73 Legjobb termelékenységi eszközök a bloggerek és a hatékonyság növelése iránt érdeklődők számára

Contents

“Nincs elég időm erre!”

Bizonyos esetekben vagyunk, vagyis a legtöbbünk mondta ezeket a szavakat, akár magunknak, akár valaki másnak. A kérdés: tényleg nincs elég időnk? Nem igazán. Ez csak a fejünkben van. Ez az önkorlátozó hit akadályozza meg abban, hogy termékeny magunk lehessenek.


Nem úgy tűnik, hogy nincs elég időnk blogkészítésre. Csak meg kell találnunk az eszközöket, hogy többet tudjunk tenni az időnkkel. Ennek egyik legjobb módja az, hogy kifejezetten a termelékenység növelése érdekében kifejlesztett blogszerző eszközöket használnak.

Olvassa el a különböző blogszerző eszközöket, amelyek segítenek abban, hogy rövidebb idő alatt többet érjen el. Függetlenül attól, hogy automatizálja az unalmas feladatokat, összpontosítana vagy jobban megszervezi az idejét, ezeknek az eszközöknek a használata hasznosnak bizonyulhat.

Annak ellenére, hogy vannak itt néhány eszköz, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindet használnia kell. Csak válasszon egyet vagy kettőt, amelyek segíthetnek az Ön előtt álló kihívásnál, és nézze meg, hogy megy. Kerülje el, hogy egyszerre túl sok eszközt használjon, és koncentráljon arra, hogy egyszerre csak egy problémát kezeljen.

Eszközök az írásbeli termelékenység növelésére

1. Zseb

Zseb lehetővé teszi, hogy egy kattintással később elmentse az elolvasni kívánt tartalmat. Címkék hozzáadásával a mentett tartalmakat jobban rendezheti. És az egyszerű felületnek köszönhetően az eszköz könnyen használható.

A tartalmakat közvetlenül a böngészőből, az e-mail fiókból vagy más alkalmazásokból, például a Twitterből, a Flipboardból és a Pulse-ből mentheti. Az eszköz segítségével elvonhatja a tartalmat egy zavaró és tiszta felületen.

Ár: Ingyenes; Havonta 4,99 USD prémium.

2. ZenWriter

Egy egyszerű alkalmazás a Windows számára, ZenWriter segít koncentrálni a blogolás legfontosabb szempontjain: az írásnál. Ez mentes minden olyan zavarótól, amely akadályozhatja a termelékenységet.

Ha Mac-et használ, kipróbálhatja WriteRoom. Ez a tökéletes alternatíva és hasonló írási környezetet biztosít, mint a ZenWriter.

Ár: 19,95 USD ingyenes próbaverzióval is elérhető.

3. Nyelvtan

Ha elolvasta a blogbejegyzését, miután elkészítette azt, akkor valószínűleg hiányozni fog a hibák, hacsak nem rendelkezik korrektorával a blogjához. De még ha nem is, azóta nem igazán számít Nyelvtanilag hatékonyan és gyorsan segít javítani az írásban. Ez az online lektoráló eszköz segít a mondat felépítésében, a nyelvtanban, a stílusban, a helyesírásban és egyebekben.

Az eszköz használatával is sokat tanulhat, mert megmutatja, mit kell változtatnia a megfelelő indoklás mellett.

Ár: Ingyenes.

4. Hemingway App

Web alapú eszköz, a Hemingway App lehetővé teszi az írás fejlesztését és megértését. Használatával rengeteg időt takaríthat meg a szerkesztés során, és egyidejűleg javíthatja íráskészségét.

Beillesztheti a szöveget az alkalmazásba, vagy beírhatja. A PC és a MAC felhasználók számára elérhető egy asztali szerkesztő is, de ez költségekbe kerül.

Ár: Ingyenes; asztali verzió 9,99 USD.

5. Scrivener

Írnok egy íróeszköz Windows és Mac rendszerekhez. Használhatja blogbejegyzések, e-könyvek írására és akár egy adott blog-csúcstalálkozó tartalmának létrehozására is. Mindent tartalmaz, amit keres az alacsony figyelmetlenségű írószoftverben.

A Scrivenernél azonban a legjobban tetszett a komponálás mód, melyben egy fekete háttérrel rendelkező oldal található, ami sokkal könnyebbé teszi az írást.!

Ár: 40 USD, ingyenes próbaverzióval is.

6. HelpMeWrite

Nem könnyű állandó ötleteket találni, amelyekről írhat, és ez bosszantó, ha blogger vagy. A Segítsen nekem írni egy webes alkalmazás, amely segít eldönteni, hogy miről írjon tovább. Hozzon létre egy fiókot a Twitter hitelesítő adataival. Adjon hozzá profilokat, amelyekről szeretne beszélni. Akkor ossza meg testét. A résztvevők hozzájárulása útmutatást és további javaslatokat ad Önnek.

HelpMeWrite a londoni székhelyű, Makeshift nevű digitális formatervező cég gondolata. Az írás iránti szeretetükből és a közösségi hálózatoktól való vágyból született. Az írók azt fogják mondani, hogy nem szórakoztató kézműves gyakorlása bemenet nélkül. A HelpMeWrite eltávolítja a magány egy részét a folyamatból.

Ár: Ingyenes

Eszközök és alkalmazások a szervezés érdekében

7. Evernote

Evernote egy jegyzetkészítő alkalmazás, amely működik az Ön böngészőjén, mobiltelefonján vagy asztalán. Ez lehetővé teszi a jegyzetek egyszerű és gyors létrehozását és megosztását. És az összes jegyzettel közvetlenül egy tető alatt, ez sokkal könnyebbé teszi a szervezés folyamatát. Ez azonban nem az összes eszköz képes.

Ezenkívül nyomon követheti a teendők listáját, a blogbejegyzés ötleteit, valamint a hálózat és az e-mail kezelését. Ha megtanulja az Evernote hatékony használatát, akkor rájössz, milyen nagyszerű ez a bloggerek számára.

Ár: Ingyenes; Havonta 5 USD prémium.

8. Teux Deux

Teendő alkalmazás, Teux Deux csavarral érkezik. Eltérően a többi teendő alkalmazástól, amely lehetővé teszi látszólag végtelen listák létrehozását, ez az eszköz minden listáját naptár stílusú formátumba helyezi. Ez viszont könnyebben kezelhetővé teszi a teendők listáját.

Az alkalmazás egyszerű és nem tartalmaz felesleges sípolókat vagy harangokat, úgy néz ki azonban, hogy végül akadályozza a termelékenységet. Használatával pontosan tudni fogja, mit kell tennie, és mikor kell megtennie. A Teux Deux mobil eszközön vagy böngészőjében működik.

Ár: 3 USD havonta.

9. Todo

Nehéz elfelejteni az alkalmazás nevét. Mindannyiunknak van egy „todo” listája. Különböző helyeken tartjuk meg. Ez a mobil alkalmazás vált kedvencévé. Felhasználói bázisa több mint 70 millió feladatot nyomon követett és teljesített vele.

Lehet, hogy nincs ideje megállítani és írni valamit. Ez nem jelent problémát Csinálni. Csak beszéljen az alkalmazással, és ez feladatmá válik. Szüksége van emlékeztetővel, hogy vásároljon valamit, amikor legközelebb az élelmiszerboltban tartózkodik? A Todo földrajzi címkézési lehetőségekkel rendelkezik. Megkapja az üzenetet, amikor megérkezik.

Ár: Ingyenes A Cloud verzió lehetővé teszi a megosztást másokkal 1,99 USD / év vagy 19,99 USD / év feladatok elvégzésében. A csapatorientált vállalati verzió havi 3,99 dollár vagy évente 39,99 dollár / fő.

10. Any.do

Mi lenne, ha elviszi a „todo” listát, a naptárat és a mobil asszisztensét (Hello, Siri?), És összekeverheti őket? Ez a koncepció mögött Any.do. Webhelyükről azt mondják, hogy ez több, mint egy todo alkalmazás. Ez egy „életvezető”, és a legkönnyebb. A webhely folytatja, hogy annyira egyszerű használni, hogy az emberek kétszer olyan ragaszkodnak hozzá, mint más alkalmazások. Udvarias módon ragaszkodnak ahhoz, hogy a legtöbb ember feladja a termelékenységi alkalmazásokat.

Megszerezheti az iPhone, iPad és Mac készülékekhez. Ez is elérhető Android telefonokhoz és táblagépekhez. Van egy Chrome-bővítmény, de egyébként egy szokásos böngészőablakból kell elérnie. Iratkozzon fel, hogy korai hozzáférést kapjon az Any.Do segédhez. Az AI segítségével automatikusan felülvizsgálja a feladatait azokért, amelyeket meg tud tenni az Ön számára. Csatlakoztassa robotok és emberek kombinációjához, akik képesek végrehajtani ezt a feladatot.

Ár: Ingyenes Nyissa ki a prémium funkciókat havi 2,99 vagy 26,99 dollárért.

11. Todoist

Időnként a „todo” listának kissé kifinomultabbnak kell lennie. Ideje frissíteni Todoist. Más termelékenységi alkalmazások olyan funkciókat tartalmaznak, mint az alfeladatok, címkék és emlékeztetők. A Todoist enyhíti őket.

A Todoist tíz platformon elérhető, így nem kell aggódnia a kompatibilitással kapcsolatban. Ezt az induló vállalkozások és a Fortune 100 vállalat is jóváhagyta. Ennek az alkalmazásnak egyedülálló egy diagramja, amely nyomon követi a termelékenységet annak alapján, hogy hány feladatot hajt végre naponta. A konszenzus az, hogy hasznosabbnak fogja találni, ha felszabadítja a prémium fiókhoz tartozó lehetőségeket.

Ár: Ingyenes Prémium magánszemélyeknek vagy üzleti csapatoknak 28,99 USD / év / fő.

12. Wunderlist

Fontolja meg ezt az alkalmazást, ha csak az alapokat érdekli. Wunderlist elég kifinomult ahhoz, hogy lehetővé tegye a feladatok átrendezését a változó prioritások alapján. Hiányzik a fejlett funkciók, például a földrajzi címkézés, az ismétlődő határidők és a dátumbeállítás természetes nyelve.

A Wunderlist minden platformon működik, így könnyen elviszheti magával útközben. Az alkalmazás legnagyobb bajnokai dicsérik, mert mondják, hogy nem tele van opciókkal. Frissítenie kell egy Pro-fiókot az összes szolgáltatás feloldásához. Az ár magasabb, mint más hasonló alkalmazásoknál. Nem korlátozódik a fájlméret korlátozására, ha képet vagy videót szeretne csatolni egy adott feladathoz.

Ár: Ingyenes A Pro és az Business verzió havi 4,99 USD.

Eszközök a grafikus alkotás megkönnyítéséhez

13. Stencil

Val vel Megosztás képként, a kiemelt szöveget vonzó és vonzó vizuális tartalommá változtathatja, amely a közönség számára szól. Alig vesz igénybe egy vagy két percet, amíg a vizuális tartalma készen áll a megosztásra a közösségi média profiljain.

Idézetekkel ellátott képekkel vonzást generálhat a közösségi médiában, de a fő probléma az azok elkészítéséhez szükséges idő. Ezzel az eszközzel azonban megosztható képeket készíthet gyorsabban, mint valaha. Csak annyit kell tennie, hogy kiemelte a kívánt szöveget, és a kép szerkesztésének megkezdéséhez válassza a „Megosztás mint kép” lehetőséget.

Ár: 8 USD havonta.

14. Easil

A közösségi média elengedhetetlen a promócióhoz. És a közösségi média legtöbbje nehéz grafikával foglalkozik. Mit csinálsz, ha nem grafikus ember vagy? Menjen tovább az Easil weboldalra. Kiválaszthat egy sablont, amelyet már formázott a választott közösségi médiahálózathoz. Innentől csak ki kell választania a kívánt elemeket, majd azokat a helyükre kell húzni.

Easil egyre növekszik a több ezer professzionálisan előre elkészített sablon gyűjteménye. Hozzáférést biztosít olyan stock képekhez, amelyeket kizárólag közösségi bejegyzéshez és bloghoz készítettek. Az exkluzív átméretező eszköz biztosítja, hogy az egyes közösségi média csatornáinak megfelelő méretei jelenjenek meg. Mentse el a gyakran használt elemeket a Kedvencek lapon, így következetesen meg fogja keresni a márkáját.

Ár: Ingyenes egyéni használatra és értékelésre. 9 dollár havonta több mint 1500 sablon eléréséhez. Több mint 3000 sablon elérése esetén 79 USD / hó.

15. Skitch

Skitch az Evernote által lehetővé teszi képernyőképeinek rögzítését, szerkesztését és mentését néhány perc alatt. Felvehet gyors vázlatokat, alakzatokat és kommentárokat is, hogy kevesebb szó felhasználásával megismerkedhessen a ponttal. Az eszköz kompatibilis okostelefonokkal, asztali számítógépekkel és táblagépekkel.

A Skitch használatával soha nem kell újra használni a „nyomtatási képernyőt”, hogy képernyőképeket kapjon az interneten talált képekről. Mivel a szerkesztés számos lehetősége van, ez csökkenti a többi szoftver használatának szükségességét.

Ár: Ingyenes.

16. Canva

Volt idő, amikor a webhelyek drága képszerkesztő szoftverre szorultak, hogy vonzó és látványos látványelemeket készítsen a blogodhoz. Most azonban olyan eszközökkel, mint a Canva, szinte bárki könnyen létrehozhat infografikákat, közösségi média grafikákat, prezentációkat és képeket blogbejegyzésekhez. Az eszköz használata hihetetlenül egyszerű és érthető.

Valójában a Webbys azt mondta, hogy ez a „legkönnyebben használható tervezőprogram a világon”. Sőt, a tervezők úgy alakították ki az interfészt, hogy a képek gyors és egyszerű összeállítása megkönnyítse.

Ár: Ingyenes; A prémium képek mindegyike 1 dollárba kerül.

17. Piktochart

Nem titkos infographics nagyszerű lehetőség arra, hogy világos és gyors módon közöljék az információkat a közönséggel. De ezeket nehéz elkészíteni, és órákig tarthat. Piktochart talán a legegyszerűbb eszköz, amely lehetővé teszi az infographic lehető leggyorsabb létrehozását. Sablonokkal rendelkezik prezentációkhoz, infografikához, reklámcsíkokhoz és jelentésekhez.

Ha Canvat használta, vegye figyelembe, hogy vannak hasonlóságok a kettő között. Ugyanakkor mindkettő teljesen más dolgokkal küzd. Használhatja a különféle ingyenes sablonokat és lehetőségeket, de a legjobbakhoz való hozzáféréshez fizetnie kell a profi tervekért.

Ár: Ingyenes; Havonta 29 USD a pro tervért.

18. Adobe Color CC

Az infographics vagy a blogbejegyzés nagyszerű színsémájának kiválasztása néha kihívást jelent. Végül is, a színek megválasztása befolyásolja a látogatói élményt. Szerszámokkal, mint például Adobe Color CC, könnyen elkészítheti saját személyre szabott színsémáit. Különböző színszabály-beállítások állnak az Ön rendelkezésére, ami azt jelenti, hogy rengeteg lehetősége van. Mivel minden színnek HEX és RGB értékei vannak, könnyedén másolhatja és beillesztheti bármely képszerkesztő eszközbe.

Ár: Ingyenes.

A célok beállítása és nyomon követése az alkalmazások motiválása érdekében

19. GoalsOnTrack

GoalsOnTrack úgy véli, hogy a célokat kitűző emberek sikeresebbek. És ha hozzá szeretné adni ezt a sikert, akkor használja a mobil eszközét. Mielőtt eljutnának az alkalmazáshoz, azt szeretnék, hogy megértsék a célok kitűzésének fontosságát, és hogyan kell ezt a helyes módon tenni. Hét tudományosan bizonyított stratégiát fog tanulni a célok elérésére. Most már készen állsz az alkalmazásra.

Használd a célok kitűzéséhez és a cselekvéshez. Az alkalmazás más területei felszólítják a célok megjelenítésére és az azok elérésére fordított idő nyomon követésére. Mégis, más területek segítenek nyomon követni a szokások kiépítésével kapcsolatos tevékenységeket, vagy rögzíteni tudják a sikereket egy naplóban.

Ár: 68 USD / év magánszemélyeknek. Évi 68 dollár alapdíj, majd felhasználónként 8 dollár / hónap.

20. Coach.me

Azok az emberek, akiknek sikerül a tornatermi fitneszprogramokat, azt mondják, hogy azért van, mert használjon személyi edzőt. Hasonló eredményeket érhet el szakmai életében, ha egy edzővel dolgozik együtt. Coach.me ingyenes szokások követő alkalmazást kínál, amely több mint egymillió embernek segített új szokások kialakításában. Használja mobilkészülékét vagy óráját tevékenységének nyomon követéséhez, és állítsa be az emlékeztetőket az új szokásokra, amelyeket megpróbál építeni.

Egy alkalmazás nem képes mindent megtenni. Néha szüksége van egy emberre. A Coach.me az alkalmazást összekötőként használja több mint 700 edző számára, akik elősegítik a szokás kialakítását. A vezetői edzők egy másik csoportja a munkahelyi problémák megoldásának elősegítésére specializálódott. Értékes karrier-útmutatást nyújtanak.

Ár: Ingyenes A szokás-tanácsadói szolgáltatások hetente 15 dollárból indulnak. A vezetői edzés 249 dollár / hónap.

21. LifeTick

Számos szoftverprogramok és alkalmazások kitűzésére irányuló cél csak a szakmai törekvésekre koncentrál. LifeTick holisztikus megközelítést alkalmaz. Igen, felhasználhatja vállalkozói tevékenységek nyomon követésére. Sikered lesz akkor is, ha javítani szeretne osztályain, pénzt megtakarítani vagy fogyni.

Az alkalmazás végigvezeti egy többlépcsős folyamaton. Először meghatározza az alapértékeket. Ezután megtudhatja, hogy az alkalmazás hogyan segíthet a módszerek használatában a célok nyomon követésében. Megtudhatja, hogy a naplózás hogyan halad előre. Meg fogja nyomon követni azokat a viselkedéseket, amelyek elősegítik a sikeres szokások kialakítását.

Ár: Ingyenes akár 4 gól esetén. Év 39 dollár korlátlan követésért. A család, az iskolák és a vállalkozások tervei havi 14 dollártól havonta 199 dollárig terjednek.

22. Szokások listája

Hozzon létre jó szokásokat, és törölje az egészségtelen szokásokat, ha a termelékenység felé kíván lépni. Szokások listája egy olyan alkalmazás, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van a céljainak eléréséhez. A Habit List megközelítés magában foglalja ösztönzését azáltal, hogy megjeleníti azt a szünet nélküli időt, ameddig megtartotta a jó viselkedést.

A szokás kiépítése ismétlést igényel. De néha időt szabad levenni. Sok alkalmazás nem veszi ezt figyelembe. A Szokások listája segítséget nyújt a megszakítás nélküli sorozat megőrzésében. Ez lehetővé teszi a tevékenységek felfüggesztését mindaddig, amíg biztonságosan visszatér az irodába.

Ár: 3,99 USD

23. Életmód

Lehet-e egy nap alatt kevesebb mint egy percet eltölteni egy rossz szokás megsemmisítésére vagy új felépítésére? Az élet útja egy olyan alkalmazás, amely kihívást jelent arra, hogy azonosítsa és megváltoztassa szokásait – mindezt kevesebb, mint napi 60 másodperc alatt.

Mivel az alkalmazás többet megismer rólad, néhány módot fog javasolni az építeni kívánt egészséges szokások megerősítésére. Vagy betekintést nyújt arra, hogyan lehet elkerülni a rossz szokásait kialakító magatartást.

Ár: Ingyenes, az alkalmazáson belüli vásárlási díj 4,99 USD, hogy felszabadítsa a prémium funkciókat.

24. irunurun

Hallotta, hogy az emberek „sétára sétálnak”, ahelyett, hogy beszédet beszélnének. Az alkotók irunurun úgy gondolja, hogy ez a filozófia a célok kitűzésében is jól működik. Mondják: „A cselekvések hangosabban beszélnek, mint a célok”. Az irunurun alkalmazás ösztönzi a teljesítményt és az elszámoltathatóságot. Jutalmazza az egészséges szokásokat kialakító ismétlődő viselkedésért.

A siker soha nem egyetlen akció eredménye. Tehát létre fog hozni a műveletek irányítópultját. A művelet minden ismétlése újabb jelet szerez neked. Az automatikus számológépek megjelenítik az előrehaladást. Az alkalmazás célja, hogy segítsen felismerni potenciálját a figyelem, a következetesség és az elszámoltathatóság révén.
Az alkalmazások Android verziója már működik. Eközben bármilyen mobil eszközt frissíthet egy web alapú műszerfalra.

Ár: Ingyenes (Az alkalmazás készítői azonban felkérik Önt, hogy küldje el ellenőrizze, hogy Ön mit érdemel a tapasztalat, ha ilyen hajlamos vagy.)

Emlékeztető alkalmazások, amelyek nyomon követik Önt

25. Esedékes

Nem minden todo feladat egyenlő. Valójában néhányan csak akadályba kerülnének, ha hozzáadná őket a GTD („Get Things Done”) naptárhoz. Ennek ellenére továbbra is szüksége van egy helyre, ahol lejegyezheti őket, hogy ne felejtse el őket. Esedékes ez az emlékeztetők és időzítők helye, amelyek elég fontosak ahhoz, hogy helyet biztosítsanak a mobil eszközön.

De csak azért, mert egy kicsit kevésbé fontosak, ez nem azt jelenti, hogy el akarja felejteni őket. Ez az alkalmazás nem hagyja elfelejteni. Többször emlékezteti Önt az esedékes elemekre, amíg nem cselekszik rájuk. Elhalaszthatja, de előbb vagy utóbb csak meg kell tennie, így megjelölheti készként.

Ár: 4,99 USD

26. pipa2

Megszabadító az, ha elengedjük az aggodalmakat, amíg nem kell rájuk koncentrálni. Ez az alkalmazás lehetővé teszi számodra. Hozzon létre todo feladatokat, majd csak engedje el őket. Értesítést kap róluk, amikor legközelebb arra a helyre kerül, ahol az emlékeztető indítását választotta.

Íme egy példa. Még nem fogyott ki, de kevés a ketchup. Nem kell emlékeznie arra, hogy többet vásárol, amíg a következő alkalommal meg nem találja az élelmiszerboltot. Csak mondd Checkmark2 hogy emlékeztesse Önt a ketchupra, amikor legközelebb behúz az élelmiszerbolt parkolójába. A helyalapú emlékeztetők esetében működik a legjobban, de felhasználhatja naptár alapú emlékeztetők ütemezésére.

Ár: 4,99 USD

27. RemberTheMilk

A fejed rossz hely a todo listák vezetéséhez. Ha megpróbálja őket emlékezni, stresszt okoz. Ez a célja ennek az alkalmazásnak. Távolítsa el a fejében csörgő cuccokat, és helyezze azokat a megbízható mobilkészülékbe. Ott az okostelefon funkciói segítenek a szervezésben.

Ez az alkalmazás nagyjából egy listázó a szteroidokról. Készíthet annyi, amennyit csak akar, és színes címkékkel rendezheti őket. Gondoskodjon az alfeladatokról. Ne aggódjon, ha túljár a lista készítésével.

RemembertheMilk egy hatékony keresési funkcióval rendelkezik. Ez a legjobb a mobil eszközén. Mivel az interneten van, bármilyen számítógépen is használható.

Ár: Ingyenes Frissítsen a Pro verzióra évi 39,99 dollárért.

Felhő-tároló és fájlmegosztó szoftver

28. Dropbox

A felhő tárolóeszközöket illetően magától értetődik Dropbox az üzleti élet egyik legjobbja. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot, töltse le a szoftvert okostelefonjára, táblagépére vagy számítógépére, és elkezdheti a fájlok mentését a Dropbox mappába. Ezek a fájlok valós időben szinkronizálódnak a felhőben, miközben használják, és bárhonnan, bármikor elérhetők. Csak néhány kattintás (vagy csap).

A Dropbox használatával nem kell aggódnia az adatok elvesztése miatt, ha valami történik a számítógéppel; mindent elment!

Ár: Ingyenes 2 GB-os tárolásra; Havonta 9,99 USD a további tárolásért.

29. Google Drive

Az egész világ számára az, hogy mi az iCloud az Apple termékfelhasználói számára. Ahogy Ön várhatóan a Google inkluzívabb. Szinte bármilyen fájlt tárolhat a készüléken Google Drive. A Google alkalmazás segítségével létrehozott fájlok nem számítanak bele a tárhelyedbe.

A Google-ról ismert, hogy nagylelkű tárhely. 15 GB-val indulnak. Egy másik előnye az, hogy valós időben tudunk együttműködni másokkal. A dokumentumokat megoszthatja anélkül, hogy hozzáférést biztosítana a meghajtóhoz. Van egy hátránya a Google felhőalapú tárolásának. Kevés dokumentációval rendelkezik, és még kevesebb hozzáféréssel rendelkezik az online súgóhoz.

Ár: 15 GB-os ingyenes. A további tárolás ára változó, a felső határ 299,99 USD / hónap, 30 TB-ért.

30. iCloud

Ha Apple termékeket használ, akkor már hallott róla iCloud. De még a legszenvedélyesebb Apple rajongóknak is nehezen tudják leírni, mi az iCloud. A legjobb magyarázat az, hogy az iCloud személyes merevlemezként működik a felhőben. Dokumentumokat, fényképeket, zenéket és fájlokat tárol, amelyeket az iOs-eszköz vagy a Mac számítógép létrehozhat. Amit jobban tesz, mint más felhőalapú tárolási szolgáltatásokat, az automatikusan szinkronizálja ezeket a fájlokat az összes eszközén.

Bármely fájlt tárolhat az iCloudon, feltéve, hogy egy regisztrált alkalmazás vagy szoftver képes olvasni vagy írni rá. Az iCloud kitűnő munkát végez a fájlok megosztásakor az Apple márkájú termékekkel. Ez azonban nem jó munka megosztása másokkal. Ha azt szeretné, hogy a fájlmegosztás vagy az együttműködés fontos neked, akkor át kell adnia.

Ár: Ingyenes 5 GB tárhelyért. Az 50 GB 0,99 USD / hó. A 200 GB / hónap havi 2,99 USD. Az 1 TB / hónap 9,99 USD. A 2 TB / hónap 19,99 USD.

Eszközök a közösségi média hatékonyságának fokozására

31. puffer

Egy könnyen használható eszköz, ütköző segít a közösségi média frissítéseinek ütemezésében egy gombnyomással. Kiválaszthatja, hogy mikor szeretné megosztani a frissítéseket a puffer-fiókjában. Kiváló elemzőképességével nyomon tudja követni a legtöbb kattintásra érdemes tartalmat.

Továbbá, ha hiányzik az inspiráció, az eszköz segítségével szörnyű tartalmat, például képeket, linkeket és idézeteket találhat megosztani. Ezt könnyen megteheti a Javaslatok lapon.

Ár: 30 napos korlátlan ingyenes próbaverzió; A prémium tervek havonta 10 dollárral kezdődnek.

32. CoSchedule

CoSchedule egy web alapú szerkesztői naptár, amely számos hasznos közösségi média funkcióval rendelkezik. Nem minden bloggernek és marketingszakértőnek van ideje megosztani a bejegyzéseiket, különösen, ha valami fontos felmerül.

A CoSchedule segítségével azonban megtervezheti és ütemezheti a közösségi média tevékenységeit a szerkesztői naptárban, így a hozzászólások automatikusan megjelennek! Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a Facebookból és a Twitterből.

Ár: 15 USD havonta, ingyenes próbaverzióval is.

33. Social Oomph

Social Oomph egy hasznos eszköz, amely segít megtakarítani időt számos közösségi média feladatnál. Segítségével megtalálhatja a követni kívánt embereket, figyelemmel kísérheti az említéseket, közvetlenül közzéteheti a blogokban, és ütemezheti a frissítéseket.

Dióhéjban az eszköz megkönnyíti az ismétlődő frissítések megosztását, és automatizálja az időigényes feladatokat. A támogatott hálózatok közé tartozik a LinkedIn, a Twitter és a Facebook.

Ár: korlátozott funkciókkal ingyenes; teljes szolgáltatás két hetente 17,97 dollárért.

34. Barátok + én

Ön a Google + -on van? Akkor egyszerűen imádni fogsz Barátok + Me. Ezzel az eszközzel hirdetheti a Google+ bejegyzését profilokból és oldalakról más közösségi média hálózatokba, például a Tumblr, a Twitter, a LinkedIn és a Facebook.

Tehát, ha időt takaríthat meg a tartalom ütemezésén több hálózaton keresztül, és tovább szeretné bővíteni a Google + -ját, akkor a Friends + Me a szükséges eszköz.

Ár: Legfeljebb három számla ingyenes; A fizetett tervek havonta 9 dollárral kezdődnek.

35. Hootsuite

HootSuite leegyszerűsíti a közösségi média kezelését azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy az összes közösségi hálózatot egy platformon kezelje, akárcsak a puffert. Ez a világ legszélesebb körben használt platformja, 10 millió felhasználóval és számlálással.

Ezzel az eszközzel elküldheti a hozzászólásokat most, vagy ütemezheti azokat a jövőbeni automatikus kiküldetésre. Nem kényelmes-e mindent együtt egy platformon elhelyezni? Mi is ezt gondoljuk!

Ár: korlátozott funkciókkal ingyenes; prémium terv havi 9,99 dollárért.

36. Post Planner

Szüksége van valamilyen társadalmi marketing inspirációra? Post Planner egy online forrás, amely segít megtalálni a közönség számára a legjobb tartalmat. Ez is segít eldönteni, hogy mikor és hol tegye közzé a maximális eredmény érdekében. Ezután a Post Planner nyomon követi és elemzi a választ.

A platform elég rugalmas ahhoz, hogy megválaszthassa az Ön automatizáltsági szintjét. Vegyen részt, amennyit csak akar, vagy csak dőljön hátra, és hagyja, hogy a Post Planner mindent megtegyen. A Post Planner a jelenlegi legnépszerűbb közösségi hálózatokkal működik együtt. Használja fel tartalom felfedezéséhez, vagy csak elküldheti. Öt terv van. Mindegyiket úgy tervezték, hogy csak azt adja meg, amire szüksége van, a meglévő közösségi média profilok és oldalak alapján.

Ár: A tervek 9 dollár / hónap és 199 dollár / hónap között mozognak. Évente számláznak.

Eszközök a fókusz fokozásához

37. FocusWriter

Semmi sem a Microsoft Word ellen, de több funkcióval rendelkezik, mint a legtöbb embernek szüksége van. A Microsoft Office csomag most felhőalapú és alacsony havi díjat számít fel. Ennek ellenére az ár több, mint néhány, aki megengedheti magának. FocusWriter visszatér mindkét kritikára. Kihúzott és pihentető szövegszerkesztőt kínál. A legjobb az egészben, hogy ingyenes.

Helyezze a FocusWriter programot teljes képernyős módba, és még az eszköztárak sem akadályozzák meg. A FocusWriter a szövegszerkesztésnek csak a legalapvetőbb részét nyújtja. A legtöbb írónak szüksége van rá. Hajtsa végre ezt, ha szüksége van
helyesírás-ellenőrző, vagy ha összetett formázást szeretne hozzáadni. Képeket vagy táblázatokat sem tud hozzáadni. A FocusWriter csak egy dologról szól: a szavakról.

Ár: Ingyenes.

38. E.ggTimer

E.ggTimer egy egyszerű visszaszámláló, amely könnyen használható és elérhető a böngészőből. Csak annyit kell tennie, hogy beállítja az időzítőt a kívánt idő megadásával, kattintson a „menj” gombra, és az eszköz elindít egy visszaszámlálást. Az idő lejárta után értesítést kap a böngészőjéből.

Ár: Ingyenes.

39. Focus Booster

Ha összpontosítva maradsz, akkor harcolsz vele, Focus Booster egy olyan alkalmazás, amely segíthet. Csakúgy, mint az E.ggTimer, a Pomodoro technikát is használja, amely időkorlátot jelent, ha egy adott feladatnál 25 percig dolgozik, így rövid szünetet tarthat. Először ostobanak tűnhet, de sok blogger megpróbálta az alkalmazást, és a legtöbb pozitív eredményt ért el!

Ár: Ingyenes próbaverzió 15 napig; Havonta 2,99 USD az időkövetési és jelentési szolgáltatásokért.

40. Pomodoro technika

Az 1980-as évek végén, Francesco Cirillo egyetemi hallgató arra törekedett, hogy javítsa a figyelmét az időmérő segítségével a tanulmányi időközök követésére. Ezeket a 25 perces szeleteket rövid, időzített szünetekkel elválasztotta. Mindkettőt egy, a konyhában talált paradicsom alakú időmérővel figyelték.

Ismertük a Cirillo megközelítését arra, hogy ma nevére összpontosítson Pomodoro mert a paradicsom olasz szó után nevezte el a technikát. Mielőtt befektetne az időzítőként működő számos alkalmazásba és szoftverbe, tanulmányozza magát a Pomodoro technikáról. Cirillo úgy véli, hogy az áramlást és a fókuszt javítja a mechanikus időzítő alacsony technológiájú használata. Rajtad múlik, hogy megtalálja a paradicsom alakú formáját.

Ár: Ingyenes

41. Focus @ will

A zene bűbájával megnyugtatja a vad emlőt. És most, a tudomány bebizonyította, hogy a zene is segíthet Önnek a fókuszálásban. Ez az ötlet mögött ez a web-alapú Focus @ akarat szolgáltatás. Válasszon több mint 50 zenecsatorna közül, több ezer órás eredeti zenével. Minden csatorna különös hatással van a fókuszálás képességére. Bizonyított idegtudományi kutatásokon alapul.

A zene csökkenti a figyelmet, így összpontosíthat a termelékenységre. A tanulmányok azt mutatják, hogy a zenehallgatás 200-400% -kal megnövelheti a fókuszálás idejét. Más tanulmányok kimutatták, hogy legfeljebb körülbelül 100 percig tud koncentrálni.

Ár: Ingyenes egy 15 napos próbaverzióra. A csapatok ára legfeljebb 5 felhasználó 9,95 dollár / hónap, és akár 100 felhasználó esetén is 6,95 dollár / hónap.

42. Forest App

eMarketer olyan projektek, amelyekben naponta több, mint 3 órát töltünk okostelefonokra és táblagépekre. Az alkalmazások felhívják a figyelmünket és megszakítják a koncentrációt. A kaliforniai egyetemi irvine-i tanulmány szerint átlagosan 23 percet vesz igénybe a feladat visszatérése.

A döntéshozók Erdő harcolnak a tűzzel. Létrehoztak egy alkalmazást, amely játékra koncentrált. Az alkalmazás segítségével virtuális fát ültethet, amikor egy feladatra akarja koncentrálni. A csemetetől az érettségig növekszik a következő 30 percben. Ha elhagyja az alkalmazást, megöli a fát. Get Forest az Ön böngészőjéhez is.

Ár: 1,99 USD.

Projektmenedzsment eszközök a munka nyomon követéséhez és az eredmények eléréséhez

43. Asana

ászana egy olyan projektmenedzsment eszköz, amely lehetővé teszi a nagy feladatok kis lépésekre bontását, a projektekben való együttműködést más bloggerekkel, és akár feladatokat is létrehozhat az e-mail mezőből. Ez lehetővé teszi a teljes munkaterv megtervezését is.

Ha úgy dönt, hogy görgeti le azt a gondolatot, hogy nincs semmilyen projektmenedzsment igénye, gondoljon újra! Mi a helyzet a különféle feladatokkal, amelyeket soha nem fejez be? Vagy egy blogszerződés millió részét, melyeket csak nem tud nyomon követni? Igen, Asana mindezzel segíthet!

Ár: Ingyenes.

44. Trello

Egy másik projektmenedzsment eszköz, Trello segít létrehozni táblákat minden projekthez. Készítsen listákat az egész fórumon, és minden egyes listához kártyákat kell hozzáadnia. Ezeken a kártyákon fájlokat csatolhat, megadhatja az esedékesség dátumát, valamint címkéket, leírásokat és ellenőrző listákat adhat hozzá. Ez megkönnyíti a számtalan részlettel rendelkező projektek feladatainak kezelését.

Nem is beszélve arról, hogy mivel egy egyszerű és együttműködésbarát felülettel büszkélkedhet, a projektmenedzsment sokkal gyorsabb a Trello-nál!

Ár: Ingyenes; Havonta 5 USD prémium.

45. Basecamp

Számos termelékenységi alkalmazás jól működik az egyének számára. Alaptábor előnyös a csapatok számára. A vállalatok szerint alkalmazottaik több munkát végeznek gyorsabban és kevesebb hibával. Az elszámoltathatóság növekszik, míg a hiányzó határidők csökkennek. A Basecamp elősegíti az együttműködést. Ez az összes üzenet, fájl, todo feladat és ütemterv egyetlen helyévé válik.

A Basecamp erős versenyző, ha úgy érzi, hogy az e-mail felülmúlja a termelékenységet. Csak egy rövid időbe telik, amíg a csapatok felfedezik az egyetlen hely előnyeit a kommunikáció és a munkafolyamat számára. A legjobb, hogy megszabadul a „Soha nem kaptam meg az e-mailt” kifogástól, amely a legtöbb iroda körül lebeg.

Ár: Ingyenes 30 napos próbaverzió mindenkinek. Ingyenes marad a tanárok és a diákok számára. 99 dollár / hónap vagy 1000 dollár / év vállalkozások számára, felhasználói korlátozások nélkül. 50% kedvezmény nonprofit szervezeteknek és jótékonysági szervezeteknek.

A jó időkezelő alkalmazások nélkülözhetetlenek a sikerhez

46. ​​Toggl

Ez egy praktikus eszköz, Toggl segít jobban követni az idejét. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a munkát, nyomja meg a Start gombot, majd állítsa le az időzítőt. Az eszköz nem csak a feladatát tárolja, hanem a rá fordított időt is. Ez lehetővé teszi, hogy körültekintően töltse az idejét egy adott feladatra.

Ezenkívül az eszköz akkor is jól működik, ha figyelemmel kíséri a csapat termelékenységét.

Ár: Ingyenes alapfunkciókkal; teljes szolgáltatások havonta 49 dollárért.

47. RescueTime

Az időgazdálkodás nem csak arról szól, hogy megismerje, mit kell tennie. Ugyanolyan fontos tudni, hogy mennyi időt töltesz ezzel. Az ötlet mögött RescueTime egyszerű. Segít növelni a termelékenységet azáltal, hogy figyelemmel kíséri a számítógép használatát. Aztán megmondja, mikor és hogyan veszít termelékenység.

A telepítés után a RescueTime biztonságosan fut a háttérben a számítógépen és a mobil eszközökön. Követi az alkalmazásokon és webhelyeken töltött időt. Ezután részletes jelentést nyújthat tevékenységéről. A mentési idő több, mint egy jelentéskártya. Proaktív is lehet. Használja a Mentési időt a zavaró webhelyek blokkolásához. Ezenkívül figyelmeztet, ha egy bizonyos időt eltöltött egy tevékenységre.

Ár: Ingyenes követési idő a webhelyek és alkalmazások használatával. $ 9 / mo. Évi 72 dollár egy prémium fiók számára, amely nyomon követi a számítógéptől való távolságot, blokkolja a webhelyeket, cél riasztásokat hoz létre és naplózza a teljesítményeket.

48. fanurio

Önnek képesnek kell lennie az idő nyomon követésére, ha óránkénti díjat számít fel a szolgáltatásaiért. Különösen, ha szabadúszó vagy. fanurio meg fogja csinálni ezt érted, és így tovább. A szoftver Java technológián fut, tehát szinte bármilyen operációs rendszerrel kompatibilis. Ez nyomon követi mindazt, amelyet egy szabadúszónak projekt alapon kellene számláznia.

A fanurio rendelkezik manuális időmérővel, és integrálható mind a Windows, mind az OS X asztali számítógépekkel. De nemcsak az időkövetésre van szüksége, tehát a fanurio feladatokat is tervez és kezel. Ezenkívül nyomon követi a díjakat, a költségeket és akár az utakat is. Ezt az információt különféle dokumentumfájl-formátumú számlák, valamint HTML-k létrehozására használják.

Ár: 59 USD.

49. ATracker

Az iPhone dolgokról szól? Lehet, hogy ez az iOS alkalmazás csak a dolog az Ön számára. Ez követi az Apple felhasználói felületének filozófiáját és esztétikáját, egy egyszerű, ám mégis elegáns, feladat-alapú időmérőt biztosít. A beállítások minimálisak. Indítsa el és állítsa le a feladatot egyetlen gombnyomással. Használjon meglévő iCal-naptárakat egy meglévő esemény konvertálásához nyomon követhetővé. Hasonlítsa össze a tervezett tevékenységet a tényleges tevékenységgel.

A bonyolult jelentések kördiagram vagy sáv formátumban jelennek meg, és megoszthatja azokat e-mailben vagy közösségi hálózatokon keresztül.

Az ATracker kompatibilis az Apple Watch termékekkel, és az időmérőt felhasználhatja anélkül, hogy kinyitnia kellene az óráját.

Ár: Ingyenes (Lite verzió). A teljes verzió, amely több jelentést és korlátlan feladatkövetést kínál, 4,99 USD.

50. TimeDoctor

Itt egy frissítő változás. Ez az alkalmazás azt akarja, hogy először válaszoljon három kérdésre. Idő orvos meg akarja győződni arról, hogy megfelelő az Ön számára, mielőtt a webhely megmutatja a funkciókat és az előnyöket.

Valójában csak így tűnik. Ha nem akarja játszani, csak kattintson a kicsit „Mondj nekem” navigációs gombra. Ez a képernyő alján található. További információt kap az időmérőről.

A gyors áttekintés azt a benyomást keltheti, hogy a TimeDoctor nem kínál egyedi értékjavaslatot. De itt valami különlegesnek kell lennie. Miért látna másként felhasználóként felsorolt ​​nagyvállalati nevek logóit? A TimeDoctor 32 további szoftver termékkel rendelkezik integrációkkal. Ez egy lenyűgöző funkcionalitásbővítmény.

Ár: Ingyenes (korlátozott szolgáltatások). $ 5 / hónap az egyes felhasználók számára. Havonta 9,99 USD a szervezetek számára. Különleges privát árakat kap, több mint 50 felhasználó számára.

51. MostThe

CSÓK. Ez a Keep It Simple (hülye) rövidítés. Ez az alkalmazás a KISS elvet alkalmazza a követési időre. Ez minden, amit csinál, de jól csinálja. Lehet, hogy a név alapján kitalálta. Az iOS alkalmazásnak két módja van. A Most nézet rögzíti, hogy mit csinál jelenleg. Koppintson a feladatok elindításához vagy leállításához. Az Ezután nézet jelentést készít arról, hogyan töltötte az idejét.

Nos, oké … valójában van egy harmadik nézet. Ez az Akkor nézet variációja. Ez a grafikonokat mutatja, így összehasonlíthatja a feladatokra fordított időt. Egy ilyen alkalmazás problémája az, hogy elfelejtheti elmondani neki, hogy elindítsa a követést. Na most akkor van megoldása. Rendszeresen emlékezteti Önt, hogy vagy nyomon követ egy feladatot, vagy hogy nem rögzít semmit.

Ár: Ingyenes A Pro verzió hozzáadja az adatok exportálási képességét, így felhasználhatja az ügyfeleknek terhelni kívánt idő követésére. 2,99 dollárba kerül, és elérhető az Apple App Store-ban.

Eszközök a fárasztó feladatok automatizálására

52. IFTTT

Val vel IFTTT, könnyen létrehozhat kapcsolatokat, úgynevezett csatornákat, számos online szolgáltatás között, bármit, az Evernote-tól a Facebook-ig. Az eszköz ezután összeköti a csatornákat sok unalmas feladat elvégzéséhez, amelyek ellenkező esetben hosszabb időt vesz igénybe.
Íme néhány példa, hogy jobban megértsük ezt:

 • Az Instagram-ban közzétett fotók automatikusan elküldésre kerülnek a többi közösségi média-fiókodba.
 • Az új követők a Facebookon automatikusan meghívót kapnak a LinkedIn-fiókodhoz történő csatlakozáshoz.
 • Az újonnan közzétett blogbejegyzések automatikusan bekerülnek a Pocket fiókjába.

Ár: Ingyenes.

53. Zapier

Zapier az IFTTT-hez hasonlóan működik. Van azonban néhány figyelemre méltó különbség. Több alkalmazás közül választhat, és az ingyenes fiókok száma korlátozott. Függetlenül attól, Zapier rendkívüli potenciállal rendelkezik. Automatizálhat olyan különféle feladatokat, amelyekről még soha nem gondoltál, hogy lehetségesek, és gyors is!

Ár: korlátozott funkciókkal ingyenes; vagy teljes szolgáltatások havonta 20 dollárért.

54. Infusionsoft

Az Ön apró indulása úgy néz ki, mint egy nagy márka, amikor marketing automatizálási szoftvert használ. Vezet és generál kapcsolatot az ügyfelekkel. Koncentrálhat vállalkozása építésére.

Infusionsoft segít kihasználni névjegyzékét és növelni az értékesítést. Láthatja, hogy az átirányítások száma növekszik, ugyanakkor kevesebb időt fog költeni a számlázásra és az ügyfelekkel kapcsolatos ügyek nyomon követésére. Az Infusionsoft-ot több mint 125 000 ügyfél bízza meg. A legtöbb kisvállalkozás, amely nem gondolta, hogy képes lenne versenyezni nagyobb és jobban finanszírozott vállalatokkal.

Ár: A csomagok ára 199 dollár / hó. Ezek az Ön kapcsolatain és a felhasználóknak elküldött e-mailek számán alapulnak.

55. dlvr.it

Nagyon sok munka szükséges ahhoz, hogy a közösségi média tetején maradjunk. Van ideje tartalmakat megkeresni vagy kurátorazni, majd testreszabhatja és kategorizálhatja azok relevanciáját? dlvr.it egy kifinomult automatizált asszisztens, amely beolvassa a forrásokat és elkészíti a megosztható tartalmat.

Válassza ki a kívánt testreszabási szintet, és válassza ki a szállítási ütemtervet. Hagyja, hogy a dlvr.it mindent megtegyen, vagy adjon hozzá személyes megjegyzéseket minden egyes hozzászóláshoz. Próbáld ki ingyen, és ossz meg akár 5 hírcsatornát három közösségi hálózati oldallal.

A prémium szintű fizetési szint hozzáadja a 10 közösségi hálózati és 50 hírcsatornás csomagokat. Vásároljon még egy csomagot, amikor ideje növekedni. Az ügynökségi terv 1500 hírcsatornát oszt meg 250 szociális hálózati oldalra. Az éves kötelezettségvállalás 17% -os megtakarítást jelent.

Ár: Ingyenes alapszolgáltatás. Havonta 9,99 USD / profi. Havonta 149,99 USD egy ügynökség számára.

56. Google figyelmeztetések

Van egy egyszerű módja annak, hogy lépést tudjon tartani azzal, amit az interneten közöltek rólad? Hogyan lehet nyomon követni, hogy mit mondnak a versenyedről? Nem olyan, mintha ideje lenne egész nap ülni, és a Google segítségével felkeresni ezeket a dolgokat.

Nincs időd, de Google figyelmeztetések csinál. Automatizálja a folyamatot ezzel a hatalmas, de figyelmen kívül hagyott Google-eszközzel. Állítson be annyi riasztást, amennyit csak akar. Válassza ki a forrás relevanciáját, földrajzi helyzetét, gyakoriságát és azt, hogy hány riasztást szeretne kapni. A Google nem indexálja a legtöbb közösségi médiahálózatot. A Google Alerts nem jó választás a közösségi média figyelésére.

Ár: Ingyenes.

57. Ontraport

Kerülje el a „Frankenstein megközelítést” az üzleti vállalkozás felépítésében, és kezdjen el egy mindent egybenben megoldással, amely veled együtt növekszik. Ez az ötlet mögött Ontraport. Összehúzza és automatizálja négy kulcsfontosságú üzleti területet:

 • Weboldal készítés és karbantartás
 • Marketing kommunikáció
 • eCommerce
 • CRM

Kevesebb időt töltenek arra, hogy kitalálják, hogyan lehet az üzleti eszközöket integrálni, és több időt töltöttek vállalkozásának felépítésére. Három réteg ára van az ügyfelek száma alapján. A belépő szint nem nyújt teljes előnyt a platformon.

Ár: $ 79 / hónap alap. Havonta 297 USD. Havonta 597 USD a csapatok számára.

Tartalomkészítő eszközök

58. Social Crawlytics

A nagyszerű tartalmi ötletek abból származnak, hogy megismerik a versenytársak tevékenységeit. Social Crawlytics több mint 436 millió URL-t keres be a versenytársakról megosztott tartalom érdekében. A szolgáltatás meghatározza a kulcsfontosságú befolyásolókat is, így felkérheti őket, hogy beszéljen rólad is.

Mérje meg és kövesse nyomon az információkat egy intuitív irányítópulton. A Social Crawlytics ingyenes, de a felhasználás az erőforrások kiegyensúlyozására korlátozódik. Iratkozzon fel Twitter-fiókjával, és fizessen a Tweetekkel, vagy adományozjon a PayPal segítségével, hogy további krediteket szerezzen.

Ár: Ingyenes.

59. Content Explorer

Mi a titka az erős tartalom előállításának? Írjon többet arról, amit az emberek keresnek. Content Explorer egy az ahrefs által létrehozott eszköz, amely beolvassa a linkeket, az organikus forgalmat és a társadalmi megosztásokat, hogy feltárja, mi népszerű. Keressen egy kulcsszóra vagy URL-re.

A Content Explorer létrehozza a legnépszerűbb cikkek listáját a társadalmi megosztás és a linkek alapján. Fúrjon le egy adott tartalomra, hogy még több népszerűségi adatot találjon. Van egy 14 napos próbaverzió. A prémium tervek éves árképzési lehetőségei 20% -ot takarítanak meg. Az árazási szintek a felhasználókon, a kampányokon és a követett kulcsszavakon alapulnak.

Ár: 99 $ / hó lite. Havonta 179 USD / a szabvány. Havonta 399 USD. Havonta 999 USD egy ügynökségnél.

60. Buzzsumo

A világ egyik legismertebb márkája Buzzsumo. Minden platform igénye kulcsszótéma vagy URL. A Buzzsumo elmondja, hogy mit kell tudnod arról, hogy a tartalom hogyan teljesít a versenyen.

Az információk felhasználásával döntheti el, hogy a hasonló tartalom hogyan teljesíthet az Ön számára. A weboldal a legjobb gyakorlatokkal kapcsolatos információk tárolója is. Próbáld ki először egy ingyenes, 14 napos próbaverzióval. 20% megtakarítás az éves csomag opciókkal. Komplexitás három fizetett prémium csomagot szerkeszt.

Ár $ 99 / hónap profi. Havonta 299 USD egy ügynökség számára. 399 USD / hónap vállalkozás számára.

61. Scoop.it

Meg tudja mérni a létrehozott vagy kurátori tartalom beruházásának megtérülését (ROI)? A Scoop.it túlmutat a tartalom létrehozásán. A platform megvizsgálja, hogy mit javasol prediktív betekintések generálásához. A későbbi tartalom előnyeit élvezi a megtanultak.

Scoop.it több mint 2,5 millió ügyfele van, kezdve a San Francisco-i egyetemen és a Microsoftig. Személyes használatra ingyenes. 20% megtakarítás az éves csomag opciókkal. A fizetett prémium csomagokat professzionális márkához vagy webhely-forgalomhoz igazítják.

Ár: Személyes használatra ingyenes. Havonta 11 dollár egy profi márkaért. Havonta 67 USD a webhely forgalma

62. Convert2CleanHTML

Kényelmes egy szövegszerkesztővel, például a Microsoft Word használatával összeállítani a weboldalakon használt szöveget. A probléma az, hogy nem egyszerűen kivághatja és beillesztheti a szöveget a HTML-dokumentumokba. Rengeteg bosszantó láthatatlan kód és formátum van, amelyek problémákat okoznak az Ön webhelyén.

Convert2CleanHTML lehetővé teszi:

 • Távolítsa el az üres bekezdéseket
 • Alakítani  nak nek , nak nek
 • Cserélje ki az ASCII-t nem HTML elemekre
 • Cserélje le az intelligens idézeteket ASCII-megfelelőkre
 • Behúzás a fülekkel, nem a szóközökkel
 • Cserélje ki a nem törő tereket a szokásos terekre

Ár: Ingyenes.

63. Blog Topic Generator

A blogos világ hálaadósságot tartozik a HubSpot felé. Létrehozott egy internetet blog téma generátor ez ingyenesen használható. Válasszon három kifejezést és kattintson a gombra. A fennmaradó részt a webhely algoritmusa végzi el, jutalmazva neked egy heti blogcímeket.

Ez az ingyenes eszköz csodálatos időmegtakarítást jelent. Ez csökkenti az órás kutatás értékét percre. Valójában nehéz lehet azt hinni, hogy ez az eszköz ingyenes. Ez egy újabb ragyogó példa a HubSpot elkötelezettségére az ipar fejlesztésével a termékek marketingjével.

e-mail kezelési eszközök

64. SaneBox

SaneBox segíthet visszanyerni az e-mailes fájdalmat. A platform algoritmusokat használ a nem fontos e-mailek kiszűrésére a beérkező levelekből. Ami hátra van, az számít. Bármely eszköz e-mail fiókjával működik. Ez nem szoftver vagy alkalmazás. Csak hozzáad egy mappát a meglévő e-mailhez.

Ön több, mint szűrés. A SaneBox eszközcsomagot kínál a kimenő e-mailek hatékonyságának javításához. Próbáld ki ingyen. Megtakaríthat akár 40% -ot egy éves tervvel. Három fizetett prémium csomag van. Az árazás olyan kiegészítő szolgáltatásokon alapul, amelyek kiterjesztik a szűrést és a funkcionalitást.

Ár: 7 USD / hó belépési szintre (snack). Havonta 11 USD / középszintű (ebéd). Havonta 36 USD / felső szint (vacsora).

65. Unroll.Me

Lehet, hogy meglepte, hogy a beérkező levelek száma csökken, ha eltávolítja az előfizetéseket. Ez a szerepe Unroll.Me. Az összes feliratkozást elveszi, és egyesíti azokat a napi összefoglaló e-mailbe, az úgynevezett Összegzésbe. Választhat, amikor azt akarja, hogy ezt az emésztőanyagot kézbesítsék.

Az összes előfizetési e-mailt azonosítják a telepítési folyamat során. Itt kezdheti meg a takarítást. Leiratkozik arról, amit nem akar. Unroll.Me eltávolítja őket a postaládájából.

Ár: ingyenes.

66. FollowUpThen

Használja-e az e-mail postafiókját teendők listájaként? Jó ötletnek tűnik a fontos e-maileket figyelmen kívül hagyni, ha azokat ott hagyja, ahol láthatja. A legtöbbünk számára azonban egyetlen napra van szükség az új e-mailek elhagyására, amelyek ezeket a fontos embereket kiszorítják a látványból. Akkor nem tudnak.

FollowUpThen egy olyan szolgáltatás, amely emlékeztetőket küld Önnek az e-mailekről, így archiválhatja őket, amíg nincs szükségük. Próbálja ki egy 30 napos ingyenes próbaverzióval (hitelkártyára lesz szüksége). A fizetett prémium csomagok ára elsősorban a havi nyomon követések alapján történik. Takarítson meg akár 20% -ot egy éves tervvel.

Ár: Korlátozottan ingyenes. Havonta 2 dollár a személyes termelékenységért. Havonta 5 dollár a szakmai termelékenységért. Havonta 9 USD / felhasználó a vállalatok számára.

67. Rendezett

A Google Gmailt milliók használják, ők nem szeretik őket. A felület nehézkes. Nem mindenki rajongója a fülrendszernek. A Sortd egy másik vizuális felületet kínál, amely egymás mellé állított listákat hoz létre. A beérkező levelek mappáját nem a tennivalók listájának szánták, de ez egy intuitív módszer arra, hogy így használja, ha ragaszkodik.

A Rendezés nem változtatja meg a Gmail beállításait. Ez csak egy „intelligens bőr”, amely megváltoztatja a képet. Húzza és dobja el a létrehozott listák rangsorolása érdekében. Még átnevezheti az e-mail tárgysorokat, így azok értelmesebbek. A válogatás minden felhasználó számára ingyenes, béta verziója alatt.

Ár: ingyenes.

68. Boomerang

Írja le most. Küldje el később. Majdnem 400 000 vállalkozás használja Bumeráng hogy ezt a kényelmet hozzáadják Gmail-fiókjaikhoz. Használja a menetrend e-maileket a kézbesítéshez. A Boomerang arra is emlékeztetheti Önt, hogy kövesse az üzenetet, ha nem kap választ.

Eltávolítja a valós idejű nyomást az e-mailben történő kommunikációtól. Az alapterv ingyenes. Iratkozzon fel a prémium tervre, és egy hónapig ingyenesen használhatja. Ha úgy dönt, hogy nem tetszik, akkor továbbra is használja az ingyenes alap verziót.

Ár: Korlátozottan ingyenes. Havonta 4,99 USD a személyes termelékenységért és korlátlan üzenetekért. Havonta 14,99 USD a professzionális termelékenységért és korlátlan üzenetekért. Havonta 49,99 USD a prémium szolgáltatásért, amely magában foglalja a CRM integrációt.

69. Hiver

Számos technikával és eszközzel rendelkezhetünk az egyéni termelékenységi tényezőn, de mi van a csapat termelékenységével és együttműködésével? Jól, Téli egy eszköz, amely megoldja ezt a problémát. Integrálódik a beérkező levelekkel, és hatékony együttműködési eszközré változtatja.

A Hiver számos olyan szolgáltatásával rendelkezik, mint a megosztott címkék, a megjegyzések, az e-mail emlékeztetők, a megosztott postafiók stb., Amelyek lehetővé teszik a feladatok átruházását, az állapotuk figyelését, az e-mail kezelését, a csapattal való kommunikációt és még sok minden mást..

Ár: Legfeljebb 3 fő számára; ennél havonta 6 dollárral kezdődik.

Tartalmi kurátor eszközök

70. Tweeted Times

Tartalomra van szüksége az ügyfelek vonzásához. Több tartalomra van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen. Az eredeti tartalom a leghatékonyabb, de ugyanakkor a legigényesebb is. A legjobb alternatíva a tartalom kurátálása, amely megfelel a termékének vagy szolgáltatásának.

Az Tweeted Times egy olyan tartalomvédő motor, amely segít megtalálni a közönség számára vonzó tartalmat. Ezután megosztja és közzéteszi ezt a releváns tartalmat a közönségével. Webhelyük példákat tartalmaz az ügyfelek számára kezelt tartalomra. Próbálja ki a szolgáltatást ingyen. Szüksége lesz a fizetett verzióra a márkaépítéshez és a testreszabáshoz.

Ár: Ingyenes alapszolgáltatás. Havonta 15 USD prémium.

71. Feedly

Nem lenne nagyszerű, ha van valaki, aki új tartalmat gyűjtött, így elolvashatja azt, mint egy kivonatot? Ez az ötlet mögött Feedly, egy szolgáltatás, amely összesíti a tartalom forrásait. Válassza ki a szervezési módszert, és ossza meg a felfedezéseit a közösségi hálózatokon. A felület megszünteti a zavaró képeket, ha minden tartalomforrásnak azonos megjelenést biztosít.

Bármely eszközről elérheti Feedly tartalmát. Az ingyenes szolgáltatás akár 100 hírcsatornát biztosít. Két prémium fizetett szint korlátlan hírcsatornákat, keresést és team-együttműködést eredményez.

Ár: Ingyenes alapszolgáltatás. Havi 5,41 USD prémium. Havonta 18 dollár / felhasználó a csapatok számára.

72. ContentGems

Lehet, hogy a tartalmi hírcsatornák összesítése nem elég. Lehet, hogy segítségre van szüksége a releváns és időszerű döntéshozatalban is. Fontolgat ContentGems a támogatás fokozott szintjéért. A ContentGems túlmutat az összesítésen, ha összekapcsolja azt, amelyet a közösségi média közzétételi eszközeivel, e-mail hírlevelekkel és az automatikus közzététellel a webhelyére.

Iratkozzon fel ingyenes fiókra egyetlen téma és akár 10 kulcsszó figyelésére. A vállalkozások és ügynökségek számára fizetett díjszintek további tárgy- és kulcsszó-lefedettséget, valamint az automatikus közzétételt szolgáló integrációt eredményeznek. Van egy kedvezmény, ha éves tervet választ.

Ár: Ingyenes alapszolgáltatás. 99 USD / hónap a vállalkozások számára. $ 199 / hónap az ügynökségek számára.

73. Storify

Jelenleg valaki a közösségi médiát használja a márkájáról való beszélgetéshez. A hivatalos források az iparágához kapcsolódó tartalmat jelentenek meg. Látni fogod? „Mindig kapcsolatban álló” ügyfeleink az információk közzétételétől függnek. A tegnapi hír túl késő.

Storify eszközöket ad a legfrissebb hírek megtalálásához és közzétételéhez. Egy ingyenes verzió alkalmas amatőr bloggerek számára. Van egy vállalati verzió az olyan márkák számára, amelyeknek nagy csapata van, akik hozzájárulnak a tartalom előállításához.
Ár: Ingyenes alapszolgáltatás. A vállalati árképzés az Ön igényeitől függ.

Erről szól!

Milyen termelékenységi eszközöket használ a termelékenység megőrzéséhez és miért? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map