Les millors empreses de desenvolupament de botigues Shopify al Regne Unit

Premi AWA d’Excel·lència


Per què Shopify?

Els experts valoren constantment Shopify com a estàndard del programari de comerç electrònic amb què es mesuren totes les altres plataformes de comerç electrònic. Els nostres experts coincideixen que és el millor programari de comerç electrònic independent disponible. També hem escrit detalladament els avantatges i els contres d’utilitzar Shopify per llançar la vostra botiga de comerç electrònic.

Trobar un desenvolupador de Shopify

Un cop heu decidit això Shopify és definitivament per a vosaltres, el següent pas és trobar un desenvolupador per dissenyar i construir la vostra botiga en línia i potser la suporteu una vegada que funcioni. Per descomptat, podríeu fer-ho vosaltres mateixos, en aquest cas encara heu de llegir aquest article, per si de cas. A més, molts d’aquests experts de Shopify tenen excel·lents blocs plens d’informació útil.

Els millors experts en botiga al Regne Unit

Hem ajudat en aquesta selecció estudiant Shopify Experts al Regne Unit. “Shopify Expert” és una acreditació atorgada per Shopify per demostrar que la persona o empresa és un soci valorat que ha demostrat tenir un “coneixement complet i autoritari de Shopify”. Aquests experts proporcionen serveis de valor afegit que Trustify confia.

Què ofereix un Shopify Expert

Per esdevenir un expert en Shopify, les persones o empreses han de demostrar que han creat cinc botigues o més actives. Hi ha cinc categories d’experts:

 • Disseny – deu haver creat un tema des de zero per a aquestes botigues
 • Configuració – configuració bàsica de la botiga i personalització del tema per a aquestes botigues
 • Màrqueting – campanyes de màrqueting contrastades per a aquestes botigues
 • Fotografia – tenir una cartera de fotografies enfocada al producte per als clients de Shopify
 • Desenvolupament – ha creat una aplicació per a la botiga d’aplicacions o ha creat integracions personalitzades que funcionen

No n’hi ha prou que els sol·licitants de l’estat d’expert de Shopify puguin enviar exemples en cap d’aquestes categories. L’equip d’experts de Shopify revisa totes les comunicacions per assegurar-se que els treballs s’ajusten als seus estàndards. Els sol·licitants poden obtenir l’estat d’expert Shopify en una o més d’aquestes categories.

A més de tenir habilitats superiors Shopify, els experts de Shopify són responsables de proporcionar respostes ràpides a totes les consultes i de tenir comunicacions obertes i honestes amb tots els seus clients; en definitiva, ser molt professional.

Experts de botigues són ambaixadors de marca per a Shopify i el seu paper és garantir que tots els seus clients tinguin una experiència positiva i de gran valor, independentment de quins serveis comprin.

El següent pas

La vostra tasca ara és decidir quins serveis heu de comprar per posar en funcionament la vostra botiga en línia Shopify. Necessiteu disseny, configuració, màrqueting, fotografia o desenvolupament, o alguna combinació d’aquests? I potser una mica de suport una vegada que la vostra botiga estigui en acció. Cadascun dels següents experts de Shopify té els seus punts forts. Llegiu atentament l’article i visiteu els llocs web dels que us criden.

Experts de botigues al Regne Unit

Fem webs

Creem llocs web: empresa de disseny web

El nom que fem llocs web no reflecteix que aquesta empresa estigui classificada com a 1 en Shopify per dissenyar, crear i comercialitzar. La seva autoidentificació com a minorista creatiu es presenta bé al seu propi lloc web, amb exemples detallats de treballs del client, així com explicacions clares de la seva completa gamma de serveis amb preus..

We Make Webs han completat més de 370 projectes i més de 40.000 comerciants de comerç electrònic llegeixen el seu bloc d’assessorament mensual. Visiteu Realitzem llocs web, com a mínim, informació i orientació útils.

Apple Swanky

Swanky Apple: empresa de disseny web

A Swanky Apple li agrada “crear coses atractives per a la web, per a imprimir i per a dispositius mòbils”. El seu lloc web reflecteix aquest enfocament poc rellevant del seu treball, i és que un aspecte és la creació de botigues Shopify.

El focus de Swanky Apple es centra en el desenvolupament de la vostra botiga, i no necessàriament en el negoci de comerç electrònic i prefereixen dissenyar-los a mida. Tanmateix, teniu accés a altres serveis creatius que inclouen marca, cerca i màrqueting social.

inspira

Inspira: empresa de disseny web

La pàgina d’inici del lloc web d’inspira fa promeses superlatives: un treball creatiu impressionant, un desenvolupament avantguardista i un suport fanàtic. Tenen molta experiència: construeixen botigues Shopify des del 2007, saltant en vuit mesos després que el programari es publiqués al públic.

Tot i que eCommerce només és un dels quatre serveis que ofereix inspira, sí que té la seva pròpia pàgina web dedicada. Hi ha una gamma completa de serveis de comerç electrònic: disseny, codificació, màrqueting i assistència.

Vitamina Londres

Vitamina London: empresa de disseny web

Vitamin London és una agència de disseny de productes digitals que se centra en les distincions transparents entre físic i digital. eCommerce és només un dels serveis digitals que ofereix aquesta empresa.

Els exemples de clients del lloc web de Vitamina London són molt impressionants, com també són les botigues en línia enllaçades a través del lloc de revisió de Shopify. Tingueu en compte, però, que el comerç electrònic no és un servei publicitat al lloc web propi de Vitamina.

Maduixa

Maduixa: empresa de disseny web

El focus de maduixa és el comerç electrònic que es troba “fora d’aquest món”. Aquesta agència de màrqueting creatiu estarà al vostre pas amb tota la vostra experiència de Shopify. La maduixa pot configurar la vostra nova botiga o ajudar-vos a portar la botiga existent al següent nivell.

Us crearan aplicacions, inclòs un tauler de dades si Shopify no fa el que necessiteu. Si necessiteu ajuda continuada, parleu-los sobre un acord de suport personalitzat. I descarregueu la seva guia gratuïta per a comerç electrònic.

Eastside co

Empresa de disseny web co - Eastside

La companyia de Eastside. existeixen per crear botigues Shopify i en construiran centenars. Ofereixen tres nivells de preus per als seus serveis, des de petits canvis de disseny fins a disseny personalitzat complet.

La companyia de Eastside. també treballarà amb tu en SEO, màrqueting digital i mitjans de comunicació social perquè la vostra botiga es pugui trobar fàcilment en línia. Val la pena fer una ullada a si la vostra empresa forma part d’una de les seves categories: moda, menjar i beguda, llar i estil de vida.

NoirLuxe

Noir Luxe: empresa de disseny web

Noir Luxe es descriu com una agència de creació digital. El servei Shopify es troba al final d’una llarga llista d’altres serveis que se centren principalment en el disseny visual, incloent la direcció d’art i la il·lustració de moda.

I els exemples d’aquest treball són magnífics. Noir Luxe és un expert en la configuració de Shopify i ofereix serveis de gestió i de disseny; la majoria dels seus clients autogestionen els seus llocs. Mireu Noir Luxe si el vostre objectiu és aconseguir una botiga en línia visualment impressionant.

Declaració

Declaració: empresa de disseny web

Declaració es presenta a través d’un lloc web sense sentit que us ajudarà a créixer el vostre negoci de comerç electrònic mitjançant un model de negoci provat i en tres passos. Els exemples de clients que es mostren són sòlids, sense visions de gamma alta, encara que alguns estan dissenyats a mida. L’objectiu de la declaració es centra en el negoci de comerç electrònic i s’adaptarà a aquells que necessiten ajuda per a l’estratègia digital i la comercialització del seu negoci de comerç electrònic Shopify..

Belle Digital

Belle Digital: empresa de disseny web

Belle Digital crea “belles i úniques botigues de comerç electrònic a Shopify”. Creen empreses personalitzades Shopify, no només aparadors. Són experts en configuració i també col·laboraran amb tu per comercialitzar la vostra botiga.

El seu propi lloc web és visualment impressionant amb colors suaus i un enfocament suau, que es reflecteix en els exemples mostrats en el seu treball. Belle Digital identifica les categories de clients com la moda, la salut i la bellesa, la llar i l’estil de vida i els nens, i el seu lloc web té un aspecte femení.

Pistola submarina

Pistola submarina: empresa de disseny web

La icona de Underwater Pistol és un dibuix animat de superherois masculins, que els representa com a solucionadors de problemes digitals. L’origen d’aquesta empresa relaxada és treballar amb empreses creatives i això segueix sent el seu nucli central.

Estan una mica vagos sobre les seves habilitats, ja que han construït botigues de comerç electrònic “durant un temps” i han après “una mica”. Underwater Pistols construirà la vostra botiga Shopify, l’ajudarà amb el màrqueting i realitzarà la vostra redacció.

Obteniu més informació sobre les preguntes més freqüents d’experts de Shopify
aquí.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map