73 Topp produktivitetsverktyg för bloggare och alla som är intresserade av att öka effektiviteten

Contents

“Jag har inte tillräckligt med tid att göra det!”

Vid någon tidpunkt har de flesta av oss sagt dessa ord, antingen till oss själva eller någon annan. Frågan är: Har vi verkligen inte tillräckligt med tid? Inte riktigt. Det är bara allt i våra huvuden. Denna självbegränsande tro är det som hindrar oss från att vara våra produktiva jag.


Det är inte som om vi inte har tillräckligt med tid för att blogga. Vi behöver bara hitta sätt att göra mer med den tid vi har. Ett av de bästa sätten att göra detta är att använda bloggverktyg specifikt utformade för att öka produktiviteten.

Läs vidare för olika bloggverktyg som kan hjälpa dig att avsluta med mer utförda på kortare tid. Oavsett om du vill automatisera tråkiga uppgifter, hålla fokus eller organisera din tid bättre, kan det vara användbart att använda dessa verktyg.

Men även om det finns några verktyg som nämns här, betyder det inte nödvändigtvis att du bör använda dem alla. Välj bara en eller två, som kan hjälpa till med den specifika utmaningen du står inför, och se hur det går. Du bör undvika att använda för många verktyg samtidigt och fokusera på att hantera ett problem i taget.

Verktyg för att öka din skrivproduktivitet

1. Ficka

Ficka låter dig spara det innehåll du vill läsa senare med bara ett klick. Genom att lägga till taggar kan du organisera ditt sparade innehåll bättre. Och tack vare det enkla gränssnittet är verktyget enkelt att använda.

Du kan spara innehåll direkt från din webbläsare, e-postbox eller olika applikationer, som Twitter, Flipboard och Pulse. Med hjälp av detta verktyg kan du läsa innehåll i ett distraktionsfritt och rent gränssnitt.

Pris: Gratis; $ 4,99 per månad för premium.

2. ZenWriter

En enkel app för Windows, ZenWriter hjälper dig att hålla fokus på den viktigaste aspekten av bloggning: att skriva. Det är fritt från alla distraktioner som kan hindra din produktivitet.

Om du använder en Mac kan du prova Write. Det är det perfekta alternativet och ger en liknande skrivmiljö som ZenWriter.

Pris: $ 19,95 med gratis testversion finns också.

3. Grammatik

När du går igenom ditt blogginlägg efter att du har skrivit det kommer du troligt att missa misstag, såvida du inte har en korrekturläsare för din blogg. Men även om du inte gör det spelar det ingen roll sedan dess Grammarly kan effektivt och snabbt hjälpa dig att förbättra ditt skrivande. Detta online korrekturläsningsverktyg kan hjälpa dig med din meningsstruktur, grammatik, stil, stavning och mer.

Du kommer också att lära dig mycket genom att använda det här verktyget eftersom det visar dig vad du behöver ändra med lämpligt resonemang.

Pris: Gratis.

4. Hemingway App

Ett webbaserat verktyg, Hemingway App gör att du kan förbättra ditt skrivande och gör det lättare att förstå. Genom att använda det kan du spara massor av tidsredigering samt förbättra dina skrivfärdigheter samtidigt.

Du kan antingen klistra in texten i appen eller skriva i den. För PC- och MAC-användare finns det också en skrivbordsredigerare tillgänglig, men det kommer att kosta dig.

Pris: Gratis; stationär version $ 9.99.

5. Skribent

Scrivener är ett skrivverktyg för Windows och Mac. Du kan använda det för att skriva blogginlägg, e-böcker och till och med skapa innehåll för ett visst bloggmöte. Det har allt du letar efter i skrivarprogramvara med låg distraktion.

Men det vi gillade mest med Scrivener är komposläget som har en sida på svart bakgrund, vilket gör skrivandet så mycket enklare!

Pris: $ 40 med gratis testversion också.

6. HelpMeWrite

Det är inte lätt att komma med en konstant källa till idéer att skriva om, och det är frustrerande om du är en bloggare. Hjälp mig att skriva är en webbapp som hjälper dig att bestämma vad du ska skriva om nästa. Skapa ett konto med dina Twitter-referenser. Lägg till saker du vill skriva om på din profilsida. Dela sedan dina musings. Inmatning från deltagarna ger dig vägledning och ytterligare förslag.

HelpMeWrite är hjärnan från ett London-baserat företag för digital design som heter Makeshift. Det föddes från deras kärlek att skriva och en önskan att få input från sociala nätverk. Författare kommer att säga att det inte är kul att utöva sitt hantverk utan inmatning. HelpMeWrite tar lite av ensamheten ur processen.

Pris: Gratis

Verktyg och appar för att bli mer organiserade

7. Evernote

Evernote är en app för anteckningar som fungerar i din webbläsare, mobiltelefon eller skrivbord. Det låter dig skapa och dela anteckningar enkelt och snabbt. Och med alla dina anteckningar precis under ett tak gör det det mycket lättare för dig att hålla dig organiserad. Men det är inte allt verktyget kan göra.

Du kan också spåra allt från att göra-listor till idéer till blogginlägg och hantera ditt nätverk och e-post. Om du lär dig att använda Evernote effektivt kommer du att inse hur bra det är för bloggare.

Pris: Gratis; $ 5 per månad för premium.

8. Teux Deux

En att göra-app, Teux Deux kommer med en vridning. Till skillnad från andra att göra-appar, som gör att du kan skapa till synes oändliga listor, sätter detta verktyg alla dina listor i ett kalenderformat. Detta gör i sin tur dina uppgiftslister mer hanterbara.

Appen är enkel och har inga onödiga visselpipor eller klockor, som låter ansikte att den hamnar din produktivitet. Om du använder det vet du exakt vad du måste göra och när du måste göra det. Teux Deux fungerar på en mobil enhet eller i din webbläsare.

Pris: $ 3 per månad.

9. Todo

Att glömma namnet på denna app är svårt. Vi har alla en “todo” -lista. Det är där vi håller det som skiljer sig åt. Denna mobilapp har blivit en favorit. Dess användarbas har spårat och slutfört över 70 miljoner uppgifter med det.

Du kanske inte har tid att stoppa och skriva något. Det är inte ett problem för Att göra. Prata bara med appen så förvandlas den till en uppgift. Behöver du en påminnelse om att köpa något nästa gång du är i mataffären? Todo har geotaggningsfunktioner. Du får meddelandet när du anländer.

Pris: Gratis. En molnversion låter dig dela för att göra uppgifter med andra för $ 1,99 / mo eller $ 19,99 / år. En teamorienterad Enterprise-version är $ 3,99 / mo eller $ 39,99 / år per person.

10. Any.do

Tänk om du kunde ta din “todo” -lista, din kalender och din mobilassistent (Hej, Siri?) Och mosa dem ihop? Det är konceptet bakom Any.do. Deras webbplats berättar att det är mer än en todo-app. Det är en “livschef” och den enklaste. Webbplatsen fortsätter med att säga att det är så lätt att använda att människor håller sig med det dubbelt så länge som andra appar. Det är deras artiga sätt att insistera på att de flesta ska ge upp sina produktivitetsappar.

Du kan få den för iPhone, iPad och Mac. Det är också tillgängligt för Android-telefoner och surfplattor. Det finns ett Chrome-tillägg, men annars måste du komma åt det från ett vanligt webbläsarfönster. Registrera dig för att få tidig tillgång till Any.Do-assistenten. Den använder AI för att automatiskt granska dina uppgifter för de som den kan göra för dig. Anslut den till en kombination av robotar och människor som kan utföra den uppgiften.

Pris: Gratis. Lås upp premiumfunktioner för $ 2,99 / mo eller $ 26,99 / år.

11. Todoist

Ibland måste din “todo” -lista vara lite mer sofistikerad. Det är dags att uppgradera till Todoist. Andra produktivitetsappar har saker som subtasks, etiketter och påminnelser. Todoist lyckas göra dem mindre skrämmande.

Todoist är tillgängligt på tio plattformar, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet. Det stöds av både startups och Fortune 100-företag. Unikt för den här appen är ett diagram som spårar produktiviteten baserat på hur många uppgifter du utför dagligen. Konsensus är att du kommer att hitta det mer användbart om du låser upp alternativen som kommer med ett premiumkonto.

Pris: Gratis. Premien för individer eller företag för lag är $ 28,99 / år per person.

12. Wunderlist

Överväg den här appen om du är intresserad av bara grunderna. Wunderlist är tillräckligt sofistikerad för att du kan ordna uppgifter baserade på förändrade prioriteringar. Det saknar avancerade funktioner som geotagging, återkommande tidsfrister och naturligt språk för datuminställning.

Wunderlist fungerar på alla plattformar, så det är lätt att ta det med dig när du är på språng. Appens största mästare berömmer den för att de säger att den inte är uppblåst av alternativ. Du måste uppgradera till ett Pro-konto för att låsa upp alla funktioner. Priset är högre än andra liknande appar. Men du är inte begränsad till filstorleksbegränsningar om du vill bifoga en bild eller video till en viss uppgift.

Pris: Gratis. Pro- och affärsversionerna är $ 4,99 / mån.

Verktyg för att göra grafisk skapelse lätt

13. Stencil

Med Dela som bild, du kan förvandla markerad text till ett tilltalande och engagerande visuellt innehåll som talar till din publik. Det tar knappt en minut (eller två) för ditt visuella innehåll att vara redo att dela över dina sociala medieprofiler.

Du kan skapa dragkraft på sociala medier med bilder med citat, men det största problemet är tiden det tar att skapa dem. Med det här verktyget kan du dock skapa bilder som kan delas snabbare än någonsin tidigare. Allt du behöver göra är att markera önskad text och välja “Dela som bild” för att börja redigera din bild.

Pris: 8 $ per månad.

14. Easil

Sociala medier är viktiga för marknadsföring. Och de flesta sociala medier är tunga på grafik. Vad gör du om du inte är en grafisk person? Gå över till Easil webbplats. Du kan välja en mall som redan är formaterad för det sociala medienätverket du väljer. Därifrån handlar det bara om att välja de element du vill och sedan dra och släppa dem på plats.

easil har en växande samling med tusentals professionellt fördesignade mallar. Du får tillgång till lagerbilder som skapades bara för sociala inlägg och bloggar. Ett exklusivt storleksändringsverktyg säkerställer att du hamnar i rätt dimensioner för varje sociala mediekanal. Spara vanligt använda element på en favoritflik, så att du får en konsekvent look för ditt varumärke.

Pris: Gratis för individuell användning och utvärdering. $ 9 / mo för tillgång till över 1500 mallar. $ 79 / mo för tillgång till över 3 000 mallar.

15. Skitch

Skitch av Evernote låter dig fånga, redigera och spara skärmdumpar inom några minuter. Du kan också lägga till snabba skisser, former och kommentarer för att få din poäng över med färre ord. Verktyget är kompatibelt med smartphones, stationära datorer och surfplattor.

Med Skitch behöver du aldrig använda “print screen” igen för att få skärmdumpar av bilder du stöter på på Internet. Och eftersom du har en rad alternativ för redigering, minskar det behovet av att använda någon annan programvara.

Pris: Gratis.

16. Canva

Det fanns en tid då webbplatser krävde dyra bildredigeringsprogram för att skapa tilltalande och iögonfallande bilder för din blogg. Men nu med verktyg som Duk, nästan vem som helst kan enkelt skapa infografik, grafik på sociala medier, presentationer och bilder för blogginlägg. Att använda verktyget är otroligt enkelt och enkelt.

I själva verket sa Webbys att det var det “enklaste att använda designprogram i världen.” Dessutom konstruerade designarna gränssnittet på ett sätt som gör att bilder snabbt och enkelt kan sättas ihop.

Pris: Gratis; premiumbilder kostar $ 1 vardera.

17. Piktochart

Det är ingen hemlig infografik är ett bra sätt att presentera information för din publik på ett tydligt och snabbt sätt. Men de är svåra att göra och kan ta timmar. Piktochart är kanske det enklaste verktyget som låter dig skapa en infographic så snabbt som möjligt. Den har mallar för presentationer, infografik, banners och rapporter.

Om du har använt Canva, märker du att det finns några likheter mellan de två. Men båda utmärker sig på helt olika saker. Du kan dra nytta av de olika gratismallarna och alternativen, men för att få tillgång till några av de bästa sakerna måste du betala för pro-planerna.

Pris: Gratis; $ 29 per månad för pro plan.

18. Adobe Color CC

Att välja fantastiska färgscheman för din infografik eller blogginlägg är ibland utmanande. När allt kommer omkring kommer ditt färgval att påverka besökarnas upplevelse. Med verktyg som Adobe Color CC, Du kan dock enkelt skapa dina egna personliga färgscheman. Det finns olika färgregelinställningar till ditt förfogande, vilket innebär att du har många alternativ. Eftersom varje färg har HEX- och RGB-värden kan du också utan problem kopiera och klistra in i alla bildredigeringsverktyg.

Pris: Gratis.

Mål Ställa in och spåra appar för att hålla dig motiverad

19. MålOnTrack

GoalsOnTrack anser att människor som sätter mål är mer framgångsrika. Och om du vill lägga till den framgången använder du din mobila enhet. Innan du kommer till appen vill de att du förstår vikten av målsättning och hur du gör det på rätt sätt. Du lär dig sju vetenskapligt beprövade strategier för att uppnå mål. Nu är du redo för appen.

Använd den för att sätta mål och vidta åtgärder. Andra områden i appen uppmanar dig att visualisera dina mål och spåra tiden du spenderar för att uppnå dem. Ändå hjälper andra områden dig att spåra vanoruppbyggande aktiviteter eller registrera framgångar i en dagbok.

Pris: $ 68 / år för individer. En $ 68 / år basavgift och sedan $ 8 / mo per användare.

20. Coach.me

Personer som lyckas med gymnastikprogram berättar att det beror på att du använder en personlig tränare. Du kan få liknande resultat i ditt yrkesliv genom att arbeta med en coach. Coach.me erbjuder en gratis vanaspårningsapp som har hjälpt över en miljon människor att skapa nya vanor. Använd din mobila enhet eller klocka för att spåra din aktivitet och ställa in tider som ska påminnas om de nya vanorna du försöker bygga.

En app kan inte göra allt. Ibland behöver du en människa. Coach.me använder appen som ett kontaktdon till över 700 bussar som kan hjälpa dig att utveckla en vana. En annan grupp ledartränare är specialiserade på att hjälpa dig lösa problem på arbetsplatsen. De ger värdefull karriärvägledning.

Pris: Gratis. Vanliga coachingtjänster börjar på $ 15 / week. Leadership coaching är $ 249 / mo.

21. LifeTick

Många mål som sätter program och appar fokuserar endast på professionella ambitioner. LifeTick tar en helhetssyn. Ja, du kan använda den för att spåra företagaraktiviteter. Men du kommer också att ha framgång om du vill förbättra betyg, spara pengar eller gå ner i vikt.

Appen tar dig igenom en flerstegsprocess. Först kommer du att fastställa kärnvärden. Då lär du dig hur appen kan hjälpa dig att använda en metod för att hålla målen på rätt spår. Du kommer att upptäcka hur journalföring leder dig framåt. Du spårar beteenden som hjälper dig att utveckla rätt vanor för framgång.

Pris: Gratis för upp till 4 mål. 39 $ / år för obegränsad spårning. Planer för familj, skolor och företag varierar från $ 14 / mo till $ 199 / mo.

22. Vanlig lista

Skapa goda vanor och bryta ohälsosamma om du vill gå mot produktivitet. Vanlig lista är en app som innehåller allt du behöver för att nå dina mål. Habit List-metoden inkluderar att hålla dig motiverad genom att visa hur mycket obruten tid du har hållit upp det goda beteendet.

Att bygga en vana kräver upprepning. Men ibland måste du ta ledigt. Många appar tar inte hänsyn till detta. Habit List vill hjälpa dig att hålla din obrutna strimma. Det låter dig stänga av aktiviteter tills du är säker tillbaka på kontoret.

Pris: $ 3,99

23. Livets väg

Är det möjligt att spendera mindre än en minut om dagen för att bryta en dålig vana eller bygga en ny? Livsstil är en app som utmanar dig att spåra identifiera och ändra dina vanor – allt på mindre än 60 sekunder per dag.

När appen lär sig mer om dig kommer den att föreslå några sätt som stärker hälsosamma vanor du vill bygga. Eller så kommer det att ge dig inblick i hur du kan undvika det beteende som skapade dina dåliga vanor i första hand.

Pris: Gratis, med en köpavgift i appen på $ 4,99 för att låsa upp premiumfunktioner.

24. irunurun

Du har hört att folk hänvisar till “gå promenad istället för att prata pratstunden. Skaparna av irunurun tror att den här filosofin också fungerar för målsättning. Som de uttrycker det, “Åtgärder talar högre än mål.” Den irunurun-appen uppmuntrar prestanda och ansvarsskyldighet. Det belönar dig för återkommande beteende som bygger sunda vanor.

Framgång är aldrig resultatet av en enda handling. Så du skapar åtgärdspanelen. Varje upprepning av den åtgärden tjänar dig ett annat märke. Automatiska kalkylatorer visar framsteg. Appens mål är att hjälpa dig att förverkliga din potential genom fokus, konsistens och ansvarighet.
En Android-version av apparna finns i verk. Under tiden kan du använda vilken mobil enhet som helst för att uppdatera en webbaserad instrumentpanel.

Pris: Gratis. (Appens skapare inbjuder dig dock att skicka en check för vad du tycker att upplevelsen är värd, om du är så benägen.)

Påminnelse-appar för att hålla dig på rätt spår

25. Förfaller

Inte alla todo-uppgifter skapas lika. I själva verket skulle några av dem bara komma i vägen om du lägger till dem i din GTD-kalender (“Get Things Done”). Ändå behöver du fortfarande en plats att notera dem så att du inte glömmer dem. På grund av är platsen för påminnelser och tidtagare som är tillräckligt viktiga för att garantera en plats på din mobila enhet.

Men bara för att de är lite mindre viktiga betyder det inte att du vill glömma dem. Den här appen låter dig inte glömma. Det kommer flera gånger att påminna dig om föremål som ska betalas tills du agerar på dem. Du kan snooze det, men förr eller senare måste du bara göra det så att du kan markera det som gjort.

Pris: $ 4.99

26. Kontrollmärke2

Det är befriande att släppa bekymmer tills det är nödvändigt att koncentrera sig på dem. Denna app låter dig göra det. Skapa todo-uppgifter och släpp dem bara. Du får ett meddelande om dem när du nästa gång befinner dig på den plats du valde för att utlösa en påminnelse.

Här är ett exempel. Du har inte slut ännu men du blir lite ketchup. Du behöver inte komma ihåg att köpa mer förrän nästa gång du är i mataffären. Bara berätta Checkmark2 för att påminna dig om ketchup nästa gång du drar in i livsmedelsbutikens parkeringsplats. Det fungerar bäst för platsbaserade påminnelser, men du kan använda det för att schemalägga kalenderbaserade påminnelser.

Pris: $ 4.99

27. RemberTheMilk

Ditt huvud är ett dåligt ställe att hålla en todo-lista. Att försöka komma ihåg dem väcker stress. Det är målet med den här appen. Ta bort saker som skramlar runt i huvudet och placera det i din pålitliga mobila enhet. Där stöds det av funktionerna på din smartphone som hjälper dig att hålla dig organiserad.

Denna app är ganska mycket en lista-maker på steroider. Du kan skapa så många du vill och hålla dem organiserade med färgglada taggar. Få granulat med subtasks. Oroa dig inte om du går överbord med listan.

RememberTheMilk har en kraftfull sökfunktion. Det fungerar bäst på din mobila enhet. Eftersom den finns på webben kan du också använda den på vilken dator som helst.

Pris: Gratis. Uppgradera till Pro-versionen för $ 39.99 / år.

Molnlagring och fildelningsprogramvara

28. Dropbox

När det gäller molnlagringsverktyg säger det sig självt Dropbox är en av de bästa i branschen. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, ladda ner programvaran till din smartphone, surfplatta eller dator och du kan börja spara dina filer i Dropbox-mappen. Dessa filer synkroniseras i molnet i realtid när du använder det, och du kan komma åt dem var som helst och när som helst. Det tar bara några få klick (eller kranar).

Med Dropbox behöver du inte oroa dig för att förlora dina data om något händer med din dator; det säkerhetskopierar allt!

Pris: Gratis för 2 GB + lagring; $ 9,99 per månad för ytterligare lagring.

29. Google Drive

Det är för resten av världen vad iCloud är för Apple-produktanvändare. Som du kan förvänta dig är Google mer inkluderande. Du kan lagra nästan vilken fil som helst på din Google Drive. Alla filer du skapar med en Google-app räknas inte med ditt lagringsutrymme.

Google är känt för att vara generöst med lagringsutrymme. De börjar med 15 GB. En annan fördel är förmågan att samarbeta i realtid med andra. Du kan också dela dokument utan att ge åtkomst till din enhet. Det finns en nackdel med Googles molnbaserade lagring. Det har liten dokumentation och ännu mindre tillgång till onlinehjälp.

Pris: Gratis för 15 GB. Priserna för mer lagring varierar, med den övre gränsen på $ 299,99 / mo för 30 TB.

30. iCloud

Om du använder Apple-produkter har du hört talas om det icloud. Men även de mest rabiösa Apple-fansen har svårt att beskriva vad iCloud är. Den bästa förklaringen är att iCloud fungerar som din personliga hårddisk i molnet. Den lagrar dokument, foton, musik och alla filer som din iOs enhet eller Mac-dator kan skapa. Vad det gör bättre än andra molnlagringstjänster är automatiskt att synkronisera dessa filer över dina enheter.

Du kan lagra vilken fil som helst på iCloud, så länge en registrerad app eller program kan läsa eller skriva till den. iCloud gör ett utmärkt jobb med att dela filer med dina Apple-märkesprodukter. Men det gör inte ett bra jobb att dela med andra. Du kommer att gå vidare om fildelning eller samarbete är viktigt för dig.

Pris: Gratis för 5 GB lagringsutrymme. 50 GB är $ 0,99 / mo. 200 GB är $ 2,99 / mo. 1 TB är $ 9,99 / mo. 2 TB är 19,99 dollar / mån.

Verktyg för att öka din sociala medieffektivitet

31. Buffert

Ett lättanvänt verktyg, Buffert hjälper dig att schemalägga uppdateringar på sociala medier genom att klicka på en knapp. Du kan välja när du vill dela uppdateringarna från ditt buffertkonto. Och med dess utmärkta analyser kan du spåra ditt mest klickvärda innehåll.

Om du har lite inspiration kan du också använda verktyget för att hitta fantastiskt innehåll att dela, till exempel bilder, länkar och citat. Du kan enkelt göra detta på fliken Förslag.

Pris: 30-dagars obegränsad kostnadsfri provperiod; premiumplaner börjar på $ 10 per månad.

32. CoSchedule

CoSchedule är en webbaserad redaktionskalender med en rad praktiska sociala mediefunktioner. Inte alla bloggare och marknadsförare har tid att ta sig runt för att dela sina inlägg, särskilt om något viktigt dyker upp.

Med CoSchedule kan du dock planera och schemalägga aktiviteter på sociala medier i redaktionskalendern, så dina inlägg publiceras automatiskt! Detta gör att du kan få ut så mycket som möjligt av Facebook och Twitter.

Pris: $ 15 per månad med en gratis testversion också tillgänglig.

33. Social Oomph

Social Oomph är ett användbart verktyg som kan hjälpa dig att spara tid på många sociala medieuppgifter. Du kan använda den för att hitta rätt personer att följa, övervaka nämnanden, publicera direkt till bloggar och schemalägga uppdateringar, bland annat.

Kort sagt, verktyget gör det lättare att dela återkommande uppdateringar och automatiserar dina tidskrävande uppgifter. Nätverk som stöds inkluderar LinkedIn, Twitter och Facebook.

Pris: Gratis med begränsade funktioner; fullständiga funktioner för $ 17,97 varannan vecka.

34. Vänner + mig

Är du på Google+? Då kommer du helt enkelt att älska Vänner + Me. Med det här verktyget kan du marknadsföra dina inlägg på Google+ från profiler och sidor till andra sociala medienätverk, till exempel Tumblr, Twitter, LinkedIn och Facebook.

Så om du vill spara tid på att schemalägga innehåll över flera nätverk och vill växa ditt Google+ efter, är Friends + Me det verktyg du behöver.

Pris: Gratis för upp till tre konton; betalade planer börjar på $ 9 per månad.

35. Hootsuite

HootSuite förenklar hantering av sociala medier genom att låta dig hantera alla dina sociala nätverk från en plattform, precis som Buffer. Det är den mest använda plattformen världen över med 10 miljoner användare och räknar.

Med det här verktyget kan du skicka inlägg nu eller schemalägga dem för automatisk inlägg i framtiden. Är det inte bekvämt att ha allt tillsammans på en plattform? Vi tror det också!

Pris: Gratis med begränsade funktioner; premiumplan för $ 9,99 per månad.

36. Postplanerare

Behöver lite social marknadsföring inspiration? Postplanerare är en online-resurs som hjälper dig att hitta det bästa innehållet för din publik. Det hjälper dig också att bestämma när och var du ska publicera det för maximala resultat. Post Planner spårar sedan och analyserar svaret.

Plattformen är tillräckligt flexibel för att välja din automatiseringsnivå. Delta så mycket du vill, eller bara luta dig tillbaka och låt Post Planner göra allt åt dig. Post Planner arbetar med de mest populära nuvarande sociala nätverk. Använd det för att upptäcka innehåll, eller bara publicera det. Det finns fem planer. Var och en är utformad för att endast erbjuda dig det du behöver baserat på mängden sociala medier profiler och sidor du har.

Pris: Planerna sträcker sig från $ 9 / mo till $ 199 / mo. De faktureras årligen.

Verktyg för att förbättra ditt fokus

37. FocusWriter

Inget mot Microsoft Word, men det har fler funktioner än de flesta behöver. Microsoft Office-sviten är nu molnbaserad och tar ut en låg månadsavgift. Trots det är priset mer än vissa har råd. Focuswriter slår tillbaka på båda dessa kritiker. Det erbjuder en avkopplad och avkopplande ordbehandlare. Det bästa av allt är att det är gratis.

Sätt FocusWriter i helskärmsläge, och det finns inte ens verktygsfält för att distrahera dig. FocusWriter ger dig bara det mest grundläggande i ordbehandlingen. Det är allt de flesta författare behöver. Gå förbi detta om du behöver
en stavningskontroll, eller om du planerar att lägga till komplex formatering. Du kan inte heller lägga till bilder eller tabeller. FocusWriter handlar bara om en sak: ord.

Pris: Gratis.

38. E.ggTimer

Äggklocka är en enkel nedräkningstimer som är lättanvänd och tillgänglig från din webbläsare. Allt du behöver göra är att ställa in timern genom att ange önskad tid, klicka på “gå” och verktyget startar en nedräkning. Du får ett meddelande i din webbläsare när tiden går ut.

Pris: Gratis.

39. Focus Booster

Om du håller fokus är något du kämpar med, Focus Booster är en app som kan hjälpa. Precis som E.ggTimer använder den Pomodoro-tekniken som går ut när du arbetar med en viss uppgift i 25 minuter så att du kan ta en kort paus. Det kan låta dumt till en början, men många bloggare har provat appen, och de flesta har slutat uppnå positiva resultat!

Pris: Gratis prövning i 15 dagar; 2,99 $ per månad för tidspårning och rapporteringsfunktioner.

40. Pomodoro-teknik

I slutet av 1980-talet försökte universitetsstudenten Francesco Cirillo förbättra sitt fokus genom att använda en timer för att spåra studieintervall. Han separerade dessa 25-minutersskivor med korta, tidsinställda pauser. Båda övervakades med en timer som formades som en tomat som han hittade i köket.

Vi känner till Cirillos strategi för att fokusera idag med namnet Pomodoro eftersom han uppkallade tekniken efter det italienska ordet för tomat. Lär dig själv om Pomodoro-tekniken innan du investerar i ett av de många appar och program som fungerar som timers. Cirillo anser att flöde och fokus förbättras genom lågteknologisk användning av en mekanisk timer. Att hitta en formad som en tomat är upp till dig.

Pris: Gratis

41. Fokus @ kommer

Musik har charm för att lugna det vilda bröstet. Och nu har vetenskapen bevisat att musik också kan hjälpa dig att fokusera. Det är idén bakom den här webbaserade Fokus @ vilja service. Välj mellan över 50 kanaler med musik med tusentals timmar originalmusik. Varje kanal har en särskild effekt på din förmåga att fokusera. Det är baserat på beprövad neurovetenskaplig forskning.

Musiken minskar distraktioner så att du kan fokusera på produktivitet. Studier visar att lyssna på musiken kan öka tiden du håller fokus med 200% till 400%. Andra studier har visat att du kan koncentrera dig i maximalt 100 minuter.

Pris: Gratis för en 15-dagars rättegång. Lagpriser börjar på $ 9,95 / mo för upp till 5 användare och går så lågt som $ 6,95 / mo för upp till 100 användare.

42. Skogsapp

eMarketer projekt som vi tillbringar mer än 3 timmar om dagen på smartphones och surfplattor. Apps skriker för vår uppmärksamhet och avbryter koncentrationen. En Irvine-studie från University of California fann att det tar i genomsnitt 23 minuter att komma tillbaka på uppgiften.

Tillverkarna av Skog kämpar eld med eld. De skapade en app som spelade fokus. Använd appen för att plantera ett virtuellt träd när du vill fokusera på en uppgift. Det kommer att växa från plantor till mognad de kommande 30 minuterna. Om du lämnar appen dödar du trädet. Skaffa Forest till din webbläsare också.

Pris: $ 1,99.

Projektledningsverktyg för att spåra ditt arbete och få resultat

43. Asana

asana är ett projekthanteringsverktyg som låter dig dela upp stora uppgifter i små steg, samarbeta på projekt med andra bloggare och till och med skapa uppgifter från din e-postlåda. Det låter dig också planera hela ditt arbetsschema.

Om du väljer att bläddra ner och tänker att du inte har några projekthanteringsbehov, tänk igen! Vad sägs om de olika to-dos som du aldrig verkar avsluta? Eller de miljoner delar av ett bloggprojekt som du bara inte kan hålla reda på? Ja, Asana kan hjälpa till med allt detta!

Pris: Gratis.

44. Trello

Ett annat projekthanteringsverktyg, Trello hjälper dig att skapa brädor för alla dina projekt. Du måste skapa listor över hela linjen och lägga till kort i varje lista. Inom dessa kort kan du bifoga filer, ange ett förfallodatum samt lägga till etiketter, beskrivningar och checklistor. Detta gör det lättare för dig att hantera uppgifter för projekt med många detaljer.

För att inte tala om att eftersom det har ett enkelt och samarbetsvänligt gränssnitt är projektledning mycket snabbare med Trello!

Pris: Gratis; $ 5 per månad för premium.

45. Basecamp

Många produktivitetsappar fungerar bra för individer. Basläger är gynnsamt för lag. Företag säger att deras anställda får mer arbete snabbare och med färre fel. Ansvaret ökar medan de missade tidsfristerna går ner. Basecamp främjar samarbete. Det blir den enda platsen för alla meddelanden, filer, todo-uppgifter och tidslinjer.

Basecamp är en stark utmanare om du känner att e-postmedlet har överträffat produktiviteten. Det tar bara kort tid för team att upptäcka fördelarna med en enda plats för kommunikation och arbetsflöde. Det bästa av allt är att det blir av med ursäkten ”Jag har aldrig fått e-posten” som flyter runt de flesta kontor.

Pris: Gratis 30-dagars provperiod för alla. Det är fortfarande gratis för lärare och studenter. $ 99 / mo eller $ 1000 / år för företag, utan användargränser. 50% rabatt för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer.

God Time Management-appar är avgörande för din framgång

46. ​​Toggl

Ett handy-dandy verktyg, Toggl hjälper dig att spåra din tid bättre. Allt du behöver göra är att skriva in det du arbetar med, slå på start och sedan stoppa timern. Verktyget lagrar inte bara din uppgift utan också den tid du spenderade på den. Detta gör att du kan spendera din tid försiktigt på en viss uppgift.

Dessutom fungerar verktyget också bra om du vill övervaka ditt teams produktivitet.

Pris: Gratis med grundläggande funktioner; fullständiga funktioner för $ 49 per månad.

47. RescueTime

Tidshantering handlar inte bara om att veta vad du behöver göra. Det är lika viktigt att veta hur mycket tid du spenderar på att göra det. Idén bakom RescueTime det är enkelt. Det hjälper dig att öka din produktivitet genom att övervaka datorns användning. Sedan berättar det när och hur du tappar produktivitet.

När du har installerat det körs RescueTime säkert i bakgrunden på din dator och mobila enheter. Det spårar tiden du spenderar på appar och webbplatser. Efteråt kan det ge dig detaljerade rapporter om din aktivitet. Räddningstiden är mer än ett rapportkort. Det kan också vara proaktivt. Använd räddningstid för att blockera distraherande webbplatser. Det kan också varna dig när du har spenderat en viss tid på en aktivitet.

Pris: Gratis för spårningstid med webbplatser och appar. $ 9 / mo. 72 $ / år för ett premiumkonto som spårar tid bort från datorn, blockerar webbplatser, skapar målvarningar och loggar prestationer.

48. fanurio

Du måste kunna spåra tid om du tar betalt per timme för dina tjänster. Särskilt om du är frilansare. Fanurio kommer att göra detta åt dig och mer. Programvaran körs på Java-teknik, så den är kompatibel med nästan alla operativsystem. Det kommer att spåra allt som en frilansare skulle behöva fakturera på projektbasis.

fanurio har en manuell tidspårare, och den integreras med både Windows och OS X-stationära datorer. Men du behöver mer än tidspårning, så fanurio planerar och hanterar också uppgifter. Det spårar också avgifter, utgifter och till och med resor. Denna information används för att skapa fakturor i olika dokumentfilformat, liksom HTML.

Pris: 59 $.

49. ATracker

Är du om alla saker iPhone? Denna iOS-app kan vara precis saken åt dig. Det följer Apples UI-filosofi och estetik och ger en enkel men elegant uppdragsbaserad tidspårare. Det finns minimal installation. Starta och stoppa en uppgift med bara en knapptryckning. Använd befintliga iCal-kalendrar för att konvertera en befintlig händelse till något du kan spåra. Jämför planerad aktivitet med faktisk aktivitet.

Okomplicerade rapporter visas i cirkeldiagram eller stapelformat, och du kan dela dem via e-post eller sociala nätverk.

De ATracker är kompatibel med Apple Watch-produkter, och du kan använda tidspåraren utan att behöva låsa upp din klocka.

Pris: Gratis (Lite-version). Den fullständiga versionen, som erbjuder fler rapporter och obegränsad uppgiftsspårning, är $ 4,99.

50. TimeDoctor

Här är en uppfriskande förändring. Denna app vill att du ska svara på tre frågor först. Time Doctor vill se till att det passar dig innan webbplatsen visar dig funktioner och fördelar.

Egentligen verkar det bara så. Om du inte vill spela, klickar du bara på den minskande navigeringsknappen “Berätta mer”. Det är längst ner på skärmen. Du kommer till mer information om tidspåraren.

En snabb överblick kan ge intrycket att TimeDoctor inte erbjuder ett unikt värdeförslag. Men det måste finnas något speciellt med det. Varför skulle du annars se logotyper med stora företagsnamn listade som användare? TimeDoctor har integrationer med 32 andra programvaruprodukter. Det är en imponerande förlängning av funktionalitet.

Pris: Gratis (begränsade funktioner). $ 5 / mo för enskilda användare. $ 9.99 / mo för organisationer. Du får en speciell privat prissättning ganska för mer än 50 användare.

51. Nu

KYSS. Det är förkortningen för Keep It Simple (Dum). Denna app tillämpar KISS-principen för spårningstid. Det är allt det gör, men det gör det bra. Du kanske har gissat det med namnet. IOS-appen har två lägen. Nuvyn registrerar vad du för närvarande gör. Klicka för att starta eller stoppa uppgifterna. Visa-vyn ger dig rapporter om hur du spenderade din tid.

Tja, okej … det finns faktiskt en tredje vy. Det är en variant av Visa-vyn. Det visar dig diagram så att du kan jämföra tid som används på uppgifter. Problemet med en app som denna är att du kan glömma att berätta för den att börja spåra. Nu då har en lösning. Det kommer att påminna dig med regelbundet intervall om att du antingen spårar en uppgift eller att du inte spelar in något.

Pris: Gratis. Pro-versionen lägger till dataexportfunktioner så att du kan använda den för spårningstid du vill debitera till klienter. Det kostar $ 2,99 och är tillgängligt i Apple App Store.

Verktyg för att automatisera tråkiga uppgifter

52. IFTTT

Med IFTTT, du kan enkelt skapa anslutningar, kallade kanaler, mellan många onlinetjänster, allt från Evernote till Facebook. Verktyget ansluter sedan kanalerna för att utföra många tråkiga uppgifter, som låter ansiktet annars ta dig längre tid.
Här är några exempel som hjälper dig att förstå detta bättre:

 • Foton publicerade på Instagram publiceras automatiskt på dina andra sociala mediekonton.
 • Nya följare på Facebook får automatiskt en inbjudan att ansluta till ditt LinkedIn-konto.
 • Nyligen publicerade blogginlägg kommer automatiskt att gå in på ditt Pocket-konto.

Pris: Gratis.

53. Zapier

Zapier fungerar på samma sätt som IFTTT. Det finns dock några anmärkningsvärda skillnader. Det finns fler appar att välja mellan, och antalet gratis konton är begränsat. Oberoende av detta har Zapier en extraordinär potential. Du kan automatisera olika uppgifter som du aldrig trodde var möjliga, plus att det också är snabbt!

Pris: Gratis med begränsade funktioner; eller fullfunktioner för $ 20 per månad.

54. Infusionsoft

Din lilla startup ser ut och fungerar som ett stort varumärke när du använder automatiseringsprogramvara för marknadsföring. Det genererar leads och bygger relationer med kunder. Du kan koncentrera dig på att bygga upp ditt företag.

Infusion hjälper dig att få ut mesta möjliga av din kontaktlista och öka försäljningen. Hänvisningarna kommer att öka, samtidigt som du lägger ned mindre tid på fakturering och uppföljning av kundfrågor. Infusionsoft litar på mer än 125 000 kunder. De flesta är småföretag som inte trodde att de skulle kunna tävla med större och bättre finansierade företag.

Pris: Paket börjar på $ 199 / mo. De är baserade på dina kontakter och antalet e-postmeddelanden du skickar till dina användare.

55. dlvr.it

Det krävs mycket arbete för att hålla koll på sociala medier. Har du tid att hitta eller sammanställa innehåll, anpassa och kategorisera dess relevans? dlvr.it är en sofistikerad automatiserad assistent som skannar dina källor och förbereder delbart innehåll.

Välj den anpassningsnivå du vill ha och välj ett leveransschema. Låt dlvr.it göra allt, eller lägg till personliga detaljer i varje inlägg. Prova det gratis och dela upp till 5 flöden med tre sidor i sociala nätverk.

En premiumbetalad nivå lägger till paket med 10 sidor på sociala nätverk och 50 flöden. Köp ett annat paket när det är dags att växa. En byråplan ger delning av 1 500 flöden till 250 sociala nätverkssidor. Ett årligt åtagande ger 17% besparingar.

Pris: Gratis bastjänst. $ 9,99 / månad för pro. 149.99 $ / månad för en byrå.

56. Google-varningar

Finns det ett enkelt sätt att hålla jämna steg med vad som publiceras online om dig? Hur kan du hålla reda på vad som sägs om din tävling? Det är inte som att du har tid att sitta runt hela dagen och använda Google för att hitta det här.

Du har inte tid, men Google-varningar gör. Automatisera processen med detta kraftfulla men förbisatta Google-verktyg. Ställ in så många varningar du vill. Välj källrelevans, geografisk plats, frekvens och hur många varningar du vill få. Google indexerar inte de flesta sociala medienätverk. Google Alerts är inte ett bra val att övervaka sociala medier.

Pris: Gratis.

57. Ontraport

Undvik “Frankenstein-metoden” för att bygga upp ditt företag och börja med en allt-i-ett-lösning som kommer att växa tillsammans med dig. Det är idén bakom Ontraport. Det överbryggar och automatiserar fyra viktiga affärsområden:

 • Byggande och underhåll av webbplatser
 • Marknadskommunikation
 • e-handel
 • CRM

Du kommer att spendera mindre tid på att försöka ta reda på hur du integrerar affärsverktyg och mer tid på att bygga upp ditt företag. Tre nivåer prissätts baserat på ditt kundantal. Startnivånivån erbjuder inte full plattformsfördelar.

Pris: 79 $ / månad grundläggande. 297 $ / månad för proffs. 597 $ / månad för lag.

Innehållsverktyg

58. Social Crawlytics

Bra innehållsidéer kommer från att veta vad dina konkurrenter gör. Social Crawlytics skannar över 436 miljoner webbadresser för innehåll som delas om dina konkurrenter. Tjänsten identifierar också viktiga påverkare, så att du också kan få dem att prata om dig.

Mät och spåra informationen från en intuitiv instrumentbräda. Social Crawlytics är gratis, men användningen är begränsad till att balansera resurser. Registrera dig med ditt Twitter-konto och betala med tweets eller göra en donation med PayPal för att få fler krediter.

Pris: Gratis.

59. Content Explorer

Vad är hemligheten med att skapa starkt innehåll? Skriv mer av vad folk söker efter. Content Explorer är ett verktyg skapat av ahrefs som skannar bakåtlänkar, organisk trafik och sociala aktier för att avslöja vad som är populärt. Sök i ett nyckelord eller en URL.

Content Explorer skapar en lista över de mest populära artiklarna baserade på sociala aktier och bakåtlänkar. Borr ner till ett specifikt innehåll för att hitta ännu mer popularitetsdata. Det finns en gratis 14-dagars rättegång. Årliga prisalternativ för premiumplanerna sparar 20%. Prisnivåer är baserade på användare, kampanjer och spårade sökord.

Pris: 99 $ / månad för lite. 179 $ / månad för standarden. 399 $ / månad för avancerade. 999 $ / månad för en byrå.

60. Buzzsumo

Några av de mest erkända märkena i världen använder Buzzsumo. Allt plattformsbehovet är ett sökord ämne eller URL. Buzzsumo berättar vad du behöver veta om hur innehåll presterar för din tävling.

Använd informationen för att bestämma hur liknande innehåll kan fungera för dig. Webbplatsen är också ett förvar med information om bästa praxis. Prova först med en gratis 14-dagars provperiod. Spara 20% med årliga paketalternativ. Komplexitet strukturerar tre betalda premiumpaket.

Pris $ 99 / månad för proffs. 299 $ / månad för en byrå. 399 USD / månad för ett företag.

61. Scoop.it

Kan du mäta avkastningen på din investering (ROI) för innehåll du skapar eller sammanställa? Scoop.it går utöver innehållsskapande. Plattformen granskar vad den föreslår för att generera förutsägbara insikter. Efterföljande innehåll gynnas av vad som lärt sig.

Skopa det har mer än 2,5 miljoner kunder, allt från University of San Francisco till Microsoft. Det är gratis för personligt bruk. Spara 20% med årliga paketalternativ. Betalda premiumpaket är skräddarsydda för ett professionellt varumärke eller för webbplatstrafik.

Pris: Gratis för personligt bruk. $ 11 / månad för ett professionellt varumärke. 67 $ / månad för webbplatstrafik

62. Convert2CleanHTML

Det är bekvämt att använda en ordbehandlare som Microsoft Word för att komponera texten du kommer att använda på webbsidor. Problemet är att du inte bara kan klippa och klistra in den texten i dina HTML-dokument. Det finns massor av otydlig osynlig kod och formatering som kan orsaka problem på din webbplats.

Convert2CleanHTML låter dig:

 • Ta bort tomma stycken
 • Konvertera  till , till
 • Ersätt icke-ASCII med HTML-enheter
 • Byt ut smarta offerter med ASCII-ekvivalenter
 • Insprutning med flikar, inte mellanslag
 • Byt ut icke-brytande utrymmen med vanliga utrymmen

Pris: Gratis.

63. Blogg Ämnesgenerator

Bloggvärlden är skyldig HubSpot till tacksamhet. Det skapade en online blogg ämnesgenerator det är gratis att använda. Välj tre termer och klicka på knappen. Webbplatsens algoritm gör resten och belönar dig med en veckas värde av bloggtitlar.

Detta gratis verktyg är en fantastisk tidsbesparare. Det kan minska timmars forskning till minuter. Du kanske faktiskt har svårt att tro att det här verktyget är gratis. Det är ett annat lysande exempel på HubSpots åtagande att förbättra branschen med marknadsföringsprodukter.

e-posthanteringsverktyg

64. SaneBox

SaneBox kan hjälpa dig att återfå e-postsynlighet. Plattformen använder algoritmer för att filtrera obetydlig e-post från din inkorg. Det som är kvar är det som betyder något. Det fungerar med alla e-postkonton på alla enheter. Det är inte programvara eller app. Det lägger bara till en mapp till ditt befintliga e-postmeddelande.

Du får mer än att filtrera. SaneBox erbjuder en serie verktyg som hjälper dig att förbättra effektiviteten för utgående e-postmeddelanden. Prova det gratis. Spara upp till 40% med en årsplan. Det finns tre betalda premiumpaket. Prissättningen är baserad på ytterligare funktioner som utökar filtrering och funktionalitet.

Pris: 7 $ / månad för startnivå (mellanmål). $ 11 / månad för mellannivå (lunch). $ 36 / månad för toppnivå (middag).

65. Unroll.Me

Du kanske blir förvånad över hur mycket din inkorg krymper om du tar bort dina prenumerationer. Det är rollen som Unroll.Me. Den tar alla dina prenumerationer och kombinerar dem till en daglig smälta-e-post som heter Samlingen. Du får välja när du vill att den smälta levereras.

Alla prenumerationsmeddelanden identifieras under installationsprocessen. Det är där du kan börja städa upp. Avsluta prenumerationen på det du inte vill ha. Unroll.Me tar bort dem från din inkorg.

Pris: gratis.

66. Följ upp

Använder du din e-postinkorg som en uppgiftslista? Det verkar som en bra idé att hålla viktiga e-postmeddelanden uppe i åtanke genom att lämna dem där du kan se dem. Men allt som krävs för de flesta av oss är en enda dag för nya e-postmeddelanden för att driva dessa viktiga ut ur synen. Då är de inte medvetna.

FollowUpThen är en tjänst som skickar påminnelser om e-postmeddelanden så att du kan arkivera dem tills de behövs. Testa det med en 30-dagars kostnadsfri provperiod (du behöver ett kreditkort). Betalade premiumpaket prissätts mestadels baserat på antalet månatliga uppföljningar. Spara upp till 20% med en årlig plan.

Pris: Gratis för begränsad användning. $ 2 / månad för personlig produktivitet. $ 5 / månad för professionell produktivitet. $ 9 / månad per användare för företag.

67. Sortd

Googles Gmail används av miljoner, men inte älskade av dem. Gränssnittet är klumpigt. Inte alla är ett fan av fliksystemet. Sortd erbjuder ett annat visuellt gränssnitt som skapar en serie sida vid sida-listor. Din inkorg var inte tänkt att vara en att göra-lista, men det här är ett intuitivt sätt att använda den på så sätt om du insisterar.

Sortd ändrar inte din Gmail-inställning. Det är bara en “smart hud” som ändrar vyn. Dra och släpp för att prioritera listor du skapar. Du kan till och med byta namn på ämnesrader för e-post, så de är mer vettiga. Sortd är gratis för alla användare medan det är i beta.

Pris: gratis.

68. Boomerang

Skriv det nu. Skicka det senare. Nästan 400 000 företag använder Bumerang för att lägga till denna bekvämlighet till sina Gmail-konton. Använd det schemalagda e-postmeddelanden för leverans. Boomerang kan också påminna dig om att följa upp ett meddelande om du inte får svar.

Det tar realtidstrycket från att kommunicera via e-post. Grundplanen är gratis. Registrera dig för premiumplanen och använd den gratis i en månad. Om du bestämmer dig för att du inte gillar det fortsätter du att använda den kostnadsfria grundversionen.

Pris: Gratis för begränsad användning. $ 4,99 / månad för personlig produktivitet och obegränsade meddelanden. 14,99 USD / månad för professionell produktivitet och obegränsade meddelanden. 49,99 USD / månad för premiumtjänst som inkluderar CRM-integration.

69. Hiver

Vi har många tekniker och verktyg för att arbeta med vår individuella produktivitetsfaktor, men hur är det med teamproduktivitet och samarbete? Väl, hiver är ett verktyg som löser detta problem. Den integreras med din inkorg och förvandlar den till ett kraftfullt samarbetsverktyg.

Hivers många funktioner som delade etiketter, delade anteckningar, e-postpåminnelser, delad brevlåda etc. gör att du kan delegera uppgifter, övervaka deras status, hantera din e-post, kommunicera med ditt team och mycket mer.

Pris: Gratis för upp till 3 personer; börjar på $ 6 per månad utöver det.

Innehållsverktyg

70. Tweetade tider

Du behöver innehåll för att locka kunder. Du behöver mer innehåll för att få dem att återvända. Originalinnehållet är det mest effektiva, men det är också det mest tidskrävande. Det bästa alternativet är att sammanställa innehåll som matchar din produkt eller tjänst.

De Tweetade Times är en innehållskuramotor som hjälper dig att hitta innehåll som tilltalar din publik. Sedan delar och publicerar det detta relevanta innehåll med din publik. Deras hemsida innehåller exempel på innehållet som den samlar för kunder. Prova tjänsten gratis. Du behöver den betalda versionen för att märka och anpassa.

Pris: Gratis bastjänst. $ 15 / månad för premium.

71. Foder

Skulle det inte vara bra om du hade någon som samlade in nytt innehåll så att du kunde läsa det som en smälta? Det är idén bakom Feedly, en tjänst som samlar innehållskällor. Välj din organisationsmetod och dela vad du upptäcker på sociala nätverk. Gränssnittet tar bort distraktion genom att ge samma innehåll till alla innehållskällor.

Få tillgång till ditt Feedly-innehåll från vilken enhet som helst. Gratis tjänsten ger upp till 100 flöden. Två premiumbetalda nivåer lägger till obegränsade flöden, sökning och teamsamarbete.

Pris: Gratis bastjänst. 5,41 $ / månad för premium. $ 18 / månad per användare för lag.

72. ContentGems

Samla innehållsflöden kanske inte räcker. Du kanske också vill ha hjälp med att bestämma vad som är relevant och i tid. Överväga ContentGems för denna ökade nivå av stöd. ContentGems går utöver aggregering genom att ansluta vad den hittar med publiceringsverktyg för sociala medier, nyhetsbrev via e-post och automatisk publicering till din webbplats.

Registrera dig för ett gratis konto för att övervaka ett enda ämne och upp till 10 sökord. Betalda premienivåer för företag och byråer lägger till mer ämnes- och nyckelordstäckning samt integration för automatisk publicering. Det finns ett rabattalternativ om du väljer en årlig plan.

Pris: Gratis bastjänst. 99 $ / månad för företag. 199 $ / månad för byråer.

73. Storify

Just nu använder någon sociala medier för att prata om ditt varumärke. Myndighetskällor publicerar innehåll som är relevant för din bransch. Ser du det? Våra “alltid anslutna” kunder kräver information när den publiceras. Gårsdagens nyheter är för sent.

Storify ger dig verktygen för att hitta och publicera nyheter. En gratis version är lämplig för amatörbloggar. Det finns en företagsversion för etablerade varumärken som har stora team som bidrar till att generera innehåll.
Pris: Gratis bastjänst. Företagspriser beror på dina behov.

Det handlar om det!

Vilka produktivitetsverktyg använder du för att förbli produktiva och varför? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map