14 Eines No es pot viure sense freelancer amb èxit

L’economia autònoma mundial experimenta enorme creixement a causa de la seva capacitat de proporcionar una alternativa flexible, còmoda, sense oblidar-se d’una alternativa financerament lucrativa a una rutina de treball monòtona de nou a cinc.


La indústria autònoma permet a les persones que es facin càrrec i dirigeixin les seves pròpies carreres a mesura que decideixin la naturalesa i el nombre de projectes que duen a terme, la seva clientela, quan treballen i com es poden pagar..

El mercat autònom només als Estats Units té més feina 53 milions de treballadors és a dir, un impressionant 34% de la mà d’obra nacional nacional i aporta prop de 7.15 mil milions de dòlars en ingressos a l’economia dels Estats Units.

A més de la mida del mercat; Els treballs autònoms ara també gaudeixen d’un estatus professional elevat, així com una crida amb prop d’un 80% no autònoms disposats a assumir projectes autònoms a més dels seus llocs de treball primaris.

Eines per a autònoms

Eines que combinen el talent amb el negoci:

El creixement exponencial de la indústria autònoma ha impulsat el desenvolupament d’una gran quantitat d’eines i aplicacions que augmenten l’eficiència dels projectes autònoms..

En el cas que per als autònoms el món és el llenç, aprofitar al màxim les oportunitats disponibles requereix un enfocament disciplinat i, per tant, veiem que el salt des de ser autònom habitual a un professional autònom d’èxit requereix l’ús d’eines específicament dissenyades per gestionar el tremenda. obra mèdica característica dels projectes autònoms. Això esdevé més crucial, ja que, com a autònom, tot el vostre subsistència depèn de l’eficàcia que completeu els vostres projectes.

Per tant, mirem les eines absolutes que han de tenir com a autònom amb èxit:

1. Llista de llistes

Primeres coses primer, organitzar-se amb Wunderlist; una aplicació de llista de tasques multiplataforma i intuïtiva. La interfície és minimalista però captivadora, i la usabilitat és tan perfecta com escriure en paper. Ofereix un conjunt complet de funcions que garanteixen que no oblideu mai una tasca important.

També té una selecció diversa d’aplicacions mòbils i d’escriptori i dóna suport a la col·laboració entre dues o més persones. Tot i això, no ofereix recordatoris basats en la ubicació i l’idioma a causa de la configuració de la data no inclou els terminis repetits.

Preu:
Pla Pro: 4,99 dòlars mensuals
Pla d’empresa: 4,99 dòlars per usuari / mes

2. Onada

Una de les coses amb què pateixen la majoria dels autònoms és la gestió professional de les qüestions monetàries que provoquen incertesa i la pèrdua de diners. Wave ha estat dissenyat per atendre als autònoms individuals i a les empreses petites amb nou empleats o menys.

Ofereix un conjunt complet de funcions, com ara comptabilitat, comptabilitat, generació i distribució de factures, recepció de pagaments mitjançant targetes de crèdit, etc. Actualment dóna servei a més de 25 milions d’usuaris a tot el món i per una bona raó. Té una interfície senzilla, és fàcil d’utilitzar i s’organitza lògicament, no obstant això, no ofereix l’opció de realitzar una comptabilitat basada en efectiu i una visió global dels saldos..

Preu:
Gratis.

3. Bidsketch

Per tenir èxit com a professional autònom, és important destacar-se de la multitud donant una sensació professional a la proposta de documents que compartiu amb els clients. Bidsketch ofereix propostes de projectes de marca en qüestió de minuts que es basen en una quota reutilitzable, dissenys i contingut. Aquestes propostes són completament personalitzables i inclouen funcions afegides, com ara suggeriments de tarifes i signatura electrònica.

Preu:
Pla Freelancer: 29 dòlars mensuals
Pla d’estudi: 79 $ al mes
Pla d’agència: 149 dòlars al mes

4. Minterapp

Una de les eines més útils disponibles, Minterapp permet als autònoms autònoms com a empreses autònomes fer un seguiment eficient del temps i generar factures professionals. Podeu afegir tasques que cal completar i designar la responsabilitat a usuaris concrets, juntament amb tarifes horàries o departamentals.

Minterapp farà un seguiment constant del progrés del projecte i generarà factures en funció del nombre d’hores utilitzades. Està basat en núvols, de manera que es pot accedir a qualsevol lloc i permet la recepció de pagaments mitjançant opcions de pagament segures com PayPal, Stripe, etc..

Preu:
Pla senzill: 9,95 dòlars al mes
Pla d’empresa: 29,95 dòlars mensuals
Pla d’empresa: 59,95 dòlars al mes

5. TextExpander

Els autònoms són sovint obligats a combatre diversos projectes simultàniament. Generalment consisteix en compartir correus electrònics més o menys similars amb clients que ocupen una gran quantitat de temps. Aquí és on TextExpander juga el seu paper. Pre-programa breus abreviatures que insereixen automàticament text i imatges, CSS quan se’ls demana dreceres fàcils.
També estalvia temps corregint automàticament els errors d’escriptura i inserint formularis necessaris per a cada projecte. Tot i això, l’únic inconvenient és que ofereix una interfície de tots els negocis.

Preu:
1,66 dòlars mensuals

6. OpenOffice

Per als autònoms que escriuen la vida, OpenOffice és una alternativa de Microsoft Office. Resulta atractiu pels autònoms per una varietat de funcions que inclouen una fàcil exportació de documents com fullets, llibres electrònics, guies, etc. a pdf..

Preu:
Gratis.

7. Dropbox

Dropbox és perfecte per sincronitzar fitxers amb una plataforma web i ordenar-los adequats per a projectes, de manera que no cal que aneu i aneu a la recerca de documents. Ofereix col·laboració de documents en línia en temps real i proporciona un accés inestimable als fitxers que heu suprimit per error. El seu cost és l’única qüestió de preocupació, ja que pot ser massa per a alguns. La solució és perfecta per als autònoms que gestionen un petit equip propi i de petites empreses.

Preu:
9,99 dòlars al mes

8. MindMeister

MindMeister és una eina de mapatge mental ideal per a projectes creatius. Permet que individus i equips puguin presentar els seus pensaments de manera visual i compartir-los amb els membres de l’equip per a un procés de pensament més col·laboratiu. El que diferencia MindMeister de les eines de mapeig mental lliure és que utilitza un simple navegador web per funcionar.

Tanmateix, no està equipat amb un manual d’ús, la confecció és ambigua per als usuaris nous i no permet especificar els tipus d’enllaços. MindMeister també es pot utilitzar com una eina senzilla de gestió de projectes, ja que els usuaris poden convertir idees en tasques que es poden combinar amb una data límit, un destinatari i un nivell de prioritat. A mesura que el projecte avança, l’estat de la tasca es pot supervisar fàcilment.

Preu:
Pla personal: 6 dòlars al mes
Pla professional: 10 dòlars al mes
Pla d’empresa: 15 dòlars mensuals

9. Evernote

La creativitat és el pa i la mantega dels professionals autònoms i pot desencadenar en qualsevol moment del dia. En aquest cas, Evernote actua com a plataforma per anotar ràpidament idees, capturar imatges, fitxers multimèdia, etc. i protegir-les de forma instantània a una plataforma basada en la web, de manera que es puguin recuperar fàcilment de qualsevol ubicació..

La versió gratuïta restringeix els usuaris a funcionar utilitzant només dos dispositius, mentre que, el pla de nivell mitjà no té característiques destacades i el pla professional pot ser massa car per als autònoms individuals..

Preu:
Pla bàsic: gratuït
Pla més: 34,99 a l’any
Pla Premium: 69,99 a l’any

10. Hootsuite

La indústria freelance és una creixent i altament competitiva on el nombre de projectes adquirits és directament proporcional a la visibilitat que gaudeix davant de la seva clientela. I on millor per comercialitzar les vostres habilitats i presentar la vostra cartera que a través de plataformes de xarxes socials que són amb molt els canals de màrqueting més eficients de la nostra època.

Hootsuite és l’eina de gestió de mitjans de comunicació social més utilitzada que actualment dóna servei a més de 10 milions d’usuaris a tot el món i ofereix un quadre de comandament fàcil d’utilitzar capaç de controlar simultàniament campanyes de xarxes socials a diverses xarxes..

Preu:
Pla bàsic: gratuït
Pla Pro: 8,99 dòlars mensuals
Pla d’empresa: tarifes personalitzades

11. Fluix

El mercat autònom amplia el vostre abast als racons més llunyans del món, permetent que els autònoms treballin amb membres de l’equip, així com amb clients de tot el món. Per proporcionar un mitjà de comunicació fàcil i fiable, Slack ofereix una innovadora aplicació de missatgeria en grup que permet als usuaris crear espais dedicats a través dels quals els autònoms poden comunicar-se amb equips internacionals i clients..

Tot i que no té funcions útils com ara calendaris, gestió de tasques i disposicions col·laboratives, es troba entre les aplicacions de comunicació més populars pròpies de la seva usabilitat i regles per compartir fitxers, així com participar en discussions en grup..

Preu:
Pla bàsic: gratuït
Pla estàndard: 8 dòlars al mes
Plus Pla: 15 dòlars al mes

12. Molt

Els autònoms tracten amb diversos clients i projectes i, per tant, han de treballar en diversos documents alhora. Una cosa que absolutament no es poden permetre és perdre un document, ja que comportaria malgastar hores útils de treball dur.

Mozy és una solució de còpia de seguretat completa basada en núvol adequada tant per a particulars com per a empreses. Permet als autònoms treballar en diversos dispositius i es fa una còpia de seguretat automàtica de tota la informació en un núvol. És una mica pel costat car i no té opcions per compartir fitxers.

Preu:
Pla mensual: comença a partir de 13 dòlars mensuals
Pla d’1 any: a partir de 158 dòlars anuals
Pla de 2 anys: A partir de 293 dòlars anuals

13. Adobe Sign

Un requisit senzill però imprescindible dels autònoms és Adobe Sign que els permet signar i compartir electrònicament documents amb els clients sense haver de fer l’exercici convencional d’escaneig de signes d’impressió. A causa d’una funcionalitat ràpida, Adobe Sign augmenta l’eficiència del procés de signatura fins a un 80%.

Preu:
Paquet individual: 9,99 dòlars al mes
Paquet empresarial: comença a partir de 30 dòlars al mes
Paquet empresarial: tarifes personalitzades

14. Dashlane

Per últim, però sense cap mena de dubte, la gestió de múltiples aplicacions i inicis de sessió pot resultar complicat i requerir temps per tornar a recordar la contrasenya cada vegada que hagis d’utilitzar una aplicació pot resultar exhaustiva i també necessita temps..
Dashline ofereix funcions de gestió de contrasenyes, cartera electrònica i reompliment automàtic, de manera que l’única contrasenya que heu de recordar és la contrasenya principal que s’utilitza per accedir a Dashline. Tot i això, la provisió de generació de contrasenya per defecte hauria de ser més segura.

Preu:
Paquet bàsic: gratuït
Paquet Premium: 39,99 dòlars anuals

Comenceu com un professional!

Moltes persones comencen a fer autònoms amb poc o gens de suport tecnològic només per tornar a realitzar els seus passos i reinventar el seu procés de treball mitjançant eines. Com que hi ha moltes aplicacions d’alta qualitat gratuïtes, és convenient que els autònoms comencin la seva empresa utilitzant aquestes eines útils que augmentin la seva eficiència i professionalitat, obrint el camí per a l’èxit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map