73 eines de productivitat més destacades per a bloggers i persones interessades per augmentar l’eficiència

Contents

“No tinc prou temps per fer-ho!”

En algun moment o altre, la majoria de nosaltres hem dit aquestes paraules, ja sigui a nosaltres mateixos o a algú altre. La pregunta és: realment no tenim prou temps? No realment. A tots ens ve al cap. Aquesta creença autolimitadora és el que ens impedeix ser el nostre propi productiu.


No és com si no tinguéssim el temps suficient per fer els nostres blocs. Només ens cal trobar els mitjans per fer més coses amb el temps que disposem. Una de les millors maneres de fer-ho és utilitzar eines de blog dissenyades específicament per ajudar a augmentar la productivitat.

Seguiu llegint diverses eines de bloc que us poden ajudar a acabar amb més èxit en menys temps. Si voleu automatitzar tasques tedioses, mantenir-vos concentrat o organitzar el vostre temps millor, utilitzant aquestes eines us pot resultar útil.

Tanmateix, tot i que hi ha algunes eines esmentades aquí, no vol dir que necessàriament les heu de fer servir totes. N’hi ha prou amb triar un o dos, cosa que et pot ajudar a afrontar el repte particular que tens i veure com va. Heu d’evitar l’ús de massa eines alhora i centrar-vos en tractar un problema alhora.

Eines per millorar la vostra productivitat escrita

1. Butxaca

Butxaca Et permet guardar el contingut que vulguis llegir més endavant amb un sol clic. En afegir etiquetes, podeu organitzar millor el contingut desat. I gràcies a la seva interfície senzilla, l’eina és fàcil d’utilitzar.

Podeu desar contingut directament des del vostre navegador web, del quadre de correu electrònic o de diferents aplicacions, com ara Twitter, Flipboard i Pulse. Amb l’ajuda d’aquesta eina, podeu llegir contingut en una interfície neta i sense distraccions.

Preu: Gratuït; 4,99 dòlars mensuals per a prima.

2. ZenWriter

Una senzilla aplicació d’escriptura per a Windows, ZenWriter us ajuda a mantenir-vos centrat en l’aspecte més important del bloc: escriure. Està lliure de totes les distraccions que puguin dificultar la productivitat.

Si utilitzeu un Mac, podeu provar-ho WriteRoom. És l’alternativa perfecta i proporciona un entorn d’escriptura similar com el ZenWriter.

Preu: 19,95 dòlars amb prova gratuïta també disponible.

3. gramaticalment

Un cop hagueu passat per la publicació del vostre blog després d’haver-la escrit, és probable que no perdeu errors, tret que tingueu correcció de correccions per al vostre bloc. Però, encara que no ho sigui, realment no importa Gramaticalment pot ajudar-lo a millorar i escriure de manera eficient i ràpida. Aquesta eina de lectura de correccions en línia us pot ajudar a l’estructura de la frase, la gramàtica, l’estil, l’ortografia i molt més.

També aprendràs molt fent servir aquesta eina perquè et mostrarà què necessites canviar amb raonaments adequats.

Preu: Gratuït.

4. Aplicació Hemingway

Una eina basada en web, el Aplicació Hemingway et permet millorar la teva redacció i la facilita la comprensió. Mitjançant-lo, podeu estalviar temps d’edició de temps i millorar les vostres habilitats d’escriptura simultàniament.

Podeu enganxar el text a l’aplicació o bé escriure-hi. Per als usuaris de PC i MAC, també hi ha un editor d’escriptori disponible, però us costarà.

Preu: Gratuït; versió d’escriptori 9,99 dòlars.

5. Escorcollador

Scrivener és una eina d’escriptura per a Windows i Mac. Podeu utilitzar-lo per escriure publicacions de blocs, llibres electrònics i fins i tot crear contingut per a un cim. Disposa de tot el que busqueu en el programari d’escriptura de distracció baixa.

Tot i això, el que més ens ha agradat de Scrivener és el mode de redacció que presenta una pàgina en un fons negre, cosa que facilita l’escriptura!

Preu: 40 dòlars amb prova gratuïta també disponible.

6. HelpMeWrite

No és fàcil crear una font constant d’idees sobre les quals escriure i això és frustrant si ets un blogger. Help Me Write és una aplicació web que us ajuda a decidir sobre què escriure. Creeu un compte mitjançant les vostres credencials de Twitter. Afegiu coses sobre les quals voleu escriure a la vostra pàgina de perfil. A continuació, comparteix les teves reflexions. L’entrada dels participants us donarà orientació i altres suggeriments.

HelpMeWrite és l’ideari d’una empresa de disseny digital basada a Londres anomenada Makeshift. Va néixer del seu amor per escriure i del desig d’obtenir aportacions a les xarxes socials. Els escriptors us diran que no és divertit practicar el seu ofici sense aportacions. HelpMeWrite treu una mica de la solitud del procés.

Preu: Gratuït

Eines i aplicacions per organitzar-se més

7. Evernote

Evernote és una aplicació de presa de notes que funciona al navegador web, telèfon mòbil o escriptori. Permet crear i compartir notes fàcil i ràpidament. I amb totes les seves notes just sota un mateix sostre, això facilita que es mantingui organitzat. Tot i això, no tot això és capaç de fer.

També podeu fer un seguiment de qualsevol cosa, des de llistes de tasques fins a idees de publicar blocs i gestionar la vostra xarxa i correu electrònic. Si apreneu a utilitzar Evernote de manera eficaç, us adonareu del gran que és per als blocaires.

Preu: Gratuït; 5 dòlars mensuals per a prima.

8. Teux Deux

Una aplicació per fer, Teux Deux arriba amb un gir. A diferència d’altres aplicacions per fer, que us permeten crear llistes aparentment interminables, aquesta eina posa totes les vostres llistes en un format d’estil de calendari. Al seu torn, això fa que les llistes de tasques siguin més gestionables.

L’aplicació és senzilla i no té ni xiulets ni campanes innecessaris, cosa que deixem que acabi dificultant la productivitat. Si l’utilitzeu, sabreu exactament què heu de fer i quan ho heu de fer. Teux Deux funciona en un dispositiu mòbil o en el seu navegador web.

Preu: 3 dòlars al mes.

9. Tot

Oblidar el nom d’aquesta aplicació és difícil. Tots tenim una llista de “tot”. És on mantenim que difereix. Aquesta aplicació mòbil s’ha convertit en una de les preferides. La seva base d’usuaris ha realitzat un seguiment i realització de més de 70 milions de tasques.

És possible que no tingueu temps per aturar-vos i escriure alguna cosa. No és un problema Fer. Només cal parlar amb l’aplicació i es convertirà en una tasca. Necessiteu un recordatori per comprar alguna cosa la propera vegada que sou a la botiga de queviures? Todo té capacitats de geoetiquetatge. Rebreu el missatge quan arribeu.

Preu: Gratuït. Una versió de Cloud us permet compartir per fer tasques amb altres per 1,99 $ / mes o 19,99 $ / any. Una versió Enterprise orientada a l’equip és de 3,99 dòlars / mes o 39,99 dòlars per any per persona.

10. Qualsevol.do

Què passa si poguéssiu agafar la vostra llista “tot”, el vostre calendari i el vostre assistent per a mòbils (Hola, Siri?) I combinar-los? Aquest és el concepte que hi ha darrere Qualsevol.do. El seu lloc web us diu que és molt més que una aplicació. És un “gestor de vida” i el més fàcil al voltant. El lloc web diu que és tan fàcil d’utilitzar que la gent s’hi enganxa el doble que altres aplicacions. És la seva forma educada d’insistir perquè la majoria de persones abandonin les aplicacions de productivitat.

Podeu obtenir-lo per a iPhone, iPad i Mac. També està disponible per a telèfons i tauletes Android. Hi ha una extensió Chrome, però en cas contrari, hauràs d’accedir a ella des d’una finestra del navegador estàndard. Inscriviu-vos per obtenir accés ràpid a l’assistent Any.Do. Utilitza AI per revisar automàticament les tasques de les que pot fer per vosaltres. Connecteu-lo a una combinació de robots i humans que puguin realitzar aquesta tasca.

Preu: Gratuït. Desbloqueu les funcions premium per 2,99 $ / mes o 26,99 $ per any.

11. Totist

De vegades, la vostra llista de tot ha de ser una mica més sofisticada. És el moment per actualitzar-ho a Totist. Altres aplicacions de productivitat presenten coses com subtascs, etiquetes i recordatoris. Todoist aconsegueix que siguin menys intimidants.

Todoist està disponible en deu plataformes, de manera que no us haureu de preocupar de la compatibilitat. Està avalat per empreses startups i Fortune 100 per igual. L’únic d’aquesta aplicació és un gràfic que rastreja la productivitat en funció de quantes tasques realitzeu diàriament. El consens és que us resultarà més útil si desbloquegeu les opcions que inclouen un compte premium.

Preu: Gratuït. El premi per a particulars o per a negocis per equips és de 28,99 dòlars per any per persona.

12. Llista de visuals

Penseu en aquesta aplicació si us interessen només els fonaments bàsics. Llista de llistes és prou sofisticat per permetre reorganitzar les tasques segons el canvi de les prioritats. Manquen de funcions avançades com ara l’etiquetatge geogràfic, els terminis recurrents i el llenguatge natural per a la configuració de dates.

Wunderlist funciona a totes les plataformes, de manera que és fàcil portar-lo amb tu en qualsevol moment. Els majors campions de l’aplicació el lloen perquè, segons diuen, no té una opció incompleta. Haureu d’actualitzar a un compte Pro per desbloquejar totes les funcions. El seu preu és superior a la d’altres aplicacions similars. Però, no us limitareu a les limitacions de mida del fitxer si voleu adjuntar una imatge o vídeo a una tasca determinada.

Preu: Gratuït. Les versions Pro i Business són de 4,99 $ / mes.

Eines que faciliten la creació gràfica

13. Plantilla

Amb Comparteix com a imatge, podeu convertir el text ressaltat en un contingut visual atractiu i atractiu que parli al vostre públic. No triguen ni un minut (o dos) a que el vostre contingut visual estigui preparat per compartir els vostres perfils de les xarxes socials.

Podeu generar traccions a les xarxes socials amb imatges que presentin cometes, però el principal problema és el temps que es necessita per crear-les. Amb aquesta eina, però, podeu crear imatges compartibles més ràpidament que mai. Tot el que heu de fer és ressaltar el text que vulgueu i seleccionar “Compartir com a imatge” per començar a editar la vostra imatge.

Preu: 8 dòlars al mes.

14. Facilitat

Els mitjans socials són fonamentals per a la promoció. I la majoria de les xarxes socials pesen molt en els gràfics. Què feu si no sou una persona gràfica? Dirigiu-vos al lloc web d’Easyil. Podeu seleccionar una plantilla ja formatada per a la xarxa de xarxes socials que vulgueu. A partir d’aquí, només serà qüestió de seleccionar els elements que vulgueu, després arrossegar-los i deixar-los lloc.

Facilitat compta amb una col·lecció creixent de milers de plantilles dissenyades prèviament professionalment. Tindreu accés a imatges en imatges creades només per a publicacions i blocs socials. Una eina exclusiva de redimensionament garanteix que acabeu amb les dimensions correctes per a cada canal de xarxes socials. Deseu els elements d’ús més freqüent a la pestanya favorits, de manera que tindreu un aspecte coherent per a la vostra marca.

Preu: Gratuït per a ús individual i avaluació. 9 dòlars / mes per accedir a més de 1.500 plantilles. 79 $ per mes per accés a més de 3.000 plantilles.

15. Skitch

Skitch per Evernote us permet capturar, editar i guardar captures de pantalla en qüestió de minuts. També podeu afegir esbossos, formes i anotacions ràpides per oferir el vostre punt amb menys paraules. L’eina és compatible amb telèfons intel·ligents, ordinadors de sobretaula i tauletes.

Amb Skitch, no heu de tornar a utilitzar la “pantalla d’impressió” per obtenir captures de pantalla d’imatges que trobeu a Internet. I ja que teniu un ventall d’opcions d’edició, redueix la necessitat d’utilitzar qualsevol altre programari.

Preu: Gratuït.

16. Canva

Va haver-hi un moment en què els llocs requerien un programari d’edició d’imatges costós per crear visuals atractius i atractius per al vostre bloc. Tot i això, ara, amb eines com Canva, gairebé qualsevol persona pot crear infografies, gràfics, presentacions i imatges de xarxes socials per a publicacions de blocs. Utilitzar l’eina és molt senzill i senzill.

De fet, les Webbys van dir que era el “programa de disseny més fàcil d’utilitzar del món”. A més, els dissenyadors van construir la interfície de manera que faciliti la creació d’unes imatges ràpides i fàcils.

Preu: Gratuït; les imatges premium costen 1 $ cadascuna.

17. Piktochart

No és una infografia secreta que sigui una manera excel·lent de presentar informació al públic d’una manera clara i ràpida. Però són difícils de fer i poden acabar passant hores. Piktochart potser és l’eina més fàcil que us permet crear una infografia el més ràpidament possible. Disposa de plantilles per a presentacions, infografies, pancartes, així com informes.

Si heu utilitzat Canva, observeu que hi ha algunes similituds entre les dues. Tot i això, tots dos excel·len en coses completament diferents. Podeu aprofitar les diverses plantilles i opcions gratuïtes, però per accedir a algunes de les seves millors coses, heu de pagar els plans professionals.

Preu: Gratuït; 29 dòlars mensuals per pla professional.

18. Adobe Color CC

Recollir esquemes de colors fantàstics per a la vostra infografia o publicació al bloc és de vegades difícil. Al cap i a la fi, la vostra elecció de color afectarà l’experiència del visitant. Amb eines com Adobe Color CC, no obstant això, podeu crear fàcilment els vostres propis esquemes de colors personalitzats. Hi ha una gran varietat de regles de color a la vostra disposició, cosa que significa que tens moltes opcions. A més, com que cada color té valors HEX i RGB, podeu copiar i enganxar sense esforç a qualsevol eina d’edició d’imatges.

Preu: Gratuït.

Definició d’objectius i seguiment d’aplicacions per mantenir-vos motivats

19. ObjectiusOnTrack

ObjectiusOnTrack creu que les persones que es fixen objectius tenen més èxit. I si voleu afegir-vos a aquest èxit, utilitzeu el dispositiu mòbil. Abans d’arribar a l’aplicació, volen que entengueu la importància de la definició d’objectius i com fer-ho de la manera correcta. Aprendràs set estratègies contrastades científicament per assolir objectius. Ja esteu preparat per a l’aplicació.

Feu-lo servir per establir objectius i prendre mesures. Altres zones de l’aplicació us demanen visualitzar els vostres objectius i fer el seguiment del temps que dediqueu per assolir-los. Tot i així, altres àrees us ajuden a rastrejar activitats de creació d’hàbits o a registrar èxits en una revista.

Preu: 68 dòlars / any per a particulars. Una càrrega base de 68 dòlars per any i després de 8 dòlars per mes per usuari.

20. Entrenador.me

Les persones que triomfen amb programes de gimnàstica gimnàstica us diuen que és perquè utilitzeu un entrenador personal. Podeu obtenir resultats similars a la vostra vida professional treballant amb un entrenador. Coach.me ofereix una aplicació gratuïta de seguiment d’hàbits que ha ajudat a més d’un milió de persones a formar nous hàbits. Utilitzeu el dispositiu mòbil o el rellotge per fer el seguiment de la vostra activitat i configureu-vos els horaris per recordar-vos els nous hàbits que esteu intentant crear.

Una aplicació no ho pot fer tot. De vegades necessita un humà. Coach.me utilitza l’aplicació com a connector per a més de 700 entrenadors que us poden ajudar a desenvolupar-vos un hàbit. Un altre grup d’entrenadors del lideratge està especialitzat en ajudar-vos a resoldre problemes al lloc de treball. Proporcionen una valuosa orientació professional.

Preu: Gratuït. Els serveis d’entrenament en costums comencen a partir de 15 dòlars la setmana El coaching de lideratge és de 249 dòlars / mes.

21. LifeTick

Molts objectius per establir programes i aplicacions de programari se centren només en les aspiracions professionals. LifeTick adopta un enfocament holístic. Sí, podeu utilitzar-lo per fer el seguiment d’activitats emprenedores. Però també tindreu èxit si voleu millorar les qualificacions, estalviar diners o perdre pes.

L’aplicació us porta a través d’un procés de diversos passos. Primer establireu valors bàsics. Aleshores, podreu conèixer com l’aplicació us pot ajudar a utilitzar una metodologia per mantenir els objectius en pista. Descobrireu com el diari us avança. Fas un seguiment dels comportaments que t’ajuden a desenvolupar els hàbits adequats per tenir èxit.

Preu: Gratuït fins a 4 objectius. $ 39 / any per seguiment il·limitat. Els plans per a famílies, escoles i empreses oscil·len entre 14 $ / mes i 199 $ / mes.

22. Llista d’hàbits

Creeu bons hàbits i trenqueu els poc saludables si voleu avançar cap a la productivitat. Llista d’hàbits és una aplicació que inclou tot el que necessiteu per assolir els vostres objectius. L’enfocament de la llista d’hàbits inclou mantenir-vos motivat mostrant la quantitat de temps ininterromput en què heu mantingut el bon comportament.

Construir un hàbit requereix repetició. Però de vegades cal descansar. Moltes aplicacions no ho tenen en compte. La llista d’hàbits us ajudarà a mantenir la vostra línia ininterrompuda. Et permet suspendre les activitats fins que tornis de forma segura a l’oficina.

Preu: 3,99 dòlars

23. Camí de vida

És possible passar menys d’un minut al dia per trencar un mal hàbit o construir-ne un de nou? Estil de vida és una aplicació que us repta per fer el seguiment de la identificació i canviar els vostres hàbits: tot menys de 60 segons al dia.

A mesura que l’aplicació tingui més informació sobre vosaltres, us suggerirà algunes maneres de reforçar els hàbits saludables que voleu crear. O bé, us donarà una visió detallada de com podeu evitar en primer lloc el comportament que ha creat els vostres mals hàbits.

Preu: Gratuït, amb un cost de compra integrat a l’aplicació de 4,99 dòlars per desbloquejar funcions premium.

24. irunurun

Heu escoltat que la gent es refereix a “caminar a peu, en lloc de parlar la xerrada. Els creadors de irunurun Creu que aquesta filosofia també funciona bé per establir objectius. Segons van dir, “Les accions parlen més fort que els objectius”. L’aplicació irunurun fomenta el rendiment i la rendició de comptes. Et recompensa per un comportament recurrent que genera hàbits saludables.

L’èxit no és mai el resultat d’una sola acció. Per tant, creareu tauler d’accions. Cada repetició d’aquesta acció obté una altra marca. Avanç de les calculadores automàtiques. L’objectiu de l’aplicació és ajudar-vos a assolir el vostre potencial mitjançant l’enfocament, la coherència i la rendició de comptes.
Una versió per a Android de les aplicacions està en funcionament. Mentrestant, podeu utilitzar qualsevol dispositiu mòbil per actualitzar un quadre de comandament basat en web.

Preu: Gratuït. (Tanmateix, els creadors de l’aplicació us conviden a enviar-los una comprovació per a què considereu que val la pena l’experiència, si hi esteu tan inclinada.)

Aplicacions de recordatori per mantenir-vos en pista

25. degut

No totes les tasques de tot es creen iguals. De fet, alguns d’aconseguirien el camí si els afegiu al vostre calendari GTD (“Obtén coses realitzades”). Tot i així, encara necessiteu un lloc per anotar-los per no oblidar-los. Degut és el lloc per a recordatoris i temporitzadors prou importants com per garantir un lloc al dispositiu mòbil.

Però, només perquè siguin una mica menys importants, no vol dir que vulgueu oblidar-vos d’ells. Aquesta aplicació no us permetrà oblidar-vos. Et recordarà repetidament els articles que s’han de venir fins a actuar sobre ells. Podeu deixar-lo insuflar, però tard o d’hora haureu de fer-ho perquè pugueu marcar-lo com s’ha fet.

Preu: 4,99 dòlars

26. marca de verificació2

És alliberador deixar anar les preocupacions fins que calgui concentrar-se en elles. Aquesta aplicació et permet fer-ho. Creeu tasques de tot i després deixeu-les anar. Se us informarà quan us trobareu a la ubicació que heu seleccionat per activar un recordatori.

Aquí teniu un exemple. Encara no us heu acabat, però esteu baixant pel que fa al ketchup. No heu de recordar-vos de comprar-ne més fins a la propera vegada que estigueu a la botiga de queviures. Només dir-ho Checkmark2 per recordar-li el ketchup la propera vegada que entri a l’aparcament de la botiga de queviures. Funciona millor per a recordatoris basats en ubicació, però podeu utilitzar-lo per programar recordatoris basats en calendaris.

Preu: 4,99 dòlars

27. RemberTheMilk

El teu cap és un mal lloc per mantenir una llista. Tractar de recordar-los provoca estrès. Aquest és l’objectiu d’aquesta aplicació. Traieu les coses que us sonen pel cap i poseu-lo al dispositiu mòbil fiable. Allà us ajudaran les funcions del vostre telèfon intel·ligent per ajudar-vos a mantenir-vos organitzat.

Aquesta aplicació és gairebé un fabricant de llista sobre esteroides. Podeu fer tantes com vulgueu i mantenir-les organitzades amb etiquetes de colors. Obtenir granulació amb subtasques. No us preocupeu si aneu a la bord del formulari de llista.

Recordeu TheMilk compta amb una potent funció de cerca. Funciona millor al dispositiu mòbil. Com que es troba al web, també podeu utilitzar-lo en qualsevol equip.

Preu: Gratuït. Actualitzeu a la versió Pro per 39,99 dòlars / any.

Programari d’emmagatzematge i compartició de fitxers al núvol

28. Dropbox

Quan es tracta d’eines d’emmagatzematge al núvol, no cal dir-ho Dropbox és un dels millors del negoci. Tot el que heu de fer és crear un compte, descarregar el programari al vostre telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador i podeu començar a desar els fitxers a la carpeta Dropbox. Aquests fitxers es sincronitzen al núvol en temps real mentre el feu servir i els podeu accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Només triga uns quants clics (o taps).

Amb Dropbox, no haureu de preocupar-vos de perdre les dades si us passa alguna cosa a l’ordinador; ho recupera tot!

Preu: Gratuït per a 2 GB + emmagatzematge; 9,99 dòlars al mes per emmagatzematge addicional.

29. Google Drive

A la resta del món el que és iCloud és per als usuaris de productes d’Apple. Com és de suposar, Google és més inclusiu. Podeu emmagatzemar gairebé qualsevol fitxer al vostre fitxer Google Drive. Els fitxers que creeu mitjançant una aplicació de Google no comptabilitzen el vostre espai d’emmagatzematge.

Google és conegut per ser generós amb espai d’emmagatzematge. Comencen amb 15 GB. Un altre avantatge és la capacitat de col·laborar en temps real amb altres. També podeu compartir documents sense concedir accés a la vostra unitat. Hi ha un desavantatge de l’emmagatzematge basat en núvol de Google. Té poca documentació i encara menys accés a ajuda en línia.

Preu: Gratuït per 15 GB. El preu per a més emmagatzematge varia, amb el límit superior a 299,99 dòlars / mes per 30 TB.

30. iCloud

Si utilitzeu productes d’Apple, n’heu sentit a parlar iCloud. Però fins i tot els aficionats a Apple fan més problemes per descriure què és iCloud. La millor explicació és que iCloud funciona com el disc dur personal al núvol. Emmagatzema documents, fotos, música i qualsevol fitxer que el vostre dispositiu iOs o ordinador Mac pugui crear. El que fa millor que altres serveis d’emmagatzematge en núvol és sincronitzar automàticament aquests fitxers als vostres dispositius.

Podeu emmagatzemar qualsevol fitxer a iCloud, sempre que una aplicació o un programa programari registrat la pugui llegir o escriure. iCloud fa una feina excel·lent per compartir fitxers amb els productes de la marca Apple. Tot i això, no fa un bon treball compartit amb altres persones. Voleu transmetre-ho si l’intercanvi de fitxers o la col·laboració és important per a vosaltres.

Preu: Gratuït per 5 GB d’emmagatzematge. 50 GB és de 0,99 USD / mes. 200 GB és de 2,99 dòlars / mes. 1 TB és de 9,99 dòlars / mes. 2TB és de 19,99 $ / mes.

Eines per millorar la vostra eficiència en mitjans socials

31. Buffer

Una eina fàcil d’utilitzar, Buffer us ajuda a programar actualitzacions de xarxes socials amb un clic. Podeu triar quan voleu compartir les actualitzacions des del compte buffer. I, gràcies a la seva excel·lent analítica, podeu fer el seguiment del vostre contingut més digne de clics.

A més, si teniu una breu inspiració, podeu utilitzar l’eina per trobar contingut excel·lent per compartir, com ara imatges, enllaços i cites. Podeu fer-ho fàcilment a la pestanya Suggeriments.

Preu: prova gratuïta il limitada de 30 dies; Els plans premium comencen a partir de 10 dòlars mensuals.

32. Horari

CoSchedule és un calendari editorial basat en web amb una àmplia funcionalitat de mitjans de comunicació social. No tots els bloggers i venedors tenen temps per compartir-se les publicacions, sobretot si apareix alguna cosa important.

Amb CoSchedule, però, podeu planificar i programar activitats de social media al calendari editorial, de manera que les vostres publicacions es publiquen automàticament. Això permet aprofitar al màxim Facebook i Twitter.

Preu: 15 dòlars al mes amb prova gratuïta també disponible.

33. Oomph social

Oomph social és una eina útil que us pot ajudar a estalviar temps en nombroses tasques de xarxes socials. Podeu utilitzar-lo per trobar les persones adequades per seguir, supervisar les mencions, publicar directament als blocs i programar actualitzacions, entre altres coses.

En poques paraules, l’eina facilita la compartició d’actualitzacions recurrents i automatitza les tasques que consumeixen temps. Les xarxes compatibles inclouen LinkedIn, Twitter i Facebook.

Preu: Gratuït amb funcions limitades; funcions completes per 17,97 dòlars cada dues setmanes.

34. Amics + Jo

Esteu a Google+? Aleshores, simplement us encantarà Amics + Jo. Amb aquesta eina, podeu promocionar les vostres publicacions de Google+ des de perfils i pàgines a altres xarxes de xarxes socials, com Tumblr, Twitter, LinkedIn i Facebook.

Per tant, si voleu estalviar temps en programar contingut a diverses xarxes i voleu fer créixer el vostre Google+ després, Friends + Me és l’eina que necessiteu.

Preu: Gratuït fins a tres comptes; els plans de pagament comencen a partir de 9 dòlars al mes.

35. Hootsuite

HootSuite simplifica la gestió de les xarxes socials, permetent gestionar totes les teves xarxes socials des d’una plataforma, igual que Buffer. És la plataforma més utilitzada a tot el món amb 10 milions d’usuaris i que compta.

Amb aquesta eina, podeu enviar publicacions ara o programar-les per a la publicació automàtica en el futur. No és convenient tenir-ho tot en una sola plataforma? Pensem que sí!

Preu: Gratuït amb funcions limitades; pla premium per 9,99 dòlars mensuals.

36. Planificador de correus

Necessiteu inspiració en màrqueting social? Planificador de correus és un recurs en línia que us ajuda a trobar el millor contingut per al vostre públic. També us ajudarà a decidir quan i on publicar-la per obtenir els màxims resultats. A continuació, publiqueu Planificador i analitzi la resposta.

La plataforma és prou flexible per triar el vostre nivell d’automatització. Participeu el que vulgueu o simplement asseureu-vos i deixeu que Post Planner ho faci tot per vosaltres. Post Planner funciona amb les xarxes socials actuals més populars. Feu-lo servir per descobrir contingut, o només publiqueu-lo. Hi ha cinc plans. Cadascun d’ells està dissenyat per oferir-vos només el que necessiteu en funció de la quantitat de perfils i pàgines de xarxes socials que tingueu.

Preu: Els plans van des de 9 dòlars / mes fins a 199 dòlars / mes. Es factura anualment.

Eines per millorar el vostre enfocament

37. FocusWriter

Res en contra de Microsoft Word, però té més funcions de les que la majoria necessita. La suite de Microsoft Office ara es basa en el núvol i cobra una quota mensual baixa. Tot i així, el preu és superior al que alguns poden permetre’s. FocusWriter repeteix ambdues crítiques. Ofereix un processador de text despullat i relaxant. El millor de tot, és gratuït.

Poseu FocusWriter al mode de pantalla completa i ni tan sols hi ha barres d’eines per distreure-vos. FocusWriter només us ofereix el més bàsic del processament de textos. La majoria dels escriptors necessiten Si ho necessiteu, passa-ho
un corrector ortogràfic o si voleu afegir formatatge complex. Tampoc podreu afegir imatges ni taules. FocusWriter només tracta d’una cosa: les paraules.

Preu: Gratuït.

38. E.ggTimer

E.ggTimer és un senzill temporitzador de compte enrere fàcil d’utilitzar i accessible des del vostre navegador web. Tot el que heu de fer és configurar el temporitzador especificant el temps desitjat, feu clic a “anar” i l’eina llançarà un compte enrere. Rebreu una notificació al vostre navegador un cop finalitzat el temps.

Preu: Gratuït.

39. Focus Booster

Si et manteniu concentrat és alguna cosa amb què lluiteu, Focus Booster és una aplicació que us pot ajudar. De la mateixa manera que E.ggTimer, fa servir la Tècnica Pomodoro que es desviu quan es treballa en una tasca determinada durant 25 minuts, de manera que podeu fer una breu pausa. Pot semblar una tonteria al principi, però molts blocaires han provat l’aplicació i la majoria han acabat aconseguint resultats positius!

Preu: prova gratuïta durant 15 dies; 2,99 dòlars al mes per fer funcions de seguiment de temps i informes.

40. Tècnica Pomodoro

A finals dels anys 1980, l’estudiant universitari Francesco Cirillo es va proposar millorar el seu enfocament mitjançant un temporitzador per rastrejar intervals d’estudi. Va separar aquestes rodanxes de 25 minuts amb pauses curtes i cronometrades. Tots dos van ser controlats mitjançant un temporitzador en forma de tomàquet que va trobar a la cuina.

Sabem que l’enfocament de Cirillo per centrar-se avui amb el nom de Pomodoro perquè va nomenar la tècnica després de la paraula italiana de tomàquet. Informeu-vos sobre la Tècnica Pomodoro abans d’invertir en una de les moltes aplicacions i programes de programari que actuen com a temporitzadors. Cirillo creu que el flux i el focus es milloren gràcies a l’ús de baixa tecnologia d’un temporitzador mecànic. Trobar un en forma de tomàquet depèn de tu.

Preu: Gratuït

41. Focus @ voluntat

La música té encants per calmar el pit salvatge. I ara, la ciència ha demostrat que la música també us pot ajudar a centrar-vos. Aquesta és la idea que hi ha darrere d’aquesta base basada en web Focus @ voluntat servei Trieu entre més de 50 canals de música amb milers d’hores de música original. Cada canal té un efecte particular en la vostra capacitat d’enfocament. Es basa en una investigació sobre neurociències provada.

La música redueix les distraccions de manera que es pot centrar en la productivitat. Els estudis demostren que escoltar música pot augmentar la quantitat de temps que mantingueu l’enfocament d’un 200% al 400%. Altres estudis han demostrat que es pot concentrar durant un màxim d’uns 100 minuts.

Preu: Gratuït per prova de 15 dies. Els preus dels equips comencen a partir de 9,95 dòlars / mes per a fins a 5 usuaris i arriben fins a 6,95 dòlars / mes fins a 100 usuaris..

42. Aplicació forestal

eMarketer projectes que dediquem més de 3 hores al dia en telèfons intel·ligents i tauletes. Aplicacions clam per la nostra atenció i interrupció de la concentració. Un estudi de l’Irvine de la Universitat de Califòrnia va trobar que triguen una mitjana de 23 minuts en tornar a la tasca.

Els creadors de Bosc estan lluitant contra el foc. Van crear una aplicació que va gamificar el focus. Utilitzeu l’aplicació per plantar un arbre virtual quan vulgueu centrar-vos en una tasca. Durant els propers 30 minuts, creixerà des de la plàntula fins a la maduresa. Si surts de l’aplicació, mataràs l’arbre. Obteniu Forest també al vostre navegador.

Preu: 1,99 dòlars.

Eines de gestió de projectes per fer el seguiment del vostre treball i obtenir resultats

43. Asana

Asana és una eina de gestió de projectes que permet desglossar tasques grans en petits passos, col·laborar en projectes amb altres blocaires i, fins i tot, crear dos a partir del vostre correu electrònic. També us permet planificar tot el vostre programa de treball.

Si decidiu desplaçar-se cap avall pensant que no teniu cap necessitat de gestió de projectes, penseu-ho de nou. Què passa amb els diferents dos que mai haureu acabat? O el milió de parts d’un projecte de blocs que només no podeu fer un seguiment? Sí, Asana pot ajudar-vos amb tot això!

Preu: Gratuït.

44. Trello

Una altra eina de gestió de projectes, Trello us ajuda a crear taulers per a tots els vostres projectes. Heu de crear llistes a la vostra pissarra i afegir targetes a cada llista. Dins d’aquestes targetes, podeu adjuntar fitxers, especificar una data de venciment, així com afegir etiquetes, descripcions i llistes de verificació. D’aquesta manera us resulta més fàcil gestionar tasques per a projectes amb nombrosos detalls.

Sense oblidar que, ja que compta amb una interfície senzilla i favorable a la col·laboració, la gestió de projectes és molt més ràpida amb Trello!

Preu: Gratuït; 5 dòlars mensuals per a prima.

45. Basecamp

Moltes aplicacions de productivitat funcionen bé per a particulars. Campament base és beneficiós per a equips. Les empreses diuen que els seus empleats aconsegueixen més treballs més ràpidament i amb menys errors. La rendició de comptes augmenta, mentre que els terminis perduts disminueixen. Basecamp fomenta la col·laboració. Es converteix en la ubicació única de tots els missatges, fitxers, tasques de tot i terminis.

Basecamp és un contendent fort si considera que el correu electrònic ha superat la productivitat. Només triguen pocs temps perquè els equips descobreixin els avantatges d’un lloc únic per a la comunicació i el flux de treball. El millor de tot és que es descuida de l’excusa de “No he rebut mai el correu electrònic” que surt a la majoria de les oficines.

Preu: Prova gratuïta de 30 dies per a tothom. Resta gratuït per a professors i estudiants. 99 $ / mes o 1.000 dòlars per any per a empreses, sense límits d’usuari. 50% de descompte per a ànim de lucre i sense ànim de lucre.

Les aplicacions de bona gestió de temps són essencials per al vostre èxit

46. ​​commuta

Una eina útil, Desactivar t’ajuda a fer un seguiment millor del teu temps. Tot el que heu de fer és escriure el que esteu treballant, fer clic a arrencar i, a continuació, aturar el temporitzador. L’eina no només emmagatzemarà la vostra tasca, sinó també el temps que hi dediqueu. Això us permet dedicar el vostre temps acuradament a una tasca determinada.

A més, l’eina també funciona bé si voleu supervisar la productivitat del vostre equip.

Preu: Gratuït amb funcions bàsiques; característiques completes per 49 dòlars al mes.

47. RescueTime

La gestió del temps no consisteix només en saber què cal fer. És tan important saber quant temps dediqueu a fer-ho. La idea que hi ha darrere RescueTime és senzill. T’ajuda a augmentar la productivitat supervisant l’ús de l’ordinador. Aleshores, us indica quan i com perdreu la productivitat.

Després d’instal·lar-lo, RescueTime s’executa de manera segura en segon pla a l’ordinador i els dispositius mòbils. Rastreja el temps que dediqueu a les aplicacions i als llocs web. Després, us pot proporcionar informes detallats sobre la vostra activitat. El temps de rescat és més que una targeta d’informe. També pot ser proactiu. Utilitzeu el temps de rescat per bloquejar els llocs web que distreuen. També us pot avisar quan heu dedicat un cert temps a una activitat.

Preu: Gratuït per fer el seguiment del temps mitjançant llocs web i aplicacions. 9 dòlars / mes. 72 dòlars / any per un compte premium que rastreja el temps fora de l’ordinador, bloqueja els llocs web, crea alertes d’objectius i registres de les realitzacions.

48. fanurio

Haureu de poder fer un seguiment del temps si cobreu l’hora pels vostres serveis. Sobretot si ets independent. fanurio ho farà per tu i molt més. El programari funciona amb tecnologia Java, de manera que és compatible amb gairebé qualsevol sistema operatiu. Farà un seguiment de tot allò que un autònom necessitarà facturar sobre un projecte.

Fanurio té un rastrejador de temps manual i s’integra tant als escriptoris Windows i OS X. Però necessiteu més que un seguiment de temps, per la qual cosa fanurio també planifica i gestiona tasques. També fa el seguiment de taxes, despeses i fins i tot de viatges. Aquesta informació s’utilitza per crear factures en diversos formats de fitxers de documents, així com HTML.

Preu: 59 $.

49. Atracker

Tens coses sobre iPhone? Aquesta aplicació per a iOS pot ser només la vostra cosa. Segueix la filosofia i l’estètica de la interfície d’usuari d’Apple, proporcionant un rastreig de temps senzill però elegant basat en tasques. Hi ha una configuració mínima. Comenceu i atureu una tasca amb un sol toc. Utilitzeu els calendaris iCal existents per convertir un esdeveniment existent en alguna cosa que pugueu fer el seguiment. Compareu una activitat planificada amb una activitat real.

Els informes no complicats es mostren en formats gràfics o en gràfics i els podeu compartir mitjançant correu electrònic o xarxes socials.

El Atracker és compatible amb els productes d’Apple Watch i podeu fer el seguiment de temps sense haver de desbloquejar el rellotge.

Preu: Gratuït (versió Lite). La versió completa, que ofereix més informes i un seguiment de tasques il·limitat, és de 4,99 dòlars.

50. TimeDoctor

Aquí hi ha un canvi refrescant Aquesta aplicació vol que respongui a tres preguntes primer. Temps Doctor vol assegurar-se que sigui correcte per tu abans que el lloc web us mostri les funcions i avantatges.

En realitat, només sembla així. Si no voleu jugar-hi, simplement feu clic al botó de navegació “Expliqueu-me més” al diminutiu. Es troba a la part inferior de la pantalla. Se us demanarà més informació sobre el rastreig de temps.

Una visió general ràpida pot donar la impressió que TimeDoctor no ofereix una proposta de valor única. Però hi ha d’haver alguna cosa especial. Per què més podríeu veure els logotips dels grans noms corporatius que figuren com a usuaris? TimeDoctor ofereix integracions amb altres 32 productes de programari. És una extensió de funcionalitat impressionant.

Preu: Gratuït (funcions limitades). $ 5 / mes per a usuaris individuals. 9,99 dòlars per mes per a organitzacions. Obtindreu un preu privat especial per a més de 50 usuaris.

51. Ara

MATEIX. És l’acrònim de Keep It Simple (Estúpid). Aquesta aplicació aplica el principi KISS al temps de seguiment. Tot ho fa, però ho fa bé. Pot ser que ho hagueu endevinat pel seu nom. L’aplicació iOS té dues maneres. La vista ara registra el que esteu fent actualment. Toqueu per iniciar o aturar les tasques. La visualització A continuació us proporciona informes sobre com heu passat el temps.

Bé, està bé … hi ha en realitat una tercera vista. És una variació de la vista Després. Us mostra gràfics per poder comparar el temps dedicat a les tasques. El problema amb una aplicació com aquesta és que és possible que us oblideu de dir-ho perquè comenci a fer el seguiment. Ara, llavors té una solució. Et recordarà a un interval regular que segueixes una tasca o que no estàs enregistrant res.

Preu: Gratuït. La versió Pro afegeix la capacitat d’exportació de dades perquè pugueu utilitzar-la per fer el seguiment del temps que voleu carregar als clients. Té un cost de 2,99 dòlars i està disponible a l’App Store d’Apple.

Eines per automatitzar tasques tedioses

52. IFTTT

Amb IFTTT, podeu crear connexions, trucades canals fàcilment, entre nombrosos serveis en línia, des de Evernote fins a Facebook. L’eina connecta els canals junts per dur a terme moltes tasques tedioses, que la cara ens demanaria més temps.
Aquests són alguns exemples que us ajudaran a comprendre-ho millor:

 • Les fotos publicades a Instagram es publicaran automàticament als altres comptes de xarxes socials.
 • Els seguidors nous de Facebook rebran automàticament una invitació per connectar-se al vostre compte de LinkedIn.
 • Les publicacions del bloc acabades de publicar entraran automàticament al vostre compte de butxaca.

Preu: Gratuït.

53. Zapier

Zapier funciona de manera similar a IFTTT. Tot i això, hi ha algunes diferències notables. Hi ha més aplicacions disponibles per triar, i el nombre de comptes gratuïts és limitat. Independentment, Zapier té un potencial extraordinari. Podeu automatitzar diverses tasques que mai no vau pensar, a més, també són ràpides!

Preu: Gratuït amb funcions limitades; o funcions completes per 20 dòlars al mes.

54. Infusionsoft

La petita arrencada sembla i actua com una gran marca quan utilitzeu programari d’automatització de màrqueting. Genera comandes i construeix relacions amb els clients. Podeu concentrar-vos en la creació del vostre negoci.

Infusionsoft us ajudarà a aprofitar al màxim la vostra llista de contactes i a augmentar les vendes. Veureu que les referències augmenten i, al mateix temps, dediqueu menys facturació i seguiment dels problemes del client. Més de 125.000 clients confien en Infusionsoft. La majoria són petites empreses que no pensaven que podrien competir amb empreses més grans i millor finançades.

Preu: Els paquets comencen a partir de 199 $ / mes. Es basen en els vostres contactes i en el nombre de correus electrònics que envieu als vostres usuaris.

55. dlvr.it

Es necessita molta feina per estar al capdavant de les xarxes socials. Tens temps per trobar o curar contingut, per personalitzar i categoritzar la seva rellevància? dlvr.it és un sofisticat assistent automatitzat que explora les vostres fonts i prepara contingut compartible.

Trieu el nivell de personalització que vulgueu i seleccioneu un calendari d’entrega. Permet a dlvr.it fer-ho tot o a afegir tocs personals a cada publicació. Proveu-lo gratuïtament i compartiu fins a 5 feeds amb tres pàgines de la xarxa social.

A un nivell de pagament premium s’afegeixen paquets de 10 pàgines de xarxes socials i 50 feeds. Compreu un altre paquet quan sigui el moment de créixer. Un pla d’agència preveu compartir 1.500 fonts a 250 pàgines de xarxes socials. Un compromís anual ofereix un estalvi del 17%.

Preu: Servei bàsic gratuït. 9,99 dòlars / mes per a professionals. 149,99 dòlars / mes per a una agència.

56. Google Alerts

Hi ha alguna manera senzilla de mantenir al dia el que es publica en línia sobre vosaltres? Com fer un seguiment del que s’ha dit sobre la vostra competició? No és com si tinguis temps de seure durant tot el dia i fer servir Google per trobar aquestes coses.

No tens temps, però Google Alerts ho fa. Automatitzar el procés amb aquesta potent però ignorada eina de Google. Configureu tantes alertes com vulgueu. Trieu la rellevància de la font, la ubicació geogràfica, la freqüència i quantes alertes voleu obtenir. Google no indexa la majoria de les xarxes de xarxes socials. Google Alerts no és una bona opció per supervisar les xarxes socials.

Preu: Gratuït.

57. Ontraport

Eviteu l’enfocament de Frankenstein per crear el vostre negoci i comenceu amb una solució integral que creixerà juntament amb vosaltres. Aquesta és la idea que hi ha darrere Ontraport. Pont i automatitza quatre àrees comercials clau:

 • Construcció i manteniment de llocs web
 • Comunicacions de màrqueting
 • Comerç electrònic
 • CRM

Estareu menys temps intentant esbrinar com integrar les eines empresarials i més temps per crear el vostre negoci. Tres nivells tenen un preu basat en el vostre compte de clients. El nivell d’entrada no ofereix avantatges complets per a la plataforma.

Preu: 79 $ / mes bàsic. 297 dòlars / mes per a professionals. 597 dòlars / mes per equips.

Eines de creació de contingut

58. Crawlytics socials

Les idees de contingut fantàstiques provenen de saber què fan els vostres competidors. Social Crawlytics cerca més de 436 milions d’URL per a compartir contingut sobre els vostres competidors. El servei també identifica els principals influents, de manera que els podeu parlar també.

Mesureu i rastregeu la informació des d’un tauler de control intuïtiu. Social Crawlytics és gratuït, però l’ús està limitat als recursos d’equilibri. Registreu-vos amb el vostre compte de Twitter i pagueu amb els tuits o feu una donació amb PayPal per obtenir més crèdits.

Preu: Gratuït.

59. Explorador de contingut

Quin és el secret per generar contingut fort? Escriviu més informació del que cerquen les persones. Explorador de contingut és una eina creada per ahrefs que explora enllaços enllaços, trànsit orgànic i accions socials per descobrir el que és popular. Cerqueu una paraula clau o una URL.

Content Explorer crea una llista dels articles més populars basats en accions socials i enllaços enllaçats. Descobriu a un fragment específic per trobar dades de popularitat encara més importants. Hi ha una prova gratuïta de 14 dies. Les opcions de preus anuals per als plans premium permeten estalviar-te un 20%. Els nivells de preus es basen en usuaris, campanyes i paraules clau de seguiment.

Preu: 99 dòlars / mes per litera. 179 $ / mes per la norma. 399 dòlars / mes per avançat. 999 dòlars al mes per a una agència.

60. Buzzsumo

Algunes de les marques més reconegudes del món utilitzen Buzzsumo. Totes les necessitats de la plataforma són un tema clau o un URL. Buzzsumo t’explica què has de saber sobre el rendiment de contingut per a la teva competició.

Utilitzeu la informació per decidir com es pot oferir un contingut similar per a vosaltres. El lloc web també és un dipòsit d’informació sobre bones pràctiques. Proveu-ho primer amb una prova gratuïta de 14 dies. Estalvieu un 20% amb opcions de paquets anuals. La complexitat estructura tres paquets premium pagats.

Preu 99 $ / mes per a professionals. 299 dòlars al mes per a una agència. 399 dòlars el mes per a una empresa.

61. Scoop.it

Podeu mesurar el rendiment de la vostra inversió (ROI) pel contingut que creeu o curateu? Scoop.it va més enllà de la creació de contingut. La plataforma audita allò que suggereix per generar informació predictiu. El contingut posterior beneficia el que s’ha après.

Scoop.it té més de 2,5 milions de clients, que van des de la Universitat de San Francisco fins a Microsoft. És gratuït per a ús personal. Estalvieu un 20% amb opcions de paquets anuals. Els paquets premium pagats estan dissenyats per a una marca professional o per al trànsit de llocs web.

Preu: Gratuït per a ús personal. 11 $ / mes per a una marca professional. 67 USD per mes per trànsit de llocs web

62. Convert2CleanHTML

És convenient utilitzar un processador de textos com Microsoft Word per compondre el text que utilitzaràs a les pàgines web. El problema és que no podeu simplement tallar i enganxar aquest text als vostres documents HTML. Hi ha una gran quantitat de codis invisibles i de format invisibles que generaran problemes al vostre lloc web.

Convertir2CleanHTML et permet:

 • Elimina els paràgrafs buits
 • Convertir  a , a
 • Substituïu les entitats que no siguin ASCII per entitats HTML
 • Substituïu les cotitzacions intel·ligents per equivalents ASCII
 • Sagnar amb pestanyes, no espais
 • Substituïu els espais no trencadors per espais ordinaris

Preu: Gratuït.

63. Generador de temes de blocs

El món dels blocs deu un agraïment a HubSpot. Va crear una línia en línia generador de temes del bloc que és lliure d’utilitzar Trieu tres termes i feu clic al botó. L’algoritme del lloc web farà la resta, recompensant-vos amb una setmana de títols de blocs.

Aquesta eina gratuïta és un estalviador de temps increïble. Pot reduir la hora d’investigació a minuts. En realitat, és difícil creure que aquesta eina sigui gratuïta. És un altre exemple brillant del compromís de HubSpot per millorar la indústria amb productes de màrqueting.

Eines de gestió de correu electrònic

64. SaneBox

SaneBox pot ajudar-vos a recuperar la salut del correu electrònic. La plataforma utilitza algoritmes per filtrar el correu electrònic sense importar de la safata d’entrada. El que queda és el que importa. Funciona amb qualsevol compte de correu electrònic en qualsevol dispositiu. No és un programari ni una aplicació. Simplement afegeix una carpeta al correu electrònic existent.

Obteniu més que un filtratge. SaneBox ofereix un conjunt d’eines per ajudar-vos a millorar l’eficàcia dels missatges de correu electrònic sortints. Proveu-lo gratuïtament. Estalvieu fins a un 40% amb un pla anual. Hi ha tres paquets premium pagats. El preu es basa en funcions addicionals que amplien el filtratge i la funcionalitat.

Preu: 7 dòlars / mes per nivell d’entrada (berenar). 11 $ / mes per nivell mitjà (dinar). 36 $ / mes per a primer nivell (sopar).

65. Unroll.Me

Potser us sorprendrà la quantitat de la vostra safata d’entrada que es redueix si elimineu les subscripcions. Aquest és el paper del Unroll.Me. Agafeu totes les vostres subscripcions i les combina en un correu electrònic de digestió diari anomenat Rollup. S’obté a escollir quan es vol lliurar aquest digest.

Tots els correus electrònics de subscripció s’identifiquen durant el procés de configuració. És on podeu començar a netejar. Donar-se de baixa d’allò que no desitges. Unroll.Me les elimina de la safata d’entrada.

Preu: gratuït.

66. FollowUpThen

Feu servir la vostra safata d’entrada de correu electrònic com a llista de tasques pendents? Sembla una bona idea mantenir els correus electrònics importants al cap de tot deixant-los on els pugueu veure. Tot el que necessitem per a la majoria de nosaltres, però, és un sol dia perquè els nous missatges de correu electrònic emetin els altres a la vista. Llavors no seran del tot.

FollowUpThen és un servei que us envia els recordatoris sobre els correus electrònics perquè pugueu arxivar-los fins que siguin necessaris. Proveu-ho amb una prova gratuïta de 30 dies (necessitareu una targeta de crèdit). Els paquets premium pagats tenen un preu principal en funció del nombre de seguiments mensuals. Estalvieu fins a un 20% amb un pla anual.

Preu: Gratuït d’ús limitat. 2 dòlars / mes per a la productivitat personal. 5 dòlars / mes per a la productivitat professional. 9 $ / mes per usuari per a empreses.

67. Sortd

Gmail de Google l’utilitzen milions, però no els agrada. La interfície és malvada. No tothom és fan del sistema de pestanyes. Sortd ofereix una interfície visual diferent que crea una sèrie de llistes de costat a costat. La vostra safata d’entrada no volia ser una llista de tasques, però aquesta és una manera intuïtiva d’utilitzar-la d’aquesta manera si insistiu.

Sortd no canvia la configuració de Gmail. És només una “pell intel·ligent” que canvia la visió. Arrossegueu i deixeu anar per prioritzar les llistes que creeu. Fins i tot podeu canviar el nom de les línies d’assumpte de correu electrònic, de manera que tenen més sentit. Sortd és gratuït per a tots els usuaris mentre estigui en beta.

Preu: gratuït.

68. Boomerang

Escriu-ho ara. Envieu-lo més tard. Utilitzen gairebé 400.000 empreses Boomerang per afegir aquesta comoditat als seus comptes de Gmail. Utilitzeu-lo per programar correus electrònics per lliurar-los. El boomerang també us pot recordar que feu un missatge si no rebeu cap resposta.

Es necessita la pressió en temps real de la comunicació per correu electrònic. El pla bàsic és gratuït. Registreu-vos al pla premium i utilitzeu-lo gratuïtament durant un mes. Si decidiu que no us agrada, continueu utilitzant la versió bàsica gratuïta.

Preu: Gratuït d’ús limitat. 4,99 dòlars al mes per productivitat personal i missatges il·limitats. 14,99 dòlars / mes per productivitat professional i missatges il·limitats. 49,99 USD per mes per servei premium que inclou integració CRM.

69. Hiver

Tenim moltes tècniques i eines per treballar el nostre factor de productivitat individual, però, què passa amb la productivitat i la col·laboració de l’equip? Bé, Hiver és una eina que soluciona aquest problema. S’integra amb la vostra safata d’entrada i la converteix en una potent eina de col·laboració.

Les moltes funcions de Hiver, com ara etiquetes compartides, notes compartides, recordatoris de correu electrònic, bústia compartida, etc., permeten delegar tasques, supervisar el seu estat, gestionar el correu electrònic, comunicar-se amb el vostre equip i molt més..

Preu: Gratuït fins a 3 persones; comença a partir dels 6 dòlars mensuals més enllà.

Eines de curació de contingut

70. Times Tweeted

Necessiteu contingut per atraure clients. Vostè necessitarà més contingut per tornar-los. El contingut original és el més eficient, però també triga més. La millor alternativa és curar contingut que coincideixi amb el vostre producte o servei.

El Times Tweeted és un motor de curació de contingut que us ajuda a trobar contingut que atregui al vostre públic. Després comparteix i publica aquest contingut rellevant amb el públic. El seu lloc web ofereix exemples del contingut que ofereix per als clients. Proveu el servei gratuïtament. Vostè necessitarà la versió de pagament per marcar i personalitzar.

Preu: Servei bàsic gratuït. 15 $ / mes per a prima.

71. Feedly

No seria fantàstic si tingués algú que hagi recopilat contingut nou per poder llegir-lo com una nota digital? Aquesta és la idea que hi ha darrere Feedly, un servei que agrega les fonts de contingut. Trieu el vostre mètode d’organització i compartiu el que descobriu a les xarxes socials. La interfície elimina la distracció donant el mateix aspecte a totes les fonts de contingut.

Accediu al contingut Feedly des de qualsevol dispositiu. El servei gratuït proporciona fins a 100 pins. Dos nivells de pagament premium afegeixen fonts il·limitades, cerca i col·laboració entre equips.

Preu: Servei bàsic gratuït. 5,41 $ / mes per a prima. 18 $ / mes per usuari per equips.

72. Continguts

Agregant els feeds de contingut pot no ser suficient. També podeu desitjar ajuda per decidir què és rellevant i oportú. Penseu en compte Continguts per aquest augment del nivell d’assistència. ContentGems va més enllà de l’agregació connectant el que es troba amb eines de publicació per a xarxes socials, butlletins de correu electrònic i publicació automàtica al vostre lloc web..

Registreu-vos a un compte gratuït per controlar un tema i fins a 10 paraules clau. Els nivells de prima pagats per a empreses i agències afegeixen més cobertura de temes i paraules clau, així com integració per a la publicació automàtica. Hi ha una opció de descompte si trieu un pla anual.

Preu: Servei bàsic gratuït. 99 $ / mes per a empreses. 199 $ / mes per a agències.

73. Estorificar

Ara mateix, algú està utilitzant les xarxes socials per parlar de la vostra marca. Les fonts de l’autoritat publiquen contingut rellevant per a la vostra indústria. Ho veuràs? Els nostres clients “sempre connectats” demanen informació a mesura que es publiqui. Les notícies d’ahir són massa tardes.

Estorificar et proporciona les eines per trobar i publicar notícies d’última hora. Una versió gratuïta és adequada per a bloggers aficionats. Hi ha una versió empresarial per a marques establertes que compten amb equips grans que contribueixen a la generació de contingut.
Preu: Servei bàsic gratuït. El preu de l’empresa depèn de les vostres necessitats.

Es tracta!

Quines eines de productivitat utilitzeu per mantenir productiu i per què? Ho fem saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me