14 eszköz Nincs sikeres szabadúszó nélkül élni

A globális szabadúszó gazdaság él óriási növekedés annak köszönhetően, hogy rugalmas, kényelmes, nem is beszélve pénzügyilag jövedelmező alternatíváról a monoton kilenc-öt munkaprogrammal.


A szabadúszó iparág lehetővé teszi az emberek számára, hogy átvegyék és irányítsák karriereiket, amikor eldöntik a vállalt projektek jellegét és számát, ügyfélkörét, mikor dolgoznak és hogyan fizetnek..

Az Egyesült Államok szabadúszó piaca önmagában foglalkoztat 53 millió munkavállaló azaz a teljes nemzeti munkaerő megdöbbentő 34% -a, és közel 715 milliárd USD jövedelemmel járul hozzá az amerikai gazdasághoz.

A piaci méret mellett; a szabadúszó munka emelt szintű szakmai státuszt élvez, és fellebbezést nyújt, mivel mintegy 80% -át nem szabadúszó hajlandó vállalni szabadúszó projektek az elsődleges munkahelyeken túl.

Eszközök szabadúszók számára

Eszközök, amelyek ötvözik a tehetséget az üzleti élettel:

A szabadúszó iparág exponenciális növekedése számos eszköz és alkalmazás fejlesztését váltotta ki, amelyek növelik a szabadúszó projektek hatékonyságát..

Ahol a szabadúszók számára a világ a vászonuk, a rendelkezésre álló lehetőségek teljes kihasználása fegyelmezett megközelítést igényel, és így látjuk, hogy a szokásos szabadúszóként egy sikeres szabadúszó szakembertől való ugráshoz olyan eszközök használata szükséges, amelyeket kifejezetten a hatalmas lábmunka, ami jellemző a szabadúszó projektekre. Ez döntő jelentőségűvé válik, mivel szabadúszóként teljes megélhetése attól függ, mennyire hatékonyan teljesíti a projektjét.

Vessünk egy pillantást a sikeres szabadúszóként való abszolút szükségszerű eszközökre:

1. Wunderlist

Az első dolgok: előbb szervezzék meg a Wunderlistot; egy platformközi és intuitív teendők listája. Az interfész minimalista, mégis magával ragadó, és a használhatóság ugyanolyan zökkenőmentes, mint a papírra írás. Átfogó funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy soha ne felejtsen el egy fontos feladatot.

Számos mobil és asztali alkalmazás választékot kínál, és két vagy több ember közötti együttműködést támogat. Ugyanakkor nem kínál helyfüggő emlékeztetőket, és a dátumbeállítás miatt a nyelv nem foglalja magában az ismételt határidőket.

Ár:
Pro terv: 4,99 USD havonta
Üzleti terv: 4,99 USD / felhasználó / hó

2. Hullám

Az egyik dolog, amellyel a legtöbb szabadúszó küzd, a pénzügyek professzionális kezelése, amely bizonytalanságot és a pénz pazarlást idéz elő. A Wave-t úgy tervezték, hogy kiszolgálja az egyéni szabadúszókat és kilenc alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozásokat.

Átfogó szolgáltatáskészlettel rendelkezik, beleértve a könyvelést, a könyvelést, a számlák generálását és elosztását, a hitelkártyákon történő fizetések átvételét, stb. Jelenleg több mint 25 millió felhasználót szolgál fel szerte a világon, és jó okból. Egyszerű felülettel rendelkezik, könnyen használható és logikusan felépített, azonban nem nyújt lehetőséget pénzforgalmi elszámolás lebonyolítására és a mérlegek holisztikus áttekintésére.

Ár:
Díjmentes.

3. Bidsketch

Ahhoz, hogy szabadúszó szakemberként sikeres legyen, fontos, hogy kitűnjön a tömegből azáltal, hogy szakembereinek érzi magát az ügyfelekkel megosztott dokumentumok javaslatában. A Bidsketch percek alatt márkás projektjavaslatokat kínál, amelyek alapja az újrafelhasználható díj, a formatervezés és a tartalom. Ezek a javaslatok teljesen testreszabhatók, és olyan kiegészítő funkciókat tartalmaznak, mint a díjjavaslatok és az elektronikus aláírás.

Ár:
Szabadúszó terv: 29 USD havonta
Stúdió terv: havonta 79 USD
Ügynökségi terv: 149 USD havonta

4. Minterapp

Az egyik elérhető kéziszerszám, a Minterapp lehetővé teszi a szabadúszók és a szabadúszó vállalkozások számára az idő hatékony nyomon követését és a professzionális számlák előállítását. Felveheti a befejezendő feladatokat, és meghatározhatja az egyes felhasználók felelősségét, valamint az óránkénti vagy az osztályos fizetési arányokat.

A Minterapp folyamatosan nyomon követi a projekt előrehaladását, és számlákat generál a felhasznált órák száma alapján. Felhő alapú, tehát bárhonnan elérhető, és lehetővé teszi a kifizetések biztonságos fizetési lehetőségeken keresztül történő átvételét, például a PayPal, a Stripe stb..

Ár:
Egyszerű terv: 9,95 USD havonta
Üzleti terv: 29,95 USD havonta
Vállalati terv: 59,95 USD havonta

5. TextExpander

Gyakran szabadúszóknak kell több projektet egyszerre zongorázni. Ez általában többé-kevésbé hasonló e-mailek megosztását vonja maga után sok időt foglalkoztató ügyfelekkel. Itt játszik szerepet a TextExpander. Előre programozza a rövid rövidítéseket, amelyek automatikusan beillesztik a szöveget és a képeket, valamint a CSS-t, amikor az egyszerű parancsikonokkal megkérdezi.
Időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan kijavítja a gépelési hibákat, és beilleszt minden projekthez a szükséges űrlapokat. Az egyetlen hátránya, hogy minden üzleti felületet kínál.

Ár:
1,66 USD havonta

6. OpenOffice

Azok a szabadúszók, akik megélhetést írnak, az OpenOffice egy nagy teljesítményű alternatíva a Microsoft Office számára. Felfogást talál a szabadúszók számára, mivel számos olyan funkciót tartalmaz, beleértve a dokumentumok, például brosúrák, e-könyvek, útmutatók stb. Egyszerű exportálását pdf-fájlba.

Ár:
Díjmentes.

7. Dropbox

A Dropbox tökéletes a fájlok szinkronizálásához egy webes platformon, és a projektek szerinti rendezéshez, így nem kell oda-vissza menned a dokumentumok keresésekor. Valós idejű online dokumentum-együttműködést kínál, és felbecsülhetetlen értékű hozzáférést biztosít a véletlenül törölt fájlokhoz. Kizárólag aggodalomra ad okot, mivel egyesek számára ez túl sok lehet. A megoldás tökéletesen használható szabadúszók számára, akik kis csoportot vezetnek saját és kisvállalkozásuk számára.

Ár:
Havonta 9,99 USD

8. MindMeister

A MindMeister egy elme-feltérképező eszköz, amely ideális a kreatív projektekhez. Ez lehetővé teszi az egyének és a csapatok számára, hogy szem előtt tartva bemutatják gondolataikat, és megosszák őket a csapat tagjaival egy együttműködőbb gondolkodási folyamat érdekében. Ami a MindMeister-t a szabad elme-feltérképező eszközöktől különbözteti meg, az az, hogy pusztán böngészőt használ a működéséhez.

Ugyanakkor nincs felszerelve felhasználói kézikönyvvel, így az új felhasználók számára nem egyértelmű, és nem teszi lehetővé a link típusának meghatározását. A MindMeister egyszerű projektmenedzsment eszközként is felhasználható, mivel a felhasználók ötleteket olyan feladatokká alakíthatnak, amelyekhez határidő, megbízott és prioritási szint kapcsolódhat. A projekt előrehaladtával a feladat állapota könnyen felügyelhető.

Ár:
Személyes terv: havonta 6 USD
Szakmai terv: havonta 10 USD
Üzleti terv: havonta 15 USD

9. Evernote

A kreativitás a szabadúszó szakemberek kenyere és vaja, és a nap folyamán bármikor kiváltható. Ilyen esetben az Evernote platformként működik az ötletek gyors lebontásában, képek, médiafájlok stb. Rögzítésében, és azonnali rögzítésében web-alapú platformon, hogy bármilyen helyről könnyen letölthetők legyenek..

Az ingyenes verzió korlátozza a felhasználó működését, csak két eszköz használatával, míg a középszintű tervnek nincsenek kiemelkedő jellemzői, és a szakmai terv túl drága lehet az egyes szabadúszók számára..

Ár:
Alapterv: Ingyenes
Plusz terv: 34,99 évente
Prémium terv: 69,99 évente

10. HootSuite

A szabadúszó ipar egyre növekvő és nagyon versenyképes iparág, ahol a megszerzett projektek száma egyenesen arányos azzal a láthatósággal, amelyet az ügyfelek előtt élvez. És hol lehet jobban eladni képességeit és bemutatni portfólióját, mint olyan szociális média platformon keresztül, amely korunk messze a leghatékonyabb marketing csatornája.

A Hootsuite a legszélesebb körben alkalmazott szociális médiakezelő eszköz, amely jelenleg több mint 10 millió felhasználót szolgál ki világszerte, és egyetlen egyszerűen használható műszerfalat kínál, amely képes egyszerre megfigyelni a közösségi média kampányait több hálózaton keresztül..

Ár:
Alapterv: Ingyenes
Pro terv: 8,99 USD havonta
Üzleti terv: Testreszabott árak

11. Laza

A szabadúszó piac kibővíti elérhetőségét a világ legtávolabbi sarkaiba, lehetővé téve a szabadúszók számára, hogy a csapattagokkal és az egész világon működő ügyfelekkel együtt dolgozzanak. A könnyű és megbízható kommunikációs média biztosítása érdekében a Slack innovatív csoportos üzenetküldő alkalmazást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dedikált tereket hozzon létre, amelyeken keresztül a szabadúszók kommunikálhatnak a nemzetközi csapatokkal és az ügyfelekkel..

Noha nem tartalmaz olyan hasznos funkciókat, mint a naptárak, a feladatkezelés és az együttműködési rendelkezések, ez a legnépszerűbb kommunikációs alkalmazások között, amely a használhatóságának és a fájlok megosztási szabályainak, valamint a csoportos megbeszéléseknek a tulajdonosa..

Ár:
Alapterv: Ingyenes
Normál terv: havonta 8 USD
Plusz terv: havonta 15 USD

12. Mozy

A szabadúszó több ügyféllel és projekttel foglalkozik, ezért egyszerre több dokumentummal kell dolgoznia. Az egyik dolog, amelyet egyáltalán nem engedhetnek meg maguknak, az, hogy elveszítik a dokumentumot, mivel ez hasznos órák kemény munka pazarlásához vezetne.

A Mozy egy átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldás, amely mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára megfelelő. Ez lehetővé teszi a szabadúszók számára, hogy több eszközön dolgozzanak, és minden információ automatikusan mentésre kerül egy felhőn. Ez egy kicsit a drága oldalon, és hiányzik a fájlmegosztási lehetőségek.

Ár:
Havi terv: Havonta 13 dollártól kezdődik
1 éves terv: 158 dollártól indul évente
2 éves terv: 293 dollártól indul évente

13. Adobe Sign

A szabadúszók egyszerű, de alapvető követelménye az Adobe Sign, amely lehetővé teszi számukra, hogy elektronikus úton aláírják és megosszák a dokumentumokat az ügyfelekkel anélkül, hogy a hagyományos nyomtatás-aláírás-beolvasás gyakorlatát kellene elvégezniük. A gyors funkcionalitásnak köszönhetően az Adobe Sign akár 80% -kal növeli az aláírási folyamat hatékonyságát.

Ár:
Egyéni csomag: 9,99 USD havonta
Üzleti csomag: 30 havonta kezdődik
Vállalati csomag: Testreszabott árak

14. Dashlane

Végül, de nem utolsósorban nem utolsósorban, a több alkalmazás és bejelentkezés kezelése is bonyolult lehet, és időigényes lehet a jelszó visszahívására minden alkalommal, amikor alkalmazást kell használnia, fárasztó és időigényes is lehet..
A Dashline jelszókezelési, e-pénztárca- és automatikus újratöltési funkciókat kínál, tehát az egyetlen jelszó, amelyet meg kell emlékeznie, a Dashline eléréséhez használt fő jelszó. Az alapértelmezett jelszó-előállítási rendelkezéseket azonban biztonságosabbá kell tenni.

Ár:
Alapcsomag: Ingyenes
Prémium csomag: 39,99 USD évente

Kezdj mint egy profi!

Sokan csak kevés technológiai támogatással vagy anélkül kezdik el a szabadúszó munkát, hogy csak később lépjék fel lépéseiket, és eszközök segítségével újból feltalálják munkafolyamataikat. Mivel számos kiváló minőségű alkalmazás ingyenes, ezért tanácsos, hogy a szabadúszók vállalkozásukat ezen hasznos eszközök felhasználásával indítsák el, amelyek növelik hatékonyságukat és professzionalizmusukat, előkészítve az utat a sikerre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map