25 Vplivniki spletnega oblikovanja, ki jih morate poznati in upoštevati

KAJ NAČINI DOBRO SPLETNO OBLIKOVANJE?

Odgovor je danes drugačen, kot je bil pred meseci. Tehnologija in uporabniška izkušnja zahtevata, da se spletna mesta nenehno spreminjajo in posodabljajo. Edini način, da ostanemo v koraku, je, da vemo, kaj vodi v naslednjem oblikovalskem trendu.


Nekateri lahko predvidijo, kaj se dogaja. Drugi vzamejo te trende in napišejo kodo, da se uresničijo. Znani so kot vplivniki.

Naučite se prihodnosti spletnega oblikovanja pri strokovnjakih

Tu je seznam vplivnih vplivov spletnega oblikovanja, ki so dovolj radodarni, da lahko delijo, kaj se dogaja. Sledite jim in vozite val trenutnega spletnega oblikovanja. Kar se boste naučili, je dobro za obiskovalce spletnih strani in še boljše za vaše podjetje.

Jeffrey Zeldman

Fotografija Jeffrey Zeldman

Zakaj je vplivnež: Zeldman je bil imenovan za »kralja spletnih standardov« Poslovni teden. Bil je prva oseba, ki so jo uvedli v SXSW Interaktivna dvorana slavnih leta 2012. Sledite njegovemu blogu in si oglejte, katere trenutne trende v oblikovanju industrije je treba vzeti resno. Hitro pokaže, kaj je pomembno in kaj je samo pridih.

Poiščite ga v spletu na: zeldman.com
Sledi mu: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman fotografija

Friedman je glavni urednik Smashing Magazine, kjer piše o tem, kaj naredi vsebino lepo. Poiščite njegove objave v reviji Smashing, če želite vpogled v UX, vprašanja o prednji strani in uspešnosti. Vitalij tudi teče spletne delavnice spletnega oblikovanja.

Poiščite ga v spletu na: Smashing Magazine
Sledi mu: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Chris Coyier

Če ima to opravka z zasnovo, ki jo ustvarja CSS, je Chris Coyier na tem. Rad se druži in prispeva pri CodePen. Spletno mesto je ustanovil z Alexom Vazquezom in Timom Sabatom. Oglejte si to spletno mesto, če želite pomoč pri odstranjevanju napak iz kode.

Poiščite ga v spletu na: CodePen
Sledi mu: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Fotografija Mike Monteiro

Živahne podobe, ki vas pozdravljajo ob Mule Design so dokaz, da se ta skupina resno ukvarja s spletnim oblikovanjem. Sodelavci Mule o oblikovanju pišejo z enakim navdušenjem. To je Mikejevo oblikovalsko podjetje in eden glavnih sodelavcev. Ne pričakujte, da boste videli vaje. Mike in njegovi sodelavci se osredotočajo na izkušnje oblikovanja za splet.

Poiščite ga v spletu na: Mule Design
Sledi mu: @monteiro

Chris Spooner

Fotografija Chrisa Spoonerja

Spooner je začel ta blog, da bi ljudem pomagal izboljšati svoje oblikovalske sposobnosti. Našli boste 3 glavne vrste vsebine. Njegovi članki so napisani zato, da delijo teorijo in navdih. Pisne in video vadnice zagotavljajo navodila po korakih. Obstajajo tudi velikodušni brezplačniki, ki jih lahko uporabite pri svojem dizajnu.

Poiščite ga v spletu na: Spoon Graphics
Sledi mu: @chrisspooner

David Walsh

Fotografija Davida Walsha

“Ne oblikujem spletnih mest,” pravi Walsh, “delam jih tako, da delujejo.” Pokaže vam, kako na njegovem blogu, kjer vas vabi, da pridete skupaj z njim, ko piše o poskusih v oblikovanju. Davidovo strokovno znanje izhaja iz časa, porabljenega kot Mozilla starejši spletni razvijalec. Našli boste predstavitve in vadnice ter njegove objave na spletnem dnevniku.

Poiščite ga v spletu na: DWB
Sledi mu: @davidwalshblog

Dave Shea

Fotografija Dave Shea

Kaj počnete z izkušnjami, pridobljenimi z delom na projektih za Google, CNet in New York University? Če ste velikodušni kot Dave Shea, ga delite z drugimi. Zbira svoje projekte in jih razvršča po temah. Želeli se boste osredotočiti na njegova dva najnovejša in najnovejša vprašanja. Najbolj so pomembni za oblikovanje.

Poiščite ga v spletu na: Dave Shea
Sledi mu: @mezzoblue

Steven Snell

Fotografija Stevena Snell-a

Malo spletnih mest je tako radodarnih z orodji, ki jih potrebujete za uspeh vašega spletnega poslovanja. Steven Snell in ekipa uporabljajo blog in druga področja za svetovanje pri oblikovanju. Našli boste tudi vire, od predlog za oblikovanje do kode. S pomočjo navigacije na vrhu brskajte po vseh temah.

Poiščite ga v spletu na: Vandelay Design
Sledi mu: @stevensnell

Ronald Bien

Fotografija Ronalda Biena

Bien je izvršni direktor in ustanovitelj spletnega mesta Naldz Graphics. Več kot 41.000 sledilcev prihaja na spletno mesto za nasvete in vadnice o spletnem oblikovanju. Ronald in ekipa pisateljev pokrivata celotno oblikovalsko področje, vendar se osredotočata na teme WordPress. Članki so napolnjeni z grafičnimi primeri, pisanje pa ni na žargonu.

Poiščite ga v spletu na: Naldz grafika
Sledi mu: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria fotografija

To je osebno spletno mesto Vox Media izvršni direktor oblikovanja. Jason meni, da mora vsebina narekovati oblikovanje. Njegovo spletno mesto je eksperiment umetniške smeri na spletu. Je ljubitelj tradicionalnega oblikovanja tiska, zato ima njegovo spletno mesto konzervativen občutek. Ne pustite, da vas to prevara. Jason in njegovi gostujoči pisci se lotevajo vseh najnovejših oblikovalskih tem.

Poiščite ga v spletu na: Jason Santa Maria
Sledi mu: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Fotografija Douga Bowmana

Pogovor o rodovniku. Bowman je bil Googlov vodja za vizualno oblikovanje in nato Twitterjev kreativni direktor. Danes je vodja podjetja Stopdesign. Svoj blog uporablja za pisanje o oblikovanju, tipografiji in potrebnih orodjih za to na spletu. Večina objav se nanaša na oblikovalske rešitve in rezultate, ki sta jih skupaj s svojo ekipo dosegla za stranke.

Poiščite ga v spletu na: Stopdesign
Sledi mu: @ stop

Mark Ford

Označi fotografijo Forda

Z Markom Fordom boste imeli veliko skupnega, če ste podjetnik, ki se ukvarja s trgovino. Tako je začel leta 2007 s svojim prvim spletnim poslovanjem. Danes ima več kot 1000 strank, ki uporabljajo storitve svojih spletnih strani. Mark uporablja svoje blog deliti, kaj se je njegovo podjetje naučilo o oblikovanju spletnih strani. Za iskanje določenih tem uporabite navigacijo na vrhu.

Poiščite ga v spletu na: rdeče oblikovanje spletnega mesta
Sledi mu: @RedWebDesign

Cameron Moll

Fotografija Cameron Moll

Vse delo in nobena igra nas vse spremeni v drone. Prepustite se svojim dizajnerskim naporom in uživajte v razigranosti. Cameron Moll ustvarja dizajn iz vrste. Na svoji spletni strani ima malo povedanega. Vse gre za slike, ustvarjene s stiliziranim besedilom. Na njegovem spletnem mestu lahko kupite večino tega, kar prikazuje. Nekateri bolj priljubljeni kosi so razprodani.

Poiščite ga v spletu na: Strukture v vrsti
Sledi mu: @cameronmoll

Nicholas Felton

Fotografija Nicholas Felton

Felton je bil eden vodilnih oblikovalcev Facebookova časovnica. New York Times in The Wall Street Journal sta ga profilirala v svojih publikacijah. Vsa ta pozornost je namenjena Feltonovemu talentu za prevajanje podatkov v smiselno zasnovo. Obiščite njegovo spletno mesto in si oglejte njegovo zbirko dela za stranke. Nekateri so del stalne zbirke MoMA.

Poiščite ga v spletu na: Felton
Sledi mu: @feltron

Ethan Marcotte

Fotografija Ethana Marcotteja

Marcotte je ploden avtor knjig in člankov. Prav tako piše blog z imenom Neustavljiv robot Ninja, spletna stvar Ethana Marcotteja. Članki, ki jih boste našli na njegovem spletnem mestu in spletnem dnevniku, vam lahko pomagajo pri presečišču kode in oblikovanja. Verjame, da morata biti oba elegantna.

Poiščite ga v spletu na: Ethan Marcotte
Sledi mu: @beep

Karen McGrane

Fotografija Karen McGrane

McGrane deluje na spletnih straneh od leta 1995. Bila je prva informacijska arhitektka, najeta pri Razorfish. Nato se je pomerila skozi mesto in postala podpredsednica in vodja državnega oddelka za uporabniške izkušnje podjetja. Danes je ustanoviteljica in vodja Bond Art + Science. Blog Karen govori o tem, kaj bi radi bili oblikovalec spletnega mesta. Pojdite sem, če želite vpogled.

Poiščite jo na spletu na: Karen McGrane
Sledi ji: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Dan Cederholm

Cederholm je soustanovitelj in oblikovalec Dribbleble. Napisal je 5 knjig, od tega 3 o CSS-u. Dan uporablja svoj blog za pisanje o oblikovanju, CSS, označevanju in spletnih standardih. Če je tema njegovega pisanja, verjame v standardno oblikovanje spletnega oblikovanja.

Poiščite ga v spletu na: Preprosti Bits
Sledi mu: @simplebits

Andy Clarke

Fotografija Andyja Clarka

Clarke je eden najbolj znanih britanskih spletnih oblikovalcev. Napisal je dve knjigi o oblikovanju spletnih strani. Ima tudi a podcast poleg objav prispeva v blog svojega spletnega studia za oblikovanje.

Poiščite ga v spletu na: Stvari & Neumnosti
Sledi mu: @Malarkey

Sarah Parmenter

Fotografija Sarah Parmenter

.neto revija leta 2011 jo je imenovala za oblikovalko leta. Sarah je večstranska posameznica. Piše o oblikovanju spletnih strani in soustvarja priljubljeni tedenski podcast. Če to ni dovolj, je tudi profesionalna pevka in igralka. Njene objave na blogu so zabavne in pogovorne. Spoznali boste oblikovanje in profesionalni svet spletnih oblikovalcev.

Poiščite jo na spletu na: Sazzy
Sledi ji: @sazzy

Paul Boag

Fotografija Paul Boag

Boag ponudi svoje oblikovalski talenti večinoma neprofitnim organizacijam. Je strokovnjak za uporabniško izkušnjo, ki je pomagal organizacijam, kot so Evropska komisija, UCAS in Zdravniki brez meja, da se prilagodijo našemu spreminjajočemu se digitalnemu svetu. Paul ne mine besed. Njegov nasvet je relevanten in ne boji se dati svojega mnenja.

Poiščite ga v spletu na: boagworld
Sledi mu: @boagworld

Brad Frost

Fotografija Brad Frost

Frost je uspešen mobilni spletni strateg in oblikovalec sprednjih strani. Njegovo delo ste videli, če ste že kdaj bili na mobilnem spletnem mestu Entertainment Weekly. Oblikoval je tudi mobilne elemente za MasterCard, Verizon in Nike. Brad ljubi blog in številne njegove nedavne objave vas obravnavajo kot delčke njegove nove knjige, Atomska zasnova.

Poiščite ga v spletu na: brad mraz
Sledi mu: @bradfrost

Paul Irish

Paul Irish fotografija

Če uporabljate Googlov brskalnik Chrome, ste uporabili nekaj Pavlovega dela. Je razvijalec, ki se je izpopolnjeval za izdelavo gladkih, seksi mobilnih spletnih mest. Pavlov blog ne govori o majhnih pogovorih. Ta takoj pride v kodo za zasnovo. Za začetnike ni dobro mesto. V nebesih boste, če poznate kodiranje CSS ali WebKit.

Poiščite ga v spletu na: Paul Irish
Sledi mu: @paulirish

Jonathan Snook

Fotografija Jonathana Snooka

Snook je svoje uporabniške izkušnje posodil Xero, Shopify in Yahoo! Zdaj raje dela zase. Ko se ne posvetuje s strankami, na svojem blogu deli nasvete in nasvete za oblikovanje. Uporabi njegovo arhiv povezava za iskanje določenih tem.

Poiščite ga na spletu na: SNOOK
Sledi mu: @snookca

Christian Heilmann

Fotografija Christiana Heilmanna

Heilmann je še en bloger, ki se ne boji poklicati tako, kot vidi. Je navdušen nad HTML5. Številne njegove objave so delci kode, ki jo ponuja za boljšo uporabniško izkušnjo. Christian je tudi navdušen plakat YouTube. Mnogi od teh prispevkov so povezani s spletnim oblikovanjem. In če preprosto ne morete dobiti dovolj njegovih objav na spletnem dnevniku in videoposnetkov, je tudi on sposoben deliti svoje življenje fotografije.

Poiščite ga v spletu na: Christian Heilmann
Sledi mu: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith fotografija

Keith je soustanovitelj UK Clearleft Agencija za spletni dizajn Podjetja od BBC-ja do Mozilla so uporabila njegovo strokovno znanje. Jeremy vodi blog, ki je del življenjski dnevnik, in del Nasveti za spletno oblikovanje.

Poiščite ga v spletu na: adactio
Sledi mu: @adactio

Sledite, se učite in si zaslužite!

Ti vplivniki ohranjajo oči in ušesa odprta za nove trende oblikovanja, zato vam tega ni treba. Njihovi nasveti, vaje in primeri so neprecenljivi. Kar se naučite, lahko vaše spletno mesto postavi v ospredje uspešnosti in oblikovanja.

Sredstva, ki jih ponujajo, so brezplačna. Naročite se na njihove bloge ali se povežite z njimi na Twitterju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map