15 millors plataformes de blocs per crear el vostre nou bloc

Malgrat els crits continus que els blocs estan morint a poc a poc de la mà de nous mètodes de comunicació com els mitjans socials, encara hi ha un munt de persones que volen iniciar els seus propis blocs o canviar a una millor plataforma a Internet.


De fet, no podia haver-hi un moment millor per fer un blog que ara! Igual que un bon correu electrònic antic, els blocs són vius i bé. El seu estat com a una de les activitats en línia més populars no ha canviat tot i que els fets han disminuït la visió que els dies del bloc estan numerats. Així, doncs, es pot dir que els blocs, d’una forma o d’una altra, no vagin enlloc durant molt de temps.

Tanmateix, quina plataforma de blogs heu d’utilitzar? Amb molts serveis disponibles avui en dia per ajudar-vos a iniciar i gestionar el vostre propi bloc, pot ser bastant desconcertant triar la plataforma que us sigui perfecta. No et preocupis, però; a continuació, enumerem (en cap ordre específic) 15 de les millors plataformes de blogs:

1. Fantasma

Si ets minimalista, el fantasma es fa realitat. Amb una interfície clara i neta, només podeu entrar i començar a escriure a qualsevol dispositiu que utilitzeu. Tanmateix, això no significa necessàriament que la plataforma no sigui potent. Té tot un mercat amb temes espectaculars per al vostre bloc i una gran varietat d’eines de col·laboració en equip.

La característica de sintaxi de Markdown de pantalla dividida és especialment interessant. Elimina la necessitat de saltar enrere i endavant contínuament a diferència de moltes altres plataformes que hi ha. Si teniu el vostre propi servidor, podeu allotjar el vostre bloc de forma gratuïta. Tanmateix, si no, els plans comencen a partir de 8 dòlars al mes i fins a 200 dòlars al mes.

2. MarketPress

Typepad
Una de les primeres plataformes de blocs a Internet, Typepad ja fa més d’una dècada que hi ha aproximadament. Si voleu configurar un bonic bloc, sense el cap per gestionar la codificació, l’allotjament o qualsevol altra cosa tècnica, aquesta plataforma és només per a vosaltres. Però si us agrada la programació, podeu personalitzar el CSS segons els vostres gustos.

Podeu escriure publicacions fàcilment al dispositiu mòbil, a l’escriptori i fins i tot a través de correus electrònics. D’altra banda, també podeu unir-vos al seu programa d’afiliació o publicar anuncis per obtenir ingressos al vostre bloc, cosa que la majoria de les altres plataformes de blogs no ofereixen. Si necessiteu ajuda pel camí, el vostre gran equip d’atenció al client us ha cobert. Els plans comencen a tenir un preu raonable de 8,95 dòlars al mes.

3. WordPress

No és cap secret: WordPress és la plataforma de blocs més popular al món actual. WordPress només potencia al voltant del 25 per cent dels llocs del World Wide Web. A més, més del 48 per cent dels llocs més populars utilitzen WordPress com a sistema de gestió de continguts. Heu d’admetre que es tracta d’uns números força impressionants!

Amb aquesta plataforma és molt fàcil escriure, publicar i gestionar el contingut. També podeu personalitzar el vostre bloc amb diversos temes editables i milers de plugins que us permeten fer gairebé qualsevol cosa. Hi ha dues versions de WordPress que podeu triar, i cadascuna ofereix una cosa diferent:

WordPress.org: és gratuït d’utilitzar i us permet allotjar el vostre propi bloc.
WordPress.com: és gratuït per a blocs bàsics, però si busqueu alguna cosa més que això, els plans premium comencen a partir de 99 dòlars l’any.

4. Àncora

Una plataforma de blocs súper senzilla, Anchor, també és una de les més ràpides. Per començar a utilitzar la plataforma, descarregueu-la i instal·leu-la al vostre servidor. El programa és lleuger, de manera que l’espai sens dubte no és cap problema. És ideal per a bloggers avançats, ja que cal conèixer Markdown i HTML per fer un ús òptim de la plataforma.

També podeu trobar algunes funcions arrossegadores i que us resultin útils. Permet afegir informació, especialment imatges, sense molèsties. Anchor també té una enorme comunitat de codi obert a GitHub, els membres de la qual comparteixen activament els seus treballs per ajudar els altres. Podeu descarregar la plataforma gratuïtament, però també podeu donar 5 dòlars si teniu un humor generós.

5. Postach.io

Alguna vegada heu utilitzat Evernote? Si us agrada el que ofereix l’àrea de treball digital, és probable que sentiu la mateixa manera sobre Postach.io. La plataforma funciona perfectament amb el vostre flux de treball a Evernote. La creació de publicacions al bloc és més fàcil que mai. Només heu d’etiquetar la publicació com a “publicada” i es publicarà al vostre bloc.

La plataforma també ofereix un ventall de temes per triar, que podeu editar mitjançant un compte de GitHub. Pots fer tot això absolutament gratuït, però hauràs de subscriure’t a un pla (24,99 dòlars anuals o 49,99 dòlars anuals) per obtenir més opcions i funcions que t’ajudaran a ser el més productiu..

6. Bolt

Bolt és un sistema de gestió de continguts de codi obert, gratuït per utilitzar tant en llocs web comercials com personals. La plataforma és ideal per a blocaires que els agrada tenir una interfície increïble amb la qual es juguen a la part posterior del fons. Un cop hàgiu descarregat Bolt i penjat la plataforma als servidors, podreu canviar gairebé qualsevol cosa. Realment, el CMS de somni d’un desenvolupador no ho és?

Al front de redacció, la plataforma respon completament, cosa que fins i tot les grans plataformes de blocs no ofereixen actualment. Si teniu un compte de GitHub, podeu descarregar el treball d’altres membres de la comunitat sense cap cost. Bolt també facilita l’edició dels editors!

7. Tumblr

Si voleu crear un bloc on pugueu compartir de forma ràpida vídeos, enllaços, imatges o fins i tot els vostres pensaments aleatoris, Tumblr és una opció fantàstica. La plataforma és senzilla d’utilitzar, cosa que us permet aprofitar amb facilitat les vostres tasques de blocs. Amb l’ajuda dels seus components de xarxes socials, podeu exposar el vostre contingut a les masses connectant-vos amb milions d’usuaris Tumblr.

Si busqueu una plataforma per integrar-vos a la vostra empresa o lloc personal existent, és possible que Tumblr no sigui la millor opció disponible. Tanmateix, si voleu configurar un bloc autònom, val la pena fer-lo. Hi ha una gran varietat de plantilles premium disponibles, i el millor de tot és que Tumblr és completament gratuït.

8. Hexo

Si voleu generar publicitat per a la vostra empresa, és probable que necessiteu una plataforma de blocs més avançada. Hexo és ideal per a aquest propòsit, però requereix bones habilitats de codificació per part vostra. Necessiteu fer la major part del treball a Markdown i, com que Node.js alimenta la plataforma, podeu aprofitar la velocitat de generació ràpida que es produeix, que us permetrà crear centenars d’arxius en pocs segons..

Un altre avantatge d’utilitzar Hexo és la seva comunitat activa. Els membres comparteixen activament els seus plugins i temes a GitHub, que podeu descarregar gratuïtament sempre que tinguis un compte. Si això és el que busca, per què no provar Hexo? A més, com que la plataforma és gratuïta, realment no teniu res a perdre.

9. Svbtle

Una plataforma de blocs que potser és la més minimalista del conjunt, gairebé tothom pot utilitzar Svbtle. La seva secció de gestió és excel·lent perquè els desenvolupadors van entendre com funcionen els bloggers. Al costat dret, trobareu totes les publicacions que heu publicat i, a l’esquerra, podeu enumerar les idees a mesura que arribin i, finalment, començar a treballar-hi..

Pel que fa a l’escriptura, la interfície de la plataforma està completament en blanc, de manera que podeu centrar-vos mentre escriviu. Markdown gestiona la formatació del vostre contingut. Tot i això, la manca de varietat quan es tracta de temes és decebedora. Tot i així, si voleu una manera fàcil de fer les vostres activitats de blocs, Svbtle val la pena provar ja que costa només 6 dòlars al mes..

10. Espai

Tot i que Squarespace és més conegut com a constructor de llocs web one-stop shop, la plataforma ofereix funcions i funcions de blocatge que poden oferir fins i tot a les plataformes de blocs més grans un pressupost per guanyar diners. Compta amb un impressionant sistema de col·laboració en equip, una gran varietat de temes atractius, hosting i analítica.

Si necessiteu ajuda al llarg del camí, el servei d’atenció al client 24 hores / 24 us resulta útil. L’empresa també ofereix una prova gratuïta de 14 dies, que us permetrà utilitzar la plataforma i decidir si s’adapta a les vostres necessitats. També podeu mantenir-vos connectat socialment. Amb un conjunt d’eines potents, podeu importar, publicar o sincronitzar amb diverses xarxes de xarxes socials. Els plans comencen a partir de 8 dòlars mensuals.

11. Silvrback

Silvrback aporta alguna cosa nova a la taula: La plataforma integra sense cap esforç els frontals i els posteriors d’un bloc. Això vol dir que, quan seleccioneu qualsevol dels temes de la seva interfície d’usuari, no només s’aplicaria el que veuen els vostres lectors, sinó també el que veieu mentre escriuen. Tot i que el canvi no és quelcom sorprenent, indueix efectivament la sensació que estàs escrivint per al teu bloc.

Al cap i a la fi, no tots els blocaires poden escriure el millor amb un programa de processament de text moll. Si esteu entre aquest grup, haureu de considerar aquesta plataforma. Silvrback també ofereix algunes altres funcions, com ara una subscripció per correu electrònic que envia les darreres publicacions automàticament i una pàgina de bio d’autor personalitzable. Els plans comencen des de 29,99 dòlars anuals i pugen a 49,99 dòlars anuals.

12. Gotes

Dropplets és una altra plataforma de blocs basada en Markdown. El que separa aquesta plataforma de les altres d’aquesta llista és el nivell de control que li dóna sobre diferents aspectes del vostre bloc. Tot i així, necessitareu un servidor per allotjar el vostre bloc quan utilitzeu Dropplets. Això també significa que podeu utilitzar aquesta plataforma gratuïtament.

El programari també ofereix una varietat de plantilles premium per triar, que podeu utilitzar per donar al vostre bloc un aspecte elegant, elegant i atractiu. De fet, podeu personalitzar les plantilles. Si ets un desenvolupador o dissenyador, pots crear i utilitzar les teves pròpies plantilles amb Dropplets.

13. Postàgon

Una plataforma senzilla i neta, Postagon és ideal per a blocaires que vulguin configurar un bloc fàcilment i ràpidament. Disposa d’una sèrie de funcions que ofereixen una experiència d’escriptura i lectura encomiable. La plataforma us permet publicar per correu electrònic i fins i tot manejar els vostres subscriptors de correu electrònic i fer comentaris.

No obstant això, la falta de personalització quan es tracta de temes és potser l’inconvenient més gran de Postagon. Només teniu un tema predeterminat i cap opció per a la personalització avançada. La prova gratuïta, però, us ofereix una oportunitat per provar la plataforma per veure si s’adapta a les vostres necessitats.

14. Posthaven

Una altra plataforma de blogs senzilla, Posthaven ofereix una sèrie de funcions, com ara diversos autors, llocs privats protegits amb contrasenyes, subscripcions de correu electrònic, publicació automàtica a Twitter / Facebook, a més de fer comentaris. Tanmateix, potser la seva característica més impressionant és que us permet publicar per correu electrònic amb documents, fotos, vídeos i música.

La plataforma també ofereix una gran oferta al pipeline, inclosa la publicació automàtica a serveis com App.net, un bookmarklet i personalització CSS ​​/ HTML. Podeu utilitzar Posthaven per un preu raonable de 5 dòlars al mes, i “està fet per durar per sempre”, tal com diu el lloc web. Podeu passar tota la seva promesa aquí.

15. Mitjà

Medium és una plataforma de blocs que combina els blocs amb el periodisme social. No només és un lloc ideal per fer arribar el contingut ràpidament a una audiència més àmplia, sinó que també és extremadament útil per ajudar-vos a trobar-vos rellevants, i articles nous que altres bloggers publiquen sobre diversos temes. La plataforma és especialment estimada pel seu enfocament en contingut i escriptura sense embussos.

Dit això, la manca d’opcions de personalització és un inconvenient d’utilitzar aquesta plataforma. Si no és un problema i només teniu previst escriure publicacions en bloc rics en contingut, haureu de donar un cop de mitjana a Medium. Sense oblidar-ho, altres (amb interessos similars) descobriran ràpidament els vostres blocs, i a qui a la terra li importaria això? Els plans comencen a partir de $ 75 per trimestre.

I amb això, arribem al final d’aquest post. Aquestes són 15 de les millors plataformes de blocs que podeu considerar utilitzant per iniciar el vostre bloc. Assegureu-vos de tenir en compte tots els factors importants, com ara els plans i les funcions de fixació de preus abans d’arribar a una decisió final, de manera que pugueu aconseguir l’èxit de bloc que desitgeu.
Hi ha alguna altra plataforma que vulgueu fer servir? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map