Mikpritësit më të mirë të uebit 2016


A po kërkoni një kompani me reputacion të mbajtjes së faqes në internet për faqen tuaj të internetit apo bosh? Shoqata Amerikane e Webmasterëve (AWA) është udhëzuesi juaj për marrjen e vendimeve etike të informuara që ndikojnë në praninë tuaj në internet.

Ne zgjedhim kompanitë më të mira të mbajtjes së faqeve në internet në internetin e sotëm për tu përshtatur me nevojat tradicionale të biznesit dhe për të përmbushur kërkesat e larta në një treg konkurrues online.

UPDATIMI I FUNDIT: 19 maj 2020

AAWebmasters.com është një shoqatë e pavarur e webmasterëve dhe opinionet, rishikimet dhe renditjet e shprehura këtu në faqe janë AWA vet. Sajti merr kompensim nga produktet dhe shërbimet e rishikuara. AAWebmasters.com teston çdo produkt ose shërbim në tërësi dhe jep renditje të lartë për ato më të mirat. AAWebmasters.com nuk publikon informacione për të gjitha platformat e mundshme të tregtisë elektronike, ndërtuesit e faqeve në internet ose hostet e internetit. Për të parë më shumë detaje klikoni këtu.

Zbulimi i reklamuesit

Logoja e pritjes së lëvizjes

Pritja për lëvizjeLexoni rishikimin e plotë

 • 96

 • Vlerësimi i Vlerësimit të Ekspertëve

 • Vlerësimi i Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Drives falas SSD
  • Rezervime falas të të dhënave
  • Domain falas!
  • Qasja në SSH
  • Garancia 90-ditore
 • Shko Pritës i InMotion

Mimet nga 3,49 $ / muaj.
Merrni mbi 50% zbritje në çdo paketë të përbashkët pritëse!
Kliko këtu “

Logoja e sitit të SiteGround

SitegroundLexoni rishikimin e plotë

 • 95

 • Vlerësimi i Vlerësimit të Ekspertëve

 • Vlerësimi i Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Rezervim falas ditor
  • Emër i Lirë Domain
  • 24/7 Mbështetje teknike
  • CloudFlare falas CDN
  • 30 ditë para mbrapa
 • Vizitoni SiteGround

Mimet nga 6,95 $ / muaj.
Transfer falas në sit + deri në 6 mo Bonus Hosting Falas
Kliko këtu “

Logoja e pritjes së lëvizjes

BluehostLexoni rishikimin e plotë

 • 94

 • Vlerësimi i Vlerësimit të Ekspertëve

 • Vlerësimi i Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Domain falas
  • Ndërtues i faqeve falas
  • 1-Klikoni në Instalimin e WordPress
  • 24/7 Mbështetje e drejtpërdrejtë
 • Vizitoni Bluehost

Mimet nga 3,49 $ / muaj.
Ofertë speciale për përdoruesit e WordPress!
Kliko këtu “

cicërimëPIN2Aksionet e Share2


Pritja për lëvizjeLexoni rishikimin e plotë

 • 95

 • Vlerësimi i Vlerësimit të Ekspertëve

 • Vlerësimi i Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Drives falas SSD
  • Rezervime falas të të dhënave
  • Domain falas!
  • Qasja në SSH
  • Garancia 90-ditore

Planet nga 3,49 $ / muaj.
Merrni mbi 50% zbritje në çdo paketë të përbashkët pritëse! Kliko këtu “

Shko Pritës i InMotion
cicërimëPIN2Aksionet e Share2


SiteGroundLexoni rishikimin e plotë

 • 95

 • Vlerësimi i Vlerësimeve të Ekspertëve

 • Vota e Shqyrtimeve të Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Rezervim falas ditor
  • Emër i Lirë Domain
  • 24/7 Mbështetje teknike
  • CloudFlare falas CDN
  • 30 ditë para mbrapa

Planet nga 6,95 $ / muaj.
Transfer falas në sit + deri në 6 mo Bonus Hosting Falas! Kliko këtu “

Shko Pritësi i faqes SiteGround
cicërimëPIN2Aksionet e Share2


BluehostLexoni rishikimin e plotë

 • 94

 • Vlerësimi i Vlerësimeve të Ekspertëve

 • Vota e Shqyrtimeve të Përdoruesve

 • Karakteristikat kryesore

  • Domain falas
  • Ndërtues i faqeve falas
  • 1-Klikoni në Instalimin e WordPress
  • 24/7 Mbështetje e drejtpërdrejtë

Planet nga 3,49 $ / muaj.
Ofertë speciale për përdoruesit e WordPress!
Kliko këtu “

Shko Bluehost Tani!
cicërimëPIN2Aksionet e Share2

Gjeni hostë me vlerësim të lartë të uebit

Zbuloni se çfarë po thonë përdoruesit në lidhje me disa nga hostet aktuale të internetit në treg. Merrni atë nga përdoruesit që kanë një faqe në internet, përdorni këto shërbime dhe keni një mendim për aspektet më të rëndësishme të web hosting. Gjeni se ku qëndrojnë produktet në drejtim të performancës, besueshmërisë, përdorshmërisë, vlerës dhe shërbimit ndaj klientit. Reputacioni i kompanisë, veçoritë e produktit që blini dhe përvoja juaj e klientit janë gjithashtu faktorë domethënës kur bëhet fjalë për zgjedhjen e zgjidhjes perfekte të mbajtjes së faqes në internet.

cicërimëPIN2Aksionet e Share2

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

eHost

Një host i pasur me tipare në internet, eHost ofron një emër falas domain, bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk, dhe 200 dollarë në kreditë e reklamave. Bërja në bord është e shpejtë. eHost renditet e lartë në mesin e konkurrentëve për veçoritë dhe performancën, për vetëm 2.75 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

iPage

Ky host në internet është një tjetër opsion i rangut të shkëlqyeshëm, me shumë karakteristika dhe performancë pothuajse të përsosur. Ju merrni gjerësi të pakufizuar të bandës dhe hapësirës në disk, karakteristika të ngarkuara dhe tre mundësi të shkëlqyera për mbështetjen e klientit. Ndërfaqja është pak më pak miqësore por çmimi është i duhuri në 3.25 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Hostgator

HostGator është një nga hostet e preferuar të uebit, me baza të të dhënave të pakufizuar dhe bandë, 99.9% në kohë, rezervë javore dhe shpejtësi të shkëlqyeshme. HostGator ofron vlerë të lartë për koston, dhe shërbimi ndaj klientit është i mirë. Ju merrni 100 dollarë në Google Adwords. Paguaj një 9.95 $ të arsyeshme / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

A2 Hosting

Ky host në internet ka një reputacion të fortë midis konkurrentëve, dhe përdoruesit e duan shpejtësinë (duke përdorur SSD). Merrni ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar, emrin e domain falas të vitit të parë dhe disa parametra teknikë të shtuar. A2 Hosting merr nota të larta për kohën e duhur dhe transparencën, me $ 7.99 / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

WebHostingHub

Me rishikime të larta, Qendra Web Hosting Hub ofron një domain falas, bandë të pakufizuar dhe ruajtje të bandës, dhe një veçori të fortë për një vlerë të madhe. Ky host i faqes ka një pasues të mirë, dhe planet fillojnë të jenë aq të ulëta sa 3,99 $ / muaj, ose regjistrohuni çdo vit me 44.88 $.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Arvixe

Ky host i internetit është i përqendruar në fleksibilitetin dhe ju merrni një emër domain, por përdoruesit nuk janë të kënaqur me përdorshmërinë, besueshmërinë ose performancën. Arvixe hyn me vlerësime dhe vlerësime të përziera dhe disi një luftë për të mbetur konkurruese. Fillon me 3.20 dollarë në muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

GoDaddy

GoDaddy ka një reputacion të madh në industri, por duhet të punojë shumë për të vazhduar me pritësit e rinj të uebit në bllok. Ju merrni një emër domain falas dhe 1000 e-mail, por performanca, ndërfaqja dhe vlera janë pak më pak se perfekte. Mimet fillojnë nga 7.49 dollarë në muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

GreenGeeks

Një tjetër pritës i rangut të lartë të internetit, GreenGeeks ofron gjerësi të pakufizuar të bandës dhe hapësirës në disk, shumë karakteristika, shpejtësi të shpejtë dhe kohë të shkëlqyeshme. Një nga llojet e tij për përdorimin e kredive për energjinë e erës, GreenGeeks është një nga pesë më të mirat për karakteristika superiore dhe kohën e duhur, duke filluar nga 3.96 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Lopë e trashë

Një host i përvojë në internet, Fat Cow ofron një emër falas domain për vitin e parë, hapësirë ​​të pakufizuar në disk, 99.9% në kohë dhe 100 $ falas Google Adwords dhe Bing / Yahoo Ads. Duket se ka kufizime të brezit dhe disa reklama mashtruese. Mimet në 3,15 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

JustHost

Ndërsa JustHost renditet i lartë me hostet e tjerë të internetit në klasën e tij, për sa i përket përdorshmërisë, ai bie pak nën mesatare. Merrni një emër falas domain, llogari të pakufizuar email, dhe mbështetje 24/7. Përdoruesit nuk janë aq të kënaqur me tiparet, kohën e duhur ose mbështetjen, me 3,95 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Forumi

Përdoruesit pëlqejnë thjeshtësinë e HostMonster, bandën e pakufizuar të brezit dhe pesë llogari të postës elektronike. Ekzistojnë disa mangësi sa i përket karakteristikave dhe aftësive, me ruajtjen e imazhit dhe bazës së të dhënave të kufizuara në hapësirën e diskut 50 GB. Përdorueshmëria dhe mbështetja janë të mira së bashku me çmimin, me 6,95 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Një Portokalli e Vogël

Duke u përqëndruar në shërbimet e “rritura në shtëpi”, një Portokall i Vogël është një vend i pëlqyeshëm estetikisht, por vlerësimet për tiparet dhe cilësinë e shërbimit janë të përziera. Ruajtja dhe gjerësia e brezit kanë një kapak për të gjitha planet, por emrat e domain përfshihen. Faturohet çdo vit, me 35 dollarë në vit.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

1and1

Ju merrni kopje rezervë ditore dhe përgjithësisht merrni 99.9% në kohën e duhur. Ndërsa çmimi është i ulët, disa përdorues raportojnë joproduktive periodike, mungesë shpejtësie, një ndërfaqe pak të vështirë dhe 1&1 markë në opsionin e tyre me çmim të ulët. Një zgjedhje e mirë nëse keni kërkesa minimale në internet, për 7,99 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Dreamhost

Bandwidth i pakufizuar, hapësira në disk, fushat dhe postat elektronike, me 100% në kohën e duhur – është një ëndërr e realizuar. Ndërsa ndërfaqja është pak më e avancuar nga sa do të donin disa, teknikët do të jenë të kënaqur. Ka shumë karakteristika dhe çmimi është tërheqës, me 4,95 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

LiquidWeb

Një nga pritësit më të ranguar dhe me çmime më të larta të internetit, LiquidWeb është i paketuar me funksion dhe ofron një pritje të përbashkët dhe një plan të shërbimit ndaj klientit, ndryshe nga shumica e të tjerëve. Ka hapësirë ​​në hapësirë ​​në disk dhe ruajtje. E krijuar për buxhete më të larta, LiquidWeb ka çmim 14,95 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Tempulli i mediave

Ky host i qëndrueshëm i gjatë i uebit ka një reputacion për karakteristikat, performancën e lartë, përdorueshmërinë dhe mbështetjen superiore, por planifikon të paguajë më shumë për këtë zgjidhje pasuri. Media Temple ofron aftësi të përparuara duke përfshirë MySQL SmartPool për shpejtësi dhe veçori shtesë të automatizuara, me 20 dollarë në muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Pagely

Ky web host është krijuar për WordPress dhe është i ndërtuar në Shërbimet Ueb në Amazon, me një reputacion për performancën, besueshmërinë dhe sigurinë. Isshtë në intervalin më të lartë të çmimeve, por ju merrni shumë më tepër duke përfshirë deri në tre site WordPress. Planet fillojnë me 64 $ / muaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Motori WP

Ky është një host në internet i përqendruar në WordPress, dhe vlerësimet për shpejtësinë, koston dhe renditjen e lartë. Përdoruesit si kopjet rezervë ditore, skanimi i malware dhe modeli i nivelit të lartë të mbështetjes. Ju paguani më shumë në 29 dollarë në muaj për të marrë karakteristika të shtuara dhe pritje të një cilësie të lartë.

cicërimëPIN2Aksionet e Share2

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map