A Webstarts 2016 áttekintése


WebStarts

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

WebStarts

A WebStarts egy üres táblát kínál, amely lehetővé teszi weboldal létrehozását az egyszerű és intuitív kezdőlap-ikonra kattintással, az egyszerű drag and drop funkciók használatával, valamint a stílusok és betűtípusok egyetlen kattintással történő megváltoztatásával. A WebStarts melegbiztos módja az online jelenlét gyors és egyszerű kialakításának. Olvassa el az alábbi WebStarts áttekintést.

Áttekintés

 • Weboldal: www.webstarts.com
 • Központ: Bellevue, WA
 • Alapítási év: 2007
 • alkalmazottak: 15+
 • Hosztolt webhelyek: 4000000+
 • Szolgáltatások: Web Design Cloud Szoftver, Webtárhely
 • Ingyenes próbaverzió: Teljesen működőképes működési változat

Mint egy kisvállalkozás tulajdonosa, tudja, hogy mennyire fontos a jelenlegi ügyfelek és a jövőbeli ügyfelek számára, hogy online megtaláljanak; profiként jelöli meg, és elmondja üzleti történetét. Amit még nem ismeri fel, az a képességed, hogy saját maga készítsen egy weboldalt programozási ismeretek vagy fejlett műszaki képzés nélkül. Az online weboldalépítők gyorsan és nagy ráfordítás nélkül felvehetik Önt a virtuális térképre. A WebStarts az egyik ilyen platform.

A WebStarts korszerűsített folyamatot kínál egy webhely felépítéséhez, amely korlátlan kreativitást is lehetővé tesz azáltal, hogy nem korlátozza a webhelyével kapcsolatos lehetőségeket; egy teljesen üres táblával kezdődik, hasonlóan a powerpoint bemutatókhoz, és hozzáadja a kívánt elemeket bárhová, az oldalára. A WebStarts platform teljes webhely-készítési csomagot kínál minden kisvállalkozás számára, online módon, online üzletkötéssel és professzionális megjelenéssel.

Ki számára ajánlott a WebStarts?

A WebStarts azoknak a kisvállalkozásoknak a tulajdonosai, amelyeknek olcsón kell online üzletüket biztosítaniuk, különösen azok számára, akik termékeket árusítanak a weboldal készítője online áruház / e-kereskedelem lehetőségei miatt. Különösen azoknak a tégla- és habarcskezelő vállalkozásoknak ajánlott, amelyek üzleti tevékenységüket az Internetre szeretnék kiterjeszteni, és további ügyfeleket vonzanak be.

A WebStarts kínál-e bármilyen fókuszterületet vagy különlegességeket??

A WebStarts magas szintű szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a barkácsáruház-készítő általában nem lát. Például tagság és fórum képességek, valamint az online áruház. Előnye, hogy a webhely ezeket a funkciókat egy egyszerűen használható termékben kínálja, amely egyszerűvé teszi a weboldal tervezését és testreszabását még kezdők számára is.

Mik a WebStarts műszaki specifikációi vagy korlátozásai??

A technikus guruknak nem tetszeni fognak a WebStarts, mert hiányzik a HTML, amelyre a webhelyek beállításához szükség van. A tapasztalt weboldalépítők szerint valami hiányzik.

A WebStarts megfelelő méretezhetőséget és növekedési lehetőséget kínál-e??

A WebStarts könnyű méretezhetőségi tervet kínál, kezdve a szabad tervetől kezdve, és korlátlan sávszélességgel egy szintre állítva. Minden üzleti vállalkozás számára megfelelő hely van a növekedéshez.

Mi a pénz-visszafizetési garancia??

Nem találtunk utalást a vállalat pénz-visszafizetési garanciájára, ezért bölcs dolog lenne ezt előzetesen telefonon vagy e-mailben ellenőrizni a WebStarts segítségével, mielőtt kötelezettségvállalást vállalna..

Mi a jó hírnevük??

Noha másképp szeretnénk mondani, úgy tűnik, hogy a WebStartsnak vannak némi nehézségei ezen a területen. Az online vásárlói vélemények gyors keresése néhány ijesztő kivonatot mutat be, és a jó hírnévvel rendelkező webhelyek úgy tűnik, hogy a WebStarts gyötrelmes; A Google Biztonságos Böngészés webhely állapota szerint a WebStarts részben veszélyes a jelen írás óta, mivel néhány oldal megtévesztő tartalommal rendelkezik. A TrustPilot nagyon gyenge, és néhány ragyogó véleményt mutatott a felső vélemények között, a közepén semmi sem volt. Pozitív megjegyzés: a WebStarts tulajdonosa reagál az áttekintésekre, és remélhetőleg a szegények kritikáját veszi a platform frissítése érdekében.

Miért válassza a WebStarts webhely-készítőt??

Ha még nem ismeri a weboldalépítést, de gyorsan és professzionálisan kapcsolódnia kell az internethez, a WebStarts segíthet abban, hogy kevesebb, mint egy nap alatt elkészítse ezt. Nincs szükség kódolási ismeretekre, SEO ismeretekre és őrült tervezési hibákra. A regisztráció rendkívül egyszerű, közvetlenül a honlapról, és a telepítés is könnyű.

Főbb jellemzők

 • Adja hozzá a saját egyéni domain nevét
 • Drag-and-drop szerkesztés
 • Mobil eszközökre optimalizálva
 • Egyéni e-mail cím
 • Integrált képszerkesztő szoftver
 • Egyoldalas kialakítás a horgonyhivatkozásokkal
 • Fájlok beágyazása
 • Custom Social Bar
 • Video Gallery App
 • Szelfi App
 • Több száz ikon
 • Hozzáférés-vezérlés a weboldalakhoz

Az iparági szakértők ítélete a WebStartson

A Webhely készítőjének természetesen nagyon eltérő a webStarts felhasználói és szakértői értékelése. A kritikusok úgy találták, hogy a weboldalépítő bizonyos területeken sokkal hiányosabb, mint a tényleges ügyfelek. A program különösen alacsony pontszámokat kap, ha a rendelkezésre álló szolgáltatásokról szól. Alapvetően a szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy a WebStarts nem nyújt elegendő funkciót, és azok, amelyek szabványosak, egyszerűen nem felelnek meg a par. A felhasználók blogot hozhatnak létre, és webhelyüket e-kereskedelmi áruházakká alakíthatják, ám a kritikusok kommentálják, hogy ezek az eszközök túlságosan csontozatlanok.

A középszerű tulajdonságok rövid listája langyos pontszámokat is eredményezett az általános felhasználói élmény érdekében. A szakértők egyszerűen csalódtak a program terjedelmében, és úgy érezték, hogy túlságosan korlátozottak a kínált lehetőségek miatt. Ez minden bizonnyal figyelembe veendő kérdés, de a kicsontozatlanság elég lehet az új felhasználók számára, akik túl sok bonyolult funkcióval megbotlik..

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a WebStarts-on

A számlázással kapcsolatos néhány következetes panasz ellenére a WebStarts fogyasztói több mint elégedettek a weboldalkészítő programmal. Valójában izzó véleményeket kap, és tízből átlagosan 9 indul a felhasználók részéről.

Az ügyfelek elsősorban és könnyebben használják a programot. Azok, akiknek nincs előzetes tervezési tapasztalata, nagyon kevés idő alatt képesek voltak gyönyörű és funkcionális weboldalakat létrehozni. Sok pozitív megjegyzés volt a sablonok minőségéről is. A felhasználók azt találták, hogy rengeteg vonzó lehetőség van, és képesek voltak minden témát könnyen testreszabni az üzleti életükhöz.

Végül, sok hozzászólás említette az irányítópultot és a navigációs eszközöket. Még a kezdők is megtalálhatták a helyüket és megtalálhatják a szükséges eszközöket.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a WebStarts-on

A WebStarts egy újabb weboldal-készítő program, amely a maga módján elérte az agresszív értékesítési taktikákat. Az ügyfelek többségének pozitív dolgai vannak a tényleges programmal kapcsolatban, ám nem elégedettek az eladókkal, az eladási stratégiákkal és a váratlan költségekkel.

A felhasználókat kikapcsolta a WebStarts értékesítési e-mailjeinek száma, amelyek a feliratkozás után kezdték kitölteni az e-mail mappáikat. Úgy tűnik, hogy a cég több mint örömmel tárgyalja a szolgáltatás fejlesztését, ám nem annyira hasznos, ha technikai vagy számlázási kérdéseket kell megoldani. Jelentős számú ügyfél számolt be olyan jogosulatlan terhelésekről is, amelyeket akkor nem tudtak megoldani, vagy amelyek visszatérítésre kerültek. Ügyeljen arra, hogy tisztában legyen a szerződés feltételeivel.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Tervezés & testreszabás

A WebStarts korlátlan testreszabást kínál a felhasználók számára; bármilyen kívánt képet elhúzhat webhelyén. Kezdje egy teljesen üres palaval, ha úgy akarja, vagy válasszon egyet az előre megtervezett sablonok közül, amelyeket testreszabhat a saját igényei szerint..

FunkcióÁttekintés
sablonokA megfelelő sablon kiválasztása egyszerű a WebStarts segítségével; több mint 100 közül lehet választani, és onnan is testreszabhatók.

Ingyenes: Széles választékú szép megjelenésű webhelysablon elérhető az ingyenes és a prémium fiókokhoz egyaránt.

Prémium: Nem vásároltunk prémium fiókot, de azt mondhatjuk, hogy az ingyenes fiókokhoz elérhető sablonok széles választéka elég fantasztikus.

FelületA WebStarts weboldal-készítő felülete kiváló; könnyen érthető és használható. Először kiválaszt egy sablont, függetlenül attól, hogy ez egy üres vászon vagy egy előre elkészített sablon, amelyet hozzáigazíthat a szíve tartalmához. Innentől kezdve a telepítés meglehetősen egyszerű, ha követem a Saját oldalak elemet a weboldal készítőjének alján.
Az oldalstílus testreszabása “Az oldalstílusok gyakorlatilag korlátlanok a WebStarts drag and drop, WYSIWYG (amit látod, amit kapsz) funkcióval. Minden sablon testreszabható, és pontosan láthatja, hogy az oldal és a webhely hogyan fog kinézni, miközben létrehozza és testreszabja. Sok szép és profi betűtípus elérhető az oldalak megjelenésének megváltoztatására. A képek megváltoztatása egyszerű, és a drag and drop funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgathassuk, megcsíphessük és átméretezzük őket.
Navigáció a webhelyenA webhely navigálása meglehetősen egyszerű, sok gomb és menü segítségével a kezdő weboldal-készítők megtalálhatják a helyüket, és hatékonyan juthatnak el a szükséges anyagokhoz..
TartalomkezelésA tartalom hozzáadása egy egyszerű folyamat, a drag and drop funkcióval és a mellékelt alkalmazásokkal, amelyek segítségével további funkciókat adhat hozzá a webhely minden oldalához. Például a „blog” az egyik alkalmazás, amelyet a legtöbb ember hozzá szeretne adni a webhelyéhez, hogy friss maradjon.
Fotók és galériákRendkívül könnyű képeket hozzáadni a praktikus drag and drop funkcióhoz. Bármilyen méretű képet eldobhat egy oldalra, és kibővítheti vagy szerződhet. Ezen felül a prémium tervek lehetővé teszik a fotógalériák és a diavetítések megjelenítését.
Mobil site építéseMiközben okostelefonjáról regisztrálhat egy WebStarts webhelyre, PC-jét kell használnia, hogy továbbra is innen állítsa be. A szerkesztéshez számítógépes interfész szükséges, ezért ne feledje ezt.
Társadalmi megosztás-integrációA közösségi megosztás gombok hozzáadhatók a WebStarts prémium webhelyekhez; ezek nem érhetők el az ingyenes csomagban.
Tervezési szolgáltatásokNem találtunk említést a tervezési szolgáltatásokról a webhelyen, így nem vagyunk biztosak benne, hogy valami olyasmit kínál-e a WebStarts csapata.

Jellemzők & Eszközök

A WebStarts drag and drop funkciókat kínál, amelyek egy pillanat alatt webhely készítését teszik lehetővé, számos sablonnal, képpel és különféle betűtípussal együtt, amivel játszani szeretne, amíg a kívánt megjelenéséig nem válik. A sablonok teljesen testreszabhatók, több száz betűtípussal választhatók, és könnyedén meghúzhatják azokat a képeket és objektumokat, amelyeket fel szeretne venni a webhelyére..

A WebStarts egyik legjobb tulajdonsága az online áruház használata az e-kereskedelem gyors és egyszerű hozzáadására a webhelyére. Létrejön egy könnyű hozzáférésű fórum, amely interaktivitást adhat a webhelyéhez, valamint tag-funkcionalitás magán- vagy fizetős webhelyek számára..

A WebStarts platform néhány nagyszerű tulajdonsága – a SEO varázsló szoftver, az ingyenes hirdetési jóváírások és az egyik kedvenc szolgáltatásunk, a könnyen kezelhető és hatékony WYSIWYG szerkesztő eszköz – a WebStarts számára olcsóbbá teheti az árát..

FunkcióÁttekintés
BeállítMielőtt még feliratkozna a WebStarts webhelyre, felszólítja a sablon kiválasztására; ezek a sablonok megkönnyítik a beállításokat. Az egyik gyenge terület, amelyet meg kell jegyeznünk, hogy a „Saját oldalak” szakasz, ahol szerkesztheti webhelyét, az alján található, sok gomb alatt és egy hirdetés az egyik prémium tervre való frissítéshez. Eleinte figyelmen kívül hagyható. Az oldalak beállítása egyszerű, miután megtalálta ezt a részt, és nem hibázhat, és nem tölti be a dolgát, mert ha rákattint a „törlés” vagy a „törlés” elemre, megerősítésre készteti a végrehajtás előtt..
Web DesignA WebStarts több mint 100 sablon közül választhat, és a tervek esztétikai szempontból kellemesek és könnyen illeszthetők.
Egyéni domain névHa a WebStarts segítségével a három prémium terv bármelyikét választja, akkor az egyéni domain szerepel, és átviheti azt is, amelyik már a saját tulajdonában van.
A navigáció mélysége:A WebStarts lehetővé teszi az almenüket, ami azt jelenti, hogy felvehet oldalakat, és mások aloldalakká teheti őket. Például, ha kütyüket árusít, akkor elkészítheti a kék és a sötétkék kütyüket. Felveszi a legördülő menüt, hogy az Ön webhelyét látogató emberek gyorsan megtalálják azt, amit keresnek.
Modulok és alkalmazásokA WebStarts használatával van néhány alkalmazás, amelyet hozzáadhat webhelye funkcionalitásának növeléséhez. Válasszon a Facebook, a Google Maps, a Hit Counter, az Instagram, a Galéria, a SEO varázsló, a Diavetítés, a Twitter, a Vendégkönyv, a YouTube és más alkalmazások közül, így webhelye felhasználóbarát és barátságos lehet..
A bevételszerzésNincs ingyenes bevételszerzési lehetőség; Valójában a WebStarts az Ön webhelyét használja hirdetése megjelenítéséhez. A prémium tervekben a hirdetések felhasználásával bevételt generálhat a webhelyhez, valamint társult linkeket hozhat létre.
Látogatói statisztikáka Hit Counter alkalmazás megadja a keresett statisztikákat; a látogatók további és mélyebb megismeréséhez adja hozzá a Google Analytics szolgáltatást.
Fotó, videó és hangA képek, hangok és videók hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint feltölteni vagy a webhelyre kattintani a YouTube-on, az Instagramon és a Facebookon.
BlogolásA WebStarts platformon történő blogolás nagyon sok kívánnivalót hagy maga után. Van egy egyszerű alkalmazás, amelyet hozzáadhat webhelyéhez, hogy blogolhasson az oldalon. Ez azonban csak szöveges blog … nem képes képeket vagy videókat hozzáadni.
Google térképA WebStarts a legjobb térképek némelyikét kínálja, amelyeket valamelyik webhely-készítő webhelyen láthattunk. Kicsi a kezdéshez, de hasonlóan a WebStarts többi eleméhez, könnyen átméretezhetők és áthelyezhetők, hogy oda helyezzék őket, ahol a legjobban.
HTML szerkesztőAz egyéni HTML-hozzáférés elérhető a Pro Plus tervben és az üzleti tervben.
A közösségi média integrációjaA Facebook, a Twitter és a Pinterest integrálása egyszerű folyamat, és a WebStarts segítségével az ingyenes terveken kívül mindenki számára elérhető.
Űrlapok és felmérésekA kapcsolatfelvételi űrlapok az összes tervhez rendelkezésre állnak, az ingyenes csomag kivételével. Ezenkívül a WebStarts tárhelyet kínál az Ön kapcsolatainak, kezdve a Pro tervben szereplő 100-zal, és az üzleti terv korlátlan méretű méretezésével.
TárhelyA tárolóhelyet a választott terv szerint osztják el; az ingyenes csomag csak 1 GB-ot, Pro 5 GB-ot, Pro Plus 10 GB-ot kínál, és az Üzleti terv 40 GB-os felhőalapú tárolást biztosít Önnek. A sávszélességet hasonlóan osztják – az ingyenes csomag 1 GB-val kezdődik, a Pro 25 GB-ot kínál, a Pro Plus 100 GB-ot kínál, és az üzlet korlátlan.
Hírlevél eszközHasználhatja a WebStarts bevásárlókosár-rendszerét e-mailek küldésére az ügyfelek listájához, amely ideális hírlevelekhez, különleges kedvezményekhez és promóciókhoz. A Webstarts bevásárlókosár-rendszere többletköltséget jelent a használatért, tehát mérje meg használatának kényelmét az elérhető e-mail marketing tervekkel..
Fórum támogatásMég soha nem láttam olyan weboldal-készítőt, amely ilyen egyszerű módon adhat hozzá egy fórumrészt. Néhány kattintással beállíthatja a fórum beállításait az ön igényei szerint, és készen áll a beszélgetés megkezdésére.
E-kereskedelem / online áruházEz a WebStarts egyik legjobb tulajdonsága. Kattintson a WebStarts menü tetején található aranyos áruház gombra, és kap eladást! Olyan egyszerű, mint három vagy négy kattintással, ha valamit feltesz az Ebayre, és a termék vagy szolgáltatás online, és készen áll a megrendelések felvételére..
Átjáró-integrációA WebStarts Bevásárló kosár alkalmazás használata a legegyszerűbb módja a fizetési átjárók beállításának a webhelyen felépített webhelyek számára.
SEO-barátA WebStarts az élvonalban épült a SEO-vel, így csak a megfelelő kulcsszavak hozzáadása növeli a beágyazódott SEO-t, és segít webhelyének gyors megtalálásában az összes keresőmotor és ügyfél számára..
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A Pro Plus és az üzleti tervek lehetővé teszik a jelszavak védelmét a fórumokon és a tagsági oldalakon.
Google® AnalyticsA Google® Analytics használata sok információval szolgál arról, hogy honnan jönnek a webhely látogatói és mennyi ideig tartózkodnak a webhelyen.
Weboldal biztonságMaga a WebStarts elég biztonságosnak tűnik; 256 bites SSL titkosítást, Norton Secured és Authorize.net szolgáltatásokat használ a fizetésekhez. A fizetés a webhelyen biztonságos hálózatokban történik, megfelelő jelszóvédelemmel és szabványos tűzfalakkal. A webhely figyelmezteti a felhasználókat, hogy az Internetben nem létezik „tökéletes biztonság”.

tervek & Árazás

A WebStarts többszintű árstruktúrája nullával kezdődik és 19,99 dollárra megy egy olyan üzleti tervért, amely kényelmes előnyöket nyújt Önnek.

Ingyenes

A WebStarts ingyenes tervezési webhelyei a webstarts.com domainre épülnek, aldomainként; ez azt jelenti, hogy webhelyének “címe” a yourwebsite.webstarts.com formában jelenik meg, nem pedig a professzionálisabb weboldal webhelyén. Az Ingyenes csomag könnyen csatlakoztatható néhány kattintással. Az ingyenes csomag öt oldalra korlátozódik, 1 GB sávszélességre és ugyanolyan felhőalapú tárolásra korlátozódik. Ezenkívül nincs ellenőrzése a webhelyén megjelenő hirdetések felett, és nincs közösségi médiaintegráció.

Pro

A WebStarts Pro Plan havi 4,89 dollárt fog fizetni, évente számlázva. A Pro Plan domain nevet, akár 15 oldalt, havi 25 GB sávszélességet, közösségi médiaintegrációt és hirdetéseket nem eredményez. Ezenkívül további felhőalapú tárhelyet biztosít 5 GB-nál, és lehetővé teszi a diavetítéseket és a galériákat, amit a Free Plan segítségével nem lehet megtenni.

Pro Plus

A Pro Plus havonta 7,16 dollárt fizet, évente is számlázva. (Valójában az összes fizetett terv csak éves alapon számolható fel.) A Pro Plus használatával üzleti telefonszámot, telefonos támogatást kér fel az e-mail mellett, a keresőmotor beküldését és a Google hirdetési jóváírásait. Ezenkívül az oldalak száma a Pro Plus Plan korlátlan, és 100 GB sávszélességet és 10 GB felhőtárolót kapsz..

Üzleti

Az üzleti terv havi 19,99 dollár, és nettósít egy üzleti telefonszámot, vezet a menedzsmenthez és az egyéni HTML-hozzáféréshez, a korlátlan sávszélesség és 40 GB-os online tárhely mellett. Az üzleti terv e-kereskedelmet kínál online áruház, e-mail marketing megoldások és öt ingyenes e-mail cím formájában.

Összehasonlítva azzal, hogy a többi weboldal-készítő webhelyén a prémium tervek havonta 3–4 dollárba kerülnek, szerződéssel, a Squarespace prémium terve havi 8 dollárt fog visszafizetni, a LightCMS pedig havi 19 dollárt..

Vevőszolgálat

Úgy tűnik, hogy a felhasználók széles körű támogatást kapnak, mind a weboldalon, mind pedig a kívülről. A legtöbb kérdést és kérdést az alábbiakkal lehet megoldani a támogatás meglátogatása oldalt. E-mailt is küldhet a következő címre: [email protected]; A vállalat szerint egy munkanapon belül egy órán belül válaszolnak. A prémium tervekkel a telefonos támogatás a felhasználók számára is elérhető.

Egyszerű használat

Mint korábban említettük, a webhely a WYSIWYG szerkesztőt használja, amely pontosan megmutatja, hogyan fog kinézni webhelye a látogatók előtt, mielőtt közzétenné. Az a tény, hogy a WebStarts miatt elkezdi választani egy sablont, arra készteti Önt, hogy hogyan kívánja megjeleníteni a webhelyét, és onnan csak a dolgok finomításának kérdése van, amíg azok nem olyanok lesznek, ahogyan akarod őket..

Következtetés

Noha úgy tűnik, hogy a WebStarts-nak korábban volt néhány hibája, a jelenleg általuk kínált termék egyszerű, egyszerűen használható kezdők számára, és mindaz, amelyre a legtöbb üzleti tulajdonosnak szüksége lehet, hogy szilárd online jelenlétét kiépítse vállalkozásának. Adam Barger elmondja a weboldalon, hogy olyan platformot szeretne létrehozni, amelyen az emberek „egyedi oldalakat hozhatnak létre bármilyen kód ismerete nélkül és más weboldal-készítők szigorú korlátozásainak nélkül”. Azt mondjuk, hogy neki sikerült, és hogy meg kell próbálnia a WebStarts-ot. Úgy gondoljuk, hogy tetszeni fog minden, amit kínál.

Összehasonlítás

WebStarts

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map