Kymmenen West Coast Shopify -verkkosuunnittelijan ja -kehittäjän joukkoa

AWA-palkinto


Vaikka Shopify on luonut maineen helppokäyttöisen verkkokauppaympäristön, jossa on intuitiivinen käyttöliittymä, saatat päättää, että tarvitset apua verkkokaupan suunnittelussa ja asentamisessa, ehkä jopa ylläpitämällä ja ylläpitämällä sitä.

Voit mennä paikallisen verkkokehittäjän puoleen ja pyytää heidän apuaan, mutta suosittelemme kääntymään johonkin seuraavista Shopifien akkreditoidut asiantuntijat. Nämä ihmiset ovat osoittaneet, että heillä on ”kattava ja arvovaltainen tieto Shopifesta” lähettämällä esimerkkejä työstään yritykselle.

Shopify arvioi hakijoiden rakentamat myymälät ja myöntää Shopify-asiantuntijoiden palkinnon niille, joiden työ vastaa heidän vaatimuksiaan.

Viisi kysymystä esitettäessä haastattelemalla Shopify-asiantuntijoita

Onko asiantuntija työskennellyt samanlaisten yritysten kanssa samankaltaisilla toimialoilla?
Jos kaikki asiantuntijoiden portfolion myymälöiden esimerkkitapaukset ovat pehmeitä ja pastellivärisiä, ne eivät ehkä ole paras valinta rakennustyökalumyymäläsi suunnittelijalle. Vaihtoehtoisesti, jos myyt digitaalisia tuotteita ja palveluita, älä valitse ketään, joka keskittyy kauppoihin fyysisten tavaroiden kanssa.

Onko asiantuntijalla etsimäsi taidot?
Shopify-asiantuntijalla voi olla muotoilun pätevyys, mutta ovatko he luoneet myymälän tyhjästä vai räätälöineetkö vain olemassa olevat mallit? Onko erikoistunut joku valokuvauksen akkreditoinnista mihin tahansa tiettyyn tuotteeseen?

Mitä asiantuntijoiden aiemmat asiakkaat sanovat asiakaskokemuksestaan?
Lue viimeaikaisten asiakkaiden arvostelut Shopify-verkkosivustolta. Keskity arvosteluihin, jotka koskevat työtä, joka on samanlainen kuin etsimäsi. Ei ole kovin hyödyllistä tietää, että asiantuntija on ihanteellinen pienille projekteille, jos haluat hänen rakentavan suuren ja monien maiden myymälän.

Kysy asiantuntijalta, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa
Ja sitten tarkkaile, kuinka he kohtelevat sinua, kun puhut heidän kanssaan. Vaikka alkuperäinen keskustelu asiantuntijan kanssa on sähköpostitse, käytä tilaisuus puhua heidän kanssaan puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Suuri osa verkkokaupan perustamisen onnistumisesta on suhteissasi kehittäjään.

Harjoittaako asiantuntija sinua käyttämään Shopifea?
Kun verkkokauppasi on valmis, sinun on pidettävä sitä yllä ja ajan tasalla, paitsi jos palkat jonkun ylläpitämään sitä puolestasi. Kysy potentiaaliselta asiantuntijalta, jos he kouluttavat sinut, miten tämä tehdään, ja ovatko he päivystyksessä, jos sinulla on kysymyksiä ongelmista, joita et voi ratkaista?

Tässä on valikoima Shopify-kehittäjiä Pohjois-Amerikan länsirannikolla.

Polttoaine tehty – Colbert, Washington

Polttoaine tehty

Fuel Made keskittyy ainoaan kohtaan Shopify. He ovat erikoistuneet korkealaatuiseen Shopify-suunnitteluun ja -kehitykseen ja tarjoavat täydellisen räätälöidyn suunnittelun ja kehityksen. Vaihtoehtoisesti ne tarjoavat vain suunnittelu- tai kehityspalveluita, jos olet jo saanut osan prosessista.

Jos etsit vain vähän apua, voit käyttää heidän palvelujaan tunti. Fuel Maden työportfolio sisältää yksityiskohtaiset kuvakaappaukset siitä, kuinka he rakensivat kauppoja ja auttoivat asiakkaitaan järjestämään tuotteitaan.

Satelliitti luova – Vancouver, BC

Satelliitti luova

Satel Creative on keskitetty palvelupiste kaikelle verkkokaupalle. Ne kattavat kaikki Shopify-palvelut – suunnittelun, kehityksen, asennuksen ja markkinoinnin sekä valokuvasi tuotteillesi. Heidän prosessinsa kaavioita on helppo seurata ja selittää tarkalleen mitä he tekevät sinulle ja mitä voit odottaa.

Tämä yritys on myös kokenut myyntipisteissä ja varastonhallinnassa. Shopify on yksi kahdesta heidän käyttämästään verkkokaupan alustasta.

SeedCMS – Irvine, Kalifornia

SeedCMS

SeedCMS on käyttänyt Shopifea vuodesta 2012, ja se tarjoaa täyden valikoiman Shopify-palveluita. Tämä yritys on erikoistunut räätälöityihin palveluihin, mukaan lukien teemat, ja sovellusten kehittämiseen yksilöllisiin tarpeisiisi.

SeedCMS: n verkkosivustolla ei ole todellista selitystä siitä, mitä he tekevät, mutta heidän työnsä erittäin monet kuvakaappaukset ovat visuaalisesti huippuluokkaa ja niissä on merkinnät siitä, mitä palveluita yritys tarjoaa kyseiselle asiakkaalle.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) on täyden palvelun verkkokehitysyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten tietoarkkitehtuuria, kuvanmuokkausta ja näytön tulostamista. He ovat rakenneet Shopify-alustalle vuodesta 2012.

Heille Shopify-sivustolla annetut suositukset ovat erittäin myönteisiä. WLCR: n verkkokaupan palvelua ei kuitenkaan ole korostettu heidän omalla verkkosivustolla, joten joudut ottamaan yhteyttä heihin saadaksesi tietoja.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co

Monumental Design Co. kutsuvat itseään yhteistyötoimistona tai ”sankarini”. He näyttävät olevan varsin valikoivia otettavissaan asiakkaissa – mutta hyvällä tavalla, joka haluaa kaikkien menestyvän. Shopify akkreditoi monumentaalisen suunnittelun suunnitteluun, kehittämiseen ja asennukseen.

Heidän omalla verkkosivustollaan vain sanotaan, että he tekevät Shopify-verkkokauppaa (muun muassa web-juttuja). Se siitä; se on yhden sivun verkkosivusto. Tämän jälkeen sinun on täytettävä lomake ottaaksesi heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

ShopPad – Oakland, Kalifornia

ShopPad

ShopPad on ollut suunnittelija ja kehittäjä Shopify Expert vuodesta 2012 ja työskennellyt tuhansien verkkokauppojen kanssa. ShopPad toimii yksinomaan Shopifyn kanssa ja sillä on erikoisuus mobiili verkkokauppaan.

Yrityksen tekninen asiantuntemus on vaikuttavaa, koska yli 50 000 verkkokauppaa käyttää heidän kehittämiäsi Shopify-sovelluksia. Tapaustutkimukset kuvaavat tarkalleen, mihin verkkokauppaan liittyviin kysymyksiin on puututtu. Tutustu ShopPadin blogiin, jossa on paljon hyödyllisiä verkkokaupan tietoja ja vinkkejä.

valmistavan – Los Angeles, Kalifornia

valmistavan

Manufactur on älykäs ja luova toimisto, joka tarjoaa web-kehitystä, brändämistä, suunnittelua, mediaa ja markkinointia. Heidät on lueteltu Shopify-verkkosivustolla suunnittelun, kehityksen ja markkinoinnin asiantuntijoina, mutta tätä ei löydy missään nimenomaisesti Manufacturin omasta verkkosivustosta..

Katso tapaustutkimuksista digitaalisen markkinoinnin tai verkkotunnisteiden alla nähdäksesi missä ne ovat luoneet kauppoja. Manufacturin asiakasluettelo on erittäin vaikuttava ja sisältää Capitol Recordsin, Walt Disney Parks and Resorts ja 20th Century Fox.

2 ystävän mallia – Sedona, AZ

2 ystävän mallia

2 Friends Design on muotoilualan yritys, ja Shopify-sivustojen kehittäminen on vain yksi heidän areenoistaan, yhdessä T-paitojen ja logon kanssa. 2 Friends Design -sivusto on enemmän myyntipiste Shopify-alustalle kuin selitys Shopify-suunnittelupalveluista, joita 2 Friends voivat tarjota.

Yrityksellä on Pinterest-hallitus kaikista 160+ verkkosivustoista, jotka se on kehittänyt. Ehdotamme katsoa sinne nähdäksesi heidän suunnittelutaitojaan.

Aeolidia – Seattlen, WA

Aeolidia

Aeolidia keskittyy vähittäiskauppiaisiin, jotka ovat “siirtymässä” pienestä DIY-huolenpidosta vakaampaan ja kasvavaan liiketoimintaan. Ne tarjoavat täyden valikoiman verkkokaupan palveluita brändin identiteetin suunnittelusta verkkokaupan rakentamiseen Shopifyn avulla markkinointikonsultointiin ja sosiaalisen median hallintaan.

Aeolidian tapaustutkimukset ovat pääosin pehmeitä värejä ja sameita keskittyviä verkkosivustoja, jotka saattavat heijastaa niiden suunnittelun herkkyyttä. Heidän bloginsa on täynnä erittäin hyödyllistä tietoa.

Mat Mullen Design – San Francisco, Kalifornia

Mat Mullen Design

Mat Mullen on akkreditoitu Shopify-asiantuntija suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin. Hän on työskennellyt yli 100 verkkokaupassa vuodesta 2008 lähtien. Matolla on kokemusta työskentelystä pienyritysten kanssa perustaessaan ensimmäistä verkkokauppaa. Hänen portfoliossaan on monenlaisia ​​verkkokauppoja, ja Shopify-sivuston asiakkaiden suositukset ovat erittäin myönteisiä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map