterfølgende indhold drager fordel af det, vi lærer.

Scoop.it har mere end 2,5 millioner kunder, lige fra University of San Francisco til Microsoft. Det er gratis til personlig brug. Spar 20% med årlige pakkeindstillinger. Betalte premium-pakker er skræddersyet til et professionelt brand eller til webstedstrafik.

Pris: Gratis til personlig brug. $ 11 / måned for et professionelt brand. $ 67 / måned for webstedstrafik

62. Konverter2CleanHTML

Det er praktisk at bruge en tekstbehandler som Microsoft Word til at komponere den tekst, du bruger på websider. Problemet er, at du ikke bare kan klippe og indsætte den tekst i dine HTML-dokumenter. Der er masser af irriterende usynlig kode og formatering, der vil forårsage problemer på dit websted.

Convert2CleanHTML lader dig:

 • Fjern tomme afsnit
 • Konvertere  til , til
 • Erstat ikke-ASCII med HTML-enheder
 • Udskift smarte tilbud med ASCII-ækvivalenter
 • Indrykk med faner, ikke mellemrum
 • Udskift ikke-brudende rum med almindelige rum

Pris: Gratis.

63. Blog Topic Generator

Bloggerverdenen skylder HubSpot en taknemmelig gæld. Det skabte en online blog emne generator det er gratis at bruge. Vælg tre termer, og klik på knappen. Webstedets algoritme gør resten, og belønner dig med en uges værdi af blogtitler.

Dette gratis værktøj er en fantastisk tidsbesparende. Det kan reducere times værdi af forskning til minutter. Du har måske faktisk svært ved at tro, at dette værktøj er gratis. Det er et andet lysende eksempel på HubSpots forpligtelse til at forbedre branchen med markedsføringsprodukter.

eMail Management Tools

64. SaneBox

SaneBox kan hjælpe dig med at genvinde e-mail-fornuft. Platformen bruger algoritmer til at filtrere uvigtig e-mail ud af din indbakke. Hvad der er tilbage er det, der betyder noget. Det fungerer med enhver e-mail-konto på enhver enhed. Det er ikke software eller en app. Det tilføjer bare en mappe til din eksisterende e-mail.

Du får mere end filtrering. SaneBox tilbyder en pakke værktøjer, der hjælper dig med at forbedre effektiviteten af ​​udgående e-mail-meddelelser. Prøv det gratis. Spar op til 40% med en årlig plan. Der er tre betalte premium-pakker. Prisfastsættelse er baseret på yderligere funktioner, der udvider filtrering og funktionalitet.

Pris: $ 7 / måned for indgangsniveau (snack). $ 11 / måned til mellemniveau (frokost). $ 36 / måned for øverste niveau (middag).

65. Unroll.Me

Du kan blive overrasket over, hvor meget din indbakke skrumper, hvis du fjerner dine abonnementer. Det er rollen som Unroll.Me. Det tager alle dine abonnementer og kombinerer dem i en daglig digest-e-mail, der hedder Samlingen. Du skal vælge, når du vil have den fordøjet leveret.

Alle abonnements-e-mails identificeres under installationsprocessen. Det er her du kan begynde at rydde op. Afmeld abonnementet på det, du ikke ønsker. Unroll.Me fjerner dem fra din indbakke.

Pris: gratis.

66. Følg derefter

Bruger du din e-mail-indbakke som en opgaveliste? Det ser ud til at være en god ide at holde vigtige e-mails på toppen ved at forlade dem, hvor du kan se dem. Alt det kræver for de fleste af os er dog en enkelt dag for nye e-mails for at skubbe de vigtige ud af syne. Så er de ude af sind.

FollowUpThen er en service, der sender dig påmindelser om e-mails, så du kan arkivere dem, indtil de er nødvendige. Prøv det med en 30-dages gratis prøveperiode (du har brug for et kreditkort). Betalte præmiepakker prissættes for det meste baseret på antallet af månedlige opfølgninger. Spar op til 20% med en årlig plan.

Pris: Gratis til begrænset brug. $ 2 / måned for personlig produktivitet. $ 5 / måned for professionel produktivitet. $ 9 / måned per bruger for virksomheder.

67. Sortd

Googles Gmail bruges af millioner, men ikke elsket af dem. Interfacet er klodset. Ikke alle er fan af fanesystemet. Sortd tilbyder en anden visuel grænseflade, der skaber en række side-ved-side-lister. Din indbakke var ikke beregnet til at være en opgaveliste, men dette er en intuitiv måde at bruge den på den måde, hvis du insisterer.

Sortd ændrer ikke din Gmail-opsætning. Det er bare en “smart hud”, der ændrer synspunktet. Træk og slip for at prioritere lister, du opretter. Du kan endda omdøbe e-mail emnelinjer, så de giver mere mening. Sortd er gratis for alle brugere, mens det er i beta.

Pris: gratis.

68. Boomerang

Skriv det nu. Send det senere. Næsten 400.000 virksomheder bruger Boomerang for at tilføje denne bekvemmelighed til deres Gmail-konti. Brug det til at planlægge e-mails til levering. Boomerang kan også minde dig om at følge op på en meddelelse, hvis du ikke får svar.

Det tager realtidspresset ud af at kommunikere via e-mail. Den grundlæggende plan er gratis. Tilmeld dig præmieplanen og brug den gratis i en måned. Hvis du beslutter, at du ikke kan lide det, skal du fortsætte med at bruge den gratis basisversion.

Pris: Gratis til begrænset brug. $ 4.99 / måned for personlig produktivitet og ubegrænsede meddelelser. $ 14.99 / måned for professionel produktivitet og ubegrænsede meddelelser. $ 49.99 / måned for premium-service, der inkluderer CRM-integration.

69. Hiver

Vi har mange teknikker og værktøjer til at arbejde på vores individuelle produktivitetsfaktor, men hvad med teamproduktivitet og samarbejde? Godt, hiver er et værktøj, der løser dette problem. Det integreres med din indbakke og gør det til et kraftfuldt samarbejdsværktøj.

Hivers mange funktioner såsom delte etiketter, delte notater, e-mail-påmindelser, delt postkasse osv. Giver dig mulighed for at delegere opgaver, overvåge deres status, styre din e-mail, kommunikere med dit team og meget mere.

Pris: Gratis for op til 3 personer; starter ved $ 6 per måned ud over det.

Værktøjer til indholdskuration

70. Tweetede tider

Du har brug for indhold for at tiltrække kunder. Du har brug for mere indhold for at få dem til at vende tilbage. Originalt indhold er det mest effektive, men det er også det mest tidskrævende. Det bedste alternativ er at sammenstille indhold, der matcher dit produkt eller din tjeneste.

Det Tweetede tider er en indholdsarkationsmotor, der hjælper dig med at finde indhold, der appellerer til dit publikum. Derefter deler og offentliggør den dette relevante indhold med dit publikum. Deres websted indeholder eksempler på det indhold, det kuraterer for kunderne. Prøv tjenesten gratis. Du har brug for den betalte version for at mærke og tilpasse.

Pris: Gratis grundlæggende service. $ 15 / måned for præmie.

71. Fødeligt

Ville det ikke være dejligt, hvis du havde nogen, der indsamlede nyt indhold, så du kunne læse det som en fordøje? Det er ideen bag Feedly, en tjeneste, der aggregerer indholdskilder. Vælg din organisationsmetode, og del, hvad du opdager på sociale netværk. Grænsefladen fjerner distraktion ved at give det samme udseende til alle indholdskilder.

Få adgang til dit Feedly-indhold fra enhver enhed. Den gratis service giver op til 100 feeds. To premium betalte niveauer tilføjer ubegrænset feeds, søgning og teamsamarbejde.

Pris: Gratis grundlæggende service. $ 5,41 / måned for præmie. $ 18 / måned pr. Bruger for hold.

72. ContentGems

Samling af indholdsfeeds er muligvis ikke nok. Du ønsker måske også hjælp til at beslutte, hvad der er relevant og rettidig. Overveje ContentGems til dette øgede niveau af bistand. ContentGems går ud over aggregering ved at forbinde, hvad det finder med publiceringsværktøjer til sociale medier, e-mail-nyhedsbreve og automatisk offentliggørelse til dit websted.

Tilmeld dig en gratis konto for at overvåge et enkelt emne og op til 10 nøgleord. Betalte premiumniveauer for virksomheder og agenturer tilføjer mere emne- og søgeordsdækning samt integration til automatisk offentliggørelse. Der er en rabatmulighed, hvis du vælger en årsplan.

Pris: Gratis grundlæggende service. $ 99 / måned for virksomheder. $ 199 / måned for agenturer.

73. Storify

Lige nu bruger nogen sociale medier til at tale om dit brand. Myndighedskilder offentliggør indhold, der er relevant for din branche. Ser du det? Vores “altid tilsluttede” kunder kræver oplysninger, når de offentliggøres. Gårsdagens nyheder er for sent.

Storify giver dig værktøjer til at finde og offentliggøre nyheder. En gratis version er velegnet til amatørbloggere. Der er en virksomhedsversion til etablerede mærker, der har store teams, der bidrager til indholdsgenerering.
Pris: Gratis grundlæggende service. Virksomhedspriser afhænger af dine behov.

Det handler om det!

Hvilke produktivitetsværktøjer bruger du for at forblive produktiv, og hvorfor? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map