Dissenyadors i desenvolupadors web de New Zeland Shopify més importants

Premi AWA d’Excel·lència


No necessiteu gaire temps perquè es parli la paràlisi en anàlisi quan mireu tot el que podeu fer Shopify. Aquesta potent plataforma de comerç electrònic és el rei indiscutible per moltes raons. El que semblen opcions interminables es troba a la part superior de la llista. Esteu segur que ho configureu oi? Fins i tot coneixeu totes les campanes i els xiulets?

Pot ser que sigui hora de trucar a un expert, Expert de botigues. Hi ha gurús de Shopify arreu del món, però molts d’ells es troben a Nova Zelanda.

Espera, què fan allà baix? Resulta que pocs països tenen una concentració més gran d’especialistes en comerç electrònic. El país gaudeix d’un entorn empresarial segur, segur i estable. Un sistema fiscal senzill que facilita el comerç mundial.

Una de les majors exportacions de Nova Zelanda és la tecnologia. El creixement rècord va contribuir prop de 10 mil milions de dòlars a l’economia l’any passat. El govern recolza la tecnologia i la innovació com a forma de fer créixer l’economia. És un entorn que fomenta el tipus de persones que es converteixen en experts de Shopify.

Continua la informació sobre una llista de desenvolupadors que et poden ajudar a treure el màxim partit de Shopify.

Tot al voltant impressionant

Plaça de butxaca

Plaça de butxaca

Aquesta agència de serveis complets us porta molt més enllà de configurar una botiga en línia Shopify. I això és important. La tecnologia sola no es ven. Necessiteu una estratègia digital que construeixi la vostra marca. Per crear consciència heu d’utilitzar els mitjans de comunicació. També heu d’integrar les xarxes socials per augmentar l’exposició. Pocket Square adopta aquest enfocament holístic de comerç electrònic.

Considereu aquesta agència una prioritat si sou una marca de moda o de vida. Tenen una cartera d’exemples bells, efectius i senzills. El portafoli mostra què podeu fer amb Shopify quan el feu fora. Seràs el beneficiari d’una magnífica botiga en línia. També tindreu una estratègia completa per tenir èxit.

Webs SPF

Webs SPF

Actualment, tot es tracta del mòbil, especialment si teniu una botiga en línia. Els dispositius mòbils llancen obstacles i limitacions a les compres en línia, fins i tot a Shopify. Els llocs web de SPF saben evitar-los.

Navegueu a través del portafoli per obtenir una idea de l’abast de les capacitats de l’agència. Els testimonis de clients recents assenyalen una solució ràpida com a especialitat. Altres indiquen que les sessions de formació i paciència ajuden a millorar la vostra experiència tècnica. Estareu a punt per executar la vostra botiga tan aviat com SPF la tingui a punt.

Firebrand

Firebrand

Aquest equip de 10 professionals treballa amb una llista internacional de clients. Entenen que no només heu de vendre productes o serveis. També estàs promocionant una marca. Quan porteu el projecte Shopify a ells, obtindreu ajuda amb la gestió de projectes, la comercialització i el SEO. No us limiten a configurar-vos. Firebrand segueix amb suport i formació. Tindreu opcions per ajudar-vos a comprendre l’impacte que té la vostra botiga en línia en les vendes.

Feu una ullada més propera a Firebrand si teniu previst incorporar l’enviament de caigudes i la venda de diversos canals a la vostra botiga Shopify. S’especialitzen en logística de tercers, aplicacions de gestió d’estoc i proveïdors de middleware.

Elemental

Elemental

No tots els Shopify Experts són exclusius de la plataforma. Poden atraure més clients oferint ajuda amb plataformes de comerç electrònic competidores. Algunes empreses, com Elemental, prefereixen especialitzar-se. Ells fan una cosa, i és així. Heu rebut la vostra salut quan aneu al seu lloc web. “Creem llocs web de comerç electrònic Shopify”, diu tota la pàgina de presentació.

Aquest focus és un avantatge tant si acabeu de començar com si voleu transformar una botiga existent. L’equip ha recollit més de 30 testimonis de clients satisfets del lloc Shopify. A diferència d’altres experts de Shopify, aquestes paraules d’elogi tenen tan sols setmanes o mesos. Tingueu en compte l’elemental si necessiteu un assistent per a líquids. Aquest és el llenguatge de codificació propietat que Shopify fa servir per alimentar la seva plataforma.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Aquesta agència amb propietat i operació 100% de Nova Zelanda es va iniciar el 2009. Un equip de més de 20 experts creatius ha ajudat a més de 1.000 empreses a connectar-se en línia. Zyber fa més que ajudar els clients a configurar i operar botigues Shopify. Creen aplicacions per millorar tota la plataforma. El Zyber El nostre filtre de producte Centenars de botigues Shopify són utilitzats per augmentar les vendes.

Zyber treballa primer per configurar el vostre lloc de Shopify, de manera que s’ajusta a les vostres pràctiques comercials. Us permet centrar-vos més en la venda i menys en la gestió de la vostra botiga en línia. Són un grup divertit i relaxat, però no us deixen enganyar. Volen dir negocis i ho aconsegueixen.

Lúcid

Lúcid

No romandreu al negoci a menys que tingueu clients satisfets. El Lucid ha ajudat la gent a configurar llocs de Shopify des del 2007. L’equip creu que la implicació des del principi defineix l’èxit. Conviden els clients a incloure’ls fins i tot en la pluja d’idees. La cartera de Lucid comparteix exemples que van des de modificacions de temes bàsics fins a dissenys personalitzats complets.

Aquest expert Shopify també està especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions personalitzades. Poseu-los en compte si necessiteu ampliar la funcionalitat de la plataforma.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify és una plataforma de programari de comerç electrònic allotjat, però no totes les parts de la vostra botiga en línia poden residir-hi. CyberWorkshop està especialitzat en ajudar-vos a integrar-vos perquè tot funcioni bé junts. Els clients els busquen per configurar funcions externes com ara correu electrònic, YouTube i Google Apps.

Si necessiteu aquests serveis, CyberWorkshop us ofereix un paquet de Google Apps for Business. Els clients anteriors diuen que CyberWorkshop acull les peticions d’altres que s’han allunyat. No és res més un compliment que un negoci repetit. Molts testimonis diuen que han donat més projectes a CyberWorkshop.

Els Gurus de màrqueting

Zeald

Zeald

Aquesta empresa de disseny complet de serveis ha desenvolupat llocs per a milers de petites i mitjanes empreses. Han estat al voltant del 2001 i són l’agència més gran d’aquest tipus a Nova Zelanda. Com a expert de Shopify, poden ajudar-vos en els aspectes de màrqueting de comerç electrònic.

Shopify té una suite creixent d’eines de màrqueting i SEO que us ajudaran a capturar clients potencials. Aquestes eines no són complicades, però són complexes. Zeald us pot ajudar a comprendre el que fan les eines i treballaran amb vosaltres per optimitzar la marca. Us heu de basar només en Shopify per a aquesta part important de la vostra botiga en línia? La resposta és que no. Zeald també pot ajudar-vos en coses com AdWords, redacció, xarxes socials, SEO i blogs.

Configuració i Tweaks

Natalie Leigh

Natalie Leigh

No tots els experts de Shopify són equips o grups. Natalie Leigh, per exemple, treballa sola. Prefereix treballar als llocs de comerç electrònic de Shopify i WordPress. Els seus llocs Shopify són senzills i elegants. No hi ha res que resulti en el camí de l’experiència de la compra.

Alguns dels clients de Natalie només volen ajudar a afinar una de les plantilles de Shopify existents. Hi fa un treball breu, i els seus honoraris són assequibles. Altres volen un lloc únic. Natalie és igual de còmoda en aquest extrem de l’espectre. La seva comprensió i paciència eliminen l’estrès de configurar i llançar una botiga en línia.

Suports responsius

Suports responsius

La configuració i el llançament no són més que el començament. Ningú ho sap millor que Dave Woodard, a Responsive Media. Ell sap que no s’acomiadarà de vostès tan aviat comencin les vendes. Descobrireu coses que cal canviar i estarà a la vostra disposició per assegurar-vos que s’ha fet.

Al llarg del camí, podríeu descobrir que necessiteu serveis fora de l’àmbit del vostre projecte original. Dave també hi serà per ajudar-los. Els testimonis parlen de l’ajuda de Dave amb coses com el disseny de fulletons i fins i tot portades de llibres. El seu coneixement sobre Shopify us proporciona respostes ràpides i solucions innovadores.

Sovint, la gent compara Shopify amb la ràdio fantàstica del seu cotxe nou. Saben que pot fer molt més que tocar música, però, qui té temps per esbrinar-ho? Per descomptat, només podríeu llegir el manual de funcionament. Però, fins i tot, potser no esbrineu com utilitzar-lo.

No estem segurs de si hi ha gent que es guanya la vida per ajudar-vos a comprendre com podeu utilitzar totes les funcions del vostre cotxe de ràdio. Sabem que hi ha molts experts disponibles per fer-ho a la vostra botiga Shopify.

Alguns dels millors negocis se situen a la zona de baix a Nova Zelanda. Us poden ajudar a treure el màxim profit de Shopify, ja sigui una botiga gran des de zero o només alguns senzills retocs. Es gasten bé els diners.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map