A Network Solutions 2016 áttekintése


Hálózati megoldások

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

Hálózati megoldások

Az ipar egyik legrégebbi neve, a Network Solutions, tanácsadó cégként kezdte meg tevékenységét 1979-ben, és 1993-ban lett a legelső domain regisztrátor. 2005-ben más termékeket kínáltak, köztük a webtárhelyet is. Ennek ellenére profitjaik 45% -át továbbra is a domain-regisztrációs üzletágból nyerik. 2011-ben a Network.com megvásárolta a Web.com, de továbbra is a Network Solutions név alatt működik.

Áttekintés

A Network Solutions megosztott tárhelyet, kezelt WordPress és VPS terveket kínál. A megosztott tárhelyhez Linux és Windows lehetőségek állnak rendelkezésre; A VPS csak Linuxon működik. Három megosztott terv létezik: Essential, Professional és Premium, Linux és három hasonló terv a Windows számára. A Network Solutions minden csomagja hozzáféréssel rendelkezik egy tanácsadóhoz, aki segítséget nyújt a biztonság beállításában és a fájlok átvitelében az Ön webhelyére. Az Essential csomag az egyéni vagy kisvállalkozások számára készült. A legtöbb felhasználó valószínűleg a professzionális hosting csomagot választja annak jellemzői és a középkategóriás árképzés miatt. A Premium a korlátlan sávszélességgel, tároló- és e-mail fiókokkal választhat nagyobb vállalkozások számára vagy nagy forgalmú vállalkozások számára.

Két VPS csomag van – egy kicsi vagy kezdő webhelyekhez, egy pedig kétszer annyit fizet, de nagy forgalmú webhelyek számára készült. Nincsenek dedikált szerveropciók, így ha saját kiszolgálóra van szüksége, akkor a Network Solutions nem az Ön számára.

A Network Solutions rendelkezik egy irányított WordPress-tervvel, amely Linux-alapú. A kezelt WordPress általában többet fizet, mint a legtöbb webtárhely-szolgáltató megosztott tárhely, és a Network Solutions sem kivétel. A magasabb árhoz viszont extra biztonságot nyújt, automatikus napi biztonsági másolatot, beállítási segítséget, WordPress szakértői támogatást és optimalizált kiszolgálókat a gyorsabb betöltési és válaszidőhöz. Minden szükséges frissítést elvégeznek a WordPress és az engedélyezett plug-inek számára, lehetővé téve a tartalomra való összpontosítást. A Network Solutions ingyenes SSL tanúsítványt is nyújt a szolgáltatás első időtartamára.

A Network Solutions a web hosting mellett sok más terméket kínál. Csak e-mailes tárolást, e-kereskedelem online áruház opciót, SSL tanúsítványokat, marketing és SEO szolgáltatásokat, weboldal tervezést, prémium támogatást és még sok más kínálnak havi díjakért. A Network Solutions a 2008-as és 2009-es domain gyakorlatával kapcsolatos viták középpontjában állt. Míg a domainregisztrátorok számára szokás, hogy a velük regisztrált domaineket parkosított oldalakként használják mindaddig, amíg a tulajdonos egy aktív webhelyre nem mutatja őket, a Network Solutions 2008-ban elkezdett hirdetéseket inaktív aldomainekba helyezni, hirdetéssel kitöltött parkosított oldalakká változtatva – engedély nélkül a domain tulajdonosától. 2009 végén elkezdték napi listák közzétételét a domain-keresésekről a webhely-domain keresőmezőben. Emellett elkezdték a visszatartást a webhelyükön keresett domainekkel, és hatékonyan megakadályozták, hogy valaki máshol regisztrálja a domaint, miután azt a keresésben elérhetővé tette. Amint a Network Solutions négy nap elteltével törölte a neveket, azonnal értesítést kapnak a „domain kóstolókról”, akik előfizettek a Network Solutions szolgáltatásra, így megvásárolhatják a domaineket, és magasabb áron kínálhatják őket eladásukhoz. Noha ezek a gyakorlatok látszólag leálltak, továbbra is sok panasz merül fel arról, hogy a Network Solutions hogyan kezeli a domain átviteli kérelmeket.

A Network Solutions garantálja a 99,99% rendelkezésre állást Linux és 99,9% a Windows terveket, valamint egy ipari szabvány 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. A legtöbb versenytárshoz hasonlóan a visszatérítés nem tartalmaz domain- vagy harmadik fél díjakat.

Terveinek és termékajánlatainak köszönhetően a Network Solution csomag mindenki számára megfelelő, az egyéni bloggerektől a kis- és középvállalkozásokig. Nagyobb vállalkozásoknak vagy nagyon nagy forgalmú helyeknek másutt kell keresniük, mivel nincs külön kiszolgálói terv.

Főbb jellemzők

Gyors linkek

Megbízhatóság & üzemidő

A Network Solutions garantálja a Linux szerverek 99,99% -át és a Windows-üzemidő 99,9% -át, bár a Szolgáltatási feltételek nem jelzik, hogy mi lenne kompenzáció, ha ez az üzemidő nem teljesül. Nem egyértelmű, hogy adatközpontjaik hol találhatóak, kivéve néhányat Észak-Amerikában. Szervereik HP és IBM pengékből készültek, az adatközpontok áramellátást és hűtést tartalmaznak, valamint dízel biztonsági másolatot készítenek. Ezeket a helyszínen is megfigyelik a megbízhatóság és a biztonság garantálása érdekében. A hálózati megoldásokkal üzemeltetett webhelyek tesztelése átlagos időket eredményezett – 3,21s egy kis webhelyen, csak az összes tesztelt webhely 52% -ánál gyorsabb.

Jellemzők & Eszközök

Jegyzet: A Network Solutions számos csomagjában néhány „korlátlan” funkcióval rendelkezik. Tudnod kell, hogy a „korlátlan” nem az, amire gondolhat. A valóságban azt jelenti, hogy a fogadó cég azt ésszerű módon használja. Fenntartják a jogot a felfüggesztésre, a túlzott díjak felszámítására vagy a terv automatikus frissítésére a következő szintre.

FunkcióÁttekintés
VezérlőpultA Network Solutions szabadalmaztatott vezérlőpanelt használ. Kevésbé nagy teljesítményű, mint az ipari szabványos cPanel, de elvégzi a munkát, miután megszokta a működését. Oktatóanyagokat biztosítanak a saját webhelyükön, amelyek segítségével áttekinthetik a funkciókat. A navigáció frusztráló lehet, mivel sokkal több kattintásra van szükség, hogy ugyanazokat az eredményeket a cPanel egyetlen kattintással biztosítsa.
Több domainA megosztott tervek akár 100 domaint is lehetővé tesznek.
Ingyenes domainA Network Solutions domain regisztrátor. Az első évre ingyenes domain regisztrációt biztosítanak éves tervvel. A .com domain megújításának ára azonban a Network Solutionsnél 34,99 USD – ez majdnem háromszor magasabb, mint amit a domain regisztrátorok többsége felszámít. Lecsökkentheti ezt 9,99 dollárra, ha 100 évre vásárolta meg a domaint – bár nem visszafizethető, ha azt megelőzően lemondták. Ezenkívül 9,99 dolláros domain lejárati védelmi tervet igényelnek minden rajtuk keresztül regisztrált domainnél.
Ingyenes domainA Site5 egy szokatlan domainregisztráló, mivel domainjeinek megvásárlásához regisztrációval kell rendelkeznie. Ezek lefedik a legfontosabb TLD-k nagy részét, és kereshet és vásárolhat domaint a Site5 webhelyen a pénztárnál. A Site5 ingyenes domain regisztrációt kínál a megosztott tervekhez, és ingyenesen áttelepíti webhelyét egy másik gazdagépről.
Adatbázis-támogatásA Network Solutions 25-től korlátlan számú MySQL-adatbázist támogat a Linux tervekhez, a rétegtől függően. A Windows terveknek 2–5 MS SQL adatbázisa van. Az adatbázis kezelése a phpMyAdmin segítségével történik, amelyet a tervlevek biztosítanak.
Lemez területA hálózati megoldások lemezterülete a választott tervtől és rétegtől függ. A megosztott tároláshoz korlátozások vannak: az Essential 300 GB-ot, a Professional 500 GB-ot, a Premium’sis pedig korlátlan. A WordPress terv korlátlan tárolással rendelkezik, és a két VPS terv mindegyike 10 GB és 50 GB.
SávszélességA sávszélesség ismét a tervetől és a rétegtől függ. A VPS tervek havi 500 GB és 2 TB sávszélességet tesznek lehetővé, a kezelt WordPress korlátlan sávszélességet kínál, és a három megosztott terv szintén korlátlan.
AdatmentésekA kezelt WordPress-fiókokat a Network Solutions napi biztonsági másolatai készítik. A megosztott tárhelyeket naponta biztonsági másolat készíti, és ezeket 7 napig megőrzik. A biztonsági mentéseket a Fiókkezelőn keresztül érheti el, és ott is manuálisan készíthet biztonsági másolatot.
Egy kattintással elérhető App Installer A Network Solutions rendelkezik egy kattintással telepítő kb. Harminc „nyílt forrású” nevű alkalmazás számára, amely lehetővé teszi olyan alkalmazások telepítését, mint a WordPress, a blogok, fórumok és a wikik. A Fiókkezelőn keresztül akár hét vagy nyolc kattintás is eltarthat az egy kattintással rendelkező telepítő eléréséhez.
E-mail fiókokA Network Solutions 1000 e-mail fiókot korlátoz az Essential megosztott tervbe, és 2500 a Professional-hoz. A prémium csomagnak korlátlan számú e-mail fiókja lehet, bár az e-mailek tárolása mindössze 1 GB-ra korlátozódik mindhárom szintre. Mindháromnak korlátlan e-mail továbbítása van.
Hosting biztonságAz SSL-tanúsítványok megvásárolhatók a megosztott tervek hálózati megoldásaihoz. A kezelt WordPress webhely tartalmaz egy SSL-tanúsítványt az első szolgáltatási időtartamra. A kezelt WordPress-tervnek extra biztonsága van a DDoS támadások megakadályozása érdekében. Ellenőrzi a rosszindulatú programokat és automatikusan eltávolítja azokat..
Weboldal-készítőA Networks Solutions korlátozott sablon alapú, drag-and-drop szolgáltatást nyújt
interfészes weboldal-készítő ingyenes a megosztott terveivel. Pótdíj ellenében további szolgáltatásokkal és sablonokkal ellátott verzió érhető el.
Malware és spam védelemMinden terv spam- és vírusvédelemmel rendelkezik, amelyet a Symantec Brightmail Anti-Spam biztosít. További védelmet nyújt a SiteLock havi díj ellenében.
BevásárlókocsikA Network Solutions e-kereskedelmi tervet kínál, amely testreszabható kirakattal, készlet-ellenőrzéssel, termékkatalógusmal, fizetéskezeléssel és egyebekkel rendelkezik havi díj ellenében. Ezenkívül olyan szolgáltatást is nyújtanak, amelyet „Jumpstart” -nak hívnak, amelyben egyszeri díj ellenében a támogató személyzet felállítja és futtatja az Ön webhelyét, konfigurálja a fizetési lehetőségeket, és minden állam számára kiszállítja a szállítási és adókat. Legfeljebb 25 termékre korlátozódhat, azonban a webhely felállítása után hozzáadhat még magad. A Magento és a WordPress egyetlen kattintással telepíthető.
Programozási nyelvek támogatásaA Network Solutions támogatja a legtöbb Linux rendszeren futó programozási nyelvet, beleértve a CGI-t, a PHP-t, a Ruby on Rails-t, a Perl-t, a Python-ot és az SSI-t. A Windows szerverek támogatják az ASP-t.
WebhelystatisztikaA webhelystatisztikák az AWStats segítségével az Account Manager segítségével érhetők el. A WordPress webhelyek statisztikai plug-ineket is használhatnak.
További szolgáltatások és eszközökA SpaceManager egy 2 GB-os online tároló- és fájlmegosztó szolgáltatás, amely minden egyes tárhely-tervhez tartozik. 50 USD összegű jóváírást kapunk a Network Solutions marketingszolgáltatásainak, és ingyenes 60 napos próbaverzió áll rendelkezésre az e-mail marketing programmal kapcsolatban. Tárgyalásos díj ellenében a Network Solutions egyedi tervezést végez, amely a tervezéstől az onlineig terjed. Havi díj ellenében a goMobi áll rendelkezésre mobil webhelyek létrehozására – bár van egy hónapos ingyenes próbaverzió.
Partner- és viszonteladói programA viszonteladói program mellett a Network Solutions társult programot kínál az ügyfelek számára. A társult program lefedi az OnNetwork Solutions által elérhető termékek többségét.


tervek & Árazás

Az árazás mozgó célpont, mivel a vendéglátó cégek folyamatosan változtatják az árakat és emelkednek a promóciók miatt az iparág erős versenyének köszönhetően. A Network Solutions nem segíti a zavaró webhelyet, amely látszólag eltérő árakat biztosít, attól függően, hogy milyen oldalon van. Az itt felsorolt ​​árak a felülvizsgálat időpontjáig érvényesek, és hacsak másképpen nem állítják be, akkor a havi tervekre vonatkoznak. Jobb tarifákat általában hosszabb szolgáltatási feltételek mellett lehet elérni. Valójában egy terv megrendelésekor a Network Solutions bevásárlókosár alapértelmezés szerint egyéves szolgáltatási időtartamra és az azt követő árazásra vonatkozik..

A három megosztott terv promóciós ára az Essential Hosting-val havonta 9,96 USD, Professional
A tárhely ára 13,29 USD, a Professional Hosting szintje pedig havi 29,13 USD. A promóciós árképzés utáni megújítás a szokásos árképzésen alapul, amely jelenleg 15,95, 23,95 és 41,95 dollár. A prémium szint a legmegfelelőbb nagyobb webhelyekhez, mivel korlátlan sávszélességgel, tárolással, adatbázisokkal, e-mail és FTP fiókokkal rendelkezik. Az Essential alkalmas kis webhelyekhez vagy személyes blogokhoz. Professzionális, 500 GB tárhellyel, 50 FTP fiókkal, 2500 e-mail fiókkal és korlátlan sávszélességgel, kiválóan alkalmas kis- és közepes méretű vállalkozások számára. Mindhárom ingyenesen regisztrálódik egy évre. Mindhárom terv támogatja a streaming és az automatikus adatbázis biztonsági mentések készítését.

A két VPS-terv havonta 40 és 80 dollár promóciós áron kínálkozik. A promóció után a jelenlegi árazás 55 USD és 95 USD. A kisebb VPS Essential réteg 10 GB tárhelyet, 10 domaint, 50 e-mail fiókot és 500 GB sávszélességet tesz lehetővé. A VPS Professional 50 GB tárhelyet, 100 domaint, 200 e-mail fiókot és 2 TB sávszélességet tesz lehetővé. Mindkét VPS tervhez külön IP tartozik, a Plesk vezérlőpulthoz, az egyéves ingyenes domain regisztrációhoz, és Linux alapúak.

Míg a Network Solutions időnként még alacsonyabb promóciós árakat kínál, a szokásos árazás közelebb áll a prémium host árazáshoz, mint a költségvetési host árazáshoz. Más több termékkel foglalkozó cégekhez hasonlóan a Network Solutions minden eshetőségére megkísérli a kiegészítőket és az eladásokat eladni.

A Network Solutionsnek két díjazási politikája van, különös tekintettel számos panaszra. Alapértelmezés szerint automatikusan megújítják a tárhelyet vagy az Ön domain regisztrációját, és már három hónappal előre fizetik meg a befizetést. Ha azonban nem újítja meg automatikusan a domainjét, és lejár, a Network Solutions 299 USD összegű visszaváltási díjat számíthat fel a domain megújításáért az Ön számára. A másik díj a pénz-visszatérítési garanciára vonatkozik. 2015-ben az FTC azt állította, hogy a Network Solutions megtévesztette az ügyfeleket azáltal, hogy visszatéríti a visszatérítések 30% -át, mint a lemondási díjakat – anélkül, hogy bármit meg is jelentené. A Network Solutions az FTC-vel megállapodott, és beleegyezett abba, hogy ezeket az információkat közzéteszi az ügyfelek számlázási információinak megszerzése előtt. A felülvizsgálat idején a lemondási díjak érvényesek.

Vevőszolgálat

Az értékeléseket nem szabad a fő döntő tényezőként használni a házigazda kiválasztásakor, ám a hálózati megoldásokkal kapcsolatos, ehhez a témához fűződő észrevételek sok száma aggodalmakat vet fel. Nehéz megtalálni egy olyan webhelyet, amely negatívabban számol be az ügyféltámogatásról, mint a Network Solutions. Gyakori panaszok a várakozási idő és a kérésekre adott lassú válasz. Sok ügyfél szerint a támogató személyzet barátságos és együttérző, ám ezeknek a szolgáltatásoknak túl korlátozottak vannak. Az ügyfelek véget vetnek az emberek közötti átruházásnak, hogy megoldódjanak a problémák. Az ügyfélszolgálattal és támogatással kapcsolatos ügyfelek sok panasza a web.com felvásárlásának idején kezdődött, és valószínűleg a web.com nagyszámú elbocsátásával és a jelentős leépítést érintő panaszokkal kapcsolatos. A Network Solutions prémium támogatási lehetőséget kínál további 15,99 USD havonta. Hatvan perces egy-egy találkozót kínál, hozzáférést biztosít a szakértői szintű alkalmazottakhoz, távoli bejelentkezést, hibaelhárítást, konzultációt és fiókbeállítást..

A Network Solutions rendelkezik felsorolt ​​telefonszámok az általuk nyújtott szolgáltatások és termékek többsége számára, és a legtöbb elérhető 24 órán keresztül. Hálózati megoldások ” blog az anyavállalathoz, a web.com felé irányítja. Van egy GYIK, vagy tudásbázis, amely a web.com webhelyre is irányítja. A webhelyükön található egy oldal,Labs”, Amely néhány ingyenes internetes eszközt és kütyüt kínál. Sajnos nincs élő csevegés a Network Solutions webhelyen.

Egyszerű használat

A Network Solutions webhelyén megtalálható minden olyan információ, amelyre a választáshoz szüksége van, ám zavaró lehet a navigálás. A tervezési árakat nehéz megfejteni. Meglepő módon a webhely szintén lejár az időről – bár nem volt semmilyen bejelentkezés. Ez arra késztetheti valakit, hogy vajon a Network Solutions rendelkezik-e problémákkal a sávszélesség szempontjából. A Network Solutions rendelkezik saját egyedi vezérlőpanellel, a Account Managerrel. Meg tudja csinálni a szükséges munkát, csak nem olyan kényelmes vagy könnyű navigálni, mint az ipari szabványos cPanel. Ha nem a cPanel-en alapszik, az is megnehezítheti webhelyének áthelyezését, ha később úgy dönt, hogy megváltoztatja a gazdagépet.

Következtetés

A Network Solutions leginkább egy átlagos webtárhely-szolgáltatót ír le. Ez egyértelműen nem a legmagasabb árú, és a költségvetés tárhelyének árait sem közelíti meg. Egy másik nagy domain-regisztrátor hírnevéhez hasonlóan az az általános érzés, hogy a Network Solutions inkább a domain regisztrációra koncentrál, mint a tárhelyre. A tesztelt oldalak válasz- és töltési ideje alig valamivel meghaladja az átlagot. A múltban volt néhány megkérdőjelezhető gyakorlata, és az ügyfélszolgálat szempontjából legtöbb negatív véleményt kap. Ennek ellenére, mivel számos terméket kínál a tárhelyen kívül, és mivel a Network Solutions egyedi tervezésű és webhely-építési szolgáltatásokat kínál, valószínűleg egy kezdő oldal vagy egy kis-közepes méretű vállalkozás megnézheti ezt a webhelyet. Ha a webhelyéhez ASP-t igényel, a Network Solutions egyike azon kevés tárhelyszolgáltatóknak is, amelyek Windows-terveket kínálnak megosztott tárhelyen.

Összehasonlítás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map