38 Strokovnjaki za spletni dizajn delijo svoj najboljši nasvet, kako izbrati najboljšega spletnega graditelja

V svetu, ki se zdi, da WordPress prevladuje, smo pokazali, da obstaja veliko drugih možnosti za ustvarjanje osupljivega spletnega mesta. Graditelji spletnih strani so odlična rešitev za lastnike podjetij, ki želijo imeti spletno prisotnost. Zato smo se odločili za intervju s 38 spletnimi oblikovalci, da bi to izvedeli.


Kaj je najboljši gostitelj spletnega mesta za ustvarjanje spletnega mesta za majhna podjetja in zakaj ga priporočate?

Poglejmo, katere so prednosti vsakega ustvarjalca spletnih strani.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro je brazilski spletni oblikovalec in eden izmed soustanoviteljev Fix Up Brasil.

Na trgu ni ustvarjalca spletnih strani, ki bi lahko naredil vse za vas. Ni ustvarjalca spletnega mesta, ki bi mu lahko preprosto postavili svoje fotografije in naloge in samodejno bo ustvaril popolno spletno mesto za vas. Vsak graditelj spletnega mesta bo imel krivuljo učenja, ki je lahko večja, kot pričakujete.

Za vsakega od njih ni tako prijazen do SEO (optimizacija iskalnikov), kot ga oglašujejo. Morate vedeti nekaj o oblikovanju in kako dobro upravljati stvari, da lahko ustvarite odlično spletno mesto.

Mislim, da bi morale stranke ugotoviti, kateri gradbenik jim je najbolj všeč – to jim je najlažje. Vsak od njih ima svoje orodje in funkcije. Med seboj se razlikujejo in lahko delujejo drugače.

Moja izbira graditelja spletnega mesta je Wix.com

Mislim, da je najboljše za nekoga, ki želi svoje prvo spletno mesto za svoje poslovanje. Je poceni, enostavno in hitro. Če poskušate najeti podjetje, ki bo za vas izdelalo spletna mesta, bo to stalo veliko in morda bodo spletna mesta dostavila v nekaj mesecih.

Wix je enak vsem najnovejšim oblikovalskim trendom in tehnologijam. Wix je vedno, ko je v marketinškem svetu nekaj novega, vedno na njem. Vedno se dodajo nove funkcije. Mislim, da druge platforme nimajo raziskovalne in razvojne skupine, ki jo ima Wix, ki dodaja funkcije, ki jih zahteva trg.

Novi uporabniki lahko izberejo kategorijo dela ali podjetja, s katerim sodelujejo. Za vsako panogo obstajajo predloge. Dodate, kar želite. Izberete lahko barve, besedilo in slike. Če niste zadovoljni, lahko izberete drugo predlogo. Lahko začnete še eno. Lahko jih imate, kolikor želite. Če še vedno niste zadovoljni, je najbolje, da izberete Wix Pro, da to stori za vas.

Imajo veliko podporo za svoje stranke. Večina vprašanj, na katera ste odgovorili na forumu. Če imate vprašanje, ki ni na forumu, potrebujete od 10 do 24 ur, da dobite odgovor od Wixa. Včasih je to samodejni odziv. V tem primeru jih pošljejo skupini Wix in odgovorili vam bodo pravilno.

Na žalost Wix sploh nima dobrega imena na trgu oblikovanja v Braziliji. Ko rečete, da je spletno mesto zgrajeno v Wixu, se ljudje namrejo, ker mislijo, da ne bo zelo dobro spletno mesto. Vendar so ljudje navdušeni nad tistimi, ki jih lahko počnete z uporabo Wixa.

Če pokažem nekaj modelov in jim povem, da je iz Wixa, me bodo vedno navdušili. Ne gre za platformo, ki jo uporabljate, ampak kaj lahko naredite z njo. Če želite, lahko s programom Microsoft Paint pobarvate Mona Lizo (in nekateri ljudje so to storili!)

Nekdo, ki želi popolno profesionalno spletno stran in ima proračun za izgradnjo popolnega spletnega mesta, naj se izogiba Wixu in drugim ustvarjalcem spletnih strani. Imam pa nekaj strank, ki bi imele proračun za plačilo nekaterim agencijam, da bi jim ustvarile odlično spletno mesto zunaj Wixa. Odločili pa so se za Wix, ker se ne želijo pridružiti agenciji. Informacije želijo spremeniti in to storiti sami. Ne želijo se zanašati na drugo podjetje samo za preproste spremembe. Bolje je, da uporabljajo Wix.

Slabosti:

Wix sčasoma postane počasnejši. Ko zaženete spletno mesto Wix, bo to zelo hitro. Če pa ima preveč strani ali če se vsebina začne povečevati, z več fotografijami in videoposnetki začne spletno mesto Wix postati zelo počasno. Prične postajati neznosno do trenutka, ko morate svoje strani razdeliti na dva dela, tako da stran ne bo potrebovala toliko časa za nalaganje. To postane zelo frustrirajoče. To je težava z omrežjem Wix.

Olya Black

Olya Chernitsyna

~ Olya ima več kot deset let izkušenj s trženjem. Je spletna in grafična oblikovalka, ki je ustvarila skoraj 100 spletnih strani v različnih sektorjih, jezikih in slogih.

Wix platformo za mala podjetja priporočam, ker vam omogoča, da v enem dnevu dobesedno zgradite odlično, sodobno in profesionalno spletno mesto. Dovolim, da korak za korakom delim prednosti Wixa

1. Čas

Ključno je, da je vsako podjetje pravočasno na trgu. Nihče ne želi preživeti tednov ali mesecev za gradnjo spletnih strani. Wix porabi čas.

2. Oblikovanje

Predloge ali prazno? Če ne veste, kaj želite, vam ponudijo na stotine kul predlog, ki so jih izdelali profesionalni oblikovalci, pri čemer so upoštevani vsi vidiki trženja in uporabnosti. Če veste, kaj želite, lahko iz nič ustvarite karkoli želite. Lahko naložite katero koli sliko, video, katero koli pisavo, uporabite kul animacijo.

3. Brez kodiranja

Sistem povleci in spusti zelo olajša postopek. Poleg tega vam ni treba iskati spletnega razvijalca, za njegovo delo vam ni treba plačevati dodatnega denarja, vam ni treba čakati. Kot da med vami in vašim spletnim mestom ni ovir. Morda boste potrebovali Wix Pro, čeprav ��

4. SEO

Wix je prehodil vse od SEO neprijaznega do SEO prijaznega graditelja spletnih mest. Resnično veliko izboljšujejo to vprašanje. Zdaj je to povsem prijazno do SEO in vsi moji projekti to dokazujejo

5. Vsak dan bolje

Delo z Wixom Vem, da so vprašali in poslušali svoje uporabnike, redno izboljšujejo platformo. Vedno se izboljšuje med “včeraj Wix” in “jutri Wix.”

6. Več kot le graditelj spletnega mesta.

Imeti spletno mesto z Wixom je veliko več kot le spletne strani. To je zelo močno marketinško orodje, vse v enem. Imate seznam stikov s strankami, ki se samodejno nastavi za vse obiskovalce, ki so vam jih napisali preko vašega spletnega mesta in so kupili smth.

Lahko ustvarite super e-pošto in ga pošljete vsem svojim stikom. Toliko več je za vsa podjetja (restavracije, hotele, spletne rezervacije itd. “) Za to ne potrebujete nobenega orodja za tretji del, vse vam ponuja Wix in ga lahko uporabljate brezplačno

7. Ogromna brezplačna banka fotografij

Wix ima veliko fotobanko, ki je popolnoma brezplačna. Vse slike so profesionalne in lepe. Ta knjižnica fotografij vedno raste. Lahko pa uporabite tudi drugo znano vgrajeno foto zalogo, ne brezplačno, ampak s posebno ceno

8. Na voljo so vsi zadnji trendi v spletu

Da, Wix želi, da so njihova spletna mesta vrhunska. Parallax, video ozadje, kinematografija, animacija, kul pisave… vse je tukaj za uporabo

9. Redne posebne ponudbe

Vsako leto lahko kupite letni načrt s 50% popustom. Poleg tega boste prejeli brezplačno domeno in darilne bone za Google Adwords.

10. Mobilna različica

Vsako spletno mesto ima svojo mobilno različico, ki je brezplačna in jo lahko nastavite po želji

Obožujem Wix, z Wixom sem naredil več kot 100 spletnih strani in nikoli ne obžalujem.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Po diplomi na Umetnostnem inštitutu leta 2002 je Adrianne delala kot oblikovalka pri D.R. Horton, podjetje Fortune 500, ki je ustvarilo vse, od širjenja revij do panojev. Leta 2007 je začela svoje podjetje za oblikovanje in grafiko velikega formata in se nikdar ni ozrla nazaj.

Pred približno šestimi leti sem za WIX ustvaril spletno stran zase. Za zabavo je bilo preizkusiti platformo, saj je bilo moje staro spletno mesto na WP-ju in mi je bilo dovolj všeč. Po nekaj dneh igranja z WIX-om sem bil navdušen. Hitrost, ki sem jo lahko sestavil na spletnem mestu, je bila precej osupljiva, zato sem prenesla svojo domeno in to je bil začetek nekaj velikega.

Po približno letu dni svojega portfelja na WIX-u sem se odločil, da si naredim spletno stran za potapljaško trgovino, saj sem delal s krajšim delovnim časom. To sem naredil kot zastonj, da poskusim drugo spletno mesto na WIX-u. Vzpostavil sem spletno stran in na moje presenečenje je čez nekaj mesecev posel eksplodiral.

V Googlu smo v tako kratkem času dosegli # 1 in naša Facebook stran je rasla kot plevel. Bilo je, kot da smo zadeli to sladko točko. Zato sem se odločil narediti še nekaj spletnih strani za lokalne otočane na St. Thomasu.

Vsa spletna mesta so imela podobne rezultate in najboljši del… ko je spletno mesto dokončano, mojim strankam ni bilo treba čakati, da sem spremenil ali plačal vzdrževanje! Zame je to zlato. Vem, da nekateri oblikovalci spletnih strani na straneh WIX obrnejo nos.

Nekateri se smejijo, nekateri pa so resnično zaskrbljeni, da bi jih graditelj naredi sam naredil brez posla. No, na to gledam kot na blagoslov! Sem oblikovalec; Sovražim kodo. Vizualno delujem bolje in mislim, da WIX odpira vrata neverjetnim spletnim oblikovalcem, ki morda ne poznajo ali jim je všeč vidik kodiranja.

Ne razumite me narobe; WIX ni nadomestilo za pravi talent. Tudi zame se dolgočasim z rutinskim vzdrževanjem. Všeč mi je, da hkrati ovijem več kul različnih modelov in jih nato s hitrim videom »kako« izročim svojim strankam. Odločim se za naslednji kul projekt in sem selektiven za oblikovalska mesta, za katera menim, da govorijo z mano.

Ugotovil sem, da 99% mojih strank prihaja k meni iz drugih platform. WP je najbolj priljubljen. Vedno ista zgodba; “Oblikovalec mojega spletnega mesta je odšel v MIA, ali me ne bodo poklicali nazaj, želijo X $ za preprosto spremembo, in to je predrago. Vzeli so me za prijavo in zdaj ne morem spreminjati.”

Vedno je, da oblikovalec spletnega mesta na nek način ni uspel ali zaračunaval nesmiselnih zneskov za spremembe. WIX to težavo odpravlja. Ustvarjam čudovito, dinamično spletno mesto s stotimi aplikacijami, ki so za moje stranke na voljo hitro in učinkovito v mojem WIX pro računu.

Ko je spletno mesto končano, ga prenašam na račun WIX svojih strank, tako da imajo 100-odstotni nadzor nad svojim spletnim mestom. Nato stopim vstran. Vedno sem vam na voljo za pomoč in vprašanja, vzdrževal pa bom plačilo ali spremembe, ključno pa je, da lahko spremembe naredijo sami.

Ugotavljam, da so vse moje stranke tako vesele tega in se počutijo manj pod nadzorom njihovega oblikovalca spletnih strani. Imajo svobodo, zaradi česar se vračam k drugim projektom in mi dajejo napotnice. Mislim, da 80% mojega poslovanja zdaj temelji na napotitvah in začenja le z nekaj spletnih mest WIX.

Vsaka platforma je vedno temna. Mislim, da mora WIX povečati svojo SEO igro. Če sledite temam, boste dobili spodobne rezultate, vendar menim, da se morajo na to nekoliko bolj osredotočiti. Trenutno WIX uporablja parastorage, zato se zdi, da bodo vsa spletna mesta WIX dobila F razvrstitev slik za razklapljanje, ker je s strežnikov dodana smeta za razširitev datotek.

Zaradi tega je težko dobiti natančne rezultate hitrosti obremenitve. Ključnega pomena je, da pravilno stisnete slike in ne pozabite preobremeniti strani. Prav tako menim, da so še ena slaba stran WIX sposobnosti e-trgovine. Soočimo se s tem; je zelo grdo.

Lahko uporabite Ecwid, ki mi je zelo všeč in omogoča prilagojen CSS, kar je lepo, vendar osnovna trgovina WIX potrebuje nekaj ljubezni. To je mogoče za majhno trgovino z manj kot 50 spletnimi izdelki, če pa je velika trgovina, je preveč zamudna in preprosto ne teče dobro.

Ob vsem povedanem – stvar, ki jo imam L.O.V.E. o WIX-u je, da poslušajo! Nenehno izboljšujejo svojo platformo. Dodajo nove aplikacije, ki olajšajo življenje, in nove funkcije, zaradi katerih spletna mesta izgledajo neverjetno.

Ali WIX prevzame zaposlitev pri ustreznih oblikovalcih spletnih strani? Ne! Zaključek je, da je težko oblikovati zase … in zdaj stresete z glavo da. Potrebna so leta, da sem razvila spletno stran zase, ki mi je všeč, in prepričana sem, da jo bom čez eno leto spremenila.

Lastniki podjetij WIX bodo vedno potrebovali oblikovalca WIX. Vsem svojim strankam rečem, naj poskusijo WIX, preden me najamejo. Naučite se platforme in poskusite zgraditi njihovo spletno mesto. Tako nisem izgubil niti ene stranke, vsi pošteno cenijo in na koncu me najamejo, da naredim prvotni dizajn.

Mislim, da ima WIX nekaj izboljšav, ki jih je treba izvesti, vendar katere platforme ne? Odličen kraj za lastnike malih podjetij in resnično mislim, da se bo sčasoma še izboljševal.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian je ustanovitelj in izvršni direktor SeeDesine. Ima več kot sedem let izkušenj s spletnim oblikovanjem. Njegovo podjetje je specializirano za spletna mesta WIX in blagovne znamke za katero koli podjetje ali izdelek. Zgradijo profesionalna spletna okolja, ki ustrezajo vašim potrebam in izboljšajo vaše poslovanje.

Že od otroštva sem bil navdušen nad vsem, kar pomeni materializiran vid, mešanje barv na način, da učinki puščajo prostor za navdih in ustvarjalnost.

Če ste lastnik podjetja, potem veste, kako pomembno je imeti delujoče spletno mesto, da vas bodo lahko kupci našli in tudi od vas kupovali. Obisk spletnega mesta bo pomagal povečati vaše prihodke in kupcem omogoča, da najdejo informacije o vas, ko jih potrebujejo.

Mislim, da je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest Wix. Wix gradnik spletnih strani je kot nalašč za vsako podjetje in vam bo zagotovil številne prednosti.

Ko se prijavite na spletno mesto, lahko brskate po več kot 250 predlogih za vaše novo spletno mesto. Izberete lahko katero koli zasnovo, ki jo želite uporabiti. So vnaprej izdelani dizajni, kar pomeni, da vam ni treba nikoli skrbeti glede kodiranja ali HTML-ja, ki gre vanje.

Pogosto je ustvarjalcem spletnih strani težko priti po njih in vam povzročajo glavobol. Wix ponuja zelo uporabniku prijazen vmesnik, ki ga sestavlja vmesnik povleci in spusti. Ta vmesnik povleci in spusti je zelo koristen za ljudi, ki nimajo izkušenj z oblikovanjem spletnih strani, zato ustvarjanje vašega spletnega mesta olajša.

Vse svoje besedilo, slike in videoposnetke lahko postavite kamor koli jih želite, tako da jih preprosto potisnete okrog in jih postavite tja, kjer se vam zdi primerno..

Nazadnje vam Wix ponuja koristna orodja, ki jih boste lahko uporabili, če se boste kadarkoli obdržali pri iskanju spletnega mesta. Obstaja veliko različnih gumbov, ki jih želite klikniti, če želite prejeti pomoč takoj na spletnem mestu, po potrebi se lahko obrnete tudi na podporo strankam.

To je koristno, ker nikoli ne veste, kdaj lahko naletite na težavo, in odgovori na vprašanja vam bodo pomagali nadaljevati pot gradnje spletnega mesta.

Graditelj spletnega mesta na Wix.com je zelo enostaven za uporabo in ponuja veliko različnih orodij, ki vam pomagajo pri izdelavi spletnega mesta iz nič..

Vaše stranke vas že iščejo v spletu in če nimate spletnega mesta, jih izgubljate v konkurenci. Nehajte predajati strankam drugim, ker se bojite, da bi skočili v svet spletnih strani.

Wix Builder spletnega mesta je odličen kraj za začetek in vam bo s kratkim časom zagotovil delujoče in profesionalno videti spletno mesto.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah je grafična oblikovalka Wix Pro od leta 2009. Je tudi superheroj družbenih medijev.

Ko sem uporabil vsakega posameznega ustvarjalca spletnih strani, sem prišel do zaključka, da je Wix.com presegel vsa pričakovanja. Wix je napredoval tako, kot nihče ni mogel verjeti, in njihove storitve uporabljam od leta 2009, ko sem prvič ustanovil svoje malo podjetje.

Poleg dejstva, da se urejevalnik Wix nenehno razvija, prinaša nove in izboljšane funkcije, ki vam pomagajo, da z lahkoto izkoristite svoj potencial; skupnost Wix je topla, kjer se zaposleni v Wixu in oblikovalci Wix medsebojno podpirajo in podpirajo. Zdrava konkurenca, priložnosti se preprosto ne končajo.

Wix.com pogosto razlagam kot Photoshop spletnega oblikovanja, zaradi svobode, ki vam jo daje samo za ustvarjanje. Na stotine odličnih orodij, ki so na razpolago tako novincem kot strokovnjakom, je vse, kar lahko zahtevate, da ustvarite vse, kar si lahko zamislite. Je kot čarovnija, klik opravljen!

Ko sem prvič začel, sem imel popolnoma nič izkušenj s spletnim oblikovanjem ali sredstvi za najem spletnega oblikovalca, zato sem začel raziskovati svoje možnosti. Takrat sem naletel na Wix.com, potem ko sem frustrirano opustil druge možnosti, zaradi katerih sem moral slediti postavitvi ali formatu.

Wix je oporekal vsem pravilom; dalo mi je prazno platno, s katerim sem se preprosto igral po vsebini mojega srca in v takšno svobodo, v katero sem se zaljubil. Velik del Wixa je, da ne glede na to, ali imate na spletnem mestu pet minut ali 5 dni, za vsakogar obstaja nekaj.

Čudovite prednastavljene predloge, ki so vam na voljo, prazno platno, s katerim lahko ustvarite nekaj povsem iz lastnih vizualizacij (in orodij za njegovo podporo) in dejstva, da je odprlo popolnoma nov svet oblikovanja za Wix Pros in stranke..

David Attard

David Attard

~ David je spletni oblikovalec, predstavljen pisatelj na številnih spletnih straneh za oblikovanje in ustanovitelj DART Creations, spletnega mesta za ljudi, ki delajo s spletnimi mesti.

Če je spletno mesto tako potreben del poslovanja, je dobro, da imajo ljudje, ki zaradi kakršnega koli razloga nimajo dostopa do spletnega oblikovalca, odlične alternative.

To je treba videti z vidika številnih malih podjetij, ki želijo iti po spletu, vendar nimajo pojma, od kje začeti.

WIX je odlična izbira. Z umetno oblikovalsko inteligenco je zelo enostavno ustvariti čudovito spletno mesto v skoraj nobenem času.

Ker ste tako preprost čarovnik po korakih, ki zahteva takšne stvari, kot je kontekst spletnega mesta (spletna trgovina, oblačila, dojenček?), Potem vpraša za vaš naslov, telefon, podatke o družbenem omrežju in ustvari vsa spletna mesta iz nič. Seveda se lahko človek nato po potrebi spremeni in izpopolni, a osnove so postavljene.

V bistvu gre za zelo poenostavljen sistem za upravljanje vsebine s poudarkom na ustvarjanju preproste uporabniške izkušnje za ljudi, ki morajo ustvariti spletno mesto (vendar ne vem, kako).

Ne želi biti WordPress in nikoli ne more biti tako prilagodljiv, vendar je to pravo orodje za mala podjetja, ki potrebujejo pomoč pri postavitvi spletnega mesta za razmeroma nizko ceno.

Angelique

Angelique

~ Angelique je ustanoviteljica Fresh Pixel, agencije za spletno oblikovanje, ki nudi profesionalne spletne storitve, vključno s spletnimi stranmi za zagon majhnih podjetij, rešitvami za e-trgovino in razvojem spletnega mesta po meri, pa tudi z blagovno znamko, SEO in spletnim trženjem.

Kar zadeva gostovane graditelje spletnih mest, je moja osebna prednost predvsem Wix, ker lahko spletno mesto zažene in deluje razmeroma hitro s svojimi temami. Čeprav ustvarjalci spletnih strani niso za vse, so še posebej uporabni za mala podjetja.

Vsi ustvarjalci spletnih strani imajo prednosti in slabosti, zato vse stranke previdno upoštevamo in upoštevamo stroške letnih pristojbin za oblikovalce spletnih mest in jih skrbno pretehtamo s tradicionalnejšimi spletnimi platformami.

Rešitve za e-trgovino so precej omejene, zato jih ne bi priporočal, če stranka potrebuje spletno mesto za e-trgovino ali bolj zapleteno spletno mesto, na primer območje članstva ali možnosti za prijavo. V teh primerih je WordPress, ki ponuja tudi možnosti urejevalnika / povleci / spusti, boljša možnost, ki omogoča robustnejše izdelave spletnih strani in je cenejša od letnih pristojbin graditeljev spletnih strani.

Ustvarjam spletno stran že več kot deset let in sem dokončal več kot 200 spletnih strani, od majhnih portfeljskih strani do velikih sestavljanj po meri, zame – oblikovanje / trženje in trženje blagovnih znamk gresta z roko v roki in vse to za ustvarjanje čustvene povezave s strankino publiko..

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi je spletni oblikovalec in partner družbenega medija družbe Quick Sites International. Romi in njena partnerka Maja sta pred dvema letoma ustanovili svoje podjetje in uspeli so oblikovati na desetine spletnih strani (in štetje).

Iz naših izkušenj z ustvarjanjem ducatov spletnih strani je Wix.com najlažja platforma za samostojno poslovanje za mala podjetja.

Majhno podjetje ima omejene vire za svojo digitalno podobo in nima časa za učenje bolj sofisticiranih platform, kot je WordPress. Wix za svoje stranke ponuja različne lepe teme, ki jim omogočajo hitro in intuitivno urejanje brez potrebe po kodiranju in ima na stotine aplikacij, ki jih je mogoče uporabljati tako v načrtih Freemium kot Premium.

Wix.com toplo priporočam za podjetje, ki načrtuje svoje prvo spletno mesto brez izkušenj ali ima omejene vire. To je še posebej koristno, če podjetje potrebuje spletno mesto za portfelj ali preprosto spletno mesto za e-trgovino.

Platforma Wix se vsakih nekaj dni posodablja z najnovejšimi oblikovalskimi in upravljalnimi funkcijami, ki omogočajo vse več možnosti za oblikovalca in sam posel.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Podjetje Roshain je dobilo status “Bronze” kot “Wix Pro Web Designer” s strani podjetja ArenaWix, ZDA, 8. novembra 2010 in marca 2014. Postal je prvi “Wix Pro Designer” v južnoazijski regiji.

Najboljši gostitelj spletnega mesta za ustvarjanje spletnega mesta za mala podjetja je Wix.

Priporočam ga, ker je zelo enostavno platformo za izdelavo spletnega mesta in ima tudi veliko aplikacij.

V Wixu lahko naredimo čudovita spletna mesta in nima velikih oglasov o Wixu za brezplačne uporabnike. Wix ponuja tudi dosmrtno gostovanje za brezplačne uporabnike.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy je vodja marketinga v podjetju Tie National, LLC.Kathy je svoje talente uporabila za gradnjo in upravljanje novih oddelkov od začetka, da bi zagotovila rast podjetja in zadovoljstvo strank..

V preteklosti sem Wix večkrat uporabljal za mala podjetja in našo nedavno prenovo spletnega mesta. Za nove oblikovalce WIX ponuja odlične predloge za zagon, ki jih lahko prilagodite, pri čemer je spletno mesto zelo profesionalno.

Za tiste z več izkušnjami oblikovanja so predloge WIX lahko odličen vir navdiha za odskočno desko, hkrati pa omogočajo tudi ustvarjanje spletnega mesta iz praznega platna. Vsi elementi so na voljo za bloge, slike, animacijo in najpomembneje za SEO.

Ne ukvarjam se z vsemi razvijalci kodiranja, toda z WIX me to znanje ne zadržuje in moj dizajn in smisel za navigacijo sta lahko osrednja mesta. Še bolje je, da lahko na poti spreminjam spremembe, ne da bi potreboval najem razvijalca za posodobitev kodiranja.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim je diplomiral iz umetnosti & Oblikovalska šola AKTO (1996-1999) kot grafični oblikovalec. Pred tem je delal kot samostojni ilustrator za revije. Trenutno ustvarja spletna mesta za mala podjetja, ki potrebujejo novo novo spletno stran.

Wix ima najlažji gradnik spletnega mesta / urejevalnik, ki omogoča preprostim uporabnikom, da predstavijo svoje delo. Poslovne dejavnosti, storitve, e-trgovina in številne druge. Wix sledi najnovejši tehnologiji s številnimi odličnimi orodji, ki pomagajo oblikovati zelo sodobno in prijazno spletno mesto. Na stotine dodatnih aplikacij bi lahko prispevale tudi k izvedbi edinstvenih projektov.

WIX zagotavlja tudi trženje, oglaševanje, glasila, SEO, analitiko, slike slik in video. Ima celoten paket za izdelavo spletnega mesta za mala podjetja kot drugi gradbeniki spletnih mest na trgu.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica je nadarjena spletna oblikovalka in strokovnjakinja za socialni marketing z izrednimi veščinami pri spletnem razvoju.

Verjamemo, da je Wix najboljši ustvarjalec spletnih strani. Uporabili smo številne druge platforme, skoraj vse, ki so tam zunaj.

Wix je daleč najpreprostejši za uporabo, saj omogoča, da ste kreativni s svojim dizajnom in idejami in še vedno ponuja neverjetno spletno stran HTML, ki je enostavna za uporabo in ogled brez uporabe malo kodiranja HTML ali brez njega..

Ko bom oblikoval spletno mesto za svoje stranke, lahko ponavadi dam samostojne povezave, da jim pomagam pri lastnih posodobitvah. To jim daje moč, zaupanje in udobje pri vzdrževanju lastnega spletnega mesta. Če imajo kakršne koli težave, se lahko vedno obrnejo na mene ali pokličejo pomoč pri Wixu!

Obožujem Wix in z njim gradim pet let. Oblikoval sem stotine in stotine spletnih strani od podjetja s piškotki, bankami, zdravnikom!

Joshua Moran

Joshua Moran

Kot grafični oblikovalec bi bil WiX moja izbira med drugimi graditelji spletnih strani.

Glavni razlog bi bila njegova sposobnost dela s praznim platnom, ki ni predlogo in v celoti prilagodljiv.

Popolna prilagoditev je tisto, kar naredi spletno stran HTML privlačen. Kljub temu pa je, da za kodiranje potrebuje več časa.

Pri WiX-u se lahko osredotočim na Design in ga naredim estetsko prijetnega, hkrati pa si prihranim več ur kodiranja. Krajši roki pomenijo srečnejše stranke.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy je soustanovitelj in generalni direktor Brown Owl Creative, večdisciplinarnega oblikovalskega podjetja v Veliki Britaniji, s poudarkom na trženju blagovnih znamk, oblikovanju in spletnem razvoju. Brown Owl Creative združujejo oblikovanje in tehnologijo za lansiranje blagovnih znamk in pomagajo podjetjem rasti, tako lokalno kot po vsem svetu.

Pri Brown Owl Creative uporabljamo tehnologije HTML5, CSS3 in JavaScript za ustvarjanje privlačnih in inovativnih izkušenj za mobilne, tablične in namizne računalnike za spletne rešitve naših strank. Delujemo na nekaterih platformah, vključno z WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow in Magento.

Po mojem mnenju noben graditelj spletnih strani ni popoln, saj imajo vsi svoje prednosti in slabosti. Zame osebno je Wix daleč najbolj inovativen vlek & spusti graditelja spletnih mest med svoje konkurente.

Lahko dosežete visoko raven naprednega dizajna, ne da bi morali vedeti, kako kodirati in vedno uvajajo nove in inovativne funkcije, kar jih po mojem mnenju postavlja v primerjavi s svojimi konkurenti v tem pogledu.

To je pomembno vprašanje, če želite graditi svoje spletno mesto na platformi, ki lahko raste z vašim spletnim mestom, ko se vaše zahteve spreminjajo.

Zmožnost izdelave namiznega in mobilnega prijaznega spletnega mesta brez kodiranja ali razvoja je izjemno konkurenčna možnost za mala podjetja in startupe, ki želijo hitro, učinkovito in v proračunu ustvariti prisotnost spletnega mesta..

Verjamem, da je rast Wixa (88 milijonov registriranih uporabnikov od julija 2016) predvsem posledica njihovega inovativnega pristopa k razvoju novih funkcij in za mala podjetja, ki omogočajo uporabnikom prijazno upravljanje in posodabljanje lastnih spletnih mest, ne da bi morali najeti razvijalca, da v njihovem imenu opravi majhne posodobitve po spletu.

Imajo tudi eno najmočnejših podpornih infrastruktur, ki je na voljo med vsemi ustvarjalci spletnih strani, in še naprej se odzivajo po telefonu in e-pošti o podpori. To skupaj s fleksibilnostjo njihove platforme in enostavnostjo uporabe jih naredi vodilne na trgu, kar je danes zelo konkurenčen trg.

Sarah A. Sherman

Sarah Šerman

~ Sarah je ustanoviteljica illustrateddomain.com, je nagrajena z Wix Certified Design Pro in ustvarja spletna mesta od leta 2010. Njeno predhodno znanje kot poslovni svetovalec in tržni strokovnjak pomaga strankam, da določijo svoje spletne strategije.

Po mojem mnenju je Wix absolutno najboljša izbira za platformo za majhna podjetja.

Uporabniki lahko ustvarijo čudovita spletna mesta za del cene, ki bi jo plačali z drugimi platformami. Ima tehnologijo povleci in spusti, ki uporabnikom z malo spletne izkušnje pomaga ustvariti odlično spletno mesto. Če strokovnjak izdela vaše spletno mesto Wix, se lahko preprosto naučite, kako upravljati s svojim spletnim mestom.

Za mala podjetja so funkcije Wix zaledja spletna trgovina na enem mestu, kjer je vse na dosegu roke, da ne samo ustvarite spletno mesto, ampak tudi upravljate strankino in strankino sodelovanje na enem mestu.

Funkcije Wix vključujejo:

 • Očistite lepe spletne strani
 • Enostavnost uporabe
 • Enostaven, učinkovit SEO (brez ajaxa)
 • Pro fotogalerija
 • Wix Backup – Upravljanje strank, stikov in strank
 • Paralelni in odziven dizajn (Wix Columes)
 • Upravljanje e-poštnega naslova (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio je izvršni direktor Unraveled Media, digitalne agencije, ki ponuja oblikovanje spletnih strani po meri in SEO storitve. Je tudi ustanovitelj Boonle.com, tržnice grafičnega oblikovanja.

Čeprav ustvarjam spletna mesta na več platformah, se Wix.com ponavadi najbolje obnese na spletnih mestih za mala podjetja. Lastnike majhnih podjetij priporočam Wix pogosto iz naslednjih razlogov:

Ugodnost

Stroški za postavitev spletnega mesta po meri Wix v primerjavi s po meri oblikovanim mestom WordPress so običajno precej manjši. To je običajno posledica časa, ki je potreben za vzpostavitev spletnega mesta Wix v primerjavi s spletnim mestom WordPress.

Hitra nastavitev & Enostavnost uporabe

Zaradi zelo prilagodljivega urejevalnika povleci in spusti lahko nastavitev odličnega spletnega mesta pogosto naredite v kratkem času, ko se seznanite s platformo.

Vzdrževanje

Izobraževanje strank o upravljanju in urejanju njihovih spletnih mest Wix je veliko lažje kot spletna mesta WordPress. Naročniki ponavadi hitro razumejo koncept graditelja povleci in spusti in so hvaležni, da lahko sami naredijo osnovne spremembe, na primer dodajanje fotografij ali spreminjanje besedila. Podporna dokumentacija je tudi le en klik stran.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz je spletni oblikovalec in bloger, osredotočen na pomoč ljudem, da začnejo svoj blog iz nič. Ponuja vaje po korakih in nasvete, ki jih je mogoče uporabiti, hkrati pa ponuja tudi storitve kodiranja, da prilagodijo predloge Squarespace.

Ko pomislim na profesionalna spletna mesta za mala podjetja, takoj pomislim na Squarespace. Verjamem, da je tam najbolje oblikovan spletni graditelj, in ne zaradi svoje priljubljenosti. Zame je Squarespace daleč najboljša rešitev za samostojno ustvarjanje stabilnega poslovnega spletnega mesta, predvsem zaradi teh treh temeljnih vidikov:

1. Odzivne predloge: Sem velik zagovornik odzivnosti spletnega mesta, ne samo zato, ker vašemu občinstvu omogoča učinkovito brskanje po vašem spletnem mestu, ko so na poti, temveč tudi zato, ker jim daje vedeti, da ste resni glede svojega podjetja in ste pozorni na podrobnosti, ki jih prepogosto spregledamo.

Vse predloge Squarespace so popolnoma odzivne in četudi dodate elemente iz drugega izvora, ki so neodziven , jih lahko enostavno prilagodite tako, da v urejevalnik vstavite nekaj vrstic CSS

2. Prilagoditev: če želite, da je vaše spletno mesto nepozabno in v celoti prilagojeno vaši blagovni znamki, morate vanj vložiti delo. To pomeni, da morate imeti možnost urejanja, izbiranja barv in izbire pisav za vsak posamezen element na vašem spletnem mestu.

Z urejevalnikom stilov Squarespace lahko spremenite skoraj vse vidike spletnega mesta, vključno z gumbi, barvami ločil, pisavami, barvo besedila, oblazinjenjem itd., Kar vam omogoča, da ustvarite popolnoma prilagojeno spletno mesto brez veščin kodiranja. Poleg tega, če poznate HTML in CSS, imate možnost še bolj prilagoditi spletno mesto zahvaljujoč številnim območjem vbrizgavanja kode, ki so na voljo na vseh predlogih.

3. Cene: ko začnete podjetje s proračunom, se vam lahko zdi, da bi iskali najcenejše razpoložljive možnosti, vendar ko gre za platforme spletnih strani, se s tem ne strinjam. Zanesljiv graditelj, ki vam nudi vso funkcionalnost, ki jo potrebujete, in še več, pogosto je na voljo s cenovno ceno. Na srečo so načrti Squarespace zelo dostopni in vedno se lahko odločite za nadgradnjo, ko raste vaše podjetje.

Pri gostujočih ustvarjalcih spletnih mest je stvar, da tudi ko vsi ponujajo uporabniku prijazen vmesnik, široko paleto predlog in celo brezplačne račune, morate iti s tistim, ki vam bo pomagal ustvariti pravilno spletna prisotnost. Zato priporočam Squarespace vsem, ki želijo vzpostaviti dolgoročno podjetje v spletu

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff je lastnik in idejni umetnik, ki stoji za HellothisisJeff Design, samostojno trgovino z blagovnimi znamkami in spletnimi oblikovalci, namenjeno posebej neprofitnim organizacijam, cerkvam in malim podjetjem.

Vsak spletni projekt ima različne zahteve in cilje, ki jih je treba doseči, zato na žalost nobena popolna platforma ne deluje za vsako stranko. Vendar pa je uporaba Squarespacea kot celovite spletne rešitve, ki jo gosti sam, pogosto najbolj smiselna za mnoga mala podjetja, neprofitne organizacije in cerkve, s katerimi delam.

Ustvarjalno ponuja Squarespace čudovito čiste predloge, ki so kot nalašč za sporočanje prepričljivih zgodb o blagovnih znamkah. Sposobnost, da vnesemo lastne prilagoditve prek CSS-ja, pa tudi poglobljeno s platformo za razvijalce, resnično odlikuje Squarespace kot pravi orodjarski oblikovalec. Zelo malo tega ni mogoče doseči v njihovem okviru.

Največje lastnosti pa ležijo na stranki v smislu intuitivnega upravljanja vsebine in vzdrževanja spletnega mesta. Moje stranke ljubijo, kako enostavno je ustvariti dinamične postavitve novih strani z urejevalnikom povleci in spusti in imajo popoln nadzor nad hierarhijo svojih spletnih mest.

Squarespace ponuja tudi številne prednosti v zakulisju, kot so varnost SSL, orodja za e-trgovino, različne osnovne integracije in odlična storitev za stranke.

Če povzamem, všeč mi je, da uporabljam Squarespace, saj je hiter in enostaven, hkrati pa ponuja vrhunske oblikovne in vsebinske rešitve, ki mi pomagajo pripovedovati zgodbe mojih strank na zelo praktične načine.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah je v zadnjih 5 letih osvojil 5 nagrad za spletno oblikovanje. Trenutno dela samo spletno oblikovanje za zasebne stranke in vodi svoje podjetje ReadySettle s polnim delovnim časom. Spletno mesto svojega podjetja je ustvaril konec tedna.

Od vseh kandidatov je Squarespace tisti, ki bi ga na koncu izbral. Odlikujejo jih zelo preprosta, intuitivna orodja, hkrati pa omogočajo čisto obliko in slog. Imel sem veliko prijateljev malih podjetij in podjetnikov, ki uporabljajo Squarespace, in lepa stvar pri njih je, da si ustvarijo kodo, da zelo dobro sodelujejo.

Orodja za spletna mesta, ki uporabljajo grafične vmesnike, morajo ustvariti zabojnike, kot so sestavljanke, da bi povleci in spustili. V večini primerov je to okorno gomilo neusklajenih oblikovalskih elementov in nenavadnih barv.

Squarespace pa to naredi lepo z uporabo drugačne tehnike, ki je ne uporablja veliko drugih igralcev. Zelo je razvidno, kako hitri so časi nalaganja strani, kako odzivno je spletno mesto in le splošen občutek pristnosti in kakovosti, ki ga preprosto ne morete dobiti na večini povlečejočih in izgubljenih platform.

Na splošno je Squarespace moja izbira kot spletni skrbnik. Ni veliko platform, ki se lahko primerjajo s stroški in enostavnostjo uporabe v primerjavi s končnim rezultatom, kar je visokokakovostno, odzivno spletno mesto, ki učinkovito sporoči sporočilo spletnega mesta in to počne na način, ki je zelo prijeten za oko.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan je ustanovitelj Lovably Inc., newyorškega ustvarjalnega studia, osredotočenega na širjenje dolgotrajnih idej z vsega sveta z uporabo premišljenega, namensko zasnovanega oblikovanja. Ustanovljeni leta 2014 z namenom, da naredimo storitve boljšega oblikovanja bolj dostopne, smo pomagali spremeniti na desetine odličnih idej v čudovite resničnosti.

Kvadratni prostor je najbolj uspešen ustvarjalec spletnih mest za mala podjetja, saj omogoča obsežno, kreativno prilagoditev, hkrati pa ohranja preprostost in eleganco, ki je večina storitev sploh ne približa doseganju.

Squarespace našim strankam olajšujejo dodajanje in urejanje vsebine na svojih spletnih mestih in prevzame breme upravljanja zapletene spletne nastavitve s svojih ramen.

Končno je podpora za stranke Squarespace 24/7 vrhunska in vedno pripravljena pomagati. Tega ne moreš premagati.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan je UX oblikovalka in ustanoviteljica podjetja Crafting Creative, kjer s kreativnimi podjetniki sodeluje pri oblikovanju spletnih strani, ki so enostavne za uporabo, ki gradijo na njihovem verodostojnosti in na njihovo digitalno prago pripeljejo več strank. Najdete jo na Twitterju ali Instagramu @MeghanCreative.

Najboljši gostitelj spletnega mesta in tisti, ki ga uporabljam sam in za svoje stranke je Squarespace. Squarespace je rešitev vse v enem: poskrbijo za gostovanje, prek njih lahko nastavite vaše ime domene in se brez težav integrirajo v Google Apps. Pred kratkim so začeli ponujati tudi brezplačna potrdila SSL, kar pomeni, da bo URL vašega spletnega mesta na začetku imel https: // in uporabnike obvestil, da je varno spletno mesto za uporabo.

Zdaj, zakaj je to pomembno? Ker se od leta 2017 Google razbija na nezaščitenih spletnih mestih in bi vaše potencialno lahko označili kot negotovo, če ne bi dobili te čarovnije SSL. Dobra novica je, da vam s Squarespaceom sploh ni treba skrbeti.

Poleg vseh nervoznih SEO funkcij, ki jih ima Squarespace, mi je všeč, kako uporabniku prijazen in prilagodljiv je. S svojimi čudovitimi temami in urejevalnikom povleci in spusti je ena najbolj preprostih platform na spletu. Ne samo to, ampak dejansko prilagajajo razmeroma neboleče prilagajanje, saj vam omogočajo dodajanje lastnih CSS, HTML in JavaScript.

Uporabljal sem WordPress, Weebly, Wix, Webflow in spletno mesto kodirano po meri. Iz vseh teh izkušenj sem ugotovil, da je Squarespace najboljši gostitelj spletnega mesta za lastnike malih podjetij. Je enostaven za uporabo, ima odličen vgrajen nabor funkcij in omogoča nastavitev spletnega dnevnika za povečanje spletnega prometa v vaše podjetje.

Zoran Bosančič

Zoran Bosančič

~ Zoran je soustanovil agencijo za digitalno trženje POINT OUT, kjer je sodeloval z blagovnimi znamkami, kot so Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne in STIHL. To je njegovo osebno poslanstvo, da pomaga vsakemu ambicioznemu posamezniku, da začne podjetje, ki ga bo ljubil graditi.

Kvadratni prostor vam ne bo nudil prilagodljivosti programa WordPress. To velja tudi za vse druge ustvarjalce spletnih mest.

Prav tako nima super enostavnega graditelja Weebly. In morda nima tako velike zbirke predlog, kot je Wix.

Kljub temu je najboljši gradnik spletnih strani na trgu Squarespace. Roke dol.

Zakaj? V vsaki kategoriji je ravno na vrhu. Še več, izvrstno je, če gre za odločilne, kot so oblikovanje, izmenljivost in pripravljenost na SEO. Vse predloge so odzivne. Delujejo tako na namizju kot na vašem telefonu. To je še posebej pomembno v zadnjem času Uporaba mobilnega interneta je prvič po svetu presegla namizje.

Squarespace je naredil popolno kombinacijo enostavne uporabe, prilagodljivosti oblikovanja in upoštevanja najboljših praks UI / UX.

Kot majhno podjetje ne bi smeli porabiti preveč časa za upravljanje spletnega mesta, ampak za dejansko gradnjo svojega podjetja. Vaše spletno mesto bi vam moralo pomagati, da izkoristite vsako spletno poslovno priložnost, ki bi se lahko pojavila, medtem ko ne bi smela porabiti vašega dragocenega časa in energije.

In to je točno tisto, kar dobite s Squarespaceom.

V bistvu vas bodo stvari, ki jih lahko počnete, vznemirjale. Predloge, kot so Tihi ocean vam bo omogočil, da oblikujete svoje spletno mesto tako, da je videti, kot da je bilo narejeno po meri. Lahko imate vse pripomočke, bloke za prijavo in gumbe CTA, ki jih potrebujete. Vključuje se tudi v Leadpages, ConvertKit in druge priljubljene aplikacije.

V bistvu Squarespace ponuja vse, kar boste potrebovali kot majhno podjetje. In to ponujajo za primerno ceno.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes ima več kot 9 let izkušenj z oblikovanjem in razvojem spletnih strani, pa tudi bogate izkušnje na področju IT in fizičnega oblikovanja izdelkov.

Priporočam, da je Squarespace najbolj ustvarjen graditelj spletnih mest. Kvadratni prostor ima:

1. 24/7 podpora,

2. Velika skupnost strokovnjakov,

3. Najbolje oblikovane, popolnoma odzivne predloge in

4. Sistem za upravljanje vsebin, ki je izjemno prilagodljiv.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa pomaga malim podjetjem, da razširijo svoje občinstvo s pomočjo modelov in fotografij.

Raje imam Squarespace iz več razlogov:

1. Squarespace ponuja lepo oblikovana spletna mesta, ki vam omogočajo, da kadar koli spremenite predloge, ne da bi pri tem izgubili vsebino. Če želite spremeniti predlogo na Wixu, morate začeti znova in izgubiti svojo vsebino, kar je bolečina!

2. Kvadratni prostor je odziven. Wix vam bo omogočil, da nekatere stvari skrivate v mobilnih napravah, vendar večina mojih strank ne želi posebej oblikovati spletnega mesta za mobilne naprave, želijo oblikovati eno spletno mesto, koda pa ostalo.

3. Squarespace ima fantastično podporo 24/7. Najti nekoga, s katerim bi se pogovarjali na Wixu, je BOLEČINA. Imajo ogromen hep forum, toda včasih se morate pogovoriti ali poslati e-pošto osebi, namesto da bi porabili ure za iskanje forumov. Bil sem tam in ni zabavno.

4. Tržni prostor ponuja neomejeno pasovno širino, za razliko od Wixa. To je ogromno, če pričakujete, da bo na vašem spletnem mestu veliko število obiskovalcev in če imate na svojem spletnem mestu veliko vsebine, ki jo morate hitro naložiti. Wix ima preveč omejitev glede pasovne širine.

5. Kvadratni prostor so oblikovali oblikovalci. Vse njihove predloge izgledajo visoko. Ima bolj strukturirano vleko & padec v primerjavi z Wixom. Krivulja učenja je na Wixu lažja, kot je Squarespace, toda ko enkrat razumete osnove gradnje spletnega mesta, je zelo enostavno narediti ostalo.

David Head

David Head

~ David je bil strokovnjak za kvadratni prostor že 3 leta in je osebno zgradil približno 100 mest Squarespace. Je ustanovitelj DesignLive, ki je kot Uber oblikovalec Squarespace.

Izbrati moram kvadraturo. Prvotni razlog, da sem začel oblikovati na platformi, je bil ta, da sem se skušal naučiti, kako sestaviti spletno mesto prvega podjetja.

Poskusil sem na vsaki drugi platformi (Shopify, Wix, Weebly, WordPress itd.) In nič ni bilo tako prefinjeno kot Squarespace.

Najbolj razmišljali so, da bi odstranili vse ovire, s katerimi se lahko srečujejo domači mojstri. Preprosto povedano, povprečen človek je najbolj zajamčen način, da ustvari čudovito spletno mesto.

John Tindel

John Tindel

~ John je transformativna ustvarjalna sila, ki zagotavlja pritok idej, kulture in vodstva. Z več kot 15-letnimi izkušnjami spodbuja timsko delo, zagotavlja stalno ustvarjalno vodstvo & Razvoj izdelkov.

Najprej mislim, da sem jih vse uporabil. Od gostujočih do samostojnih rešitev imam stranke, ki želijo njihovo specifično rešitev, zato moram biti sposoben sodelovati s tem, kar imajo. Pred kratkim uporabljam trgovinsko rešitev Squarespace.

Všeč mi je preprostost njihovih spletnih strani, njihova rešitev za e-trgovino pa je dovolj enostavna za nastavitev in začetek uporabe. Kot oblikovalec ponavadi oblikujem svojo spletno stran in nikoli ne dodajam vsebine. Squarespace ustvarja tako preprosta minimalna spletna mesta, da se upiram preoblikovanju in začnem dodajati vsebino na spletno mesto.

Ena ugodnost je cena, ki je resnično dostopna za prodajo v spletu in povezovanje dopisov strank (Mailchimp, e-poštna sporočila), da ustvarite odlično uporabniško izkušnjo pri nakupu v spletu. Za manj kot 30 dolarjev lahko začnete spletno podjetje, ki izgleda odlično in deluje kot popolni spletni prodajalec.

Ne odrezujejo prodaj, kot so Shopify in drugi. Edini izpad, ki ga imam pri spletnih mestih trgovine Squarespace, je, da imate samo eno možnost za obdelavo plačil. Na splošno mislim, da ne bi bili razočarani nad njihovo platformo in podporo.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta je ustanoviteljica in oblikovalka Naya Traveler. Izbrana je bila za eno najboljših strani Squarespace na svetu.

Verjamem, da je Squarespace najboljša samoplačniška spletna stran. Imajo odlične integracije drugih proizvajalcev, kot so Adobe Typekit, Getty Images in Stripe, ki racionalizirajo dnevni potek dela in pomagajo spletnemu mestu izgledati profesionalno.

Njihove predloge so vrhunske kakovosti oblikovanja in jih je enostavno prilagoditi s kodo.

Nazadnje ima Squarespace veliko skupnost podpor, ki je uporabna za uporabnike z malo znanja CSS / HTML, ki želijo svoja spletna mesta prilagoditi s preprostimi odrezki kode.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon je oblikovalec iz Atlante, GA, ki je specializiran za blagovno znamko in spletni dizajn. Brandon sodeluje tudi z umetniki in glasbeniki s pomočjo umetniškega razvoja in svetovanja o blagovnih znamkah.

Živim in diham Squarespace, ko gre za delo z majhnimi podjetji. Squarespace je odlična izbira za mala podjetja, ki so oblikovalsko usmerjena in želijo prevzeti aktivno vlogo pri oblikovanju estetike vašega spletnega mesta.

Rad uporabljam Squarespace za podjetja, ki se šele začenjajo in zanimajo čist, odziven dizajn. Lastniki malih podjetij lahko naredijo veliko oblikovalskih popravkov, ne da bi se kdaj dotaknili kode. Uporabniki lahko doživijo tudi uporabniku prijazen vmesnik za e-trgovino, ki jim omogoča, da tekoče vodijo trgovino s svojega spletnega mesta Squarespace.

Če mala podjetja iščejo sodoben, sliko usmerjen dizajn, vsekakor upoštevajte Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola je profesionalna fotografinja. Oblikoval je svoje spletno mesto, ki je bilo izbrano za eno najboljših strani Squarespace na svetu

Po mojem mnenju je Squarespace ponudnik najboljšega gostujočega ustvarjalca spletnih strani, ki ga najdete na medsebojnih spletnih straneh.

Posebnost je njegova preprostost: vse je ustvarjeno z uporabniško izkušnjo in namenjeno vsem ljudem, ki nimajo nujno nobenega ozadja v spletnem oblikovanju ali programiranju.

To ni nič drugega kot osvobajanje, saj kot lastnik majhnega podjetja verjetno živite v nenehnem orkanu idej in navdušenja, da pokažete / promovirate vse, kar počnete in nimate časa niti zanimanja za učenje dela s kodiranjem ali oblikovanjem sploh.

Squarespace ponuja čudovite odzivne predloge, smešno preprost sistem za povleci in spusti za vsebino, povrhu vsega pa najboljšo podporo strankam, kar sem jih kdaj doživel.

Kot fotograf mi omogoča, da manj časa preživim pred zaslonom, da bi ugotovil, kako narediti stvari za svoje spletno mesto, in več časa za fotografiranje in opravljanje svojega dela.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Po mojem mnenju je kvadratni prostor najboljši gradnik spletnega mesta, ki je ustvaril spletno mesto za majhna podjetja. Verjamem, da gre za platformo, ki uravnoteži odličen dizajn in je uporabniku prijazna.

Lastnik majhnega podjetja lahko zelo hitro oblikuje čudovito spletno mesto in s tem bo prihranil veliko denarja, ko se bo meril.

Tudi iz mojih izkušenj imajo najboljšo storitev za stranke in resnično dobro sodelujejo z lastniki malih podjetij.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath je profesionalni razvijalec spletnih strani že skoraj 9 let. V tem času je zgradil 100+ spletnih strani, tokove & ciljne strani. Zgradi spletna mesta, ki se prilagajajo vašim poslovnim ciljem in dobro pretvorijo.

Sodeloval sem s 7-10 ustvarjalci spletnih strani in Squarespace je eden izmed njih. V glavnem ga uporabljam za izdelavo spletnih strani za svoje stranke, večinoma osebnega portfelja in malih podjetij.

Imajo vsebinske bloke za različne vrste vsebine (besedilo, slike, zvok, fotogalerije, zemljevidi itd.), Kar olajša delo.

Čeprav sem profesionalni razvijalec spletnih strani v več CMS-jih, če bi me vprašali, da pokažem na izdelavo spletnega mesta, bo to vsak dan SquareSpace.

Tukaj je razlog.
* Lahko dodate HTML po meri & CSS koda za polepšanje spletnega mesta.
* Na spletno mesto Squarespace (na žalost še ne Zapier) lahko integrirate skoraj katero koli aplikacijo, kar je velik znak olajšanja. Tega ne morete storiti z večino drugih graditeljev spletnih strani.

Če želite vedeti, kaj je tisto, zaradi česar se razlikujejo od drugih graditeljev spletnih strani, tukaj je kratek seznam prednosti.
Prednosti

 • Odličen nabor odzivnih predlog
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Vgrajena trgovina za e-trgovino
 • Neomejeno strani & gradnike
 • Neomejen prostor za shranjevanje
 • Geslo zaščitite poljubno število strani

Vendar pa, tako kot vsak drug izdelek, tudi SquareSpace prihaja z lastnim naborom slabosti.
Slabosti

 • Brez Prostega načrta
 • Hitrost strani je včasih zaskrbljujoča
 • Plačilni procesor je omejen na Stripe (samo)
 • Noben član ustvarjalca (ni zaviralec)

Nikjer nisem govoril o SEO-ju, ker boste brez optimizacije spletnega mesta vedno morali iti na pamet.

Če iščete ustvarjalca spletnega mesta, da začnete takoj začeti in ne želite neredovite oglase na celotnem poslovnem spletnem mestu, pojdite z njim.

Za ceno manj kot 3 kave dobite SSL zaščiteno, odzivno spletno mesto (mesečno), s katerim lahko s Squarespace vzpostavite svojo poslovno prisotnost v spletu.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared je soustanovitelj ustvarjalne skupine Pocket Knife, ki oblikuje in razvija spletna mesta Squarespace.

Mislim, da je Squarespace odlična rešitev za tiste, ki želijo zgraditi spletno mesto za majhna podjetja.

Ne le, da imajo lepe predloge, ki jih lahko uporabijo kot izhodišče, ampak lahko podjetja v prihodnosti zlahka upravljajo z vsebino svojih spletnih strani z intuitivnim Cquarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward je več kot desetletje preživel ustvarjalno in interaktivno digitalno doživetje. Trenutno je tehnični direktor Radish Lab in sodeluje pri upravljanju tehnološke ekipe in uvajanju inovativnih tehnoloških rešitev v zapletene izzive, s katerimi se srečujejo organizacije za socialni vpliv.

Priporočamo Squarespace. Je poceni, enostaven za uporabo in vsebuje vmesnik za spuščanje in spuščanje, ki omogoča neboleče ustvarjanje lepo oblikovanih spletnih mest v nekaj minutah.

Squarespace ponuja visoko kakovostne in čudovite predloge, ki v ospredje postavljajo UX in oblikovanje, poleg tega pa ponujajo racionalizirane integracije, zunanje možnosti za e-trgovino in odlična orodja za razvijalce, ki presegajo drugačna spletna mesta ploščadi.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Kvadratni prostor je kraj, če želite rasti svojo blagovno znamko. Ta platforma nikoli ne miruje in prilagodljivost je danes ključna.

Ustvarjam izključno v Squarespaceu, ker je to platforma, kjer se lahko kreativnost razvija. Nikoli vam ni treba skrbeti za varnost ali napačne vtičnike.

Moj cilj je nenehno izzivati ​​lastno omejitev in vedno opravljati izjemno delo. Kvadratni prostor mi omogoča ravno to!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit je navdušen digitalni tržnik z dobrimi izkušnjami na področju podružničnega marketinga, trženja socialnih medijev in video marketinga. Je soustanovitelj RankMeUp Services, agencije za digitalni marketing, specializirane za povečanje prometa na spletnih straneh in spletno prodajo.

Moonfruit me bo vsak dan osvojil zaradi svoje zmožnosti, ki ponuja široko paleto vgrajenih funkcionalnosti ter enostavno razumevanje in upravljanje uporabniške nadzorne plošče. Na izbiro ima čudovit šopek osvežilnih tem.

Vsebino lahko objavite in se prepričate, da je združljiva z računalniki, zavihki in pametnimi telefoni samodejno, do določene mere tudi sama skrbi za SEO. Svojo vsebino lahko celo samodejno delite na različnih družbenih medijih.

Drug dober razlog, zakaj je tako priljubljen, je, da lahko trgovino za e-trgovino celo nastavite v samo 3 preprostih korakih. Deluje neposredno na način povleci in spusti in je zelo uporabniku prijazen. Poleg vsega najdete tudi orodja Google Analytics in Google Webmaster Tools, integrirana v svoj uporabniški vmesnik, zaradi česar je še bolj privlačna za SEO.

Na splošno je Moonfruit po vseh standardih ena najbolj uporabnih in SEO prijaznih lastnosti za ustvarjanje vaših vsebin.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson je spletni oblikovalec za AIMS Web Design.

MoonFruit vedno uporabimo samo za stranke, kljub razmeroma staremu uporabniškemu vmesniku, ki zdi, da toliko ljudi ugaša.

Všeč mi je količina personalizacije, ki jo imate z vsakim spletnim mestom, in kako enostavno lahko dodate gradnike in bloge.

Vedno smo imeli le pozitivne povratne informacije o spletnih mestih, ki smo jih ustvarili s pomočjo MoonFruit, in smo vedno uspeli pokazati stranki, kako uporabljati graditelja, da lahko sam spremeni spremembe.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam vodi podjetje za digitalno trženje blagovnih znamk in razvoj spletnih strani.

Po mojem mnenju je Weebly eno izmed preprostih, a učinkovitih orodij za izdelavo spletnih strani za spletne skrbnike. Ni treba, da imajo programske spretnosti, samo povlecite in spustite lastnosti spletnega mesta na spletno mesto, tako da če moram uporabiti orodje za izdelavo za razvoj spletnega mesta za mala podjetja, bom izbral Weebly.

Različni elementi, ki jih boste lahko dodali na spletne strani, vključujejo besedilo, slike, video posnetke, gumbe, Googlove zemljevide in kontaktne obrazce. Ena od njegovih glavnih prednosti je, da lahko med gradnjo spletnega mesta hkrati vidite odseve na strani in elemente z orodne vrstice povlečete na območje svoje spletne strani..

Weebly vključuje tudi gostovanje – gostovanje v oblaku, ki je zelo hiter in varen sistem. Čas nalaganja vpliva na vašo uvrstitev v rezultatih iskanja, tako da bo imel tudi prednosti SEO. Poleg tega omogoča tudi bloganje, ki je vgrajeno v CMS. Za spletne skrbnike, ki se želijo odločiti za funkcionalnost e-trgovine, ponuja odlično spletno rešitev za e-trgovino.

Vse možnosti so dobre, če se zahteve vašega spletnega mesta ujemajo s specifikacijami vašega spletnega mesta in ustrezajo zmogljivostim okvira ali orodja za izdelavo spletnega mesta.

Vsa dobra spletna mesta

Kadar koli se posvetujem z malimi podjetji, slišim od večine lastnikov, da potrebujejo le majhna spletna mesta, do 10 strani, ki vsebujejo besedilo, slike in vdelani YouTube video. Za tako majhne zahteve bodo Squarespace, Weebly ali celo WIX delovali v redu. Orodje Builder orodje Godaddy bo tudi preprosta rešitev za majhno spletno mesto. Potrebuje samo povleci in spusti vsebino, slike, diapozitive, videoposnetke ali kontaktni obrazec.

Nekatere aplikacije, kot so Weebly, Squarespace ali WIX, so dodale tudi funkcije e-trgovine, tako da so za potrebe e-trgovine nekaj izdelkov takšna orodja za izdelavo spletne trgovine..

Za to ni potrebno znanje programiranja HTML za kompleksne CMS, kot so Magento, Prestashop ali WordPress. Hitrost bo tudi za te platforme v redu, tako da je to še en SEO prijazen dejavnik.

Najlepša hvala vsem strokovnjakom, ki so sodelovali v tem strokovnem pregledu! Če imate kakršno koli vprašanje, jih postavite spodaj, mi pa bomo zagotovo odgovorili. Če želite začeti novo spletno mesto, mi sporočite, katero platformo nameravate uporabiti.

Ne pozabite, da je skupna raba skrb. Pomagajte nam razširiti to objavo, tako da jo delimo s prijatelji in sledilci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map