15 millors dissenyadors i dissenyadors web australians Shopify

Premi AWA d’Excel·lència


Shopify és una de les plataformes de comerç electrònic més importants i la seva popularitat creix ràpidament. Un dels avantatges que identifiquem a la nostra revisió de Shopify és que té una interfície intuïtiva i que és fàcil de fer servir per als principiants. També hi ha fòrums d ‘usuaris per demanar ajuda al document Lloc web de Shopify i tutorials de llocs web al centre d’ajuda de Shopify.

Pot ser que us pregunteu, per què us oferim recomanacions per a experts per ajudar-vos a configurar la vostra botiga en línia mitjançant el programari Shopify?

Per què escollir un expert de Shopify?

Hi ha diverses raons. No tothom vol dissenyar o desenvolupar el seu propi aparador i poblar-lo amb els seus productes. Hi ha qui no té temps i d’altres no té experiència en disseny ni fins i tot una mínima capacitat tècnica. Però d’altres només volen centrar-se en els aspectes minoristes del seu negoci i deixar la part en línia de la “botiga en línia” a algú altre.

Si us sembla, llegiu les nostres recomanacions sobre Experts de botigues qui us pot ajudar a crear la vostra nova botiga en línia o a transmetre la vostra existent a la plataforma Shopify. Tots aquests experts resideixen a Austràlia i han passat per un procés de selecció de Shopify per aconseguir la seva acreditació oficial.

Quin triar?

Com que necessiteu ajuda amb només una part del procés, per exemple, potser voldreu dissenyar la vostra pròpia botiga, però no configurar-la per vosaltres mateixos, aquí teniu un desglossament de les diferents categories d’experts i dels serveis que proporcionen..

 • Disseny: crea l’aspecte de la teva botiga; incorporeu la vostra marca
 • Configuració: configureu un magatzem bàsic d’un tema existent i personalitzeu-lo
 • Desenvolupament: va crear una aplicació per a la botiga d’aplicacions o crear botiga personalitzada des de zero
 • Màrqueting: crea campanyes de màrqueting, generalment digitals, que poden incloure estratègies de social media
 • Fotografia: feu fotos de la vostra botiga en línia, principalment dels vostres productes

Molts d’aquests experts de Shopify són especialitzats en diverses categories i alguns ofereixen serveis web més enllà dels Shopify, que poden satisfer les altres necessitats de desenvolupament web que teniu.

The Heavy Hitters

Comerç de Cinturó Negre

Comerç de Cinturó Negre

Blackbelt Commerce, abans conegut com Shopify Ninjas, no fa res més que desenvolupar botigues Shopify. Estan preocupats sobre qui han de ser els seus clients, si teniu pressa o amb un pressupost molt ajustat, una altra agència us ajudaria millor.

Blackbelt Commerce ofereix tota la gamma de serveis Shopify: configuració, disseny, desenvolupament, màrqueting i fotografia. També han creat plugins per a botigues bilingües, un selector de país automàtic i una plantilla de correu electrònic HTML per substituir el text que és el botiga predeterminada de Shopify..

El Grup de Treball

El Grup de Treball

El Grup de Treball, una empresa de disseny i desenvolupament web boutique treballa amb Shopify des del 2012. La companyia afirma que és “ràpida, àgil, creativa, pragmàtica” i que el comerç electrònic és només un dels serveis digitals que ofereix..

El Grup de treball treballa amb els clients per traslladar els seus sistemes de comerç electrònic i punt de venda a Shopify: no diu si també construeixen botigues Shopify des de zero, tot i que són experts en configuració..

Elkfox

Elkfox

Elkfox és una agència que té dues especialitats: Shopify i MailChimp. La seva experiència Shopify és tant a la venda al detall com a l’engròs, i l’empresa té una gran experiència en disseny de temes personalitzats.

Suplementen els serveis de Shopify amb fotografia de producte i també disposen d’una aplicació que us ajudarà amb el correu electrònic integrat. El lloc web d’ElkFox és una mica confús d’utilitzar, ja que tota la navegació es troba al peu de pantalla, i alguns dels enllaços només van a la pàgina de contacte..

Full de fulls

Full de fulls

Leafcutter Creative Digital és un proveïdor de solucions de comerç electrònic i comunicació creativa. Shopify és només una de les cinc àrees d’expertesa d’aquesta empresa, però el fil conductor és una estratègia digital basada en els resultats.

Leafcutter treballa amb la plataforma Shopify des del 2012 i especifica les indústries en què participen com a ànim de lucre, pharma i educació. Comencen amb estratègia i, a continuació, et crearan una botiga: des d’una informació bàsica fins a una botiga integrada totalment personalitzada.

Els Gurus de màrqueting

Torna a carregar suports

Torna a carregar suports

Els mitjans de recàrrega són Shopify Experts des d’octubre de 2016 i tenen com a objectiu proporcionar campanyes de màrqueting digital per al vostre negoci de comerç electrònic. El seu lloc web no diu si realment construeixen botigues Shopify, però els seus serveis digitals per donar suport al vostre negoci en línia inclouen SEO, publicitat de pagament per clic, estratègia en xarxes socials, optimització del percentatge de conversions i màrqueting per correu electrònic..

30 hectàrees

30 hectàrees

30 Acres ofereixen tota la gamma de serveis Shopify (configuració, disseny, desenvolupament i màrqueting), a més d’experiència contrastada en estratègia i execució de màrqueting digital. Les seves Regles (és a dir, la seva filosofia empresarial) es troben al vostre lloc web de manera avançada, de manera que podreu veure quins són.

30 Acres té molts estudis detallats de casos de comerç electrònic al seu lloc web, a la pàgina de Shopify.
L’empresa té experiència en el desenvolupament de temes personalitzats, així com aplicacions personalitzades per als seus clients.

Disseny Camps

La Fàbrica Esperança

La Fàbrica Esperança

No us podem dir gaire coses sobre The Hope Factory i Shopify perquè no hi ha molta informació al seu lloc web. El comerç electrònic només és un dels cinc serveis digitals que ofereixen: el disseny, el desenvolupament i l’optimització de conversions, entre d’altres.

Hi ha una botiga en la qual podeu comprar un paquet d’entrenament per hora Shopify per hora i un paquet de configuració de la botiga Shopify, tant per un import determinat en dòlar, però no hi ha informació sobre el que obteniu.

Fils digitals

Fils digitals

Yarn Digital és un expert de Shopify des de juny de 2015 i ofereix cinc serveis digitals, un dels quals és comerç electrònic. L’empresa està qualificada com a expert en disseny i configuració Shopify Expert, però el seu lloc web no proporciona cap detall sobre les seves habilitats més enllà de dir que les botigues en línia que creen poden vendre gel a Eskimos.

Yarn Digital té alguns clients de gran abast, com Lululemon i Sony Music, que han utilitzat els seus serveis de disseny.

Setanta disseny

Setanta disseny

Seventyfour Design està especialitzat en experiències digitals personalitzades i en el desenvolupament de la marca
que portarà la vostra empresa al següent nivell. Aquesta agència té cinc anys d’experiència oferint serveis de disseny, desenvolupament i configuració de Shopify, així com fotografia dels seus productes.

Ells treballaran amb tu en la vostra identitat de marca i s’asseguraran que es reflecteixi en el disseny del tema personalitzat. No hi ha exemples útils del seu treball al seu lloc web: només captures de pantalla.

Estudi de bandera blanca

Estudi de bandera blanca

White Flag us lliura totes les seves habilitats, coneixements i expertes. I hi ha una imatge del fundador d’aquesta empresa que identifica totes les maneres en què les seves parts i les seves eines ajuden a fer-ho. White Flag és un estudi polivalent i l’eCommerce és només un dels set serveis digitals que s’ofereixen.

Heu de treballar totes les captures de pantalla del treball realitzat per trobar solucions de disseny i configuració de Shopify i contactar amb l’estudi per obtenir més informació..

Tot al voltant impressionant

Laboratoris de discoteca

Laboratoris de discoteca

Disco Labs viu a Shopify. Han tingut una àmplia experiència a la plataforma Shopify: han gestionat les seves pròpies botigues a Shopify, han dissenyat temes personalitzats i han creat aplicacions personalitzades. A més, Disco Labs ha publicat llibres i cursos de Shopify, un dels quals està en col·laboració amb Shopify.

El seu objectiu ara és ajudar a les empreses de gran volum a fer la transició cap a Shopify Plus. El seu lloc web bàsic no els deixa passar res; aquests nois saben el que fan.

Creador

Creador

Si el seu propi lloc web és una guia, Createur té una filosofia minimalista per “ajudar les persones a florir en l’era digital”. Createur és una agència digital independent i Shopify Experts en disseny, desenvolupament, configuració i màrqueting.

No hi ha molta informació a les seves tres pàgines web impressionants. Heu de navegar pels exemples del seu treball (però expliquen quins serveis van realitzar per a cada client) i després contactar amb ells.

Fer comerç

Fer comerç

Do Commerce són experts en comerç electrònic especialitzats en Shopify. I ho fan tot per Shopify i ho fan des del 2012. L’empresa construeix botigues de totes les mides, personalitzant tant temes com funcionalitats.

Tenen experiència en integrar les botigues Shopify amb aplicacions i programari de tercers i tenen una bona experiència en màrqueting i publicitat, inclosa publicitat de Google Adwords i Facebook. Do Commerce també ofereix suport continuat amb Shopify. Aquesta és una empresa completa per començar, amb un excel·lent bloc.

Configuració i Tweaks

StartUp de Shopify

StartUp de Shopify

La posada en marxa de Shopify fa així, que la vostra botiga en línia funciona i funciona. El propietari d’aquesta empresa gestiona nou botigues Shopify, de manera que ha passat per tots els problemes que poden aparèixer i pot ajudar-vos en tot, des dels vostres pensaments inicials fins a idees sobre rendibilitat..

Shopify Startup ofereix tres nivells de servei: bàsic per a fins a 20 productes; Millor per fins a 100 productes; i personalitzades. Aquesta empresa pot ajustar-se al vostre pressupost si només esteu començant per una botiga petita.

Insider Media Group

Insider Media Group

El grup Insider Media és una agència boutique que ofereix una gamma de serveis digitals, dels quals el comerç electrònic n’és un. El Grup és expert de Shopify des del març del 2016 i està acreditat per a la configuració i la comercialització.

La seva configuració és tota la gamma, des d’ajustar una plantilla a disseny personalitzat o migrar una botiga existent. El màrqueting inclou SEO i mitjans socials i relacions públiques. El grup Insider Media també us formarà a Shopify si necessiteu ajuda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map