73 Topp produktivitetsverktøy for bloggere og alle som er interessert i å øke effektiviteten

Contents

“Jeg har ikke nok tid til å gjøre det!”

På et eller annet tidspunkt har de fleste av oss sagt disse ordene, enten til oss selv eller noen andre. Spørsmålet er: Har vi virkelig ikke nok tid? Ikke egentlig. Det er bare alt i hodene våre. Denne selvbegrensende troen er det som hindrer oss i å være våre produktive selv.


Det er ikke som om vi ikke har nok tid til å blogge. Vi trenger bare å finne midler til å gjøre mer med tiden vi har. En av de beste måtene å gjøre dette på er å bruke bloggeverktøy som er spesielt designet for å øke produktiviteten.

Les videre for forskjellige bloggeverktøy som kan hjelpe deg med å fullføre med mer dyktige på kortere tid. Enten du vil automatisere kjedelige oppgaver, holde deg fokusert eller organisere tiden din bedre, kan det være nyttig å bruke disse verktøyene.

Selv om det er noen verktøy som er nevnt her, betyr det ikke nødvendigvis at du bør bruke dem alle. Bare velg en eller to, som kan hjelpe med den spesielle utfordringen du står overfor, og se hvordan det går. Du bør unngå å bruke for mange verktøy samtidig og fokusere på å håndtere ett problem om gangen.

Verktøy for å øke skriveproduktiviteten din

1. Lomme

Lomme lar deg lagre innholdet du vil lese senere med bare ett klikk. Ved å legge til koder kan du organisere lagret innhold bedre. Og takket være det enkle grensesnittet er verktøyet enkelt å bruke.

Du kan lagre innhold direkte fra nettleseren, e-postboksen eller forskjellige applikasjoner, for eksempel Twitter, flipboard og puls. Ved hjelp av dette verktøyet kan du lese innhold i et distraksjonsfritt og rent grensesnitt.

Pris: Gratis; $ 4.99 per måned for premie.

2. ZenWriter

En enkel skrive-app for Windows, ZenWriter hjelper deg å være fokusert på det viktigste ved blogging: skriving. Det er fritt for alle distraksjoner som kan hindre produktiviteten din.

Hvis du bruker en Mac, kan du prøve Write. Det er det perfekte alternativet og gir et lignende skrivemiljø som ZenWriter.

Pris: $ 19,95 med gratis prøveversjon også tilgjengelig.

3. Grammatisk

Når du har gått gjennom blogginnlegget ditt etter å ha skrevet det, vil du sannsynligvis gå glipp av feil, med mindre du har en korrekturleser til bloggen din. Men selv om du ikke gjør det, betyr det ikke noe siden Grammarly kan effektivt og raskt hjelpe deg med å forbedre skrivingen din. Dette korrekturlesingsverktøyet på nettet kan hjelpe deg med setningsstrukturen, grammatikken, stilen, rettskrivingen og mer.

Du vil også lære mye ved å bruke dette verktøyet fordi det vil vise deg hva du trenger å endre med passende begrunnelse.

Pris: Gratis.

4. Hemingway-app

Et nettbasert verktøy, Hemingway App gjør det mulig for deg å forbedre skrivingen din og gjør det lettere å forstå. Ved å bruke det kan du spare masse tid på redigering og forbedre skriveferdighetene dine samtidig.

Du kan enten lime inn teksten i appen eller skrive i den. For PC- og MAC-brukere er det også en desktop editor tilgjengelig, men det vil koste deg.

Pris: Gratis; desktop-versjon $ 9.99.

5. Skriver

Scrivener er et skriveverktøy for Windows og Mac. Du kan bruke det til å skrive blogginnlegg, e-bøker og til og med lage innhold for et bestemt bloggtoppmøte. Det har alt du ser etter i programvare med lav distraksjon.

Det vi likte mest med Scrivener er imidlertid komponeringsmodus som har en side på svart bakgrunn, noe som gjør skriving så mye enklere!

Pris: $ 40 med gratis prøveversjon også tilgjengelig.

6. HelpMeWrite

Det er ikke lett å komme med en konstant kilde til ideer å skrive om, og det er frustrerende hvis du er blogger. Help Me Writ er en webapp som hjelper deg med å bestemme hva du skal skrive om neste gang. Opprett en konto ved å bruke Twitter-legitimasjonen din. Legg til ting du vil skrive om på profilsiden din. Del deretter musings. Innspill fra deltakerne gir deg retning og ytterligere forslag.

HelpMeWrite er hjernen til et London-basert selskap innen digital design kalt Makeshift. Det ble født fra deres kjærlighet til å skrive, og et ønske om å få innspill fra sosiale nettverk. Forfattere vil fortelle deg at det ikke er morsomt å øve på håndverket sitt uten innspill. HelpMeWrite tar noe av ensomheten ut av prosessen.

Pris: Gratis

Verktøy og apper for å bli mer organisert

7. Evernote

Evernote er en notat-app som fungerer i nettleseren, mobiltelefonen eller skrivebordet ditt. Det lar deg lage og dele notater enkelt og raskt. Og med alle notatene dine under ett tak, gjør dette det mye enklere for deg å holde deg organisert. Det er imidlertid ikke alt verktøyet kan gjøre.

Du kan også spore alt fra oppgavelister til ideer til blogginnlegg og administrere nettverk og e-post. Hvis du lærer å bruke Evernote effektivt, vil du innse hvor flott det er for bloggere.

Pris: Gratis; $ 5 per måned for premium.

8. Teux Deux

En gjøremål-app, Teux Deux kommer med en vri. I motsetning til andre gjøremål-apper, som lar deg lage tilsynelatende uendelige lister, setter dette verktøyet alle listene dine i et kalenderformat. Dette gjør på sin side oppgavelistene dine mer håndterbare.

Appen er enkel og har ingen unødvendige fløyter eller bjeller, som lar oss innse at den ender opp med å hemme produktiviteten din. Ved å bruke det vil du vite nøyaktig hva du må gjøre og når du må gjøre det. Teux Deux fungerer på en mobil enhet eller i nettleseren din.

Pris: $ 3 per måned.

9. Todo

Det er vanskelig å glemme navnet på denne appen. Vi har alle en “todo” -liste. Det er der vi beholder den som skiller seg ut. Denne mobilappen har blitt en favoritt. Brukerbasen har sporet og fullført over 70 millioner oppgaver med den.

Du har kanskje ikke tid til å stoppe og skrive noe. Det er ikke noe problem for Å gjøre. Bare snakk med appen, så gjør den den til en oppgave. Trenger du en påminnelse om å kjøpe noe neste gang du er i matbutikken? Todo har geotagging-evner. Du får beskjeden når du kommer.

Pris: Gratis. En Cloud-versjon lar deg dele for å gjøre oppgaver med andre for $ 1,99 / mo eller $ 19,99 / år. En teamorientert Enterprise-versjon er $ 3,99 / mo eller $ 39,99 / år per person.

10. Any.do

Hva om du kunne ta “todo” -listen, kalenderen og mobilassistenten din (hallo, Siri?) Og mase dem sammen? Det er konseptet bak Any.do. Nettstedet deres forteller deg at det er mer enn en todo-app. Det er en “livssjef”, og den enkleste. Nettstedet fortsetter med å si at det er så enkelt å bruke at folk holder seg til det dobbelt så lenge som andre apper. Det er deres høflige måte å insistere på at folk flest gir opp produktivitetsapper.

Du kan få det til iPhone, iPad og Mac. Det er også tilgjengelig for Android-telefoner og nettbrett. Det er en Chrome-utvidelse, men ellers må du få tilgang til den fra et standard nettleservindu. Registrer deg for å få tidlig tilgang til Any.Do-assistenten. Den bruker AI for å automatisk gjennomgå oppgavene dine for de det kan gjøre for deg. Koble den til en kombinasjon av roboter og mennesker som kan utføre den oppgaven.

Pris: Gratis. Lås opp premiumfunksjoner for $ 2,99 / mo eller $ 26,99 / år.

11. Todoist

Noen ganger må “todo” -listen være litt mer sofistikert. Det er på tide å oppgradere til Todoist. Andre produktivitetsapper inneholder ting som undervisninger, etiketter og påminnelser. Todoist klarer å gjøre dem mindre skremmende.

Todoist er tilgjengelig på ti plattformer, så du trenger ikke å bekymre deg for kompatibilitet. Det støttes av oppstart og både Fortune 100-selskaper. Unik for denne appen er et diagram som sporer produktivitet basert på hvor mange oppgaver du utfører daglig. Konsensus er at du vil finne det mer nyttig hvis du låser opp alternativene som følger med en premiumkonto.

Pris: Gratis. Premium for enkeltpersoner eller Business for team er $ 28,99 / år per person.

12. Wunderlist

Vurder denne appen hvis du er interessert i bare det grunnleggende. Wunderlist er sofistikert nok til at du kan omorganisere oppgaver basert på endrede prioriteringer. Det mangler avanserte funksjoner som geotagging, tilbakevendende frister og naturlig språk for datoinnstilling.

Wunderlist fungerer på alle plattformer, så det er enkelt å ta den med deg på farten. Appens største mestere roser det fordi de sier, det ikke er oppsvulmet av alternativer. Du må oppgradere til en Pro-konto for å låse opp alle funksjonene. Prisen er høyere enn andre lignende apper. Men du er ikke begrenset til filstørrelsesbegrensninger hvis du vil knytte et bilde eller en video til en bestemt oppgave.

Pris: Gratis. Pro- og forretningsversjonene er $ 4,99 per måned.

Verktøy for å gjøre grafisk oppretting enkelt

13. Sjablong

Med Del som bilde, kan du gjøre uthevet tekst til et tiltalende og engasjerende visuelt innhold som snakker til publikum. Det tar knapt et minutt (eller to) før det visuelle innholdet ditt er klart til å dele på tvers av dine sosiale medieprofiler.

Du kan generere trekkraft på sosiale medier med bilder med sitater, men hovedproblemet er tiden det tar å lage dem. Men med dette verktøyet kan du lage delbare bilder raskere enn noen gang før. Alt du trenger å gjøre er å markere ønsket tekst, og velg “Del som bilde” for å begynne å redigere bildet.

Pris: $ 8 per måned.

14. Easil

Sosiale medier er avgjørende for promotering. Og det meste av sosiale medier er tungt på grafikk. Hva gjør du hvis du ikke er en grafikkperson? Gå over til Easil-nettstedet. Du kan velge en mal som allerede er formatert for det sosiale medienettverket du velger. Derfra er det bare å velge elementene du ønsker, og deretter dra og slippe dem på plass.

easil har en voksende samling av tusenvis av profesjonelt forhåndsdesignede maler. Du får tilgang til bilder som ble opprettet bare for sosiale innlegg og blogger. Et eksklusivt størrelse på verktøyet sikrer at du ender opp med riktige dimensjoner for hver sosiale mediekanal. Lagre ofte brukte elementer i en favorittfane, slik at du får et jevnlig utseende for merkevaren din.

Pris: Gratis for individuell bruk og evaluering. $ 9 / mo for tilgang til over 1500 maler. $ 79 / mo for tilgang til over 3000 maler.

15. Skitch

Skitch av Evernote lar deg ta opp, redigere og lagre skjermbilder på få minutter. Du kan også legge til raske skisser, figurer og merknader for å få poenget ditt ved å bruke færre ord. Verktøyet er kompatibelt med smarttelefoner, stasjonære maskiner og nettbrett.

Med Skitch trenger du aldri bruke “print screen” igjen for å få skjermbilder av bilder du kommer over på Internett. Og siden du har en rekke alternativer for redigering, reduserer det behovet for å bruke annen programvare.

Pris: Gratis.

16. Canva

Det var en tid da nettsteder krevde dyre bilderedigeringsprogramvare for å lage tiltalende og iøynefallende grafikk for bloggen din. Imidlertid nå, med verktøy som Lerret, nesten hvem som helst kan enkelt lage infografikk, grafikk for sosiale medier, presentasjoner og bilder for blogginnlegg. Å bruke verktøyet er utrolig enkelt og greit.

Faktisk sa Webbys at det var det “enkleste å bruke designprogram i verden.” Dessuten konstruerte designerne grensesnittet på en måte som gjør det enkelt å sette sammen bilder.

Pris: Gratis; premiumbilder koster $ 1 hver.

17. Piktochart

Det er ingen hemmelig infografikk som er en flott måte å presentere informasjon for publikum på en tydelig og rask måte. Men de er vanskelige å lage og kan ende opp med å ta timer. Piktochart er kanskje det enkleste verktøyet som lar deg lage en infographic så raskt som mulig. Den har maler for presentasjoner, infografikk, bannere, så vel som rapporter.

Hvis du har brukt Canva, må du legge merke til at det er noen likheter mellom de to. Begge utmerker seg imidlertid med helt forskjellige ting. Du kan dra nytte av de forskjellige gratismalene og alternativene, men for å få tilgang til noen av de beste tingene, må du betale for proplanene.

Pris: Gratis; $ 29 per måned for pro plan.

18. Adobe Color CC

Det er noen ganger utfordrende å velge gode fargevalg for infografikken eller blogginnlegget ditt. Tross alt vil fargevalget ditt påvirke besøkende. Med verktøy som Adobe Color CC, Du kan imidlertid enkelt lage dine egne personaliserte fargeskjemaer. Det er en rekke fargeregelinnstillinger til din disposisjon, noe som betyr at du har mange alternativer. Siden hver farge har HEX- og RGB-verdier, kan du enkelt kopiere og lime inn i hvilket som helst bildredigeringsverktøy.

Pris: Gratis.

Mål sette og spore apper for å holde deg motivert

19. MålOnTrack

GoalsOnTrack mener at mennesker som setter seg mål er mer vellykkede. Og hvis du vil legge til den suksessen, kan du bruke din mobile enhet. Før du kommer til appen, vil de at du skal forstå viktigheten av målsetting, og hvordan du gjør det på riktig måte. Du lærer syv vitenskapelig velprøvde strategier for å oppnå mål. Nå er du klar for appen.

Bruk den til å sette deg mål og iverksette tiltak. Andre områder av appen ber deg om å visualisere målene dine og spore tiden du bruker for å oppnå dem. Fortsatt hjelper andre områder deg med å spore vanebyggende aktiviteter eller registrere suksesser i en journal.

Pris: $ 68 / år for enkeltpersoner. En basisavgift på $ 68 / år og deretter $ 8 / mo per bruker.

20. Coach.me

Folk som lykkes med treningsprogrammer for treningsstudio, forteller deg at det er fordi du bruker en personlig trener. Du kan få lignende resultater i yrkeslivet ved å jobbe med en coach. Coach.me tilbyr en gratis vanesporingsapp som har hjulpet over en million mennesker til å danne nye vaner. Bruk den mobile enheten din eller se på for å spore aktiviteten din, og angi tidspunkt for å bli påminnet om de nye vanene du prøver å bygge.

En app kan ikke gjøre alt. Noen ganger trenger du et menneske. Coach.me bruker appen som en kontakt til over 700 trenere som kan hjelpe deg med å utvikle en vane. En annen gruppe ledertrenere spesialiserer seg på å hjelpe deg med å løse problemer på arbeidsplassen. De gir verdifull karriereveiledning.

Pris: Gratis. Vanlige coachingtjenester starter på $ 15 / week. Ledercoaching er $ 249 / mo.

21. LifeTick

Mange mål som setter programmer og apper fokuserer kun på profesjonelle ambisjoner. LifeTick tar en helhetlig tilnærming. Ja, du kan bruke den til å spore gründeraktiviteter. Men du vil også ha suksess hvis du vil forbedre karakterene dine, spare penger eller gå ned i vekt.

Appen tar deg gjennom en flertrinnsprosess. Først vil du etablere kjerneverdier. Så lærer du hvordan appen kan hjelpe deg å bruke en metodikk for å holde mål på sporet. Du vil oppdage hvordan journalføring fører deg frem. Du vil spore atferden som hjelper deg med å utvikle de riktige vanene for å lykkes.

Pris: Gratis for opptil 4 mål. $ 39 / år for ubegrenset sporing. Planer for familie, skoler og bedrifter varierer fra $ 14 / mo til $ 199 / mo.

22. Vaneliste

Lag gode vaner og bry deg usunne hvis du vil gå mot produktivitet. Vaner liste er en app som inkluderer alt du trenger for å nå dine mål. Habit List-tilnærmingen inkluderer å holde deg motivert ved å vise hvor mye ubrutt tid du har holdt opp om den gode oppførselen.

Å bygge en vane krever repetisjon. Men noen ganger må du ta deg fri. Mange apper tar ikke dette med i betraktningen. Habit List ønsker å hjelpe deg med å holde ubrutt strek. Det lar deg avbryte aktiviteter til du trygt er tilbake på kontoret.

Pris: $ 3,99

23. Livsvei

Er det mulig å bruke mindre enn et minutt om dagen for å bryte en dårlig vane eller bygge en ny? Livsstil er en app som utfordrer deg til å spore identifisere og endre vanene dine – alt på under 60 sekunder per dag.

Når appen lærer mer om deg, vil den antyde at noen måter styrker sunne vaner du ønsker å bygge. Eller, det vil gi deg innsikt i hvordan du kan unngå atferden som skapte de dårlige vanene dine i utgangspunktet.

Pris: Gratis, med en kjøpskostnad i appen på $ 4.99 for å låse opp premiumfunksjoner.

24. irunurun

Du har hørt at folk refererer til “gå turen, i stedet for å snakke praten. Skaperne av irunurun tror denne filosofien også fungerer godt for målsetting. Som de sa det, “Handlinger snakker høyere enn mål.” Den irunurun-appen oppmuntrer til ytelse og ansvarlighet. Det belønner deg for tilbakevendende atferd som bygger sunne vaner.

Suksess er aldri et resultat av en eneste handling. Så du oppretter handlinger-dashbordet. Hver repetisjon av handlingen tjener deg et annet merke. Automatiske kalkulatorer viser fremgang. Appens mål er å hjelpe deg med å realisere potensialet ditt gjennom fokus, konsistens og ansvarlighet.
En Android-versjon av appene er i verkene. I mellomtiden kan du bruke hvilken som helst mobil enhet for å oppdatere et nettbasert dashbord.

Pris: Gratis. (Imidlertid inviterer appens skapere deg til å sende dem en sjekk for hva du synes opplevelsen er verdt, hvis du er så tilbøyelig.)

Påminnelsesapper for å holde deg på sporet

25. Forfall

Ikke alle todo-oppgaver er opprettet like. Faktisk vil noen av dem bare komme i veien hvis du la dem til i GTD-kalenderen (“Få ting gjort”). Likevel trenger du fremdeles et sted å notere dem slik at du ikke glemmer dem. Due er stedet for påminnelser og tidtakere som er viktige nok til å garantere et sted på din mobile enhet.

Men bare fordi de er litt mindre viktige, betyr det ikke at du vil glemme dem. Denne appen lar deg ikke glemme. Det vil gjentatte ganger minne deg om elementer som forfaller til du handler på dem. Du kan snooze det, men før eller senere må du bare gjøre det slik at du kan merke det som gjort.

Pris: $ 4.99

26. Kontrollmerke2

Det er befriende å gi slipp på bekymringene til det er nødvendig å konsentrere seg om dem. Denne appen lar deg gjøre det. Lag todo-oppgaver, og bare la dem gå. Du får beskjed om dem når du neste befinner deg på stedet du valgte for å utløse en påminnelse.

Her er et eksempel. Du har ikke løpt ut ennå, men du blir lite ketchup. Du trenger ikke å huske å kjøpe mer før neste gang du er i matbutikken. Bare fortell Checkmark2 for å minne deg på ketchup neste gang du trekker inn i dagligvarebutikkens parkeringsplass. Det fungerer best for stedsbaserte påminnelser, men du kan bruke det til å planlegge kalenderbaserte påminnelser.

Pris: $ 4.99

27. RemberTheMilk

Hodet ditt er et dårlig sted å føre en todo-liste. Å prøve å huske dem gir stress. Det er målet med denne appen. Fjern tingene som skrangler rundt i hodet ditt, og legg det på den pålitelige mobile enheten din. Der hjelper den av funksjonene til smarttelefonen din for å holde deg organisert.

Denne appen er ganske mye en listeprodusent på steroider. Du kan lage så mange du vil, og holde dem organisert med fargerike merker. Få kornete med subtasks. Ikke bekymre deg hvis du går over bord med listegjøringen.

RemembertheMilk har en kraftig søkefunksjon. Det fungerer best på din mobile enhet. Fordi den er på nettet, kan du også bruke den på hvilken som helst datamaskin.

Pris: Gratis. Oppgrader til Pro-versjonen for $ 39.99 / år.

Cloud Storage og fildelingsprogramvare

28. Dropbox

Når det gjelder skylagringsverktøy, sier det seg selv Dropbox er en av de beste i virksomheten. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, laste ned programvaren til smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, og du kan begynne å lagre filene dine i Dropbox-mappen. Disse filene synkroniseres i skyen i sanntid når du bruker den, og du kan få tilgang til dem hvor som helst og når som helst. Det tar bare noen få klikk (eller trykk).

Med Dropbox trenger du ikke bekymre deg for å miste dataene dine hvis noe skjer med datamaskinen din; det sikkerhetskopierer alt!

Pris: Gratis for 2 GB + lagring; USD 9,99 per måned for ekstra lagring.

29. Google Drive

Det er for resten av verden hva iCloud er for Apple-produktbrukere. Som du kanskje forventer, er Google mer inkluderende. Du kan lagre omtrent hvilken som helst fil på din Google Disk. Enhver fil du oppretter ved hjelp av en Google-app, teller ikke med lagringsplassen din.

Google er kjent for å være sjenerøs med lagringsplass. De starter med 15 GB. En annen fordel er muligheten til å samarbeide i sanntid med andre. Du kan også dele dokumenter uten å gi tilgang til stasjonen. Det er en ulempe med Googles skybaserte lagring. Den har lite dokumentasjon og enda mindre tilgang til online hjelp.

Pris: Gratis for 15 GB. Prisene for mer lagring varierer, med den øvre grensen på $ 299.99 / mo for 30 TB.

30. iCloud

Hvis du bruker Apple-produkter, har du hørt om det iCloud. Men selv de mest hissige Apple-fans har problemer med å beskrive hva iCloud er. Den beste forklaringen er at iCloud fungerer som din personlige harddisk i skyen. Den lagrer dokumenter, bilder, musikk og alle filer som din iOs enhet eller Mac-datamaskin kan lage. Hva det gjør bedre enn andre skylagringstjenester er automatisk å synkronisere filene på enhetene dine.

Du kan lagre hvilken som helst fil på iCloud, så lenge et registrert app eller program kan lese eller skrive til den. iCloud gjør en utmerket jobb med å dele filer med Apple-merkevareproduktene dine. Det gjør imidlertid ikke en god jobb å dele med andre. Du vil gi det forbi hvis fildeling eller samarbeid er viktig for deg.

Pris: Gratis for 5 GB lagringsplass. 50 GB er $ 0,99 / mo. 200 GB er $ 2,99 / mo. 1 TB er $ 9.99 / mo. 2 TB er $ 19.99 / mo.

Verktøy for å øke effektiviteten til sosiale medier

31. Buffer

Et brukervennlig verktøy, Buffer hjelper deg med å planlegge sosiale medieroppdateringer ved å klikke på en knapp. Du kan velge når du vil dele oppdateringene fra bufferkontoen din. Og med den utmerkede analysen, kan du spore det mest klikkverdige innholdet.

Hvis du ikke har inspirasjon, kan du bruke verktøyet til å finne fantastisk innhold du kan dele, for eksempel bilder, lenker og sitater. Du kan enkelt gjøre dette på fanen Forslag.

Pris: 30-dagers ubegrenset gratis prøveperiode; premium planer starter på $ 10 per måned.

32. CoSchedule

CoSchedule er en nettbasert redaksjonskalender med en rekke nyttige sosiale mediefunksjoner. Ikke alle bloggere og markedsførere har tid til å komme seg rundt for å dele innleggene sine, spesielt hvis noe viktig kommer opp.

Med CoSchedule kan du imidlertid planlegge og planlegge aktiviteter på sosiale medier i den redaksjonelle kalenderen, slik at innleggene dine blir publisert automatisk! Dette lar deg få mest mulig ut av Facebook og Twitter.

Pris: $ 15 per måned med en gratis prøveversjon også tilgjengelig.

33. Social Oomph

Sosial Oomph er et nyttig verktøy som kan hjelpe deg med å spare tid på mange sosiale medieoppgaver. Du kan bruke den til å finne de rette menneskene til å følge, overvåke omtaler, publisere direkte til blogger og planlegge oppdateringer, blant annet.

I et nøtteskall gjør verktøyet det å dele tilbakevendende oppdateringer enklere og automatiserer dine tidkrevende oppgaver. Støttede nettverk inkluderer LinkedIn, Twitter og Facebook.

Pris: Gratis med begrensede funksjoner; fulle funksjoner for $ 17.97 annenhver uke.

34. Venner + meg

Er du på Google+? Da vil du ganske enkelt elske Venner + Me. Med dette verktøyet kan du markedsføre Google + -innleggene dine fra profiler og sider til andre sosiale medienettverk, for eksempel Tumblr, Twitter, LinkedIn og Facebook.

Så hvis du vil spare tid på å planlegge innhold over flere nettverk og ønsker å utvide Google+ etter, er Friends + Me verktøyet du trenger.

Pris: Gratis for opptil tre kontoer; betalte planer starter på $ 9 per måned.

35. Hootsuite

HootSuite forenkler administrasjon av sosiale medier ved å la deg administrere alle sosiale nettverk fra en plattform, akkurat som Buffer. Det er den mest brukte plattformen over hele kloden med 10 millioner brukere og telling.

Ved hjelp av dette verktøyet kan du sende innlegg ut nå eller planlegge dem for automatisk innlegg i fremtiden. Er det ikke praktisk å ha alt sammen på en plattform? Det tror vi også!

Pris: Gratis med begrensede funksjoner; premium plan for $ 9,99 per måned.

36. Innleggsplanlegger

Trenger du litt sosial markedsføring inspirasjon? Innleggsplanlegger er en online ressurs som hjelper deg å finne det beste innholdet for publikum. Det hjelper deg også å bestemme når og hvor du skal legge den ut for å oppnå maksimale resultater. Post Planner sporer og analyserer deretter responsen.

Plattformen er fleksibel nok til å velge ditt automatiseringsnivå. Delta så mye du vil, eller bare lene deg tilbake og la Post Planner gjøre alt for deg. Post Planner jobber med de mest populære nåværende sosiale nettverk. Bruk det til å oppdage innhold, eller bare legge det ut. Det er fem planer. Hver er designet for å tilby deg bare det du trenger, basert på mengden profiler og sider på sosiale medier.

Pris: Planene varierer fra $ 9 / mo til $ 199 / mo. De faktureres årlig.

Verktøy for å forbedre fokuset ditt

37. FocusWriter

Ingenting imot Microsoft Word, men det har flere funksjoner enn de fleste trenger. Microsoft Office-pakken er nå skybasert og krever en lav månedlig avgift. Likevel er prisen mer enn noen har råd til. FocusWriter treffer tilbake på begge disse kritikkene. Det tilbyr en nedstrippet og avslappende tekstbehandler. Det beste av alt er at det er gratis.

Sett FocusWriter i fullskjermmodus, og det er ikke engang verktøylinjer for å distrahere deg. FocusWriter gir deg bare det mest grunnleggende innen tekstbehandling. Det er alt de fleste forfattere trenger. Gå forbi dette hvis du trenger
en stavekontroll, eller hvis du planlegger å legge til kompleks formatering. Du vil heller ikke kunne legge til bilder eller tabeller. FocusWriter handler bare om en ting: ord.

Pris: Gratis.

38. E.ggTimer

Egg klokke er en enkel nedtellingstimer som er enkel å bruke og tilgjengelig fra nettleseren din. Alt du trenger å gjøre er å stille inn tidtakeren ved å spesifisere ønsket tid, klikke på “gå”, og verktøyet vil starte en nedtelling. Du mottar et varsel i nettleseren når tiden utløper.

Pris: Gratis.

39. Focus Booster

Hvis det å holde fokus er noe du sliter med, Fokus Booster er en app som kan hjelpe. Akkurat som E.ggTimer bruker den Pomodoro-teknikken som ganger når du jobber med en bestemt oppgave i 25 minutter, slik at du kan ta en kort pause. Det høres kanskje dumt ut med det første, men mange bloggere har prøvd appen, og de fleste har endt opp med å oppnå positive resultater!

Pris: Gratis prøveperiode i 15 dager; 2,99 dollar per måned for tidssporing og rapporteringsfunksjoner.

40. Pomodoro-teknikk

På slutten av 1980-tallet forsøkte universitetsstudent Francesco Cirillo å forbedre sitt fokus ved å bruke en tidtaker for å spore studieintervaller. Han skilte disse 25 minutter lange skivene med korte, tidsbestemte pauser. Begge ble overvåket ved hjelp av en tidsur formet som en tomat han fant på kjøkkenet.

Vi kjenner Cirillos tilnærming til å fokusere i dag ved navn pomodoro fordi han navngav teknikken etter det italienske ordet for tomat. Lær deg selv om Pomodoro-teknikken før du investerer i en av de mange appene og programvarene som fungerer som tidtakere. Cirillo mener at flyt og fokus forbedres ved lavteknologisk bruk av en mekanisk timer. Å finne en formet som en tomat er opp til deg.

Pris: Gratis

41. Fokus @ vilje

Musikk har sjarm for å berolige det vilde brystet. Og nå har vitenskap bevist at musikk kan hjelpe deg med å fokusere også. Det er ideen bak denne nettbaserte Focus @ vilje service. Velg mellom over 50 kanaler med musikk med tusenvis av timers originalmusikk. Hver kanal har en spesiell effekt på din evne til å fokusere. Det er basert på velprøvd nevrovitenskapelig forskning.

Musikken reduserer distraksjoner, slik at du kan fokusere på produktivitet. Studier viser at det å lytte til musikken kan øke tiden du opprettholder fokus med 200% til 400%. Andre studier har vist at du kan konsentrere deg i maksimalt 100 minutter.

Pris: Gratis for en 15-dagers prøveperiode. Lagpriser starter på $ 9,95 / mo for opptil 5 brukere og går så lavt som $ 6,95 / mo for opptil 100 brukere.

42. Skog-app

eMarketer prosjekter som vi bruker mer enn 3 timer om dagen på smarttelefoner og nettbrett. Apper hyler for oppmerksomheten og avbryter konsentrasjonen. En Irvine-studie fra University of California fant at det tar i gjennomsnitt 23 minutter å komme tilbake på oppgaven.

Produsentene av skog kjemper mot ild. De opprettet en app som gamified fokus. Bruk appen til å plante et virtuelt tre når du vil fokusere på en oppgave. Den vil vokse fra frøplante til modenhet de neste 30 minuttene. Hvis du forlater appen, dreper du treet. Få Forest til nettleseren din også.

Pris: $ 1,99.

Verktøy for prosjektledelse for å spore arbeidet ditt og få resultater

43. Asana

asana er et prosjektstyringsverktøy som lar deg dele opp store oppgaver i små trinn, samarbeide om prosjekter med andre bloggere og til og med lage oppgaver fra e-postboksen. Den lar deg også planlegge hele arbeidsplanen.

Hvis du bestemmer deg for å bla ned og tenke at du ikke har noen prosjektstyringsbehov, tenk på nytt! Hva med de forskjellige oppgavene du aldri ser ut til å fullføre? Eller milliondelene i et bloggprosjekt du bare ikke kan følge med? Ja, Asana kan hjelpe med alt det!

Pris: Gratis.

44. Hallo

Et annet prosjektstyringsverktøy, Trello hjelper deg med å lage brett for alle prosjektene dine. Du må lage lister over hele linjen og legge til kort i hver liste. Innenfor disse kortene kan du legge ved filer, spesifisere en forfallsdato, samt legge til etiketter, beskrivelser og sjekklister. Dette gjør det lettere for deg å administrere oppgaver for prosjekter med mange detaljer.

For ikke å nevne at siden det har et enkelt og samarbeidsvennlig grensesnitt, er prosjektledelse mye raskere med Trello!

Pris: Gratis; $ 5 per måned for premium.

45. Basecamp

Mange produktivitetsapper fungerer bra for enkeltpersoner. Basecamp er gunstig for lag. Bedrifter sier at de ansatte får mer arbeid raskere og med færre feil. Ansvarlighet går opp, mens tapte frister går ned. Basecamp fremmer samarbeid. Det blir det ene stedet for alle meldinger, filer, todo-oppgaver og tidslinjer.

Basecamp er en sterk utfordrer hvis du føler at e-post har overgått produktiviteten. Det tar bare kort tid for team å oppdage fordelene ved et enkelt sted for kommunikasjon og arbeidsflyt. Det beste av alt er at den blir kvitt unnskyldningen “Jeg har aldri fått e-posten” som flyter rundt på de fleste kontorer.

Pris: Gratis 30-dagers prøveversjon for alle. Det forblir gratis for lærere og elever. $ 99 / mo eller $ 1000 / år for bedrifter, uten brukergrenser. 50% rabatt for ideelle organisasjoner og veldedige organisasjoner.

Apper med god tidsstyring er viktige for at du skal lykkes

46. ​​Toggl

Et hendig-dandy verktøy, Toggl hjelper deg å spore tiden din bedre. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn det du jobber med, trykke på start og deretter stoppe tidtakeren. Verktøyet vil ikke bare lagre oppgaven din, men også tiden du brukte på den. Dette lar deg bruke tiden din nøye på en bestemt oppgave.

Dessuten fungerer verktøyet også bra hvis du vil overvåke teamets produktivitet.

Pris: Gratis med grunnleggende funksjoner; fulle funksjoner for $ 49 per måned.

47. RescueTime

Tidsstyring handler ikke bare om å vite hva du trenger å gjøre. Det er like viktig å vite hvor mye tid du bruker på å gjøre det. Ideen bak Rescue er enkelt. Det hjelper deg å øke produktiviteten din ved å overvåke datamaskinbruken. Så forteller den deg når og hvordan du mister produktiviteten.

Etter at du har installert den, kjører RescueTime sikkert i bakgrunnen på datamaskinen og mobile enheter. Den sporer tiden du bruker på apper og nettsteder. Etterpå kan det gi deg detaljerte rapporter om aktiviteten din. Redningstid er mer enn et rapportkort. Det kan være proaktivt også. Bruk redningstid til å blokkere distraherende nettsteder. Det kan også varsle deg når du har brukt en viss tid på en aktivitet.

Pris: Gratis for sporing av tid ved hjelp av nettsteder og apper. $ 9 / mnd. 72 dollar / år for en premiumkonto som sporer tid bort fra datamaskinen, blokkerer nettsteder, lager målvarsler og logger prestasjoner.

48. fanurio

Du må kunne spore tid hvis du betaler for timen for tjenestene dine. Spesielt hvis du er frilanser. Fanurio vil gjøre dette for deg, og mer. Programvaren kjører på Java-teknologi, så den er kompatibel med omtrent ethvert operativsystem. Det vil spore alt en frilanser trenger å fakturere på prosjektbasis.

fanurio har en manuell tidspor, og den integreres med både Windows og OS X-stasjonære maskiner. Men du trenger mer enn tidsporing, så fanurio planlegger og administrerer også oppgaver. Den sporer også avgifter, utgifter og til og med turer. Denne informasjonen brukes til å opprette fakturaer i en rekke dokumentfilformater, i tillegg til HTML.

Pris: 59 dollar.

49. ATracker

Handler du alt om iPhone? Denne iOS-appen er kanskje akkurat tingen for deg. Det følger Apples UI-filosofi og estetikk, og leverer en enkel, men elegant, oppgavebasert tidsspor. Det er minimalt med oppsett. Start og stopp en oppgave med bare ett trykk. Bruk eksisterende iCal-kalendere til å konvertere en eksisterende hendelse til noe du kan spore. Sammenlign planlagt en aktivitet med faktisk aktivitet.

Ukompliserte rapporter vises i kakediagram eller søyleformater, og du kan dele dem via e-post eller sosiale nettverk.

De ATracker er kompatibel med Apple Watch-produkter, og du kan bruke tidsporeren uten å måtte låse opp klokken.

Pris: Gratis (Lite-versjon). Fullversjonen, som tilbyr flere rapporter og ubegrenset oppgavesporing, er $ 4,99.

50. TimeDoctor

Dette er en forfriskende forandring. Denne appen vil at du skal svare på tre spørsmål først. Time Doctor vil sørge for at det er riktig for deg før nettstedet viser deg funksjoner og fordeler.

Egentlig virker det bare slik. Hvis du ikke vil spille, klikker du bare på den reduserende navigasjonsknappen “Fortell meg mer”. Det er nederst på skjermen. Du blir ført til mer informasjon om tidsporeren.

En rask oversikt kan gi inntrykk av at TimeDoctor ikke tilbyr et unikt verdiforslag. Men det må være noe spesielt med det. Hvorfor ellers vil du se logoer med store firmanavn oppført som brukere? TimeDoctor har integrasjoner med 32 andre programvareprodukter. Det er en imponerende funksjonalitetsutvidelse.

Pris: Gratis (begrensede funksjoner). $ 5 / mo for enkeltbrukere. $ 9.99 / mo for organisasjoner. Du vil få en spesiell privat prissetting ganske for mer enn 50 brukere.

51. Nå

KYSSE. Det er forkortelsen for Keep It Simple (Stupid). Denne appen bruker KISS-prinsippet for sporingstid. Det er alt det gjør, men det gjør det godt. Du har kanskje gjettet det ved navnet. IOS-appen har to modus. Nå-visningen registrerer hva du gjør for øyeblikket. Trykk for å starte eller stoppe oppgaver. Visningen Da gir deg rapporter om hvordan du har brukt tiden din.

Vel, greit… det er faktisk en tredje visning. Det er en variant av Then-visningen. Den viser diagrammer slik at du kan sammenligne tidsbruk på oppgaver. Problemet med en app som denne er at du kanskje glemmer å fortelle den å begynne å spore. Nå da har en løsning. Det vil minne deg med jevne mellomrom om at du enten sporer en oppgave eller at du ikke registrerer noe.

Pris: Gratis. Pro-versjonen legger til dataeksportfunksjonalitet, slik at du kan bruke den til sporingstid du vil lade til klienter. Den koster 2,99 dollar og er tilgjengelig i Apple App Store.

Verktøy for å automatisere kjedelige oppgaver

52. IFTTT

Med IFTTT, kan du enkelt opprette forbindelser, kalt kanaler, mellom en rekke online-tjenester, alt fra Evernote til Facebook. Verktøyet kobler deretter kanaler sammen for å utføre mange kjedelige oppgaver, som lar ansiktet ellers ta deg lengre tid.
Her er noen eksempler som hjelper deg å forstå dette bedre:

 • Bilder publisert på Instagram legges automatisk ut på de andre kontoene dine på sosiale medier.
 • Nye følgere på Facebook vil automatisk motta en invitasjon til å koble seg til din LinkedIn-konto.
 • Nylig publiserte blogginnlegg vil automatisk gå inn på Pocket-kontoen din.

Pris: Gratis.

53. Zapier

Zapier fungerer på samme måte som IFTTT. Imidlertid er det noen få bemerkelsesverdige forskjeller. Det er flere apper å velge mellom, og antallet gratis kontoer er begrenset. Uansett har Zapier ekstraordinært potensiale. Du kan automatisere forskjellige oppgaver du aldri trodde var mulig, pluss at det også er raskt!

Pris: Gratis med begrensede funksjoner; eller fulle funksjoner for $ 20 per måned.

54. Infusionsoft

Den lille oppstarten din ser ut og fungerer som et stort merke når du bruker programvare for automatisering av markedsføring. Det genererer potensielle kunder og bygger forhold til kunder. Du kan konsentrere deg om å bygge opp virksomheten din.

Infusionsoft vil hjelpe deg å få mest mulig ut av kontaktlisten din og øke salget. Du vil se henvisninger øke, mens du samtidig bruker mindre tid på fakturering og oppfølging av kundespørsmål. Infusionsoft er klarert av mer enn 125 000 kunder. De fleste er små bedrifter som ikke trodde de kunne konkurrere med større og bedre finansierte selskaper.

Pris: Pakker starter på $ 199 / mo. De er basert på kontaktene dine og antall e-postmeldinger du sender til brukerne dine.

55. dlvr.it

Det krever mye arbeid å holde seg oppdatert på sosiale medier. Har du tid til å finne eller sammenligne innhold, så tilpasse og kategorisere relevansen? dlvr.it er en sofistikert automatisert assistent som skanner kildene dine og forbereder delbart innhold.

Velg det tilpasningsnivået du ønsker, og velg en leveringsplan. La dlvr.it gjøre alt, eller legg til personlig preg på hvert innlegg. Prøv det gratis og del opptil 5 feeder med tre sider på det sosiale nettverket.

Et premium betalt nivå legger til pakker med 10 sosiale nettverk sider og 50 feeds. Kjøp en annen pakke når det er tid for å vokse. En byråplan gir deling av 1500 feeds til 250 sider på sosiale nettverk. En årlig forpliktelse gir 17% besparelse.

Pris: Gratis basistjeneste. $ 9.99 / måned for proff. 149,99 dollar / måned for et byrå.

56. Google Varsler

Er det en enkel måte å følge med på hva som er publisert på nettet om deg? Hvordan kan du følge med på hva som blir sagt om konkurransen din? Det er ikke som du har tid til å sitte rundt hele dagen og bruke Google til å finne disse tingene.

Du har ikke tid, men Google Varsler gjør. Automatiser prosessen med dette kraftige, men oversett Google-verktøyet. Sett opp så mange varsler du vil. Velg kildeaktivitet, geografisk plassering, frekvens og hvor mange varsler du ønsker å få. Google indekserer ikke de fleste sosiale medienettverk. Google Alerts er ikke et godt valg å overvåke sosiale medier.

Pris: Gratis.

57. Ontraport

Unngå “Frankenstein-tilnærmingen” for å bygge din virksomhet og begynn med en alt-i-ett-løsning som vil vokse sammen med deg. Det er ideen bak Ontraport. Det bygger bro og automatiserer fire viktige forretningsområder:

 • Bygging og vedlikehold av nettsteder
 • Markedskommunikasjon
 • eCommerce
 • CRM

Du vil bruke mindre tid på å prøve å finne ut hvordan du integrerer forretningsverktøy og mer tid på å bygge opp virksomheten. Tre nivåer er priset basert på kundetelling. Inngangsnivået tilbyr ikke fordeler med full plattform.

Pris: $ 79 / måned grunnleggende. 297 dollar / måned for proff. $ 597 / måned for lag.

Innholdsskapingsverktøy

58. Sosiale crawlytics

Flotte ideer fra innholdet kommer fra å vite hva konkurrentene dine gjør. Sosiale crawlytics skanner over 436 millioner nettadresser for innhold som deles om konkurrentene. Tjenesten identifiserer også viktige påvirkere, slik at du også kan få dem til å snakke om deg.

Mål og spore informasjonen fra et intuitivt instrumentbord. Sosiale crawlytics er gratis, men bruken er begrenset til å balansere ressurser. Registrer deg med din Twitter-konto, og betal med tweets eller lag en donasjon med PayPal for å få flere kreditter.

Pris: Gratis.

59. Innholdsutforsker

Hva er hemmeligheten bak generering av sterkt innhold? Skriv mer av hva folk søker etter. Content Explorer er et verktøy laget av ahrefs som skanner tilbakekoblinger, organisk trafikk og sosiale aksjer for å avdekke hva som er populært. Søk i et nøkkelord eller URL.

Content Explorer lager en liste over de mest populære artiklene basert på sosiale aksjer og tilbakekoblinger. Bor ned til et bestemt innhold for å finne enda mer popularitetsdata. Det er en gratis 14-dagers prøveperiode. Årlige prisalternativer for premiumplanene sparer 20%. Prisnivåer er basert på brukere, kampanjer og spore søkeord.

Pris: $ 99 / måned for lite. $ 179 / måned for standarden. 399 dollar / måned for avanserte. $ 999 / måned for et byrå.

60. Buzzsumo

Noen av de mest anerkjente merkene i verden bruker Buzzsumo. Alt plattformen trenger er et nøkkelordemne eller URL. Buzzsumo forteller deg hva du trenger å vite om hvordan innhold presterer for konkurransen.

Bruk informasjonen til å bestemme hvordan lignende innhold kan utføre for deg. Nettstedet er også et depot av informasjon om beste praksis. Prøv det først med en gratis 14-dagers prøveperiode. Spar 20% med årlige pakkevalg. Kompleksitet strukturerer tre betalte premium-pakker.

Pris $ 99 / måned for pro. 299 dollar per måned for et byrå. 399 dollar / måned for en bedrift.

61. Scoop.it

Kan du måle avkastningen på investeringen (ROI) for innhold du oppretter eller kuraterer? Scoop.it går utover innholdsoppretting. Plattformen reviderer hva den antyder for å generere prediktiv innsikt. Etterfølgende innhold drar fordel av det som læres.

Scoop.it har mer enn 2,5 millioner kunder, alt fra University of San Francisco til Microsoft. Det er gratis for personlig bruk. Spar 20% med årlige pakkevalg. Betalte premium-pakker er skreddersydd for et profesjonelt merke eller for trafikk på nettstedet.

Pris: Gratis for personlig bruk. $ 11 / måned for et profesjonelt merke. $ 67 / måned for nettstedstrafikk

62. Konverter2CleanHTML

Det er praktisk å bruke en tekstbehandler som Microsoft Word for å komponere teksten du vil bruke på websider. Problemet er at du ikke bare kan klippe og lime den teksten i HTML-dokumentene dine. Det er mye irriterende usynlig kode og formatering som vil forårsake problemer på nettstedet ditt.

Convert2CleanHTML lar deg:

 • Fjern tomme avsnitt
 • Konvertere  til , til
 • Erstatt ikke-ASCII med HTML-enheter
 • Erstatt smarte sitater med ASCII-ekvivalenter
 • Innrykk med faner, ikke mellomrom
 • Bytt ut ikke-brytende rom med vanlige mellomrom

Pris: Gratis.

63. Blogg emnegenerator

Bloggverdenen skylder HubSpot en takknemlig gjeld. Det opprettet en online blogg emnegenerator det er gratis å bruke. Velg tre ord og klikk på knappen. Nettstedets algoritme gjør resten, og belønner deg med en ukes verdi av bloggtitler.

Dette gratis verktøyet er en fantastisk tidsbesparende. Det kan redusere times forskning for minutter. Du kan faktisk synes det er vanskelig å tro at dette verktøyet er gratis. Det er et annet lysende eksempel på HubSpots forpliktelse til å forbedre bransjen med markedsføringsprodukter.

eMail Management Tools

64. SaneBox

SaneBox kan hjelpe deg med å gjenvinne forstanden via e-post. Plattformen bruker algoritmer for å filtrere uviktig e-post ut av innboksen. Det som er igjen er det som betyr noe. Det fungerer med hvilken som helst e-postkonto på hvilken som helst enhet. Det er ikke programvare eller app. Den legger bare til en mappe til din eksisterende e-post.

Du får mer enn å filtrere. SaneBox tilbyr en pakke verktøy som hjelper deg med å forbedre effektiviteten til utgående e-postmeldinger. Prøv det gratis. Spar opptil 40% med en årsplan. Det er tre betalte premium-pakker. Prisingen er basert på tilleggsfunksjoner som utvider filtrering og funksjonalitet.

Pris: $ 7 / month for entry level (snack). $ 11 / month for mid-level (lunsj). $ 36 / måned for toppnivå (middag).

65. Unroll.Me

Du kan bli overrasket over hvor mye innboksen din krymper hvis du fjerner abonnementene. Det er rollen som Unroll.Me. Den tar alle abonnementene dine og kombinerer dem til en daglig e-postmelding som heter Samlingen. Du må velge når du vil at den fordøyelsen skal leveres.

Alle e-postmeldinger blir identifisert under installasjonsprosessen. Det er her du kan begynne å rydde opp. Avslutt abonnementet på det du ikke vil. Unroll.Me fjerner dem fra innboksen.

Pris: gratis.

66. Følg deretter

Bruker du e-postboksen din som en oppgaveliste? Det virker som en god ide å holde viktige e-poster oppe ved å forlate dem der du kan se dem. Alt som trengs for de fleste av oss, er imidlertid en eneste dag for nye e-poster for å skyve de viktige ut av syne. Så er de ute av tankene.

FollowUpThen er en tjeneste som sender deg påminnelser om e-post, slik at du kan arkivere dem til de er nødvendige. Prøv det med en 30-dagers gratis prøveperiode (du trenger et kredittkort). Betalte premiumpakker er priset stort sett basert på antall månedlige oppfølginger. Spar opptil 20% med en årsplan.

Pris: Gratis for begrenset bruk. $ 2 / måned for personlig produktivitet. $ 5 / måned for profesjonell produktivitet. USD 9 / måned per bruker for selskaper.

67. Sortd

Googles Gmail brukes av millioner, men ikke elsket av dem. Grensesnittet er uoversiktlig. Ikke alle er tilhenger av fanesystemet. Sortd tilbyr et annet visuelt grensesnitt som lager en serie side om side-lister. Innboksen din var ikke ment å være en oppgaveliste, men dette er en intuitiv måte å bruke den på den måten hvis du insisterer.

Sortd endrer ikke Gmail-oppsettet ditt. Det er bare en “smart hud” som endrer visningen. Dra og slipp for å prioritere lister du oppretter. Du kan til og med gi nytt navn til emnelinjer på e-post, så de gir mer mening. Sortd er gratis for alle brukere mens det er i beta.

Pris: gratis.

68. Boomerang

Skriv det nå. Send den senere. Nesten 400 000 virksomheter bruker Boomerang for å legge denne bekvemmeligheten til Gmail-kontoene sine. Bruk den til å planlegge e-postmeldinger for levering. Boomerang kan også minne deg om å følge opp en melding hvis du ikke får svar.

Det tar sanntidspresset ut av å kommunisere via e-post. Grunnplanen er gratis. Registrer deg på premiumplanen og bruk den gratis i en måned. Hvis du bestemmer deg for at du ikke liker det, fortsett å bruke den gratis basisversjonen.

Pris: Gratis for begrenset bruk. $ 4.99 / måned for personlig produktivitet og ubegrensede meldinger. $ 14.99 / måned for profesjonell produktivitet og ubegrensede meldinger. 49,99 dollar / måned for premiumtjeneste som inkluderer CRM-integrasjon.

69. Hiver

Vi har mange teknikker og verktøy for å jobbe med vår individuelle produktivitetsfaktor, men hva med teamproduktivitet og samarbeid? Vi vil, hiver er et verktøy som løser dette problemet. Den integreres med innboksen din og gjør den til et kraftig samarbeidsverktøy.

Hivers mange funksjoner som delte etiketter, delte notater, e-postpåminnelser, delt postkasse osv. Lar deg delegere oppgaver, overvåke deres status, administrere e-posten din, kommunisere med teamet ditt og mye mer.

Pris: Gratis for opptil 3 personer; starter på $ 6 per måned utover det.

Innholds kurasjonsverktøy

70. Tweetede tider

Du trenger innhold for å tiltrekke kunder. Du trenger mer innhold for å få dem tilbake. Originalt innhold er det mest effektive, men det er også det mest tidkrevende. Det beste alternativet er å samle innhold som samsvarer med ditt produkt eller din tjeneste.

De Tweetet Times er en innholdskurasjonsmotor som hjelper deg å finne innhold som appellerer til publikum. Deretter deler og publiserer det dette relevante innholdet med publikum. Nettstedet deres inneholder eksempler på innholdet det kuraterer for kundene. Prøv tjenesten gratis. Du trenger den betalte versjonen for å merke og tilpasse.

Pris: Gratis basistjeneste. $ 15 / måned for premium.

71. Fôr

Ville det ikke være bra hvis du hadde noen som samlet inn nytt innhold slik at du kunne lese det som en fordøye? Det er ideen bak Feedly, en tjeneste som samler innholdskilder. Velg din organisasjonsmetode, og del hva du oppdager på sosiale nettverk. Grensesnittet fjerner distraksjon ved å gi samme utseende til alle innholdskilder.

Få tilgang til Feedly-innholdet ditt fra hvilken som helst enhet. Gratis tjenesten gir opptil 100 innmatinger. To premium betalte nivåer gir ubegrenset feeds, søk og team samarbeid.

Pris: Gratis basistjeneste. $ 5,41 / måned for premie. $ 18 / måned per bruker for lag.

72. ContentGems

Å samle innholdsstrømmer er kanskje ikke nok. Du vil kanskje også ha hjelp til å avgjøre hva som er relevant og tidsriktig. Ta i betraktning ContentGems for dette økte nivået av bistand. ContentGems går utover aggregering ved å koble det det finner med publiseringsverktøy for sosiale medier, e-post nyhetsbrev og automatisk publisering til nettstedet ditt.

Registrer deg for en gratis konto for å overvåke et enkelt emne og opptil 10 nøkkelord. Betalte premienivåer for bedrifter og byråer gir mer dekning av emner og nøkkelord, samt integrering for automatisk publisering. Det er et rabattalternativ hvis du velger en årsplan.

Pris: Gratis basistjeneste. $ 99 / måned for bedrifter. $ 199 / måned for byråer.

73. Storify

Akkurat nå bruker noen sosiale medier for å snakke om merkevaren din. Myndighetskilder publiserer innhold som er relevant for din bransje. Vil du se det? Våre “alltid tilkoblede” kunder krever informasjon når den er publisert. Gårsdagens nyheter er for sent.

Storify gir deg verktøyene for å finne og publisere nyheter. En gratis versjon passer for amatørbloggere. Det finnes en bedriftsversjon for etablerte merker som har store team som bidrar til generering av innhold.
Pris: Gratis basistjeneste. Bedriftsprising avhenger av dine behov.

Det handler om det!

Hvilke produktivitetsverktøy bruker du for å holde deg produktiv, og hvorfor? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map