Parhaat Shopify-verkkokehitysyritykset Iso-Britanniassa

AWA-palkinto


Miksi Shopify?

Asiantuntijat arvostavat Shopifitetta johdonmukaisesti verkkokaupan ohjelmistostandardiksi, jota verrataan kaikkiin muihin verkkokaupan alustoihin. Asiantuntijamme ovat yhtä mieltä siitä, että se on paras käytettävissä oleva verkkokaupan ohjelmisto. Olemme myös kirjoittaneet yksityiskohtaisesti edut ja haitat Shopifyn käytöstä verkkokaupan käynnistämisessä.

Shopify-kehittäjän löytäminen

Kun olet päättänyt sen Shopify on ehdottomasti sinulle, seuraava askel on löytää kehittäjä, joka suunnittelee ja rakentaa verkkokauppasi, ja ehkä tukea sitä, kun se on käynnissä. Voit tietysti tehdä itse-itse, jolloin sinun pitäisi silti lukea tämä artikkeli, joka tapauksessa. Lisäksi monilla näistä Shopify-asiantuntijoista on erinomaisia ​​blogeja, jotka ovat täynnä hyödyllistä tietoa.

Parhaat Shopify-asiantuntijat Iso-Britanniassa

Olemme auttaneet tässä valinnassa tutkimalla Shopify-asiantuntijoita Iso-Britanniassa. ”Shopify Expert” on Shopifien myöntämä akkreditointi osoittamaan, että henkilö tai yritys on arvostettu kumppani, jolla on todistettu olevan ”kattava ja arvovaltainen tieto Shopifesta”. Nämä asiantuntijat tarjoavat lisäarvopalveluita, joihin Shopify luottaa.

Mitä Shopify-asiantuntija tarjoaa

Shopify-asiantuntijaksi tullakseen henkilöiden tai yritysten on todistettava, että he ovat luoneet vähintään viisi aktiivista myymälää. Asiantuntijoita on viisi:

 • Design – on oltava rakennettu teema alusta alkaen näille kaupoille
 • Perustaa – kauppojen perusasetukset ja teeman mukauttaminen näille kaupoille
 • Markkinointi – näiden kauppojen todistetut markkinointikampanjat
 • Valokuvaus – sinulla on tuotekeskeinen valokuvasivusto Shopify-asiakkaille
 • kehitys – luonut sovelluksen App Store -kaupalle tai rakentanut toimivia mukautettuja integraatioita

Ei riitä, että Shopify Expert -aseman hakijat lähettävät esimerkkejä mihin tahansa näistä luokista. Shopifyn asiantuntijaryhmä tarkistaa kaikki lähetykset varmistaakseen, että työ on heidän normiensa mukaista. Hakijoille voidaan myöntää Shopify-asiantuntija-asema yhdessä tai useammassa näistä luokista.

Korkeampien Shopify-taitojen lisäksi Shopify-asiantuntijoiden tehtävänä on tarjota nopea vastaus kaikkiin kyselyihin ja olla avoin ja rehellinen viestintä kaikkien asiakkaidensa kanssa. lyhyesti sanottuna erittäin ammattitaitoinen.

Shopify-asiantuntijat ovat Shopify-tuotemerkin lähettiläitä, ja heidän tehtävänä on varmistaa, että kaikilla heidän asiakkailleen on positiivinen ja arvokas kokemus riippumatta siitä, mitä palveluita he ostavat.

Seuraava vaihe

Sinun tehtäväsi on nyt päättää, mitä palveluja sinun täytyy ostaa, jotta Shopify-verkkokauppasi saadaan käyttöön. Tarvitsetko suunnittelun, asennuksen, markkinoinnin, valokuvauksen tai kehityksen tai näiden yhdistelmän? Ja ehkä jotain tukea, kun myymäläsi on toiminnassa. Jokaisella seuraavista Shopify-asiantuntijoista on omat vahvuutensa. Lue artikkeli huolellisesti ja käy verkkosivustoilla, jotka vetoavat sinua.

Shopify-asiantuntijat Iso-Britanniassa

Teemme verkkosivuja

Teemme verkkosivustoja - web-suunnitteluyritys

Nimi We Make Websites ei heijasta sitä, että tämä yritys on luokiteltu parhaiten Shopifessa suunnittelusta, rakentamisesta ja markkinoinnista. Heidän itsensä tunnistaminen luovana jälleenmyyjänä näkyy hyvin omalla verkkosivustollaan yksityiskohtaisilla esimerkeillä asiakastyöstä sekä selkeät selitykset heidän täydestä palveluvalikoimastaan ​​hinnoin.

We Make Websites on valmistunut yli 370 hanketta, ja yli 40 000 verkkokaupan jälleenmyyjää lukee kuukausittain neuvontablogiaan. Käy We Make Websites -sivustolta ainakin hyödyllisiä tietoja ja ohjeita siellä.

Swanky Apple

Swanky Apple - verkkosivujen suunnitteluyritys

Swanky Apple rakastaa “luomaan kiinnostavia asioita verkolle, tulostimelle ja mobiililaitteille.” Heidän verkkosivusto heijastaa tätä hillittyä lähestymistapaa työhönsä, josta Shopify-myymälöiden rakentaminen on vain yksi näkökohta.

Swanky Applen painopiste on kaupan kehittämisessä, ei välttämättä verkkokaupassa, ja he mieluummin räätälöityä suunnittelua. Sinulla on kuitenkin pääsy heidän muihin luoviin palveluihin, jotka sisältävät brändäyksen, haun ja sosiaalisen markkinoinnin.

Inspira

Inspira - web-suunnitteluyritys

inspiran verkkosivun kotisivu antaa superlatiivit lupaukset – mahtava luova työ, huipputeknologinen kehitys, fanaattinen tuki. He ovat erittäin kokenut – he ovat rakenneet Shopify-kauppoja vuodesta 2007 lähtien, hyppäämällä vain kahdeksan kuukauden kuluttua ohjelmiston julkistamisesta.

Vaikka verkkokauppa on vain yksi neljästä inspiraattitarjonnasta, sillä on oma verkkosivusto. Tarjolla on täydellinen valikoima verkkokaupan palveluita – suunnittelu, koodaus, markkinointi ja tuki.

Vitamiini Lontoo

Vitamin London - verkkosivujen suunnitteluyritys

Vitamin London on digitaalinen tuotesuunnittelutoimisto, joka keskittyy fyysisen ja digitaalisen läpinäkyviin eroihin. verkkokauppa on vain yksi tämän yrityksen tarjoamista digitaalisista palveluista.

Vitamin London -verkkosivuston asiakasesimerkit ovat kaikki visuaalisesti upeita, kuten myös verkkokaupat, joihin on linkitetty Shopify-tarkistussivuston kautta. Huomaa kuitenkin, että verkkokauppa ei ole palvelu, jota mainostetaan Vitamiinin omalla verkkosivustolla.

Mansikka

Mansikka - web-suunnitteluyritys

Mansikan painopiste on sähköisessä kaupassa, jonka otsikko on “Pois tästä maailmasta”. Tämä luova markkinointitoimisto on mukanasi Shopify-kokemuksessasi joka vaiheessa. Mansikka voi asettaa uuden myymälän tai auttaa siirtämään nykyisen myymälän seuraavalle tasolle.

He rakentavat sinulle sovelluksia, mukaan lukien tiedonhallintapaneelin, jos Shopify ei tee mitä tarvitset. Jos tarvitset jatkuvaa apua, keskustele heidän kanssaan mukautetusta tukijärjestelystä. Ja lataa heidän ilmainen opas verkkokauppaan.

eastside yhteistyötä

Eastside-verkkosivustojen suunnitteluyritys

Pääsiäinen yhteistyötä. on olemassa Shopify-kauppojen rakentamiseksi, ja heidän on rakennettava satoja niistä. Ne tarjoavat palveluilleen kolme hinnoittelutasoa pienistä suunnittelumuutoksista täyteen räätälöityyn suunnitteluun.

Pääsiäinen yhteistyötä. työskentelee kanssasi myös hakukoneoptimoinnissa, digitaalisessa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa, jotta myymäläsi löytyy helposti verkosta. Niitä kannattaa tarkastella, jos yrityksesi kuuluu johonkin heidän luokkaansa: muoti, ruoka ja juoma, koti ja elämäntapa.

NoirLuxe

Noir Luxe - verkkosivujen suunnitteluyritys

Noir Luxe kuvaa itseään digitaaliseksi luovaksi toimistoksi. Sen Shopify-palvelu on lopussa pitkän listan muista palveluista, jotka keskittyvät ensisijaisesti visuaaliseen suunnitteluun, mukaan lukien taiteen suunnat ja muotikuvat.

Ja esimerkit tästä työstä ovat upeita. Noir Luxe on Shopify-asennusasiantuntija ja tarjoaa suunnittelu- ja joitain hallintapalveluita; suurin osa heidän asiakkaistaan ​​itse hallinnoi sivustojaan. Katso Noir Luxe -yritystä, jos keskityt visuaalisesti upeaan verkkokauppaan.

selvitys

Lausunto - web-suunnitteluyritys

Lausunto esittelee non-nonsensen-verkkosivuston kautta, joka auttaa sinua kasvattamaan verkkokauppaa yritystäsi käyttämällä todistettua kolmivaiheista liiketoimintamallia. Esitetyt asiakasesimerkit ovat vankkoja, eikä niissä ole mitään visuaalisesti huippuluokkaa, vaikka jotkut ovatkin räätälöityjä. Lausunnon painopiste on verkkokaupan liiketoiminnan puolella ja sopii niille, jotka tarvitsevat apua Shopify-verkkokaupan digitaalistrategiaan ja markkinointiin..

Belle Digital

Belle Digital - web-suunnitteluyritys

Belle Digital luo “kauniita ja ainutlaatuisia verkkokauppoja Shopifessa.” Ne luovat mukautettuja Shopify-yrityksiä, ei vain myymälöitä. He ovat asennuksen asiantuntijoita ja työskentelevät myös kanssasi kaupan markkinoinnissa.

Heidän omat verkkosivustonsa ovat visuaalisesti upeita pehmeillä väreillä ja pehmeällä keskittymisellä, mikä heijastuu heidän työssään esitetyissä esimerkeissä. Belle Digital tunnistaa asiakasryhmänsä, kuten muoti, terveys ja kauneus, koti ja elämäntapa sekä lapset, ja heidän verkkosivustollaan on feminiininen tunnelma.

Vedenalainen pistooli

Underwater Pistol - verkkosivujen suunnitteluyritys

Vedenalaisen Pistolin kuvake on urossupersankari-sarjakuva, joka edustaa heitä digitaalisina vianetsijöinä. Tämän rento yrityksen lähtökohtana on työskentely luovien yritysten kanssa, ja se on edelleen heidän sydämensä.

He ovat hieman epämääräisiä osaamisjoukkojensa suhteen, koska he ovat rakentaneet verkkokauppoja “jonkin aikaa” ja oppineet “melko vähän”. Underwater Pistols rakentaa Shopify-myymälän, auttaa sinua markkinoinnissa ja tekstisi kirjoittamisessa.

Lisätietoja Shopify-asiantuntijoiden UKK-kysymyksistä
tässä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map