Преглед на уебзвезди 2016


WebStarts

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

WebStarts

WebStarts предлага празен лист, който ви позволява да създадете уебсайт, като щракнете върху прави и интуитивни икони на началната страница, използвайки лесни функции за плъзгане и пускане и променяйки стилове и шрифтове с едно натискане на бутон. WebStarts е надежден начин да изградите вашето онлайн присъствие бързо и лесно. Прочетете нашия преглед на WebStarts по-долу.

Преглед

 • Уеб сайт: www.webstarts.com
 • Централно управление: Bellevue, WA
 • Година на основаване: 2007
 • Служители: 15+
 • Хоствани сайтове: 4000000+
 • Услуги: Облачен софтуер за уеб дизайн, уеб хостинг
 • Безплатен пробен период: Напълно функционална работеща версия

Като собственик на малък бизнес вие знаете колко е важно настоящите клиенти и перспективите да ви намерят онлайн; маркира ви като професионалист и разказва вашата бизнес история. Това, което може би все още не осъзнавате, е, че имате възможност сами да съставите уебсайт, без никакви умения за програмиране или напреднало техническо обучение. Онлайн строителите на уебсайтове могат да ви поставят на виртуалната карта бързо и без големи разходи. WebStarts е една от тези платформи.

WebStarts предлага рационализиран процес за изграждане на сайт, който също позволява неограничено творчество, като не ограничава това, което можете да направите със своя сайт; започвате с изцяло празен лист, подобен на изграждането на Powerpoint презентации, и добавяте желаните елементи, където искате на вашата страница. Платформата WebStarts предлага цялостен пакет за изграждане на уебсайт за повечето малки фирми, за да се свържете с онлайн, да сключите сделки и да изглеждате професионалисти.

За кого се препоръчва WebStarts?

WebStarts е за собственици на малък бизнес, които трябва да получат бизнеса си онлайн евтино, особено тези, които продават продукти заради възможностите на онлайн магазина / електронната търговия на този уебсайт. Препоръчва се особено за тухлени и хоросанни предприятия, които искат да разширят бизнеса си до Интернет и да привличат допълнителни клиенти.

Предлага ли WebStarts някоя област на фокус или специалности?

WebStarts осигурява високо ниво на функции, които не се срещат често при създаване на уебсайтове. Например, членски и форумски способности, както и онлайн магазина. В своя полза сайтът предлага всички тези функции в лесен за използване продукт, който прави проектирането и персонализирането на уебсайт прости дори за начинаещи.

Какво представляват техническите спецификации или ограниченията на WebStarts?

Техническите гурута няма да харесват WebStarts заради липсата на необходим HTML код и изискване при настройката на уебсайтовете. Опитните строители на уебсайтове ще почувстват, че нещо липсва.

Предлага ли WebStarts адекватна мащабируемост и възможност за растеж?

WebStarts предлага лесен план за мащабируемост, като се започне от безплатния му план и се подрежда до един с неограничена честотна лента. Има достатъчно място за растеж на всеки бизнес.

Каква е политиката за гарантиране на връщане на парите?

Не успяхме да намерим никакви индикации за политика на гаранция за връщане на парите на компанията, така че би било разумно да проверите това предварително по телефона или имейл с WebStarts, преди да поемете ангажимент.

Каква е тяхната репутация?

Въпреки че бихме искали да кажем друго, изглежда, че WebStarts има някои трудности в тази област. Бързото търсене на онлайн отзиви на клиентите ще ви покаже някои страшни фрагменти, а сайтовете за репутация изглеждат изобилие от WebStarts; Състоянието на сайта за безопасно сърфиране на Google казва, че WebStarts е частично опасен от това писане, като някои страници съдържат измамно съдържание. TrustPilot показа някои много лоши отзиви и някои светещи в горните отзиви, без да има нищо по средата. Положителна бележка: собственикът на WebStarts отговаря на отзиви и се надяваме да приема критиките от бедните за надграждане на платформата.

Защо да изберете създателя на уебсайтове WebStarts?

Ако сте нов в изграждането на уебсайтове, но трябва да се свържете онлайн бързо и професионално, WebStarts може да ви помогне да го направите за по-малко от един ден. Не се изискват умения за кодиране, няма знания за SEO и няма луди дизайнерски проблеми. Регистрацията е супер проста, директно от началната страница, а настройката също е лесна.

Основни функции

 • Добавете собственото си потребителско име на домейн
 • Редактиране с плъзгане и пускане
 • Оптимизиран за мобилни устройства
 • Персонализиран имейл адрес
 • Интегриран софтуер за редактиране на изображения
 • Дизайн на една страница с връзки за котва
 • Вграждане на файлове
 • Персонализирана социална лента
 • Приложение за видео галерия
 • Приложение за селфи
 • Стотици икони
 • Контрол на достъпа за уеб страници

Присъда на експертите в бранша за WebStarts

Уебсайт BuilderОбикновено има доста несъответствие между потребителските и експертните оценки на WebStarts. Критиците откриха, че в някои области на строителя на уебсайтове липсва много повече от реалните клиенти. Програмата получава особено ниски оценки, когато става дума за наличните функции. По принцип експертите стигнаха до заключението, че WebStarts не предлага достатъчно функции, а тези, които се предлагат стандартно, просто не са в съответствие. Потребителите могат да създадат блог и да превърнат сайта си в магазин за електронна търговия, но критиците коментират, че тези инструменти са прекалено оголени.

Кратък списък с посредствени функции също доведе до хладки резултати за цялостно потребителско изживяване. Експертите бяха просто разочаровани от обхвата на програмата и се чувстваха твърде ограничени от предлаганите възможности. Това със сигурност е нещо, което трябва да се има предвид, но голи обезкостени може да са достатъчни за нови потребители, които могат да бъдат затрупани от твърде много сложни функции.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Положителни отзиви и отзиви на потребителите на WebStarts

Въпреки някои последователни оплаквания относно таксуването, потребителите на WebStarts изглеждат повече от доволни от действителната програма за създаване на уебсайтове. Всъщност той получава светещи отзиви и средно 9 от 10 стартира от потребителите.

На първо място, клиентите оценяват програмата за нейната лекота на използване. Тези, които нямат предишен опит в дизайна, успяха да създадат красиви и функционални уебсайтове за много малко време. Имаше и много положителни коментари относно качеството на шаблоните. Потребителите откриха, че има много атрактивни опции и успяха лесно да персонализират всяка тема, за да отговарят на бизнеса им.

И накрая, много коментари споменаха инструменталното табло и навигационните инструменти. Дори начинаещите успяха да намерят пътя си и да намерят необходимите инструменти.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Отрицателни отзиви на потребителите и оплаквания от WebStarts

WebStarts е поредната програма за създаване на уебсайтове, която е придобила по свой начин чрез практикуване на агресивни тактики на продажбите. По-голямата част от клиентите трябва да кажат положителни неща за действителната програма, но не са доволни от хората по продажбите, стратегиите за продажба и неочакваните такси.

Потребителите бяха изключени от броя на имейлите за продажби от WebStarts, които започнаха да попълват електронните си пощенски кутии, след като се регистрираха. Изглежда, че компанията е повече от щастлива да обсъди актуализацията на услугата, но не е толкова полезна, когато става въпрос за решаване на технически проблеми или проблеми с фактурирането. Значителен брой клиенти също съобщават за неоторизирани такси, които след това не са успели да разрешат или са им възстановили. Уверете се, че сте много ясни за условията на договора.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Дизайн & персонализиране

WebStarts предлага на потребителите неограничена персонализация; можете да плъзнете и пуснете всичко, което искате на вашия уебсайт. Започнете с изцяло празен лист, ако предпочитате, или изберете един от предварително проектираните шаблони, които можете да персонализирате според вашите предпочитания.

ОсобеностПреглед
TemplatesИзборът на подходящ шаблон е прост с WebStarts; има над 100 за избор, и те могат да се настройват и от там.

Безплатно: Широка гама от добре изглеждащи шаблони на уебсайтове са достъпни както за безплатни акаунти, така и за премиум акаунти.

Premium: Не закупихме премиум акаунт, но това, което можем да кажем, е, че широката гама от шаблони, достъпни за безплатни акаунти, е доста страхотна.

интерфейсИнтерфейсът за създаване на уебсайтове в WebStarts е отличен; лесен за разбиране и използване. Първо избирате шаблон, независимо дали това е празно платно или предварително изграден шаблон, който можете да настроите според съдържанието на сърцето си. Оттам настройката е доста ясна, като следвате Моите страници в долната част на съставителя на уебсайтове.
Персонализиране на стила на страницата “Стиловете на страниците са практически неограничени с функцията за изтегляне и пускане от WebStarts, WYSIWYG (това, което виждате е това, което получавате). Всеки шаблон е персонализируем и можете да видите как точно ще изглежда вашата страница и уебсайтът ви, докато я създавате и персонализирате. Има много красиви и професионални шрифтове, които променят външния вид на вашите страници. Промяната на изображения е проста, а функцията за плъзгане и пускане ви позволява лесно да местите или прищипвате и оразмерявате.
Навигация в сайтаНавигацията в сайта е доста лесна, с много бутони и менюта за начинаещи строители на уебсайтове, за да намерят пътя си и да стигнат до нещата, от които се нуждаят ефективно.
Управление на съдържаниетоДобавянето на съдържание е прост процес с функцията за плъзгане и пускане и включените приложения, които можете да използвате, за да добавите още функции към всяка страница на вашия уебсайт. Например, „блогът“ е едно от приложенията, които повечето хора ще искат да добавят към своя сайт, за да бъдат свежи.
Снимки и галерииСупер лесно е да добавяте изображения към удобната функционалност за влачене и пускане. Можете да пуснете изображение на всякакъв размер на страница и да разширите или договорите. Освен това, премиум плановете позволяват фотогалерии и слайдшоу.
Изграждане на мобилни сайтовеДокато можете да се регистрирате в уеб сайт StarStarts от вашия смартфон, ще трябва да използвате компютър, за да продължите да го настройвате от там. Редактирането изисква компютърен интерфейс, така че имайте това предвид.
Интеграция в социалното споделянеБутоните за социално споделяне могат да се добавят към уеб сайтове с премиум WebStarts; те не са достъпни в безплатния план.
Дизайн услугиНе можахме да намерим споменаване на дизайнерските услуги на сайта, така че не сме сигурни дали това е нещо, което може да бъде предложено от екипа на WebStarts.

Характеристика & Инструменти

WebStarts предоставя функционалност за плъзгане и пускане, което го прави лесно за създаване на уебсайт, заедно с много шаблони, изображения и различни шрифтове, с които да се играете, докато не добиете външния вид по начина, по който бихте искали. Шаблоните са напълно адаптивни, със стотици шрифтове за избор, както и лекотата на плъзгане и пускане за изображения и други обекти, които искате да добавите към вашия сайт.

Една от най-добрите характеристики на WebStarts е използването на онлайн магазина за добавяне на електронна търговия към вашия сайт бързо и лесно. Създаден е и лесен форум за достъп, за да добавите интерактивност към вашия сайт, както и членска функционалност за частни или платени сайтове.

Някои страхотни допълнителни функции на платформата WebStarts – софтуерът за съветник за SEO, безплатни рекламни кредити и една от любимите ни функции, лесният за използване и мощен инструмент за редактиране на WYSIWYG – правят WebStarts да се пазари на своите ценови точки.

ОсобеностПреглед
НастройвамПреди дори да се регистрирате в сайта WebStarts, той ви подканва да изберете шаблон; тези шаблони превръщат настройката в лекота. Една слаба област, която бихме искали да отбележим, е, че разделът „Моите страници“, където можете да редактирате вашия сайт, е отдолу, под много бутони и реклама, която да надстроите до един от премиум плановете. В началото може да се пренебрегне. Настройването на вашите страници е лесно, след като намерите този раздел и не можете да направите грешка и да запечатате нещата си, защото ако щракнете върху „изчисти“ или „изтрийте“, това ви кара да го потвърдите преди изпълнението.
Уеб дизайнWebStarts има повече от 100 шаблона за избор, а дизайните са естетически приятни и лесно ощипвани.
Персонализирано име на домейнКогато изберете някой от трите премиум плана с WebStarts, вашият персонализиран домейн е включен и можете да прехвърлите такъв, който вече притежавате също.
Дълбочината на навигация:WebStarts позволява подменюта, което означава, че можете да добавяте страници и да ги правите подстраници на други. Например, ако продавате джунджурии, можете да направите основната страница за сини джунджурии и подстраници за военноморските джунджурии и небесносините джунджурии. Добавяте падащо меню, така че хората, които посещават вашия сайт, да могат бързо да намерят това, което търсят.
Приспособления и приложенияС WebStarts има някои приложения, които можете да добавите, за да увеличите функционалността на вашия уебсайт. Изберете от Facebook, Google Maps, Hit Counter, Instagram, Photo Gallery, SEO Wizard, Слайдшоу, Twitter, Книга за гости, YouTube и други приложения, за да направите уебсайта си по-удобен и приветлив.
ОсигуряванетоВ безплатния план няма опции за осигуряване на приходи; всъщност WebStarts ще използва вашия сайт, за да покаже рекламата си. В премиум плановете можете да използвате реклами, за да изградите някакъв доход за уебсайта, както и партньорски връзки.
Статистика за посетителитеприложението Hit Counter ще ви даде статистиката, която търсите; за допълнителен и по-задълбочен преглед на посетителите си, добавете Google Analytics.
Снимка, видео и аудиоДобавянето на снимки, аудио и видеоклипове е толкова просто, колкото да ги качите или щракнете върху сайта от YouTube, Instagram и Facebook.
BloggingБлогът в платформата WebStarts оставя да се желае доста. Има просто приложение, което да добавите към вашия уебсайт, за да можете да блогвате на сайта. Това обаче е блог само за текст … няма възможност за добавяне на изображения или видеоклипове.
Google MapsWebStarts предлага някои от най-добрите карти, които сме виждали на някой от сайтовете за създаване на уебсайтове. Те са малки за начало, но като другите елементи в WebStarts, лесно се преоразмеряват и преместват, за да ги поставят там, където ще направят най-доброто.
HTML редакторПерсонализираният HTML достъп е достъпен в плана Pro Plus и бизнес плана.
Интеграция на социалните медииИнтегрирането на Facebook, Twitter и Pinterest е лесен процес и е достъпен за всички, освен безплатните планове с WebStarts.
Форми и проучванияФормите за контакт са достъпни с всички планове, с изключение на безплатния. Освен това WebStarts предлага място за съхранение на вашите контакти, започвайки със 100 на Pro Plan и мащабиране до неограничен за бизнес плана.
Място за съхранениеОтделено е място за съхранение според избрания от вас план; безплатният план дава само 1GB, Pro 5GB, Pro Plus 10GB, а бизнес планът ви осигурява 40 GB облачно съхранение. Широчината на лентата е разпределена по подобен начин – безплатният план започва с 1GB, Pro предлага 25GB, Pro Plus 100GB, а бизнесът е неограничен.
Инструмент за бюлетинМожете да използвате системата за пазаруване на колички WebStarts, за да изпращате излъчвани имейли до списъци с клиенти, което е идеално за бюлетини, специални отстъпки и промоции. Системата за пазаруване на колички на Webstarts струва допълнително за използване, така че претеглете удобството за използването му с цената на имейл маркетинговите планове, които са на разположение.
Поддръжка на форумНикога не сме виждали създател на уебсайтове, който има толкова лесен начин да добавите раздел на форума. Няколко прости кликвания, за да настроите настройките на форума по ваш вкус и сте готови да започнете дискусията.
Електронна търговия / Онлайн магазинТова е една от най-добрите функции на WebStarts. Кликнете върху бутона за сладък магазин в горната част на менюто WebStarts и станете продава! Това е толкова лесно, колкото да поставите нещо за наддаване в Ebay, с три или четири кликвания, вашият продукт или услуга е онлайн и готов да приема поръчки.
Интеграция на шлюзИзползването на приложението WebStarts Shopping Cart е най-лесният начин да настроите шлюзове за плащане за уебсайтове, изградени на сайта.
SEO приятелскиWebStarts е създаден със SEO на преден план, така че само добавянето на правилните ключови думи ще добави към вградения му SEO и ще помогне на вашия сайт да бъде бързо открит от всички търсачки и клиенти.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Pro Plus и бизнес плановете позволяват защита на паролата за форуми и сайтове за членство.
Google® AnalyticsИзползването на Google® Analytics ви дава много подробности за това откъде идват посетителите на вашия сайт и колко дълго се задържат на вашия сайт.
Сигурност на уебсайтовеСамият WebStarts изглежда разумно сигурен; той използва 256-битово SSL криптиране, Norton Security и Authorize.net за плащания. Плащанията в сайта се извършват в защитени мрежи с адекватна защита на паролата и стандартни защитни стени. Сайтът предупреждава потребителите, че „перфектна сигурност“ не съществува в Интернет.

планове & Ценообразуване

WebStarts има многостепенна структура на ценообразуване, която започва от нула и стига до 19,99 долара за бизнес план, който ви осигурява някои удобни предимства.

Безплатно

Сайтовете за безплатни планове на WebStarts са изградени на домейн webstarts.com като поддомейни; това означава, че адресът на вашия уебсайт ще бъде във формата yourwebsite.webstarts.com, вместо по-професионалния yourwebsite.com. Безплатният план е лесен за присъединяване с няколко кликвания. Безплатният план е ограничен до пет страници и 1 GB честотна лента и същото облачно съхранение. Освен това, вие нямате контрол върху рекламите, които ще се показват на вашия уебсайт, и няма интеграция в социални медии.

професионалист

Програмата WebStarts Pro ще ви предоставя 4,89 долара на месец, таксувани ежегодно. Pro Plan ще ви получи име на домейн, до 15 страници, 25 GB на месец в честотна лента, интеграция на социални медии и без реклами. Освен това ви дава повече пространство за съхранение в облак при 5 GB и позволява слайдшоута и галерии, което не можете да направите на безплатния план.

Pro Plus

Pro Plus работи 7,16 долара на месец, също се таксува годишно. (Всъщност всички платени планове могат да се таксуват само на годишна база.) С Pro Plus ще вземете телефонен номер на бизнеса, поддръжка на телефона в допълнение към имейл, подаване на търсачки и рекламни кредити за Google. Освен това страниците са неограничени в плана Pro Plus и получавате 100 GB честотна лента и 10 GB облачно съхранение.

Бизнес

Бизнес планът е 19,99 долара на месец и ви предоставя бизнес телефонен номер, води управление и персонализиран достъп до HTML, в допълнение към неограничената честотна лента и 40 GB пространство за онлайн съхранение. Бизнес планът предлага електронната търговия под формата на онлайн магазин, маркетингови решения за електронна поща и пет безплатни имейл адреси.

За сравнение, премиум плановете на сайтовете на други производители на уебсайтове започват от $ 3- $ 4 месечно с договор, премиум планът на Squarespace ще ви върне $ 8 месечно, а LightCMS е $ 19 на месец.

Поддръжка на клиенти

Изглежда, че има достатъчно поддръжка за потребителите, както на уебсайта, така и извън него. Повечето въпроси и проблеми могат да бъдат решени от посещение на поддръжката страница. Можете също да изпратите имейл до [email protected]; от компанията казват, че се стремят да отговорят в рамките на един час през работното време. С премиум планове телефонната поддръжка е достъпна и за потребителите.

Лесно използване

Както бе споменато по-рано, сайтът използва редактора WYSIWYG, който ви показва точно как ще изглежда вашият сайт преди посетителите. Фактът, че WebStarts ви кара да изберете шаблон, който да започнете, ви принуждава да вземете решение как искате да се показва сайтът ви и от там е просто въпрос на настройване на нещата, докато те не са точно както искате.

заключение

Въпреки че изглежда, че WebStarts може да е имал някои проблеми в миналото, продуктът, който предлагат в момента, изглежда лесен, лесен за използване за начинаещи и всичко, от което повечето собственици на бизнес трябва да се нуждаят от изграждането на солидно онлайн присъствие за своята компания. Адам Барджър казва на уебсайта, че е искал да създаде платформа, на която хората да могат да „създават уникални страници, без да знаят никакъв код и без суровите ограничения на други създатели на уебсайтове“. Казваме, че той е успял в това и трябва да опитате WebStarts. Смятаме, че ще ви хареса всичко, което може да предложи.

сравнение

WebStarts

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map