Parhaat New Zeland Shopify -suunnittelijat ja -kehittäjät

AWA-palkinto


Analyysin halvauksen asettaminen ei vie paljon aikaa, kun tarkastelet kaikkea mitä voit tehdä Shopify. Tämä tehokas verkkokauppaalusta on kiistaton kuningas monista syistä. Mikä tuntuu loputtomilta vaihtoehdoilta, on lähellä luettelon kärkeä. Oletko varma, että aiot asettaa sen oikein? Oletko edes tietoinen kaikista kelloista ja pillistä?

Voi olla aika kutsua asiantuntija, Shopify-asiantuntija. Shopify-guruja on kaikkialla maailmassa, mutta monet heistä sijaitsevat Uudessa-Seelannissa.

Odota, mitä he tekevät täällä? Osoittautuu, että harvoissa maissa verkkokaupan asiantuntijoiden keskittyminen on korkeampaa. Maassa on turvallinen, turvallinen ja vakaa liiketoimintaympäristö. Yksinkertainen verojärjestelmä, jonka avulla on helppo harjoittaa globaalia kauppaa.

Yksi Uuden-Seelannin suurin vienti on tekniikkaa. Ennätyskasvu vaikutti talouteen viime vuonna lähes 10 miljardia dollaria. Hallitus tukee tekniikkaa ja innovaatioita tapana kasvattaa taloutta. Se on ympäristö, joka edistää sellaisia ​​ihmisiä, joista tulee Shopify-asiantuntijoita.

Lue luettelo kehittäjistä, jotka voivat auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn Shopifesta.

Kaiken kaikkiaan mahtava

Taskuaukio

Taskuaukio

Tämä täyden palvelun toimisto vie sinut paljon muutakin kuin Shopify-verkkokaupan perustamiseen. Ja se on tärkeää. Pelkästään tekniikka ei myy. Tarvitset digitaalisen strategian, joka rakentaa brändisi. Sinun on käytettävä mediaa tietoisuuden lisäämiseen. Sinun on myös integroitava sosiaalinen media lisätäksesi näkyvyyttä. Pocket Square käyttää tätä kokonaisvaltaista lähestymistapaa verkkokauppaan.

Ota tämä toimisto etusijalle, jos olet muodin tai elämäntavan tuotemerkki. Heillä on valikoima kauniita, tehokkaita ja yksinkertaisia ​​esimerkkejä. Portfolio näyttää, mitä voit tehdä Shopifyn kanssa, kun työnnät sen rajoihin. Saat hyötyä upealta verkkokaupasta. Sinulla on myös täydellinen strategia menestyäksesi.

SPF-verkkosivustot

SPF-verkkosivustot

Kyse on kaikesta mobiilista tänään, varsinkin jos sinulla on verkkokauppa. Mobiililaitteet heittävät esteitä ja rajoituksia verkkokaupoissa, jopa Shopifylle. SPF-verkkosivustot osaavat ohittaa ne kaikki.

Selaa portfolion läpi saadaksesi kuvan tämän agentuurin mahdollisuuksista. Viimeaikaisten asiakkaiden suosittelut huomauttavat erikoisuutena nopeat käännökset. Toiset huomauttavat kärsivällisyydestä, ja koulutustilaisuudet auttavat lisäämään teknistä asiantuntemustasi. Olet valmis johtamaan myymälääsi heti, kun SPF on sen valmis sinulle.

Kekäle

Kekäle

Tämä 10 ammattilaisen ryhmä työskentelee kansainvälisen asiakasluettelon kanssa. He ymmärtävät, että et myy vain tuotteita tai palveluita. Mainostat myös brändiä. Kun votat Shopify-projektisi heille, saat apua projektinhallintaan, markkinointiin ja hakukoneoptimointiin. He eivät vain määrittele sinua ja vapauta sinua. Firebrand seuraa tukea ja koulutusta. Sinulla on vaihtoehtoja, joiden avulla voit ymmärtää verkkokaupan vaikutusta myyntiin.

Tutustu Firebrandiin tarkemmin, jos aiot sisällyttää postituskulut ja monikanavaisen myynnin Shopify-kauppaan. He ovat erikoistuneet kolmansien osapuolien logistiikkaan, varastonhallintasovelluksiin ja väliohjelmistotoimittajiin.

Alkuaine

Alkuaine

Kaikki Shopify-asiantuntijat eivät ole yksinoikeudella alustalle. Ne voivat houkutella lisää asiakkaita tarjoamalla apua kilpailevissa verkkokauppaympäristöissä. Jotkut yritykset, kuten Elemental, mieluummin erikoistuvat. He tekevät yhden asian, ja siinä se on. Sinua tervehdit tämän kanssa, kun siirryt heidän verkkosivustoille. “Luomme Shopify-verkkokauppasivustoja”, kaikki splash-sivu sanoo.

Tästä painopisteestä on hyötyä vasta aloittaessasi vai haluatko muuttaa olemassa olevan myymälän. Tiimi on kerännyt yli 30 suositusta tyytyväisiltä Shopify-sivuston asiakkailta. Toisin kuin muut Shopify-asiantuntijat, nämä kiitossanat ovat vain viikkoja tai kuukausia vanhoja. Pidä Elemental mielessä, jos tarvitset ohjattua nestettä. Se on oma koodauskieli, jota Shopify käyttää alustansa virittämiseen.

Raskaat hitterit

Zyber

Zyber

Tämä 100% Uuden-Seelannin omistama ja hallinnoima toimisto perustettiin vuonna 2009. Yli 20 luovan asiantuntijan ryhmä on auttanut yli 1 000 yritystä pääsemään verkkoon. Zyber auttaa muutakin kuin vain auttaa asiakkaita perustamaan ja ylläpitämään Shopify-kauppoja. He luovat sovelluksia koko alustan parantamiseksi. Zyber Tuotesuodatintamme käytetään sadoissa Shopify-kaupoissa lisätä myyntiä.

Zyber pyrkii ensin määrittämään Shopify-sivustosi, joten se on yhdenmukainen liiketoimintakäytäntöjesi kanssa. Sen avulla voit keskittyä enemmän myyntiin ja vähemmän verkkokaupan pitämiseen. He ovat hauska ja rento ryhmä, mutta älä anna sen huijata sinua. He tarkoittavat yritystä ja saavat sen aikaan.

Selkeä

Selkeä

Et jatka liiketoimintaa, ellei sinulla ole tyytyväisiä asiakkaita. Lucid on auttanut ihmisiä perustamaan Shopify-sivustoja vuodesta 2007. Tiimi uskoo, että osallistuminen alusta alkaen määrittelee menestyksen. He kutsuvat asiakkaita sisällyttämään heidät jopa alustavaan aivoriihaan. Lucidin portfoliossa on esimerkkejä teeman perusmuutoksista täysin räätälöityihin malleihin.

Tämä Shopify-asiantuntija on erikoistunut myös räätälöityjen sovellusten kehittämiseen. Harkitse heitä vakavasti, jos sinun on laajennettava alustan toimintoja.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify on isännöity verkkokaupan ohjelmistoalusta, mutta kaikki verkkokauppasi osat eivät välttämättä asu siellä. CyberWorkshop on erikoistunut auttamaan sinua integroitumisessa niin, että kaikki toimii hyvin yhdessä. Asiakkaat etsivät heitä määrittelemään ulkopuoliset toiminnot, kuten sähköposti, YouTube ja Google Apps.

Jos tarvitset näitä palveluita, CyberWorkshop asettaa sinut Google Apps for Business -pakettiin. Aikaisemmat asiakkaat sanovat, että CyberWorkshop ottaa vastaan ​​pyyntöjä, joista muut ovat poistuneet. Mikään ei ole komplimenttia kuin toista liiketoimintaa. Monien suositusten mukaan he ovat antaneet uusia projekteja CyberWorkshopille.

Markkinoinnin gurut

Zeald

Zeald

Tämä täyden palvelun suunnitteluyritys on kehittänyt sivustoja tuhansille pienille ja keskisuurille yrityksille. He ovat olleet toiminnassa vuodesta 2001, ja ne ovat suurin laatuaan edustava toimisto Uudessa-Seelannissa. Shopify-asiantuntijana he voivat auttaa sinua verkkokaupan markkinoinnin näkökohdissa.

Shopifellä on kasvava valikoima markkinointi- ja SEO-työkaluja, joiden avulla voit kaapata liidit. Nämä työkalut eivät ole monimutkaisia, mutta ne ovat monimutkaisia. Zeald voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä työkalut tekevät, ja he työskentelevät kanssasi brändäyksen optimoimiseksi. Pitäisikö sinun luottaa vain Shopifyyn tässä verkkokaupan tärkeässä osassa? Vastaus on ei. Zeald voi myös auttaa esimerkiksi AdWordsissa, tekstien kirjoittamisessa, sosiaalisessa mediassa, hakukoneoptimoinnissa ja bloggaamisessa.

Asennus ja korjaukset

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Kaikki Shopify-asiantuntijat eivät ole ryhmiä tai ryhmiä. Esimerkiksi Natalie Leigh työskentelee yksin. Hän työskentelee mieluummin Shopify- ja WordPress-verkkokauppasivustoilla. Hänen Shopify-sivustot ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä. Mikään ei estä ostokokemusta.

Jotkut Natalien asiakkaista haluavat vain apua yhden nykyisten Shopify-mallien hienosäätöön. Hän tekee siitä lyhyen työn, ja palkkiot ovat kohtuuhintaisia. Toiset haluavat ainutlaatuisen sivuston. Natalie on yhtä mukava tässä spektrin päässä. Hänen ymmärryksensä ja kärsivällisyytensä poistavat stressin verkkokaupan perustamisesta ja avaamisesta.

Responsiivinen media

Responsiivinen media

Asennus ja käynnistys ovat vasta alkua. Kukaan ei tiedä tätä paremmin kuin Dave Woodard Responsive Mediassa. Hän tietää, että hän ei jätä hyvästit heti, kun myynti alkaa tapahtua. Löydät asiat, jotka on muutettava, ja hän on valmiina varmistamaan, että se on tehty.

Matkan varrella saatat huomata, että tarvitset palveluita alkuperäisen projektisi ulkopuolelle. Dave auttaa myös näitä. Suosittelut kertovat Daven avusta muun muassa esitteiden suunnittelussa ja jopa kirjan kansissa. Hänen tietonsa syvyys Shopifesta tarjoaa sinulle nopeita vastauksia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Ihmiset vertaavat Shopifea usein tuon hienoon radioon uudessa autossaan. He tietävät, että se voi tehdä paljon muutakin kuin vain soittaa musiikkia, mutta kenellä on aika selvittää se? Tietysti voit vain lukea käyttöohjeen. Mutta edes silloin et ehkä tajua kuinka sitä käytetään.

Emme ole varmoja siitä, onko ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka autoradiosi kaikkia ominaisuuksia käytetään. Tiedämme, että käytettävissä on paljon asiantuntijoita tekemään sitä Shopify-kauppaan.

Jotkut liiketoiminnan parhaimmista sijaitsevat Uuden-Seelannin “alhaalla” -alueella. Ne voivat auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn Shopifesta, olipa kyse sitten suuresta myymälästä tyhjästä vai vain muutamasta yksinkertaisesta parannuksesta. Se on hyvin käytetty rahaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map