10 millors dissenyadors i desenvolupadors web de West Coast Shopify

Premi AWA d’Excel·lència


Tot i que Shopify s’estableix una reputació com a plataforma d’eCommerce fàcil d’utilitzar amb una interfície intuïtiva, potser decidiu que necessiteu ajuda per dissenyar i configurar la vostra botiga en línia, potser fins i tot per executar-la i mantenir-la..

Podeu dirigir-vos al vostre desenvolupador web local i demanar ajuda, però us aconsellem que us adreceu a un Experts acreditats de Shopify. Aquestes persones han demostrat que tenen un “coneixement complet i autoritari de Shopify” enviant exemples del seu treball a l’empresa.

Shopify revisa les botigues que els sol·licitants han construït i atorga el títol d’experts de Shopify a aquells que els seus treballs s’ajusten als seus estàndards.

Cinc preguntes per fer quan entrevisteu els experts de Shopify

L’expert ha treballat amb empreses similars en indústries similars?
Si tots els exemples d’estudis de cas de les botigues dels portafolis d’experts són un focus suau i de colors pastel, potser no són la millor opció per al dissenyador de la botiga d’eines de construcció. Alternativament, si vens productes i serveis digitals, no escolliu algú que es centri en botigues amb productes físics.

L’Expert té les habilitats que busca?
L’expert de Shopify pot tenir una qualificació de disseny, però han creat una botiga des de zero o només plantilles existents personalitzades? Algú amb una acreditació fotogràfica s’especialitza en algun producte en concret?

Què diuen els clients anteriors dels experts sobre la seva experiència en clients?
Llegiu les ressenyes de clients anteriors recents al lloc web de Shopify. Centreu-vos en les ressenyes de treballs similars a les que esteu buscant. No és gaire útil saber que l’Expert és ideal per a petits projectes si voleu que construeixi una botiga gran i multinacional.

Pregunteu a l’expert com interactuen amb els seus clients
A continuació, observeu com us tracten quan parleu amb ells. Tot i que la vostra conversa inicial amb l’expert sigui per correu electrònic, aprofita l’oportunitat per parlar-los per telèfon o en persona. Bona part de l’èxit de la configuració de la vostra botiga en línia estarà en relació amb el vostre desenvolupador.

L’expert us formarà per utilitzar Shopify?
Una vegada que la vostra botiga en línia estigui al corrent, us correspon mantenir-la en funcionament i actualitzar-la, tret que contracteu algú que la mantingui. Pregunteu al vostre expert expert si us ajudaran a formar-vos com fer-ho i us convindran si teniu preguntes per problemes que no podreu resoldre?

Aquí es mostra la nostra selecció de desenvolupadors de Shopify a la costa oest d’Amèrica del Nord.

Combustible – Colbert, Washington

Combustible

L’únic focus de combustible fabricat és Shopify. S’especialitzen en disseny i desenvolupament de Shopify premium i ofereixen disseny i desenvolupament complet a mida. De forma alternativa, proporcionen només serveis de disseny o de desenvolupament si ja teniu part del procés tractat.

Si només busqueu una mica d’ajuda, podeu utilitzar els seus serveis cada hora. La cartera de treball de Fuel Made inclou captures de pantalla detallades de com van construir les botigues i van ajudar els seus clients a organitzar els seus productes.

Satelit Creatiu – Vancouver, BC

Satelit Creatiu

Satel Creative és una botiga única per a tot el comerç electrònic. Cobreixen tota la gamma de serveis de Shopify: disseny, desenvolupament, configuració i màrqueting, a més de fotografia per als vostres productes. Els esquemes del seu procés són fàcils de seguir i explicar exactament què fan per vostè i què podeu esperar.

Aquesta empresa també té experiència en la gestió de punts de venda i d’inventaris. Shopify és una de les dues plataformes de comerç electrònic que utilitzen.

SeedCMS – Irvine, Califòrnia

SeedCMS

SeedCMS fa servir Shopify des del 2012 i ofereix tota la gamma de serveis Shopify. Aquesta empresa està especialitzada en serveis personalitzats que inclouen temes i desenvolupant aplicacions per a les vostres necessitats úniques.

Al lloc web de SeedCMS no hi ha cap explicació real sobre el que fan, però les moltes captures de pantalla de la seva feina són visualment d’alta gamma i s’etiqueten amb els serveis que la companyia proporcionava a aquest client..

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) és una empresa de desenvolupament de serveis web completa, que ofereix serveis diversos com ara arquitectura de la informació, retoc d’imatges i serigrafia. Construeixen a la plataforma Shopify des del 2012.

Els testimonis sobre ells al lloc de Shopify són molt positius. Tot i això, el servei de comerç electrònic de WLCR no està destacat al seu propi lloc web, per la qual cosa haurà de contactar amb ells per obtenir qualsevol informació..

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. es diu una agència col·laborativa o “el meu heroi”. Semblen ser molt selectius en els clients que adopten, però de bona manera, desitjant que tothom tingui èxit. Shopify acredita el disseny monumental per al disseny, desenvolupament i configuració.

El propi lloc web només diu que fan e-commerce de Shopify (entre altres coses web). Això és; és un lloc web d’una pàgina. Aleshores, heu d’omplir un formulari per contactar-hi per obtenir més informació.

ShopPad – Oakland, Califòrnia

ShopPad

ShopPad ha estat un expert en disseny i desenvolupament de Shopify des del 2012 i ha treballat amb milers de botigues en línia. ShopPad funciona exclusivament amb Shopify i té una especialitat en comerç electrònic mòbil.

L’experiència tècnica d’aquesta empresa és impressionant, ja que més de 50.000 botigues de comerç electrònic utilitzen les aplicacions Shopify que han desenvolupat. Els estudis de cas detallen exactament els problemes de comerç electrònic. Consulteu el bloc de ShopPad per trobar moltes indicacions i consells útils per a la comerç electrònic.

Fabricant – Los Angeles, Califòrnia

Fabricant

Manufactur és una agència creativa erogent que ofereix desenvolupament de web, branding, disseny, mitjans de comunicació i màrqueting. Es troben al lloc web de Shopify com a experts en disseny, desenvolupament i màrqueting, però no es pot trobar explícitament al lloc web propi de Manufactur..

Consulteu els estudis de cas de màrqueting digital o etiquetes web per veure on van crear les botigues. La llista de clients de Manufactur és molt impressionant i inclou Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts i 20th Century Fox.

2 dissenys d’amics – Sedona, AZ

2 dissenys d'amics

2 Friends Design és una empresa de disseny i desenvolupar llocs de Shopify és només un dels seus espais, juntament amb samarretes i logotips. El lloc web de 2 Friends Design és més un terreny de venda de la plataforma Shopify que una explicació dels serveis de disseny de Shopify que 2 Friends poden proporcionar.

L’empresa disposa d’un tauler de Pinterest de tots els més de 160 llocs web que ha desenvolupat. Us recomanem que mireu allà per veure les seves habilitats de disseny.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia se centra en els minoristes que es troben en el punt de “descartar” una petita i més preocupació de bricolatge per a un negoci més estable i en creixement. Ofereixen una gamma completa de serveis de comerç electrònic des del disseny de la identitat de marca fins a la creació de botigues en línia mitjançant Shopify fins a la consultoria de màrqueting i la gestió de mitjans socials.

Els estudis de cas d’Aeolidia són principalment llocs web de color suau i enfocament brusc, que reflecteixen la seva sensibilitat de disseny. El seu bloc està ple d’informació molt útil.

Mat Mullen Disseny – San Francisco, Califòrnia

Mat Mullen Disseny

Mat Mullen és un expert acreditat de Shopify per dissenyar, configurar i comercialitzar. Ha treballat en més de 100 botigues en línia des del 2008. Mat té experiència a treballar amb petites empreses a muntar la seva primera botiga de comerç electrònic. La seva cartera mostra diversos tipus de botigues en línia i els testimonis del client de Shopify són molt positius.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map