14 instrumente Fără freelancer de succes nu poate trăi fără

Economia globală independentă se confruntă o creștere enormă datorită capacității sale de a oferi o alternativă flexibilă, convenabilă, ca să nu mai vorbim de o alternativă lucrativă din punct de vedere financiar la o rutină de lucru monotonă de la nouă la cinci.


Industria independentă le permite oamenilor să-și asume responsabilitatea și să-și orienteze cariera în timp ce ajung să decidă natura și numărul de proiecte pe care le întreprind, clientela lor, când trebuie să lucreze și cum pot fi plătite.

Piața independentă din SUA are doar angajări 53 de milioane de lucrători adică un uluitor 34% din forța de muncă națională totală și contribuie cu aproape 715 miliarde de dolari în economia SUA.

Pe lângă dimensiunea pieței; munca independentă se bucură acum și de un statut profesional ridicat, precum și de un apel cu aproximativ 80% neprofesioniști dispuși să își asume proiecte independente pe lângă locurile lor de muncă primare.

Instrumente pentru freelanceri

Instrumente care combină talentul cu afacerile:

Creșterea exponențială a industriei freelance a determinat dezvoltarea unei multitudini de instrumente și aplicații care cresc eficiența proiectelor freelance.

În cazul în care, pentru freelanceri, lumea este pânza lor, pentru a profita din plin de oportunitățile disponibile necesită o abordare disciplinată și, prin urmare, vedem că pentru a face saltul de la un freelancer obișnuit la un profesionist independent de succes, necesită utilizarea unor instrumente special concepute pentru a face față extraordinarului lucrări legale care sunt caracteristice proiectelor freelance. Acest lucru devine mai crucial, deoarece, în calitate de freelancer, întreaga viață depinde de cât de eficient vă finalizați proiectele.

Așadar, să aruncăm o privire asupra instrumentelor absolut obligatorii pentru a fi un freelancer de succes:

1. Wunderlist

În primul rând, organizează-te cu Wunderlist; o aplicație de listă multiplă și intuitivă de făcut. Interfața este minimalistă și captivantă, iar capacitatea de utilizare este la fel de perfectă ca și scrierea pe hârtie. Acesta oferă un set complet de caracteristici care vă asigură că nu veți uita niciodată o sarcină importantă.

De asemenea, are o selecție diversă de aplicații mobile și desktop și sprijină colaborarea între două sau mai multe persoane. Cu toate acestea, nu oferă mementouri bazate pe locație, iar limba datorată setării datei nu încorporează termene repetate.

Preț:
Plan Pro: 4,99 USD pe lună
Plan de afaceri: 4,99 USD pe utilizator / lună

2. Val

Un lucru cu care se luptă majoritatea freelancerilor este gestionarea profesională a problemelor bănești care provoacă incertitudine, precum și risipa de bani. Wave a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea freelancerilor individuali și a întreprinderilor mici cu nouă angajați sau mai puțin.

Acesta oferă un set cuprinzător de funcții, inclusiv evidența contabilă, contabilitatea, generarea și distribuirea facturilor, primirea plăților prin carduri de credit, etc. În prezent, servește peste 25 de milioane de utilizatori pe tot globul și dintr-un motiv întemeiat. Are o interfață simplă, este ușor de utilizat și este organizat logic, cu toate acestea, nu oferă opțiunea de a efectua contabilitate bazată pe numerar și o imagine de ansamblu holistică.

Preț:
Gratuit.

3. Bidsketch

Pentru a avea succes ca profesionist independent, este important să ieșiți în evidență din mulțime, dând o senzație profesională propunerii documentelor pe care le împărtășiți cu clienții. Bidsketch oferă propuneri de proiecte de marcă în câteva minute, care se bazează pe o taxă reutilizabilă, designuri, precum și conținut. Aceste propuneri sunt complet personalizabile și includ funcții suplimentare, precum sugestii de taxe și semnătura electronică.

Preț:
Plan Freelancer: 29 dolari pe lună
Plan Studio: 79 USD pe lună
Planul agenției: 149 USD pe lună

4. Minterapp

Unul dintre cele mai frumoase instrumente disponibile, Minterapp permite freelancerilor solo, precum și firmelor independente să urmărească eficient timpul și să genereze facturi profesionale. Puteți adăuga sarcini care trebuie finalizate și desemnați responsabilitatea anumitor utilizatori, împreună cu rate de plată orare sau departamentale.

Minterapp va ține cont constant de progresul proiectului și va genera facturi în funcție de numărul de ore utilizate. Este bazat pe cloud, deci poate fi accesat oriunde și permite primirea plăților prin opțiuni sigure de plată precum PayPal, Stripe, etc..

Preț:
Plan simplu: 9,95 USD pe lună
Plan de afaceri: 29,95 USD pe lună
Plan Enterprise: 59,95 USD pe lună

5. TextExpander

Freelancerii sunt adesea obligați să jongleze mai multe proiecte simultan. Aceasta implică de obicei partajarea de e-mailuri mai mult sau mai puțin similare cu clienții care ocupă o perioadă mare de timp. Acesta este locul în care TextExpander își joacă rolul. Pre-programează prescurtări scurte care introduc automat text, precum și imagini, CSS atunci când vi se solicită comenzi rapide.
De asemenea, economisește timp, corectând automat erorile de tastare și introducând formularele necesare pentru fiecare proiect. Cu toate acestea, singurul său dezavantaj este că oferă o interfață pentru toate afacerile.

Preț:
1,66 USD pe lună

6. Birou deschis

Pentru freelancerii care scriu pentru a-și trăi viața, OpenOffice este o alternativă plină de putere la Microsoft Office. Își găsește apelul pentru freelanceri datorită unei serii de caracteristici, inclusiv exportul ușor de documente precum broșuri, cărți electronice, ghiduri etc. în pdf.

Preț:
Gratuit.

7. dropbox

Dropbox este perfect pentru sincronizarea fișierelor pe o platformă web și pentru a le sorta în funcție de proiect, astfel încât nu este necesar să mergeți înainte și înapoi în căutarea documentelor. Oferă colaborare în timp real a documentelor online și oferă acest acces de neprețuit la fișierele șterse din greșeală. Costul său este singura problemă, deoarece poate fi prea mult pentru unii. Soluția este perfectă pentru freelancerii care gestionează o echipă mică de afaceri proprii și mici.

Preț:
9,99 USD pe lună

8. MindMeister

MindMeister este un instrument de mapare a minții ideal pentru proiecte creative. Permite persoanelor fizice, precum și echipelor să-și prezinte gândurile într-o manieră vizuală și să le împărtășească cu membrii echipei pentru un proces de gândire mai colaborativ. Ceea ce diferențiază MindMeister de instrumentele de mapare a minții gratuite este faptul că folosește un simplu browser web pentru a funcționa.

Cu toate acestea, nu este echipat cu un manual de utilizare Elaborarea este ambiguă pentru utilizatorii noi și nu permite specificarea tipurilor de legături. MindMeister poate fi folosit și ca un instrument simplu de gestionare a proiectelor, deoarece utilizatorii pot transforma idei în sarcini care pot fi cuplate cu un termen, un destinatar și un nivel de prioritate. Pe măsură ce proiectul progresează, starea sarcinii poate fi ușor monitorizată.

Preț:
Plan personal: 6 USD pe lună
Plan profesional: 10 USD pe lună
Plan de afaceri: 15 USD pe lună

9. Evernote

Creativitatea este pâinea și untul profesioniștilor independenți și poate declanșa oricând în timpul zilei. Într-un astfel de exemplu, Evernote acționează ca o platformă pentru notarea rapidă a ideilor, captarea de imagini, fișiere media, etc. și securizarea instantaneu a acestora pe o platformă bazată pe web, astfel încât să poată fi ușor preluate din orice locație..

Versiunea gratuită restricționează utilizatorii să funcționeze folosind doar două instrumente, în timp ce planul intermediar nu are caracteristici proeminente, iar planul profesional poate fi prea scump pentru freelanceri individuali..

Preț:
Planul de bază: gratuit
Plus Plan: 34,99 pe an
Planul premium: 69,99 pe an

10. HootSuite

Industria independenților este una în creștere și foarte competitivă, în care numărul de proiecte achiziționate este direct proporțional cu vizibilitatea de care te bucuri în fața clientelei tale. Și unde este mai bine să îți comercializezi abilitățile și să îți prezinți portofoliul decât prin intermediul platformelor de social media care sunt de departe cele mai eficiente canale de marketing ale epocii noastre.

Hootsuite este cel mai utilizat instrument de gestionare a rețelelor de socializare, care servește în prezent peste 10 milioane de utilizatori în întreaga lume și oferă un singur tablou de bord ușor de utilizat, capabil să monitorizeze simultan campaniile de social media în mai multe rețele.

Preț:
Planul de bază: gratuit
Plan Pro: 8,99 USD pe lună
Plan de afaceri: tarife personalizate

11. lenevi

Piața freelance îți extinde acoperirea până în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, permițând freelancerilor să lucreze atât cu membrii echipei, cât și cu clienți de pe tot globul. Pentru a furniza un mediu de comunicare ușor și de încredere, Slack oferă o aplicație inovatoare de mesagerie de grup care permite utilizatorilor să creeze spații dedicate prin care freelancerii pot comunica cu echipe internaționale, precum și cu clienții.

Deși îi lipsește funcții utile precum calendare, gestionarea sarcinilor și prevederi de colaborare, aceasta este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare care dețin utilizabilitatea și regulile de partajare a fișierelor, precum și implicarea în discuții de grup..

Preț:
Planul de bază: gratuit
Planul standard: 8 USD pe lună
Plus Planul: 15 USD pe lună

12. Mozy

Freelancerii se ocupă cu mai mulți clienți și proiecte și, prin urmare, trebuie să lucreze la mai multe documente simultan. Un lucru pe care nu-l pot permite absolut este să piardă un document, deoarece ar duce la pierderea de ore utile de muncă asiduă.

Mozy este o soluție globală de backup bazată pe cloud, potrivită atât pentru persoane, cât și pentru companii. Permite freelancerilor să lucreze pe mai multe dispozitive și toate informațiile sunt copiate în mod automat pe un cloud. Este puțin pe partea scumpă și nu are opțiuni de partajare a fișierelor.

Preț:
Planul lunar: începe de la 13 USD pe lună
Plan de 1 an: Începe de la 158 USD pe an
Plan de 2 ani: pornește de la 293 USD pe an

13. Adobe Sign

O cerință simplă, dar esențială a freelancerilor este Adobe Sign care le permite să semneze electronic și să partajeze documente cu clienții, fără a fi necesar să facă exercițiul convențional de tipărire a semnelor. Datorită funcționalității rapide, Adobe Sign crește eficiența procesului de semnătură cu până la 80%.

Preț:
Pachet individual: 9,99 USD pe lună
Pachet de afaceri: începe la 30 USD pe lună
Pachet Enterprise: tarife personalizate

14. Dashlane

Nu în ultimul rând, cel mai sigur, nu în ultimul rând, gestionarea mai multor aplicații și autentificări poate fi dificilă și necesită timp pentru a vă reaminti parola de fiecare dată când trebuie să utilizați o aplicație poate fi atât epuizant cât și consumator de timp.
Dashline oferă funcționalități de gestionare a parolelor, portofel electronic și reumplere automată, astfel încât singura parolă pe care trebuie să o rețineți este parola principală utilizată pentru a accesa Dashline. Cu toate acestea, furnizarea de parole implicită ar trebui să fie mai sigură.

Preț:
Pachet de bază: gratuit
Pachet Premium: 39,99 USD pe an

Start Like A Pro!

Mulți oameni încep freelancing-ul cu puțin sau deloc suport tehnologic doar pentru a-și reproșa mai târziu pașii și pentru a reinventa procesul de lucru prin utilizarea instrumentelor. Deoarece există o mulțime de aplicații de înaltă calitate, care sunt gratuite, este recomandabil ca freelancerii să își înceapă întreprinderea folosind aceste instrumente utile care le vor crește eficiența și profesionalismul, deschizând calea către succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map