MotoCMS преглед 2017


MotoCMS

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

MotoCMS

MotoCMS е лесен за използване инструмент за създаване на уебсайтове, който ви позволява да създавате професионални уебсайтове в режим WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате). От първото изстрелване през 2008 г. тя придоби много фенове и привърженици, особено сред начинаещите. Тя позволява създаването на уебсайтове за електронна търговия, професионални портфейли и бизнес уебсайтове без никакви умения за кодиране. За да създадете функционален професионално изглеждащ уебсайт, трябва да следвате три прости стъпки: изберете дизайна, който харесвате от 2500+ готови шаблона; персонализирайте го и добавете съдържанието си с помощта на интерфейс за плъзгане и пускане; стартирайте уебсайта си. Прочетете ревюто на MotoCMS по-долу.

Професионалисти

 • Безплатен пробен период от 14 дни
 • 100% отзивчив дизайн
 • Интерфейс за влачене и пускане
 • 2500 готови шаблона от различни категории
 • Функционалност на електронната търговия
 • Безплатна поддръжка за цял живот
 • Бял етикет за разработчиците

Против

 • Не проектира персонализирани уебсайтове за вас
 • Не предлага собствено хостинг решение
 • Липса на пълнофункционална платформа за блогове

Преглед

MotoCMS е компания с почти десетгодишен опит на пазара. Голямото разнообразие от готови шаблони, които предлагат, и изключителната гъвкавост ги прави перфектно решение за всеки проект. Не е необходимо да притежавате технически познания или умения за кодиране, за да работите с администраторския панел на MotoCMS.

Той е създаден с намерение за онези, които нямат опит в поддръжката на уебсайтове. Въпреки това, както всяка друга компания, MotoCMS има своите предимства и недостатъци. И ще ги обсъдим по-долу.

Кой е MotoCMS Препоръчва се за?

MotoCMS може да се превърне в идеално решение за собственици на малък бизнес, индивидуални професионалисти, които търсят начин да представят своите услуги онлайн, блогъри, собственици на онлайн магазини и всеки, който се нуждае от добре изглеждащ сайт бързо и с минимални усилия. Както начинаещите, така и професионалните разработчици могат да се възползват от използването на MotoCMS.

Област на фокусиране / специалности в MotoCMS

MotoCMS е фокусиран върху създаването на високо функционални и прогресивни уебсайтове за индивидуални или корпоративни проекти. Той предлага над 2500 шаблона от различни бизнес ниши, от които да избирате. Темите са силно гъвкави. След като сте избрали шаблона, можете да го персонализирате извън всяко разпознаване и да се приспособите към вашия конкретен проект. MotoCMS предлага решения и за уебсайтове за електронна търговия. С много налични приставки и джунджурии можете значително да подобрите функционалността на вашия уебсайт.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

MotoCMS непрекъснато се развива. Последната версия 3.0 донесе подобрение на скоростта, удобството на потребителя и мобилната отзивчивост. Присъединявайки се към MotoCM, вие ще получавате постоянни актуализации без никакви разходи.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

В условията на използване на MotoCMS можете да намерите информацията, че предлагайки неосезаеми неотменими продукти, компанията не изплаща възстановявания, след като продуктът бъде доставен.

Какво е репутацията на MotoCMS?

MotoCMS има доста дълга история на пазара за уеб дизайн. През тези години компанията се развива и развива в унисон с времето, предлагайки на клиентите най-иновативните решения. Последната актуализация, MotoCMS 3.0, изведе на ново ниво подхода към бързината, потребителското изживяване и отзивчивия дизайн. Този факт, заедно с ориентирането към клиента, помага на MotoCMS да остане на върха на съвременните създатели на уебсайтове. Много положителни отзиви от клиенти могат да бъдат достатъчно доказателство за този факт.

Защо да изберете MotoCMS?

MotoCMS е създател на уебсайтове, който предоставя богат избор от гъвкави, напълно адаптивни шаблони. Огромен набор от функции, различни опции за дизайн на уебсайта и множество налични плъгини ги правят идеални за големи и малки проекти.

Основни функции

 • Персонализиращи се шаблони
 • Подходящ за мобилен дизайн
 • Плъгин за електронна търговия
 • SEO оптимизация
 • Разширена медийна библиотека
 • Интеграция на социалните медии
 • Интегрирани инструменти за анализ и уеб администратори
 • Трябва да има джаджи
 • бял етикет
 • Безплатни актуализации
 • Облачен хостинг

Последни функции на уебсайта на MotoCMS

Присъда на индустриалните експерти по MotoCMS

В мрежата можете да намерите много експертни коментари за създателя на уебсайтове на MotoCMS. Въпреки че има други алтернативи, повечето експерти са съгласни, че това е идеална опция за тези, които нямат никакви умения за кодиране, но искат да имат професионално изглеждащ уебсайт дизайн. Функционалният редактор за плъзгане и пускане улеснява начинаещия за персонализиране и управление на уебсайта.

Всички шаблони са актуални. Последната актуализация на MotoCMS до версия 3.0 изведе изграждането на уебсайта на напълно ново ниво.

MotoCMS е достъпно и надеждно решение за тези, които искат да спестят малко пари и енергия.

Положителни отзиви от потребители и отзиви за MotoCMS

Броят на положителните отзиви на клиентите значително надделява над отрицателните. Повечето от клиентите споменават положителния си опит по време на работа със строителя с влачене и пускане. Те също така определят подкрепата като една от най-силните точки на компанията. Всички въпроси бяха решени в най-кратки срокове. По отношение на отзивите на потребителите изглежда, че MotoCMS е блестяща опция.

Отрицателни отзиви и оплаквания от потребителите на MotoCMS

В мрежата няма толкова отрицателни отзиви за MotoCMS. Повечето от потребителите получават това, което са очаквали. Сред най-големите недостатъци, които се появяват в повечето отзиви, е липсата на функционалност на блоговете. Може би заради това компанията е загубила много потенциални клиенти. Въпреки това, обръщайки внимание на нуждите на своите клиенти, MotoCMS добави функционалност на блога до най-новата версия

Дизайн & персонализиране

MotoCMS предлага широка гама от възможности за дизайн и персонализиране за начинаещи и напреднали потребители. Ето някои силни моменти в дизайна и персонализирането на MotoCMS.

ОсобеностПреглед
Готови шаблони на уебсайтовеMotoCMS предоставя на клиентите 2500+ напълно отзивчиви мобилни решения за различни видове бизнес. Избирането на един от тези шаблони, потребителят има възможност да го персонализира и да го приспособи към своя проект, да има безплатен 14-дневен пробен период и само след това да плати за темата.
 • Разнообразие и качество на шаблоните.Разнообразие от категории позволява на клиента да намери шаблона, подходящ за неговата конкретна бизнес ниша.
 • Предварително избрани шаблони спрямо изграждането на уебсайта ви от нулата. MotoCMS е ориентиран към шаблона създател на уебсайтове. Така че, ако искате да създадете вашия уеб сайт от нулата, ще трябва да потърсите друго решение.

Интерфейс за създаване на уебсайтMotoCMS осигурява интуитивен и удобен за потребителя административен панел с интерфейс за плъзгане и пускане. Потребителят може да редактира цветова схема, да подрежда визуални елементи и структура на оформлението, да персонализира изображения и шрифтове без и директен контакт с кода. Входът в акаунта е защитен и никой освен вас няма да може да го въведе. Правейки промени в шаблона, можете да наблюдавате промените наведнъж.>
Персонализиране на стила на страницатаПерсонализирането на стила на страницата ви позволява да персонализирате вашия уебсайт и да му предоставите уникален характер. MotoCMS предлага широк набор от инструменти за това.
 • Изборът на дизайн за персонализиране.Вие сте свободни да добавяте свои собствени изображения, съдържание, да персонализирате вашия уебсайт по отношение на социалните медии, джунджурии и приложения.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържаниеMotoCMS ви дава пълна свобода при преоразмеряване, редактиране и преместване на съдържанието. Функцията за плъзгане и пускане позволява да се направи бързо и без никакви затруднения. Можете също така да персонализирате цвета на фона и цвета на различни визуални елементи.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Това не се показва като функция. MotoCMS не предоставя на потребителите достъп до изходния код.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране.Изграждането на визуални уеб сайтове MotoCMS е лесно и интуитивно. Интерактивната платформа кара процеса на персонализиране да се чувства по-скоро като игра.

След като харесате някой шаблон, можете да започнете безплатна проба от 14 дни и да преминете към частта за персонализиране. Можете да настроите темата според вашите нужди и цели, да опитате нейната функционалност и едва след това да я заплатите.

Навигация в сайтаВсеки шаблон се предлага с набор от предварително проектирани страници, важни за всяка бизнес ниша. Има и възможност за добавяне на собствени страници. Всяка страница може да бъде персонализирана според вашите нужди. Навигационната лента също може да бъде конфигурирана по ваш вкус.
Управление на съдържаниетоМожете лесно да управлявате съдържанието по всяко време. Това не отнема много време и е гладко и без усилие.
Снимки и галерииМениджърът на файлове на медийната библиотека ви позволява да управлявате вашите снимки, аудио, видео, документи и архиви, като създавате толкова папки, колкото искате. Това е много удобно, тъй като ви помага да поддържате всичките си медийни данни в ред и осигурява лесен достъп до файловете по всяко време, когато имате нужда.
Изграждане на мобилни сайтовеСега можете да използвате административния панел на този строител на MotoCMS от най-популярните устройства: персонални компютри, таблети или смартфони. Това прави вашия уебсайт адаптивен към резолюциите на екрана на основните мобилни устройства. Вашият уебсайт няма да загуби своето качество и оригинално съдържание, така че вашите посетители ще могат да се насладят на мобилната версия на вашия уебсайт да отговаря напълно.
Интеграция в социалното споделянеВ крак с най-новите тенденции MotoCMS осигурява пълна социална интеграция. Има пълен набор от основни джаджи за харесване и споделяне на вашия уебсайт в социалните мрежи. С излизането на MotoCMS 3.0 се появи възможност за интегриране на още три джаджа. Това са Facebook Feed, Twitter Timeline и Pinterest Board. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете нужната джаджа и да вмъкнете вашия URL адрес на страницата с акаунта.
Дизайн услугиMotoCMS не предлага да създаде уебсайт от нулата за вас. Основната идея, която стои зад строителя на MotoCMS, предоставя на всеки възможност да създаде собствен уебсайт сам, без външна помощ. Ето защо, ако имате нужда от персонализиран дизайн, ще трябва да изберете друга компания за уеб дизайн.

Характеристика & Инструменти

Списъкът с функции, които MotoCMS предлага е наистина безкраен. Той позволява създаването на професионален универсален уебсайт без никакви затруднения.

MotoCMS джаджи

ОсобеностПреглед
Настройка на уебсайтС MotoCMS ще имате плавен и лесен за потребителя процес на настройка. Трябва да преминете през няколко прости етапа: настройка, персонализиране, добавяне на вашето съдържание, публикуване и оптимизиране на вашия уебсайт. Всички етапи са оборудвани с подробни уроци, които няма да ви загубят..
Уеб дизайнНа първо място, ще трябва да изберете дизайна, който ви пасва сред 2500 налични опции. След това продължавате към личния си акаунт, където ще имате възможност да коригирате стила, цветовата схема и структурата на бъдещия си уебсайт. Ще работите с три версии на уебсайта си: за смартфон, таблет или настолен компютър. В резултат на това ще получите напълно отзивчив дизайн.
Персонализирано име на домейнMotoCMS не предлага възможност за закупуване на име на домейн чрез тях.
Дълбочината на навигациятаС всеки шаблон получавате набор от предварително проектирани страници за нуждите на вашия бизнес. Можете лесно да изберете нужната структура от широката колекция от налични теми.
Приспособления и приложенияДесетки полезни и функционални джаджи са достъпни в редактора на страниците. Сред тях ще намерите галерии / портфейли, формуляри за контакти, текстови полета, видеоклипове и Google карти. Има и допълнителна допълнителна джаджа. Ако искате да интегрирате функцията за електронна търговия в уебсайта си, това ще ви струва допълнителни 99 долара. Ако обаче купите шаблон на eStore, няма да се налага да плащате допълнително.
Статистика за посетителитеMotoCMS предоставя минимум аналитични и уеб администратори инструменти, като Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica и Yandex.Webmaster. Ако искате да подобрите уебсайта си с някои по-опитни инструменти, ще трябва да доплатите за тях.
Снимка, видео и аудиоДобре обмисленото използване на медийно съдържание може значително да засили реализацията ви и да привлече нови посетители на вашия уебсайт. Ето защо MotoCMS се погрижи да направи процеса на добавяне на тези файлове към страниците ви гладък и лесен. Актуализирана медийна библиотека ви позволява да организирате вашите файлове в различни папки, което улеснява структурирането на рекламата, за да ги намерите. Добавете файловете към страниците си, като просто ги плъзнете и пуснете.
BloggingЗа съжаление, само най-новите MotoCMS шаблони съдържат блог раздел. Компанията току-що започна да го представя на своите уебсайтове. Това може би е един от най-големите недостатъци, но за повечето шаблони функционалността на блоговете не е предоставена. Ако имате нужда от раздел за блогове на вашия уебсайт, има много опции за блогове на трети страни, достъпни безплатно.
Google MapsИнтеграцията с Google Maps е достъпна при кликване.
HTML редакторMotoCMS не поддържа HTML редактор. Можете обаче да вграждате елементи през административния панел.
Интеграция на социалните медииПълна поддръжка на джаджи в социалните медии, включително Twitter Timeline, Facebook Feed и Pinterest Board.
Форми и проучванияМожете да вграждате формуляри и анкети през полето за HTML код. За да вградите елемента, просто трябва да плъзнете и пуснете джаджа и да поставите HTML кода на елемента в съответното поле.
Опции за хостингMotoCMS не предоставя собствен хостинг. Те обаче ви дават възможност да хоствате вашия уебсайт при доста изгодни условия. MotoCMS партнира с Bluehost и Inmotion. Ако закупите шаблон от MotoCMS, можете да получите голяма отстъпка от Bluehost – $ 2,95 на месец (включително безплатна регистрация на домейн, 50 GB уебсайт пространство, 24/7 поддръжка и т.н.). С Inmotion ще плащате 3,49 долара на месец за без регистрация на домейн за разходи, неограничено пространство на диска, неограничен месечен трансфер и др. Можете също така да закупите оферта за хостинг за 1 година за специална отстъпка от 49 долара.
Няколко езикаШаблоните на MotoCMS са многоезични и поддържат 10 езика.
Мобилна оптимизацияВсички теми са 100% отзивчиви. Отзивчивият дизайн ще направи вашия уебсайт адаптивен към най-популярните мобилни устройства. На най-много, но не всички. MotoCMS ви предоставя инструмент Размери и стойности, който ви позволява ръчно да задавате стойности за конкретна разделителна способност на екрана.
Електронна търговия / Онлайн магазинАко искате да стартирате онлайн магазин с MotoCMS, имате две възможности: или изберете шаблон за електронна търговия или купувате премиум джаджа за електронна търговия, който можете да интегрирате във всяка тема на MotoCMS. Приставката за електронна търговия включва управление на продукти, категории и марки, управление на клиенти, опции за SEO оптимизация за всеки продукт и управление на поръчки. Опциите за плащане са адаптивни. Вашият избор за обработка на плащания обаче е ограничен до 2Checkout и PayPal.
SEO приятелскиСтроителят на уебсайтове MotoCMS предлага набор от основни опции за SEO, за да подобрите класирането на търсачките си. Можете да оптимизирате съдържанието на уебсайта си, като пишете оригинални заглавия на страници, мета описания, ключови думи, ALT тагове за изображения. Можете също така да инициирате метрични кампании с Google или Yandex. Има и специална секция „Пренасочвания“, която ви позволява да извършвате 301 пренасочвания точно в административния панел.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Вие имате създаден личен акаунт.
Бял етикетСтроител на Webiste MotoCMS предоставя блестяща възможност за уеб разработчиците. Те могат или просто да закупят готови шаблони за адекватна цена за изграждане на уебсайтовете си, или да използват неограничени възможности на строителя и да създават уебсайтове на мечтата си, като използват предварително направени елементи в своите акаунти в MotoCMS.

планове & Ценообразуване

Може би едно от най-добрите неща в MotoCMS е преди да направите покупка, която можете да изпробвате, като се регистрирате за 14-дневния пробен период. HTML шаблонът на MotoCMS ще ви струва 139 долара. За шаблон, подходящ за мобилни телефони MotoCMS или електронна търговия, ще платите 199 долара. Ако изглежда малко скъпо, не се чувствайте надолу. Често има отстъпки, продажби и сделки за MotoCMS.

Цени за създаване на уебсайтове на MotoCMS

Можете да си купите специална сделка. Например шаблонът MotoCMS 3 + инсталация + хостинг ще ви струва $ 297. И MotoCMS 3 шаблон + инсталация само $ 248. Ако имате нужда от някои добавки, като приставка за електронна търговия, това ще ви струва допълнителни пари.

Цените са доста конкурентни. И много клиенти и експерти отбелязват, че са доста справедливи по отношение на съотношението качество-цена.

Поддръжка на клиенти

Работейки почти 10 години, MotoCMS усъвършенства своите услуги за поддръжка до съвършенство. Присъединявайки се към MotoCMS, получавате достъп до безплатна поддръжка 24/7. Всеки клиент или дори демонстрационен потребител може да се свърже с екипа за поддръжка денонощно. Можете да изпратите билет, да използвате чат на живо или да използвате функцията Call Me, ако предпочитате да свършите нещата по телефона. Можете също да търсите отговор на подробната страница с често задавани въпроси и да следите всички новости в блога на MotoCMS.

Опции за поддръжка на MotoCMS

Лесно използване

Стартовият процес може да изглежда малко отнемащ време. За да започнете, ще трябва да преминете няколко етапа. На първо място, трябва да изберете вашата бизнес ниша. След това можете да изберете своя шаблон. След това трябва да въведете данни в изскачащото меню, за да започнете пробния период. След като сте готови, ще получите имейл за потвърждение с връзката и щракване върху нея, най-накрая можете да започнете. Тези стъпки отнемат много време и могат да повлияят на първото впечатление на потребителя.

Останалата част от процеса обаче е гладка и интуитивна. Удобството на интерфейса е на най-високо ниво. Стъпка по стъпка уроци и изскачащи прозорци ще ви преведе през целия процес на персонализиране.

Освен като създател на уебсайтове, MotoCMS е система за управление на съдържанието, която улеснява качването на вашите файлове и инсталирането им на вашия хостинг сами за минути. Можете също така да прехвърлите уебсайта на друг хостинг, когато имате нужда.

заключение

MotoCMS е достоен избор за малък и среден бизнес. Подходящ е и за онези потребители, които са благоразумни със своите средства и усилия, но желаят да се насладят на уебсайт, който има дизайн и функционалност в сравнение с тези, създадени от професионални уеб студия. Изборът на шаблона предоставя чудесна възможност за собствениците на фирми да намерят перфектно съответствие за своя проект.

Въпреки факта, че MotoCMS не предоставя собствен хостинг, те предлагат сделки за хостинг услуги Bluehost и Inmotion. MotoCMS предлага White label за уеб разработчици.

Можете напълно да персонализирате дизайна и да смесите нужните ви плъгини. Предлага се и функционалност на ECommerce. Липсата на функционална блог платформа може да е проблем. Въпреки това, плъгините на трети страни могат да спестят деня. Няма гаранция за връщане на парите. Но преди да купите шаблона, можете да имате безплатна пробна версия за 14 дни. Като цяло MotoCMS предлагат прилични услуги на разумна цена.

сравнение

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map