Parhaat East Coast Shopify -verkkosivustosuunnittelijat ja -kehittäjät

AWA-palkinto


ptruu, Shopify, oletko koskaan yksi voimakas alusta! Helpon ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta melkein kuka tahansa voi muuttaa ho-hum-verkkokaupasta hienostuneen kauneuden. Eikö sinusta ole mitään, mikä ei olisi täydellistä? No, kyllä, siellä on.

Voit tehdä niin paljon, että vaihtoehdoistasi voi tulla ylivoimaisia. Voit antaa itsesi muokata melkein missä määrin tahansa. Se on mahtavaa, mutta se vie jonkun, joka tietää mitä he tekevät. Mutta tietysti olet Shopify. Ajattelet kaikkea.

Cue the Shopify-asiantuntijat. Nämä Shopify-gurut elävät ja työskentelevät ympäri maailmaa, joten ne on helppo löytää lähellä. Tässä on luettelo suositeltavista kehittäjistä itärannikolla. He seisovat auttamassa sinua saamaan parhaan hyödyn Shopifesta.

Lue luettelo kehittäjistä, jotka voivat auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn Shopifesta.

Meitä huomataan

Meitä huomataan

Tämä joukkue tietää, mitä tarvitaan Shopify Plus -myymälän rakentamiseksi alusta alkaen. Se on, jos olet vasta aloittamassa. Onko sinulla jo Shopify-kauppaa? Onko he suorittanut tarkastuksen. He katsovat konepellin alle ja suosittelevat parannuksia, jotka parantavat verkkokauppaa. Osoita tälle Shopify-asiantuntijalle ylimääräistä huomiota, jos haluat saman. He viettävät aikaa varmistaakseen, että kaikki ovat samalla sivulla. Vietät aikaa yhdessä tarkistaaksesi ja keskustellaksesi sivustokarttoista, vuokaavioista ja kaaviokehyksistä.

Tämä Shopify-asiantuntija on myös Adwords-asiantuntija. He voivat rakentaa tehokkaita AdWords-kampanjoita, jotka ohjaavat liikennettä Shopify-verkkosivustoosi. He auttavat sinua myös hakukoneoptimoinnissa, jotta voit nostaa Shopify-sijoitustasi ajan myötä.

Komento C

Komento C

Oletko edes varma, että Shopify sopii sinulle? Tämä joukkue noudattaa sitä, mitä he kutsuvat ”sopi ensin” -lähestymistapaan. He ovat työskennelleet Shopify-alustan kanssa sen käyttöönoton jälkeen vuonna 2006. He lisäsivät apua Shopify Plus -sivustolle vuonna 2014.

Onko komento C sinulle oikea Shopify-asiantuntija? He työskentelevät mieluummin asiakkaiden kanssa, joiden vuotuinen myynti on välillä 1–10 miljoonaa dollaria. Tarvitset myös vahvan projektinhallinnan tuen saavuttaessasi tämän tason. Joukkue on erinomainen tällä alalla. Ne auttavat myös sinua ymmärtämään sähköisen kaupan ympäröivän teknisen žargonin.

Perimä

Perimä

Tiedät, että olet löytänyt jotain erityistä heti, kun laskeudut Genomin verkkosivuston kotisivulle. Tyyli ja muotoilu ovat verkkokaupan tärkeitä osia. He ovat voittaneet palkintoja suunnittelustaan. Shopify Partners -blogi antoi Genomelle vuoden 2016 parhaan eCommerce Design Award -palkinnon kunniamaininnan heidän työstään, Mpowerd. Tarvitsetko lisää houkutusta tarkistaaksesi ne? Frank Sinatra Enterprises valitsi Genomin suunnittelemaan ja rakentamaan verkkosivustonsa.

Genomi on myös käynnistyshautomo. Arvostamme heidän kanssaan työskentelemistä, jos haluat lähestyä verkkokauppaasi tällä filosofialla.

yksisilmäinen

yksisilmäinen

Tämä East Coast -tiimi on rakentanut yli 550 myymälää, joiden myymälöitä ovat Shopify ja Shopify Plus. Kaupat ovat myyneet yli 3 miljoonaa tuotetta, ja niiden myynti on yli 70 miljoonaa dollaria. Tarvitsetko lisää syitä tutustua tähän Shopify-asiantuntijaan?

Yksinkertainen on täyden palvelun ryhmä. Niiden avulla voit muokata Shopify-alustaa luomaan ainutlaatuisen ostoskokemuksen, joka toimii pöytäkoneissa ja mobiililaitteissa. Yksinkertainen on saanut maineen verkkokaupassa toimivien yritysten verkkokauppaa käsittelevien flash-kauppojen perustamisesta. Nämä verkkokaupat käsittelevät ja toteuttavat tuhansia samanaikaisia ​​myyntiä ja valvovat reaaliaikaista myyntiä.

Barrel NY

Barrel NY

Tuotemerkit, joiden tunnustat tekevän yhteistyötä Barrel NY: n kanssa, luomaan heidän Shopify-tarinoitaan. Se on tärkeää kahdesta syystä. Ensimmäinen on ilmeinen. Se vahvistaa tämän Shopify-asiantuntijan maineen. Toinen syy ei ole yhtä ilmeinen, mutta yhtä merkityksellinen. Se osoittaa, että Shopify on alusta, joka valloittaa kuuluisia tuotemerkkejä, kuten KIND Snacks.

Oletko voittoa tavoittelematon organisaatio? Barrel NY haluaa kuulla sinusta. He lahjoittavat vuosittain yli 500 tuntia avuksi voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, joita he kutsuvat “tynnyri-apurahoiksi”. He auttavat sinua muuttamaan Shopifea, jotta voit käyttää sitä lahjoitusten vastaanottamiseen.

Sanallinen + visuaalinen

Sanallinen + visuaalinen

Onko tuotteesi tai palvelusi myymiselle esteitä, jotka ovat esteitä tai esteitä? Verbal + Visual -tiimi voi auttaa sinua hyppäämään heille paremmin. He ovat asiantuntijoita kasvattamaan online-myyntiä automatisoimalla prosesseja, jotka usein aiheuttavat hylättyjä ostoskärryjä.

Tässä on esimerkki. Yksi heidän viimeaikaisista asiakkaistaan ​​oli verkkoviinivarasto. Verbal + Visual auttoi heitä ainutlaatuisella tavalla käsittelemään vaadittua ikävakuutusta. Kaupassa nähtiin 100%: n sijoitetun pääoman tuotto vain 4 kuukaudessa. Niiden muuntoprosentti nousi 25% ja poistumisprosentti laski 30%.

Limonadi NY

Limonadi NY

Ylellisyystuotteita myyvät verkkokaupat esittävät ainutlaatuisen joukon haasteita. Kysy näyttelijä Gwyneth Paltrow. Hän halusi perustaa verkkokaupan, joka myy löytönsä ylellisiä tuotteita ja palveluita. Paltrow kääntyi Limonade NY: n puoleen saadakseen apua. Hänen verkkokaupassaan on laaja tuotevalikoima luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista kuulokkeisiin.

Älä anna joukkueen yksinkertaisen verkkosivuston huijata sinua. Heillä ei ole anteliaa yksityiskohtia siitä, kuinka he työskentelevät kanssasi. Se johtuu siitä, että ei ole “evästeleikkuria” lähestymistapaan ratkaisuihin, joita he tuovat Shopify-kauppaan. Älä pelkää. Loppujen lopuksi tulee myymälä, joka huokuu hienostuneesti.

Kasvu kipinä

Kasvu kipinä

Tällä Bostonissa sijaitsevalla Shopify-asiantuntijalla on maine suunnitellessaan ja rakentamalla verkkokauppoja, jotka rakentavat asiakasmuutos. He uskovat, että myymälän tulisi olla markkinointiväline ja myyntityökalu. Kasvu Spark käyttää tuloskeskeistä lähestymistapaa. Siinä yhdistyvät liikennettä edistävät verkkomarkkinointikampanjat ja tuloskeskeinen kasvu.

Palkittu suunnittelutoimisto tunnistaa ja toteuttaa vain elementit, jotka tuottavat nopeita tuloksia ja positiivisia vaikutuksia. Voit käynnistää Shopify-myymäläsi nopeammin kuin luulit mahdolliseksi. Sieltä he tukevat sinua seuraamalla tuloksia ja rakentamalla alueita, joilla kasvu on lupaavin.

Ei sitoumuksia

Ei sitoumuksia

He kotoisin Massachusettsista. Heidän erikoisuutensa ovat iPhone, iPad ja Android-kaupan sovellukset verkkokaupoissa. Rajoittamaton kaupankäynti auttaa sinua tarjoamaan rikkaan mobiilikauppakokemuksen. Se lisää asiakkaiden sitoutumista ja tulosta. Ota tämä joukkue mukaan, jos haluat integroida push-viestit, jotta asiakkaat näkevät viimeisimmät tarjouksesi.

Verkkokaupoista on tullut mobiilikokemus. Unbound Commerce -asiakasluettelo kuuluu suosittujen tuotemerkkien “kuka kuka” -luetteloon. Siihen kuuluvat yritykset, kuten Sears, Shoe Carnival, Miller Beer ja Rockport. Sitoumaton kauppa vie kaiken käsiltäsi. He suunnittelevat, rakentavat ja ylläpitävät verkkokauppaa. Istu alas ja rentoudu.

Mark Henderson

Mark Henderson

Tämä Shopify-asiantuntija noudattaa pakettilähestymistapaa Shopifen myymälärakennukseen. Etsitkö vain perusasetuksia? Mark huolehtii siitä sinulle, mukaan lukien fontit, korostusvärit ja otsikkokuvasi tai logo. Tarvitset verojen ja lähetysten määrittämisen. Se sisältyy myös.

Tarvitsetko edistyneempää apua? Aloita prosessi kiinteällä talletuksella ja maksa maksamalla. Mark voi mukauttaa mitä tahansa Shopify-teemaa ja integroida tarvitsemasi sovellukset. Suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut tarjotaan sinulle, joten budjetti on aina hallinnassa. Mark kehitti suositun Shopify-sovelluksen nimeltä Maksa mitä haluat. Se auttoi yhtä hänen asiakkaistaan ​​keräämään yli 1,4 miljoonaa dollaria sosiaalisista syistä.

1 Digitaalitoimisto

1 Digitaalitoimisto

Ne ovat täyden palvelun toimisto, mutta he huomauttavat, että 99% heidän toteuttamistaan ​​hankkeista on keskittynyt verkkokauppaan. Heidän toimitusjohtaja on ollut mukana verkkokauppasivustojen suunnittelussa, kehittämisessä ja markkinoinnissa vuodesta 1999. Hän on auttanut usean miljoonan dollarin verkkokaupan aloittajien löytämisessä. Saat hyödyn hänen valtavasta alan kokemuksestaan.

1 Digital Agency uskoo, että verkkokaupan onnistunut suunnittelu on vähentämisprosessi. Sen pitäisi poistaa viiveet ja sekaannukset. He työskentelevät kanssasi alusta alkaen tai voivat auttaa sinua suunnittelemisessa. Tiukka otsikko ei pelota heitä. He saavat sinut markkinoille jopa 80% nopeammin, kun aloitat jollakin Shopifen valmiista premium-malleista.

Suunnittelija Bold

Suunnittelija Bold

Yli 20 tyytyväistä asiakasta on jättänyt aikaa jättää suosittelut Shopify-asiantuntijalle Wim Tubbaxille. Monet näistä asiakkaista puhuvat suunnitteluprosessin aikana tapahtuvasta syvällisestä yhteistyöstä. Markkinointi on olennainen osa verkkokauppaa. Wim auttaa sinua myös uutiskirjekampanjoissasi.

Huomio yksityiskohtiin on toinen toistuva teema, jonka löydät. Asiakkaat huomauttavat, että se kattaa sekä tekniikan että suunnittelun. Hyödyt sujuvasta toiminnasta. Asiakkaasi hyödyntävät parempaa ostokokemusta. Katso tätä salkkua ja huomaat, miksi tämä Shopify-asiantuntija saa niin hyviä suosituksia.

ICEE Social

ICEE Social

Älä jätä verkkokaupan sosiaalisen median näkökohtia huomiotta omalla vastuullasi. ICEE Social uskoo, että on niin tärkeää, että he ovat tehneet siitä erikoisuuden. Katso heidän verkkosivustonsa blogia. He rakastavat puhua siitä, kuinka Shopify-alustaa voidaan käyttää yksilöllisten kauppojen luomiseen.

Opit esimerkiksi, että B2B-markkinoiden odotetaan kasvavan 6,7 biljoonaan dollariin bruttokaupan arvoon vuoteen 2020 mennessä. ICEE Social on valmis näyttämään sinulle, kuinka voit suunnitella tukkukaupan sieppaamaan osan tästä tulovirrasta. Shopifillä on myös tehokas työkalu esittelemään tuotemerkkejä, joiden kanssa kumppanisi olet. Toinen blogiartikkeli kertoo kuinka voit perustaa brändisivun Shopifyn avulla.

TVP Industries

TVP Industries

Tämä New York City -toimisto uskoo, että oma verkkokauppasi on paras ratkaisu, eikä Shopifea voida lyödä. Onko ihme, että he ovat Shopify-asiantuntijoita? Odota muiden tarjoamia tavanomaisia ​​palveluita, mutta valmistaudu yllättämään joitain odottamattomia lisäyksiä.

TVP Industries -yrityksellä on pääsy yli 600 000 premium-tuotevaihtoehtoon. Jos mikään näistä merkkituotteista ei toimi sinulle, he voivat pyytää sitä mittatilaustyönä. Se on vain prosessin ensimmäinen osa. Tarvitset myös toteutusratkaisuja. TVP Industries luo strategisen suunnitelman jakeluun, toteuttamiseen ja lähettämiseen tavaroiden virtauksen pitämiseksi. Hän pystyy käsittelemään jopa asiakaspalvelun tarpeita.

Minion tehty

Minion tehty

“Kerro vain mitä haluat” on jotain mitä et koskaan kuule tältä Shopify-asiantuntijalta. Arvostat heidän strategista lähestymistapaansa. Se alkaa intensiivisellä tutkimuksella. Tuloksena on yksityiskohtainen teknisiä vaatimuksia ja ominaisuuksia koskeva asiakirja. Laadunvarmistus ja suorituskyvyn testaus ovat käynnissä kauan ennen verkkokauppasi näkymistä. Palaute ja säätäminen jatkuvat julkaisun jälkeen.

Lähes 90 asiakasta on jättänyt suosittelut Minion Madelle. Se on toss-up. Vain puoli puhetta siitä, kuinka Minion Made pystyi luomaan taikua vain epämääräiseltä idealta. Toinen puoli kiittää Minion Madea integroimasta tiettyjä pyyntöjä, jotka saattavat tuntua ylittävän mitä Shopify voi tehdä.

Socialmediately

Socialmediately

Useimmat Shopify-projektit jakautuvat kolmeen tyyppiin. Se on perusasetus, siirto tai mukauttaminen. Tämä Shopify Expert sijaitsee kaupungissa Chicago. Se ei ole oikeastaan ​​itärannikon osoite, mutta Socialmediately on harkinnan arvoinen. He voivat auttaa sinua kaikissa näissä 3.

Jos tarvitset vain perusasetuksia, Socialmediately antaa sinulle käyttöösi vain kolme päivää. Jos tarkastelet kauppojen siirtymistä, Socialmediately voi näyttää sijoitetun pääoman tuoton siirtymällä Shopify- tai Shopify Plus -kauppaan. Etsitkö hienostunutta, räätälöityä verkkokauppasivustoa? Ryhmä voi viedä sinut suunnittelusta käynnistää vain kahdessa viikossa.

Nokkela

Nokkela

Kaikki laittavat parhaan teoksensa salkkuun. Se on hyvä paikka aloittaa. Kaivaa syvemmälle. Katso, mitä muilla on sanottavaa työskentelystä heidän kanssaan. Tässä Shopify-asiantuntijassa luet joitain silmiinpistäviä esimerkkejä puhelun ylittämisestä.

Yksi asiakas kirjoittaa siitä, kuinka Witty loi yksityiskohtaisen videon, josta käy ilmi, mitä ne muuttivat Shopify-teemassa, ja HTML-koodin jokaiselle sivun osiolle. Video osoittautui heille arvokkaana uusien tuotesivujen luomisessa. Toinen Witty-asiakas kertoo samanlaisen tarinan. Heillä ei ollut koodauskokemusta, mutta he halusivat erityisiä ominaisuuksia. Witty määritteli sen heille ja loi sitten vaiheittaisen videon, jota käytetään verkkokaupan rakentamiseen.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin on kokopäiväinen äiti ja Shopify-asiantuntija. Hänellä on tausta markkinoinnissa keskittyen vahvasti muotiin ja sosiaaliseen mediaan. Suurin osa hänen suunnitteluperiaatteista tulee henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lue hänen bloginsa saadaksesi paremman kuvan siitä, mikä häntä ajaa ja mikä johtaa sivustosi suunnitteluun. Tässä on kaksi esimerkkiä.

Hän antaa sinulle viisi syytä, miksi asiakkaat eivät suorita kassalle suorittamista, ja hän selittää, kuinka hän työskentelee kanssasi Shopify-ratkaisujen asettamisessa. SEO kanssa Shopify on automatisoitu prosessi, mutta on olemassa tapoja parantaa sitä. On olemassa joukko blogiviestejä, joissa Kaitlin kertoo kuinka SEO voidaan optimoida Shopifyn sisäänrakennettujen työkalujen avulla.

Mukavasti rakennettu

Mukavasti rakennettu

He ovat suunnilleen niin länteen kuin pääset, ja niitä pidetään edelleen itärannikkona. Tämä Atlanta Shopify -asiantuntija vauhdittaa sinua heidän suunnittelukalusteillaan. He tekevät myös sinulle vakuutuksen siitä, kuinka syvästi he sukelluttavat varmistamaan, että Shopify-myymälän kaikki yksityiskohdat toimivat asiakkaille. Sinua kovaa painostaa löytääksesi joku, joka joutuu rikkaruohoihin jotain niin yksinkertaista kuin sinun pakkausluukut.

Mukavasti rakennetulla tiimillä on maine työskennellä nopeasti saadaksesi Shopify-myymäläsi pystymään toimimaan. Muokattujen ominaisuuksien pyynnöt eivät hidasta niitä. Toiminnallisuus ohjaa myyntiä, mutta se ei saisi haitata tuotemerkkiäsi. Tämä Shopify-asiantuntija pitää täydellisen tasapainon.

Sinulla on valinta. Voit keskittyä verkkokauppasivuston ylläpitoon tai voit panostaa myyntiin verkkokauppasivustolla. Mikä aikoo laittaa rahaa taskuun? Hyvä uutinen on, että voit tehdä yhteistyötä Shopify-asiantuntijan kanssa verkkokaupan optimoimiseksi. Anna heidän huolehtia kaikista yksityiskohdista. Se antaa sinulle vapauden löytää paras tuotevalikoima, joka vetoaa kävijöihisi.

Jotkut alan parhaista tekevät kodistaan ​​itärannikolla. He auttavat sinua saamaan kaiken irti Shopifesta. Olet tyytyväinen sijoitetun pääoman tuottoon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map