24 dels millors llocs web per descarregar llibres electrònics gratuïts

Si sou un llibre de llibres antics de l’escola que s’ha convertit en digital, és probable que gaudiu de la comoditat de tenir els vostres llibres allà on aneu. Tant si llegiu al dispositiu mòbil com si utilitzeu un lector d’eBooks, com ara el Kindle d’Amazon, la compra dels llibres que us interessa llegir ha esdevingut senzilla.


Tanmateix, no estaria bé que poguessis descarregar el llibre de forma gratuïta i portar-lo amb tu? Bé, endevineu què? Hi ha diversos recursos legals gratuïts a Internet on es poden obtenir llibres sense gastar ni un centèric. Aquests llocs no només són 100 per cent gratuïts, sinó que també ofereixen una gran selecció de llibres per triar, independentment del gènere que prefereixi.

Llavors, esteu buscant la vostra propera gran lectura? O ja teniu en compte un llibre o un autor determinat? De qualsevol forma, ajudeu-vos; Hem creat una llista dels 25 millors llocs web (en cap ordre específic) on podeu trobar i descarregar una gran quantitat de llibres electrònics totalment gratuïts.

1. Projecte Gutenberg

La majoria de la gent ja n’ha sentit a parlar Projecte Gutenberg ja que és probablement una de les biblioteques digitals més antigues disponibles. Els voluntaris gestionen el lloc, i inclou més de 50.000 llibres electrònics gratuïts per a la seva descàrrega. Estan disponibles en nombrosos formats, des de l’Pub fins a l’aprenentatge amigable fins al text senzill. També té una selecció d’audiollibres que s’adrecen a tot tipus de lectors, que van des dels que els voluntaris llegeixen en veu alta fins als que un ordinador llegeix.

No obstant això, el lloc pot confondre una mica perquè els llibres electrònics nidifiquen darrere de diverses capes de navegació. Però tot i així, potser segueix sent un dels recursos gratuïts més complets per als llibres electrònics en línia.

2. Biblioteca oberta

Biblioteca Oberta compta amb una gran selecció d’eBooks per triar, amb més de 3 milions d’eBooks gratuïts disponibles per a la seva descàrrega. Podeu crear les vostres pròpies llistes d’eBooks, que també puguin veure altres persones i trobar fàcilment llibres electrònics sobre el vostre tema d’interès amb la seva útil eina de cerca de temes. El lloc us permet llegir llibres electrònics en línia al vostre navegador o podeu descarregar-los i llegir-los en qualsevol dispositiu.

Com que la biblioteca digital és un projecte en línia obert, permet als usuaris contribuir afegint llibres electrònics. També podeu cercar llibres electrònics per matèries, títols i autor a la barra de cerca. Tanmateix, la característica més interessant d’aquest lloc és que us ajuda a trobar els llibres electrònics que vulgueu en una biblioteca pública, de manera que podeu obtenir una còpia impresa fàcilment.

3. Biblioteca gratuïta Baen

Biblioteca Gratuïta Baen és un lloc que es centra principalment en l’escriptura de fantasia i ciència ficció. Molts de la seva botiga de llibres electrònics són coneguts pels seus preus raonables i per les funcions pròpies del consum, per exemple, no hi ha cap DRM. Els usuaris poden copiar llibres electrònics en altres dispositius sense cap tipus de restricció. L’editorial nord-americana compta amb una gran selecció d’escriptors de renom, entre ells, Michael A. Stackpole, Lois McMaster i John Scalzi, entre d’altres. Tot i així, es tracta d’obres d’escriptors menys famosos que principalment trobareu disponibles per descarregar-los a la secció gratuïta d’aquest lloc.

Una cosa interessant del lloc és que tot el seu catàleg passa per l’edició professional abans que estigui disponible al lloc. Així doncs, qualsevol que sigui l’eBook que escolliu, assegureu-vos que l’escriptura sigui de la màxima qualitat possible. A més, si la ciència-ficció militar és el vostre gènere, la Biblioteca Baen Free és un lloc que no us haureu de perdre!

4. eBooks gratuïts

El nom convenient Llibres electrònics gratuïts és un altre gran lloc on podeu descarregar els llibres electrònics de forma gratuïta. De fet, fins i tot us podeu inscriure per obtenir llibres electrònics gratuïts per a tota la vida. Tant si us agrada el drama, el romanç, la ficció, la ciència-ficció o el misteri, segur que trobareu alguna cosa interessant aquí; la biblioteca del lloc allotja milers de llibres electrònics de diferents gèneres.

Per facilitar-vos les coses, el lloc web enumera els 10 primers llibres electrònics de cada categoria. No només això, sinó que també podeu passar per valoracions i ressenyes de cada llibre electrònic. Tot això us ajudarà a obtenir una perspectiva atractiva del que estan llegint els altres usuaris. O només en podríeu agafar i veure per si mateix. Un viatge cap a allò desconegut és sempre emocionant!

5. Google Llibres

Google Llibres és útil per escapar a través de revistes i llibres digitals, però sabíeu que el servei també us permet descarregar llibres electrònics? Tot i que hi ha milions de títols disponibles per a la compra, també podeu navegar i descarregar-ho tot, des de llibres electrònics contemporanis fins a clàssics, des del lloc. Secció de llibres gratuïts.

La funció de visualització prèvia del lloc és particularment interessant perquè us dóna una gran visió als darrers llibres electrònics del mercat. I això pot resultar útil per descobrir la propera gran troballa de les seves botigues. Tant si voleu comprar llibres electrònics com per descarregar-los gratuïtament, Google Books és un lloc ideal per a tot tipus de lectors.

6. 2020ok

2020ok és un lloc ideal per trobar llibres electrònics, però el disseny del lloc web és un desavantatge enorme. Està arraconada, de manera que de vegades pot trigar molt a trobar el llibre electrònic que us interessa llegir. El lloc, però, té llibres electrònics sobre diversos temes, com ara història, dret, medicina, negocis i inversions, així com arts i fotografia.

També podeu trobar nombrosos llibres electrònics d’informàtica i d’Internet. I si penseu que tot això, hi ha milers de llibres electrònics sobre religió i espiritualitat. Llavors, busqueu un llibre electrònic en concret? Dirigiu-vos a aquest lloc; cobreix gairebé tots els temes.

7. Llibres d’alimentació

Llibres d’informació és un lloc atractiu que funciona tan bé en dispositius mòbils com en els més grans. Això us resulta fàcil d’utilitzar si llegiu a la tauleta o al telèfon intel·ligent i us estalviaran els problemes per descarregar llibres electrònics al vostre PC. Tot i que el lloc té una gamma de llibres electrònics disponibles per a la venda, també ofereix dues seccions gratuïtes.

La secció de domini públic té milers de llibres electrònics gratuïts per descarregar. I a la secció de llibres originals, trobareu llibres electrònics gratuïts en gran part autoeditats, que us permetran descobrir nous autors i les seves obres mestres. La col·lecció d’aquest lloc està organitzada, la qual cosa suposa un enorme avantatge!

8. Molts llibres

Molts llibres Es basa en el projecte Gutenberg i ofereix molts dels mateixos títols. El disseny, però, és més agradable i la funció de cerca és relativament més senzilla d’utilitzar. El que és més interessant és que, a diferència d’altres llocs d’eBooks gratuïts, els usuaris poden descarregar llibres electrònics en el format desitjat. Inclouen opcions com ara PDF, eReader, HTML i molt més. El lloc també està actiu a Facebook, on actualitza regularment les notícies sobre els darrers llibres electrònics.

9. FreeBookSpot

Un altre lloc de llibre electrònic gratuït, FreeBookSpot, que abasta 90 categories, té milers de llibres electrònics per descarregar. El lloc actua més com una base de dades; enllaçarà amb eBooks gratuïts oferts en altres llocs. Podeu trobar llibres electrònics relacionats amb la programació, ciència, ficció, arts, escacs i biologia, entre altres temes. Hi ha audiollibres si preferiu escoltar la lectura. Trobar un llibre electrònic particular és fàcil, gràcies a la funció de cerca avançada del lloc.

10. GetFreeEbooks

GetFreeEbooks té més de 100 categories per triar, assegurant-se que hi hagi alguna cosa per a tots els lectors. Des de la literatura clàssica fins a l’enginyeria fins a llibres sobre extraterrestres, el lloc ho té tot cobert. Els autors també poden enviar les seves pròpies obres en aquest lloc i els lectors poden descarregar-les gratuïtament. El lloc està ben dissenyat, per la qual cosa és fàcil d’utilitzar. Per no oblidar, amb una presència activa de les xarxes socials, podeu seguir-los al seu torn Pàgina de Facebook per obtenir les darreres actualitzacions.

11. Directori de llibres electrònics

Directori de llibres electrònics és un lloc de llibre electrònic gratuït que ofereix una llista cada vegada més gran de notes de conferències, llibres electrònics i documents descarregables. Actualment, el lloc compta amb més de 9.400 llibres electrònics per triar, abastant 666 categories. Les 20 principals seccions mostren els llibres electrònics més populars (i vistos) de la gran comunitat de lectors, mentre que a la nova secció, trobareu les darreres addicions al directori. Els autors també poden enviar i promoure els seus propis llibres electrònics.

12. Centers de Zeros

Si sou un usuari Kindle, Cent ceros us convindrà. El lloc inclou una col·lecció de bestsellers de Kindle, que es poden descarregar gratuïtament. Els llibres electrònics gratuïts que s’ofereixen aquí abasten un ventall de categories, des d’arts a ficció fins a psicologia i molts altres temes. Tanmateix, per descarregar i llegir aquests llibres electrònics a la tauleta, telèfon intel·ligent o ordinador, heu d’utilitzar-la Aplicació de lector Kindle. No et preocupis, però l’aplicació és gratuïta.

13. Llibres d’informàtica lliure

Com el seu nom indica, Llibres d’informàtica lliure ofereix una gran col·lecció de llibres electrònics gratuïts relacionats amb els ordinadors. També podeu trobar llibres electrònics tècnics, matemàtics i d’enginyeria, així com alguns tutorials pràctics i notes de conferències. Tot i que el lloc és bàsic pel que fa al disseny, els temes estan ben categoritzats, cosa que facilita als usuaris trobar allò que volen. El lloc inclou 13 categories principals i més de 200 subcategories.

14. Llibreria

Esteu buscant un llibre d’empresa o un llibre de text en concret? Aleshores, no busqueu més Llibrero! El lloc té més de 1.000 llibres electrònics disponibles per a la seva descàrrega, que inclouen diversos temes. Si bé els llibres de text són gratuïts, hi ha plans premium per accedir als llibres electrònics relacionats amb les empreses. Però podeu obtenir una prova gratuïta de 30 dies durant la qual podreu accedir a la majoria d’ells.

15. eBookLobby

eBookLobby compta amb una gran col·lecció de llibres electrònics gratuïts, que van des de l’educació, el negoci, la informàtica i l’art. Tot i que la col·lecció no és tan gran com s’esperaria, el lloc compensa el dèficit per la qualitat dels llibres electrònics que es poden descarregar. Podeu trobar totes les categories enumerades al lloc web, amb els números més alts puntuats per la categoria d’ordinadors i Internet. El lloc també inclou una llista dels 10 llibres electrònics més vistos, que us proporciona una millor perspectiva de la lectura dels altres usuaris.

16. eBook3000

Bé, aquest és un nom interessant, no és així? eBook3000 és un altre lloc que ofereix milers de llibres electrònics gratuïts per a la seva descàrrega. Hi ha llibres electrònics d’una varietat de categories, que garanteix que hi hagi alguna cosa per a tothom. De l’arquitectura als esports als jocs, el lloc ho té tot. Les capacitats de cerca són encomiables; proporcionen resultats precisos rellevants per a les paraules clau que introduïu. A més, per facilitar les coses, el lloc enumera de manera destacada els llibres electrònics més populars.

17. KnowFree

KnowFree és un portal web que permet als usuaris intercanviar vídeos, informes, revistes, llibres blancs i llibres electrònics per a propòsits d’auto-pràctica i educació. Aquests materials són gratuïts per a professionals que es posin en pràctica. Hi ha llibres electrònics disponibles per a diverses categories, com ara empreses, multimèdia, enginyeria, educació, tecnologia, desenvolupament web i molt més. El lloc s’actualitza diàriament amb centenars de llibres electrònics gratuïts, de manera que estigueu segurs que podreu trobar el que busqueu!

18. Scribd

La biblioteca digital més gran del món, Scribd permet als lectors descobrir nous llibres electrònics, còmics, llibres d’àudio i molt més. El lloc acull més d’un milió de llibres electrònics. Si bé haureu de pagar una quota d’abonament per accedir-hi, podeu utilitzar la prova gratuïta de 14 dies al vostre avantatge.

19. Arxiu d’Internet

Una biblioteca sense ànim de lucre, Arxiu d’Internet és la llar de milions de programes, música, vídeos i pel·lícules gratuïtes, així com llibres electrònics. Podeu trobar llibres electrònics en diversos formats i idiomes en aquest lloc. De fet, és una de les millors fonts disponibles per als llibres electrònics històrics i acadèmics.
Altres llocs web electrònics gratuïts que heu de provar!

20. Llibre-bot

Llibre-bot té més de 14.000 llibres electrònics gratuïts. S’inclouen alguns dels més famosos, així com obres d’escriptors menys coneguts.

21. eBook Junkie

eBook Junkie ofereix als lectors diversos llibres electrònics gratuïts, que inclouen diverses categories per a la seva descàrrega.

22. Planet eBook

Inici de llibres electrònics relacionats amb la literatura clàssica, EBook del planeta disposa de més de 80 clàssics de fulla perenne disponibles per a la seva descàrrega.

23. Centre de llibres gratuït

Centre de llibres gratuït és un lloc que ofereix milers d’enllaços per a llibres electrònics relacionats amb ordinadors, inclosos temes com la programació, la creació de xarxes i molt més.

24. El eBook Directory

Esteu buscant llibres electrònics d’alta qualitat? El directori de llibres electrònics és el lloc! Els usuaris poden accedir a milers d’eBooks navegant per diverses categories o utilitzant el quadre de cerca.

I amb això, gent, la nostra llista arriba al final. Esperem que aquesta llista us hagi permès descobrir alguns llocs web fantàstics per descarregar llibres electrònics gratuïts. Hi ha algun lloc que utilitzeu? Informeu-ho al quadre de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map