Parhaat Shopify-verkkosivustojen suunnittelijat ja kehittäjät Intiassa

AWA-palkinto


Shopify on kiistaton verkkokaupan ohjelmistoalusta hyvästä syystä. Yli 300 000 verkkokauppaa tuotti viime vuonna lähes 20 miljardia dollaria. Shopify on niin suosittu, että voit siirtyä nollasta myymiseen alle tunnissa.

Helppokäyttöisyys ei ole ainoa syy, miksi Shopify on verkkokaupan johtaja. Sitä käytetään luomaan hienostuneita verkkokauppoja, jotka kykenevät upeisiin erikoistuneisiin toimintoihin. Jos tämä on kuitenkin tehtäväluettelossasi, tarvitset kuitenkin yli tunnin. Tarvitset myös Shopify-asiantuntija auttaa sinua. Löydät nämä Shopify-gurut ympäri maailmaa, mutta osoittautuu, että monet heistä sijaitsevat Intiassa.

Mikä tekee Intiasta niin kuumapaikan Shopify-asiantuntijoille? Muutamissa maissa on niin suuri teknisten asiantuntijoiden osuus. Alhaiset elinkustannukset tarkoittavat, että he voivat veloittaa vähemmän palveluistaan.

Entä laatu? Tämä saattaa yllättää sinut. Intiassa on enemmän ISO-9000-sertifioituja ohjelmistokehitysyrityksiä kuin missään muussa maassa. Intian yritysystävälliset säännökset tekevät myös liiketoiminnan tekemisestä siellä helppoa.

Lue luettelo kehittäjistä, jotka voivat auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn Shopify-verkkokaupan ohjelmistoista.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Verkkokaupat voivat olla sinulle vanha hattu, mutta se on silti suhteellisen uusi toiminta. Et löydä ketään, jolla on vuosikymmenten kokemus loistavien Shopify-verkkosivustojen luomisesta. Täällä olevat huippuasiantuntijat ovat onnekkaita, jos heillä on kourallinen vuosia.

Näin on Klocin tapauksessa. Tämä intialainen tiimi luo upeita Shopify-käyttöisiä verkkokauppoja. He hyödyntävät kaikkia ominaisuuksia, joita alusta tarjoaa. Klocilla on maine nopeista käänteistä. He voivat saada sinut vauhtiin tukevan verkkokauppasivuston avulla vain seitsemän työpäivän kuluessa.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Tämä virallinen Shopify-asiantuntija on erikoistunut niin kutsuttuun PSD to Shopify -nimiseen. He viipaloivat ja noppaavat Adobe Photoshop -asettelut täydellisiin Shopify-kauppoihin. Tuloksena on verkkokauppa, joka hyödyntää Shopifyn toimintoja. Et uhrata upeaa ilmettä.

Helpoin tapa arvioida heidän työn laatua on tarkastella heidän Shopify-kauppojensa portfolioita. RoyalzExpertDev-ryhmä voi myös tehdä nopean postituslistojen integroinnin. He auttavat sinua Etsyssä ja myös Facebook-sivuissa.

Rakettien verkkokauppa

Rakettien verkkokauppa

Shopify-myymälöiden avulla on helppo auttaa asiakkaitasi löytämään haluamansa ja ostamaan se. Melkein kuka tahansa voi käyttää sitä perustamaan verkkokauppoja. Rocket Commerce on resurssisi, kun haluat mennä tavallisen verkkokaupan ulkopuolelle.

Yksi katsaus heidän portfolioonsa kertoo, että he ovat päteviä ja kykeneviä. Shopify-myymälä tarvitsee asiakkaita. Rocket eCommerce saa hehkuvia arvosteluja Shopify-markkinointitukista. Tämä asiantuntijaryhmä tarjoaa myös jatkuvaa kunnossapitoa rakentamilleen kohteille.

Binääri

Binääri

Laita tämä tiimi yli 60 digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan ammattilaisten ryhmään työskentelemään Shopify-verkkosivustollasi. Binaari työskentelee kaiken kokoisten yritysten kanssa luodakseen verkkokauppoja, jotka mitoittavat tarpeen mukaan. Monet yritykset keskittyvät vain siihen, mitä nykyään tarvitaan. Yrityksellä on filosofia tulevaisuuden kasvun suunnittelulle.

Tyytyväiset asiakkaat huomauttavat usein Binaryn ”3Q” -lähestymistavasta. He uskovat, että laadukas henkilöstö, prosessit ja viestintä ovat menestyksen kolme edellytystä. Binaari valitsee joukkueestaan ​​vastaamaan tarpeitasi. Tuloksena on kumppanuus niin paljon kuin se on työsuhde.

InfoShore

InfoShore

Ketterä tuottavuus polttaa tätä verkkokauppaa. He uskovat, että laatu ei tarkoita mitään, jos sitä ei toimiteta ajoissa. InfoShore noudattaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa verkkokauppasivustoihin. Heidän asiantuntijansa osallistuvat ensin tiedonhankintatehtävään. Tavoitteena on varmistaa, että rakenteilla luodaan odotetut tulokset.

InfoShore on ollut toiminnassa yli kymmenen vuotta. Yli 50 kokopäiväistä työntekijää hoitaa yli 100 globaalin asiakkaan tukikohdan. InfoShore voi auttaa sinua siinä, mitä he haluavat kutsua räätälöityiksi ratkaisuiksi. He eivät vain ota Shopify-alustaa ja löydä tapoja tehdä ideasi sopivaksi siihen.

Bluetech

BlueTech Shopify -asiantuntija

Oletetaan, että olet tehnyt kotitehtäväsi Shopifyssa. Päätät, että olisi täydellistä, jos vain sillä olisi tämä yksi puuttuva asia. Bluetech on Shopify-asiantuntija, joka voi antaa sinulle puuttuvat kappaleet. Usein se on ratkaisun mobiili puoli. Bluetech-tiimi voi auttaa sinua lisäämään mukautettuja ominaisuuksia, kuten push-ilmoituksia, kaupan synkronointikykyä ja analytiikkakarttoja.

Bluetech ymmärtää myös, että SEO on verkkokaupan menestyksen perusta. Et saa vain heiltä teknistä apua. Bluetech varmistaa, että myymäläsi hyödyntää alustan hakukoneoptimointimahdollisuuksia.

Code Rapper

Code Rapper

Tämä tarttuvalla nimellä toiminut joukkue on ansainnut maineen. Asiakkaat onnittelevat nopeasti korkeaa viestintää ja asiakaspalvelua. Code Rapper on erikoistunut auttamaan sinua verkkokaupan perustamisessa. Se ei lopu tähän. He työskentelevät myös asiakkaidensa kanssa nykyisten verkkokauppasivustojen muuttamiseksi. Usein se päivitetään Shopify Plus -yritysalustaan.

Suunnittelu on yhtä tärkeää kuin toiminnallisuus. Näet synergian, kun tarkistat Code Rapperin portfolion. Monet asiakkaat palaavat Code Rapperiin saadakseen apua markkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa.

Lucent-innovaatio

Lucent-innovaatio

Lucent Innovation on pieni joukkue, joka tuottaa paljon suunnittelulle ja innovaatioille. Yli 70 suosittelijaa toistaa toistuvat kohteliaisuusjonot. He pyörittävät suunnittelua, viestintää ja reagointia.

Luet myös kiitosta Lucentin avusta siirryttäessä muilta johtavilta verkkokaupan alustoilta. Pidä tämä mielessä, jos uusi Shopify-sivustosi on nykyisen verkkokaupan kohde. Lucent Innovation -tiimi on erikoistunut myös itsenäisiin mobiilisovelluksiin. Niiden avulla voit luoda kapeita tuotteita Shopify-alustan avulla.

Tripster-kehittäjät

Tripster-kehittäjät

Kaikki Shopify-asiantuntijat eivät ole erikoistuneet aloittelijoiden kanssa. Tripster Developers antaa heille tervetuliaismaton. Tämän joukkueen tulisi olla yksi tärkeimmistä huomioistasi, jos et ole koskaan myynyt verkossa ja haluat käyttää Shopifea sen tekemiseen. He vievät sinut läpi suunnittelu-, kehitys-, toteutus- ja toimintavaiheet. Olet mukava ja tietoinen prosessin loppuun mennessä.

Graafiset ja tulostettavat ominaisuudet erottavat Tripster-kehittäjät muista Shopify-asiantuntijoista. Tarvitsetko logon verkkokauppaan? Aiotko myydä t-paitoja? Tripster-kehittäjät voivat auttaa sinua molemmissa.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify tunnetaan upeista malleistaan. Ne ovat upeita, kunnes aloitat oman sisällön lisäämisen. No, et voi syyttää Shopifea siitä. On aika etsiä Shopify-asiantuntija, joka auttaa sinua muuttamaan sen visuaalisesti upeiksi tavaroiksi, jotka myyvät. Nopea katsaus eShop Genius -sivustoon varmistaa, että tämä joukkue on vastuussa tehtävästä.

Maksaako se omaisuuden? eShop Genius edistää 10 päivän käännöstä koko ja toimivaan verkkokauppaan. Saat hyötyä heidän älykkäästä ajattelustaan ​​sekä apua asiantunteviin markkinointiehdotuksiin. Se alkaa vain 500 dollarin sijoituksella.

Shopifyn käytöstä on maksettava odottamaton hinta, mutta se ei maksa rahaa. Alusta on niin monipuolinen, että on usein vaikeaa selvittää, mitä sinun tulisi käyttää tai kuinka sitä käytetään. Ihmiset jäävät kamppailemaan vaihtoehtojen ja integraatioiden valinnoissa. Päätökset viivästyttävät käynnistämistä. Se maksaa sinulle.

Aikaasi liittyy rahallinen arvo. Pienten yksityiskohtien hikoilu tuskin vaikuttaa hyvältä sijoitetun pääoman tuotolla. Intialainen Shopify-asiantuntija voi saada sinut ajan tasalle minimaalisin kustannuksin. Se saattaa olla paras sijoitus, jonka voit tehdä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map