Dissenyadors i desenvolupadors de plataformes de comerç electrònic Top East Coast Shopify

Premi AWA d’Excel·lència


Whoa, Shopify, mai ets una plataforma potent! Gràcies a la seva interfície fàcil i intuïtiva, gairebé qualsevol pot convertir una botiga en línia ho-hum en una bellesa sofisticada. No hi ha res de tu que no sigui perfecte? Bé, sí, n’hi ha.

Podeu fer tant que les vostres opcions poden esdevenir aclaparadores. Vostè permet modificar-se a gairebé qualsevol grau. És impressionant, però algú que sap el que fan. Però, per descomptat, sou Shopify. Penses en tot.

Cueu el Experts de botigues. Aquests gurús de Shopify viuen i treballen a tot el món, de manera que és fàcil trobar-ne un a prop. A continuació, es mostra una llista de desenvolupadors recomanats a la costa est. Ells estan al costat per ajudar-vos a treure el màxim profit de Shopify.

Continua la informació sobre una llista de desenvolupadors que et poden ajudar a treure el màxim partit de Shopify.

Estem notats

Estem notats

Aquest equip sap el que es necessita per crear la botiga Shopify Plus des de la base. Això si acabeu de començar. Ja teniu una botiga Shopify? Han executat una auditoria. Es miraran sota la caputxa i recomanen millores que milloren la vostra botiga en línia. Doneu-li a aquest Shopify Expert una atenció addicional si voleu el mateix. Passaran el temps per assegurar-se que tots estan a la mateixa pàgina. Passareu temps junts per revisar i discutir mapes de lloc, diagrames de flux i fotogrames.

Aquest expert Shopify també és un especialista d’AdWords. Poden crear campanyes d’AdWords efectives que impulsin el trànsit al lloc web de Shopify. També us ajudaran amb el SEO per augmentar la vostra classificació de Shopify amb el pas del temps.

Comandament C

Comandament C

Fins i tot esteu segur que Shopify és adequat per a vosaltres? Aquest equip pren el que en diuen un enfocament “en forma primera”. Han estat treballant amb la plataforma Shopify des que es va introduir el 2006. Han afegit ajuda amb Shopify Plus el 2014.

Comandament C és el Shopify Expert adequat per a vosaltres? Prefereixen treballar amb clients amb entre 1 i 10 milions de dòlars en vendes anuals. També necessitareu un fort nivell de suport a la gestió de projectes quan arribeu a aquest nivell. L’equip sobresurt en aquesta àrea. També us ajudaran a donar-vos compte a l’argot tècnic que envolta el comerç electrònic.

Genoma

Genoma

Ja sabeu que heu trobat alguna cosa especial en el moment en què accediu a la pàgina principal del lloc web de Genome. L’estil i el disseny són components crucials d’una botiga en línia. No han guanyat premis per la seva tasca de disseny. El blog Shopify Partners va donar a Genome una Menció d’honor al millor disseny de eCommerce Design 2016 pel seu treball, Mpowerd. Necessiteu cap més incitació per comprovar-los? Frank Sinatra Enterprises va escollir Genome per dissenyar i construir el seu lloc web.

El genoma també és una incubadora d’inici. Us agradarà treballar amb ells si voleu apropar-vos a la vostra botiga en línia amb aquesta filosofia.

Simplista

Simplista

Aquest equip de la Costa Est ha construït més de 550 botigues impulsades per Shopify i Shopify Plus. Les botigues han venut més de 3 milions de productes, amb més de 70 milions de dòlars en vendes. Voleu més motius per consultar aquest Shopify Expert?

Simplistic és un grup de servei complet. Us poden ajudar a modificar la plataforma Shopify per crear una experiència de compra única que funcioni en dispositius d’escriptori i dispositius mòbils. Simplistic ha aconseguit la reputació de crear botigues flash que gestionin comerç electrònic per a empreses presentades a la televisió de xarxa. Aquestes botigues en línia gestionen i compleixen milers de simultanis i controlen les vendes en temps real.

Barril de Nova York

Barril de Nova York

Les marques reconegueu la feina amb Barrel NY per crear les seves històries de Shopify. És important per dos motius. El primer és evident. Valida que aquest Shopify Expert té una reputació esterlina. La segona raó no és tan evident, però és tan rellevant. Us mostra que Shopify és la plataforma que gestiona marques famoses com KIND Snacks.

És una organització sense ànim de lucre? Barrel NY vol saber de vosaltres. Doneen més de 500 hores cada any per ajudar els sense ànim de lucre amb allò que anomenen “Subvencions de barril”. Us ajudaran a transformar Shopify perquè el pugueu fer servir per fer donacions.

Verbal + Visual

Verbal + Visual

Existeixen regulacions o obstacles que tinguin la forma de vendre el vostre producte o servei? L’equip de Verbal + Visual us pot ajudar a saltar per sobre d’ells. Són experts en l’augment de les vendes en línia automatitzant els processos que sovint causen carros de compra abandonats.

Aquí teniu un exemple. Un dels seus clients recents va ser una botiga de vins en línia. Verbal + Visual els va ajudar amb una manera única de gestionar el repte de verificació d’edat requerit. La botiga va veure un ROI 100% en només 4 mesos. La taxa de conversió va augmentar un 25% i la taxa de rebot un 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Les botigues en línia que venen productes de luxe presenten un conjunt únic de reptes. Pregunteu a l’actriu Gwyneth Paltrow. Volia iniciar una botiga en línia que ven els productes i serveis de luxe que ha descobert. Paltrow es va dirigir a Lemonade NY per obtenir ajuda. La seva botiga en línia ofereix una àmplia gamma de productes que van des d’articles de cura de la pell orgànica fins a auriculars.

No deixeu que el senzill lloc web de l’equip t’enganyi. No són generosos amb detalls sobre com treballen amb vosaltres. És perquè no hi ha un enfoc “de tallador de galetes” a les solucions que aportaran a la vostra botiga Shopify. No tinguis por. Acabaràs amb una botiga que experimenta amb sofisticació.

Espurna de creixement

Espurna de creixement

Aquest expert de Shopify, amb seu a Boston, té una reputació per dissenyar i crear botigues en línia que generin la conversió de clients. Creuen que la vostra botiga ha de ser una eina de màrqueting, així com una eina de venda. Growth Spark utilitza un enfocament centrat en els resultats. Combina campanyes de màrqueting web que condueixen al trànsit i creixement orientat a les conversions.

L’agència de disseny premiat identifica i executa només els elements que produeixen resultats ràpids i impacte positiu. Lançareu la botiga Shopify més ràpid del que creieu que era possible. A partir d’aquí, et donen suport fent un seguiment dels resultats i construint les àrees que mostren un creixement més prometedor.

Comerç sense restriccions

Comerç sense restriccions

Venen de Massachusetts. La seva especialitat són les aplicacions de comerç mòbil per iPhone, iPad i Android per a botigues en línia. El comerç no vinculat us ajuda a oferir una rica experiència de comerç mòbil. Augmentarà l’acció i la conversió dels clients. Comprometeu aquest equip si voleu integrar la missatgeria push, de manera que els clients vegin les vostres últimes ofertes.

Les compres en línia s’han convertit en una experiència mòbil. La llista de clients de Unbound Commerce es llegeix com a “qui és qui” de marques populars. Inclou empreses com Sears, Carnestoltes de sabates, Miller Beer i Rockport. El comerç no vinculat es prendrà tot de les mans. Dissenyaran, crearan i mantindran la vostra botiga en línia. Seieu i relaxeu-vos.

Mark Henderson

Mark Henderson

Aquest expert de Shopify adopta un plantejament de paquets per a la creació de botigues Shopify. Esteu buscant una configuració bàsica? Mark s’ocuparà d’això, inclosos els tipus de lletra, els colors de l’accent i la imatge o logotip de la capçalera. Vostè necessitarà la vostra configuració fiscal i d’enviament. Això també està inclòs.

Necessiteu ajuda més avançada? Inicieu el procés amb un dipòsit pla i pagueu mentre aneu. Mark pot personalitzar qualsevol tema de Shopify i integrar les aplicacions que necessiteu. S’ofereixen serveis de disseny i configuració, de manera que sempre teniu el control del pressupost. Mark va desenvolupar una popular app anomenada Shopify Paga el que desitgi. Va ajudar a un dels seus clients a recaptar més d’1,4 milions de dòlars per causes socials.

1 Agència Digital

1 Agència Digital

Són una agència de servei complet, però remarquen que el 99% dels projectes que duen a terme estan orientats al comerç electrònic. El seu conseller delegat ha estat involucrat en el disseny, desenvolupament i comercialització de llocs web de comerç electrònic des de 1999. Ha ajudat a trobar startups de comerç electrònic multimilionari de diversos milions de dòlars. Obté el benefici de la seva tremenda experiència en el sector.

1 L’Agència Digital creu que el disseny d’una tenda en línia amb èxit és un procés de reducció. Hauria d’eliminar els retards i la confusió. Ells treballaran amb tu des del primer moment o et poden ajudar amb un redisseny. Els títols ajustats no els espanteu. Ells us oferiran un llançament fins a un 80% més ràpid quan comenceu amb una de les plantilles premium preparades per a Shopify.

Disseny de Bold

Disseny de Bold

Més de 20 clients satisfets han aprofitat per deixar testimonis de Shopify Expert Wim Tubbax. Molts d’aquests clients parlen del profund nivell de col·laboració que es produeix durant el procés de disseny. El màrqueting és integral de la eCommerce. Wim també us ajudarà amb les vostres campanyes de butlletins.

L’atenció al detall és un altre tema recurrent que trobareu. Els clients assenyalen que s’estén tant a la tecnologia com al disseny. Es beneficia de les bones operacions. Els vostres clients aprofiten la millor experiència de compra. Doneu una ullada a la cartera i veureu per què aquest Shopify Expert rep unes recomanacions tan fantàstiques.

ICEE Social

ICEE Social

Descuideu els aspectes de les xarxes socials d’una botiga en línia al vostre propi perill. ICEE Social creu que és tan important que l’han convertit en una especialitat. Consulteu el bloc del seu lloc web. Els encanta parlar de com es pot utilitzar la plataforma Shopify per crear botigues exclusives.

Per exemple, aprendreu que Es preveu que el mercat B2B creixi fins a 6,7 ​​bilions de dòlars en el valor de la mercaderia bruta fins al 2020. ICEE Social està a punt per mostrar-vos com podeu dissenyar una botiga majorista per capturar una part d’aquest flux d’ingressos. Shopify també ofereix una potent eina per mostrar les marques amb les que associeu. Un altre article del bloc parla sobre com podeu configurar la pàgina d’una marca amb Shopify.

TVP Industries

TVP Industries

Aquesta agència de la ciutat de Nova York creu que la vostra botiga de comerç electrònic dedicat és la millor solució i que Shopify no es pot colpejar. És d’estranyar que siguin un expert en Shopify? Espereu els serveis habituals que ofereixen d’altres, però prepareu-vos per sorprendre’t amb algunes addicions inesperades.

TVP Industries té accés a més de 600.000 opcions de mercaderia premium. Si cap d’aquests productes de marca funciona per a vosaltres, el poden fabricar a mida. Aquesta és la primera part del procés. També necessiteu solucions de compliment. TVP Industries crearà un pla estratègic de distribució, realització i enviament per mantenir les mercaderies fluïdes. Fins i tot poden atendre les necessitats d’atenció al client.

Minion Fabricat

Minion Fabricat

“Només digueu-nos el que voleu” és una cosa que no escoltareu mai a aquest Shopify Expert. Agraireu el seu enfocament estratègic. Comença amb una investigació intensiva. El resultat és un document detallat de requisits tècnics i característiques. L’assegurament de la qualitat i les proves de rendiment estan en marxa molt abans que no es vegi la botiga en línia. La resposta i la configuració continuen després del llançament.

Gairebé 90 clients han deixat testimonis de Minion Made. Es tracta d’un efecte important. A la meitat es parla de com Minion Made va aconseguir crear màgia a partir d’una idea vaga. L’altra meitat elogia Minion Made per integrar sol·licituds específiques que poden semblar que van més enllà del que pot fer Shopify.

Immediatament

Immediatament

La majoria de projectes de Shopify són de tres tipus. És una configuració bàsica, una migració o una personalització. Aquest expert Shopify es troba a Chicago. En realitat no es tracta d’una adreça de Costa de l’Est, però de seguida val la pena considerar-la. Us poden ajudar en qualsevol d’aquests 3.

Si tot el que necessiteu és una configuració bàsica, Immediatament us podreu posar en marxa fins a tres dies. Si busqueu una migració de botiga, Socialmediat immediatament us mostrarà el rendiment de la inversió passant a una botiga Shopify o Shopify Plus. Esteu buscant un lloc de comerç electrònic sofisticat i personalitzat? L’equip us pot portar de planificar el llançament d’aquí a dues setmanes.

Enginyós

Enginyós

Tothom posa el seu millor treball a la cartera. És un bon lloc per començar. Cavar més profund. Mireu què han de dir els altres sobre el treball amb ells. En el cas d’aquest expert en Shopify, podreu llegir alguns exemples sorprenents d’anar més enllà de la trucada.

Un client escriu sobre com Witty va crear un vídeo detallat que mostra el que van canviar en el tema de Shopify i el codi HTML de cada secció de la pàgina. El vídeo els va resultar molt valuós en la creació de pàgines de producte noves. Un altre client de Witty explica una història similar. No tenien experiència de codificació, però volien funcions específiques. Witty la va configurar i després va crear un vídeo pas a pas que s’utilitza per crear la botiga en línia.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin és una mare a temps complet i Shopify Expert. Té una experiència en el màrqueting amb una gran atenció a la moda i a les xarxes socials. La majoria dels seus principis de disseny provenen de preferències personals. Llegiu el seu bloc per tenir una millor idea del que la condueix i què impulsarà el disseny del vostre lloc. Aquí teniu dos exemples.

Us donarà les cinc raons per les quals els clients no finalitzen la facturació i explica com treballarà amb vosaltres per posar les solucions Shopify a lloc. El SEO amb Shopify és un procés automatitzat, però hi ha maneres de millorar. Hi ha una sèrie de publicacions de blocs on Kaitlin detalla com optimitzar el vostre SEO mitjançant les eines integrades de Shopify.

Ben construït

Ben construït

Estan aproximadament a l’oest del que puguis arribar i encara es considerarà Costa de l’Est. Aquest expert de botigues d’Atlanta us donarà a l’abast els vostres tallats de disseny. També us impressionarà amb la profunditat que us permetran assegurar-se que tots els detalls de la vostra botiga Shopify funcionen per als clients. Et trobarà difícil trobar algú que caigui en les males herbes per a una cosa tan senzilla com la seva relliscades per empaquetar.

L’equip de Nicely Build té una reputació de treballar ràpidament perquè la seva botiga Shopify funcioni i funcioni. Les sol·licituds de funcions personalitzades no les reduiran. La funcionalitat condueix el procés de vendes, però no hauria d’entrar en la forma de la vostra marca. Aquest expert Shopify manté l’equilibri perfecte.

Tens una opció. Podeu centrar-vos en l’execució d’un lloc web de comerç electrònic o podeu esforçar-vos a vendre amb un lloc web de comerç electrònic. Què us posarà diners a la butxaca? La bona notícia és que podeu associar-vos amb un Shopify Expert per optimitzar la vostra botiga en línia. Feu que es preocupin de tots els detalls. Et deixa lliure trobar la millor barreja de productes que agradin als teus visitants.

Alguns dels millors negocis fan la seva casa a la costa est. Us ajudaran a treure el màxim profit de Shopify. Estarà satisfet amb el rendiment de la inversió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map