Weebly vs. WordPress: Katerega izbrati?

Ste novi lastnik podjetja s potrpljenjem in časom za izdelavo lastnega spletnega mesta? Ste računalnik pametni bloger, ki potrebuje boljšo platformo za upravljanje z vsebino? Ste pametni tehnik, ki bi lahko ustvaril veliko spletnih mest za agencije ali posameznike? Če sodite v eno od teh kategorij, mislimo, da je Weebly ali WordPress morda ravno rešitev za vas.


Kaj je težava? Izbira med gostiteljskim graditeljem spletnega mesta ali sistemom samostojnega gostovanja vsebin (CMS) se ne šteje rahlo, še posebej, če gradite podjetje. Pravilna izbira vam lahko prihrani čas, denar in razočaranje, če veste, v kaj se vnaprej zatečete.

Kljub temu, da te odločitve za izdelavo spletnega mesta dajejo podobne končne rezultate, je v vaš poslovni načrt treba upoštevati vrsto premislekov. Da, imeti bi morali poslovni načrt spletnega mesta, ki določa vaše potrebe in vključuje razdelek za vašo spletno prisotnost, zemljevid spletnega mesta, arhitekturo spletnega mesta in navigacijo (vsaj).

Prvi korak pri izbiri gostujočega graditelja spletnega mesta Weebly ali samoplačniški WordPress CMS je, da preberete vse ocene, ki jih najdete. Preden se navdušite nad katerim koli izdelkom, ne pozabite, da večina vključuje brezplačni začetni načrt ali poskusno obdobje, tako da si lahko ogledate vmesnik, pogledate modele in se odločite, ali platforma ustreza vašim potrebam in ustreza vašim sposobnostim in izkušnje.

V tem pregledu smo izbrali dva močna, vendar različna spletna izdelka, s pomočjo katerih si lahko ovijete različne možnosti v tem razredu. Preden začnete, je pomembno opozoriti, da so platforme spletnih strani znane po preobrazbi in preoblikovanju, saj tehnološki napredek in stranke zagotavljajo dragocene povratne informacije. To se bo v določeni meri dogajalo tako z Weeblyom kot z WordPressom.

Upoštevajte, da je Weebly v razredu domačih graditeljev spletnih mest, ki jih sami naredijo, Word-Press pa na samoplačniški odprtokodni platformi CMS. Ko primerjamo to, boste začeli opažati razlike. Upamo, da boste bolje razumeli, kateri izdelek na spletnem mestu počne.

Priljubljenost Weeblyja in WordPressa

O priljubljenosti graditelja spletnih mest se pogosto odloča glede na število naročnikov in obiskovalcev spletnega mesta. To je iz treh razlogov nekoliko zavajajoče.

Prvič, če podjetje ne trguje javno, je težko izslediti te številke. Naročniki, ki se prijavijo, lahko opustijo, ustvarijo več spletnih mest ali v celoti opustijo svoja spletna mesta. Prav tako so že zgodaj naročnike za spletno gostovanje in imena domen ponujali prek drugega podjetja kot graditelj spletnih mest, medtem ko je zdaj ta storitev navadno na voljo. To otežuje tudi sledenje.

Drugič, številke, objavljene na straneh O večini teh spletnih strani, so precenjene in običajno niso točne. Gledalci lahko napačno preberejo število “naročnikov” (uporabnikov), obiskovalcev in resničnih spletnih mest. Različne številke zmedejo tiste, ki iščejo popolno rešitev.

Tretjič, ko se platforme za gradnjo spletnih strani razvijajo in spreminjajo, da bi izpolnile poslovne zahteve, se njihova priljubljenost povečuje ali zmanjšuje, zato se ti podatki na splošno ne odražajo.

Ko berete dalje, upoštevajte, da je priljubljenost platforme impresivna, vendar ne prilagajajte preveč pozornosti tej določeni kategoriji, ko se odločite za oblikovalca spletnega mesta v primerjavi s sistemom za upravljanje vsebine..

WordPress

Priljubljenost WordPressa

Ena od prvih platform za bloganje, ustanovljena v San Franciscu leta 2003, je ta različica WordPressa opredeljena kot odprtokodni sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki temelji na PHP in MySQL.

WordPress sestavlja 37,3 milijona samostojnih spletnih mest (in še toliko več na gostujočih spletnih mestih). V popolnoma samostojni storitvi WordPress, pri kateri se lahko WordPress spletno mesto shrani na uporabnikov strežnik, to predstavlja skoraj 25% vseh spletnih mest. Ja, to je priljubljeno!

Weebly

Priljubljenost Weeblya

Na primer, graditelj spletnega mesta s povleci in spuščanja, ustanovljen leta 2006 v Silicijevi dolini, je gostiteljska storitev, pri kateri se vaši podatki hranijo na strežniku Weebly. Weebly je od 80 zaposlenih leta 2014 do več kot 600 v letu 2016. Weebly trdi, da ljudje vsak mesec obiščejo več kot 30 milijonov spletnih strani Weebly.

Na tem boš moral narediti matematiko. Weebly redno pridobiva na priljubljenosti in se zelo dobro uvršča med ustvarjalce spletnih strani, ki jih gosti sam. Tudi Weebly je priljubljen!

Končno mnenje

Medtem ko ima WordPress več naročnikov med njihovimi gosti in ne gostovanimi platformami, je Weebly takoj za njimi. Medtem ko je priljubljenost nekaterim pomembna, s tema dvema platformama primerjamo jabolka in pomaranče. Porabite več časa, da določite svoje potrebe in jih uskladite s pravo platformo ter pozabite na številke.

Oblikovanje in prilagoditev v primerjavi

Primerjava oblikovanja in prilagoditve

Ko primerjate značilnosti oblikovanja in prilagajanja na teh dveh različnih platformah, se nanaša na predloge in možnosti oblikovanja vašega spletnega mesta, možnost urejanja v HTML, integracijo aplikacij in odzivnost mobilnih naprav.

Končni rezultati pri uporabi CMS-a v primerjavi z graditeljem spletnih strani bodo zelo podobni, toda način, kako do njega pridete, je zelo drugačen. Poglejmo podrobneje vsako platformo v smislu oblikovanja in možnosti prilagajanja:

WordPress

Oblikovanje in prilagajanje WordPress-a

Lepota programa WordPress je v tem, da lahko delate v odprtokodnem sistemu za množično delovanje, prilagajanje in zapleteno programiranje. Namestiti ga boste morali, nato pa boste dobili široko paleto vtičnikov (kot v 37.000) in orodij, ki vam bodo ponudile veliko možnosti oblikovanja in prilagajanja..

Izbirate lahko med tisoč predlogami in temami ali pa oblikujete svoje. Imate popoln dostop do urejanja HTML in CSS. Vključite želene aplikacije in izberite ali ustvarite temo, izdelano za mobilne naprave. Teme lahko preprosto zamenjate.

Weebly

Weebly Oblikovanje in prilagajanje

Weebly ponuja na stotine “tem” za uskladitev s katerim koli osebnim ali poslovnim subjektom, njihove teme pa so odzivne za mobilne naprave. Weebly ponuja funkcionalnost zaradi privlačnosti oči, vendar vam bodo možnosti oblikovanja in prilagajanja pomagale premagati kakršne koli pomanjkljivosti oblikovanja in videti je, da se je Weebly pred kratkim posodobil.

Z urejevalnikom povleci in spusti boste lahko izkoristili prilagoditev spletnega mesta z vsebino, stolpci, slikami in videoposnetki. Obstaja veliko možnosti za možnosti integracije aplikacij in malo možnosti za element HTML kode. Zamenjava tem je preprosta.

Končno mnenje

Obe platformi za gradnjo spletnih mest ponujata vsestransko oblikovanje in prilagoditev, toda način, kako to dosežete, je povsem drugačen. Pri WordPressu je nebo meja, vendar je bolje imeti spretnost za delo z njim ali potrpljenje, da se ga naučite.

Obstaja veliko virov, spletnih predavanj in možnosti pomoči. Z Weeblyom skoraj vsakdo lahko ustvari osnovno spletno mesto, primerno za mala podjetja, e-trgovino, bloganje in drugo. Krivulja učenja je veliko krajša, vendar ne morete narediti toliko (in morda ne bo treba).

Vmesnik / enostavnost uporabe v primerjavi

Kako enostaven za uporabo vmesnika

Vmesnik se nanaša na slog in funkcije urejanja spletnega programa, na navigacijo po spletnem mestu in na možnosti arhitekture spletnega mesta. Pri primerjavi vmesnika med WordPressom in Weeblyjem je enostavnost uporabe v veliki meri odvisna od uporabnikove stopnje znanja. Ti dve platformi sta različni živali, zasnovani za različne vrste razvijalcev spletnih strani, čeprav je rezultat lahko podoben. To je razlog:

WordPress

WordPress vmesnik

Vmesnik WordPress ponuja strani in objave v urejevalniku, v katerega umestite elemente in si nato ogledate rezultate. Z nekaj znanja HTML lahko učinkovito upravljate svoje strani in objave ter na koncu dobite želene rezultate.

Prednost odprtokodne platforme WordPress je, da lahko spreminjate in spreminjate kodo. To, kar vidite na zaslonu, na splošno ni tisto, kar dobite za rezultate. Arhitekturo in navigacijo spletnega mesta je mogoče načrtovati in oblikovati v skladu s specifikacijami, vendar ne brez tehničnega znanja.

Weebly

Weebly Interface

Vmesnik Weebly je intuitivna nadzorna plošča za oblikovanje in urejanje strani, in to, kar vidite na zaslonu, je bližje tistemu, ki ga dobite na svojem spletnem mestu. V vmesniku je veliko možnosti pomoči v obliki gumbov, pojavnih oken in kontrolnih seznamov. Weebly uporablja vsebnike za vsebinske elemente, kar predstavlja nekaj omejitev. Navigacija po mestu in arhitektura spletnega mesta sta v veliki meri odvisna od teme predloge.

Končno mnenje

WordPress je funkcija, vtičnik in koda bogata odprtokodna platforma za tiste, ki imajo nekaj izkušenj in želijo oblikovati precej zapleteno spletno mesto. Če ste tehničar ali programer, ki želi možnosti v naprednem vmesniku za popolno zasnovo, je WordPress z lastnim gostovanjem primeren za skoraj vsako poslovno spletno mesto ali blog.

Weebly je primeren za začetnike ali oblikovalce, ki potrebujejo hitro spletno samostojno spletno mesto, ki ga je enostavno postaviti, preprosto upravljati in v celoti gosti za vas.

Ključne značilnosti v primerjavi

Primerjane ključne lastnosti

Kot lastnik podjetja ali bloger obstaja veliko ključnih funkcij, o katerih boste želeli vedeti več. Ne glede na to, ali z WordPressom načrtujete spletno stran od začetka ali izbirate poslovno predlogo pri ustvarjalcu spletnih strani Weebly, so določene ključne funkcije, ki jih boste potrebovali.

Zanimivo je, da se te lastnosti razlikujejo med izdelki in načrti za oblikovanje cen. Ugotovili boste, da nekateri načrti vključujejo funkcije, drugi pa za funkcije uporabljajo dodatne cene. Poglejmo, kako se WordPress in Weebly razlikujeta v naborih funkcij:

WordPress

Ključne funkcije programa WordPress

Orodja za gradnjo spletnih strani. WordPress ponuja odličen nadzor pri gradnji spletnih strani, saj oblikovalci lahko delajo s temami ali delajo na odprtem platnu za oblikovanje, prilagajanje in upravljanje spletnega mesta. Na obeh straneh in v objavah ima WordPress izjemno prilagodljivost za tiste, ki jih ne ustrahujejo.

Teme lahko spreminjate, lahko spreminjate navigacijo, dodate strani in kodo, da dobite želene rezultate. Na voljo so vsa orodja za gradnjo spletnih mest in še več, za tiste, ki imajo nabor spretnosti, da ugotovijo, kako jih uporabljati.

Domena po meri. Pri WordPressu morate poiskati vir, iz katerega lahko kupite ime domene in gostovanje.

SEO. WordPress ponuja luno glede dodatkov za SEO in povečane uvrstitve, vključno z WordPress SEO by Yoast. Vgrajenih samodejnih funkcij ni. Načrtovati ga boste morali.

e-trgovina. WordPress ponuja močne vtičnike za e-trgovino za spletne trgovine: Wooommerce, iThemes Exchange, Easy Digital Downloads in še več. Dodate lahko kupone, potrdila, nakupovalne vozičke in druge komponente, ki jih potrebujete za prodajo izdelkov.

Dodajanje bloga. WordPress je lahko prekomerno obisk, če niste resen bloger, v tem primeru pa se obrnete na WordPress.com, narejeno za bloganje.

Integracija aplikacij. Vgrajevanje aplikacij v WordPress ni omejeno. Moramo povedati več?

Izvoz spletnega mesta. Zaradi odprtokodne platforme v WordPressu lahko podatke izvozite skoraj kamor koli, v nekaterih oblikah, vključno z XML, bazo podatkov in več.

Weebly

Ključne lastnosti Weebly

Orodja za gradnjo spletnih strani. Weebly ponuja osnovne elemente in minimalističen slog v velikem naboru oblikovalskih predlog. Čeprav na odprtokodni platformi ne boste našli različnih možnosti prilagajanja, večina uporabnikov lahko najde orodja in strani prilagodi njihovim potrebam. Prav tako je mogoče nekaj kod HTML.

Domena po meri. Weebly ponuja tri načrte za določanje cen, v vsako pa mora biti vključeno obnovljivo domensko ime za eno leto.

SEO. Weebly ponuja širok nabor orodij, potreben za izboljšanje uvrstitve pri iskanju, skupaj z datotekami pomoči o tem, kako optimizirati svoje strani.

e-trgovina. Weebly je zasnovan za majhne do srednje velike trgovine z e-trgovino z veliko možnostmi integracije. Našli boste nekaj vgrajenih orodij za e-trgovino Weeblyja ali pa lahko dodate zaslužek in funkcionalnost prehoda. Za to se lahko uporabi tudi nekaj HTML / CSS kode.

Dodajanje bloga. Weebly je še ena platforma, namenjena bloganju. Urejevalnik povleci in spusti je kot nalašč za enostavno upravljanje spletnega dnevnika in nadzor nad socialnimi mediji.

Integracija aplikacij. Tako kot WordPress ima tudi Weebly svoj App Center ali pa lahko zajamete aplikacije, ki jih želite integrirati.

Izvoz spletnega mesta. Weebly ponuja poenostavljeno funkcijo izvoza spletnih mest.

Končno mnenje

Nabori funkcij tako za WordPress kot za Weebly so precej združljivi, čeprav je postopek dela z njimi povsem drugačen. Če ste lastnik e-trgovine, ima WordPress nekaj resnih prednosti in funkcionalnosti, ki jih morda potrebujete. Za blogerje in začetnike samostojnih oblikovalcev je Weebly enostaven za uporabo in precej močan v smislu funkcij.

Cene v primerjavi

Primerjava načrtov cen

Druga privlačna kakovost tako v WordPress-u kot tudi Weeblyju so nizke cene stroškov. Na trgu je nekaj dragih ustvarjalcev spletnih strani, in če imate koga, ki oblikuje spletno mesto za vas, to lahko stane majhno bogastvo. Te platforme so nekatere najbolj smiselne možnosti na trgu. Tukaj je podrobnejši pogled na cene za WordPress in Weebly:

WordPress

Cene WordPressa

WordPress je brezplačen za namestitev, vendar se boste morali naročiti na njihovega partnerja Bluehost ali drugo stranko za spletno gostovanje in ime domene. Če potrebujete teme in vtičnike, pričakujte dodatne stroške, ki jih lahko dodate, čeprav so nekateri vtičniki brezplačni.

Možnost brezplačne izdelave spletnega mesta je podobna načrtom brezplačnih računov gradbenikov spletnega mesta DIY, le da orodja, funkcionalnost in prilagoditev dobite v CMS vrhunskega razreda.

Weebly

Weebly Cene

Weebly ponuja cene, ki temeljijo na naročnini, v brezplačnem načrtu ali treh razumnih načrtih. Plačali boste 8, 12 ali 25 USD, odvisno od svojih potreb. Tako kot WordPress lahko tudi vi brezplačno nastavite račun, vendar z omejenimi možnostmi. Weebly načrti so Starter, Pro in Business in vključujejo brezplačno ime domene za eno leto. Lahko se odpravite z vključevalnim gostovanjem Weebleja ali izberete možnost Bluehost, ki jo priporoča WordPress.

Končno mnenje

Ko želite vrednost, WordPress oblikovalcem ponuja brezplačno trgovino s sladkarijami, vendar ne pozabite, da se nekateri vtičniki lahko hitro dodajo, še vedno pa boste potrebovali spletnega gostitelja in ime domene. Mesečne cene Weeblyja so konkurenčne med drugimi gradbeniki spletnih mest v svojem razredu in lahko pridobite funkcije, ki jih potrebujete za katero koli osnovno spletno mesto ali majhno do srednje veliko trgovino.

Težko je primerjati oba, vendar je osnovno spletno mesto na vsaki platformi brezplačno. Večina pristojbin za spletno gostovanje znaša od 3 do 10 dolarjev na mesec.

Uporabniška podpora v primerjavi

Primerjava uporabniške podpore

Raven podpore uporabnikov je za WordPress in Weebly precej podobna, kar je značilno za prizorišče gradnje spletnih strani. Tukaj je droben tisk v možnostih za podporo uporabnikom za vsako:

WordPress

Uporabniška podpora za WordPress

Ker je WordPress brezplačen program, se za podporo uporabnikom zanašate na YouTube, forume in spletno vsebino. Na spletu je veliko virov in uporabniki so ugotovili prav vse. Samo Google potrebuje vašo podporo.

Weebly

Weebly Podpora uporabnikom

Weebly je predstavil nekaj telefonske podpore in omogočajo funkcijo klepetanja v živo v rednih dnevnih urah v ZDA. Podpora za Weebly se razlikuje glede na načrt, vključuje pa e-pošto, klepet v živo, telefonsko podporo in bazo znanja.

Končno mnenje

Sami gradbeniki spletnih strani sami ne slovijo po podpori. Zasnovane kot samozadostne platforme je težko dobiti resnično dobro uporabniško podporo. Če želite dobiti tisto, kar potrebujete, morate biti odprti in pripravljeni poiskati pomoč na forumih in v bazah znanja. Ponovno je Google neverjeten vir za prikazovanje rezultatov o natančni nalogi, ki jo poskušate opraviti, bodisi za WordPress ali Weebly.

Priporočila za uporabo Weebly in WordPress

Priporočila

Medtem ko lahko WordPress CMS in graditelj spletnega mesta Weebly prilagodita potrebam vsakogar, ki potrebuje spletno mesto, vsako podjetje razglasi določeno občinstvo za svojo platformo.

WordPress

Za koga je WordPress priporočen?

WordPress navaja tiste, ki želijo ustvariti čudovita spletna mesta, bloge ali aplikacije. Za začetnike ni, če niste precej tehnični. Kot primerna za usposobljene oblikovalce in programerje, lahko ta platforma naredi skoraj vse, kar se tiče spletnih zmožnosti. WordPress uporablja vtičnike za večjezične možnosti.

Weebly

Komu se priporoča?

Weebly omenja restavracijo, učitelje, spletna mesta, mala podjetja in spletna mesta s fotografijami, da bi ustvarili kakovostna spletna mesta, bloge ali spletne trgovine. Weebly je zasnovan za začetnike in je primeren za mala podjetja in do srednje velike e-trgovine. Vredno je, da WordPress uporablja vtičnike za večjezične možnosti.

Končno mnenje

Pridobite vse, kar potrebujete za spletno mesto in več z WordPressom, vendar bodite pripravljeni na učenje vrvi (razen če že imate izkušnje). Pričakujte, da boste za vzpostavitev spletnega mesta na WordPressu porabili nekaj dni do tedna. Na Weeblyu dobite vse, kar potrebujete, brez ton dodatkov in v nekaj dneh (ali manj) sestavite svoje spletno mesto. Nastavitev je enostavna in enostavna za upravljanje.

Ključne razlike med Weebly in WordPress

Ključne razlike med platformami

Medtem ko obe platformi dobita odlične ocene (skupaj z nekaterimi slabimi) in imata neverjetno naslednje, vsak program ima nekaj prednosti in slabosti:

WordPress

Prednosti in slabosti programa WordPress

Prednosti

 • Uvrščena med visoko priljubljene med prefinjenimi CMS-ji
 • Zmogljiva prilagodljivost oblikovanja, teme, vtičniki, pripomočki in SEO
 • Brezplačen prenos WordPress; plačati samo za ime domene in gostovanje
 • Za upravljanje informacij uporablja strani in objave
 • Odlično za e-trgovino
 • Odličen za bloganje
 • Spletna skupnost podpor je ogromna
 • Lahko zamenjate teme
 • Izvozna vsebina
 • Prijazno HTML / CSS
 • Preprosto za programerje

Slabosti

 • Vnaprej oblikovane, odzivne teme stanejo veliko
 • Številni vtičniki in dodatki stanejo dodatno
 • Ni preprost urejevalnik povleci in spusti (čeprav je to mogoče dodati)
 • Težko za začetnike brez izkušenj
 • To, kar vidiš, v resnici ni tisto, kar dobiš
 • Omejena telefonska podpora na samoplačniški platformi

Weebly

Prednosti in slabosti Weeblya

Prednosti

 • Uvrščena med visoko priljubljenost skupaj s Squarespace, Wix in drugimi gradbeniki spletnih strani
 • Dobra prilagodljivost oblikovanja, predloge teme in vtičniki
 • Dober SEO
 • Enostaven urejevalnik povleci in spusti; običajno vidite tisto, kar vidite
 • Na voljo je brezplačen račun in razumni načrti cen z domenskim imenom
 • Odlično za osnovno e-trgovino
 • Super za bloganje
 • Lahko zamenjate teme
 • Izvozna vsebina
 • HTML / CSS do neke mere prijazen
 • Enostavno za začetnike
 • Telefonska podpora za določene načrte in velika podporna skupnost

Slabosti

 • Teme predlog so minimalistične
 • Vmesnik je glede oblikovanja in prilagajanja nekoliko omejen (opira na predloge)
 • Brez e-poštnih storitev, ustvarjalcev novic ali uvoza blogov
 • Omejeno v smislu napredne funkcionalnosti, ki bi jo programer morda želel

Končno mnenje

Prednosti in slabosti teh možnosti za izdelavo vrhunskega spletnega mesta je malo težko primerjati, saj so ti izdelki v različnih razredih. WordPress je CMS z visoko platformo, ki temelji na odprtokodni platformi, medtem ko je Weebly preprost gostitelj samostojen graditelj spletnih strani.

Vendar pa obe ponujajo neverjetne zmogljivosti, da ustrezajo skoraj vsem, ki potrebujejo spletno stran. Odločitev do zdaj mora biti precej jasna, vendar jo zabeležimo.

Sklep: katera platforma je najbolj primerna za vas Weebly ali WordPress?

Izbira najboljše platforme

Kar zadeva platformo, ki jo izberete za izdelavo poslovnega spletnega mesta ali vašo profesionalno podobo, vam lahko WordPress ali Weebly dajo želene rezultate. Medtem ko si veliko uporabnikov ogleduje funkcije, cene in možnosti prilagajanja, bi v primeru teh različnih skupin orodij preučil svoje naloge spretnosti in izkušnje v računalniških in internetnih okoljih.

WordPress

Razlogi za izbiro WordPress-a

Če imate raven izkušenj, želite narediti vse, kar je mogoče, da podprete napredno spletno mesto za e-trgovino ali bloganje in razumete odprtokodno kodiranje za popolno prilagodljivost, izberite WordPress.

Weebly

Razlogi za izbiro Weebly

Če ste lastnik majhnega podjetja ali bloger z nekaj računalniškimi znanji in želite hitro oblikovati spletno mesto v enostavnem vmesniku, z veliko možnostmi e-trgovine, izberite Weebly. Če želite, lahko naredite malo kodo HTML.

Alternativa WordPress in Weebly

Obstaja veliko možnosti glede platform CMS in platform za izdelavo spletnih strani. Tu je nekaj vrhunskih tekmovalcev:

Gosti graditelji spletnih mest, ki jih naredite sami: Wix, kvadrat

Samoplačniške CMS platforme: Drupal, Joomla, Magento

Obstaja veliko vadnic, videoposnetkov in mnenj uporabnikov za te programe. Vzemite si čas za raziskovanje in iskanje platforme, ki bo primerna za vaše nabora spretnosti in primerna za potrebe vašega spletnega mesta. V primeru teh dveh izdelkov, WordPress in Weebly, se zdi odločitev precej preprosta, saj je vaša stopnja računalniške izkušnje izjemna. Upamo, da bo ta pregled pomagal.

Bralci, če imate vprašanja, razmišljanja ali ideje, ki bi jih radi slišali od vas. Zavedamo se, da se te platforme redno spreminjajo in izboljšujejo in odpiramo nove informacije. Če imate osebne izkušnje z WordPress ali Weebly, jih prosimo delite z nami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map