73 Instrumente de productivitate de top pentru bloggeri și pentru toți cei interesați să crească eficiența

Contents

“Nu am suficient timp pentru a face asta!”

La un moment dat sau altul, cei mai mulți dintre noi ne-am spus aceste cuvinte, fie pentru noi înșine, fie pentru altcineva. Întrebarea este: Chiar nu avem suficient timp? Nu chiar. Sunt doar în capul nostru. Această credință care se limitează la sine este ceea ce ne împiedică să fim noi înșine.


Nu este ca și cum nu am avea suficient timp pentru a face bloguri. Trebuie doar să găsim mijloacele de a face mai mult cu timpul pe care îl avem. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să folosiți instrumente de blog concepute special pentru a ajuta la creșterea productivității.

Citiți mai departe pentru diverse instrumente de blog care vă pot ajuta să terminați cu mai multe realizări în mai puțin timp. Indiferent dacă doriți să automatizați sarcini obositoare, să vă concentrați sau să vă organizați timpul mai bine, folosind aceste instrumente se poate dovedi util.

Cu toate acestea, deși există câteva instrumente menționate aici, nu înseamnă neapărat că ar trebui să le folosești pe toate. Alege doar una sau două, care ar putea ajuta la provocarea particulară cu care te confrunți și vezi cum merge. Ar trebui să evitați să utilizați prea multe instrumente simultan și să vă concentrați pe abordarea unei probleme la un moment dat.

Instrumente pentru a vă îmbunătăți productivitatea scrisă

1. Buzunar

Buzunar vă permite să salvați conținutul pe care doriți să îl citiți ulterior cu un singur clic. Prin adăugarea de etichete, vă puteți organiza conținutul memorat mai bine. Și datorită interfeței sale simple, instrumentul este ușor de utilizat.

Puteți salva conținut direct de pe browserul dvs. Web, caseta de e-mail sau diferite aplicații, cum ar fi Twitter, Flipboard și Pulse. Cu ajutorul acestui instrument, puteți citi conținut într-o interfață curată și fără distrageri.

Pret: Gratuit; 4,99 USD pe lună pentru primă.

2. ZenWriter

O aplicație simplă de scris pentru Windows, ZenWriter te ajută să rămâi concentrat pe cel mai important aspect al bloggingului: scrisul. Este ferit de toate distragerile care vă pot împiedica productivitatea.

Dacă utilizați un Mac, puteți încerca WriteRoom. Este alternativa perfectă și oferă un mediu de scriere similar ca ZenWriter.

Preț: 19,95 USD cu test gratuit disponibil.

3. Gramatic

După ce parcurgeți postarea de pe blog după ce ați scris-o, este posibil să greșiți greșelile, dacă nu aveți un corector pentru blogul dvs. Dar chiar dacă nu, nu mai contează de atunci Grammarly vă poate ajuta eficient și rapid să vă îmbunătățiți scrierea. Acest instrument de corectare online vă poate ajuta cu structura propoziției, gramatica, stilul, ortografia și multe altele.

De asemenea, veți învăța multe folosind acest instrument, deoarece vă va arăta ce aveți nevoie pentru a schimba, cu raționamente adecvate.

Pret: Gratuit.

4. Aplicația Hemingway

Un instrument bazat pe Web, Aplicația Hemingway vă permite să vă îmbunătățiți scrierea și face mai ușor de înțeles. Folosind-o, puteți economisi o mulțime de timp de editare, precum și îmbunătăți abilitățile de scriere simultan.

Puteți să lipiți textul în aplicație sau să scrieți în ea. Pentru utilizatorii de PC și MAC, există și un editor de birou disponibil, dar vă va costa.

Pret: Gratuit; versiunea pentru desktop 9,99 USD.

5. Scrivener

Copist este un instrument de scriere pentru Windows și Mac. Puteți să-l utilizați pentru scrierea postărilor de blog, cărți electronice și chiar pentru crearea de conținut pentru un anumit summit blog. Dispune de tot ceea ce căutați în software-ul de scriere cu distragere redusă.

Totuși, lucrul care ne-a plăcut cel mai mult despre Scrivener este modul de compunere care are o pagină pe fundal negru, ceea ce face ca scrierea să fie mult mai ușoară!

Preț: 40 dolari, cu încercare gratuită, de asemenea, disponibil.

6. HelpMeWrite

Nu este ușor să vină cu o sursă constantă de idei despre care să scrii și este frustrant dacă ești un blogger. Help Me Write este o aplicație web care vă ajută să decideți despre ce să scrieți în continuare. Creați un cont folosind datele de acreditare Twitter. Adăugați lucruri despre care doriți să scrieți în pagina dvs. de profil. Apoi împărtășește-ți muzica. Intrarea participanților vă oferă direcții și sugestii suplimentare.

HelpMeWrite este creierul unei companii de proiectare digitală din Londra, numită Makeshift. S-a născut din dragostea lor de a scrie și din dorința de a obține contribuții din rețelele de socializare. Scriitorii vă vor spune că nu este distractiv să-și exerseze meseria fără contribuții. HelpMeWrite scoate o parte din solitudine din proces.

Pret: Gratuit

Instrumente și aplicații pentru a vă organiza mai mult

7. Evernote

Evernote este o aplicație care ia notițe care funcționează pe browserul dvs. Web, pe telefonul mobil sau pe desktop. Vă permite să creați și să partajați note ușor și rapid. Și cu toate notele dvs. chiar sub un singur acoperiș, acest lucru vă face mult mai ușor să vă mențineți organizat. Cu toate acestea, acest instrument nu este capabil de a face.

De asemenea, puteți urmări orice, de la liste de activități până la idei de postare pe blog și de a vă gestiona rețelele și e-mailul. Dacă înveți să folosești Evernote în mod eficient, îți vei da seama cât de avantajos este bloggerii.

Pret: Gratuit; 5 dolari pe lună pentru primă.

8. Teux Deux

O aplicație de făcut, Teux Deux vine cu o răsucire. Spre deosebire de alte aplicații de făcut, care vă permit să creați liste aparent nesfârșite, acest instrument pune toate listele într-un format în stil calendaristic. La rândul său, acest lucru face ca listele de sarcini să fie mai ușor de gestionat.

Aplicația este simplă și nu conține fluiere sau clopote inutile, ceea ce să o facem să ajungă să vă împiedice productivitatea. Folosind-o, vei ști exact ce trebuie să faci și când trebuie să o faci. Teux Deux funcționează pe un dispozitiv mobil sau în browserul dvs. Web.

Preț: 3 dolari pe lună.

9. Todo

Uitarea numelui acestei aplicații este dificilă. Cu toții avem o listă „totul”. Acolo îl menținem diferă. Această aplicație mobilă a devenit un favorit. Baza sa de utilizatori a urmărit și finalizat peste 70 de milioane de sarcini cu aceasta.

Este posibil să nu aveți timp să vă opriți și să scrieți ceva. Nu este o problemă pentru asta A face. Discutați cu aplicația și o veți transforma într-o sarcină. Aveți nevoie de un memento pentru a cumpăra ceva data viitoare când sunteți la magazinul alimentar? Todo are capacități de geotagging. Veți primi mesajul când ajungeți.

Pret: Gratuit. O versiune Cloud vă permite să partajați pentru a face sarcini cu alții pentru 1,99 USD / lună sau 19,99 USD / an. O versiune Enterprise orientată către echipă este de 3,99 USD / lună sau 39,99 USD / an de persoană.

10. Any.do

Ce se întâmplă dacă ți-ai putea lua lista „totul”, calendarul și asistentul mobil (Bună ziua, Siri?) Și să le împingeți împreună? Acesta este conceptul din spate Any.do. Site-ul lor vă spune că este mai mult decât o aplicație cu totul. Este un „manager de viață” și cel mai ușor din jur. Site-ul continuă să spună că este atât de ușor de utilizat încât oamenii să rămână cu el de două ori mai mult decât alte aplicații. Este modul lor politicos de a insista ca majoritatea oamenilor să renunțe la aplicațiile de productivitate.

Puteți obține pentru iPhone, iPad și Mac. Este disponibil și pentru telefoanele și tabletele Android. Există o extensie Chrome, dar altfel, va trebui să o accesați dintr-o fereastră a browserului standard. Înscrieți-vă pentru a obține acces rapid la asistentul Any.Do. Folosește AI pentru a-ți examina automat sarcinile pentru cele pe care le poate face pentru tine. Conectați-l la o combinație de roboți și oameni care pot îndeplini această sarcină.

Pret: Gratuit. Deblocați funcțiile premium pentru 2,99 USD / lună sau 26,99 USD / an.

11. Todoist

Uneori, lista „totul” trebuie să fie ceva mai sofisticată. Este timpul să faceți upgrade la Todoist. Alte aplicații de productivitate prezintă lucruri precum subtaschete, etichete și mementouri. Todoist reușește să le facă mai puțin intimidante.

Todoist este disponibil pe zece platforme, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru compatibilitate. Este aprobat de companii de start-up-uri și companii Fortune 100. Unică pentru această aplicație este un grafic care urmărește productivitatea în funcție de câte sarcini îndepliniți zilnic. Consensul este că veți găsi mai util dacă deblocați opțiunile care vin cu un cont premium.

Pret: Gratuit. Premium pentru persoane fizice sau Business pentru echipe este de 28,99 USD / an de persoană.

12. Wunderlist

Luați în considerare această aplicație dacă vă interesează doar elementele de bază. Wunderlist este suficient de sofisticat pentru a vă permite să rearanjați sarcinile pe baza schimbării priorităților. Ii lipsesc funcții avansate, precum geotagging, termene repetate și limbaj natural pentru setarea datei.

Wunderlist funcționează pe toate platformele, așa că este ușor să o iei cu tine din mers. Cei mai mari campioni ai aplicației o laudă, deoarece, spun ei, nu este plin de opțiuni. Va trebui să faceți upgrade la un cont Pro pentru a debloca toate funcțiile. Prețul este mai mare decât alte aplicații similare. Dar nu vă limitați la limitările de dimensiune a fișierului dacă doriți să atașați o imagine sau un videoclip la o anumită sarcină.

Pret: Gratuit. Versiunile Pro și Business sunt de 4,99 USD / lună.

Instrumente care să faciliteze crearea grafică

13. Stencil

Cu Partajează ca imagine, puteți transforma textul evidențiat într-un conținut vizual atrăgător și antrenant, care vorbește publicului tău. Durează cu greu un minut (sau două) pentru ca conținutul tău vizual să fie gata de partajare pe profilurile de social media.

Puteți genera tracțiune pe rețelele de socializare cu imagini care prezintă ghilimele, dar problema principală este timpul necesar creării acestora. Cu acest instrument, totuși, puteți crea imagini partajabile mai repede ca niciodată. Tot ce trebuie să faceți este să evidențiați textul dorit și să selectați „Distribuie ca imagine” pentru a începe editarea imaginii.

Preț: 8 dolari pe lună.

14. Ușoară

Social media este esențială pentru promovare. Și cea mai mare parte a rețelelor de socializare se ocupă foarte mult de grafică. Ce faci dacă nu ești o persoană grafică? Mergeți pe site-ul web Easil. Puteți selecta un șablon formatat deja pentru rețeaua de socializare la alegere. De acolo, este doar o chestiune de a selecta elementele pe care le doriți, apoi de a le glisa și de a le arunca în loc.

Easil are o colecție în creștere de mii de șabloane pre-proiectate profesional. Veți avea acces la imagini stoc care au fost create doar pentru postări și bloguri sociale. Un instrument exclusiv de redimensionare vă asigură că ajungeți la dimensiunile corecte pentru fiecare canal de socializare. Salvați elementele utilizate în mod obișnuit într-o filă favorite, astfel încât să aveți un aspect consecvent pentru marca dvs..

Preț: Gratuit pentru utilizare și evaluare individuală. 9 USD / lună pentru acces la peste 1.500 de șabloane. 79 USD / lună pentru acces la peste 3.000 de șabloane.

15. Skitch

Skitch de Evernote vă permite să capturați, să editați și să salvați capturi de ecran în câteva minute. Puteți adăuga, de asemenea, schițe rapide, forme și adnotări pentru a vă înțelege folosind mai puține cuvinte. Instrumentul este compatibil cu smartphone-urile, desktop-urile și tabletele.

Cu Skitch, nu trebuie să folosiți niciodată „ecranul de imprimare” pentru a obține capturi de ecran cu imagini pe care le întâlniți pe Internet. Și din moment ce aveți o serie de opțiuni de editare, reduce nevoia de a utiliza orice alt software.

Pret: Gratuit.

16. Canva

A fost o perioadă în care site-urile au necesitat un software scump de editare a imaginilor pentru crearea unor imagini atrăgătoare și atrăgătoare pentru blogul dvs. Cu toate acestea, acum, cu instrumente de genul Canva, aproape oricine poate crea cu ușurință infografie, grafică socială, prezentări și imagini pentru postări pe blog. Utilizarea instrumentului este incredibil de simplă și simplă.

De fapt, Webbys a spus că este „cel mai ușor de utilizat program de proiectare din lume”. Mai mult decât atât, designerii au construit interfața într-un mod care face să creeze imagini rapid și ușor.

Pret: Gratuit; imaginile premium costă 1 dolar fiecare.

17. Piktochart

Nu este nici o infografie secretă, ci este o modalitate excelentă de a prezenta informații publicului tău într-o manieră clară și rapidă. Dar sunt greu de făcut și pot ajunge să dureze ore întregi. Piktochart este poate cel mai ușor instrument care vă permite să creați o infografie cât mai repede posibil. Are șabloane pentru prezentări, infografii, bannere, precum și rapoarte.

Dacă ați utilizat Canva, observați că există unele asemănări între cele două. Cu toate acestea, ambele excelează la lucruri complet diferite. Puteți profita de diversele șabloane și opțiuni gratuite, dar pentru a avea acces la unele dintre cele mai bune lucruri ale sale, trebuie să plătiți pentru planurile pro.

Pret: Gratuit; 29 dolari pe lună pentru planul pro.

18. Adobe Color CC

A alege scheme de culori grozave pentru infografie sau postare pe blog este uneori dificil. La urma urmei, alegerea culorii tale va afecta experiența vizitatorilor. Cu instrumente de genul Adobe Color CC, cu toate acestea, puteți crea cu ușurință propriile scheme de culori personalizate. Există o varietate de setări de reguli de culoare la dispoziția dvs., ceea ce înseamnă că aveți o mulțime de opțiuni. De asemenea, din moment ce fiecare culoare are valori HEX și RGB, puteți copia și lipi în orice instrument de editare a imaginii fără efort.

Pret: Gratuit.

Setarea obiectivelor și urmărirea obiectivelor pentru a vă menține motivat

19. ObiectiveOnTrack

GoalsOnTrack consideră că oamenii care își fixează obiectivele au mai mult succes. Și dacă doriți să adăugați la acel succes, utilizați dispozitivul mobil. Înainte de a ajunge la aplicație, ei doresc să înțelegeți importanța setării obiectivelor și cum să o faceți cum trebuie. Veți învăța șapte strategii dovedite științific pentru atingerea obiectivelor. Acum sunteți gata pentru aplicație.

Folosiți-l pentru a stabili obiective și pentru a lua măsuri. Alte zone ale aplicației vă solicită să vă vizualizați obiectivele și să urmăriți timpul pe care îl petreceți pentru a le atinge. Totuși, alte domenii vă ajută să urmăriți activitățile de construire a obiceiurilor sau să înregistrați succese într-un jurnal.

Preț: 68 USD / an pentru persoane fizice. O taxă de bază de 68 USD / an și apoi 8 USD / lună per utilizator.

20. Coach.me

Oamenii care reușesc cu programe de fitness pentru sală de gimnastică vă spun că este vorba de un antrenor personal. Puteți obține rezultate similare în viața profesională lucrând cu un antrenor. Coach.me oferă o aplicație gratuită de urmărire a obiceiurilor care a ajutat peste un milion de oameni să-și formeze noi obiceiuri. Utilizați dispozitivul mobil sau ceasul pentru a vă urmări activitatea și setați orele pentru a vă reaminti despre noile obiceiuri pe care încercați să le construiți.

O aplicație nu poate face totul. Uneori ai nevoie de un om. Coach.me folosește aplicația ca conector pentru peste 700 de antrenori care vă pot ajuta să vă dezvoltați un obicei. Un alt grup de antrenori de conducere este specializat în a vă ajuta să rezolvați problemele de la locul de muncă. Acestea oferă îndrumări valoroase în carieră.

Pret: Gratuit. Serviciile de coaching obișnuit încep de la 15 USD / săptămână. Antrenamentul de conducere este de 249 USD / lună.

21. LifeTick

Multe obiective de stabilire a programelor și aplicațiilor software se concentrează numai pe aspirațiile profesionale. LifeTick ia o abordare holistică. Da, îl puteți folosi pentru a urmări activitățile antreprenoriale. Dar veți avea succes și dacă doriți să vă îmbunătățiți notele, să economisiți bani sau să pierdeți în greutate.

Aplicația vă conduce printr-un proces cu mai multe etape. În primul rând, veți stabili valori de bază. Atunci veți afla cum aplicația vă poate ajuta să utilizați o metodologie pentru a ține obiectivele pe cale. Veți descoperi modul în care jurnalismul vă avansează. Veți urmări comportamentele care vă ajută să dezvoltați obiceiurile potrivite pentru succes.

Pret: Gratuit pentru maxim 4 goluri. 39 USD / an pentru urmărire nelimitată. Planurile pentru familie, școli și afaceri variază de la 14 USD / lună la 199 USD / lună.

22. Lista obiceiurilor

Creați obiceiuri bune și rupeți-le pe cele nesănătoase dacă doriți să mergeți spre productivitate. Lista obiceiurilor este o aplicație care include tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Abordarea Listei de obiceiuri include menținerea motivată de afișarea cantității de timp neîntrerupt în care ați ținut un comportament bun.

Construirea unui obicei necesită repetare. Dar, uneori, trebuie să îți iei timp liber. Multe aplicații nu iau în considerare acest lucru. Lista Obiceiurilor dorește să vă ajute să vă păstrați șirul neîntrerupt. Vă permite să suspendați activitățile până când vă veți întoarce în siguranță la birou.

Pret: 3,99 USD

23. Mod de viață

Este posibil să petreci mai puțin de un minut pe zi pentru a rupe un obicei rău sau a construi unul nou? Mod de viață este o aplicație care vă provoacă să urmăriți identificarea și să vă schimbați obiceiurile – toate în mai puțin de 60 de secunde pe zi.

Pe măsură ce aplicația află mai multe despre voi, va sugera câteva modalități de a consolida obiceiurile sănătoase pe care doriți să le construiți. Sau, vă va oferi cunoștințe despre cum puteți evita comportamentul care v-a creat obiceiurile proaste în primul rând.

Preț: Gratuit, cu o taxă de cumpărare în aplicație de 4,99 USD pentru a debloca funcții premium.

24. irunurun

Ați auzit că oamenii se referă la „plimbarea plimbării, în loc să vorbească despre discuție. Creatorii din irunurun credeți că această filozofie funcționează bine și pentru stabilirea obiectivelor. După cum spun, „Acțiunile vorbesc mai tare decât obiectivele”. Aplicația irunurun încurajează performanța și responsabilitatea. Te recompensează pentru un comportament recurent care creează obiceiuri sănătoase.

Succesul nu este niciodată rezultatul unei singure acțiuni. Deci, veți crea tablou de bord pentru acțiuni. Fiecare repetare a acelei acțiuni vă câștigă o altă notă. Calculatoarele automate afișează progresul. Obiectivul aplicației este de a vă ajuta să vă realizați potențialul prin focalizare, consecvență și responsabilitate.
O versiune Android a aplicațiilor este în funcțiune. Între timp, puteți utiliza orice dispozitiv mobil pentru a actualiza un tablou de bord web.

Pret: Gratuit. (Cu toate acestea, creatorii aplicației vă invită să le trimiteți un control pentru ceea ce credeți că merită experiența, dacă sunteți atât de înclinat.)

Memento aplicații pentru a vă ține pe cale

25. datorată

Nu toate sarcinile sunt create la fel. De fapt, unii dintre ei s-ar încadra doar dacă i-ai adăuga în calendarul dvs. GTD („Get Things Done”). Chiar și așa, mai ai nevoie de un loc în care să le dai jos, astfel încât să nu uiți de ele. datorat este locul pentru mementouri și cronometre suficient de importante pentru a garanta un loc pe dispozitivul dvs. mobil.

Dar, doar pentru că sunt un pic mai puțin importante, nu înseamnă că vrei să uiți de ele. Această aplicație nu vă va permite să uitați. Acesta vă va aminti în mod repetat de elementele care sunt scadente până când veți acționa asupra lor. Puteți să o amânați, dar mai devreme sau mai târziu, va trebui doar să o faceți, astfel încât să o puteți marca așa cum a fost făcută.

Preț: 4,99 USD

26. Checkmark2

Eliberează să dea drumul la îngrijorări până când este necesar să ne concentrăm asupra lor. Această aplicație vă permite să o faceți. Creați toate sarcinile și apoi lăsați-le. Veți fi înștiințat despre ei atunci când vă veți afla în locația selectată pentru a declanșa un memento.

Iată un exemplu. Încă nu v-ați terminat, dar sunteți scăzut la ketchup. Nu trebuie să vă amintiți să cumpărați mai multe până la data viitoare când veți fi la magazin. Spune doar Checkmark2 pentru a vă aminti despre ketchup data viitoare când veți intra în parcarea magazinului alimentar. Funcționează cel mai bine pentru memento-uri bazate pe locație, dar îl puteți utiliza pentru a programa mementouri pe bază de calendar.

Preț: 4,99 USD

27. RemberTheMilk

Capul tău este un loc rău pentru a păstra o listă de toate. Încercarea de a-și aminti de ele aduce stres. Acesta este obiectivul acestei aplicații. Îndepărtați lucrurile care vă zguduie în cap și așezați-l în dispozitivul dvs. mobil de încredere. Acolo, este ajutat de funcțiile smartphone-ului dvs. pentru a vă ajuta să vă mențineți organizat.

Această aplicație este aproape un producător de liste pe steroizi. Puteți face câte doriți și să le mențineți organizate cu etichete colorate. Obțineți granule cu subtasks. Nu vă faceți griji dacă treceți peste bord cu întocmirea listei.

RememberTheMilk prezintă o funcție de căutare puternică. Funcționează cel mai bine pe dispozitivul dvs. mobil. Deoarece este pe web, îl puteți utiliza și pe orice computer.

Pret: Gratuit. Treceți la versiunea Pro pentru 39,99 USD / an.

Software de stocare în cloud și partajare fișiere

28. Dropbox

Când vine vorba de instrumente de stocare în cloud, este de la sine înțeles dropbox este unul dintre cei mai buni din afaceri. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont, să descărcați software-ul pe smartphone, tabletă sau computer și puteți începe să vă salvați fișierele în folderul Dropbox. Aceste fișiere se sincronizează în cloud în timp real în timp ce îl folosești și le poți accesa de oriunde, oricând. Durează doar câteva clicuri (sau apăsări).

Cu Dropbox, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor în cazul în care se întâmplă ceva cu computerul; sprijină totul!

Preț: Gratuit pentru 2 GB + spațiu de stocare; 9,99 USD pe lună pentru stocare suplimentară.

29. Google Drive

În restul lumii, ceea ce este iCloud pentru utilizatorii de produse Apple. După cum vă așteptați, Google este mai inclusiv. Puteți stoca aproape orice fișier pe dvs. Google Drive. Orice fișier creat de o aplicație Google nu contează în spațiul dvs. de stocare.

Google este cunoscut pentru că este generos cu spațiul de stocare. Încep cu 15 GB. Un alt avantaj este capacitatea de a colabora în timp real cu alții. De asemenea, puteți partaja documente fără a acorda acces la unitatea dvs. Există un dezavantaj al stocării bazate pe cloud pe Google. Are puțină documentație și chiar mai puțin acces la ajutorul online.

Preț: Gratuit pentru 15 GB. Prețul pentru mai mult spațiu de stocare variază, limita maximă fiind de 299,99 USD / lună pentru 30 TB.

30. iCloud

Dacă utilizați produse Apple, ați auzit icloud. Dar chiar și cei mai rai fani ai Apple au dificultăți în a descrie ce este iCloud. Cea mai bună explicație este că iCloud funcționează ca hard disk personal în cloud. Stochează documente, fotografii, muzică și orice fișier pe care dispozitivul dvs. iOs sau computerul Mac îl poate crea. Ce face mai bine decât alte servicii de stocare în cloud este sincronizarea automată a acestor fișiere pe dispozitivele tale.

Puteți stoca orice fișier pe iCloud, atât timp cât o aplicație sau un program software înregistrat îl pot citi sau scrie. iCloud face o treabă excelentă de partajare a fișierelor cu produsele marca dvs. Apple. Cu toate acestea, nu face o schimbare bună de muncă cu alții. Veți dori să-l transmiteți dacă partajarea sau colaborarea fișierelor este importantă pentru dvs..

Preț: Gratuit pentru 5 GB spațiu de stocare. 50 GB este 0,99 USD / lună. 200 GB este de 2,99 USD / lună. 1TB este de 9,99 USD / lună. 2TB este de 19,99 USD / lună.

Instrumente pentru a vă îmbunătăți eficiența în social media

31. Tampon

Un instrument ușor de utilizat, Tampon vă ajută să planificați actualizările de pe rețelele de socializare cu un clic. Puteți alege când doriți să partajați actualizările din contul dvs. Buffer. Și cu analiza sa excelentă, puteți urmări conținutul dvs. cel mai demn de clic.

De asemenea, dacă aveți scurtă inspirație, puteți utiliza instrumentul pentru a găsi conținut extraordinar de distribuit, cum ar fi imagini, linkuri și citate. Puteți face acest lucru cu ușurință în fila Sugestii.

Preț: încercare gratuită nelimitată de 30 de zile; Planurile premium încep de la 10 USD pe lună.

32. CoSchedule

CoSchedule este un calendar editorial bazat pe Web cu o serie de funcții utile pentru social media. Nu toți bloggerii și marketerii au timp să se apropie pentru a-și împărtăși postările, mai ales dacă apare ceva important.

Cu CoSchedule, însă, puteți planifica și programa activități de social media în calendarul editorial, astfel încât postările dvs. sunt publicate automat! Acest lucru vă permite să profitați la maxim de Facebook și Twitter.

Preț: 15 dolari pe lună, cu un proces gratuit, de asemenea, disponibil.

33. Oomph social

Oomph social este un instrument util care vă poate ajuta să economisiți timp pe numeroase sarcini de social media. Puteți să-l utilizați pentru a găsi persoanele potrivite pentru a le urmări, pentru a monitoriza mențiunile, pentru a publica direct pe bloguri și pentru a programa actualizări, printre altele.

Pe scurt, instrumentul facilitează distribuirea actualizărilor recurente și automatizează sarcinile care consumă mult timp. Rețelele acceptate includ LinkedIn, Twitter și Facebook.

Preț: Gratuit cu funcții limitate; caracteristici complete pentru 17,97 dolari la fiecare două săptămâni.

34. Prieteni + Eu

Ești pe Google+? Apoi, pur și simplu vei iubi Prietenii + Me. Cu acest instrument, puteți promova postările Google+ de la profiluri și pagini către alte rețele de socializare, cum ar fi Tumblr, Twitter, LinkedIn și Facebook.

Așadar, dacă doriți să economisiți timp la programarea conținutului în mai multe rețele și doriți să vă dezvoltați următorul Google+, Friends + Me este instrumentul de care aveți nevoie.

Preț: Gratuit pentru până la trei conturi; planurile plătite încep de la 9 dolari pe lună.

35. Hootsuite

HootSuite simplifică gestionarea rețelelor de socializare permițându-vă să vă gestionați toate rețelele de socializare dintr-o singură platformă, la fel ca Buffer. Este cea mai utilizată platformă de pe glob cu 10 milioane de utilizatori și numărător.

Folosind acest instrument, puteți trimite postări acum sau le puteți programa pentru postarea automată în viitor. Nu este convenabil să avem totul împreună pe o singură platformă? Credem că și noi!

Preț: Gratuit cu funcții limitate; plan premium pentru 9,99 USD pe lună.

36. Planificator post

Aveți nevoie de inspirație de marketing social? Post Planner este o resursă online care te ajută să găsești cel mai bun conținut pentru publicul tău. Vă va ajuta, de asemenea, să decideți când și unde să o publicați pentru rezultate maxime. Post Planner apoi urmărește și analizează răspunsul.

Platforma este suficient de flexibilă pentru a-ți alege nivelul de automatizare. Participați cât doriți, sau stați pur și simplu și lăsați-i pe Post Planner să facă totul pentru tine. Post Planner funcționează cu cele mai populare rețele sociale actuale. Folosește-l pentru a descoperi conținut sau doar postează-l. Există cinci planuri. Fiecare este conceput pentru a vă oferi doar ceea ce aveți nevoie, pe baza cantității de profiluri și pagini de social media.

Preț: Planurile variază de la 9 USD / lună la 199 USD / lună. Sunt facturate anual.

Instrumente pentru îmbunătățirea concentrării

37. FocusWriter

Nimic împotriva Microsoft Word, dar are mai multe caracteristici decât au nevoie de majoritatea oamenilor. Suita Microsoft Office este acum bazată pe cloud și percepe o taxă lunară mică. Chiar și așa, prețul este mai mare decât își pot permite unii. FocusWriter revine la ambele critici. Acesta oferă un procesor de text dezbrăcat și relaxant. Cel mai bine este gratuit.

Puneți FocusWriter în modul ecran complet și nu există nici măcar bare de instrumente care să vă distragă atenția. FocusWriter vă oferă doar cele mai de bază ale procesării textelor. Este cel mai mare nevoie de scriitori. Treceți asta dacă aveți nevoie
un verificator ortografic sau dacă intenționați să adăugați o formatare complexă. Nu veți putea adăuga imagini sau tabele. FocusWriter este doar despre un singur lucru: cuvintele.

Pret: Gratuit.

38. E.ggTimer

E.ggTimer este un contor de contorizare simplu, ușor de utilizat și accesibil din browserul dvs. Web. Tot ce trebuie să faceți este să setați cronometrul specificând ora dorită, faceți clic pe „mergeți”, iar instrumentul va lansa un numărătoare inversă. Primiți o notificare în browserul dvs. odată ce expiră timpul.

Pret: Gratuit.

39. Focus Booster

Dacă rămâi concentrat este ceva cu care te lupți, Focus Booster este o aplicație care vă poate ajuta. La fel ca E.ggTimer, se folosește Tehnica Pomodoro, care intervine când lucrați la o anumită sarcină timp de 25 de minute, astfel încât să puteți face o pauză scurtă. Poate suna prost la început, dar mulți bloggeri au încercat aplicația, iar majoritatea au ajuns să obțină rezultate pozitive!

Preț: încercare gratuită timp de 15 zile; 2,99 USD pe lună pentru funcții de urmărire a timpului și raportare.

40. Tehnica Pomodoro

La sfârșitul anilor 1980, studentul universitar Francesco Cirillo și-a propus să-și îmbunătățească concentrarea prin utilizarea unui cronometru pentru a urmări intervalele de studiu. El a separat aceste felii de 25 de minute cu pauze scurte și cronometrate. Ambele au fost monitorizate folosind un cronometru în formă de roșie pe care l-a găsit în bucătărie.

Știm că abordarea lui Cirillo de a se concentra astăzi sub numele de Pomodoro pentru că a numit tehnica după cuvântul italian pentru tomate. Educați-vă despre tehnica Pomodoro înainte de a investi într-una dintre numeroasele aplicații și programe software care acționează ca cronometre. Cirillo consideră că debitul și focalizarea sunt îmbunătățite prin utilizarea de tehnologie scăzută a unui cronometru mecanic. Găsirea uneia în formă de roșie depinde de tine.

Pret: Gratuit

41. Focus @ testament

Muzica are farmecuri pentru a calma sânul sălbatic. Și acum, știința a dovedit că și muzica vă poate ajuta să vă concentrați. Aceasta este ideea din spatele acestui web-based Focus @ voință serviciu. Alegeți din peste 50 de canale de muzică cu mii de ore de muzică originală. Fiecare canal are un efect particular asupra capacității de concentrare. Se bazează pe cercetări de neuroștiință dovedite.

Muzica reduce distragerile, astfel încât să vă puteți concentra pe productivitate. Studiile arată că ascultarea muzicii poate crește cu 200% până la 400% timpul de susținere a focalizării. Alte studii au arătat că vă puteți concentra pentru maxim 100 de minute.

Preț: Gratuit pentru un proces de 15 zile. Prețurile echipei încep de la 9,95 USD / lună pentru până la 5 utilizatori și ajung până la 6,95 USD / lună pentru până la 100 de utilizatori.

42. Aplicația Forestieră

eMarketer proiecte pe care le petrecem mai mult de 3 ore pe zi pe smartphone-uri și tablete. Aplicațiile clamează pentru atenția noastră și întrerupe concentrarea. Un studiu al Irvine de la Universitatea din California a descoperit că este nevoie de o medie de 23 de minute pentru a reveni la sarcină.

Producătorii de pădure luptă cu focul. Au creat o aplicație care a jucat focusul. Utilizați aplicația pentru a planta un arbore virtual atunci când doriți să vă concentrați pe o sarcină. În următoarele 30 de minute va crește de la răsad la maturitate. Dacă părăsiți aplicația, veți omorî copacul. Obțineți Forest și pentru browserul dvs..

Preț: 1,99 USD.

Instrumente de management de proiect pentru a vă urmări activitatea și pentru a obține rezultate

43. Asana

Asana este un instrument de gestionare a proiectelor care vă permite să descompuneti sarcini mari în pași mici, să colaborați la proiecte cu alți bloggeri și chiar să creați do-dos din căsuța de e-mail. Vă permite, de asemenea, să vă planificați întregul program de lucru.

Dacă decideți să derulați în jos crezând că nu aveți nicio nevoie de management de proiect, gândiți-vă din nou! Cum rămâne cu diferitele doze pe care nu le pari niciodată? Sau milioane de părți ale unui proiect de blog pe care nu le poți urmări? Da, Asana te poate ajuta cu toate astea!

Pret: Gratuit.

44. Trello

Un alt instrument de management de proiect, Trello te ajută să creezi forumuri pentru toate proiectele tale. Trebuie să creați liste pe toate planșele și să adăugați cărți la fiecare listă. În cadrul acestor carduri, puteți atașa fișiere, specifica o dată scadentă, precum și adăugați etichete, descrieri și liste de verificare. Acest lucru vă facilitează gestionarea sarcinilor pentru proiecte cu numeroase detalii.

Nu mai vorbim de faptul că, având la dispoziție o interfață simplă și favorabilă colaborării, managementul de proiect este cu mult mai rapid cu Trello!

Pret: Gratuit; 5 dolari pe lună pentru primă.

45. Basecamp

Multe aplicații de productivitate funcționează bine pentru persoane fizice. Tabăra de bază este benefic pentru echipe. Companiile spun că angajații lor lucrează mai repede și mai puține erori. Responsabilitatea crește, în timp ce termenele ratate scad. Basecamp favorizează colaborarea. Devine locația unică pentru toate mesajele, fișierele, toate sarcinile și calendarul.

Basecamp este un pretendent puternic dacă simțiți că e-mailul a depășit productivitatea. Durează doar puțin timp echipele să descopere avantajele unui singur loc pentru comunicare și flux de lucru. Cel mai bine, scapă de scuza „Nu am primit niciodată e-mailul” care plutește în jurul majorității birourilor.

Preț: încercare gratuită de 30 de zile pentru toată lumea. Rămâne gratuit pentru profesori și studenți. 99 USD / lună sau 1.000 USD / an pentru companii, fără limite de utilizator. 50% reducere pentru nonprofit și organizații de caritate.

Aplicațiile de gestionare a timpului bun sunt esențiale pentru succesul dvs.

46. ​​Toggl

Un instrument la îndemână, Toggl te ajută să îți urmărești timpul mai bine. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți ceea ce lucrați, să atingeți pornirea și apoi să opriți cronometrul. Instrumentul nu va stoca numai sarcina dvs., ci și timpul petrecut pentru aceasta. Acest lucru vă permite să vă petreceți cu atenție o anumită sarcină.

Mai mult, instrumentul funcționează bine și dacă doriți să monitorizați productivitatea echipei.

Preț: Gratuit cu caracteristici de bază; caracteristici complete pentru 49 de dolari pe lună.

47. RescueTime

Gestionarea timpului nu înseamnă doar să știi ce trebuie să faci. Este la fel de important să știi cât timp petreci. Ideea din spatele ei RescueTime este simplu. Vă ajută să vă măriți productivitatea monitorizând utilizarea computerului. Atunci îți spune când și cum pierzi productivitatea.

După ce îl instalați, RescueTime rulează în siguranță pe fundal pe computer și pe dispozitivele mobile. Urmărește timpul petrecut pe aplicații și site-uri web. Ulterior, vă poate oferi rapoarte detaliate despre activitatea dvs. Timpul de salvare este mai mult decât un card de raport. Poate fi și proactiv. Folosiți timpul de salvare pentru a bloca site-urile web care distrag atenția. De asemenea, vă poate avertiza atunci când ați petrecut o anumită perioadă de timp pentru o activitate.

Preț: Gratuit pentru urmărirea timpului folosind site-uri web și aplicații. $ 9 / mo. 72 USD / an pentru un cont premium care urmărește timpul departe de computer, blochează site-urile web, creează alerte de obiectiv și înregistrează realizările.

48. fanurio

Trebuie să fiți în măsură să urmăriți timpul dacă plătiți pentru oră pentru serviciile dvs. Mai ales dacă ești freelancer. Fanurio va face asta pentru tine și multe altele. Software-ul rulează pe tehnologie Java, deci este compatibil cu aproape orice sistem de operare. Acesta va urmări tot ceea ce un freelancer ar avea nevoie să facture pe baza unui proiect.

fanurio are un tracker de timp manual și se integrează atât cu desktopurile Windows cât și cu cele ale OS X. Dar ai nevoie de mai mult decât urmărirea timpului, așa că fanurio planifică și gestionează sarcini. De asemenea, urmărește taxe, cheltuieli și chiar călătorii. Aceste informații sunt utilizate pentru a crea facturi într-o varietate de formate de fișiere de documente, precum și HTML.

Preț: 59 dolari.

49. ATracker

Sunteți despre toate lucrurile iPhone? Această aplicație iOS ar putea fi doar pentru tine. Urmează filozofia și estetica utilizatorului Apple, oferind un tracker de timp simplu, dar elegant, bazat pe sarcini. Există o configurație minimă. Începeți și opriți o sarcină cu o singură atingere. Utilizați calendarele iCal existente pentru a converti un eveniment existent în ceva pe care îl puteți urmări. Comparați o activitate planificată cu o activitate reală.

Rapoartele necomplicate se afișează în format grafic sau în format grafic, și le puteți partaja prin e-mail sau rețele sociale.

ATracker este compatibil cu produsele Apple Watch și puteți utiliza trackerul timpului fără a fi nevoie să deblocați ceasul.

Preț: Gratuit (versiunea Lite). Versiunea completă, care oferă mai multe rapoarte și urmărirea nelimitată a sarcinilor, este de 4,99 USD.

50. TimeDoctor

Iată o schimbare revigorantă. Această aplicație dorește să răspunzi mai întâi la trei întrebări. Timpule doctor vrea să se asigure că este potrivit pentru dvs. înainte ca site-ul să vă prezinte funcții și beneficii.

De fapt, pare doar așa. Dacă nu doriți să vă jucați, faceți clic pe butonul de navigare „Spuneți-mi mai mult”. Se află în partea de jos a ecranului. Veți fi transportat la mai multe informații despre următorul de timp.

O prezentare rapidă poate da impresia că TimeDoctor nu oferă o propunere de valoare unică. Dar trebuie să existe ceva special în acest sens. De ce altfel ați vedea logo-urile cu nume corporative mari listate ca utilizatori? TimeDoctor prezintă integrări cu alte 32 de produse software. Aceasta este o extensie impresionantă a funcționalității.

Preț: Gratuit (funcții limitate). 5 USD / lună pentru utilizatori individuali. 9,99 USD / lună pentru organizații. Veți obține un preț privat special pentru mai mult de 50 de utilizatori.

51. Acum, Atunci

PUP. Este acronimul pentru Keep It Simple (Stupid). Această aplicație aplică principiul KISS timpului de urmărire. Asta face tot, dar o face bine. Poate ai ghicit după nume. Aplicația iOS are două moduri. Vizualizarea acum înregistrează ceea ce faceți în prezent. Atingeți pentru a începe sau a opri sarcinile. Vizualizarea Apoi vă oferă rapoarte despre modul în care v-ați petrecut timpul.

Ei bine, bine … există o a treia vedere. Este o variantă a vizualizării Apoi. Vă arată diagrame, astfel încât să puteți compara timpul petrecut în sarcini. Problema cu o aplicație de genul acesta este că s-ar putea să uitați să o spuneți pentru a începe urmărirea. Și acum are o soluție. La un interval regulat, vă va aminti că urmăriți o sarcină sau nu înregistrați nimic.

Pret: Gratuit. Versiunea Pro adaugă capacitatea de export de date, astfel încât să o puteți folosi pentru timpul de urmărire pe care doriți să îl încărcați clienților. Costă 2,99 USD și este disponibil în Apple App Store.

Instrumente pentru automatizarea sarcinilor înspăimântătoare

52. IFTTT

Cu IFTTT, puteți crea cu ușurință conexiuni, numite canale, între numeroase servicii online, orice de la Evernote la Facebook. Apoi, instrumentul conectează canalele la un loc pentru a efectua multe sarcini obositoare, care să ne înfățișeze altfel te va lua mai mult.
Iată câteva exemple care vă ajută să înțelegeți mai bine acest lucru:

 • Fotografiile publicate pe Instagram vor fi postate automat pe celelalte conturi de socializare.
 • Noii urmăritori de pe Facebook vor primi automat o invitație de conectare la contul dvs. LinkedIn.
 • Postările de blog recent publicate vor intra automat în contul de buzunar.

Pret: Gratuit.

53. Zapier

Zapier funcționează similar cu IFTTT. Cu toate acestea, există câteva diferențe notabile. Există mai multe aplicații disponibile pentru a alege, iar numărul de conturi gratuite este limitat. Indiferent, Zapier are un potențial extraordinar. Puteți automatiza diverse sarcini despre care nu ați crezut niciodată că sunt posibile, plus că este și rapid!

Preț: Gratuit cu funcții limitate; sau funcții complete pentru 20 USD pe lună.

54. Infuzionsoft

Începutul tău minunat arată și acționează ca un brand important atunci când folosești software de automatizare de marketing. Acesta generează clienți și construiește relații cu clienții. Te poți concentra pe construirea afacerii tale.

Infusionsoft vă va ajuta să profitați la maxim de lista de contacte și să creșteți vânzările. Veți vedea că trimiterile cresc, iar în același timp veți cheltui mai puțin timp pentru facturare și pentru a urmări problemele clienților. Infusionsoft este de încredere de peste 125.000 de clienți. Majoritatea sunt întreprinderi mici, care nu credeau că ar putea concura cu companii mai mari și mai bine finanțate.

Preț: Pachetele încep de la 199 USD / lună. Acestea se bazează pe contactele dvs. și pe numărul de e-mailuri pe care le trimiteți utilizatorilor dvs..

55. dlvr.it

Este nevoie de multă muncă pentru a ține pasul pe rețelele de socializare. Aveți timp să găsiți sau să curățați conținut, apoi personalizați și categorizați relevanța acestuia? dlvr.it este un asistent automat sofisticat care vă scanează sursele și pregătește conținut partajabil.

Alegeți nivelul de personalizare dorit și selectați un program de livrare. Lasă-l pe dlvr.it să facă totul sau adaugă atingeri personale la fiecare postare. Încercați-l gratuit și partajați până la 5 fluxuri cu trei pagini din rețeaua socială.

La un nivel premium plătit se adaugă pachete de 10 pagini de rețea socială și 50 de fluxuri. Cumpărați un alt pachet atunci când este timpul să crești. Un plan al agenției prevede distribuirea a 1.500 de fluxuri la 250 de pagini de rețea socială. Un angajament anual oferă o economie de 17%.

Preț: serviciu gratuit de bază. 9,99 USD / lună pentru profesioniști. 149,99 USD / lună pentru o agenție.

56. Google Alerts

Există un mod ușor de a ține pasul cu ceea ce este publicat online despre tine? Cum urmărești ce s-a spus despre competiția ta? Nu este ca și cum ai avea timp să stai toată ziua și să folosești Google pentru a găsi aceste lucruri.

Nu aveți timp, dar Alerte Google face. Automatizați procesul cu acest instrument Google puternic, dar neglijat. Configurați cât mai multe alerte doriți. Alegeți relevanța sursei, locația geografică, frecvența și câte alerte doriți să obțineți. Google nu indexează majoritatea rețelelor de socializare. Google Alerts nu este o alegere bună pentru a monitoriza rețelele de socializare.

Pret: Gratuit.

57. Ontraport

Evitați „Abordarea Frankenstein” pentru a vă dezvolta afacerea și începeți cu o soluție integrală care va crește odată cu dumneavoastră. Aceasta este ideea din spate Ontraport. Găsește și automatizează patru domenii de afaceri cheie:

 • Construirea și întreținerea site-ului web
 • Comunicări de marketing
 • eCommerce
 • CRM

Veți petrece mai puțin timp încercând să aflați cum să integrați instrumentele de afaceri și mai mult timp în construirea afacerii dvs. Trei niveluri au un preț în funcție de numărul de clienți. Nivelul de intrare nu oferă avantaje complete pentru platformă.

Preț: 79 USD / lună de bază. 297 USD / lună pentru profesioniști. 597 USD / lună pentru echipe.

Instrumente de creare a conținutului

58. Crawlytics social

Ideile de conținut excelent vin din faptul că știi ce fac concurenții tăi. Social Crawlytics scanează peste 436 de milioane de adrese URL pentru a fi partajat conținut despre concurenții tăi. Serviciul identifică, de asemenea, influenți cheie, astfel încât îi puteți determina să vorbească și despre dvs..

Măsurați și urmăriți informațiile dintr-un tablou de bord intuitiv. Social Crawlytics este gratuit, dar utilizarea este limitată la resurse de echilibru. Înscrieți-vă cu contul de Twitter și plătiți cu Tweet-uri sau faceți o donație cu PayPal pentru a obține mai multe credite.

Pret: Gratuit.

59. Explorator de conținut

Care este secretul pentru generarea de conținut puternic? Scrieți mai multe despre ce caută oamenii. Explorator de conținut este un instrument creat de ahrefs care scanează backlinks, trafic organic și partajări sociale pentru a descoperi ceea ce este popular. Căutați un cuvânt cheie sau o adresă URL.

Content Explorer creează o listă cu cele mai populare articole bazate pe acțiuni sociale și backlinks. Permiteți un anumit conținut pentru a găsi și mai multe date de popularitate. Există un proces gratuit de 14 zile. Opțiunile anuale de prețuri pentru planurile premium vă economisesc 20%. Nivelurile de preț se bazează pe utilizatori, campanii și cuvinte cheie urmărite.

Preț: 99 USD / lună pentru lite. 179 USD / lună pentru standard. 399 USD / lună pentru avansate. 999 USD / lună pentru o agenție.

60. Buzzsumo

Unele dintre cele mai recunoscute mărci din lume folosesc Buzzsumo. Tot ce are nevoie de platformă este un subiect sau un cuvânt cheie URL. Buzzsumo îți spune ce trebuie să știi despre performanța conținutului pentru concurența ta.

Utilizați informațiile pentru a decide cum poate fi un conținut similar pentru dvs. De asemenea, site-ul web este un depozit de informații despre cele mai bune practici. Încercați mai întâi cu o probă gratuită de 14 zile. Economisiți 20% cu opțiunile anuale de pachet. Complexitatea structură trei pachete premium plătite.

Preț 99 USD / lună pentru profesioniști. 299 USD / lună pentru o agenție. 399 USD / lună pentru o întreprindere.

61. Scoop.it

Puteți măsura rentabilitatea investiției (ROI) pentru conținutul pe care îl creați sau curata? Scoop.it depășește crearea de conținut. Platforma verifică ceea ce sugerează pentru a genera perspective predictive. Conținutul ulterior beneficiază de cele învățate.

Scoop.it are peste 2,5 milioane de clienți, de la Universitatea San Francisco la Microsoft. Este gratuit pentru uz personal. Economisiți 20% cu opțiunile anuale de pachet. Pachetele premium plătite sunt adaptate pentru un brand profesionist sau pentru traficul de site-uri.

Preț: Gratuit pentru uz personal. 11 USD / lună pentru un brand profesionist. 67 USD / lună pentru trafic de site-uri

62. Convert2CleanHTML

Este convenabil să utilizați un procesor de texte precum Microsoft Word pentru a compune textul pe care îl veți utiliza pe paginile web. Problema este că nu puteți doar să tăiați și să inserați textul în documentele HTML. Există o mulțime de coduri invizibile și formatare neplăcute care vor cauza probleme pe site-ul dvs. web.

Convert2CleanHTML te lasa:

 • Eliminați paragrafele goale
 • Convertit  la , la
 • Înlocuiți non-ASCII cu entități HTML
 • Înlocuiți ofertele inteligente cu echivalente ASCII
 • Indent cu file, nu cu spații
 • Înlocuiți spațiile care nu se rup cu spații obișnuite

Pret: Gratuit.

63. Generator de subiecte pe blog

Lumea bloggingului datorează recunoștință lui HubSpot. A creat un online generator de subiecte pe blog care este liber să folosească. Alegeți trei termeni și faceți clic pe buton. Algoritmul site-ului va face restul, răsplătindu-vă cu o săptămână în valoare de titluri de blog.

Acest instrument gratuit este un economist de timp uimitor. Poate reduce valoarea unei ore de cercetare la minute. S-ar putea să vă fie dificil să credeți că acest instrument este gratuit. Este un alt exemplu strălucitor al angajamentului HubSpot de a îmbunătăți industria cu produsele de marketing.

Instrumente de gestionare a e-mailului

64. SaneBox

SaneBox vă poate ajuta să redobândiți sănătatea prin email. Platforma utilizează algoritmi pentru a filtra e-mailurile neimportante din căsuța de e-mail. Ceea ce a mai rămas este ceea ce contează. Funcționează cu orice cont de e-mail de pe orice dispozitiv. Nu este software sau aplicație. Doar adaugă un folder la e-mailul existent.

Obțineți mai mult decât filtrare. SaneBox oferă o suită de instrumente care să vă ajute să îmbunătățiți eficacitatea mesajelor de e-mail. Încercați-l gratuit. Economisiți până la 40% cu un plan anual. Există trei pachete premium plătite. Prețul se bazează pe funcții suplimentare care extind filtrarea și funcționalitatea.

Preț: 7 USD / lună pentru nivel de intrare (gustare). 11 USD / lună pentru nivel mediu (prânz). 36 USD / lună pentru nivel superior (cină).

65. Unroll.Me

S-ar putea să fiți surprinși de cât de micșorează inbox-ul dvs. dacă vă eliminați abonamentele. Acesta este rolul Unroll.Me. Este nevoie de toate abonamentele și le combină într-un e-mail de digest zilnic numit Rollup. Trebuie să alegeți atunci când doriți ca digestul livrat.

Toate e-mailurile de abonament sunt identificate în timpul procesului de configurare. Este locul unde puteți începe curățarea. Dezabonați-vă de la ceea ce nu doriți. Unroll.Me le scoate din inbox.

Pret: gratuit.

66. FollowUpThen

Folosiți inbox-ul dvs. de e-mail ca listă de activități? Mi se pare o idee bună să păstrați e-mailurile importante la nivel superior lăsându-le acolo unde le puteți vedea. Totul este nevoie pentru majoritatea dintre noi, însă, este o singură zi pentru ca noile e-mailuri să le împingă pe cele importante din vedere. Apoi nu-și ies în minte.

FollowUpThen este un serviciu care vă trimite mementouri despre e-mailuri, astfel încât să le puteți arhiva până când sunt necesare. Încercați-l cu un proces gratuit de 30 de zile (veți avea nevoie de un card de credit). Pachetele premium plătite au un preț mai mare pe baza numărului de urmăriri lunare. Economisiți până la 20% cu un plan anual.

Preț: Gratuit pentru utilizare limitată. 2 USD / lună pentru productivitate personală. 5 dolari / lună pentru productivitate profesională. 9 USD / lună pe utilizator pentru companii.

67. Sortd

Gmail Google este folosit de milioane, dar nu este iubit de ei. Interfața este incomodă. Nu toată lumea este un fan al sistemului de file. Sortd oferă o interfață vizuală diferită care creează o serie de liste cot la cot. Inbox-ul dvs. nu trebuia să fie o listă de activități, dar aceasta este o modalitate intuitivă de a o folosi în acest fel dacă insistați.

Sortd nu își schimbă configurația Gmail. Este doar o „piele inteligentă” care schimbă vederea. Glisați și plasați pentru a da prioritate listelor create. Puteți chiar să redenumiți liniile de subiecte de e-mail, astfel încât acestea să aibă mai mult sens. Sortd este gratuit pentru toți utilizatorii în timp ce este în versiune beta.

Pret: gratuit.

68. Boomerang

Scrie-l acum. Trimite-o mai târziu. Aproape 400.000 de companii folosesc Bumerang pentru a adăuga această comoditate în conturile lor Gmail. Utilizați-l pentru a programa e-mailuri pentru livrare. Boomerang vă poate aminti, de asemenea, să urmați un mesaj dacă nu primiți răspuns.

Este nevoie de presiunea în timp real a comunicării prin e-mail. Planul de bază este gratuit. Înscrieți-vă la planul premium și folosiți-l gratuit timp de o lună. Dacă decideți că nu vă place, continuați să utilizați versiunea de bază gratuită.

Preț: Gratuit pentru utilizare limitată. 4,99 USD / lună pentru productivitate personală și mesaje nelimitate. 14,99 USD / lună pentru productivitate profesională și mesaje nelimitate. 49,99 USD / lună pentru un serviciu premium care include integrarea CRM.

69. Hiver

Avem multe tehnici și instrumente pentru a lucra la factorul nostru de productivitate individuală, dar ce se întâmplă cu productivitatea și colaborarea echipei? Bine, apicultor este un instrument care rezolvă această problemă. Se integrează cu inbox-ul și îl transformă într-un instrument puternic de colaborare.

Numeroasele caracteristici ale lui Hiver, precum etichete partajate, note partajate, mementouri de e-mail, căsuță poștală partajată, etc. vă permit să delegați sarcini, să monitorizați starea lor, să gestionați e-mailul dvs., să comunicați cu echipa dvs..

Pret: Gratuit pentru maxim 3 persoane; începe de la 6 dolari pe lună dincolo de asta.

Instrumente de curare a conținutului

70. Times Tweeted

Ai nevoie de conținut pentru a atrage clienții. Veți avea nevoie de mai mult conținut pentru a le putea reveni. Conținutul original este cel mai eficient, dar este cel mai mult timp. Cea mai bună alternativă este să curățați conținut care să se potrivească produsului sau serviciului dvs..

Tweeted Times este un motor de curare a conținutului care vă ajută să găsiți conținut care să atragă publicul dvs. Apoi împărtășește și publică acest conținut relevant cu publicul tău. Site-ul lor web oferă exemple de conținut pe care îl recomandă pentru clienți. Încercați serviciul gratuit. Veți avea nevoie de versiunea plătită pentru a marca și personaliza.

Preț: serviciu gratuit de bază. 15 USD / lună pentru primă.

71. Feedly

Nu ar fi grozav dacă ai avea pe cineva care a colectat conținut nou, astfel încât să poți citi-l ca pe o notă? Aceasta este ideea din spate Feedly, un serviciu care agregă surse de conținut. Alegeți-vă metoda de organizare și împărtășiți ce descoperiți pe rețelele de socializare. Interfața elimină distragerea, dând același aspect tuturor surselor de conținut.

Accesați conținutul dvs. Feedly de pe orice dispozitiv. Serviciul gratuit oferă până la 100 de fluxuri. Două niveluri plătite premium adaugă fluxuri nelimitate, căutare și colaborare în echipă.

Preț: serviciu gratuit de bază. 5,41 USD / lună pentru primă. 18 USD / lună pe utilizator pentru echipe.

72. ConținutGeme

Agregarea fluxurilor de conținut ar putea să nu fie suficientă. De asemenea, poate doriți ajutor pentru a decide ce este relevant și oportun. Considera ContentGems pentru acest nivel crescut de asistență. ContentGems depășește agregarea prin conectarea a ceea ce găsește cu instrumente de publicare pentru social media, buletine de e-mail și publicare automată pe site-ul dvs..

Înscrieți-vă pentru un cont gratuit pentru a monitoriza un singur subiect și până la 10 cuvinte cheie. Nivelurile premium plătite pentru întreprinderi și agenții adaugă mai mult subiect și cuvinte cheie, precum și integrare pentru publicarea automată. Există o opțiune de reducere dacă alegeți un plan anual.

Preț: serviciu gratuit de bază. 99 USD / lună pentru companii. 199 USD / lună pentru agenții.

73. Storifică

Momentan, cineva folosește rețelele de socializare pentru a vorbi despre brandul tău. Sursele autorității publică conținut relevant pentru industria dvs. O vei vedea? Clienții noștri „mereu conectați” solicită informații așa cum sunt publicate. Știrile de ieri sunt prea târziu.

Storify vă oferă instrumentele pentru a găsi și publica vești de ultimă oră. O versiune gratuită este potrivită pentru bloggerii amatori. Există o versiune de întreprindere pentru mărci consacrate, care au echipe mari care contribuie la generarea de conținut.
Preț: serviciu gratuit de bază. Prețul întreprinderii depinde de nevoile dvs..

Este vorba despre asta!

Ce instrumente de productivitate utilizați pentru a rămâne productiv și de ce? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map