Els millors dissenyadors i desenvolupadors web de Shopify a l’Índia

Premi AWA d’Excel·lència


Shopify és la plataforma de programari de comerç electrònic indiscutible per una bona raó. Més de 300.000 botigues en línia el van utilitzar per generar prop de 20.000 milions de dòlars l’any passat. Shopify és tan popular que es pot passar de zero a vendre en menys d’una hora.

La facilitat d’ús no és l’únic motiu pel qual Shopify és el líder de la plataforma de comerç electrònic. S’utilitza per crear botigues en línia sofisticades que poden tenir una funcionalitat especialitzada fabulosa. Tot i això, si esteu a la vostra llista de tasques, us caldrà més d’una hora. També necessitaràs Expert de botigues per ajudar-te. Trobareu aquests gurus de Shopify a tot el món, però resulta que molts d’ells es troben a l’Índia.

Què converteix l’Índia en un lloc calent per als experts de Shopify? Pocs països tenen un percentatge tan alt d’experts tècnics. El baix cost de la vida significa que et poden cobrar menys pels seus serveis.

Què passa amb la qualitat? Això pot sorprendre. L’Índia té més empreses de desenvolupament de programari certificades ISO-9000 que cap altre país. Les normes favorables als negocis de l’Índia també faciliten la seva activitat comercial.

Vegeu una llista de desenvolupadors que us pot ajudar a treure el màxim rendiment del programari de comerç electrònic Shopify.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Les compres en línia us podrien fer servir, però encara és una activitat relativament nova. No trobareu algú amb dècades d’experiència creant llocs web impressionants de Shopify. Els principals experts aquí tenen sort si tenen un bon grapat d’anys.

Aquest és el cas de Kloc. Aquest equip basat a l’Índia crea impressionants botigues en línia que es basen en Shopify. Aprofiten totes les funcions que la plataforma ofereix. Kloc té una reputació de torns ràpids. Amb només un set de dies laborables us poden tenir en funcionament amb un lloc de comerç electrònic robust.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Aquest expert oficial de Shopify està especialitzat en el que es coneix com a “PSD to Shopify”. Feu un tall i tallaran els dissenys d’Adobe Photoshop en botigues completes de Shopify. El resultat és una botiga en línia que aprofita la funcionalitat de Shopify. No sacrificaràs mirades magnífiques.

La manera més fàcil d’apreciar la qualitat del seu treball és mirar la seva cartera de botigues Shopify. L’equip de RoyalzExpertDev també pot treballar ràpidament per integrar llistes de correu. T’ajudaran també amb les pàgines Etsy i Facebook.

Comerç de coets

Comerç de coets

Les botigues Shopify faciliten l’ajuda als vostres clients a trobar el que volen i comprar-lo. Gairebé qualsevol pot utilitzar-lo per configurar botigues en línia bàsiques. Rocket Commerce és el vostre recurs quan voleu anar més enllà de la botiga en línia bàsica.

Una ullada a la seva cartera us diu que sou qualificats i capaços. Una botiga Shopify necessita clients. Rocket eCommerce obté recents comentaris sobre l’assistència en màrqueting de Shopify. Aquest grup d’experts també ofereix un manteniment continuat dels llocs que construeixen.

Binari

Binari

Poseu a aquest equip un equip de més de 60 professionals de màrqueting digital i comerç electrònic per treballar al vostre lloc web de Shopify. Binary treballa amb empreses de qualsevol mida per crear botigues en línia que dimensionin les necessitats. Moltes empreses només se centren en el que necessita avui en dia. Aquesta empresa té una filosofia de planificació per al creixement futur.

Els clients satisfets sovint es comenten sobre l’enfocament del “3T” binari. Consideren que el personal, els processos i les comunicacions de qualitat són els tres requisits previs per tenir èxit. Binary realitza seleccions del seu equip per adaptar-se a les vostres necessitats. El resultat és una associació tant com una relació de treball.

InfoShore

InfoShore

La productivitat àgil alimenta aquesta botiga de comerç electrònic. Ells creuen que la qualitat no significa res si no es lliura a temps. InfoShore adopta un enfocament integral dels llocs de comerç electrònic. Els seus experts us dedicaran primer a una missió de recerca de fets. L’objectiu és assegurar que el que s’està construint crearà els resultats que espereu.

InfoShore porta més de deu anys. Una plantilla de més de 50 empleats a temps complet té cura d’una base de més de 100 clients globals. InfoShore us pot ajudar amb el que els agrada anomenar solucions “personalitzades”. No prendran només la plataforma Shopify i no trobaran la manera de combinar-la.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Diguem que heu fet els deures a Shopify. Vostè decideix que seria perfecte si només tingués aquesta cosa que falta. Bluetech és el Shopify Expert que us pot oferir les peces que falten. Sovint és la part mòbil de la solució. L’equip de Bluetech us pot ajudar a afegir funcions personalitzades com ara notificacions push, capacitat de sincronització d’emmagatzematge i gràfics d’analítica.

Bluetech també entén que el SEO és la base d’un èxit de la botiga en línia. Només obtindreu ajuda tècnica. Bluetech s’assegura que la vostra botiga aprofita les funcions d’optimització del motor de cerca de la plataforma.

Codi raper

Codi raper

Aquest equip amb un nom enganxós s’ha guanyat la seva reputació. Els clients són ràpids a complir l’alt nivell de comunicació i atenció al client. Code Rapper està especialitzat en ajudar-vos a configurar la vostra botiga en línia. No s’atura aquí. També treballen amb els seus clients per transformar els llocs de comerç electrònic existents. Sovint, s’actualitza a la plataforma empresarial Shopify Plus.

El disseny és tan important com la funcionalitat. Veureu la sinergia quan consulteu la cartera de Code Rapper. Molts clients tornen a Code Rapper per obtenir ajuda sobre màrqueting i SEO.

Lucent Innovació

Lucent Innovació

Lucent Innovació és un equip petit que aporta grans serveis en disseny i innovació. Més de 70 testimonis divulguen una sèrie repetida de compliments. Gira entorn del disseny, la comunicació i la resposta.

També llegireu elogis sobre l’ajuda de Lucent a la migració des d’altres plataformes líders de comerç electrònic. Tingueu-ho en compte si el nou lloc de Shopify és la destinació per a una botiga en línia existent. L’equip de Lucent Innovació també està especialitzat en aplicacions mòbils autònomes. Aquests us poden ajudar a crear productes nínxols mitjançant la plataforma Shopify.

Desenvolupadors de Tripster

Desenvolupadors de Tripster

No tots els experts de Shopify estan especialitzats en treballar amb novells. Els desenvolupadors de Tripster els proporcionen la estora de benvinguda. Aquest equip hauria de ser una de les vostres principals consideracions si no heu venut mai en línia i voleu fer servir Shopify per fer-ho. Us portaran a través dels passos de planificació, desenvolupament, implementació i operacions. Al final del procés, sereu còmode i conegut.

Les funcions de disseny gràfic i d’impressió estableixen els desenvolupadors de Tripster a part d’altres experts de Shopify. Necessiteu un logotip per a la vostra botiga en línia? Teniu previst vendre samarretes? Els desenvolupadors de Tripster us poden ajudar amb tots dos.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify és conegut per les seves magnífiques plantilles. Són magnífics fins que comenceu a introduir el vostre propi contingut. Bé, no podeu culpar a Shopify per això. Ha arribat el moment de buscar un expert en Shopify per ajudar-lo a transformar-lo en coses que vengui impressionant. Un cop d’ull ràpid al lloc d’ehop Shop Genius t’assegurarà que aquest equip estigui a l’altura de la tasca.

Et costarà una fortuna? eShop Genius promou un canvi de 10 dies per a la vostra botiga en línia completa i operativa. Obtindreu l’avantatge del seu pensament intel·ligent, a més d’ajudar-vos amb suggeriments de màrqueting experts. Comença amb una inversió de només 500 dòlars.

Hi ha un preu inesperat a pagar per fer servir Shopify, però no costarà diners. La plataforma és tan versàtil que sovint és difícil esbrinar què heu d’utilitzar o com utilitzar-la. La gent es queda lluitant per triar opcions i integracions. La indecisió retarda el llançament. Et costa.

Hi ha un valor monetari al vostre temps. El fet de suar per petits detalls difícilment sembla un bon rendiment de la vostra inversió. Un expert en Shopify a l’Índia pot aconseguir obtenir un cost mínim. Potser seria la millor inversió que podeu fer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map