Kanadan suosituimmat Shopify-verkkokehitysyritykset

AWA-palkinto


Maailman verkkokauppa, Shopify on selkeä johtaja. Se jatkaa suunnittelun ja käytettävyyden standardien asettamista. Itse asiassa Shopifylla on noin 300 000 verkkokauppaa, jotka ovat ansainneet yli 17 miljardia dollaria pelkästään vuonna 2015.

Suuri osa sen menestyksestä on johtunut ohjelmiston yhdistelmästä helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta. Jopa aloittelijat voivat rakentaa vaikuttavan myymälän, joka on täynnä ominaisuuksia.

Tällaisella kykenevällä ja laaja-alaisella ohjelmalla käyttäjät voivat kuitenkin jättää miettimään, hyödyntävätkö ne kaikkia Shopifyn etuja. Ilman aikaisempaa kokemusta voi olla vaikea hyödyntää myyntiä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Ellet ole asiantuntija, saatat kysyä, voisitko tehdä enemmän integroida käytettävissä olevia sovelluksia ja työkaluja.

Mietityksen sijaan voit luottaa ammattimaisten web-kehitysyritysten kokemukseen ja asiantuntemukseen. Jotkut alan johtavista yrityksistä ovat erikoistuneet hyödyntämään Shopififia parhaalla mahdollisella tavalla.

Kanadalainen Shopify-huippusuunnittelija ja -kehittäjä

Temppu on valita paras yritys tarjoamaan oikea tasapaino asiantuntemuksen ja kustannusten välillä. Jotta voisit rajata valintasi, muista aloittaa esittämällä itsellesi muutama yksinkertainen kysymys:

Mikä on budjettisi?

Useimmille yrityksille kustannukset ovat ensimmäinen ja tärkein huomioon otettava tekijä. Vaikka verkossa on paljon ilmaisia ​​vaihtoehtoja, niihin sisältyy rajoituksia. Väärä ohjelmisto voi viime kädessä tainnuttaa liiketoiminnan kasvun.

Bottom line: Jos olet tosissasi rahaa ansaitsemisessa, joudut sijoittamaan rahaa yritykseesi. Rahan sijoittaminen ohjelmistoihin, isännöintipalkkiot ja muut toimintakustannukset maksavat loppujen lopuksi ja virtaviivaistavat päivittäisiä tehtäviä sillä välin..

Ota vähän aikaa miettiä, kuinka paljon sinulla on varaa perustamiskustannuksiin. Muista, että toimintakustannusten ja ansaittujen tulojen välillä on suhteellinen suhde.

Mikä on aikataulusi käynnistämiselle?

Joidenkin verkkokauppapaikkojen kauneus on, että voit avata sivuston vain muutamassa tunnissa. Monimutkaisemmille sivustoille, joissa on kymmeniä tuotteita, kuvia ja kuvauksia, saatat tarvita enemmän aikaa sivuston ja mainosjakauman valmisteluun ennen kuin olet valmis toimimaan. Tarvitset alustan, joka voidaan skaalata tarpeidesi mukaan.

Kuinka tärkeää suunnittelun joustavuus on?

Alkuvaiheen kaupan asennusprosessin aikana olet todennäköisesti kiinni kauppapaikan suunnittelussa. Vaikka suurin osa alustoista tarjoaa suunnittelussa vaikuttavaa joustavuutta, ne eivät välttämättä ole yhtä joustavia, kun kyse on varaston ja myynnin hallinnasta..

Voit olla varma, että Shopify-verkkokaupan ohjelmisto pystyy käsittelemään käytännöllisesti katsoen mitä tahansa sen heittoa. Todellinen haaste on tietää, oletko asentanut kaupan niin joustavaksi kuin se voi olla ja niin kuin tarvitset. Täältä osa asiantuntijaneuvoista voi olla hintansa arvoinen.

Integroituuko käyttöjärjestelmäsi hyvin muihin ohjelmiin?

Haluat vastauksen tähän kysymykseen kuuluvan kyllä. Verkkokauppasi rakentajan on integroitava saumattomasti sosiaaliseen mediaan, moniin maksuyhdyskäytäviin, Amazoniin ja muihin ohjelmiin. Nämä lisäykset laajentavat sivustosi toimivuutta.

Kun olet ottanut aikaa tutkia joitain tärkeitä kysymyksiä ja selvittää budjetin, voit aloittaa verkkosivujen suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijoiden tarkistamisen Kanadassa. Jatka luetteloa luettelosta parhaiten arvioiduista kehittäjistä, joiden pitäisi olla luettelon kärjessä.

Raskaat hitterit, jotka voivat tehdä kaiken

LIHAVOITU

Diff-logo

BOLD vastaa joidenkin suosituimpien Shopify-sovellusten luomisesta. Ne tarjoavat myös räätälöityjä palveluja pienille aloittaville tai suurille yrityksille. Alun perin yritys syntyi välttämättömyydestä. Perustajat olivat yllättyneitä myynnin kasvattamiseen tarkoitettujen sovellusten puutteesta. Sen sijaan, että odotettaisiin oikeaa sovellusta markkinoille, he päättivät luoda oman.

Sen jälkeen kun BOLD julkaisi ensimmäisen sovelluksensa vuonna 2012, he ovat voittaneet lukuisia alan palkintoja. Yli 90 työntekijää työskentelee Winnipeg Kanadassa, ja he erottuvat täyden palvelun yrityksenä. Soita heille, jos tarvitset yritystä, joka voi tehdä kaiken.

Pixel Union

Pixel Union -logo

Pixel Unionin pääkonttori sijaitsee Victoriassa, British Columbia, Kanada, ja se on toiminut vuodesta 2009. Heidän portfoliossaan on luettelo vaikuttavista asiakkaista, mukaan lukien: Tesla Motors, Taco Bell ja LA Lakers. Käytä olemassa olevaa teemaa tai kumppania heidän kanssaan räätälöityjen verkkosivustojen rakentamiseen.

Pixel Union -asiantuntijatiimi tarjoaa tukea jokaisessa kehitysvaiheessa. Käytä heidän taitojaan hyödyntääkseen Shopify-voimaa ja luodaksesi kauniita ja toimivia sivustoja. Pysähdy heidän sivustollaan ja katso heidän laaja valikoima tyylikkäitä ja moderneja verkkosivustoja.

JM

Diff-logo

Suurimman osan web-kehitysyrityksistä perustavat ohjelmistosuunnittelijat ja ohjelmoijat. Diffin aloitti kuitenkin jälleenmyyjä. Tämä antaa Montrealissa sijaitsevalle yritykselle erilaisen näkökulman verkkokauppaan.

Vuoden 2011 avaamisesta lähtien yritys on rakentanut korkeasti koulutettujen insinöörien ryhmän. He edustavat yhtä “teknisesti edistyneimmistä joukkueista”. DIFF-malleissa yhdistyvät houkutteleva myymälä ja käyttäjäystävällinen taustakuva. Nauti hallintaominaisuuksista, jotka helpottavat elämääsi.

Markkinointigurut

Vain kasvu

Vain kasvun logo

Tällä Kanadassa sijaitsevalla Waterloolla sijaitsevalla yrityksellä on yksi tavoite mielessä: kasvu. Ne alkavat auttamalla sinua luomaan selkeä tuotemerkki. Sieltä on kyse yrityksesi kasvattamisesta ja mitattavissa olevien tulosten saavuttamisesta. Vaikka ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita, ne erikoistuvat muuntokurssien nostamiseen.

Yhtiö auttaa sinua muuttamaan satunnaiset selaimet kanta-asiakkaiksi. Niiden hintapiste voi olla kielteinen pienille yrityksille, mutta jos olet nopea ja mitattavissa oleva kasvu voi olla sijoituksen arvoinen. Ajattele, että heillä on vaikuttava 327%: n sijoitetun pääoman tuotto 127 eri tuotemerkissä.

Suunnittelija Champs

Osoitin luova

Osoittimen luova logo

Joillekin yrityksille visuaalit ovat erityisen tärkeitä. Jos sinun on korostettava tuotteita ja luotava erityinen kokemus vierailijoillesi, Pointer Creative -tiimi voi auttaa. Ne ovat ryhmä nuoria ja hip-suunnittelijoita ja kehittäjiä, joilla on maine visuaalisesti upeiden Shopify-sivustojen luomisessa.

Itse asiassa Pointer Creative on Shopify-kehittäjäryhmä Kanadassa. Heidän mallinsa vahvistavat tuotemerkkiä ja alkavat nopeasti ohjata liikennettä sivustoosi. Luottaudu niihin yksinkertaiseen verkkokauppasivustoon tai monimutkaisempaan kauppaan. Ne voivat tarjota suurta tukea ja tuottaa vaikuttavia sivustoja tyhjästä.

Pikku raketti

Pikku Rocket -logo

Tarvitsetko apua luovan suunnasi selventämiseen? Yritätkö kehittää liiketoimintastrategiaa? Oletko valmis käynnistämään sivustosi? Little Rocket Ontariossa, Kanadassa, voi tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja tukijärjestelmän.

Ensinnäkin heidän keskittymisensä on suunnittelutaitojensa ja kokemuksensa hyödyntäminen brändivisioonasi. Seuraavaksi he luovat houkuttelevan sivuston jakamaan tuotteitasi ja palveluitasi maailman kanssa. Sitten he suunnittelevat taustan, joka puhuu yrityksellesi ja tarpeitasi. Tuloksena on kaunis mukautettu sivusto.

Kaikkialla mahtavaa

Port80-verkkosivustojen suunnittelu

Port80-verkkosivuston logo

Kun mietit verkkokaupan luomista ja rakentamista, käyttäjäkokemusta ei voida aliarvioida. Verkkosivustosi on oltava intuitiivinen ja helppo navigoida. Pieninkin selaamisen ja ostamisen este voi johtaa myynnin menettämiseen ja haitata yrityksesi kasvua.

Vancouverin Port80: n asiantuntijat ovat löytäneet täydellisen tasapainon muodon ja toiminnan välillä. Asiakkaasi saavat todella nautinnollisen kokemuksen, joka pitää heidät palaamaan enemmän. Niiden skaalautuvat ratkaisut vaihtelevat yksinkertaisista korjauksista aina täysimittaisiin lanseerauksiin kansainvälisille yrityksille.

SOVI Creative

OVI-luova logo

Kanadan Toronton SOVI-suunnittelussa he tuntevat sinut ennen kuin tuottavat ratkaisuja, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Heillä on korkeat vaatimukset suunnittelussa.

Voit olla varma, että verkkosivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Ostajat nauttivat sivustosi käyttöliittymästä ja olet kiitollinen ajatuksestasi ja kokemuksestasi, joka tulee taustan suunnitteluun.

SOVI: n kehittäjät tekevät päivittäisistä tehtävistä helppoa, jotta voit hoitaa yritystäsi tehokkaasti. Nauti enemmän aikaa keskittyä tärkeimpiin prioriteetteihin.

Ylös myöhemmin kuin sinä

Ylös myöhemmin kuin sinä logo

Nimi kertoo paljon. Tämä suunnittelija- ja kehittäjätiimi Torontossa, Kanadassa, tekee heidän työstään vaivaa kovempaa. Ne pysyvät myöhässä, jotta voit kääntää huomionne muihin liiketoiminta-alueisiin. Vain muutamassa viikossa voit viedä verkkokauppasivustosi konseptista todellisuuteen.

Shopify-asiantuntijoina heillä on ainutlaatuinen pätevyys auttaa sinua hyödyntämään Shopify-ohjelmiston tehokkuutta. Heidän kauniit myymälänsä tuottavat myyntiä. Riippumatta siitä, minkä kokoista yritystä aiot perustaa tai uudistaa, he antavat projektillesi täyden huomion ja luovan voiman.

Asennus ja korjaukset

Carson

Carson-logo

Onko sinulla pieni tehtävä, joka on suoritettava nopeasti? Tarvitsetko apua uuden työkalun tai ominaisuuden integroinnissa? Miksi et luovuta näitä tehtäviä asiantuntijoille ja varmista, että ne tehdään oikein? Kanadan Montrealista sijaitseva Carson on täydellinen tapa käsitellä verkkosivustojen asennus- ja päivitystehtäviä.

Et saa ymmärtää yrittäessään navigoida Shopifyssa, kun sinun pitäisi keskittyä liiketoiminnan muihin näkökohtiin. Heillä on erittäin joustava ja edullinen hinnoittelu. Voit nauttia ajoittaisesta Shopify-asiantuntijoiden pääsystä joutumatta maksamaan kalliita kuukausimaksuja. Carson tarjoaa nopean ja edullisen tavan hallita sivustoasi.

Shopifesta laskutetaan usein markkinoiden monipuolisimpana ja käyttäjäystävällisimmän verkkokaupan ohjelmistoalustana. Tällä tunnustuksella voi kuitenkin olla myös haittapuoli. Jos teemoja, ominaisuuksia ja integrointeja on niin monta vaihtoehtoa, se voi tuntua ylivoimaiselta. Se voi olla liian helppoa juosta kaikki valinnat ja menettää arvokasta aikaa.

Loppujen lopuksi saatat olla iloisesti yllättynyt saadaksesi selville, kuinka helppoa ja edullista on luovuttaa projektisi Shopify-verkkokehityksen asiantuntijalle. Voit saada visiosi muuttumaan kauniiksi ja toimivaksi sivustoksi rikkomatta budjettiasi.

On aina mukavaa, että pystymme leikkaamaan kulmia ja vähentämään kustannuksia, mutta sinun on myös muistettava, että aikasi on arvokasta. Yrityksen omistajana aikaa vietetään muihin yritystoiminnan alueisiin. Asiantuntijoihin kääntyminen voi auttaa sinua aloittamaan myymisen ja ansaitsemaan nopeammin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map