73 Най-добри инструменти за продуктивност за блогъри и лица, които се интересуват от повишаване на ефективността

Contents

“Нямам достатъчно време за това!”

В един или друг момент повечето от нас са казали тези думи или на себе си, или на някой друг. Въпросът е: Наистина ли нямаме достатъчно време? Не точно. Просто всичко е в нашите глави Това самоограничаващо се вярване е това, което ни пречи да бъдем продуктивни себе си.


Не е така, сякаш нямаме достатъчно време да си правим блоговете. Просто трябва да намерим средствата да се справим повече с времето, с което разполагаме. Един от най-добрите начини за това е използването на инструменти за блогове, специално създадени, за да помогнат за повишаване на производителността.

Прочетете за различни инструменти за блогове, които могат да ви помогнат да завършите с по-добре постигнатите за по-малко време. Независимо дали искате да автоматизирате досадни задачи, да се фокусирате или да организирате по-добре времето си, като използвате тези инструменти може да се окаже полезно.

Въпреки това, въпреки че има посочени тук някои инструменти, това не означава непременно, че трябва да ги използвате всички. Просто изберете един или два, които биха могли да помогнат за конкретното предизвикателство, пред което сте изправени, и вижте как върви. Трябва да избягвате да използвате твърде много инструменти наведнъж и да се съсредоточите върху справяне с един проблем наведнъж.

Инструменти за повишаване на вашата продуктивност на писане

1. джоб

Джоб ви позволява да запазвате съдържанието, което искате да прочетете по-късно, само с едно щракване. Чрез добавяне на маркери можете да организирате по-добре запазеното си съдържание. И благодарение на простия си интерфейс, инструментът е лесен за използване.

Можете да запишете съдържание директно от вашия уеб браузър, кутия за електронна поща или различни приложения, като Twitter, Flipboard и Pulse. С помощта на този инструмент можете да четете съдържание в разсейващ и чист интерфейс.

Цена: Безплатно; $ 4,99 на месец за премия.

2. ZenWriter

Просто приложение за писане за Windows, ZenWriter ви помага да сте фокусирани върху най-важния аспект на блоговете: писане. Той е без всякакви разсейвания, които могат да попречат на вашата производителност.

Ако използвате Mac, можете да опитате WriteRoom. Това е перфектната алтернатива и осигурява подобна среда за писане като ZenWriter.

Цена: $ 19.95 с безплатна пробна версия също е на разположение.

3. Граматично

След като преминете през публикацията си в блога, след като я напишете, има вероятност да пропуснете грешки, освен ако нямате коректор за блога си. Но дори и да не го правите, това няма значение оттогава Grammarly може ефективно и бързо да ви помогне да подобрите писането си. Този онлайн инструмент за корекция може да ви помогне с вашата структура на изречения, граматика, стил, правопис и други.

Освен това ще научите много, като използвате този инструмент, защото той ще ви покаже какво трябва да промените с подходящи разсъждения.

Цена: Безплатно.

4. Приложение за Хемингуей

Уеб-базиран инструмент, Приложение за Хемингуей ви позволява да подобрите писането си и улеснява разбирането. Използвайки го, можете да спестите много време за редактиране, както и да подобрите уменията си за писане едновременно.

Можете или да поставите текста в приложението, или да го напишете. За PC и MAC потребители има и настолен редактор, но това ще ви струва.

Цена: Безплатно; версия за десктоп $ 9.99.

5. Писател

писар е инструмент за писане за Windows и Mac. Можете да го използвате за писане на блог публикации, електронни книги и дори за създаване на съдържание за определена среща в блога. Той притежава всичко, което търсите в софтуер за писане с ниско разсейване.

Нещото, което най-много ни хареса при Scrivener, е режимът на композиране, който съдържа страница на черен фон, което прави писането толкова по-лесно!

Цена: $ 40 с безплатна пробна версия също се предлага.

6. HelpMeWrite

Не е лесно да измислиш постоянен източник на идеи, за които да пишеш, и това е разочароващо, ако си блогър. Помогнете ми да напиша е уеб приложение, което ви помага да решите за какво да пишете по-нататък. Създайте акаунт, използвайки своите идентификационни данни в Twitter. Добавете неща, за които бихте искали да пишете на страницата на потребителския си профил. След това споделете вашите мисли. Приносът от участниците ви дава насоки и допълнителни предложения.

HelpMeWrite е рожба на лондонска компания за дигитален дизайн, наречена Makeshift. Тя се роди от любовта им да пишат и от желанието да получат принос от социалните мрежи. Писателите ще ви кажат, че не е забавно да практикувате занаята си без да влагате. HelpMeWrite извежда част от уединението от процеса.

Цена: Безплатно

Инструменти и приложения за постигане на по-голяма организация

7. Evernote

Evernote е приложение за бележки, което работи на вашия уеб браузър, мобилен телефон или десктоп. Тя ви позволява да създавате и споделяте бележки лесно и бързо. И с всички ваши бележки точно под един покрив, това ви прави много по-лесно да сте организирани. Това обаче не е всичко, което инструментът може да направи.

Можете също да проследявате всичко от списъци със задачи до блогови идеи за публикации и да управлявате вашата мрежа и имейл. Ако се научите да използвате Evernote ефективно, ще разберете колко е страхотно за блогърите.

Цена: Безплатно; $ 5 на месец за премия.

8. Teux Deux

Приложение за задачи, Teux Deux идва с обрат. За разлика от други приложения за задачи, които ви позволяват да създавате привидно безкрайни списъци, този инструмент поставя всичките ви списъци във формат в календарен стил. Това от своя страна прави вашите списъци със задачи по-управляеми.

Приложението е просто и няма излишни свирки или звънци, което трябва да бъде изправено пред вас, което пречи на вашата производителност. Използвайки го, вие ще знаете точно какво трябва да направите и кога трябва да го направите. Teux Deux работи на мобилно устройство или във вашия уеб браузър.

Цена: $ 3 на месец.

9. Todo

Забравянето на името на това приложение е трудно. Всички имаме списък „todo“. Това е мястото, където ние го съхраняваме, което се различава. Това мобилно приложение стана любимо. Потребителската му база е проследила и изпълнила над 70 милиона задачи с нея.

Може да нямате време да спрете и да напишете нещо. Това не е проблем за Да направя. Просто поговорете с приложението и то ще го превърне в задача. Имате нужда от напомняне, за да купите нещо следващия път, когато сте в магазина за хранителни стоки? Todo има възможности за географско маркиране. Ще получите съобщението, когато пристигнете.

Цена: Безплатно. Версията в облак ви позволява да споделяте да вършите задачи с други лица за $ 1,99 / месец или $ 19,99 / годишно. Екипно ориентираната Enterprise версия е $ 3,99 на месец или $ 39,99 / годишно на човек.

10. Any.do

Какво ще стане, ако можете да вземете списъка си „todo“, календара си и мобилния си асистент (Здравей, Сири?) И да ги смесите заедно? За това стои концепцията Any.do. Техният уебсайт ви казва, че е повече от приложение за todo. Това е “мениджър на живота” и най-лесният наоколо. Уебсайтът казва, че е толкова лесен за използване, че хората се придържат към него два пъти по-дълго от другите приложения. Това е техният любезен начин да настояват повечето хора да се откажат от приложения за производителност.

Можете да го получите за iPhone, iPad и Mac. Предлага се и за телефони и таблети с Android. Има разширение за Chrome, но в противен случай ще трябва да получите достъп до него от стандартен прозорец на браузъра. Регистрирайте се, за да получите ранен достъп до Any.Do Assistant. Той използва AI, за да прегледа автоматично задачите ви за тези, които може да направи за вас. Свържете го с комбинация от роботи и хора, които могат да изпълнят тази задача.

Цена: Безплатно. Отключете премиум функции за $ 2,99 / месец или 26,99 $ / година.

11. Todoist

Понякога вашият списък „todo“ трябва да бъде малко по-сложен. Време е да надстроите до Todoist. Други приложения за производителност имат неща като подзадачи, етикети и напомняния. Тодоист успява да ги направи по-малко плашещи.

Todoist е наличен в десет платформи, така че не е нужно да се притеснявате за съвместимост. Той е одобрен от стартиращи компании и от Fortune 100 компании. Уникално за това приложение е диаграма, която проследява производителността въз основа на това колко задачи изпълнявате ежедневно. Консенсусът е, че ще го намерите по-полезен, ако отключите опциите, които идват с премиен акаунт.

Цена: Безплатно. Премия за физически лица или Бизнес за екипи е $ 28,99 / год на човек.

12. Wunderlist

Помислете за това приложение, ако се интересувате само от основите. Wunderlist е достатъчно сложен, за да ви позволи да пренареждате задачи въз основа на променящите се приоритети. Липсват разширени функции като геотегиране, повтарящи се срокове и естествен език за определяне на дата.

Wunderlist работи на всички платформи, така че е лесно да го вземете със себе си в движение. Най-големите шампиони на приложението го хвалят, защото, казват те, то не е раздуто с опции. Ще трябва да надстроите до Pro акаунт, за да отключите всички функции. Цената е по-висока от други подобни приложения. Но не сте ограничени до ограничения на размера на файла, ако искате да прикачите изображение или видеоклип към определена задача.

Цена: Безплатно. Версиите Pro и Business са $ 4,99 на месец.

Инструменти за лесно създаване на графично създаване

13. Трафарет

с Сподели като изображение, можете да превърнете подчертания текст в привлекателно и ангажиращо визуално съдържание, което говори на вашата аудитория. Едва ли е необходима минута (или две), за да може вашето визуално съдържание да е готово да споделите във вашите профили в социалните медии.

Можете да генерирате сцепление в социалните медии с изображения с цитати, но основният проблем е времето, необходимо за създаването им. С този инструмент обаче можете да създавате споделяеми изображения по-бързо от всякога. Всичко, което трябва да направите, е да маркирате желания текст и да изберете „Споделяне като изображение“, за да започнете да редактирате вашето изображение.

Цена: 8 долара на месец.

14. Лесно

Социалните медии са от съществено значение за промоцията. И по-голямата част от социалните медии е тежка за графика. Какво да правите, ако не сте графика? Преминете към уебсайта на Easil. Можете да изберете шаблон, който вече е форматиран за мрежата на социалните медии по ваш избор. Оттам е въпрос на избор на елементите, които искате и след това ги плъзнете и пуснете на мястото си.

Easil има нарастваща колекция от хиляди професионално предварително проектирани шаблони. Ще получите достъп до изображения на акции, създадени само за социални публикации и блогове. Изключителен инструмент за оразмеряване гарантира, че ще получите правилните измерения за всеки канал в социалните медии. Запишете често използвани елементи в раздел любими, за да имате последователен вид на марката си.

Цена: Безплатна за индивидуална употреба и оценка. $ 9 / месец за достъп до над 1500 шаблона. $ 79 / месец за достъп до над 3000 шаблона.

15. Skitch

Skitch от Evernote ви позволява да заснемате, редактирате и записвате екрани за няколко минути. Можете също така да добавяте бързи скици, форми и пояснения, за да преразгледате използването на по-малко думи. Инструментът е съвместим със смартфони, настолни компютри и таблети.

Със Skitch никога повече не трябва да използвате „печат на екрана“, за да получавате екранни снимки на изображения, които попадате в Интернет. И тъй като имате редица опции за редактиране, това намалява необходимостта от използване на всеки друг софтуер.

Цена: Безплатно.

16. Canva

Имаше време, когато сайтовете изискват скъп софтуер за редактиране на изображения за създаване на привлекателни и привличащи вниманието визуализации за вашия блог. Обаче сега с инструменти като Canva, почти всеки може лесно да създава инфографика, графика в социалните медии, презентации и изображения за публикации в блогове. Използването на инструмента е невероятно просто и ясно.

Всъщност Webbys заяви, че това е „най-лесната за използване програма за проектиране в света“. Освен това дизайнерите са конструирали интерфейса по начин, който прави комбинирането на изображения бързо и лесно.

Цена: Безплатно; първокласни изображения струват 1 долар всяка.

17. Piktochart

Това не е тайна инфографика е чудесен начин да представите информация на аудиторията си по ясен и бърз начин. Но те са трудни за правене и могат да отнемат часове. Piktochart е може би най-лесният инструмент, който ви позволява да създавате инфографика възможно най-бързо. Той има шаблони за презентации, инфографика, банери, както и доклади.

Ако сте използвали Canva, забележете, че има някои прилики между двете. И двамата обаче се отличават с напълно различни неща. Можете да се възползвате от различните безплатни шаблони и опции, но за да получите достъп до някои от най-добрите му неща, трябва да платите за професионалните планове.

Цена: Безплатно; $ 29 на месец за професионален план.

18. Adobe Color CC

Избирането на страхотни цветови схеми за вашата инфографика или публикация в блога понякога е предизвикателство. В крайна сметка изборът ви на цвят ще се отрази на опита на посетителите. С инструменти като Adobe Color CC, обаче лесно можете да създадете свои собствени персонализирани цветови схеми. На ваше разположение са различни настройки за цветни правила, което означава, че имате много възможности. Освен това, тъй като всеки цвят има HEX и RGB стойности, можете без усилие да копирате и поставите във всеки инструмент за редактиране на изображения.

Цена: Безплатно.

Цели Настройка и проследяване на приложения, които да ви държат мотивирани

19. GoalsOnTrack

GoalsOnTrack вярва, че хората, които си поставят цели, са по-успешни. И ако искате да добавите към този успех, използвайте мобилното си устройство. Преди да стигнете до приложението, те искат да разберете значението на поставянето на целите и как да го направите по правилния начин. Ще научите седем научно доказани стратегии за постигане на цели. Сега сте готови за приложението.

Използвайте го за задаване на цели и предприемане на действия. Други области на приложението ви подканват да визуализирате целите си и да проследявате времето, което отделяте за постигането им. Все пак други области ви помагат да проследявате дейности по изграждане на навици или да записвате успехи в дневник.

Цена: $ 68 / година за физически лица. Основна такса от $ 68 / год. И след това 8 $ / месец на потребител.

20. Треньор.ме

Хората, които успяват с фитнес програми за фитнес, ви казват, че е така, защото използвайте личен треньор. Можете да получите подобни резултати в професионалния си живот, като работите с треньор. Coach.me предлага безплатно приложение за проследяване на навици, което е помогнало на над милион души да формират нови навици. Използвайте мобилното си устройство или гледайте, за да проследявате своята активност и задавайте време, за да бъдете напомняни за новите навици, които се опитвате да изградите.

Приложение не може да направи всичко това. Понякога се нуждаете от човек. Coach.me използва приложението като връзка за над 700 треньори, които могат да ви помогнат да развиете навик. Друга група лидерски треньори се специализира да ви помогне да решите проблемите на работното място. Те предоставят ценни кариерни насоки.

Цена: Безплатно. Хабит коучинг услугите започват от $ 15 / седмица. Коучингът за лидерство е $ 249 на месец.

21. LifeTick

Много цели за задаване на софтуерни програми и приложения се фокусират само върху професионални стремежи. LifeTick предприема холистичен подход. Да, можете да го използвате за проследяване на предприемачески дейности. Но също така ще имате успех, ако искате да подобрите оценките си, да спестите пари или да отслабнете.

Приложението ви превежда през многоетапен процес. Първо, ще установите основните стойности. След това ще научите как приложението може да ви помогне да използвате методология за поддържане на целите. Ще откриете как журналирането ви движи напред. Ще проследите поведенията, които ви помагат да развиете правилните навици за успех.

Цена: Безплатен за до 4 цели. $ 39 / год за неограничено проследяване. Плановете за семейство, училища и предприятия варират от $ 14 на месец до 199 $ на месец.

22. Списък на навиците

Създайте добри навици и разбийте нездравословните, ако искате да преминете към производителност. Списък на навиците е приложение, което включва всичко необходимо, за да постигнете целите си. Подходът на списъка на хабитите включва да ви мотивира, като показва колко време е прекъснато, за което сте запазили доброто поведение.

Изграждането на навик изисква повторение. Но понякога трябва да си почивате. Много приложения не вземат това предвид. Списъкът за навици иска да ви помогне да запазите непрекъснатата си серия. Тя ви позволява да спрете дейности, докато не се върнете безопасно в офиса.

Цена: 3,99 долара

23. Начин на живот

Възможно ли е да отделите по-малко от минута на ден, за да нарушите лош навик или да изградите нов? Начин на живот е приложение, което ви предизвиква да проследявате идентифицирането и да променяте навиците си – всичко това за по-малко от 60 секунди на ден.

Тъй като приложението научава повече за вас, то ще ви предложи някои начини да подсилите здравословните навици, които искате да изградите. Или ще ви даде представа как можете да избегнете поведението, което създаде лошите ви навици.

Цена: безплатно, с такса за покупка в приложение от 4,99 долара за отключване на премиум функции.

24. irunurun

Чували сте хора да се позовават на „ходене на разходката, вместо да говорят. Създателите на irunurun вярвам, че тази философия работи добре и за поставяне на цели. Както се казва, „Действията говорят по-силно от целите“. Приложението irunurun насърчава ефективността и отчетността. Възнаграждава те за повтарящото се поведение, което изгражда здравословни навици.

Успехът никога не е резултат от едно-единствено действие. Така че ще създадете табло за управление на действията. Всяко повторение на това действие ви носи друга оценка. Автоматичните калкулатори показват напредъка. Целта на приложението е да ви помогне да реализирате своя потенциал чрез фокус, последователност и отчетност.
Версия за Android на приложенията е в действие. Междувременно можете да използвате всяко мобилно устройство, за да актуализирате уеб базирано табло.

Цена: Безплатно. (Създателите на приложението обаче ви канят да им изпратите чек за това, което смятате, че опитът си струва, ако сте толкова склонни.)

Приложения за напомняне, които да ви държат на път

25. Дължимо

Не всички задачи на todo са създадени еднакви. Всъщност, някои от тях просто ще ви попречат, ако ги добавите в своя календар за GTD (“Get Things Done”). Въпреки това, все още се нуждаете от място, където да ги запишете, за да не забравите за тях. В следствие е мястото за напомняния и таймери, които са достатъчно важни, за да гарантират място на вашето мобилно устройство.

Но, защото са малко по-малко важни, това не означава, че искате да забравите за тях. Това приложение няма да ви позволи да забравите. Той ще ви напомня многократно за предмети, които се дължат, докато не действате по тях. Можете да го отложите, но рано или късно ще трябва просто да го направите, за да можете да го маркирате като свършено.

Цена: 4,99 долара

26. Отметка2

Освобождаващо е да оставяме притеснения, докато не е необходимо да се концентрираме върху тях. Това приложение ви позволява да го правите. Създайте задачи за todo и след това просто ги пуснете. Ще бъдете уведомени за тях, когато за пореден път се окажете на избраното от вас място, за да задействате напомняне.

Ето пример. Още не сте се изчерпали, но кетчупа ви е слабо. Не е нужно да помните, за да купувате повече до следващия път, когато се окажете в магазина за хранителни стоки. Просто кажи Checkmark2 за да ви напомня за кетчуп следващия път, когато влезете в паркинга на хранителния магазин. Той работи най-добре за напомняния, базирани на местоположението, но можете да го използвате за планиране на напомняния, базирани на календар.

Цена: 4,99 долара

27. RemberTheMilk

Главата ви е лошо място за водене на списък с тодо. Опитът да ги запомните води до стрес. Това е целта на това приложение. Извадете нещата, които ви гърмят в главата, и ги поставете във вашето надеждно мобилно устройство. Там той се подпомага от функциите на вашия смартфон, за да ви помогне да сте организирани.

Това приложение е почти създател на списък на стероиди. Можете да направите колкото искате и да ги организирате с цветни маркери. Вземете подробно с подзадачи. Не се притеснявайте, ако прекалите със съставянето на списъка.

RememberTheMilk разполага с мощна функция за търсене. Работи най-добре на вашето мобилно устройство. Тъй като е в мрежата, можете да го използвате и на всеки компютър.

Цена: Безплатно. Надстройте до Pro версията за $ 39.99 / год.

Софтуер за облачно съхранение и споделяне на файлове

28. Dropbox

Що се отнася до инструментите за съхранение в облак, това не се разбира Dropbox е един от най-добрите в бизнеса. Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт, да изтеглите софтуера на вашия смартфон, таблет или компютър и можете да започнете да запазвате вашите файлове в папката Dropbox. Тези файлове се синхронизират в облака в реално време, както го използвате, и можете да получите достъп до тях отвсякъде и по всяко време. Отнема само няколко кликвания (или докосвания).

С Dropbox не е нужно да се притеснявате да загубите данните си, ако нещо се случи с вашия компютър; това създава резервно копие на всичко!

Цена: Безплатен за 2GB + съхранение; $ 9,99 на месец за допълнително съхранение.

29. Google Drive

За останалия свят е това, което iCloud е за потребителите на продукти на Apple. Както може би очаквате, Google е по-приобщаващ. Можете да съхранявате почти всеки файл на вашия Google Drive. Всеки файл, създаден с приложение на Google, не се отчита от мястото ви за съхранение.

Google е известен с това, че е щедър с място за съхранение. Те започват с 15GB. Друго предимство е възможността за сътрудничество в реално време с другите. Можете също да споделяте документи, без да предоставяте достъп до вашия диск. Има недостатък на хранилището в Google, базирано в облак. Има малко документация и още по-малък достъп до онлайн помощ.

Цена: безплатно за 15GB. Цената за повече съхранение варира, като горната граница е $ 299,99 / месец за 30TB.

30. iCloud

Ако използвате продукти на Apple, вие сте чували за iCloud. Но дори и най-яростните фенове на Apple изпитват затруднения да опишат какво е iCloud. Най-доброто обяснение е, че iCloud функционира като ваш личен твърд диск в облака. Той съхранява документи, снимки, музика и всеки файл, който вашето устройство за iOs или Mac може да създаде. Това, което прави по-добре от другите услуги за съхранение в облак, автоматично синхронизира тези файлове на вашите устройства.

Можете да съхранявате всеки файл в iCloud, стига регистрирано приложение или софтуерна програма да може да го чете или пише. iCloud върши отлична работа за споделяне на файлове с вашите продукти на марката Apple. Въпреки това, това не е добро споделяне на работа с други хора. Ще искате да го предадете, ако споделянето на файлове или сътрудничеството е важно за вас.

Цена: Безплатен за 5GB съхранение. 50GB е $ 0,99 / месец. 200GB е $ 2,99 / месец. 1TB е $ 9,99 / месец. 2TB е $ 19,99 / месец.

Инструменти за повишаване на ефективността на вашите социални медии

31. Буфер

Лесен за използване инструмент, буфер ви помага да планирате актуализации на социалните медии с едно натискане на бутон. Можете да изберете кога искате да споделяте актуализациите от вашия буфер акаунт. И с отличната си аналитичност можете да проследявате най-достойното си за кликване съдържание.

Освен това, ако ви липсва вдъхновение, можете да използвате инструмента, за да намерите страхотно съдържание за споделяне, като изображения, връзки и цитати. Можете лесно да направите това в раздела Предложения.

Цена: 30-дневна неограничена безплатна пробна версия; премиум плановете започват от 10 долара на месец.

32. CoSchedule

CoSchedule е уеб базиран редакционен календар с набор от удобни функции за социални медии. Не всички блогъри и търговци имат време да заобиколят споделянето на своите публикации, особено ако се появи нещо важно.

С CoSchedule обаче можете да планирате и планирате дейности в социалните медии в редакционния календар, така че вашите публикации да се публикуват автоматично! Това ви позволява да се възползвате максимално от Facebook и Twitter.

Цена: 15 долара на месец с безплатна пробна версия.

33. Социален омф

Социален Омф е полезен инструмент, който може да ви помогне да спестите време за множество задачи в социалните медии. Можете да го използвате, за да намерите подходящите хора, които да следите, да наблюдавате споменаванията, да публикувате директно в блогове и да планирате актуализации, наред с други неща.

С две думи, инструментът улеснява споделянето на повтарящи се актуализации и автоматизира вашите времеемки задачи. Поддържаните мрежи включват LinkedIn, Twitter и Facebook.

Цена: Безплатни с ограничени функции; пълни функции за $ 17,97 на всеки две седмици.

34. Приятели + аз

В Google+ ли сте? Тогава просто ще обичате Приятели + Me. С този инструмент можете да популяризирате вашите публикации в Google+ от профили и страници в други социални мрежи, като Tumblr, Twitter, LinkedIn и Facebook.

Така че, ако искате да спестите време за насрочване на съдържание в няколко мрежи и искате да увеличите следващите си в Google+, Friends + Me е инструментът, от който се нуждаете.

Цена: Безплатен за до три акаунта; платени планове започват от $ 9 на месец.

35. Hootsuite

HootSuite опростява управлението на социалните медии, като ви позволява да управлявате всичките си социални мрежи от една платформа, точно като Buffer. Това е най-използваната платформа по целия свят с 10 милиона потребители и брои.

С този инструмент можете да изпращате публикации сега или да ги планирате за автоматично публикуване в бъдеще. Не е ли удобно всичко да се събира на една платформа? Ние също така мислим!

Цена: Безплатни с ограничени функции; премиен план за $ 9,99 на месец.

36. Планиращ пост

Имате нужда от вдъхновение за социален маркетинг? Post Planner е онлайн ресурс, който ви помага да намерите най-доброто съдържание за вашата аудитория. Също така ще ви помогне да решите кога и къде да го публикувате за максимални резултати. След това Post Planner проследява и анализира отговора.

Платформата е достатъчно гъвкава, за да изберете вашето ниво на автоматизация. Участвайте колкото искате или просто седнете и оставете Post Planner да направи всичко за вас. Post Planner работи с най-популярните текущи социални мрежи. Използвайте го, за да откриете съдържание или просто да го публикувате. Има пет плана. Всяка от тях е създадена да ви предложи само това, от което се нуждаете, въз основа на количеството профили и страници в социалните медии.

Цена: Плановете варират от $ 9 / месец до $ 199 / месец. Те се таксуват ежегодно.

Инструменти за подобряване на вашия фокус

37. FocusWriter

Нищо против Microsoft Word, но има повече функции, отколкото повечето хора имат нужда. Пакетът на Microsoft Office вече е базиран в облак и заплаща ниска месечна такса. Въпреки това цената е повече, отколкото някои могат да си позволят. FocusWriter връща и двете критики. Той предлага съблечен и отпускащ текстов процесор. Най-хубавото е, че е безплатно.

Поставете FocusWriter в режим на цял екран и няма дори ленти с инструменти, които да ви разсейват. FocusWriter ви дава само най-основното текстообработка. Това е всичко, от което се нуждаят повечето писатели. Прекарайте това, ако имате нужда
проверка на правописа или ако планирате да добавите сложно форматиране. Вие също няма да можете да добавяте изображения или таблици. FocusWriter е само за едно нещо: думи.

Цена: Безплатно.

38. E.ggTimer

E.ggTimer е прост таймер за обратно отброяване, който е лесен за използване и достъпен от вашия уеб браузър. Всичко, което трябва да направите, е да настроите таймера, като посочите желаното време, кликнете върху „отидете“ и инструментът ще започне отброяване. Получавате известие в браузъра си, след като изтече времето.

Цена: Безплатно.

39. Бустер за фокусиране

Ако останете съсредоточени е нещо, с което се борите, Focus Booster е приложение, което може да помогне. Подобно на E.ggTimer, той използва техниката Помодоро, която изчаква, когато работите върху определена задача в продължение на 25 минути, за да можете да направите кратка почивка. В началото може да звучи глупаво, но много блогъри са опитали приложението и повечето са постигнали положителни резултати!

Цена: Безплатна пробна версия за 15 дни; $ 2,99 на месец за функции за проследяване и отчитане на времето.

40. Помодоро техника

В края на 80-те студентът на университета Франческо Кирило се замисли да подобри фокуса си, като използва таймер за проследяване на интервалите на обучение. Той раздели тези 25-минутни филийки с кратки, прекъснати времеви почивки. И двете бяха наблюдавани с помощта на таймер, оформен като домат, който той намери в кухнята.

Ние знаем подхода на Цирило да се фокусира днес от името на Pomodoro защото той нарече техниката по италианската дума за домат. Обучете се за техниката на Помодоро, преди да инвестирате в някое от многото приложения и софтуерни програми, които действат като таймери. Цирило вярва, че потокът и фокусът са подобрени от нискотехнологичната употреба на механичен таймер. Намирането на една форма като домат зависи от вас.

Цена: Безплатно

41. Фокус @ воля

Музиката има прелести, за да успокои дивата гърда. И сега науката доказа, че и музиката може да ви помогне да се съсредоточите. Това е идеята зад тази уеб-базирана Focus @ воля обслужване. Изберете от над 50 канала музика, включващ хиляди часове оригинална музика. Всеки канал има особен ефект върху способността ви да се фокусирате. Тя се основава на доказано изследване на невронауката.

Музиката намалява разсейването, така че можете да се съсредоточите върху производителността. Проучванията показват, че слушането на музиката може да увеличи времето за поддържане на фокуса с 200% до 400%. Други изследвания показват, че можете да се концентрирате за максимум около 100 минути.

Цена: Безплатен за 15-дневен пробен период. Екипните цени започват от $ 9.95 / месец за до 5 потребители и стигат до $ 6.95 / месец за до 100 потребители.

42. Горско приложение

Emarketer проекти, които прекарваме повече от 3 часа на ден на смартфони и таблети. Призиви за приложения за нашето внимание и прекъсване на концентрацията. Изследване на Ирвайнския университет в Калифорния установи, че са необходими средно 23 минути, за да се върнете към задачата.

Създателите на гора се борят с огън с огън. Те създадоха приложение, което фокусира вниманието. Използвайте приложението, за да засадите виртуално дърво, когато искате да се съсредоточите върху задача. Той ще нарасне от разсад до зрялост през следващите 30 минути. Ако напуснете приложението, ще убиете дървото. Вземете и Forest за вашия браузър.

Цена: 1,99 долара.

Инструменти за управление на проекти, за да проследявате работата си и да получавате резултати

43. Асана

Асана е инструмент за управление на проекти, който ви позволява да разграждате големи задачи на малки стъпки, да сътрудничите на проекти с други блогъри и дори да създавате задачи от електронната си кутия. Също така ви позволява да планирате целия си работен график.

Ако решите да превъртите надолу, мислейки, че нямате никакви нужди за управление на проекти, помислете отново! Какво ще кажете за различните задачи, които никога не изглеждате да завършите? Или милионите части от блог проект, който просто не можете да следите? Да, Асана може да помогне с всичко това!

Цена: Безплатно.

44. Trello

Друг инструмент за управление на проекти, Trello ви помага да създавате дъски за всичките си проекти. Трябва да създадете списъци във вашия борд и да добавяте карти към всеки списък. В рамките на тези карти можете да прикачите файлове, да определите датата на падежа, както и да добавите етикети, описания и контролни списъци. Това ви улеснява да управлявате задачи за проекти с многобройни подробности.

Да не говорим, че тъй като има лесен и лесен за взаимодействие интерфейс, управлението на проекти става много по-бързо с Trello!

Цена: Безплатно; $ 5 на месец за премия.

45. Basecamp

Много приложения за производителност работят добре за хората. Базов лагер е от полза за екипите. Компаниите казват, че служителите им получават повече работа по-бързо и с по-малко грешки. Отчетността върви нагоре, докато пропуснатите срокове намаляват. Basecamp насърчава сътрудничеството. Той става единственото място за всички съобщения, файлове, задачи на todo и времеви линии.

Basecamp е силен конкурент, ако смятате, че имейлът е изпреварил производителността. Отнема само кратко време, за да могат екипите да открият предимствата на едно място за комуникация и работен процес. Най-хубавото е, че се отърва от извинението „никога не съм получавал имейла“, което се носи около повечето офиси.

Цена: Безплатна 30-дневна пробна версия за всички. Той остава безплатен за учители и ученици. $ 99 / месец или $ 1000 / годишно за фирми, без ограничения на потребителя. 50% отстъпка за нестопански организации и благотворителни организации.

Приложенията за добро управление на времето са от съществено значение за вашия успех

46. ​​Toggl

Удобен инструмент за данди, Toggl ви помага да проследявате по-добре времето си. Всичко, което трябва да направите, е да напишете какво работите, натиснете старт и след това спрете таймера. Инструментът не само ще съхранява вашата задача, но и времето, което сте прекарали за нея. Това ви позволява да отделите внимателно времето си за определена задача.

Освен това, инструментът също работи добре, ако искате да следите производителността на вашия екип.

Цена: Безплатни с основни функции; пълни функции за $ 49 на месец.

47. Време за спасяване

Управлението на времето не е само да знаете какво трябва да направите. Важно е да знаете колко време прекарвате да го правите. Идеята зад RescueTime е просто. Помага ви да увеличите производителността си, като наблюдавате използването на компютъра. Тогава той ви казва кога и как губите производителност.

След като го инсталирате, RescueTime работи сигурно във фонов режим на вашия компютър и мобилни устройства. Той проследява времето, което прекарвате в приложения и уебсайтове. След това може да ви даде подробни отчети за вашата дейност. Времето за спасяване е повече от карта с доклади. Тя може да бъде и проактивна. Използвайте Време за спасяване, за да блокирате разсейващите уебсайтове. Също така може да ви предупреди, когато сте отделили определено време за дейност.

Цена: Безплатно за проследяване на времето чрез уебсайтове и приложения. $ 9 / мес. $ 72 / годишно за премиум акаунт, който проследява времето далеч от компютъра, блокира уебсайтове, създава сигнали за цели и регистрира постижения.

48. fanurio

Трябва да можете да проследявате времето, ако таксувате за час за услугите си. Особено ако сте на свободна практика. fanurio ще направи това за вас и още. Софтуерът работи на Java технология, така че е съвместим с почти всяка операционна система. Той ще проследи всичко, което на свободна практика би трябвало да фактурира на базата на проекта.

fanurio има ръчен тракер за проследяване и се интегрира както с десктопи на Windows, така и с OS X. Но ви трябва повече от проследяване на времето, така че fanurio също планира и управлява задачи. Той също така проследява такси, разходи и дори пътувания. Тази информация се използва за създаване на фактури в различни формати на документи, както и в HTML.

Цена: $ 59.

49. ATracker

За всички неща iPhone ли сте? Това приложение за iOS може да е само за вас. Той следва философията и естетиката на потребителския интерфейс на Apple, като предоставя прост, но елегантен, базиран на задачи проследяване на време. Има минимална настройка. Започнете и спрете задача само с едно докосване. Използвайте съществуващите календари на iCal, за да преобразувате съществуващо събитие в нещо, което можете да проследявате. Сравнете планираната дейност с действителната дейност.

Неусложнени отчети се показват във формат за диаграма или лента и можете да ги споделяте по имейл или социални мрежи.

Най- ATracker е съвместим с продуктите на Apple Watch и можете да използвате проследяващото време, без да се налага да отключвате часовника си.

Цена: Безплатно (Lite версия). Пълната версия, която предлага повече отчети и неограничено проследяване на задачи, е $ 4,99.

50. TimeDoctor

Ето освежаваща промяна. Това приложение иска първо да отговорите на три въпроса. Време доктор иска да се увери, че е правилно за вас, преди уебсайтът да ви покаже функции и предимства.

Всъщност изглежда само така. Ако не искате да играете заедно, просто кликнете върху умалителния навигационен бутон „Кажи ми повече“. Той е в долната част на екрана. Ще бъдете отведени до повече информация за проследяването на времето.

Един бърз преглед може да създаде впечатлението, че TimeDoctor не предлага уникално предложение за стойност. Но в това трябва да има нещо специално. Защо иначе бихте виждали лога на големи корпоративни имена, посочени като потребители? TimeDoctor разполага с интеграция с 32 други софтуерни продукта. Това е впечатляващо разширение за функционалност.

Цена: Безплатни (ограничени функции). $ 5 на месец за индивидуални потребители. $ 9,99 на месец за организации. Ще получите специално частно ценообразуване за повече от 50 потребители.

51. Сега

KISS. Това е съкращението за Keep It Simple (Stupid). Това приложение прилага принципа KISS за проследяване на времето. Това е всичко, което прави, но го прави добре. Може би сте го предположили по името. Приложението iOS има два режима. Now View записва какво в момента правите. Докоснете, за да стартирате или спрете задачите. Изгледът След това ви дава отчети за това как сте прекарали времето си.

Е, добре … има всъщност 3-ти изглед. Това е разновидност на изгледа „Тогава“. Показва ви графики, така че можете да сравнявате времето, прекарано за задачи. Проблемът с подобно приложение е, че може да забравите да му кажете да започне проследяване. NowThen има решение. На редовен интервал ще ви напомня, че или проследявате задача, или че не записвате нищо.

Цена: Безплатно. Версията Pro добавя възможност за експортиране на данни, така че можете да го използвате за проследяване на времето, което искате да таксувате за клиентите. Той струва $ 2,99 и се предлага в Apple App Store.

Инструменти за автоматизиране на досадни задачи

52. IFTTT

с IFTTT, можете лесно да създавате връзки, наречени канали, между многобройни онлайн услуги, всичко от Evernote до Facebook. След това инструментът свързва каналите заедно, за да изпълнява много досадни задачи, които в противен случай ще ви отнемат повече време.
Ето няколко примера, които ще ви помогнат да разберете по-добре това:

 • Снимките, публикувани в Instagram, автоматично ще публикуват във вашите други акаунти в социалните медии.
 • Новите последователи във Facebook автоматично ще получат покана за връзка с вашия акаунт в LinkedIn.
 • Наскоро публикуваните публикации в блога автоматично ще влязат във вашия Pocket акаунт.

Цена: Безплатно.

53. Запиер

Zapier работи подобно на IFTTT. Има обаче няколко забележителни разлики. Има повече приложения за избор, а броят на безплатните акаунти е ограничен. Независимо от това, Запиер има изключителен потенциал. Можете да автоматизирате различни задачи, за които никога не сте мислили, че са дори възможни, плюс това също е бързо!

Цена: Безплатни с ограничени функции; или пълни функции за $ 20 на месец.

54. Infusionsoft

Вашето малко стартиране изглежда и действа като голяма марка, когато използвате софтуер за автоматизация на маркетинга. Той генерира потенциални клиенти и изгражда взаимоотношения с клиентите. Можете да се концентрирате върху изграждането на вашия бизнес.

Infusionsoft ще ви помогне да се възползвате максимално от списъка си с контакти и да увеличите продажбите. Ще видите как рефералите се увеличават, като в същото време ще харчите по-малко време за таксуване и проследяване на проблеми с клиентите. Infusionsoft се доверява на повече от 125 000 клиенти. Повечето са малки фирми, които не мислеха, че могат да се конкурират с по-големи и по-добре финансирани компании.

Цена: Пакетите започват от 199 долара на месец. Те се основават на вашите контакти и броя на имейлите, които изпращате на вашите потребители.

55. dlvr.it

Необходима е много работа, за да се поддържате на върха на социалните медии. Имате ли време да намерите или курирате съдържание, след това персонализирайте и категоризирайте неговата значимост? dlvr.it е сложен автоматизиран помощник, който сканира вашите източници и подготвя споделяно съдържание.

Изберете нивото на персонализиране, което искате, и изберете график за доставка. Нека dlvr.it направи всичко това или добавете лични щрихи към всеки пост. Изпробвайте го безплатно и споделете до 5 емисии с три страници в социалната мрежа.

Премиум платено ниво добавя пакети от 10 страници в социалната мрежа и 50 емисии. Купете друг пакет, когато дойде време за отглеждане. Планът на агенцията осигурява споделяне на 1500 емисии на 250 страници в социалната мрежа. Годишен ангажимент предлага 17% икономия.

Цена: Безплатна основна услуга. $ 9,99 / месец за професионалисти 149,99 долара / месец за агенция.

56. Google Alerts

Има ли лесен начин да бъдете в крак с това, което е публикувано онлайн за вас? Как да следите какво се казва за вашата конкуренция? Не е като да имате време да седите цял ден и да използвате Google, за да намерите тези неща.

Нямате време, но Google Alerts прави. Автоматизирайте процеса с този мощен, но пренебрегван инструмент на Google. Задайте толкова сигнали, колкото искате. Изберете изходната стойност, географското местоположение, честотата и броя сигнали, които искате да получите. Google не индексира повечето мрежи на социалните медии. Google Alerts не е добър избор за наблюдение на социалните медии.

Цена: Безплатно.

57. Ontraport

Избягвайте „Франкенщайнския подход“ за изграждането на вашия бизнес и започнете с решение „всичко в едно“, което ще расте заедно с вас. Това е идеята зад Ontraport. Той свързва и автоматизира четири основни бизнес области:

 • Изграждане и поддръжка на уебсайтове
 • Маркетингови комуникации
 • е-търговия
 • CRM

Ще прекарате по-малко време в опит да разберете как да интегрирате бизнес инструменти и повече време за изграждане на бизнеса си. Три нива се определят според броя на клиентите ви. Нивото на входно ниво не предлага пълни предимства на платформата.

Цена: $ 79 / месец основна. $ 297 / месец за професионалисти $ 597 / месец за отбори.

Инструменти за създаване на съдържание

58. Социални краулити

Страхотните идеи за съдържание идват от това да знаете какво правят вашите конкуренти. Social Crawlytics сканира над 436 милиона URL адреса за споделяне на съдържание за вашите конкуренти. Услугата също така определя ключови влиятели, така че можете да ги накарате да говорят и за вас.

Измервайте и проследявайте информацията от интуитивно табло. Social Crawlytics е безплатна, но използването е ограничено за балансиране на ресурсите. Регистрирайте се с вашия акаунт в Twitter и плащайте с туитове или направете дарение с PayPal, за да получите повече кредити.

Цена: Безплатно.

59. Изследовател на съдържанието

Каква е тайната в създаването на силно съдържание? Напишете повече от това, което хората търсят. Изследовател на съдържанието е инструмент, създаден от ahrefs, който сканира връзки, органичен трафик и социални споделяния, за да разкрие какво е популярно. Търсете ключова дума или URL адрес.

Content Explorer създава списък с най-популярните статии въз основа на социални споделяния и връзки. Разгледайте конкретно съдържание, за да намерите още повече данни за популярността. Има безплатна пробна версия от 14 дни. Годишните опции за ценообразуване на премиум плановете ви спестяват 20%. Ценовите нива се базират на потребители, кампании и проследявани ключови думи.

Цена: $ 99 / месец за Lite. $ 179 / месец за стандарта. $ 399 / месец за напреднали. $ 999 / месец за агенция.

60. Buzzsumo

Някои от най-признатите марки в света използват Buzzsumo. Всичко, от което се нуждае платформата, е тема или URL адрес на ключова дума. Buzzsumo ви казва какво трябва да знаете за ефективността на съдържанието за вашата конкуренция.

Използвайте информацията, за да решите как подобно съдържание може да изпълнява за вас. Уебсайтът също е хранилище на информация за най-добрите практики. Опитайте първо с безплатна пробна версия от 14 дни. Спестете 20% с опции за годишен пакет. Структура на сложността три платени премиум пакета.

Цена $ 99 / месец за професионалисти $ 299 / месец за агенция. $ 399 / месец за предприятие.

61. Scoop.it

Можете ли да измерите възвръщаемостта на вашата инвестиция (ROI) за съдържание, което създавате или лекувате? Scoop.it надхвърля създаването на съдържание. Платформата одитира това, което предлага, за да генерира прогнозни данни. Следващото съдържание се възползва от наученото.

Scoop.it има повече от 2,5 милиона клиенти, вариращи от университета в Сан Франциско до Microsoft. Той е безплатен за лична употреба. Спестете 20% с опции за годишен пакет. Платените премиум пакети са пригодени за професионална марка или за трафик на уебсайтове.

Цена: Безплатно за лична употреба. $ 11 / месец за професионална марка. $ 67 / месец за уебсайт трафик

62. Convert2CleanHTML

Удобно е да използвате текстов процесор като Microsoft Word, за да съставите текста, който ще използвате на уеб страници. Проблемът е, че не можете просто да изрежете и поставите този текст във вашите HTML документи. Има много досаден невидим код и форматиране, които ще създадат проблеми на уебсайта Ви.

Convert2CleanHTML ви позволява:

 • Премахнете празните параграфи
 • Convert  да се , да се
 • Заменете non-ASCII с HTML същества
 • Заменете интелигентните котировки с еквиваленти на ASCII
 • Отстъп с раздели, а не с интервали
 • Заменете нечупливите пространства с обикновени пространства

Цена: Безплатно.

63. Генератор на теми за блог

Светът на блоговете дължи дълг на благодарност към HubSpot. Той създаде онлайн блог тема генератор това е безплатно за използване Изберете три термина и щракнете върху бутона. Алгоритъмът на уебсайта ще направи всичко останало, като ще ви възнагради със заглавия на блога за една седмица.

Този безплатен инструмент е невероятно спестяване на време. Това може да намали изследванията на час за часове до минути. Всъщност може да ви е трудно да повярвате, че този инструмент е безплатен. Това е още един блестящ пример на ангажимента на HubSpot за подобряване на индустрията с маркетингови продукти.

Инструменти за управление на електронната поща

64. SaneBox

SaneBox може да ви помогне да си възвърнете разума по имейл. Платформата използва алгоритми за филтриране на маловажни имейли от входящата ви поща. Това, което е останало, е важно. Работи с всеки имейл акаунт на всяко устройство. Това не е софтуер или приложение. Той просто добавя папка към съществуващия ви имейл.

Получавате повече от филтриране. SaneBox предлага набор от инструменти, които да ви помогнат да подобрите ефективността на изходящите имейл съобщения. Опитайте го безплатно. Спестете до 40% с годишен план. Има три платени премиум пакета. Ценообразуването се основава на допълнителни функции, които разширяват филтрирането и функционалността.

Цена: $ 7 / месец за начално ниво (лека закуска). $ 11 / месец за средно ниво (обяд). $ 36 / месец за най-високо ниво (вечеря).

65. Развийте

Може да се изненадате колко ще се свие входящата ви поща, ако премахнете абонаментите си. Това е ролята на Unroll.Me. Той отнема всички ваши абонаменти и ги комбинира в ежедневен дайджест, наречен сборник. Можете да изберете, когато искате този дайджест е доставен.

Всички имейли за абонамент се идентифицират по време на процеса на настройка. Тук можете да започнете да почиствате. Отпишете се от това, което не искате. Unroll.Me ги премахва от входящата ви поща.

Цена: безплатно.

66. Следвайте след това

Използвате ли вашата пощенска кутия като списък със задачи? Изглежда, че е добра идея да поддържате важни имейли отгоре, като ги оставяте там, където можете да ги видите. Всичко, което е необходимо на повечето от нас, е един ден за нови имейли, за да изтласкате тези важни от погледа. Тогава те са извън ума.

FollowUpThen е услуга, която ви изпраща напомняния за имейли, за да можете да ги архивирате, докато не са необходими. Изпробвайте го с 30-дневна безплатна пробна версия (ще ви трябва кредитна карта). Платените премиум пакети се определят най-вече въз основа на броя месечни последващи действия. Спестете до 20% с годишен план.

Цена: Безплатно за ограничена употреба. $ 2 / месец за лична производителност. $ 5 / месец за професионална производителност. $ 9 / месец на потребител за компании.

67. Сортиране

Gmail на Google се използва от милиони, но не е обичан от тях. Интерфейсът е тромав. Не всеки е почитател на системата с раздели. Sortd предлага различен визуален интерфейс, който създава серия от странични списъци. Входящата ви поща не е била предназначена за списък със задачи, но това е интуитивен начин да я използвате по този начин, ако настоявате.

Sortd не променя настройките на Gmail. Това е просто „интелигентна кожа“, която променя гледката. Плъзнете и пуснете, за да приоритизирате списъците, които създавате. Можете дори да преименувате тематични редове по имейл, така че да имат повече смисъл. Sortd е безплатен за всички потребители, докато е в бета версия.

Цена: безплатно.

68. Бумеранг

Напишете го сега. Изпратете го по-късно. Почти 400 000 предприятия използват бумеранг за да добавите това удобство към своите акаунти в Gmail. Използвайте го по график имейли за доставка. Бумерангът също може да ви напомни да продължите по съобщение, ако не получите отговор.

Той премахва натиска в реално време от общуването по имейл. Основният план е безплатен. Регистрирайте се за премиум плана и го използвайте безплатно за месец. Ако решите, че не ви харесва, продължете да използвате безплатната основна версия.

Цена: Безплатно за ограничена употреба. $ 4,99 / месец за лична производителност и неограничен брой съобщения. $ 14.99 / месец за професионална производителност и неограничен брой съобщения. $ 49,99 / месец за първокласна услуга, която включва CRM интеграция.

69. Hiver

Имаме много техники и инструменти, за да работим върху нашия индивидуален фактор за производителност, но какво да кажем за производителността и сътрудничеството на екипа? добре, Hiver е инструмент, който решава този проблем. Той се интегрира с вашата пощенска кутия и го превръща в мощен инструмент за сътрудничество.

Много функции на Hiver, като споделени етикети, споделени бележки, напомняния по имейл, споделена пощенска кутия и др., Ви позволяват да делегирате задачи, да следите състоянието им, да управлявате имейла си, да комуникирате с вашия екип и много други.

Цена: Безплатна за до 3 души; започва от 6 долара на месец след това.

Инструменти за куриране на съдържание

70. Туит Таймс

Имате нужда от съдържание, за да привлечете клиенти. Ще ви трябва повече съдържание, за да ги накарате да се върнат. Оригиналното съдържание е най-ефективно, но е и най-отнемащо време. Най-добрата алтернатива е да лекувате съдържание, което съответства на вашия продукт или услуга.

Най- Туитва Таймс е двигател за куриране на съдържание, който ви помага да намерите съдържание, което да се хареса на вашата аудитория. След това споделя и публикува това подходящо съдържание с вашата аудитория. Техният уебсайт съдържа примери за съдържанието, което лекува за клиентите. Опитайте услугата безплатно. Ще ви трябва платената версия, за да маркирате и персонализирате.

Цена: Безплатна основна услуга. $ 15 / месец за премия.

71. Feedly

Не би ли било чудесно, ако имате някой, който събира ново съдържание, за да можете да го прочетете като дайджест? Това е идеята зад Feedly, услуга, която агрегира източници на съдържание. Изберете вашия метод на организация и споделете това, което откривате в социалните мрежи. Интерфейсът премахва разсейването, като придава един и същ вид на всички източници на съдържание.

Достъп до съдържанието на Feedly от всяко устройство. Безплатната услуга осигурява до 100 емисии. Две премиум платени нива добавят неограничени емисии, търсене и сътрудничество в екип.

Цена: Безплатна основна услуга. $ 5,41 / месец за премия. $ 18 / месец на потребител за отбори.

72. ContentGems

Агрегирането на емисии на съдържание може да не е достатъчно. Можете също така да искате помощ при решаването на това, което е подходящо и навременно. Обмисли ContentGems за това повишено ниво на помощ. ContentGems надхвърля съвкупността, като свързва това, което намира с инструменти за публикуване на социални медии, електронни бюлетини и автоматично публикуване на вашия уебсайт.

Регистрирайте се за безплатен акаунт за наблюдение на един предмет и до 10 ключови думи. Платените нива на премии за фирми и агенции добавят повече тема и покритие на ключовите думи, както и интеграция за автоматично публикуване. Има опция за отстъпка, ако изберете годишен план.

Цена: Безплатна основна услуга. $ 99 / месец за бизнеса. $ 199 / месец за агенции.

73. Историзирайте

В момента някой използва социални медии, за да говори за вашата марка. Източниците на авторитети публикуват съдържание, подходящо за вашата индустрия. Ще го видите ли? Нашите „винаги свързани“ клиенти изискват информация, както е публикувана. Вчерашните новини са твърде късно.

Storify ви дава инструментите за намиране и публикуване на новините. Безплатна версия е подходяща за любители блогъри. Има корпоративна версия за утвърдени марки, които имат големи екипи, които допринасят за генерирането на съдържание.
Цена: Безплатна основна услуга. Цената на предприятието зависи от вашите нужди.

Това е за това!

Кои инструменти за производителност използвате, за да останете продуктивни и защо? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map