14 værktøjer Ingen succesfuld freelancer kan leve uden

Den globale freelanceøkonomi oplever enorm vækst på grund af dens evne til at tilvejebringe et fleksibelt, praktisk, for ikke at nævne økonomisk lukrativt alternativ til en monoton ni til fem arbejdsrutine.


Freelance-branchen giver folk mulighed for at styre og styre deres egne karrierer, når de kommer til at bestemme arten og antallet af projekter, de udfører, deres klient, hvornår de skal arbejde, og hvordan de skal få betalt.

Freelance-markedet i USA alene beskæftiger over 53 millioner arbejdstagere dvs. en svimlende 34% af den samlede nationale arbejdsstyrke og bidrager med næsten 715 milliarder USD i indtjening til den amerikanske økonomi.

Ud over markedsstørrelse; freelance-arbejde nyder nu også en høj faglig status og appellerer med ca. 80% ikke-freelancere villige til at påtage sig freelance projekter ud over deres primære job.

Værktøjer til freelancere

Værktøjer, der kombinerer talent med forretning:

Den eksponentielle vækst i freelance-industrien har igangsat udviklingen af ​​et væld af værktøjer og applikationer, der øger effektiviteten af ​​freelance-projekter.

Hvor verden for freelancere er deres lærred, kræver en disciplineret tilgang til fuld udnyttelse af de tilgængelige muligheder, og derfor ser vi, at det at gøre spranget fra at være en almindelig freelancer til en succesfuld freelance-professionel kræver brug af værktøjer, der er specifikt designet til at håndtere det enorme benarbejde, der er karakteristisk for freelance-projekter. Dette bliver mere vigtigt, da hele freelancer som freelancer afhænger af, hvor effektivt du afslutter dine projekter.

Så lad os se på de absolutte must-have værktøjer til at være en succesfuld freelancer:

1. Wunderlist

Først skal du først organisere dig med Wunderlist; en tværplatform og intuitiv to-do-app. Grænsefladen er minimalistisk, men alligevel fængslende, og brugervenligheden er så problemfri som at skrive på papir. Det tilbyder et grundigt sæt funktioner, der sikrer, at du aldrig glemmer en vigtig opgave.

Det har også et forskelligartet udvalg af mobile og desktop applikationer og understøtter samarbejde mellem to eller flere personer. Den tilbyder dog ikke placeringsbaserede påmindelser, og sproget på grund af datoindstillingen indeholder ikke gentagne frister.

Pris:
Pro-plan: $ 4.99 pr. Måned
Forretningsplan: $ 4.99 pr. Bruger / pr. Måned

2. Bølge

En ting, som de fleste freelancere kæmper med, er den professionelle styring af pengesager, der skaber usikkerhed og spild af penge. Wave er designet til at imødekomme individuelle freelancere og små virksomheder med ni ansatte eller derunder.

Det giver et omfattende sæt funktioner, herunder bogholderi, regnskab, generering og distribution af fakturaer, modtagelse af betalinger via kreditkort osv. Det betjener i øjeblikket over 25 millioner brugere over hele kloden og med en god grund. Det har en enkel grænseflade, er let at bruge og er logisk organiseret, men den giver ikke mulighed for at føre kontantbaseret regnskab og et helhedsoversigt over saldi.

Pris:
Gratis.

3. Bidsketch

For at få succes som freelance-professionel er det vigtigt at skille sig ud fra mængden ved at give et professionelt præg på forslagsdokumenter, som du deler med klienter. Bidsketch tilbyder brandede projektforslag inden for få minutter, der er baseret på et genanvendeligt gebyr, design såvel som indhold. Disse forslag kan grundigt tilpasses og inkluderer tilføjede funktioner som gebyrforslag og elektronisk signatur.

Pris:
Freelancer-plan: $ 29 pr. Måned
Studioplan: $ 79 per måned
Agenturplan: $ 149 per måned

4. Minterapp

Et af de mest tilgængelige værktøjer, Minterapp giver solo-freelancere såvel som freelance virksomheder mulighed for effektivt at spore tid og generere professionelle fakturaer. Du kan tilføje opgaver, der skal udføres, og udpege ansvaret til specifikke brugere sammen med betalingssatser for time eller afdeling.

Minterapp vil konstant holde styr på projektets fremskridt og generere fakturaer baseret på det anvendte antal timer. Det er skybaseret, så det kan fås adgang til det overalt og tillader modtagelse af betalinger via sikre betalingsmuligheder som PayPal, Stripe osv..

Pris:
Enkel plan: $ 9,95 pr. Måned
Forretningsplan: $ 29,95 pr. Måned
Enterprise Plan: $ 59,95 per måned

5. TextExpander

Freelancere er ofte forpligtet til at jonglere med flere projekter samtidig. Dette involverer normalt deling af mere eller mindre lignende e-mails med klienter, der besætter en stor tid. Det er her TextExpander spiller sin rolle. Det forprogrammerer korte forkortelser, der automatisk indsætter tekst såvel som billeder, CSS, når det bliver bedt om med lette genveje.
Det sparer også tid ved automatisk at korrigere skrivefejl og indsætte de nødvendige formularer til hvert projekt. Imidlertid er dets eneste ulempe, at det tilbyder en interface til alle forretninger.

Pris:
$ 1,66 pr. Måned

6. OpenOffice

For freelancere, der skriver for at leve, er OpenOffice et strømpakket alternativ til Microsoft Office. Det finder sin appel for freelancere på grund af en række funktioner, herunder let eksport af dokumenter såsom pjecer, e-bøger, guider osv. Til pdf.

Pris:
Gratis.

7. Dropbox

Dropbox er perfekt til at synkronisere filer til en webplatform og sortere dem projektmæssigt, så du ikke behøver at gå frem og tilbage og søge efter dokumenter. Det tilbyder online dokumentsamarbejde i realtid og giver den uvurderlig adgang til filer, du har slettet ved en fejltagelse. Dens omkostninger er det eneste spørgsmål, der bekymrer sig, da det kan være for meget for nogle. Løsningen er perfekt til freelancere, der administrerer et lille team af deres egne og små virksomheder.

Pris:
$ 9,99 per måned

8. MindMeister

MindMeister er et mind-mapping værktøj ideelt til kreative projekter. Det giver både enkeltpersoner og teams mulighed for at præsentere deres tanker på en visuel måde og dele dem med teammedlemmer for en mere samarbejdende tankeproces. Hvad der adskiller MindMeister fra gratis tankekortværktøjer er, at den kun bruger en webbrowser til at fungere.

Den er dog ikke udstyret med en brugermanualfremstilling er tvetydig for nye brugere og tillader ikke specifikation af linktyper. MindMeister kan også bruges som et simpelt projektstyringsværktøj, da brugere kan konvertere ideer til opgaver, der kan kombineres med en deadline, en ansat og et prioriteret niveau. Når projektet skrider frem, kan opgavens status let overvåges.

Pris:
Personlig plan: $ 6 per måned
Professionel plan: $ 10 pr. Måned
Forretningsplan: $ 15 pr. Måned

9. Evernote

Kreativitet er brød og smør fra freelance-fagfolk og kan udløse når som helst i løbet af dagen. I et sådant tilfælde fungerer Evernote som en platform til hurtigt at slå ideer ned, fange billeder, mediefiler osv. Og øjeblikkeligt sikre dem på en webbaseret platform, så de let kan hentes fra ethvert sted.

Den gratis version begrænser brugerne til at fungere ved kun at bruge to planer, mens mellemplanen mangler fremtrædende funktioner, og den professionelle plan kan være for dyr for individuelle freelancere.

Pris:
Grundlæggende plan: gratis
Plusplan: 34,99 pr. År
Premium plan: 69,99 pr. År

10. HootSuite

Freelance-industrien er en voksende og meget konkurrencedygtig sektor, hvor antallet af erhvervede projekter er direkte proportional med den synlighed, du nyder foran dit klientel. Og hvor det er bedre at markedsføre dine evner og præsentere din portefølje end via sociale medieplatforme, der er langt de mest effektive marketingkanaler i vores tidsalder.

Hootsuite er det mest anvendte værktøj til styring af sociale medier, der i øjeblikket betjener over 10 millioner brugere over hele verden og tilbyder et enkelt brugervenligt betjeningspanel, der er i stand til samtidig at overvåge kampagner på sociale medier på tværs af flere netværk.

Pris:
Grundlæggende plan: gratis
Pro-plan: $ 8.99 pr. Måned
Forretningsplan: tilpassede priser

11. slack

Freelance-markedet udvider din rækkevidde til de fjerneste hjørner i verden, så freelancere kan arbejde med teammedlemmer såvel som kunder fra hele verden. For at give et let og pålideligt kommunikationsmedie tilbyder Slack en innovativ gruppe-messaging-app, der giver brugerne mulighed for at skabe dedikerede rum, hvor freelancere kan kommunikere med internationale teams såvel som klienter.

Selvom det mangler nyttige funktioner som kalendere, opgavestyring og samarbejdsbestemmelser, er det blandt de mest populære kommunikationsapps, der ejer dens anvendelighed og regler for deling af filer såvel som at deltage i gruppediskussioner..

Pris:
Grundlæggende plan: gratis
Standardplan: $ 8 pr. Måned
Plusplan: $ 15 pr. Måned

12. Mozy

Freelancere beskæftiger sig med flere klienter og projekter og er derfor nødt til at arbejde på flere dokumenter ad gangen. En ting, de absolut ikke har råd til, er at miste et dokument, da det ville føre til spild af nyttige timers hårdt arbejde.

Mozy er en omfattende skybaseret backup-løsning, der er velegnet til både enkeltpersoner og virksomheder. Det giver freelancere mulighed for at arbejde på flere enheder, og alle oplysninger sikkerhedskopieres automatisk på en sky. Det er lidt på den dyre side og mangler indstillinger for fildeling.

Pris:
Månedlig plan: starter fra $ 13 per måned
1 års plan: starter fra $ 158 pr. År
2-årsplan: starter fra $ 293 pr. År

13. Adobe Sign

Et enkelt, men væsentligt krav fra freelancere er Adobe Sign, der giver dem mulighed for elektronisk at underskrive og dele dokumenter med klienter uden at skulle udføre den konventionelle print-sign-scan-øvelse. På grund af hurtig funktionalitet øger Adobe Sign effektiviteten af ​​signaturprocessen op til 80%.

Pris:
Individuel pakke: $ 9.99 pr. Måned
Forretningspakke: starter fra $ 30 pr. Måned
Enterprise-pakke: tilpassede priser

14. Dashlane

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan det være vanskeligt at administrere flere applikationer og login, og det kræver tid at huske din adgangskode, hver gang du skal bruge et program kan være både udmattende og tidskrævende.
Dashline tilbyder adgangskodestyring, e-tegnebog og auto-refill-funktionaliteter, så den eneste adgangskode, du skal huske, er hovedadgangskoden, der bruges til at få adgang til Dashline. Dog skal standardgenerering af adgangskode gøres mere sikker.

Pris:
Grundlæggende pakke: Gratis
Premium-pakke: $ 39.99 pr. År

Begynd som en professionel!

Mange mennesker begynder freelancing med ringe eller ingen teknologisk support først for senere at gennemgå deres trin og genopfinde deres arbejdsproces ved hjælp af værktøjer. Da der er masser af applikationer af høj kvalitet, der er gratis, anbefales det, at freelancere starter deres virksomhed ved at bruge disse nyttige værktøjer, der øger deres effektivitet og professionalisme, hvilket baner vejen for succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map